ALARM FORCE vere v ljubezni Jezusa Kristusa

arbreciel

.

Bog je napovedal, da človek od nastanka človeštva, da se svet « Zemlja »,je imel življenje, nato pa bi bilo uničeno ob koncu lanskega sodbe.

.

Bog je rekel v Svetem pismu, ki ga njegovih prerokov in njegovega edinega sina Jezusa Kristusa vse, kar bi se zgodilo ob koncu časov in drugod.

.

Po preteku časa, se bo Jezus Kristus fizično vrniti na Zemljo, da bi vladal tisoč let, dokler se sodni dan in nato nekaj bodo shranjene in bodo večno živeli na Novi Zemlji in drugi bo šel v pekel.

.

Neverjetno, kot se zdi, po dva tisoč letih čakanja, smo ugotovili, da so svetopisemske prerokbe in opozorilne znake vrnitev našega Gospoda Jezusa Kristusa že v svoji kvazi-totalnosti in tiste, ki še niso, so izpolnjeni.

.

To je dejansko in preverljivo resničnost, saj je bila izvedba prvih znakov ustanovitev države Izrael, 14. maj 1948.

.

Ker je ta dan v manj kot 70 let, vse svetopisemske prerokbe in znamenja za vrnitev Jezusa Kristusa storiti.

.

Opozoriti je treba, da je matematično nemogoče, da se vse te prerokbe in svetopisemske znaki lahko izvedemo istočasno v tako kratkem času.

.

To v celoti izključuje možnost!

.

Ko ste izključijo nemogoče v položaju, ki je tako malo verjetno, kot se zdi, da ni najbolj verjetno, hipoteza, ampak realnost.

.

Saj je matematično nemogoče, da je verjetnost, omogočite dosežek v tako kratkem času (manj kot 70 let) iz številnih biblijskih prerokb in znaki, ki naznanjajo tisoče let od vrnitve Jezusa Kristusa « Mesija »

.

Skorajšnja vrnitev Jezusa Kristusa je postal realnost in ni verjeten scenarij.

°

ob_ecc958_10241985

.

Zato lahko govorimo o gotovosti skorajšnji vrnitvi Jezusa Kristusa.

.

Vrnitev našega Gospoda Jezusa Kristusa, se nanaša tudi naša generacija.

.

To je gotovo, ampak vsakdo je prost, da ga ignorirajo.

.

Osebna analiza sem zaradi množice biblijskih prerokb in znakov, saj je 14. maj 1948, in eksponentno povečuje, saj 29. september 2008, …

.

(Datum sem izbral v moji analizi, kot je datum začetka objave prejšnji teden po preroku Daniel in posebej datumu začetka zadnjih sedmih letih pred fizično vrnitev našega Gospoda Jezusa Kristusa)

.

… Me je pripeljalo, da poiščete vrnitev našega Gospoda Jezusa Kristusa, med 14. in 15. septembra 2015.

To v skupnem pogledu za poučevanje Biblije in predvsem evangelijev:

.Matthieu 24 verz 36

.

Za tisti dan in uro, nihče ne ve, niti angeli v nebesih ne Sin, ampak samo Očeta.

.

Prebral moj članek

VRNITEV JEZUSA KRISTUSA MOGOČE 14 ali 15. september 2015! Na praznik trobent  :

.

Ob pogledu na prerokbe in znamenja, svetovne novice potrjuje z močjo na vseh področjih takojšnji neposredni vrnitev našega Gospoda Jezusa Kristusa.

.

Ah, tisočkrat žalost, mnogi moški in ženske; zlasti med mladimi, ne verjamejo več v Boga, še manj pa Jezusa Kristusa!

.

Mnogi postal Sebični, aroganten in Hvalisav, uživate v poželenja in užitek delaš zlo.

.

Druge skupine so se pridružile džihada za umor svoje brate in sestre in vse tiste, ki dajo na svojih poteh.

.

Mi treba pogledati, kaj se dogaja na Bližnjem vzhodu, da bi videli, da je očitno, da vojno Apokalipse « War of Armageddon » se je začelo šele od marca 2012 v Siriji.

.

Opozoriti je treba, da je upor v Siriji začel leto prej, a upor je šel v fazo pravi vojni marec 2012 s prihodom v Siriji veliko džihada po vsem svetu za boj proti pooblastil, ki jih za Uvedba posplošena na celotnem Bližnjem vzhodu Jihad.

.

V moji analizi za vrnitev Jezusa Kristusa na Zemlji, med 14. in 15. septembra 2015 Vojna Apocalypse « Armageddon » se je začela ob istem času kot začetek velike stiske in zato trajala do vrnitve Jezus Kristus, ki se konča ob vrnitvi na Zemljo.

.

Zdi se vojna Armageddon, da so se na novo dimenzijo s te koalicije štirideset držav proti tej armadi džihada « država islamske v Iraku in Levant (EIIL) »

.

Prav tako moramo razumeti, da bo ta vojna poslabšal iz dneva v dan, kot bi vrnitev Jezusa Kristusa, kot je v bolečinah porodu z več in več bolečine, do zadnjega trenutka, ki je, da Fizika donos na Oljski gori v Jeruzalemu.

.

Zdaj, Izrael, in še posebej, Jeruzalem, je že predmet terorističnih napadov s temi borci EIIL!

.

Jezus Kristus pred vrnitvijo fizično na zemlji je treba nadaljevati z odstranitvijo cerkve ni mišljeno prenašati dan srda Boga, ki mora priti, preden se je vrnil.

.

Vendar pa bo tisti, ki je del cerkve na dan navdušenja!

Izjava o veri:

.

Nešteti so tiste, v svetu, ki niso kristjani.

.

In med tistimi, ki so kristjani, je nešteto, so tudi tiste, ki ne živijo prave vere, in ki ne sledijo Božje zapovedi in nauk Jezusa Kristusa.

.

Ta strašne razmere so se poslabšale z resnično globalni odpadništvo.

.

To je resna, ker bo veliko kmalu Jezus Kristus odstranite svojo cerkev in mnogi bodo izključeni. Medtem ko so prepričani, da zaslužijo svoje mesto v cerkvi Jezusa Kristusa bodo odstranjeni.

.

Moramo razumeti, da je bil Jezus Kristus, Božji sin je dva tisoč let, na koncu svojih treh letih pridiganja, užaljen, ponižan, zlorabljeni, stepeno, mučili, poniževali in na koncu križali.

.

Ampak nikoli, nikoli, Jezus Kristus nas je zapustil, ker je sprejel njegovo trpljenje, smrt za naše zveličanje!

.

In mi, moji ljubljeni bratje in sestre, koliko od nas so zapuščeni Jezus Kristus zapustil svojo cerkev!

.

Jezus je vprašal Petra zgraditi svojo cerkev in cerkev je « ena in nedeljiva » se imenuje « katoliška cerkev »!

.

Veliko naših bratov in sester, ki še zapustila katoliško cerkev in razmišljanja bližje Jezusu Kristusu, ko v resnici zanikale zapusti svojo cerkev.

.

Seveda so ti bratje in sestre pogosto živijo pravi veri in se dejansko prepričali, da sledijo in v ločenem cerkve, pravo pot do Boga po Jezusu Kristusu.

.

Žal mi je reči, vendar so narobe! Za opustitev Cerkev Jezusa Kristusa « katoliška cerkev » so zapuščeni Jezus Kristus je trpel za naše zveličanje!

.

Jezus Kristus, on nas ne opusti, je trpel za nas do zadnjega diha na križu.

.

Naš Gospod Jezus Kristus sprejel vse trpljenje za odpuščanje grehov in tako nam omogočajo, da vstopijo v nebeško kraljestvo s svojo ljubeznijo in ne z našo zaslug.

.

Torej, če mi grešimo, se lahko še vedno del cerkve, da bo odstranjena, če bomo prosili Boga za odpuščanje, če se pokesamo poravnajte in če naše življenje.

.

Ampak, če bomo opustili Jezusu Kristusu in njegovi Cerkvi opuščanje « Katoliška cerkev », medtem ko nezavedno dajemo Jezusa Kristusa in njegove cerkve bodo kmalu odstranili.

.

Seveda razumem, da mnogi menijo, da ima vero, ne da bi bili del Katoliške cerkve, da bodo imeli koristi od odstranitve.

.

Sem jim povedala vse, vključno s pastirjem, vodnikov, duhovniki odklonilnih cerkve in druge verske voditelje vseh cerkva zunaj katoliške Cerkve, se motijo.

.

To bi bilo kaznivo, kažejo, da je Kristus, ki je zapustil, zapustil svojo cerkev, bi jih shranili, in tistimi, ki jim sledijo.

.

Iz svete katoliške cerkve ni odrešenja!

.

.

.

Vendar

Vem in se zavedam velike težave in tragedije, ki ga katoliška cerkev doživela že desetletja. To je prepojena s prostozidarji, ki ga apostoli Lucifer, ki jih ljudje brez sramu, ki jih dobičkarjev in celo pedofilov.

.

Vem in se zavedam, da je Vatikan očitno postala sedež Antikrista.

.

Vem in se zavedam, da je Jezus Kristus postal muzejski eksponat v Vatikanu.

.

Vem in se zavedam, da je volja, ki jo je Vatikan narekuje, da vse svoje pomočnike, da se cerkev prilagaja sodobnega življenja, to pa pomeni večje zatiranje v cerkvah verska, školjke ali sveto vodo v pisavi in ​​je zdaj obhajila brez izpovedi.

.

Vem in zavedam sramotnimi primerjav do katoliške cerkve z poganskih religij in skrunitev počutje, storjenih v svoji sredi.

.

Pope in dostojanstveniki do sodelovati pri veliki dan z gosti iz drugih religij do poganskih molitvah v baziliki svetega Petra v Rimu.

.

Da, vem in se zavedam, da je naša Sveti Katoliška cerkev se umira, je užaljen, zlorabljeni, poniževali, mučili in Namučen da bo ona na koncu križali, kot je bil naš Gospod Jezus Kristus.

.

Seveda se ne strinjam z papeža, ki želi združiti vse religije in ustvariti sobe s skupnimi molitvami vseh religij.

.

Seveda se ne strinjam z papeža, ki želi, da bi novega humanizma vrednost katoliške cerkve. (Humanizem postavlja človeka v središče vsega, ker so katoliške cerkve, je Bog, ki je v središču vsega) obstaja majhna razlika! ne boste našli!

.

Seveda se ne strinjam z anti-papežev, ki so uspeli z Jean triindvajset, ki ni hotel ubogati prošnji Blažene Device Marije, noče razkriti leta 1960 tretjo skrivnost Fatime.

.

Seznam bi bilo dolgo našteval vseh nesoglasij med papeža in pravih članov Svete katoliške cerkve.

.

Kljub vsem nesoglasjem « in jih je nešteto, » ne smemo opustiti našo sveto katoliško cerkev, ker je prvotna cerkev, ki je bila ustanovljena z Pierra na zahtevo Jezusa Kristusa.

.

Naša Sveti Katoliška cerkev trpi mučencev v End Times!

.

Imamo dolžnost kristjanov in vojaki Kristusa, da se soočijo svoje napadalce in ne obupajte, saj je Jezus Kristus nas ne opustiti. Trpel je za nas do zadnjega diha življenja.

.

Tako zaradi ljubezni do Jezusa Kristusa in Boga, imate moj ljubljeni nazaj na Most Holy katoliške cerkve. To je naš dom in naša družina.

.

Pogovorite se z duhovniki na koncu časa, prosite za blagoslovljeno vodo iz školjk in skupaj molili za našega Gospoda za njegovo čimprejšnjo vrnitev.

.

Smo na koncu časa, in nenadoma, kot izpada napajanja ta svet se bo zbudil z zamaknjenosti cerkve!

.

To bo prepozno, da bi se rešil!

.

Vabim vas, da se glasi, ali ponovno preberemo priliko o delavcih v 11. uro.

.

.

Povezava na priliko delavcev v 11. uri: Matthew poglavje 20 1-13

http://www.lirelabible.net/LSG/html_5/Matthieu_4.htm

Kot je mogoče razumeti z branjem to priliko, še vsak malo prišel k Jezusu Kristusu in član svoje cerkve, ki bo kmalu odstranjen.

                                                           

  Mea culpa

mea-cut

 

.

Nous vivons actuellement l’Apostasie de l’église et de la Foi, nombreux sont les Chrétiens qui ont quitté l’Eglise Catholique et encore plus nombreux sont ceux qui sont égarés sans Foi et sans église.

.

To je dejstvo in konkretno svetu. In to je dramatično!

.

To je v generaciji manj kot štirideset let, je največje število tistih, ki so odpadli od vere v Boga in Jezusa Kristusa.

.

Prav tako je v generaciji manj kot štirideset let, so tudi tiste, ki niso imeli priložnost, da postanejo kristjani ali članov Svete katoliške cerkve.

.

Mi seniors nismo izpolnili svojo vlogo kot veliki bratje in so opustili svoje mlajše brate in sestre na cesti vere.

.

Seveda, se opravičujem, so številni, kot so posamezniki, ki so odgovorni.

.

Ampak dejstva obstajajo in so zelo konkretni in realni.

.

Naša mladina ne privlači cerkve in mnogi niti ne vedo, kdo Jezus Kristus!

.

In da je naša krivda, smo starejši.

.

Pozivamo vse nevernikov

Ateisti

Za vse tiste, ki niso prišli k Jezusu Kristusu vemo, da bo Most Holy Katoliška cerkev vas pozdravljam, če se želite pridružiti.

.

Get krstil v vodi duhovnik, ki ga brat ali sestra,

.

Prosi Boga za odpuščanje za vse svoje grehe in vas vodijo v vašem življenju,

.

Pokesati za vse vaše grehe in zlih dejanj,

.

Poravnali svoje življenje in ga prosite Jezusa Kristusa v molitvi, da bo vaš osebni rešitelj in vas pozdravljam v svoji cerkvi.

.

Pridi hodi z nami na ozki poti ljubezni, vere in ponižnosti, ki vodi k Bogu z ljubeznijo Jezusa Kristusa.

.

Bodite ponižni, a ponosen in dostojanstven, da postanejo kristjani in še vedno vodi in goreči v svoji veri v naše Matere Božje katoliški cerkvi.

.

Skrbno shranite plamen vere vaše dobro osvetljeno, da ostanejo v Cerkvi Jezusa Kristusa, ker bo kmalu odstranjen.

.

Življenje za večnost je v Jezusa Kristusa, ki jih boste našli.

.

Pozivamo vse vikarjev Svetega katoliške Cerkve

.

Duhovniki

.

Zelo slovesno, prosim vse vikarjev naše Matere Božje katoliški cerkvi, da bi največjo razdaljo z papeža, ki pretresljivo je vodil cerkev v brezno vključno zavezništev z drugimi religijami in povzroča nešteto Kristjani v pekel.

.

Sledite svojemu srcu in ponovno postane so pogumni in goreči vojaki Jezusa Kristusa kot naši bratje in sestre in vse tiste, ki to želijo postati, imajo veliko potrebo po tebi.

.

Cerkev umira in ona vse vas potrebuje.

.

Matthew 18 5.verset

Jaz vam povem resnico, dokler nebo in zemlja, je izvedel, da ne preide iz prava ene Jota ali eno Mrvica, dokler je vse opravljeno.

.

Bistveno je, da hitro pospeševanje,  « tudi na ulici in tudi v nakupovalnih centrih! «  Katoliška cerkev in organizirane kampanje krst, tako da je mogoče tudi shraniti kot mnogi od naših novih bratov in sester.

.

Tam krst krst vode, kot krste želje in krvi, je le bogokletstvo, ki vodijo v Luciferju vse tiste, ki sprejemajo vse tiste, ki dajejo in tiste, ki priznavajo .

.

Naša Sveti Katoliška cerkev je treba ponovno odkriti svoje vrednote, dogme in vere.

.

Vi in vikarjev Svete katoliške cerkve, Saints vojaki Jezusa Kristusa morate tudi zbudiš in delo v izrednih razmerah, da bi v izgubljenem ovčje črede.

.

Jezus Kristus je kmalu in nam bo vprašal vse račune!

.

Da se boste odzvali na Gospodovi vrnitvi?

.

Vsi dohodni klici naših bratov in sester

Jezus Kristus

človeštvo

Skupaj moramo ukrepati, da bi življenje in pomen za poučevanje našega Gospoda, mojstrom in kralja Jezusa Kristusa, ki je edini sin Boga.

.

Zdi vrnitev Jezusa Kristusa, da je neizbežna in novo življenje obljublja, da bo za človeštvo.

.

Vladavina Jezusa Kristusa je blizu, da bo trajalo tisočletja ljubezni, miru in blaginje po vsej Zemlji.

.

Ampak živeti to tisočletje ljubezni in sreče v miru in blaginje, moramo biti rešeni po Jezusu Kristusu.

.

Nekateri bodo shranjene in bodo odstranjene, saj se udeleži poroke v Lamb.

.

To bo pravi večna zaveza, da se bo Jezus Kristus vzpostaviti z vsemi člani svoje cerkve je bil odstranjen.

.

Nekateri drugi bo shranjen, vendar morajo najprej soočiti zadnjem obdobju veliko stisko, s fizično vrnitev našega Gospoda Jezusa Kristusa na Oljski gori v Jeruzalemu

.

Morajo upreti skušnjavi apostoli Luciferju in preživeti preganjanje kristjanov, ki niso bili odstranjeni.

Link

.

Proč od vseh lažnih religij, ki te potegnejo v prepad in pekel.

.

Pridi nazaj ali Svete katoliške cerkve, kljub tragedij in vseh napadov pa doživlja apostole Lucifer.

.

Moramo braniti katoliško cerkev, ker je hiša našega Gospoda Jezusa Kristusa, zato je tudi naš dom.

.

To bo tudi dom vseh naših novih bratov in sester, ki pridejo h Kristusu krst v vodi, povpraševanje za odpuščanje in kesanje, ki poravnajte svoje življenje in prosijo Jezusa Kristusa v molitvi k njihov rešitelj, in Bog vodil svoje življenje.

.

Ti bodo nato prejeli Svetega Duha, Boga in biti članica Svete Cerkve Jezusa Kristusa!

.

Čas je veliko bolj resna in pomembna, kot si lahko predstavljate, Jezus Kristus prihaja zelo kmalu, in ob vrnitvi je našel združeno cerkev ali bo našel može in žene prepiri za njegovo tuniko.

.

Ne sodeluje v vseh teh sporih, ki ohranjajo vero kristjanov in pravico in pravično pot, ljubezen, mir, sočutje in ponižnosti, da bomo izsledi Jezusu Kristusu in Bogu.

.

Vidimo vsak dan, da se grozodejstvom, ki se v nasprotju z našimi brati in sestrami, zlasti na Bližnjem vzhodu in v Afriki.

.

Molimo za vse velike stiske mučencev v vključno z nedolžnimi žrtvami džihada.

.

Sledite svetovne novice, saj je ura End Times.

.

Jezus Kristus je kmalu in se vrniti na Zemljo, bo vprašajte nas vse račune!

.
Da bi bolje razumeli, prebrali Matthew poglavje 25.

Link

End of Days

.

Majhno pristojbino na naši zelo zanimivo in homoseksualnosti Francis papež!

Posnetkov v španščini o homoseksualnosti

Opozoriti je treba, da smo vsi grešniki, in da je Bog odpušča, skozi žrtvovanje Jezusa Kristusa za vse, ki prosi odpuščanja, ki se pokesajo in poravnajte svoje življenje.

.

Drugi, ki ne pokesajo, ne bodo del cerkve bodo odstranjeni.

.

To je varnost, vendar ne smemo soditi, da se jih ne ocenjuje.

.

Vendar pa ne moremo sprejeti, da je homoseksualnost pri cerkvi priznana kot normalne in naravne spolnosti, saj Biblija prepoveduje.

.

Očitno je naš papež v imenu Cerkve uradno priznava homoseksualnost kot naravni spol.

.Agissant In proti nauku Boga in Jezusa Kristusa.

.

Malo beseda den v tem članku.

 

Smo vsi grešniki!

Torej ne bo sram svojih grehov. 

 

 

Začnite z obžalovanjem in se pokesajo, da je storila.

.

Prosi Boga za odpuščanje in poravnali svoje življenje.

.

Če ste padli v greh, potem vstati, boste zagotovo prišli znova in znova, toda pomembno je, da se dvigne, da obžalujem, da se poravna svoje življenje in priti nazaj na pravo pot!

.

Ali vam je priznati, nikoli premagan!

.

Bog bo vedno z vami, dokler ga prosite, da vam odpusti, dokler se pokesajo svojih grehov.

.

Hodimo moji ljubljeni bratje in sestre v Kristusu, na ozko pot ljubezni in vere, ki vodi k Bogu.

.

In padci so številne!

.

Smo kot novorojenčki učijo hoditi.

.

Sprejeti moramo naše padce, vstati in oditi.

.

Tako smo postali Božji otroci z učenjem iz svojih napak, grehov in naših napak kot novorojenčkih, ki se učijo stati in hoditi in potem postanejo moški in ženske.

.

Odmakniti od zla in skušnjav

Pregnati iz vaše možgane sovraštva in zamere,

Živite v ljubezni in miru

In Bog vas bo vodil skozi vaše življenje,

Če ga vprašaš.

 

Vse vas, moji ljubljeni bratje in sestre v Jezusu Kristusu vprašati, vljudno krožijo po vsem svetu ta članek in komunicirati naslova bloga za vse svoje stike.

.

https://victorpicarra.wordpress.com/

.

Čas teče in naš Gospod  potrebuje vsak izmed nas, da širijo besedo« Jezus Kristus je kmalu »

.

Ogledate si lahko vse bloga s to povezavo.

.

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

.

Miru, ljubezni in radosti v srcu in v kaminu v pričakovanju zamaknjenosti cerkve za nekatere in za druge fizične vrnitve na Oljski gori, našega Gospoda in Mojstra Jezusa Kristusa, ki je naš King, ki je edini Božji sin.

Lahko vam Bog vodil in vas vse blagoslavljam

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :