2 0 1 7. CINTA, kaadilan jeung IMAN. 2 0 1 8

japati

Dina 2017 awal taun, kuring hayang kahiji saméméh tackling artikel penting ieu di jaman apocalyptic urang ngalaman di hadir ka anjeun sadaya, baraya tercinta mah sadulur Kristus jeung pamiarsa blog dear, wishes mah happy New taun 2017.

 

A Sarerea, Mugi Gusti ngajaga jauh ti godaan jeung bantuan utamana di pameuntasan taun ieu, 2017.

 

Kuring neneda yen Allah méré Anjeun kakuatan pikeun nyanghareupan kasusah hirup anu sababaraha taun beuki penting.

 

Bisa Allah mere Anjeun jeung jaga anjeun cageur. Ieu ngidinan Anjeun teu luput poko jeung mere anjeun jeung manifest pangrojong sarta asih di unggal kasempetan.

 

Bisa anjeun cicing dina kahirupan buku jadi teu kudu mayar nu murka Allah nu descends saeutik demi saeutik ka dunya salila sababaraha taun.

 

Amin.

 

Cinta, Hukum sarta Iman

 

kasaimbangan

Catet yén artikel ieu Love, Hukum sarta Iman complements artikel:

2017 lima prioritas

 

Urang kacida kudu sadar yen Love, Hukum sarta Iman tilu unsur penting cara Christian hirup sarta bisa dina nyanghareupan Allah pikeun nyalametkeun urang atawa ngahukum urang keur kalanggengan.

 

Ngarti masalah jigana mangpaat pikeun nyieun panginget leutik ngeunaan kali we hirup.

 

Saprak 14 Méi 1948, salaku mah geus ceuk sababaraha kali jeung dibuktikeun dina blog, urang asup periode Alkitabiah ka ahir waktu.

 

periode Alkitabiah ieu nepi ka ahir waktu lumangsung leuwih generasi tunggal.

 

Urang geus konfirmasi dina injil (utamana Mateus 24 Link: End of Days), nu ogé disebatkeun yen Yesus Kristus fisik bakal mulang ka Bumi saméméh ahir generasi pamungkas ieu pamaréntahan aya di manusa pikeun rebu taun. Nu millenium .

 

Salaku bisa we tingali, periode kali ahir nyaéta kutang dina sangsara, kawas nyeri tina ngalahirkeun.

 

1 Tesalonika 5: 3

 

Sabab nyaho sorangan anu poé Gusti bakal datang kawas maling di peuting. 3 Sabot maranéhanana nyebutkeun, Peace jeung kaamanan;Saterusna karuksakan ngadadak cometh kana eta, salaku ngilu kuli kana wanoja hamil, jeung maranehna teu kudu kabur. 4 Tapi, baraya, teu di gelap, nu poé nu kudu nyusul anjeun salaku maling hiji ; …

 

Tungtung-time nyeri jadi kuat jeung kontinyu jadi urang bisa nempo unggal poé.

 

News , (Wars, rumor tina perang, hijrah, terorisme jeung jihad nu headline sadaya media) nu nyeri tina manusa , (uing, kerawanan, kamiskinan, bencana, panyakit, kekerasan jeung leungitna nilai geus jadi hazards alam hirup) nu nyeri hirup sato (Dead unexplained ku jutaan unggal taun di sakuliah dunya saprak 2008 nepi ka lauk, manuk jeung sato liar jeung domestic séjén) balik unnoticed, pikeun rek kieu, laporan media Minima jeung nyeri Bumi (tsunami, hujan torrential, Bumi quakes, ribut, banjir, kahuruan jeung hurricanes jadi beuki unconventional) nu ditarima ku saloba calamities dramatis tapi lengkep normal.

 

Susunan sakabeh ngilu ieu komo lamun maranehna bisa manggihan sababaraha katerangan kapisah, Tapi ngabentuk sakabeh nu rongkah jeung disebutkeun dina Kitab Suci minangka salah sahiji tanda announcing nu pas datang ti Gusti urang Yesus Kristus. Jeung extent sakabeh ngilu ieu confirms kacida alusna nu waktu balikna Gusti urang Yesus Kristus pisan deukeut.

 

Sanajan pamahaman urang jaman ahir ngidinan urang ngabuktikeun yén generasi ieu moal lulus saméméh Yesus Kristus mulih fisik ka Bumi nya pamaréntahan rebu taun nu ends rebu taun saterusna ku judgment final.( Nu judgment final bakal ahir man fana. Sababaraha bakal eternally dina hukum Allah jeung batur salawasna dina hukum Lucifer).

 

Najan urang manggihan nu nyeri jadi pohara kuat sarta kontinyu.

teu saurang ogé bisa ngomong persis lamun bakal mulang dina kamulyaan Gusti urang Yesus Kristus.

 

Urang terang yen dina Alkitab waktu generasi ieu assimilated ka periode 40 taun, tapi 70 taun komo 80 taun sarta ogé 120 taun umur maksimal hirup di Genesis 6: 3

 

Tangtu sanajan kasusah hirup jeung extent nyeri, Allah bisa nyieun urang nungguan nepi ka 2068 (1948 + 120 taun) balikna Gusti urang Yesus Kristus.

 

Yesus Kristus ceuk hal pohara penting,  » Kami teh Alpha jeung Omega, kahiji jeung pamungkas, awal jeung ahir  » Ieu frasa nu nyebutkeun tilu kali hal anu sarua béda mangka hiji kanyataan a gede jeung husus pentingna.

 

kalimah Ieu pohara kapaké komo penting dina kombinasi jeung Bab 24 of Mateus ngarti naon periode bakal balikna Gusti urang Yesus Kristus.

 

Dina bab 24 of Mateus Yesus ngécéskeun naon kajadian nalika generasi kahiji nu lahir nyaeta titik awal tina Kristen (manéhna kahiji) jeung naon anu bakal kajadian ka generasi pamungkas saméméh-Na mulang. (Eta bakal oge pamungkas). Ieu ngandung harti yén dina-Na mulang ti rahmat geus réngsé sahingga teu saurang bakal disalametkeun ku asih-Na jeung akibatna nu bisa disimpen bakal ngaliwatan Act.

 

Dina ieu bab 24 of Mateus, Yesus prophesied karuksakan Bait Yerusalem.Sarta dina tujuh puluh taun lumangsung karuksakan ieu nu candi prophesied ku Yesus Kristus.

 

Mangka urang bisa ngarti lamun Yesus speaks of generasi ieu ayat 34 bab 24 of Injil Mateus sacara

 

34 I ngabejaan ka maneh kaleresan, generasi ieu moal lulus, yén sadaya ieu kajadian.

 

Ieu mangrupa generasi 70 sahingga nyaho yén tanda kahiji kali ahir nyaéta May 14, 1948, balikna Yesus Kristus kudu no saterusna ti May 13, 2018.

 

Tangtu cara simplistic we bisa disebutkeun yen mulang ieu dina kamulyaan Gusti urang Yesus Kristus pikeun 2018 meureun pikeun pihak Easter dina 2 April 2018.

 

Ieu téh teu mungkin komo probable, tapi jauh ti tangtu sabab mangsa nu bakal datang milik Allah sorangan.

 

Salaku everyone bisa nempo ti blog kuring rutin sasaran sababaraha perioda waktu nu sigana patali jeung nubuat Alkitab heralding balikna Gusti urang.

 

Sanajan kali mah sasaran éta teu pamadegan-Na mulang ka kamulyaan, maranéhanana geus Tapi geus kali hésé pikeun Garéja urang jeung keur Iman teh. Utamana dina 2015 jeung deklarasi Paus François ahir September di katedral St. Patrick di AS. Di mana manéhna ngaku dina hiji guludug tina keprok nu Crucifixion Yesus Kristus ieu kagagalan manusa.Link .

 

Maksud blog ieu téh teu nembongkeun tanggal balikna Gusti urang jeung Raja Yesus Kristus tapi nyadar yén mulang ieu tangtu. Ieu téh generasi urang. Jeung éta téh caket di panempoan gedena tina tanda jeung nu minuhan prophecies Alkitab rencanana pikeun ahir waktu.

 

Kami ngan da’wah anu announces balikna Gusti di jantung sarta jiwa mah.

 

tujuan mah teu ngajual kertas sanajan kuring geus ditulis dua buku ngeunaan Allah jeung manusa. (Nu kahiji: Nu da’wah Return of Raja , nu kadua Perancis, Peradaban jeung Républik drift )

 

tujuan mah boga dulur bisa nyiapkeun pikeun mulang Yesus Kristus bisa disimpen jeung tetep kadaptar dina buku kahirupan jeung geura-giru ngahontal kalanggengan jeung Allah jeung teu jeung Lucifer.

 

Lamun asumsi mah nu mulang Yesus Kristus pikeun Easter April 2, 2018 ieu ngabuktikeun jadi tanggal dipilih ku Allah ti kreasi dunya pikeun mulang Yesus Kristus ka aturan leuwih umat manusa salila sarébu taun urang kiamat misah. Jadi urang boga 15 bulan ngadagoan.

 

Ieu ngandung harti yén lima belas bulan ieu bakal bulan pangpentingna hirup.

 

Sanggeus lima belas bulan ieu urang bakal disimpen atawa dikutuk.

 

 

Jalma anu bakal disalametkeun ku CINTA

Saprak miang Yesus Kristus aya dua rebu taun, urang aya di nagara rahmat.

 

Ieu ngandung harti yén maranéhanana anu dibaptis, anu geus ditarima Yesus Kristus janten Jurusalamet, anu tobat tina dosa maranéhanana geus komitmen, nanyakeun panghampura ti Allah ngaliwatan Solat jeung maintiennes jeung sambungan spiritual jeung panyipta teh.

 

Lamun maranehna tetep hina dina kahirupan jeung miara pikeun mantuan maranéhanana anu merlukeun bantuan maranéhanana.

 

Jadi enya! Maranehna Kristen, maranehna bagian Garéja Yesus Kristus sarta dijamin jadi disalametkeun ku asih-Na. Tempo artikel mah leuwih husus: wani Iman ka Allah jeung Yesus Kristus

 

Maranéhanana nyicingan Bumi salila Millenium teh.

 

 

Jalma anu bakal disalametkeun ku UU No

Loba ningali legions jalma anu hirup kahirupan standar, teu néangan ulah ngarugikeun ka batur, tapi ngan saukur hirup di jahiliah tina cinta Yesus Kristus bakal disimpen keur sababaraha (hiji rebu taun saterusna) ku Act of Allah di judgment final jeung sagala paéh bakal resurrected jeung judged ku Allah nurutkeun karya maranéhanana.

 

 

Maranéhanana anu disimpen ku Iman

Sababaraha Kristen disimpen ku Asih Yesus Kristus sarta lahir deui!Nyaéta anu nanya Allah pituduh kahirupan maranéhanana, ngajaga eta jauh ti jahat jeung godaan.

 

Advancing dina kahirupan di Cinta Yesus Kristus jeung total jeung mutlak kapercayaan di Allah, jeung sirah yakin, luhur jeung reueus jadi urang Kristen hususna ka ahir waktu.

 

Sadaya maranéhanana Kristen anu membela gareja tanpa kekerasan, sakapeung risking kahirupan maranéhna pikeun ngembarkeun geura-giru pamaréntahan Cinta di Bumi jeung mulang Yesus Kristus.

 

Sadaya maranéhanana Kristen anu méré kahirupan maranéhna pikeun Yesus Kristus ku nulungan nu malarat, nu gering, nu malarat jeung jalma anu rohani sesat.

 

Sadaya maranéhanana Kristen anu disimpen ku cinta Yesus Kristus jeung saksi bakal rahayu ti Allah jeung Yesus Kristus.

 

Salila lima belas bulan ieu Lucifer bakal meunang liar sarta pencét manusa sareng sadaya bisa-Na.

 

Anjeun ngarti anu godaan bakal kuat jeung gede sarta bakal hésé pisan di sadaya pindah ka hareup dina kahirupan jeung dina iman serenely.

 

Jadi anjeun kudu ngarti Lucifer nyaéta raja ilusi jeung nu urang kudu sok nganalisis kajadian jeung lampah teu ninggalkeun urang trapped.

 

Ieu téh alus ngarti yén sabalikna sunda teu sok hate tapi sakapeung bogoh sorangan!

 

Sabalikna tina Act teu sok hal nu henteu patuh, tapi kadang hukum sorangan.

 

Sabalikna iman teu sok ateisme tapi iman sorangan.

 

Jadi urang bisa gampang ninggalkeun urang fool lamun urang éta teu ati-ati.

 

Ngarti nu keur Allah aya asih tanpa hukum, saperti aya hukum tanpa asih .

 

Sedengkeun pikeun Lucifer aya asih dina polah jeung aya hukum di Cinta .

 

Kuring ngajak anjeun tapa dina ieu béda dasar Cinta jeung Hukum Allah jeung Lucifer.

 

Lamun Iman naon bisa eta ngawula anjeun mikir lamun ngawula Allah ngawula Lucifer!

 

Dina Love Allah aya nu notions of Panghampura, karep, humility jeung babagi.

 

Dina Hukum Allah aya Pamanggih ngeunaan pamahaman, kaanggotaan jeung perbaikan.

 

Dina Love Lucifer tanpa hukum aya konsep debauchery jeung nafsu.

 

Dina hukum tanpa Love Lucifer ago konsep diktator jeung perbudakan.

 

Dina iman aya catetan tina bakti, fervor, sunda jeung hormat keur hukum.

 

Lamun iman ditunda ka ladenan Allah , mangka éta téh kabagjaan murni bisa ngawula ka Allah ku nulungan nadya jeung sadulur urang jeung defending gereja urang jeung iman urang.

 

Tapi lamun iman anu nunda ka ladenan of Lucifer eta transforms jalma anu tahan dina tyrants nyata, teroris, jihadists jeung mahluk jahat lianna.

 

Jalur ka Allah heureut salaku panon tina jarum jeung jalur ieu pas ngan ngaliwatan Yesus Kristus.

 

« Kami cara kabeneran jeung hirup; hiji no datang ka bapa iwal ngaliwatan kuring! « 

 

kecap ieu Yesus Kristus anu konsékuansi pisan serius keur sakabeh agama di dunya.

 

hiji No bakal disimpen lamun ieu teu cinta Yesus Kristus jeung ieu urang kudu geus satuju pikeun jadi Christian ku baptisan cai.

 

Urang geus lima belas bulan ngadagoan balikna Gusti urang Yesus Kristus di Easter April 2, 2018.

 

Tapi Allah sorangan megatkeun tanggal mulang ieu sahingga bakal sugan engke jeung sugan komo saméméh éta.

 

Atoh mulang ieu tangtu jeung caket jeung urang kudu nyiapkeun.

 

Pikeun nyiapkeun, urang kudu nyieun usaha pikeun pindah ka hareup dina kahirupan ngaliwatan kakawasaan Roh jeung teu ku kalemahan awak.

 

Tanya di doa ka Allah pikeun mantuan urang dina saban moment kahirupan urang jeung pituduh kahirupan lengkah urang by step.

 

Tanya Allah dina solat ngahampura urang dosa urang jeung purify jiwa urang.

 

Kami baris nyaho di 2017 siksa gede di Bumi, ieu katangtuan saprak jaman ahir nyeri anu dibandingkeun dina Kitab Suci ka nyeri tina ngalahirkeun sahingga unggal taun ahir waktu nyaéta parah ti tukang.

 

Nu hourglass tina tungtung waktu Allah ieu dipulang ku May 14, 1948 jeung Waktu nu tos dilakonan ahir sisikian baris nempo mulang Yesus Kristus.

 

Neneda poean yen Allah teu reureuh mulang ieu alatan nyeri urang jeung sangsara urang moal cease tumuwuh jeung hanjakalna sabalikna maranéhanana baris terus komo ngagedékeun!

 

Tetep seuneu iman anjeun dibere pencahyaan nu sae sarta eusian minyak di jantung jeung di jiwa Anjeun ka meuntas gelap ti 2017.

 

Lamun salaku mah niatna percaya balikna Gusti urang Yesus Kristus kudu dipigawé dina 2018 (ahir generasi 70 taun) mangka 2017 moal ngan leuwih goreng ti 2016, tapi bakal dahsyat sabab bakal periode poé murka Allah.

 

Artikel ieu pohara penting saprak hypothetically announcing nu mulang ka Bumi ti Gusti tina Lords, Raja Kings, Yesus Kristus, ngan putra Allah, bakal narjamahkeun dina sadaya basa jeung ngajak Brothers tercinta mah Sisters dunya komunikasi ka sadaya kontak Anjeun jadi yén sadaya bisa jadi kudu pangaweruh jeung nyiapkeun jiwa-na.

 

Brothers tercinta jeung Ngadu’a dina Kristus Yesus anjeun ogé saksi Yesus Kristus jeung pembela iman jeung Garéja urang.

 

Neneda keur kasalametan jiwa urang, keur sakabeh nadya jeung sadulur urang jeung sagala rupa nu kecap tina injil teu keuna.

 

Bisa alhamdulilah anjeun jeung pituduh kahirupan Anjeun.

 

Victor

Publicités

%d blogueurs aiment cette page :