BATTLE FUNDIT E Luciferi PARA kthimin e Jezu Krishtit

 

 

Dollard

 

 

 

Ne vërejmë se shpenzimet e përditshme të jetesës janë ngjitës, duke gërmuar hendek gjithnjë e pasigurt.

 

Shumë nga vëllezërit dhe motrat tona kanë të ardhura të tilla të ulëta që ata jetojnë çdo ditë me frikë!

 

Frika e humbjes punët e tyre dhe nuk mund të plotësojnë nevojat bazë të familjes.

 

Frika e të mos gjetur një punë pas diplomimit.

 

Mos ki frikë nga spirale të papunësisë,

 

Frika për muajt e vështira që zgjasin.

 

Mos makina, frigorifer, lavatriçe etj … të bien poshtë dhe nuk kanë mjete për të riparuar ose zëvendësuar.

 

Frikë për të hapur kuti postare dhe për të gjetur faturat rënda dhe lajm i keq

 

Kini frikë unazat e telefonit për një lajm i keq.

 

Frika lind problemi dentare apo shëndetësor që ne nuk mund të kuruar një mungesë të parave.

 

Frika nga mos qenë në gjendje për të paguar kreditë, faturat dhe qira.

 

Frika për të qenë të dëbuar dhe është i pastrehë.

 

Frikë se jeta rrëshqet dhe humbin të gjitha në një ditë.

 

Kini frikë një fatkeqësi natyrore anuloj punën e jetës.

 

Frika e duke u sulmuar nga banda e banditë gjithnjë e në rritje.

 

Se mos vendi u zhyt në luftë civile dhe të fesë.

 

Kini frikë një konflikt i madh botëror shkakton shkatërrimin e qytetërimit.

 

Shumë nga vëllezërit dhe motrat tona të kalojnë jetën e tyre në frikë e jetës.

 

 

Prandaj, ajo duhet të mbahet se Luciferi ka fituar një betejë të madhe.

 

 

Ndërsa ai kishte bërë një herë në fillim të kohës në Eden me Adami dhe Eva, Luciferi është rritur njohuritë. dhe duke ndihmuar për të krijuar në fund të nevojave kohë, dëshirat dhe objekteve të njerëzimit nga revolucionet industriale dhe teknologjike që nga vitet 1950,

 

 

Shumë njerëz atëherë mendohet nga kjo përmbytje e njohurive dhe shpikjeve që një ditë mund të bëhet aq i fuqishëm si Zot dhe madje edhe pa atë.

 

 

 

Luciferi është në fund të kohës si nga fillimi i kohës.

 

Gjithmonë me të njëjtat gënjeshtra!

 

 

 

Shumë njerëz verbuar nga drita janë larg nga besimi dhe kishës.

 

Zbulimi i disa objekteve të jetesës, popullsia e botës ka shumëzuar në mënyrë eksponenciale.

 

Si një i dehur, njeriu mendohet se ai mund të bëjë gjithçka dhe master gjithçka.

 

Çdo gjë ishte gati për Luciferi godet grushtit të shtetit de hir të gjithë njerëzimit.

 

 

Që nga 29 shtator 2008,

kurth duket se ka mbyllur!

 

 

Apostujt e Luciferit në pushtet në nivelet më të larta të shoqërisë, pra kanë zbatuar hapin e fundit kishte programuar. (Shtatë vitet e mundimi)

 

 Shënim:

 

Shtatë është një numër i Perëndisë, shtatë vitet e fatkeqësi janë një sfidë për të Perëndisë Luciferi.

 

Kjo është faza që ne jemi duke kaluar:

 

« Marrja njeri i frikësuar, të tmerruar dhe të frikësuar për ta bërë atë lakueshëm dhe pranon një situatë rob. »

 

Kjo është e vëllezërit e mi të dashur dhe motra, ne duhet të pranoj, Luciferi ka mbështjellë në miell dhe kemi fituar një betejë të madhe.

 

Ne jetojmë në frikë!

 

Të gjitha këto teknologji të bukur që e bëjnë jetën më të lehtë për disa, janë gjithashtu e vërtetë për një helmet shumicë e madhe e njerëzve të cilët janë të pafuqishëm dhe të dënuar të pasigurisë, varfërisë dhe përjashtimit.

 

Ky është një realitet i trishtuar e në fund të kohës.

 

Por Perëndia e kishte çdo gjë e planifikuar, kjo na lejon të kuptojmë manovrat e Luciferin në mënyrë që ne të mbajë një besim të plotë dhe absolut në dashurinë e Jezu Krishtit, i cili do të na shpëtojë.

 

Është ky besim i cili duhet të na udhëzojë në ditët e fundit.

 

Nuk ka dyshim, Jezu Krishti premtoi për të ardhur dhe për të shpëtuar ne dhe ai vjen.

 

Është e rëndësishme të theksohet se Perëndia dërgon gjykimet për ata që ai i do.

 

Ne duhet të lutemi Zotit për ndihmë.

 

Perëndia na do dhe dëshiron që ne të bëjmë një besim të plotë dhe absolute në të gjitha rrethanat dhe për këtë arsye duke përfshirë analizat e tij.

 

Ajo është e mirë për të lexuar kapitullin 25 të Ungjillit të Mateut .

 

Lidhje

Fundi Times

 

.

Ky kapitull shpjegon se ata (të krishterët) që pendohen për veprat e tyre të këqija, shpjegoj jetën e tyre, lutem për faljen e Perëndisë dhe të vijnë të Jezu Krishtit, ata e njohin si shpëtimtar, dhe presin kthimin e tij, janë ata të cilët janë të përgatitur « furnizimin me karburant të naftës » Ata do të hiqet dhe të formojnë kishën e Jezu Krishtit.

 

 

Të krishterët që nuk kanë përfituar nga shteti i hirit, sepse ata nuk ishin të përgatitur dhe për këtë arsye nuk është larguar do të duhet të presin kthimin fizik të Jezu Krishtit në Mal të ullirit.

 

Ata do të gjykohen me të gjithë njerëzit në Tokë.

 

Atyre që iu është dhënë shumë, shumë do të kërkohet në kthim.

 

Ata të cilëve u është dhënë pak, ajo do të kërkohet pak në kthim.

 

Por të gjithë do të gjykohet sipas veprimeve të tyre.

 

Pastaj ecin disa në një jetë të përjetshme dhe të tjerët të vdekjes së përjetshme.

 

Në pritje heqjen e kishës që unë mendoj për këtë sezon, ne të gjithë duhet të përballen ditët e fundit të Mundimit të cilat do të jenë të forta sepse LUCIFER goditur shumë e vështirë dhe shumë e dhunshme për të devijuar Jezu Krishtin dhe Besimin numri më i madh i Ames.

 

Materialisht, Luciferi me ushtrinë e tij e fanatikëve të ofruar periudhë e tij të fundit kundër njerëzimit pas rrëmbimit në qiell e kishës.

 

Kjo luftë do të jetë mbi sa Fort, më e dhunshme dhe më barbar të të gjitha lufton e tij.

 

Ajo do të zgjasë deri në kthimin e Jezu Krishtit.

 

Qëllimi i kësaj lufte do të jetë që të adhurojnë Luciferin nga të gjithë njerëzit.

 

Ata të tunduar për të bërë besnik të Jezu Krishtit pas rrëmbimit në qiell e kishës do të përndjekur dhe masakruar si është aktualisht rasti.

 

 

 

Luciferi dëshiron të fitojë betejën e mijëvjeçarit!

 

 

 

Maksimumi i të krishterëve dhe ata që mund të përfitojnë nga një gjykim i favorshëm do të gjuajtur poshtë dhe të dënohet me vdekje para se me kthimin e Jezu Krishtit.

 

Luciferi e di se ai do të neutralizohet për kohëzgjatjen e mijëvjeçarit.Kështu që ai dëshiron për të lënë një maksimum prej qenieve të liga gjallë për mijëvjeçarin që të ketë një shans të fundit në një mijë vjet pas kthimit të tij.

 

Kjo duhet të ndodhë në qoftë se unë nuk jam i gabuar!

 

Natyrisht unë nuk jam profet, por realiteti i jetës sonë të përditshme në mënyrë të hapur le të paraqitje e shkurtër një mundësi reale për një kthim të shpejtë të Zotit tonë dhe Mbretit, Jezu Krishtit, Birit të vetëmlindur të Perëndisë, i cili ka premtuar për të ardhur dhe për të shpëtuar të na në fund të kohë dhe është e qartë se ne jemi në fund të kohës dhe bota është Agonia …!.

 

 

Ne duhet të lutemi çdo ditë për shpëtimin e shpirtrave tanë dhe të gjithë vëllezërit dhe motrat tona të cilët janë persekutuar dhe të cilët tashmë jetojnë mundimet materiale të ditëve të fundit.

 

 

Ora po troket dhe ne duhet të veprojmë për të Zgjohen në të gjithë botën në mënyrë që sa më shumë nga vëllezërit dhe motrat tona për t’u shpëtuar.

 

 

Të dashur Vëllezër e motra në Krishtin bëhen ushtarë të Krishtit të ngjallur dhe të përhapur fjalën për të gjithë ju e dini, në të gjitha mediat sociale dhe të gjitha kontaktet tuaja.

 

Informoni botës se Jezu Krishti po vjen së shpejti dhe se të gjithë duhet të shpjegoj jetën e tij në qoftë se ai dëshiron të jetë i shpëtuar.

qiri qiri-mbajtës-anim

Mbani ndriçuar mirë flakën e Besimit tonë!

 

Perëndia ju ndihmojë në këtë mision të krishterë e në fund të kohës!

 

Mos harroni vargjet 34-46 të kapitullit 25 të Ungjillit sipas Mateut.

 

Paqe, dashuri dhe gëzim në shtëpitë e presin ngazëllimin prej kishës për disa dhe për të tjerët kthimin fizik në Malin e Ullinjve, Zotin tonë, Mësuesit dhe Mbretit Jezu Krishtit, birit të vetëm të Perëndisë.

 

 

Unë ofroj dy video

.

Ujku në veshje të deleve është

 

 

Nuk është e mjaftueshme për ne që të duan për t’u lutur dhe për të qenë pjesë e kishës së Jezu Krishtit shpejti do të hiqet,

Ne gjithashtu duhet të bëjnë vepra të mira duke ndihmuar ata që Zoti na dërgon.

 

Të Guardian Angels 

Zoti ju bekoftë dhe të ju ndihmojë për të sjellë lavdi Jezu Krishtit që vjen për të na shpëtuar.

Të gjitha sendet e mia nëpërmjet këtë link:

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

Fitimtar

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :