Svečano proglašenje SMRTI Katoličke crkve

preći

 

U video na portugalskom smo u potpunosti razumiju pape!

 

image002

Ono što je šokantno u ovom video je da je papa otvoreno negiraju Isusa Krista.

Papa je otvoreno rekao da je činjenica da je Isus Hrist je razapet je neuspjeh ….!

Sada to nije neuspjeh, jer Krist je znao da će biti razapet i on je čak rekao da Peter prije pijetao vrane ćete mi uskratiti tri puta ….!

Isus je znao od početka njegove propovijedi on će završiti na krstu.

Ali, on se složio da žrtvuje svoj život da spasi naše duše, jer čovjek je toliko nečista i prljava stvar ribar ne može ući u kraljevstvo nebesko.

To je kroz krv Hrista na krstu da smo otkupljeni!

Papa je je to izjavio u Isusa Krista kao jednostavan prorok kaže ISLAM, pun dobrih namjera, ali je propao, jer je umro na krstu ….!

Dolazeći iz Christian Takve izjave su nedostojne svoje vjere, ali od pape, ove riječi su službenu izjavu o smrti Katoličke crkve je najavio da pod gromoglasnim aplauzom u New Yorku .

Za Papa Isus Krist nije bio sin Božji (Bog stvorio čovjeka kao što smo naučiti Evanđelja) čovjek kao i drugi sa darovima proročanstva koji je umro na krstu ….!

Mala Quips pape su svi nokti da biljka na zglobove i stopala Isusa Krista na križ.

Uz posljednje riječi pape, možemo službeno reći da je Katolička crkva je službeno mrtav pod gromoglasnim aplauzom u New Yorku 25. septembar, 2015 u katedrali Svetog Patrika.

 

Moli vatreno moj Dragi Braćo i sestre za povratak na Zemlju Gospodina našega Isusa Krista kao što smo mi sami i službeno u velikoj opasnosti sada.

Nazdravlje

Pobjednik


%d blogueurs aiment cette page :