Я дарога, праўда і жыццё: ніхто не прыходзіць да Айца BY ME

© Book Вынік пошуку малюнкаў для «Я ёсьць шлях і ісціна і жыццё, ніхто не ідзе да бацькі МНОЙ»

 

 

 

Як я ўжо тлумачыў у маіх пастах блога, мы жывем у перыяд апошняга часу, якія непазбежна сканчаюцца вяртаннем Хрыста на Зямлю да яго тысячагадовага валадараньня.

 

Гэтая фраза Ісуса Хрыста такой сілай і такой сілай, што яна не пакідае месца для інтэрпрэтацыі або любы іншы рэлігіі, каб дасягнуць Бога.

Мы павінны спытаць сябе, чаму тата прызнае ўсе рэлігіі, як сапраўдныя шляху да Бога.

Што такое папская ерась больш.

 

Перыяд канца часоў пачатку 14 мая 1948 года са стварэннем дзяржавы Ізраіль.

 

Сапраўды 14 мая 1948 па стварэнні габрэйскай дзяржавы, габрэйскага народа пасьля 2000 гадоў зыходу атрымалі прабачэнне Бога за тое, што адкінулі і ўкрыжавалі Месію яны адмовіліся прызнаць Ісуса з Назарэта  » Ісус Хрыстос « . Але прабачэнне не адкрывае перад імі прадастаўляецца доступ да царстве нябеснаму ў канцы часу.

Габрэйскі народ будзе так шмат людзей павінны чакаць заканчэння тысячагадовага праўлення Ісуса Хрыста і другі надзеі на ўваскрашэнне, каб увайсці ў Валадарства Нябеснае.

 

У канцы перыяду да канца адзінага разу , калі некаторыя памерлыя хрысціяне будуць ўваскрашу.

 

А некаторыя жывуць хрысціяне «Царква» будзе зменены ў момант , і , такім чынам , павялічыць ад зямнога жыцця да вечнага жыцця, у абыход мёртвых проста любоўю Ісуса Хрыста.

 

Гэта абяцанне Езуса Хрыста, і ніхто не можа сумнявацца ў словах Сына Божага, Які аддаў сваё жыццё, каб пазбавіць нас ад нашых грахоў, і таму даюць нам доступ да царстве Божаму, а не паводле заслуг, а па яго каханне.

 

Вы заўважыце, што я сказаў, што толькі некаторыя хрысціяне будуць закрануты дзеля ўваскрасення і пераход ад зямнога жыцця да вечнага жыцця без смерці.

 

Тыя, хто будуць закрануты, хрысціяне, якія атрымалі хрышчэнне вадой, (толькі сапраўднае хрышчэнне), якія прасілі Ісуса Хрыста, каб быць іх выратавальнікам, якія папрасілі ў Бога прабачэння за ўсе грахі, учыненыя і хто раскаяўся і шчыра пакаяцца ў сваіх грахах.

 

Больш чым калі-небудзь, кожны павінен выпрастаць сваё жыццё і прытрымлівацца вучэньня Хрыста (Любоў, Прабачэнне і вера).

 

Пры выглядзе ўсіх біблейскіх папераджальных знакаў аб вяртанні Госпада Ісуса Хрыста, якія праходзяць кожны дзень з сілай і моцай, мы ўпэўненыя, што гэта вяртанне непазбежна.

 

Вядома , мы апошняе пакаленне да вяртання, мы маем упэўненасць , з 1948 года Mt. 24,34

Пакаленне, якое з’яўляецца адначасова вельмі кароткім і вельмі доўга, але мы на самой справе ўжо вельмі блізкія да гэтага вярнуцца.

 

З моманту стварэння майго блога ў 2009 годзе, я абвясціў, што гэта вяртанне можа ўмешвацца ў бягучым годзе. Відавочна, што гэта не адбудзецца.

 

Але гэта 2018 год мае асаблівае значэнне, так як час біблейскае пакаленне 70 гадоў і 1948 + 70 = 2018.

 

З улікам сілы, магутнасці, частоты і амплітуды ўсіх біблейскіх прыкмет, якія былі выкананы і выкананы у 2018 годзе мы, вядома, у канцы біблейскага перыяду да заканчэння часу ,

 

Хацелася б спадзявацца, што труба фестываль 2018 бачыць вяртанне Госпада нашага Ісуса Хрыста за выкраданне яго «цэрквы».

 

Тады маліцеся, каб нашы імёны не сцёртыя з кнігі жыцьця тым, хто не былі выдаленыя «хрысціяне і іншыя» ідуць праз дзень гневу Божага, які будзе вельмі цяжкі час для тых, хто хоча вярнуцца да Ісуса -Christ.

 

Гэты перыяд будзе вельмі цяжка, таму што царква больш няма на Зямлі. Гэта будзе на небе, каб засведчыць вясельле Ягняці, гэта будзе вечны запавет перад Богам, што Ісус Хрыстос ўсталюе з членамі сваёй царквы.

 

Пасля выдалення Царквы Ісуса Хрыста свет будзе цалкам і цалкам дастаўлены ў сатанінскіх сіл фізічнага вяртання Ісуса Хрыста на гары Аліўнай ў яго валадаранне 1000 гадоў.

 

Мы ўжо бачым, усе заносы і рост ўлады ісламізму. Уявіце сабе свет без усіх гэтых хрысціян будуць выдалены і іслам, што больш не будзе тормаз, з усё больш магутнымі і разбуральнымі бедствамі спустошаных таварыстваў і народамі, якія пакутуюць ад галечы і адсутнасці бяспекі.

 

Гэта будзе валадараньня ГВАЛТОЎНЫХ.

 

Ды ён упэўнены, што тыя, у каго ёсць вера, і хто прасіў Ісуса Хрыста, каб накіроўваць іх жыццё будзе выратавана, але ўсе астатнія будуць адчуваць гнеў Божы.

 

Давайце заўсёды памятаць гэтыя словы Ісуса Хрыста

«Я ёсьць шлях і ісціна, і жыццё: ніхто не прыходзіць да Айца, як толькі праз мяне. « 

 

Прыйшоў час зразумець, што наша жыццё раптам рэзка зменіцца, як вусень ператвараецца ў матылька мы зямнога жыцця да вечнага жыцця, і гэта вельмі хутка.

Магчыма, 11 верасня 2018.

Я прапаную вам паглядзець гэта відэа, якое тлумачыць адрозненне ў 2018 годзе.

 

Вы можаце ўбачыць ступень землятрусаў па спасылцы ніжэй

https://www.emsc-csem.org/#2w

Апошнія землятрусу па ўсім свеце (на працягу апошніх 2-х тыдняў)

 

хутка

Віктар