2 0 1 5 éves hozam JÉZUS KRISZTUS!

 

 

Elején 2015-

Bárcsak minden olvasói blog, boldog új évet, és imádkozom Istenhez, ez hozza meg neked az összes Szerelem örömei, Bonheurs, egészség és jólét.

Isten áldja meg a szeretet és béke a lélek.

croixlumiere

 

Már végül 2015- 

  

Mindent elkövetnek!

ÉS  

HIT

ALAPVETŐ kell menteni!

 

Szeretett testvéreim Krisztusban, kilenc hónap alatt mi Urunk és király Jézus Krisztus, az Isten egyszülött Fia, lehet, hogy újra és tegye a lábát az Olajfák hegyén Jeruzsálemben!

 

Jézus Krisztus megígérte, hogy visszatér, hogy az idők végezetéig, hogy kezdetben távolítsa el a templomba, majd uralkodni az egész földön ezer éven át, amíg világvége.

.

Megígérte, hogy jöjjön vissza, és akkor hamarosan teljesíteni az ígéretét!

Ez biztos!

 

Még a hivatalos útmutató a Vatikán « pápa » nem szól a jelek, hogy bejelenti a közelgő vissza a mi Urunk. És ami még rosszabb is kényezteti a Vatikánban, hogy a pogány rítusok teszi a közös imák más vallások képviselőivel!

Jézus Krisztus vált igazi ragaszkodás a Vatikán! 

Ahhoz, hogy megértsük kérlek benneteket, hogy olvasta a cikket:

JÉZUS KRISZTUS vált tartozék és egy darab a Vatikáni Múzeum

 

 

Faith lesz szükség ebben az évben el kell menteni!

 

 

Minden férfinak szüksége van, hogy higgyünk benne, hogy előre az életben, néhány hisz az ember, mások úgy vélik, és imádni képzeletbeli istenségek és néhány odáig mennek, hogy imádják a Sátán!

 

De mi szeretett testvéreim Krisztusban már tudjuk, hogy a Teremtő minden, az Isten, és hogy szeret minket, egyetlen fiát, és szeretett Jézus Krisztus visszatér a Földre, miután kétezer év távollét uralkodni ezer esztendeig, amelyek elválasztanak minket a végső ítéletet.

 

Mindannyian ezt várják visszatérését nagy várakozás és abban a reményben, hogy ez lesz az idei évre, 2015.

 

Több éve (2008) azt látjuk, hogy Isten felébreszti minden gyermekét fokozatosan jelek, hogy ma már olyan erős és hatalmas, hogy az egyik kell lennie a vak nem lát és nem süket hallani őket!

 

Ebben az évben 2015 már vagy sem az év a megtérülési Jézus Krisztus, Isten tudja, és úgy dönt.

De ebben az évben 2015 lesz semmilyen felejthetetlen módon és jelölje minden elme.

És itt van a bizonyosság, mert a visszatérő Jézus Krisztus közeli és a próféciák és a jelek, hogy visszatért telnek elmúlt években fokozatosan mint a szülési fájdalom!

 

Olvasd el a cikket:   KÁOSZ világ már 2015-re

 

Azok számára, akik követik a blogbejegyzések, (akkor nagyon sok és köszönöm) tudja, hogy Jézus Krisztus hamarosan a Földön, és ez a várakozás, hogy mindannyian várják a visszatérését.

 

Ugyanakkor a dátumot és az időt a visszatérés dicsőség Jézus Krisztus, senki sem tudja.

 

A Biblia nagyon világos ebben a témában!

 

 

Lásd vers 36. fejezet 24. Máté evangéliumából:

 

 « Azon a napon, és órát senki nem tudja, sem az ég angyalai, sem a Fiú, csak az Atya. »

 

 

De Jézus Krisztus hagyta ránk sok jel, amely lehetővé teszi számunkra, hogy megértsük és megközelíteni közelebb a nap az ő visszatérése.

 

Olvassa Mat.24. Link  :  End of Days

 

A Biblia is tartalmaz több információt, hogy megértsük a jelek bejelenti az utolsó idők és a visszatérő Jézus Krisztus.

 

Nem fogom fejleszteni ebben a tanulmányban jelek és próféciák a jövő a mi Urunk Jézus Krisztus, de megtalálható őket az alábbi linkre lehetővé teszi, hogy felfedezzék sok bibliai próféciák és jelek beharangozó a visszatérő Jézus Krisztus .

 

Köszönjük elhaladó Pastor Daniel ehhez méltó munkát!

 

http://www.pasteurdaniel.com/index.php/fr/?option=com_content&view=article&id=1047&catid=118:jesus-christ&Itemid=82

 

Az én esetemben ez volt 2008-ban, véletlenül anélkül, hogy valaha egy pillanatig gondolkodott, mielőtt rájöttem, hogy éltünk nagyon különleges és nehéz időszak a Földön.

 

Megjegyzés:

Visszatekintve, rájöttem, hogy ez az Isten akarata írására tenni magam, és több ezer testvéreink az egész világ jelenti be a visszatérését a mi Urunk Jézus Krisztus!

 

Állunk szemben 2008 óta a világgazdasági válság, a globális éhínség, járványok és a gyógyíthatatlan betegségek, a globális és jelentős zavarokat az időjárás, a veszteség a keresztény értékek a Vatikánban, valamint számos Plébánosai Egyház és számtalan testvérek, jelentős emelkedés az iszlám világ és üldözés és nagyszabású gyilkosságok keresztények által iszlamisták világszerte.

 

Mindezek a tények kerülnek végrehajtásra, és szaporodnak több és sokkal fontosabb, mint az úgynevezett természeti katasztrófák a világ erő és düh.

 

Kutatásaim az oka ezeknek események végül elvezetett a Bibliát, én már csak ritkán nyílt, mivel az ifjúságom.

 

Így találtam egy linket között ezek az események, és úgy találta, hogy sokan mások is szignifikáns összefüggést már említetteken;

 

Mint például az exponenciális növekedés a népesség, világszerte, az exponenciális technológiai fejlődés.

 

Ezért egyértelművé vált, hogy ezek az események részét képezték, többek között, jelek és próféciák bejelenti Jézus visszatérése Chris a Földön.

 

Figyelembe véve a bibliai próféciák és tette jelek lehet, hogy matematikailag kizárt, kockázat nélkül, minden véletlenek!

 

Meg fogják érteni, az érzelem, hogy fogott el, mielőtt ilyen felfedezés, hanem a sok kérdés kértem.

 

Azt kell mondanom, hogy ez felborítja az életemet és a prioritások, és úgy döntöttem, 2009-ben, hogy végezzen alapos vizsgálatot a visszatérés a mi Urunk Jézus Krisztus által.

 

Ez a vizsgálat vezetett el a bizonyosság a prompt visszatér a Földre a mi Urunk Jézus Krisztus!

 

Szembesült ezzel teljes bizonyossággal, úgy döntöttem, miután sokat gondoltam, hogy tájékoztassa a világ e közelgő vissza a Földre az egyetlen Isten Fia.

 

Én már annyira kíméletlenül folytassa az elemzést és kutatást, hogy megértsük, és megtalálni a lehető legtöbb információt valószínű, hogy felfedezzék, mi azt hiszem rejtett a Bibliában: « Egy hozzávetőleges időpontját a visszatérés a mi Urunk és király Jézus Krisztus, az egyetlen fia Isten « .

 

Ismerkedés a fenti maximális megközelítést számított megtérülési mi Urunk Jézus Krisztus földi vált számomra egy igazi « Quest for the Holy Grail »

 

Eleinte meg kellett találni, hogy mennyi ideig élünk ezekben a nehéz és adott időpontban.

 

Kutatásaim lehetővé tette számomra, hogy megértsék, hogy mivel az ötvenes években éltünk mély átalakítására időszakban a társadalomnak.

 

 

Többek között:

 

TECHNOLÓGIA 

 

 

A teremtés első számítógépes vezet, amit ma ismerünk: Smartphone!(Annak minden alkalmazás, beleértve a TV)

1946  : Creation az ENIAC  (Electronic Numerikus Integrator és Com számítógépes) által  P. Eckert  és  J. Mauchly . Programozás a számítógép végzi újrahuzalozási őket, annak tartalmát. Amely 19.000 csövek, súlya 30 tonna, területe 72 m2, és fogyaszt 140 kilowatt. Óra: 100 KHz. Sebesség: 330 szorzásokat másodpercenként.

ORDI

 

Forrás: http://histoire.info.online.fr/ordinateurs.html

 

 Demográfia 

 

 

A világ népessége nőtt két milliárd ötszázmillió 1950-hétmilliárd, a hatvanhárom év múlva.

 

Exponenciális növekedés négy és fél milliárd ember mindössze 63 év.Soha nem láttam a történelem az ember!

 

A világ népessége a becslések szerint 500 millió ember van a kétezer éves átlagos növekedéssel egymilliárd ember minden ezer évben!

 

Míg a növekedés négy és fél milliárd mindössze 63 év, tulajdonképpen azt mondja, éhínség, betegségek, bizonytalanságot, konfliktusok, a gazdasági válság és sok más csapások.

 

Ez exponenciális és aránytalan növekedése a világ népességének 63 év tény fontos következményekkel és felelős teljesítésében sok próféciát.

 

Lásd link: http://www.planetoscope.com/natalite/5-.html

 

KATASZTRÓFA

 

 

Hasonlóképpen én is találtam egy exponenciális növekedést mutat a természeti katasztrófák ötvenes évek óta.

 

CHART

 

http://www.notre-planete.info/terre/risques_naturels/catastrophes_naturelles.php

 

 

Éhség és betegségek érintő nagy a világ népességének volt és van a napi valósággal.

 

Megmagyarázhatatlan halálesetek 

 

Szembesülve egy ilyen árvíz események, szükséges volt hozzá a megmagyarázhatatlan halálesetek világszerte milliók által minden évben, madarak, halak és állattenyésztés.

 

https://ondevraitenparler.wordpress.com/2014/11/17/hecatombes-animales-en-serie-ce-que-les-medias-nous-cachent/

 

 

Ezek a tények mind valós, kézzelfogható és ellenőrizhető.

 

 

Teljesítéséért az ilyen eseményekre, és még sokan mások már mind megjövendölték a Bibliában kell véghezvinni együtt egyetlen generáció, lehetetlenné teszi a véletlenszerű beavatkozást.

 

Ezek mindegyike említi a Biblia részeként a figyelmeztető jeleket, és próféciák a visszatérő Jézus Krisztus ….!

 

Verses 33. és 34. fejezet 24. Máté evangéliumából tette számomra, hogy van abban, hogy a mi generációnk volt az a generáció, ami a visszatérés a mi Urunk Jézus Krisztus által.

 

Hasonlóképpen, ha mindezeket látjátok, tudjátok meg, az embernek Fia közel van, az ajtó. 

Mondom néktek, hogy e nemzetség el nem múlik, mígnem mindezek meglesznek.

Link: http://www.lirelabible.net/parcours/voir_ref.php?cle=393

 

Force tehát egyértelmű kétséget kizáróan alátámasztó bizonyítékokat, mint az egész világ, hiszen az ötvenes években, exponenciális és megmagyarázhatatlan folyamat végrehajtásának minden területén.

 

Mindezek a bibliai próféciák és jeleket úgy tűnik, hogy megkezdődött a negyvenes évek végén és az ötvenes évek elején.

 

Egy nagyon fontos jele a bejelentés a visszatérő Jézus Krisztus került sor május 14, 1948, ez volt « a létrehozását Izrael Állam. »

 

Isten nyújtott május 14, 1948, megbocsátás, hogy a zsidó nép, aki végre kezdenek visszatérni Izraelbe.

 

Ez a nemzet száműzetésben szerte a világon, « büntették » a szörnyű szenvedés, amíg az idők végezetéig elutasításának és keresztre feszített Jézus Krisztus, két ezer éve!

 

 

 De az idők végezetéig Isten megbocsátott!

 

 

(Ezékiel 36 / 24-28)

Azt elviszi a nemzetek közül, össze titeket minden országban, és hozza vissza az országot. Én megszórjuk tiszta vizet rátok, és akkor tiszta lesz;Megtisztítom neked minden tisztátalanságotoktól és minden bálványok.Adok néktek új szívet, és teszek egy új szellemben Leveszem rólad a szíve kő, és kapsz egy hússzívet. Adom az én Spirit benned, és én fog okozni, hogy jártok alapszabálya, és tartsátok meg az én rendeléseimet.Ön laknak a földön, melyet adtam atyáitoknak; lesztek nékem népem s én leszek néktek Istenetek

 

Így van ez az én szerény véleményem a dátumot ennek a jele, hogy emlékezni, mint a kezdő dátum a végső idők és ahonnan a tér egy generáció lesz a visszatérése az Úr.

 

A visszatérő Jézus Krisztus kerül sor árnyéka nélkül egy csipetnyi kétséges, a mi generációnk! Ez biztos! bár sok küzd elképzelni a lehetőségét, hogy a visszatérő Jézus Krisztus.

 

Nos, én voltam (és vagyok) boldog és sugárzó is megértettem bizonyíték támasztja alá a visszatérés a mi Urunk és király, Jézus Krisztus, az Isten egyszülött Fia, elvégzi során a mi generációnk.

 

Folytatva a elemzést, azt tapasztaltam, hogy mivel szeptember 29, 2008 …

 

« Date a híres tőzsdekrach negatív index a tőzsdén New York -777 »

 

… .a Világ lépett egy új exponenciális növekedése miatt, prófétai figyelmeztető jelek a visszatérő Jézus Krisztus.

 

Közelebbről, azt látjuk, a március hónapban 2012 valós és exponenciális növekedése a méret a jelek és egy új, exponenciálisan romlik az úgynevezett természeti katasztrófák, valamint a tüntetések, forradalmak és háborúk.

 

Érdemes megjegyezni, hogy a Biblia azt mondja, hogy az elmúlt hét év két részre oszlik, a második lesz sokkal nehezebb, mint az első …!

 

Daniel 9. fejezet 27. vers

 

Arra a következtetésre jut egy cég szövetséget, sok egy héten; és a közepén a hét mert õ az áldozat és az áldozatukat, és a szárny útálatosságokkal eljön egy pusztító, és hogy addig, amíg a pusztítás és mit rendeltek szétterülnek pusztított.

 

Arra kérlek benneteket, hogy olvassa el a teljes fejezetet megfelelő értelmezéséhez.

http://www.aelf.org/bible-liturgie/Dn/Livre+de+Daniel/chapitre/9

 

 2015 itt és mindent elkövetnek!

 

 

Mivel 1948. május 14-a bibliai próféciák és jeleket kezdett felébredni fokozatosan.

 

Mivel szeptember 29, 2008, a bibliai próféciák és jelek, mint egy cunami söpört végig az egész emberiséget!

 

A riasztás Megszólal most nagyon erős!

 

 

Március óta 2012-ben a globális helyzet romlott el minden területen.

 

Lehetetlenné válik, hogy ne hallja ez az ébredés akarta Isten!

 

Ezek valós tények, konkrét és ellenőrizhető!

 

Egyértelmű, és megérteni, hogy az idők végezetéig véget ér, és mi az eredményektől függően az én nyomozást végső szakaszához érkezett.

 

Különösen vagyunk minden rendezvényen óta szeptember 29, 2008, abban az időszakban a múlt héten megjövendölt Dániel próféta mintegy 530 évvel Krisztus előtt (Bible héten egy hétéves időtartamra) .

Emlékeztető Dániel 9. fejezet linket

http://www.aelf.org/bible-liturgie/Dn/Livre+de+Daniel/chapitre/9

 

Ezek a hét éves nyomorúság visszatérése előtt Jézus Krisztus.

 

És mi a 2012. március « A hét közepén a Daniel » a végén a második része három és fél éves nyomorúság kell kitölteni logikailag szeptemberében, 2015.

 

Meg kell jegyezni, hogy a War of Armageddon úgy tűnik, hogy megkezdődött a háború Szíriában március 2012

Link alatti események időrendje Szíriában.

http://www.lorientlejour.com/article/858268/syrie-chronologie-dune-revolte-devenue-guerre.html

Az események Szíriában okozta egy fundamentalista felkelés szíriaiak 2011-ben kezdődött,  de nem volt 2012 márciusáig, hogy lett igazi háború az érkezés és részvétele számos iszlám fanatikusok a világ minden tájáról harcolni a lázadók, a szíriai kormány.

 

2012. március egyben a figyelmet a globális kormányok a válság súlyossága.

Az Európai jelentést, majd felhívott egy másik tervezetet a költségvetési megszorítások ..!

A létbizonytalanság és a szegénység vette, ezért újabb lendületet vett.

http://ec.europa.eu/news/eu_explained/120302_fr.htm

 

2012 márciusában, az is jó jel, hogy is zajlott a mennyben, de megbénította a félelem az ismeretlentől férfiak figyelmen kívül hagyja.

Nézze meg ezt a videót teljesen melynek forrásai nagyon megbízható.

Akkor ezt a videót a cikket az alábbiakban részleteket.

 

Videó spanyol

 

 

Ez a 2015. évi indul!

 

 

És már tudjuk, hogy szörnyű lesz sok a mi testvéreink!

 

Látom a cikket:

https://victorpicarra.wordpress.com/2014/10/26/larmageddonreveillezv-ous/

 

Katasztrófák, az úgynevezett természetes, (Szakadó eső, földrengések, viharok, hurrikánok, ciklonok, vízesés meteoritok és egyéb csapások), akkor sajnos folytatására és fokozására.

 

A globális gazdasági válság növekedni fog, ami több száz millió áldozatot követelt.

 

Az elbocsátások is még több millió új családok elszegényedését és a bizonytalanság.

 

Elterjedt csődbe megy idén egyértelműen fenyegető.

 

Természetesen az Egyesült Államok mindent megtesz, hogy támogassa a dollár érdemes szinte semmi. (De készek mindent, beleértve a háború ne veszítse el a globális fennhatóságát, és látunk néhány hatásai a gazdasági háború, hogy az USA foglalkozó Oroszország és Kína!)

 

Helyi katonai háborúk már annyira fontos, hogy már sok ország vesz részt.

 

Ők vezet a globális katonai konfliktus esetleges nukleáris fegyverek használata.

 

Az 2015 nagy erősítés események és felkelések aggályos, számos országban és Franciaországban is!

 

Miután elolvasta a fenti sorokat, azt gondolhatja, hogy ezek a próféciák, vagy hogy én vagyok egy extrém pesszimizmus!

 

És hát nem!

 

Ismétlem magam az első alkalommal . « Nem vagyok próféta »

 

Csak kap a nyilvánvaló.

 

Mivel szeptember 29, 2008 világgazdaság esett a szakadékba, és visszafordíthatatlan folyamat, hogy javíthatatlan vezette a világot, hogy elterjedt a csőd annak minden következményével együtt.

 

Az időjárás, a bolygó, a gazdaság, a politika és az emberi értékek ismert a közel hét évben olyan fontos problémák, mintha nem voltunk az idők végezetéig, csak visszatérése előtt a mi Urunk Jézus Krisztus, mi Mondhatjuk, hogy a világ látta a valódi és szörnyű rémálom.

 

Azt azonban tudjuk, szeretett testvéreim Jézus Krisztusban, mint Urunk visszatérését kell történnie, mint a fájdalom a szülés.

 

Mint a fájdalom a terhes nők az elmúlt napokban a terhességét, élénkebb, amíg a születés; és a végén az idő, a földi élet és a jövőben még nehezebb, amíg a visszatérés a mi Urunk Jézus Krisztus által.

 

Így nincs érdeme, hogy megértsék, mivel 2008. szeptember 29-a vázlatot, ami történik évről évre, amíg vissza nem áll a mi Urunk Jézus Krisztus által.

 

Ha az én elemzését az idők végezetéig igaza van, a visszatérő Jézus Krisztus kell folytatniuk egymással, 14. és szeptember 15., 2015.

 

Olvasd el a cikket  :

 

Jézus visszatérése Krisztus május 14 OR szeptember 15, 2015! Az ünnepen a trombiták

 

 

A várandósság majd elválaszt minket talán a visszatérő Jézus Krisztus!

 

Jézus Krisztus tehát, kilenc hónap alatt, tegye a lábát az Olajfák hegyén Jeruzsálemben.

 

Ez nem egy prófécia!

És lehet, hogy tévedek,

Ez nem lenne az első alkalom.

 

De meg kell jegyezni, hogy ha a tények, próféciák és bibliai jelei magukért beszélnek, és én csak azt tárják fel őket!

 

Különben is, a mihamarabbi visszaállítását Jézus Krisztus a bizonyosság, minden jelét a visszatérés a mi Urunk és király 2015-ben erősebb lesz, és erősebb, mint a 2014-ben és a korábbi években, mert a fájdalom mindig egyre élénkebb, egyre erősebb és erősebb, amíg ő visszatér!

 

De ha tényleg az elmúlt évben, így minden jelét a visszatérés a mi Urunk Jézus Krisztus annyira erős és hatalmas, hogy senki a Földön nem lehet azt mondani, hogy ő nem látta őket, hallottam és éreztem!

 

Ha, mivel úgy vélem, a visszatérés a mi Urunk van a 14 és szeptember 15, 2015, míg a következő kilenc hónapban lesznek nagyon, nagyon nehéz!

 

A harag napja OF GOD 

 

Csak visszatérése előtt Jézus Krisztus előfordul napján az Isten haragja.

 

(Senki sem tudja a tényleges időtartamának ezt a prófétai harag napja).

 

De ha a visszatérés a mi Urunk legyen ebben az évben 2015, majd a nap az Isten haragja nagyon közel van!

 

Egyesek szerint a jóslatok, beleértve a Pio atya, ezúttal a nap Isten haragjának fog tartani három napig.

 

Valószínűleg ez lesz ebben az esetben a 11 és szeptember 14, 2015, mint a fájdalom, még fényesebben, amíg az Úr vissza.

 

Ez lesz tehát az utolsó napokban a fájdalom lesz élénkebb!

 

Több mint valaha fontos, hogy a hit Isten és Jézus Krisztusban!

 

A hit teljes a bizalom, abszolút és feltétlen.

 

Meg kell tartani jól megvilágított a láng hitünk.

 

Több életet nehéz lesz ebben az évben 2015 és meg kell erősíteni minket a hit.

 

Jobban, mint valaha, Pray, újra és újra, és könyörgöm, hogy Isten megadja nekünk a bűnbocsánatot minden bűnünket, és vezessen bennünket ebben a végső szakaszon amiről tudjuk, hogy lesz egy igazi akadálypályán!

 

Az elménk erős, de a test erőtlen, akkor kérjük Istent, hogy megvédjen minket a kísértésbe, hogy irányítsák az életünket.

 

Jézus Krisztus megígérte, hogy visszajön a végén az idő, és most itt vagyunk!

 

Minden prófécia és jelek, a végső idők az egyház van szó.

 

Legyünk éberek és hitelek az út az élet nézni a visszatérés a mi Urunk Jézus Krisztus, hogy üdvözölje minden szeretetünket, mert jöhet bármikor az év 2015

 

Jézus Krisztus megígérte, hogy visszatér, és ő fogja tartani az ígéretét, mert szeret minket, hogy ez az igazság, és Isten fia.

 

És azok is maradnak szerény, de erős, büszke és méltó arra, hogy a keresztény és katolikus, a 2015. év És ez nem lesz könnyű!

 

Ha Jézus Krisztus visszatér idén 2015, és őszintén hiszem és remélem, a szív, mert ha a visszatérő Jézus Krisztus még késleltetni, akkor mi lenne még nagyobb mértékű, mert a fájdalom, és a jövőben minden egyes nap is fényesebben, amíg ő visszatér.

 

Ezért nagyon fontos, hogy mindenki imádkozzon Istenhez gyors visszatérést a mi Urunk és király, Jézus Krisztus, az Isten egyszülött Fia.

 

Az első eljövetele, Jézus Krisztus, Isten Fia, a férfiak, akik már várták a « zsidók » nem akarta felismerni őt, és tette halálra!

 

Ezúttal Jézus Krisztus visszatér a dicsőség és azok, akik tagadják Őt nem kerülnek mentésre, és szembe kell néznie a nap az Isten haragja!

 

Aztán meg kell kiáltani, hogy Isten, a mi szeretet és a bűnbánat a mi gonosz tetteket, mi bűneinket, hibáinkat és bűnök

 

Imádkoznak közelgő vissza a mi Urunk Jézus Krisztus úgy, hogy leállítja a háború Armageddon ami azt hiszem kezdődött Szíriában március 2012 és amelynek pontos biblia, mi meg fogja állítani a Jézus Krisztus az ő visszatérése .

 

Minden jel visszatérése a mi Urunk Jézus Krisztus készülnek!

 

Élünk a hitehagyás, a hit és az egyház.

 

Az Anti-Krisztus uralja a világot az árnyékban, és vezetett sokaságnak, hogy a szegénység, a bizonytalanság és a háborús szenvedés.

 

Az elragadtatás AZ EGYHÁZ  

 

De a nagy és szép új várja kedves testvéreinket, akik elkészítette, vagy most készül a visszatérése a mi Urunk.

 

Ez a nagy és szép hír « az elragadtatás az Egyház » amelynek meg kell történnie, mielőtt a nap az Isten haragja.

 

Mert az egyház nem azt jelentette, hogy tudja az Isten haragja, de a megbocsátás a szeretet Jézus Krisztus, aki eljön, hogy megmentse.

 

Azok, akik át fogják távolítani az élet az örökkévalóság nem megy át a halál.

 

Testük átalakul lelki szervei és örökre lesznek Jézus Krisztussal.

51 Íme, én megmutatom neked egy titkot Mi nem aluszunk, de mi is mindnyájan változott,
52 Egy pillanat, egy pillanat alatt, a hang az utolsó trombita. Trombita fog szólni, és a halottak feltámadnak romolhatatlan, és mi elváltozunk.
53. Szükséges, hogy ez a romlandó kell fektetni az elpusztíthatatlan, és e halandó halhatatlanságba öltsön. 54 Amikor a romlandó helyezi a romolhatatlan, és e halandó halhatatlanságba fel, akkor majd jön ez a szentírás, a halál a diadal.
55 Halál, hol a te Sting? ? A fenébe, hol a te Sting
56 A halál fullánkja pedig a bűn; és mit ad hatalmat a bűn pedig a törvény. 57 De hála az Istennek, aki a diadalt adja nekünk a mi Urunk Jézus Krisztus
58 Ezért, testvéreim és nővéreim szeretett, állhatatosak, mozdíthatatlan.Munka jobb és jobb az az Úr munkájában, hiszen tudjátok, hogy munkátok nem hiábavaló az Seigneur.1 Corinthians 15,51-58

 

Nincs prófécia a Bibliában egy ideig a eltávolítása a templom.

 

Removal előfordulhat bármikor.

 

Tévedtem, és készséggel elismerem. 

 

 

Én is így gondoltam történne, hosszú napja előtt az Isten haragja.

 

De a gondolkodás, tudjuk, hogy Isten azt akarja, annyi üdvözüljön, és ezért eltávolítása sort kell keríteni az utolsó előtti pillanatban a nap az Isten haragja (valószínűleg egy nappal korábban).

 

Ezért valószínű, hogy a visszatérés a mi Urunk Jézus Krisztus van a 14 és szeptember 15, 2015 az elragadtatás kerül sor 10 és 13 közötti 2015. szeptember hosszától függően a nap Isten haragjának.

 

N Megjegyzés:

 

 

 

Mivel az első nap rájöttem, hogy Jézus Krisztus hamarosan visszatér a Földre, volt egy nagyon fontos döntést kell hoznia.

Én már a választás között tartva számomra az eredményeim elemzését és következtetéseit, vagy közzéteszi a blog ingyen.

Nagyhatalmak és nagy tudással automatikusan magával nagy felelősség!

Ne pensez pas que le choix fut facile, il a même été draconien ! Et pour plusieurs raisons.

Lehet, hogy tévedek, és én tulajdonképpen már megcsalt miután korábban megcélzott néhány hozzávetőleges időpontját megszűnik a templom és a visszatérő mi Urunk Jézus Krisztus által.

Én teljes mértékben vállalják a hibáimat, különösen azért, mert lehetővé tette számomra, hogy fejlődjön, és finomítani én elemzés és kutatás.

Ezek lehetővé tették számomra, hogy megértsék, hogy a kinyilatkoztatások az utolsó alkalommal vagyunk Isten teremtette, mint az előleget az idők végezetéig.

így értelmeztem a jeleket, és a próféciák alapján a tények és az alábbi időpontokban:

Tól május 14, 1948 , mint az elején az idők végezetéig. Amely meghatározná, hogy jó lenne, hogy generációja, amely látni a visszatérő Jézus Krisztus a Földön.

Tól szeptember 29, 2008 , mint az elején a múlt héten Dániel (szeptember utolsó éveiben nyomorúság visszatérése előtt a mi Urunk Jézus Krisztus), amely tartalmazza a feladó Jézus Krisztus lenne, hét évvel később, és így 2015-ben mintegy szeptember hónapban. 

Tól március 2012 , hogy a közepén nyomorúságot, és ezért kezdete 42 hónap (3 év) a második része a nyomorúságból, és a háború elején Szíriában lenne a háború elején az Armageddon.

 

Ha ezek a dátumok az is célja, és használja Isten, akkor mi valójában nem találtam őket, mielőtt a fontos tényt azzal kapcsolatos, és amely megjövendölte a Bibliában nem teljesülnek.

 

A május 14, 1948 a megbocsátás Isten a zsidó népet arra ítéltetett, hogy vándorol a Bibliában, amíg az idők végezetéig.

Hogy szeptember 29, 2008 , a megjövendölt pusztulása, hogy az emberiség nem fog talpra állni.

2012 márciusában , az elején a nagy nyomorúság, feltéve, hogy a Biblia, hogy nagyon fontos az egész emberiség szenvedését, hogy tart, és komolyabb, amíg a visszatérés a mi Urunk Jézus Krisztus által.

Tehát logikailag egy mély tiszteletét a bibliai jelek és próféciák, a visszatérés a mi Urunk Jézus Krisztus úgy tűnik, hogy idén jó 2015 körül szeptemberben!

Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy talán rossz!

De ahogy a keresztény és katolikus volt azt az erkölcsi joga, hogy tartsa meg magamnak ezeket a felfedezéseket, amelyből kiderül, hogy a sorozatok a tények és dátumok átfedés tökéletesen a bibliai jelei és próféciák, a végső idők!

Jó lelkiismerettel, mint egy üveg dobták a tengerbe az én kis módon és elhatározásomat, úgy döntöttem, hogy kommunikálni ezt az üzenetet, hogy a világ úgy, hogy a lehető legtöbb készül a visszatérésére Urunk és király Jézus Krisztus.

Faith vezette az életemet, és azt is irányította a tollat ​​a blog.

Éppen a szeretet és hála Istennek, Jézus Krisztus, a Szentlélek és Mária, a segítséget, a szeretet és áldás, azok mindig a családom és én az élet, kerestem és elemeztem az adott időben, hogy láttuk 2008 óta, hogy minél több a testvéreink is Krisztushoz jönni, és lehet menteni.

Az agyam lassú és fáradt, én néha ügyetlen szavainkat, én gyakran közelítő megközelítések, de az események sorrendjét, mivel május 14, 1948 Úgy tűnik, hogy nekem az ész és a visszatérő Jézus Krisztus úgy tűnik, hogy az 2015. évi a hónapban szeptemberben, a hang az utolsó trombita a zsidó ünnep « Ros Hásáná szeptembere között 14 és 15 », ami nem az egyik fél előzetesen (kivéve Isten) tudjuk a pontos napot és órát.

 

Ez a 2015. évi mindannyian szeretett testvéreim Krisztusban, akkor a legjobb, hogy képesek vagyunk segíteni találkozók véletlenszerűen minden testvéreink szükségük, akik igyekeznek a segítségünkre.

 

Az év nehéz lesz, és mindannyiunknak szüksége lesz igazi katona Krisztus és cselekedni az Úr dicsősége.

 

Azt is értékes segítséget jelenthet a self-help szervezetek, mint például a hadsereg az üdvösség népszerű biztonsági mentés vagy más jótékonysági.

 

Egy mosoly, egy kedves szó hallgat, és néha elég vidámság és bizalom is feléleszteni a lángot a hit néhány elhibázott testvérek.

 

Ebben az évben, 2015-ben, a nap és sötét, és csak a hit vezeti a lépéseket!

 

Bátorság, türelem, szeretet és béke a szívekben és az otthonban.

 

Mi vagyunk a végén az elvárásainknak. 

« Jézus Krisztus hamarosan! »

 

Az első kilenc hónap nagyon nehéz lesz, így szerencsét kívánok mindannyiuknak szeretett testvéreim Krisztusban.

 

Ha Jézus Krisztus nem azért jött, hogy megmentsen minket ebben az évben,

Aztán szembe kell néznie nagy csapások!

 Isten áldjon meg minket, és megvéd minket.

 

Olaj véges és a végén majd káoszt

https://www.youtube.com/watch?v=zaudqlbYBxk#t=4691

 

A rom a világgazdaság vezet a katonai konfliktus világ, és ez hamarosan!

https://www.youtube.com/watch?v=llIjo_GGraY

 

Pierre Jovanovic mondja könyvében 666, hívlak benneteket, hogy olvasta a könyvet, hogy megértsük, mi fog történni a földön, ha Jézus Krisztus lassan jut el …!

https://www.youtube.com/watch?v=vhGhQbw2i98

 

Távozása előtt, hívlak benneteket, hogy továbbra is a gondolkodás, ha elolvassa a cikket (link alább), és különösen az a része  EDITORIAL

Vatikán – HITEHAGYÁS – az utolsó napokban, a végső idők – a Boldogságos Szűz

Meg kell értenünk, hogy mi történik az emberiség nem triviális.

Állunk szemben világ metamorfózis folyamatában.

Ebben az átalakulásban jósolták, és azt látjuk a kezdetektől a beteljesülés.

Ez Jézus Krisztus aki folytatni fogja a visszatérését.

Az alkotó azt mondta nekünk, a próféciák és tudjuk, mit kell tennie, hogy hozzá emberiség fejlődésében.

Megállapodnak abban, hogy menteni a Jézus Krisztus által,

Megkeresztelkedett vízzel,

Kérni Istentől bocsánatot minden bűneinket,

Bánjuk meg a gonosz tetteket, mi bűneinkért r edressant életünk,

Legyél szerény, de büszke és méltó arra, hogy a keresztény és katolikus.

A szeretet és a segíteni testvéreink.

Megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek.

Ne ítélj, hogy ne kell megítélni.

Kérjük Istent, hogy vezesse életünket nem süllyed a bűn és hogy képes legyen ellenállni a kísértésnek.

Tisztelet és kövesse a Tízparancsolatot Isten.

Itt található a Tízparancsolat cikkemben:

Kétség és a félelem jelei, a végső idők jelenti be a visszatérését JÉZUS KRISZTUS

Nincs mit eladni, ez a blog teljesen ingyenes és reklám nélkül.

Te is válhat katonák Krisztus által terjed a kapcsolatot az összes blogbejegyzések minden kapcsolatot.

 

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/ 

 

 

Jézus szüksége mindannyiunknak, hogy a legtöbb menteni.

Az óra ketyeg, és mindenkinek meg kell választani a lelkiismerete ő út Istenhez nem megfeledkezve arról, hogy Jézus Krisztus azt mondta:

Én vagyok az út, az igazság és az élet; Senki sem mehet az Atyához, csakis énáltalamJohn 14. fejezet 6. vers

http://www.aelf.org/bible-liturgie/Jn/Evangile+de+J%C3%A9sus-Christ+selon+saint+Jean/chapitre/14

 

Jézus Krisztus szüksége mindannyiunkat jelenti be a visszatérését.

Legyünk buzgó hittel!

Szeretett testvéreim Krisztusban, a szeretet és a béke Isten veletek, és a családok, amíg a visszatérés a mi Urunk Jézus Krisztus és a király, az egyetlen fia és szeretett Isten.

Győztes

FYI

Minden oldalon, és minden tétel kattintva a kék sáv tetején a részben automatikusan arra a recepció és az utolsó cikkemben.

Győztes

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.