ISUS HRISTOS

 

jesus1-600x384 

 

Astăzi apostazie a atins apogeul!

 

Nenumărate sunt cei pentru care Isus Hristos este un erou mitic din antichitate, cum ar fi Hercule, Ulise, Spartacus și mai mult …!

 

Multe sunt, de asemenea, cei pentru care Isus Hristos a fost ori nebun vechi care consiliul a fost condamnat la moarte pentru insultarea religiei iudaice și nu ar fi fost înviat de Dumnezeu.

 

Ar fi apostolii săi au ascuns trupul lui Isus de a crede în divinitatea Sa și înălțarea lui la cer.

 

Pentru altii Isus Hristos nu ar fi existat, pur și simplu.

lumânare lumânare titular-animAceasta este realitatea tristă a credinței în lume!

 

Este clar că Biblia este predat aproape niciodată la masele și, prin urmare, cauzele sunt diverse și mai multe zeci de ani.

 

Voi încerca să ia comenzi rapide mari pentru a explica tuturor celor care cunosc pe Isus Hristos Isus Hristos este cu adevărat Fiul lui Dumnezeu, el este în primul rând a venit pe Pământ și că întoarcerea lui este iminent!

 

Dumnezeu, uneori, a intervenit în lume începutul anului de îngeri și de profeții Săi pentru a explica oamenilor de timp va veni, dar, de asemenea, la sfârșitul timpului.

 

Ar trebui să știi că Dumnezeu nu a ascuns că o zi un timp se va termina și că oamenii vor fi judecați pentru acțiunile lor.

 

Atenție, nu cred că la sfârșitul timpului înseamnă sfârșitul vieții, ea este destul de contrariul, acesta este începutul vieții veșnice pentru cei care vin la Dumnezeu prin pocăință, botez și Isus Hristos.

 

Cartea lui Daniel capitolul 9 explică în parte voalată a istoriei omului și mai ales la sfârșitul limbajului timp;

 

Există două mii de ani, Mesia prezis de profetul Daniel a venit pe Pământ.

 

Dar poporul evreu nu a recunoscut ca Mesia și l-au condamnat la moarte prin dreptul roman.

 

Acest Mesia a fost pus la moarte un om, numit « Isus » , ca stim sub numele de « Isus Hristos » , ceea ce înseamnă Isus Mesia.

 

A se vedea capitolul 9 din cartea lui Daniel versetele 22-27

 

Link http://www.lirelabible.net/LSG/html_5/Daniel_2.htm

Isus Hristos, singurul fiu al lui Dumnezeu a ales să se nască într-născut dintr-o fecioară impregnat de spiritul lui Dumnezeu.

 

Este într-o familie de neam evreiesc al lui David că Isus Hristos a venit în lume oamenii.

 

Sanhedrinul a fost comunitatea evreiască legiuitorului, ci, de asemenea, « Curtea Supremă de Justiție », a văzut că omul « Isus », și a pretins a fi Mesia ca Fiul lui Dumnezeu, dar el a refuzat să restabilească împărăția lui Israel ridicare poporul evreu împotriva armatei Imperiului Roman, care a ocupat țara.

 

Faptul că Isus spune a fi fiul lui Dumnezeu și el refuză să conducă romani au spus membrii Sinedriului că Isus nu era Mesia așteptat.

 

În ciuda realizarea că Isus Hristos a profețiile cu privire la Mesia, « cunoașterea perfectă a Torei și realizările dat seama că toate minunile lui Isus Hristos », consiliul a persistat în a nega dovezile și a decis uciderea lui, deoarece Isus a devenit om prea enervant aduna mulțimi mari în timpul predicilor sale.

 

Este foarte important să rețineți că Dumnezeu cunoaște toate lucrurile din trecut și viitor. El știa de la crearea lumii într-o zi poporul evreu nu s-ar recunoaște pe Isus Hristos ca Mesia.

 

Isus Hristos înainte de a veni născut pe pământ, a știut, de asemenea, că poporul evreu l-ar nega și-L răstignească.

 

Dar sacrificiul lui Isus Hristos a fost necesar pentru cei care vin la Dumnezeu prin El s-ar putea să fie salvat și să aibă viață veșnică.

 

Deci, pentru a ne salva de la mânia lui Dumnezeu și moartea veșnică pe care Isus Hristos a acceptat toată suferința și crucificarea, el singurul fiu al lui Dumnezeu!

 

În timpul celor trei ani de predicare Isus a demonstrat încă faptul că el a fost « Hristos » Mesia profețit în Biblie și am așteptat.

 

El a vindecat pe cei bolnavi, infirmi și chiar a înviat un om « Lazăr », care a fost deja îngropat.

 

Dar, înainte de căldura poporului evreu și răceala Sinedriului, Isus « Hristos » a fost înconjurat de ucenici și a semănat sămânța unei noi religii « creștinism », și un nou legământ pe care Dumnezeu a fost de gând să faci cu toate oameni de pe pământ.

 

Pentru a fi parte a acestei noi religii, « creștinism », a trebuit să fie botezat cu apă, cerem lui Dumnezeu pentru iertare pentru toate păcatele, trăi drept și sănătos, rezista păcatului și a ispitei, să fie umil și accepți pe Iisus Hristos ca Mântuitor personal.

 

« Acesta este încă la fel de astăzi. »

 

Isus a predicat iubirea lui Dumnezeu, dar, de asemenea, fermitate împotriva tuturor celor care trăiesc în păcat.

 

După ce a fost arestat, insultat, abuzat și biciuit, el a fost condamnat la moarte prin crucificare ca un hoț comun sau penal.

domeniul de aplicare cruce

El a trebuit să efectueze crucea Calvarului ca să fie răstignit!

 

După ce a fost tras de mâini și de picioare de pe cruce, a murit câteva ore mai târziu și a primit înainte de a fi primit o suliță pe partea de la inima de un soldat roman.

Moartea lui Isus Hristos a avut loc atunci când o eclipsă totală de soare.

fra_an10

El, Hristos, singurul fiu al lui Dumnezeu, a venit pe pământ fiind de acord să sufere și să moară pe cruce ca să ne răscumpere de la păcatele noastre și ne permit să intre în Împărăția cerurilor sau nimic impur poate intra .

 

« Aceasta este dragostea lui, jertfa și sângele lui pe care o vom face, ne-am păcătoși și, prin urmare, impur, a salvat ziua mâniei lui Dumnezeu și va intra în Împărăția cerurilor. »

 

Isus le-a spus ucenicilor Săi că va fi arestat și condamnat la moarte, dar el s-ar ridica la începutul celei de a treia zi.

După ce a fost îngropat, a fost de fapt înviat de Dumnezeu Tatăl, de la începutul celei de a treia zi.

imagini

Isus a rămas pe pământ patruzeci de zile încă cu ucenicii și apostolii săi « , dar într-un trup glorificat. »

 

Mai mult de 500 de oameni întâlnit pe Isus Hristos după învierea Sa.

 

http://www.historel.net/christ/15resur.htm

 

După aceste 40 de zile, el a crescut la cer pentru a pregăti un loc în casa tatălui său.

 

Înainte de a pleca, Isus Hristos a explicat apostolilor, atunci când le-a pregătit un loc pentru noi   « ÎN CER în casa tatălui său » , se va uita pentru biserica sa « creștinism », în care le-a dat naștere în timpul predicilor sale.

 

El a cerut apostolii și ucenicii săi să meargă oriunde în lume pentru a anunta noul legământ pe care Dumnezeu a fost de gând să faci cu oamenii care vin la el, prin Isus Hristos.

 

Înainte de a pleca Isus a spus, de asemenea, apostolii săi că atunci când era în cer, el va trimite Duhul Sfânt, care ar putea extinde la toți cei care vin la El prin botez în noua biserică.

33e65322

După botezul, Duhul Sfânt al lui Dumnezeu vine asupra fiecărui creștin, astfel încât ghid și sprijin în timpul vieții sale ca el ține credința.

 

Apostolii au pus multe întrebări lui Isus Hristos în timpul celor trei ani au petrecut cu el.

 

Două aspecte importante au fost:

« Care sunt semnele venirii întoarcerea lui și ce se va întâmpla la întoarcerea sa. »

 

Unii apostoli au scris cărți în învățăturile lui Isus Hristos, aceste cărți sunt « evanghelii », și formează Noul Testament al Bibliei.

 

O ultima carte a fost scrisă mult mai târziu de către ultimul apostol « Ioan », această carte este « Apocalipsa », ceea ce explică, de asemenea, un mod voalat acest lucru ar trebui să se întâmple în vremurile din urmă și revenirea lui Isus Hristos.

 

Biblia (Vechiul și Noul Testament) conține aproximativ 7000 de profeții despre un sfert sunt dedicate la sfârșitul timpului.

 

Este important să rețineți că toate semnele și profețiile biblice s-au împlinit în trecut.

 

În ceea ce privește revenirea semnelor lui Isus Hristos și profeții anuntand revenirea sunt realizate cu mare putere sub ochii noștri în fiecare zi.

 

La fel de incredibil ar părea la tine, Isus Hristos va fi de fapt din nou în curând.

 

Este clar că întoarcerea sa este pentru generația noastră. Este o certitudine, nu o ipoteza.

 

Oricine este liber să soarta sa, și toată lumea poate decide cu privire la conștiința sa de a veni sau nu să vină la Isus Hristos.

 

Se pare că nu este prea târziu pentru a face o alegere, atunci te decizi repede pentru că foarte curând va fi prea târziu și nu va fi plânsul și țipând și scrâșnirea dinților de întârziere și tuturor celor care au negat pe Isus Hristos.

 

Dacă nu se va boteza, va vedea în curând un preot sau chiar un creștin care va da botez fără de care nu poate fi salvat în ziua mâniei lui Dumnezeu vine.

 

Isus Hristos înainte de a reveni pe pământ va elimina biserica înaintea lui Dumnezeu pedepsi pe oamenii de pe pământ pentru toate păcatele, crimele și atrocitățile comise de peste două mii de ani.

 

După ce pedeapsa a lui Dumnezeu, Isus Hristos se va întoarce fizic în trupul său glorificat, pentru a judeca oamenii și națiunile și conduce lumea de o mie de ani.

 

În timpul domniei lui Isus Hristos, răul nu va mai fi un om și o sută de ani este încă un om tânăr!

 

După domnia lui și ispita final al lui Satan, aceasta va fi ultima judecata.

 

Că într-o explicație pe scurt a lui Isus Hristos, creștinismul și sfârșitul de timp în care trăim pe Pământ de mai mulți ani și se va încheia cu revenirea lui Isus Hristos.

 

Este în curând și este timp pentru a înțelege gravitatea situației și de a face alegerea ta înainte de a fi prea târziu.

 

Mă rog ca Dumnezeu ne va ghida pentru a face alegerile corecte în viața lui ca numele său să nu fie șters din Cartea Vieții Veșnice.

 

Este foarte important să rețineți că Isus Cristos a spus: « Eu sunt calea, adevărul și viața, nimeni nu vine la Dumnezeu, decât prin Mine »

 2517959487_1

Din păcate, Sfânta noastră Biserică Catolică este foarte bolnav și chiar moarte pentru că mai multe ghiduri Supreme « Papi », de la apariția Sfintei Fecioare FATIMA Portugalia, în 1917 nu a dus oamenii la Dumnezeu Isus Hristos, dar la Lucifer.

 

Există multe dovezi pe care le găsiți pe blog.

 

Ne confruntăm în prezent vremuri de confuzie finalizarea la sfârșitul timpului, fiecare trebuie să acționeze și pentru a muta, asculta inima și sufletul său și a mers pe jos prin viata de spirit și nu în funcție de dorința corpului.

 

Vă invit să citiți cele mai recente articolele mele referitoare la Vatican și Papa că cel mai puțin ce putem spune este că nu mai este ghidul Sinod al Bisericii lui Isus Hristos.

 

Vă invit să urmeze, de asemenea, blog-ul  »  creștinii Noului Legământ   »

 

În cele din urmă, o nouă afacere uimitor și de nedescris, deoarece este concernerai rușinos și monstruos Papa și ar trebui să vină la lumină într-un timp scurt, în cazul în care faptele se dovedesc adevărate.

 

Eu nu pot confirma exactitatea faptelor, deoarece acestea nu au fost dovedite și încercat.

 

Dar eu nu pot trece aceste informații în tăcere să te văd prin linkurile de mai jos.

Din data de 27 mai 2014

http://itccs.org/2014/05/27/popes-reference-to-satanic-mass-in-relation-to-catholic-child-rape-constitutes-his-tacit-knowledge-of-such-a-crime-common-law-court-outraged-survivors-demand-popes-immediate-resignati/

Din data de 25 mai 2014

http://itccs.org/2014/05/25/itccs-breaking-news-may-25-2014-gmt-brussels-accused-child-killer-resigns-from-top-vatican-office-jesuit-head-adolfo-pachon-makes-startling-announcement-as-he-stands-trial-in-absentia-for-cri/

 

Link la Casa de tribunalul internațional de la crime ale bisericii.

 

Data joi, douăzeci și nouă/05/2014 este aniversarea înălțarea lui Hristos la cer.

jesuscristo

 Rugați-vă că întoarcerea sa este iminentă.

sentinelle3

Isus Hristos este regele meu

°

Pentru cei care sunt încă ezită între Isus Hristos și Lucifer

Este bine să știți că Isus Hristos Lucifer copiați și utilizează aceleași ingrediente, dar nu în același fel și, prin urmare, efectele sunt inversate.

 

Pentru Isus Hristos,

Nu există legi fără iubire și nu există iubire fără lege!

 

Lucifer ,

Nu există iubire în actul și nu există legi în dragoste!

 

Puteți găsi că are aceleași ingrediente efectele sunt inversate și care este Isus Hristos, care permite « drepturi » de a trăi în iubire, pace și respect.

 

Ei bine, ceea ce este important in viata nu este ceea ce faci, dar de ce și cum o faci.

 

.

Papi noastre recente au învățat că Isus Hristos și Dumnezeu sunt în fiecare om și că, prin urmare, fiecare om este Isus Hristos și Dumnezeu.

.

Dar nu este nimic în el și opusul este adevărat, orice om are dreptul de « creștin » este în Isus Hristos, și Dumnezeu, atunci când este în conformitate cu poruncile și voia lui Dumnezeu.

.

Duhul Sfânt al lui Dumnezeu călăuzește și protejează fiecare om care respecta poruncile lui Dumnezeu.

.

Pace, dragoste și bucurii în inimile și casele până la răpirea bisericii pentru unii și venirea lui Isus Hristos pe Muntele Măslinilor pentru alții.

Învingător

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :