WAR TIME MELLEM JESUS ​​KRISTUS OG LUCIFER i Guds RETFÆRDIGHED

 

 

Diapositive1 

 

I vores materialistiske vestlige verden, er vores samtidige mere bekymret over den tid, det vil tage den næste weekend, at afkastet af Jesus Kristus.

Desværre, det er det, vi alle kan se i hverdagens samtaler.

Det er der vi kom op med  »  kristningen  « af den vestlige verden.

 

Vi må forstå, at vores generation lider en krig med hidtil uset styrke mellem godt og ondt blandt andet forhold, der forårsagede denne Christianization vores vestlige civilisation.

 

Jesus Kristus, tro mod sit ord givet til mænd der er 2000 år kæmper i denne periode med de sidste tider at gemme maksimalt væsener fra kløerne på Lucifer selv kæmper for at ødelægge den mand, « Guds skaberværk « startende med tilintetgøre og ødelægge » kristenheden « til at anrette hævn over Gud, som jagede himlen med alle de faldne engle, der blev dæmoner.

 

Jeg er enig for en ateist dette kan synes ud af fantasi af en hjerne sprudlende og syge, men enhver kristen lever i troen på Kristus, han forstår, at det er simpelthen menneskets historie at s ‘ opfyldt, før vore øjne i disse vanskelige tider for opfyldelsen af ​​Bibelens profetier apokalyptiske sluttider.

 

Desværre for menneskeheden-kristningen vestlige civilisations giver vej til islamiseringen af ​​verden.

 

Det ville være tåbeligt at tro, at Islam fører til Gud, fordi vi ser hver dag, og se alle de rædsler, alle de forbrydelser og alle massakrer begået kristne af islamister i navnet af islam, Muhammed,  Koranen hans hadith .

 

Islam er en vildfarelse, er det en hæslig og modbydelige bæst, der opfostrede i slutningen af tid monstre, blodtørstige fanatikere og « islamisk »  De er værdierne af rædsel hundrede gange værre end nazisterne!

 

Hvad der er endnu mere alvorligt er, at « islamister » siger gælder for brevet Koranen og « Hadith »  (den falske profet Muhammed), og derfor magt og endda pligt  KILL alle dem, der afviser islam.  » Jøder, kristne, ateister og andre … « 

 

Islam er faktisk en gift og faktisk er det den religion Lucifer, har han skabt ved at lyve for at ødelægge kristenheden og miste kørsel lige til helvede alle dem, der kommer til ham (muslimer).

 

Det faktum tolerere udvidelse af Islam er at acceptere uden at fortælle slutningen af ​​kristendommen og derfor acceptere at tilbede Lucifer i stedet for Gud.

 

Men det er kun, da vi indså, at vi levede særligt vanskelig tid på Jorden, at vi forstod (Ivrige kristne i troen), at vanskelige tider var konsistent i alle henseender med bibelske profetier bebuder afslutningen af ​​tid og tilbage til Jorden af ​​vor Herre Jesus Kristus for hans tusindårige regeringstid, der vil adskille os fra den endelige dom.

 

For et kig og analysere fortiden ser vi, at de bibelske profetier varsler de sidste tider og tilbagevenden til Jorden Jesu Kristi begyndte med oprettelsen af ​​staten Israel 14 maj 1948.

 

Datoen for oprettelsen af staten Israel er også meget sandsynligt, startdatoen for enden af tid, fordi alle de profetier (omkring halvtreds, se de tre videoer i bunden af artiklen) og bibelske apokalyptiske varsler tilbagevenden Jesus Kristus begyndte på det tidspunkt.

 

Oprettelsen af staten Israel i de særlige forhold, eller det skete er naturligvis det første tegn på de sidste tider. « Dette er Guds tilgivelse for det jødiske folk! « 

 

 

Vi har også inkluderet i denne visning af fortiden, at alle profetier endetiden er kommet med flere og større kraft og hyppighed siden denne dato 14 maj 1948.

 

Den 14. maj 1948, er datoen for oprettelsen af ​​staten Israel derfor meget synligt dokumentation (opfyldelse af profeti), datoen at huske for begyndelsen af ​​den periode, hvor afdøde tid.

 

Se min artikel:

2 0 1 5 ÅR TILBAGE JESU KRISTI!

 

Profetier End Times:

 

http://www.pasteurdaniel.com/index.php/fr/?option=com_content&view=article&id=1047&catid=118:jesus-christ&Itemid=82

 

 

Det er nu en kendsgerning historie siden bibelske profetier varsler endetiden faktisk alle har opfyldt.

 

De, der mangler sådan en stor jordskælv, er ødelæggelsen af ​​Rom og genopbygningen af ​​den tredje tempel i Jerusalem direkte relateret til tidspunktet for tilbagelevering af Jesus Kristus.

 

Husk på, at vi allerede har set i tidligere blogindlæg, perioden for endetiden har en maksimal varighed.

 

Især i Matthæusevangeliet finder vi dette udtryk i kapitel 24 vers 33 og 34

 

Link:

End Time

 

3 3 På samme måde når du ser alle disse ting, ved, at Menneskesønnen er nær, ved døren

 

34 Jeg fortæller dig sandheden, vil denne generation ikke forgå, før alle disse ting sker.

 

Vi finder derfor, at længden af ​​tidernes ende er en generation.

 

Ligeledes er det meget vigtigt at understrege, at der ikke er timeout i slutningen af ​​tid.

 

Jesus Kristus var mere end blot at angive en formel vers « 35 »

 

35 Himmel og jord skal forgå, men mine ord skal ikke passere.

 

Så det er klart, at i forbindelse med tildeling tilgivelse til det jødiske folk af Gud på samme tid udløste i slutningen af ​​tid.

 

(Ezekiel 36 / 24-28)

 

Jeg vil tage dig fra Folkene, samle eder fra alle lande, og bringe dig tilbage til dit land. Jeg vil udgyde over dig rent vand, og du skal være ren; Jeg renser dig fra al eders Urenhed og alle eders Afgudsbilleder. Jeg giver dig et nyt hjerte, og jeg vil sætte en ny ånd; Jeg vil fjerne fra kroppen hjerte af sten og give dig et hjerte af kød. Jeg vil sætte min Ånd i dig, og jeg vil få dig til at gå i mine Anordninger og holde mine love. Du skal bo i det Land, jeg gav eders Fædre; I skal være mit folk, og jeg vil være jeres Gud

 

Og derfor siden maj 14, 1948 i løbet af en generation Jesus Kristus vil vende tilbage til Jorden. Det er en sikkerhed.

 

Problemet for os er, at vi ikke ved præcis den præcise varighed generation nævnt af Jesus Kristus, som ikke desto mindre er bibelsk 70 år (gennemsnitsalder af menneskeliv), og 120 år (maksimal levetid alder liv for mennesket).

 

Vi ved ikke, om Gud vil afvente fuldstændig slutningen af ​​denne generation for at vende tilbage til Jorden for hans eneste Søn Jesus Kristus.

 

Men vi ved, at Lucifer ikke kender den præcise tidspunkt for afslutningen af ​​tid, og derfor den nøjagtige dato for tilbagelevering af Jesus Kristus på Jorden. (Da denne dato kun Gud kender)

 

Så hvad der synes sikker, da alle de bibelske profetier varsler de sidste tider og Jesu genkomst Kristus er allerede indset, er, at 14 Maj 1948 er timeglasset af tidernes ende tydeligvis blevet returneret Gud yde tilgivelse til det jødiske folk.

 

For en analytisk se forudindtaget, men vi ser også fortiden som en kristen, som vi lever efter denne dato den 14. maj 1948 i midten af  » War Time  « , der finder sted mellem Jesus Kristus og Lucifer

 

For Jesus Kristus

64790722

 

14 maj 1948, hans trofaste tjenere, « missionærer » risikere deres liv evangelisere og døbe over hele verden, herunder i de mest afsides og vilde hjørne af kloden.

 

De informerer alle befolkningerne i resultaterne af de bibelske profetier de sidste tider og den forestående tilbagevenden af ​​Jesus Kristus.

 

Det er en reel eksplosion af evangelisering og dåb afholdt siden 14 Maj 1948.

 

Bibelen blev den mest udgivne bog i verden.

 

Eskatologi er blevet en passion, der giver dem, der så hengive at forstå de tegn og profetier endetiden, herunder gradvist dechifrere bogen af ​​Apocalypse af John.

 

Et stigende antal prædikanter henlede opmærksomheden menneskehedens på realiseringen af ​​bibelske profetier og annoncere tilbagevenden Jesus Kristus for vores generation.

 

Præster, præster, fromme kristne i troen åbent tage dette spørgsmål åbent « , selv tabu i kirken, » tilbagelevering af Jesus Kristus.

 

En rigtig kæde af soldater Kristi opstandne er skabt i verden for at sprede den gode nyhed om afslutningen af ​​profetierne og dermed den forestående tilbagevenden af ​​Jesus Kristus.

 

Blogs og videoer på tilbagelevering af Jesus Kristus er uendelige på nettet.

Se min artikel:

 

Ak, på trods af al den goodwill af soldaterne Kristi kun en milliard mennesker på de syv milliarder bekendende kristne og blandt de kristne, mange der er lunken eller kold i troen.

 

For Lucifer

 

uartig

 

Hans trofaste og hengivne tjenere, de arbejder siden 14 maj 1948 at ødelægge kristendommen især ved misinformation, ateisme, slaveri, usikkerhed, fattigdom, krige og forfølgelser, der er lavet ved sin hær« islamister », men også af dens eliter den  « Illuminati »  , som fører Jorden i skyggen af den stærke dollar. (Se min tidligere artikel HER )   

 

Der er omkring 50 år i de vestlige kristne lande, kristne levede i fred og frihed fra nød.

 

I dag i de vestlige lande frygter, usikkerhed og fattigdom er den daglige masse kristne familier.

 

Vi kan stadig se i dag i brændende kristne tro er mere end en skygge i varmt eller koldt kirke i tro.

 

Ser kritisk sataniske angreb mod kristendommen, ser vi, at det bliver angrebet fra alle sider med styrke og stor skala af ince 29 September, 2008 (datoen for Wall Street krak)

 

 

Angrebet indefra

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

.

Vatikanet er tæt og nedrive mange kirker rundt omkring i verden.

Rekrutteringen af ​​præster blev latterligt.

Kæmpe muslinger og skriftestole gradvist fjernet fra kirkerne.

Helligdomme er revet ned.

Kristne traditioner og festivaler er aflyst eller erstattes med hedenske fester.

Bibelen og korset Jesu Kristi blev fjernet fra retten.

Det er blevet forbudt at fejre jul i offentlige tjenester.

 

Selv paven om modsætningerne med hans handlinger.

I sine bemærkninger han åbent fordømmer forfølgelse af kristne fra Øst og gerning han modtager « store pumper » Vatikanet « På St. Peter ‘ repræsentanter for andre religioner, herunder muslimer, med hvem han gjort fælles bønner.

Én vidundere, som vil disse bønner som de øvrige religioner ikke anerkender Jesus Kristus som den eneste søn af Gud og frelser« manden ».

 

Angrebet udlandet.

 

Kirken brændte

 

 

I lande i Mellemøsten, er kirker vandaliseret, plyndret og brændt, kristne bliver forfulgt, fordrevet fra deres hjem, deres huse er brændt, kvinder voldtaget foran familien, før alle er dræbt af islamister, der råber højt og tydeligt for verden, at de anvender Koranen bogstaveligt massakrere kristne.

Murder pige Aleppo

 

 

Datoen af 29. september 2008 var en meget stærk dag for bibelske tegn.

 

Det er begyndelsen af ​​World ruin, som verden (bibelske annoncering) ikke vil komme før tilbagelevering af Jesus Kristus.

 

New York Stock Exchange kollapsede med indekset for -777,7.

Bemærk symbolikken i alle disse syv og det faktum, at 29 September er også dagen for festen af ​​englene.

 

Alle kan se, at siden denne dato af 29. september 2008 verdensøkonomien vil værre og værre.

 

Datoen af ​​29. september 2008 er så meget mere vigtigt, at vi konstatere, at siden Bibelens profetier varsler tilbagevenden Jesus Kristus forstærkes eksponentielt.

 

Vi må erkende, at Lucifer er virkelig meget stærk og hans apostle formår at bære meget voldelige og meget effektive slag til kristendommen, at kun ikke angribes fra alle sider, men også opdelt i flere kirker siger nærmest som hinanden i Jesus Kristus.

 

Vi bemærkede også, at der siden marts 2012 , Satans angreb er stærkere end nogensinde, forfølgelse af kristne er udbredt i hele verden.Usikkerhed og fattigdom har aldrig været så mange ofre.

 

Kristne værdier er smidt til rendestenen, har ondt, egoisme, selvoptagethed, begær og individualisme bliver reelle moderne værdier.

 

I Østen, Afrika og Nord af planeten, de er militære konflikter, men også mellem rivaliserende islamiske bånd, der er aftalt på et punkt:

 

Er, at vi skal forfølge og dræbe kristne.

massakre

 

 

I de vestlige lande « var » kristne lande før  »  invasion  »  af islamisk indvandring og demografi, som begyndte gradvist fra 14 maj 1948 med medvirken af vore regeringsledere, vi deltager til eksponentiel stigning af« islamisme »

 

Islam og hans muslimske religion er blevet så udbredt i Europa og i den vestlige verden, at vi virkelig kan tale om menneskelig invasion, kulturelle, religiøse, sociale og samfundsmæssige.

 

Bemærk, at denne migration flow er af en sådan størrelsesorden, at nogle kristne er lukket og ikke længere fulgte undervisningen i Jesus Kristus  »  Kærlighed, fred, medfølelse, Deling, Respekt og ydmyghed. « 

 

Bemærk, at der siden September 29, 2008 denne islamiske indvandring, som allerede var meget vigtigt i Vesten voksede på hastighed  »  V «   , fordi millioner af familier flygter fattigdom, vold, forfølgelse, krige og jihadister.

 

Siden marts 2012 har udvandringen af ​​befolkninger tidoblet og desværre mange er i flyvning drukner i Middelhavet (Mænd, kvinder og børn).

 

Hundredtusinder af hele familier af muslimer og kristne flygter hver uge disse blodtørstige bæster er islamister, som massakre og forfølge de mennesker og for den større herlighed Lucifer!

 

Vi må fordømme de kristne indførte islamisering fordi det går imod vores tro og undervisningen i Jesus Kristus. « Jeg er vejen, sandheden og livet;. ingen kommer til Faderen uden ved mig »   

Link HER  John 14.6.

 

 

Vi skal, uanset deres religion, for at hjælpe disse ulykkelige ofre for islamisterne.

 

Men i vores hjælp til dårligt stillede og ofrene for islamistiske fanatikere, vi må aldrig glemme, at kun  Jesus Kristus er vor Frelser og Herre, samt et eneste, sande religion er kristendommen.

 

Alle andre religioner er falske religioner, hvis tilhængere tilbeder Lucifer tænkning tilbede Gud. Bortset fra de jødiske folk  er forbundet med Gud er ikke til at demonstrere, og også har fået sin benådning 14 MAJ 1948.

 

Fordømmer islamisering og falske religioner bør ikke forhindre os som kristne til at hjælpe alle, som søger vores hjælp og respektere de valg af hver.

 

Gud gav os alle fri vilje, og derfor hver vælger den vej, han ønsker at følge.

 

Vores kristne pligt er at informere og sprede ordet « Jesus Kristus kommer snart » men især ikke at tvinge andre til at deltage!

 

Vi er i 2015 og vi ser ved at se på fortiden, som siden 14 maj 1948 og verden virkelig har ændret sig dramatisk.

 

Bestemt som kristne vi indså, at denne ændring skyldes opfyldelsen af ​​Bibelens profetier om de sidste tider og den forestående tilbagevenden af ​​Jesus Kristus.

 

Og som soldater Kristi vi forkynder for verden.

 

Indtil den 29. september 2008 de ændringer var konsekvent og progressiv.

 

Selvfølgelig kunne vi konstatere, at verden var under forandring, men det er karakteristisk for civilisationen end forandring. Undertiden det går i den rigtige retning og undertiden i den forkerte.

 

Men siden September 29, 2008, har ændringer bliver brutal, kraftfuld og ankommende ryk på alle områder: Sygdom, Katastrofe, meteorit falder, økonomi, videnskab (eksplosion af viden), vold, oprør, krige og tab af værdier .

 

Bemærk bibelske kendsgerning også planlagt til slutningen af ​​tid:

Diapositive2

Kæledyr, husdyr, fisk og fugle dør af millioner hvert år siden 2008 uden nogen kendt årsag.

 

Det er kendsgerninger historie, som alle kan kontrollere.

 

Vi kan også bekræfte, som de er nu også historiske fakta, at marts 2012 var begyndelsen af krigen « Jihad » vi er vidne Mellemøsten.

 

Denne krig er en fortsættelse af begivenhederne i oprør 2011 i Syrien.

 

Vi kan se, at sygdomme, Katastrofer, meteorit falder, økonomi, vold, oprør, krige og tab af værdier, siden marts 2012, gør stabil og kraftfuld ravage.

 

Ligeledes ser vi hver dag en ny videnskabelig udvikling.

 

Disse apokalyptiske begivenheder bliver mere talrige på planeten.

 

Bemærk venligst, at oplysningerne i medierne er « sporadisk » om emnet!

 

Forfølgelse af kristne har aldrig været så vigtigt som siden marts 2012 disse bånd blodtørstige vilde « islamister » der dræber kristne på vegne af skrifter af en bog « Quran Hadith + » og en pseudo-profet « Mahomet »

 

For nylig søndag 19 APRIL, 2015, er et angreb på to kirker, som synes ved Guds vilje, er blevet undgået i Paris-området.

 

Avisartikel Link HER   

 

 

Denne falske islamiske profet « Muhammed » så vigtigt for slutningen af tid, levede omkring år 600, men det har stadig endnu i 2015 i ISLAM næsten en milliard tilhængere. « Muslimer «  og heldigvis for kristne, at de ikke alle er (for nu) fanatiske islamister.

 

At være en kristen i slutningen af ​​tid er vanskelig, endog meget svært for mange.

 

Hvis Jesus Kristus er langsom til at vende tilbage til Jorden, jeg er ikke sikker på han stadig er en urokkelig tro på hans kirke.

 

Jeg opfordrer mine elskede brødre og søstre i Kristus Jesus for at læse min artikel.

 

KRISTNE være i slutningen af ​​tid!

 

Det er klart, at vi er vidne monteret regelmæssig magten siden 14 maj, 1948 varsler bibelske profetier de sidste tider og Jesu genkomst Kristus.

 

 

Lad os til bedre at forstå:

 

 

14 maj 1948: datoen for oprettelsen af den israelske stat og potentielt begyndelsen på enden af tid ved synet af resultaterne af bibelske profetier varsler tilbagevenden til Jorden om Jesus Kristus.

 

September 29, 2008  : Crash om datoen for Wall Street den 29. september er også datoen for den Angels Day.

 

Vi ser opfyldelsen af ​​profetien er monteret højt magten siden.

 

Vi bemærker også, at siden da angrebene mod kristendommen er af stor størrelsesorden.

 

Marts 2012: starten af krigstilstand « Jihad »

 

De fanatiske islamister udkæmper en krig uden tak mod lunken muslim i tro og læse Koranen og Hadith.

 

De gennemfører også en særdeles uværdig krig mod de kristne befolkningsgrupper, uanset hvor de er i mindretal.

 

Vi ser rigtig « folkemord », begået af islamister mod de kristne befolkninger især i Afrika og Mellemøsten.

 

Andetsteds på planeten er disse angreb, der er designet til at skabe et klima af frygt og endda rædsel af de kristne befolkninger.

 

Hvis vi analyserer på baggrund af Bibelen disse tre datoer og profetier resultater

 

Vi finder, at 14 maj 1948  er begyndelsen til enden for tiden.

 

Den September 29, 2008   er begyndelsen på den trængsel « , som det bibelske udtryk syv år ‘

 

Vi ved også, at disse syv år er opdelt i to dele af tre og et halvt hver, og den anden del er værre end det første.

Daniel 9 vers 27

http://bible.catholique.org/livre-de-daniel/4864-chapitre-9

Han vil indgå en fast pagt med mange i en uge; og midt i ugen skal han give det offer og Afgrødeoffer, og fløj af vederstyggeligheder skal komme en ødelæggende, og dette indtil ødelæggelse og hvad der er blevet dekreteret på spredningen ødelagt.

 

Vi finder, at tre og en halv adskille godt 29 September 2008 af marts 2012 og det skal bemærkes, at tre og et halvt år marts 2012 bringer os til september 2015.

 

Hvornår er krigen « Jihad » startede marts 2012 svarer til konflikten til slutningen af tid ledet af « ødelæggende »   den  « E. I. «  (den islamiske stat), også kendt som « DAECH ‘  « 42-måneders store trængsel » der skal vedtages af Jesus Kristus ved hans tilbagevenden.

 

Marts 2012   er begyndelsen af den store Trængsel 42 måneder. 

 

Så at sige, at uden tilbagelevering af Jesus Kristus er for dette år 2015, er det dog klart, at der er en meget stor sandsynlighed for, at denne tilbagevenden i herlighed vor Herre Jesus Kristus være i en meget tæt tid.

 

Som kristne kan vi forstå omfanget af War tid som bog Jesus Kristus og Lucifer.

 

Jesus Kristus kæmpe for at redde mest muligt af vore brødre og søstre,

At bringe ham gennem dåben og omvendelse maksimale sjæle

Til husly fra pinsler i slutningen af ​​tid alle dem, der er valgt som frelser.

At beskytte os selv mod angreb fra styrker Lucifer.

 

Lucifer søger at sætte tvivl i hovedet på kristne, at uddanne dem i fattigdom, elendighed, had og krig til bedre føre dem til moderne slaveri.

 

Arbejdet i Lucifer Elites 

Vi min elskede brødre og søstre i Kristus er vi soldater Kristus opstået, og skal bære højlydt de gode nyheder om den forestående tilbagevenden i herlighed vor Herre Jesus Kristus.

 

Bemærk, at Gud også skal gribe ind i de sidste tider pr vores opfyldelse af straf, og den dag, hans vrede.

 

Jeg forventede straf og Guds vrede dag for de sidste dage af tidens ende, lige før tilbagelevering af Jesus Kristus.

 

Og igen ved en analytisk se på fortiden, tror jeg uden at kunne sige, men det er så virkelige ting, at jeg ikke forstår ikke at have tænkt før, jeg forklare:

 

Lad os huske, at faktisk det jødiske folk levede en reel prøvelse af 2000 år straf for alle de synder, der er begået. Og 14 maj 1948, benådede Gud.

 

Men det er ikke den samme for alle ikke-jøder!

 

Vi alle (ikke-jødiske) er ansvarlige over for Gud for alle de synder, der er begået.

 

Sande kristne, vi skal frelses ved Jesu Kristi kærlighed.

 

Men vil kun de, der omvender sig fra deres synder, der kommer til Kristus gennem dåben, at efterspørgslen efter benådning og derefter gå ydmygt i livet ved angrende syndere blive frelst.

 

Alle andre skal vende angreb af tilhængere af Satan overvinde flere forsøg dekreteret af Gud.

 

Vi kan se, at siden 14 maj 1948 de lande, der er mest udsat for angreb fra tilhængere af Satan, og ofre for større katastrofer er de lande, hvor kristendommen er en minoritet.

 

Ligeledes er det i disse lande til kristne mindretal, at der siden September 29, 2008 mennesker lider mest under naturkatastrofer og forfølgelse.

 

Og endelig siden marts 2012 er stadig i de samme lande til kristne mindretal, da naturkatastrofer er de stærkeste, og vi konstatere, at islamisterne massakrerede dem, mens massakrere passage kristne minoriteter.

 

Vi finder derfor, at straffen Guds synligt er spredt i de sidste tider med en stigning svarende til størrelsen af ​​den krig mellem Kristus og Lucifer.

 

Jesus Kristus, derfor spare ved hans kærlighed, straf fra Gud, alle væsener, der kommer til ham ved dåb og omvendelse og sætte sig under hans beskyttelse ved bøn og ydmyghed.

 

Lucifer søger hævn ved at lide og ødelægger de maksimale væsener og især kristne.

 

Gud omfang med anvendelse af disse tidspunkter af slutningen af ​​tid sin straf og vrede på dem, der ikke sætte sig under beskyttelse af kærlighed og fred i Jesus Kristus.

 

Gud i disse tider med afslutningen af ​​tid ved tilskud mod tilgivelse for alle hans synder begået, til alle, som sætter sig under beskyttelse af kærlighed og fred i Jesus Kristus.

 

Bøn, tro, ydmyghed og anger vil hjælpe mine elskede brødre og søstre i disse meget vanskelige øjeblikke før tilbagelevering af vor Herre Jesus Kristus, som lovede der er til at komme for at frelse os 2000 år ende.

 

Naturligvis vi er der, og hans tilbagevenden er nært forestående.

 

Lad os omvende!

 

 

Indtil der tilbagelevering af vor Herre vi stadig står over for nogle meget vanskelige dage og dage.

 

Vanskelighederne vil stadig blive forstærket og de ​​stadig forstærke stigende ligesom smerten ved fødslen, indtil Herren Jesus Kristus på Oliebjerget. John 16.21

18 Jordskælv i Nepal på 3 dage 

http://www.emsc-csem.org/#2w

 

 

Baltimore, økonomisk krise: sorte angriber hvide

http://echelledejacob.blogspot.fr/2015/04/baltimore-crise-economique-les-noirs.html

 

Fred, kærlighed og glæde i hjerter og hjem i forventning om tilbagelevering af vor Herre Jesus Kristus for hans tusindårige regeringstid, der vil adskille os fra den endelige dom.

 

Behage mine elskede brødre og søstre i Kristus ønsker at kommunikere godt med alle dine kontakter dette link for direkte adgang til alle mine artikler:

 

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

 

Tiden er kort, og vi skal alle arbejde for at udbrede evangeliet , « Jesus Kristus kommer snart » 

 

Jeg kunne være forkert, og det ville ikke være første gang, men jeg tror, ​​at tilbagelevering af Jesus Kristus er godt for dette år, 2015.

 

Jeg inviterer dig til at læse eller genlæse min artikel:

 

Jesu genkomst KRISTUS den 14. maj ELLER September 15, 2015! UNDER Hornblæserfesten

 

Jeg vil også opfordre dig til at se disse tre videoer på profetierne om de sidste tider af Dr. Peter Gilbert « Escathologue ».

 

 

Han mener, at de trængsler endnu ikke er kommet.

 

Jeg er enig i, at vi allerede er i slutningen af ​​modgang lige før tilbagelevering af Jesus Kristus, men jeg er ikke en profet, og jeg kan tage fejl, men vi skal altid være klar til at møde Herren i hvert øjeblik.

No. 1

 

No. 2

 

No. 3

 

Jeg opfordrer jer, mine elskede brødre og søstre nedenstående også at læse Markusevangeliet

Victor

Markusevangeliet

 

http://www.info-bible.org/lsg/41.Marc.html

 

Mark 1

1.1

Begyndelsen af ​​Jesu Kristi evangelium, Guds Søn.

1.2

Ifølge hvad der er skrevet i Profeten Esajas: Se, jeg sender min Engel for dit Ansigt, som skal berede din Vej;

1.3

Røst af en, som råber i Ørkenen: Forbered Herrens vej, gør hans stier.

1.4

John døbte i Ørkenen og prædikede en omvendelsens dåb til syndernes forladelse.

1.5

Alle land Judæa og alle Jerusalems Indbyggere gik ud til ham; og bekende deres synder, blev de døbt af ham i Jordanfloden.

1.6

Johannes var klædt i Kamelhår og et læderbælte om livet. Han spiste Græshopper og vild Honning.

1.7

Han prædikede og sagde: Der kommer efter mig, er stærkere end jeg, og jeg er ikke værdig til at bøje mig ned til mig, de thongs for hvis sandaler.

1.8

Jeg har døbt jer med vand; Han skal døbe jer med Helligånden.

1.9

Dengang kom Jesus fra Nazareth i Galilæa og blev døbt af Johannes i Jordanfloden.

1.10

Da han kom op af vandet, så han himlene åbne og Ånden ned over ham som en due.

1.11

Og en røst fra Himmelen, som sagde, Du er min elskede søn, i ham har jeg fundet velbehag.

1.12

Umiddelbart Ånden kørte Jesus i ørkenen,

1.13

hvor han tilbragte 40 dage, fristet af Satan. Han var med de vilde dyr, og englene tjente ham.

1.14

Efter John blev anholdt, kom Jesus til Galilæa og prædikede Guds evangelium.

1.15

Og sagde: Tiden er fuldkommet, og Guds Rige er nær. Omvende sig og tro de gode nyheder.

1.16

Da han gik langs Galilæas Sø, så han Broder Simon kaste Garn i Søen Simon og Andreas; for de var fiskere.

1.17

Jesus sagde til dem: Følg mig, og jeg vil gøre jer til menneskefiskere.

1.18

Straks forlod de deres net og fulgte ham.

1.19

Efter at have gået lidt længere, så han Jacques, søn af Zebedæus, og hans Broder Johannes, som også var i båden stopning garnene.

1.20

Straks kaldte han dem; og de forlode deres Fader Zebedæus i Skibet med Lejesvendene og fulgte ham.

1.21

De gik ind i Kapernaum. Og på sabbatten, Jesus først ind i Synagogen og lærte.

1.22

De blev forbavsede over hans Lære: thi han lærte dem som en, der har myndighed, og ikke som de skriftkloge.

1.23

Og der var i deres Synagoge et Menneske med en uren Ånd, og han råbte:

1.24

Hvad han var mellem os og dig, Jesus af Nazareth? Du kom til at ødelægge os. Jeg ved, hvem du er, den Guds Hellige.

1.25

Jesus truede ham og sagde: Hold din Fred, og far ud af ham.

1.26

Og den urene Ånd for ud af ham, ryster voldsomt, og med et højt skrig.

1,27

De blev alle forbløffet, så de spurgte hverandre og sagde: Hvad er det?En ny undervisning! Han befaler selv de urene ånder, og de adlyder ham!

1.28

Og hans berømmelse spredt sig til hele den omkringliggende region i Galilæa.

1,29

Forlader synagogen, gik de med Jacques og John til huset i Simons og Andreas.

1.30

Stedmor Simon lå syg med feber; og straks de fortalte ham om hende.

1.31

Da jeg kommer i nærheden af, løftede han hende op, tager hendes hånd, og feberen forlod hende. Og hun tjente dem.

1,32

Samme aften, efter solnedgang, førte de til ham alle de syge eller besat af dæmoner.

1.33

Og hele byen blev samlet ved døren.

1.34

Han helbredte mange, som havde forskellige sygdomme; og uddrev mange dæmoner, og tillod ikke dæmonerne til at tale, fordi de kendte ham.

1.35

Mod morgen, mens det stadig var meget mørkt, stod han op og gik ud til en øde sted, hvor han bad.

1,36

Simon og de, der var med ham, begyndte at lede efter ham;

1,37

og da de havde fundet ham, sagde de til ham, Alle lede efter dig.

1,38

Han svarede dem: Lad os gå til de nærmeste Småbyer, for at jeg også prædiker; fordi det er derfor, jeg kom ud.

1.39

Og han prædikede i deres Synagoger i hele Galilæa og uddrev dæmoner.

1,40

En spedalsk kom til ham; og, knælende ned, sagde han bedende: Hvis du vil, kan du gøre mig ren.

1.41

Jesus, ynkedes inderligt, rakte hånden, rørte ved ham, og sagde: Jeg vil, være rene.

1,42

Straks spedalskhed forlod ham, og han blev renset.

1,43

Jesus sendte ham på stedet, med strenge anbefalinger,

1,44

og sagde til ham: Se du sige det til nogen; men gå, vise dig selv for Præsten, og tilbud til din udrensning, hvad Moses har befalet, til Vidnesbyrd for dem.

1.45

Men denne mand, at have gået, begyndte at udgive det meget, og til at videregive det, så Jesus kunne ikke mere åbenlyst ind i byen. Men var udenfor på øde Steder, og de kom til ham fra alle sider.

Mark 2

2.1

Nogle dage senere, gik han ind i Kapernaum. Vi lærte, at han var hjemme,

2.2

og han samlet et stort antal mennesker, at rummet før døren ikke kunne indeholde dem. Han talte ord.

2.3

Folk kom til ham, at bringe en paralytisk båret af fire mænd.

2.4

Da de ikke kunne komme på grund af mængden, toge de Taget af huset, hvor han var, og de svigtet sengen, hvor du åbner den værkbrudne lå.

2.5

Jesus så deres tro, sagde han til den værkbrudne, Child, dine synder tilgivet.

2.6

Der var nogle af de skriftkloge, som blev siddende, og der kaldte sig selv i sig selv:

2.7

Hvorledes bliver denne mand således tale bespottelser? Han blasfemi.Hvem kan tilgive synder, men Gud alene?

2.8

Umiddelbart Jesus vidste i sin Ånd, at de så sig selv, og sagde til dem: Hvorfor har disse ting i jeres hjerter?

2.9

Hvilket er lettere, at sige til den værkbrudne: Dine synder er tilgivet, ‘eller at sige: Stå op, tag din Seng, og gå?

2.10

Men at du kan vide, at Menneskesønnen har Magt på Jorden til at forlade Synder:

2.11

Jeg befaler dig, sagde han til den lamme, Stå op, tag din Seng, og gå til dit Hus.

2.12

Og i det øjeblik, han stod op, tog hans seng, og gik ud for dem alle, saa at de bleve alle forfærdede og priste Gud og sagde: Vi har aldrig set noget lignende .

2.13

Jesus gik ud igen ved siden af ​​havet. Hele publikum kom til ham, og han underviste dem.

2.14

Af den måde, så han Levi Søn Alpheus, sidder ved skattekontoret. Han sagde til ham: Følg mig. Levi rejste sig og fulgte ham.

2.15

Som han sad til Bords i Huset Levis, mange Toldere og Syndere også satte sig med Jesus og hans Disciple; for der var mange, og de fulgte ham.

2.16

De skriftkloge og farisæerne så ham spise med Toldere og Syndere, sagde til sine Disciple, Hvorfor han drikker og han spiser med toldere og syndere?

2.17

Da Jesus hørte det, sagde han: Det er ikke dem, der er sunde, der har brug for en læge, men de syge. Jeg kom ikke for at kalde retfærdige, men syndere.

2.18

Johannes ‘disciple og Farisæerne fastede. De kom til ham og sagde: Hvorfor disciple John og Farisæernes, men dine disciple ikke hurtigt?

2.19

Jesus svarede dem: Kan børn af Brudesvendene hurtigt mens Brudgommen er hos dem? Så længe de have Brudgommen hos dem, kunne de ikke faste.

2.20

Der skal komme Dage, da Brudgommen bliver taget væk, og da skulle de faste på den Dag.

2.21

Ingen syr et stykke ny klud på et gammelt Klædebon; ellers den nye påfyldning-up tager fra den gamle, og en værre husleje.

2.22

Og ingen sætter ny vin på gamle Læderflasker; ellers vin vil sprænge skind, samt vin og skind er tabt; men det skal sættes ny vin på nye flasker.

2.23

Det skete på sabbatten, at han gik gennem kornmarker. Hans disciple, på vej, begyndte at plukke Aks.

2.24

Farisæerne sagde til ham: Se, hvorfor de gør, hvad det ikke er tilladt på en sabbat?

2.25

Jesus svarede dem: Har I aldrig læst, hvad David gjorde, da han var i nød, og var sulten, han og de, som var med ham;

2.26

hvordan han kom ind i Guds Hus i den tid af Ebjatar ypperstepræsten, og spiste showet brød, som er tilladt præsterne at spise, og gav også dem, som vare med ham?

2,27

Han sagde til dem: Sabbaten blev gjort for mennesket, ikke mand for sabbatten,

2,28

så Menneskesønnen er Herre selv for sabbatten.

Mark 3

3.1

Og han gik atter ind i synagogen. Og der var en mand, som havde den visne hånd.

3.2

De så ham, for at se, om han vilde helbrede på Sabbaten, for at de kunde anklage ham.

3.3

Og Jesus sagde til manden, som havde den visne hånd: Stå, midt.

3.4

Så sagde han til dem: Er det tilladt på en sabbat til at gøre godt eller at gøre skade, for at redde liv eller at slå ihjel? Men de var tavse.

3.5

Så ser på dem med Vrede, bedrøvet for hårdhed deres hjerter, sagde han til manden: Ræk din hånd. Han rakte den ud, og hans hånd blev restaureret.

3.6

Farisæerne gik ud og straks tog råd med Herodianerne om, hvordan at ødelægge ham.

3.7

Jesus trak sig tilbage til havet med sine disciple. En stor Skare fulgte ham fra Galilæa;

3.8

og Judæa og Jerusalem og fra Idumaea, og fra hinsides Jordan, og om Tyrus og Sidon, en stor Mængde, høre alt, hvad han gjorde, kom til ham.

3.9

Han instruerede sine disciple til altid at holde sin rådighed en lille båd, for ikke at blive presset af mængden.

3.10

For han havde helbredt mange mennesker, at alle, som havde sygdomme presset på ham røre ved ham.

3.11

De urene ånder, da de så ham, faldt ned for ham og råbte: Du er Guds Søn.

3.12

Men han dunder advarede dem om ikke at gøre ham kendt.

3.13

Han gik op på bjerget; Han kaldte dem, han ønskede, og de kom til ham.

3.14

Han udnævnte tolv, til at være sammen med ham,

3.15

og sende dem til at prædike med magt til at uddrive dæmoner.

3.16

Her etablerer han de tolv: Simon, hvem han opkaldt Peter;

3.17

Jacques, søn af Zebedæus og Johannes bror Jacques, som han gav navnet Boanerges, hvilket betyder, søn af Thunder;

3.18

André; Philippe; Bartholomew; Matthew; Thomas; Jacques, søn af Alpheus; Thaddeus; Simon Kana’anæerne;

3.19

og Judas Iskariot, som også forrådte ham.

3.20

De gik til huset, og de mange kommer sammen igen, så de kunne ikke engang spise brød.

3.21

Forældrene til Jesus hørte, hvad der foregik, kom til at gribe ham; thi de sagde: Han er ude af sig selv.

3.22

Og de skriftkloge, der kom ned fra Jerusalem sagde, Han har Beelzebub;det er ved fyrste dæmoner, han kører ud dæmoner.

3.23

Jesus kaldte dem og sagde til dem i Lignelser: Hvordan kan Satan uddrive Satan?

3.24

Hvis et rige er splid med sig selv, kan samme Rige ikke bestå;

3.25

Hvis et hus er i splid med sig selv, kan det hus ikke stå.

3.26

Hvis Satan er steget op mod sig selv, han delte, han kan ikke stå, men det er alle over ham.

3.27

Ingen kan komme ind i huset af en stærk mand og røve hans Ejendele, uden han først binder den stærke mand; så vil han plyndre hans hus.

3.28

Jeg fortæller dig sandheden, alle synder vil blive tilgivet søn af mænd, og hvad bespottelser de ytre;

3.29

men hvem spotter Helligånden aldrig har tilgivelse, men er skyldig i en evig synd.

3.30

Han sagde dette, fordi de sagde, Han har en uren Ånd.

3,31

Der kom så hans mor og hans brødre kom, og stående udenfor, de sendte og kaldte ham.

3.32

En menneskemængde sad omkring ham, og sagde: Se, din mor og dine brødre er uden leder efter dig.

3.33

Og han sagde: Hvem er min Moder og hvem er mine brødre?

3.34

Så kiggede han på dem, siddende omkring ham: Se, siger han, min mor og mine brødre.

3,35

For enhver, der gør Guds vilje, det samme er min bror, min søster og mor.

Mark 4

4.1

Han begyndte igen at undervise ved siden af ​​havet. En stor menneskemængde samledes omkring ham, han gik og sad i en båd på havet. Hele mængden var på jorden.

4.2

Han lærte dem mange ting i lignelser, og fortalte dem i sin undervisning:

4.3

Lyt. En sædemand gik ud at så.

4.4

Som han såede, faldt nogle frø langs stien og fuglene kom og spiste det op.

4,5

Nogle faldt på klippegrund, hvor det ikke havde megen Jord; det voksede straks op, fordi det ikke havde dyb Jord;

4.6

men når solen steg, blev de svedet og visnet rødder.

4.7

Og noget faldt iblandt Torne, og Tornene voksede op og kvalte det, og det bar ikke Frugt.

4.8

Og noget faldt i god Jord og bar Frugt vokser op og stigende og giver tredive, tres og hundrede Fold.

4.9

Så sagde han: Den, som har ører at høre.

4.10

Da han var alene, dem omkring ham med de tolv spurgte ham om lignelserne.

4.11

Han sagde til dem: At du har fået mysteriet om Guds rige; men for dem, uden alt er i Lignelser;

4.12

At se de må se og ikke opfatter, og høre de kan høre og ikke forstå, at de ikke skulle omvende sig, og deres synder skal tilgives dem.

4.13

Han sagde til dem: Har du ikke forstår denne lignelse? Hvordan vil du forstå alle de lignelser?

4.14

Sædemanden sår ordet.

4.15

Nogle er langs stien, hvor ordet bliver sået; når de hører, straks Satan kommer og tager væk det ord, der blev sået i dem.

4.16

Andre, på samme måde, er sået på klippegrund, når de hører ordet, de straks modtager det med Glæde;

4.17

men de har ikke Rod i sig selv, men udholde og, når der er problemer eller forfølgelse kommer på grund af ordet, forarges de straks.

4.18

Andre er sået mellem tidslerne; det er dem, der hører ordet,

4.19

men bekymringer af alder, og Rigdommens Forførelse og Begæringerne af andre ting, kvæler ordet, hvilket gør det uden Frugt.

4.20

Andre er sået i den gode jord; det er dem, der hører ordet og acceptere det og bærer frugt, tredive, tres og hundrede Fold.

4.21

Han sagde til dem: Bring gør én lampe og sætter det under en skæppe eller under en seng? Er det ikke sat på et stativ?

4,22

For der er intet skjult, som ikke skal åbenbares, og heller ikke noget hemmelighed, at ikke afsløret.

4.23

Hvis nogen har ører at høre med, han høre.

4.24

Han sagde til dem: Tag agt, hvad du hører. Foranstaltningen du måle dig vil blive serveret, og det vil blive givet dig.

4,25

For at alle, der; men fra ham, der har ikke skal selv det tages, han har.

4,26

Han sagde, så er Guds rige, som om en Mand har lagt Sæden i Jorden;

4.27

om han sover eller ur, dag og nat, frø spirer og vokser, han ved ikke hvordan.

4.28

Jorden producerer sig selv, først strå, så øret, så det fulde korn i øret;

4.29

og når frugten er moden, han sætter segl, fordi høsten er kommet.

4.30

Og han sagde: Hvad skal vi sammenligne Guds rige, eller hvad lignelse skal vi?

4.31

Det er ligesom en Sennepskorn, som, når sået i jorden, er den mindste af alle frø på jorden;

4.32

men når det er sået det vokser op og bliver større end alle de urter, og sætter frem store grene, så at Himmelens Fugle kan indgive under dens skygge.

4.33

Og med mange lignelser som denne han talte Ordet, som de var i stand til at høre det.

4,34

Han talte ikke til dem uden Lignelse; men privat forklarede han alt til sine disciple.

4,35

Samme dag, i aften, sagde Jesus: Lad os gå til den anden side.

4.36

Efter at have forkastet mængden, de tog ham ind i båden, hvor han var;der var også andre både med ham.

4.37

Og der opstod en stor storm, og bølgerne slog ind i båden, så det var nu fuld.

4.38

Og han sov i agterstavnen på puden. De vækkede ham og sagde til ham: Mester! Bryder du dig ikke, at vi forgå?

4,39

Han rejste sig, truede Vinden og sagde til havet, Fred! kæft! Og vinden lagde sig, og der var en stor ro.

4,40

Han sagde til dem: Hvorfor er du så bange? Hvordan har du ingen tro?

4.41

Og de frygtede såre og sagde til hverandre: Hvad slags menneske er det, at selv adlyde vinden og havet?

Mark 5

5.1

De nåede den anden side af havet, i det land, hvor Gadarenes.

5.2

Og da han var ud af båden, der mødte ham en Mand ud fra Gravene, og har en uren Ånd.

5.3

Hvem havde sin bolig blandt Gravene, og ingen kunne binde ham selv med en kæde.

5.4

For ofte havde han lænker og kæder var blevet bundet, men han brød kæderne og brudt lænker, og ingen havde kræfter til at undertrykke ham.

5.5

Det var altid nat og dag blandt gravene og på bjergene, gråd og skære sig selv med sten.

5.6

Da han så Jesus langvejs fra, han løb og tilbad ham,

5.7

og råbte med høj røst: Hvad gjorde han til mig og dig, Jesus, søn af den Højestes Gud? Jeg beder jer i Guds navn, ikke pine mig.

5.8

For han sagde til ham: Kom ud af manden, urene ånd!

5.9

Og han spurgte ham: Hvad er dit Navn? Mit navn er Legion, svarede han, for vi er mange.

5.10

Og han bad ham om ikke at sende dem ud af landet.

5.11

Der var, til bjergene en stor flok svin fodring.

5.12

Og Djævlene bade ham og sagde: Send os i Svinene, at vi kan indgå dem.

5.13

Han tillod dem. Og de urene ånder kom ud og fore i Svinene; og Hjorden styrtede sig ned over Brinken ud i havet: der var omkring to tusind og druknede i havet.

5.14

De, der fodret dem flyede og forkyndte det i byen og på landet. Folk gik ud for at se, hvad der var sket.

5.15

De kom til Jesus, og så dæmoniske, som havde haft legionen, siddende, påklædt og ved sine fulde; og de var bange.

5.16

De, der havde set hvad der var sket fortalte dem, hvad der var sket med dæmoniske og til svin.

5.17

Så begyndte de at bede Jesus om at forlade deres territorium.

5.18

Da han kravlede ind i båden, han, som var blevet dæmon-besat bad om tilladelse til at bo hos ham.

5.19

Jesus ikke lade ham, men sagde til ham: Gå til dit hus, til, og fortælle dem, hvor meget Herren har gjort, og hvordan han havde barmhjertighed med dig.

5.20

Han gik bort og begyndte at forkynde i Decapolis hvad Jesus havde gjort for ham. Og alle var forbløffet.

5.21

Jesus i båden tilbage til den anden side, en stor skare samledes omkring ham. Han var ved havet.

5.22

Så kom en af ​​de Synagogeforstanderne navngivet Jairus, som har indsigt, faldt for hans fødder,

5.23

og gav ham dette presserende anmodning: Min lille datter er i slutningen, kom, han lægger sine hænder, så hun kan blive helbredt og leve.

5,24

Jesus gik med ham. En stor menneskemængde fulgte og trykkede den.

5.25

Nu var der en kvinde, som havde et problem af blod tolv år.

5.26

Hun havde lidt meget af mange læger, og havde brugt alt, hvad hun havde, og hun havde ikke noget fiaskoerne, men snarere blev værre var.

5.27

Efter at have hørt om Jesus, kom i mængden bag, og rørte ved hans Klædebon.

5,28

For hun sagde: Hvis jeg bare røre hans tøj, skal jeg være hele.

5.29

I det øjeblik blodtab stoppet og hun følte i sin krop, at hun var helbredt for sin lidelse.

5.30

Jesus straks at vide i sig selv, at dyd var gået ud af ham; og vendte sig til mængden, sagde han, Hvem rørte mit tøj?

5.31

Hans disciple sagde til ham: Du ser de mange trænger dig, og du siger: Hvem rørte ved mig?

5,32

Og han så sig omkring for at se, hvem der havde gjort det.

5.33

Men kvinden frygtede og rysten, at vide, hvad der var sket med hende, kom og faldt ned for hans fødder og fortalte ham hele sandheden.

5,34

Men Jesus sagde til hende: Datter! Din Tro har frelst dig; gå i fred, og vær helbredt fra din Plage.

5,35

Mens han endnu talte, kom der fra Synagogeforstanderens er der sagt, Din Datter er død; hvorfor Mesteren yderligere?

5.36

Men Jesus, uanset disse ord, sagde til Synagogeforstanderen: Frygt ikke, tro kun.

5,37

Og han tillod ingen at ledsage ham, undtagen Peter, Jacques og Johannes bror Jacques.

5,38

De ankom til huset af Synagogeforstanderens, og seer tumulten, og folk græd og jamrede.

5,39

Han gik ind og sagde til dem: Hvorfor gøre I dette ståhej, og hvorfor græder du? Barnet er ikke død, men sover.

5,40

Og de lo ad ham. Så, efter at have sat dem alle ud, griber med ham far og mor til barnet, og dem, der havde ledsaget ham, og gik i, hvor barnet var.

5.41

Han greb hendes hånd og sagde, Talitha Koumi, hvilket betyder Lille pige, stå op, siger jeg.

5.42

Umiddelbart pigen stod op og begyndte at gå; for hun var tolv år gammel. Og de var meget forbavset.

5.43

Og han bød dem nøje ud, at intet menneske burde vide det; og han fortalte dem at give plads til pigen.

Mark 6

6.1

Jesus forlod der og gik til sit hjemland. Hans disciple fulgte ham.

6.2

Da sabbatten kom, begyndte han at lære i Synagogen. Mange mennesker, der hørte ham var forbavsede og sagde: Hvordan kom denne mand disse ting? Hvad er den visdom, der blev givet til ham, og hvordan sådanne mægtige Gerninger der dog sker ved hans Hænder!

6.3

Er det ikke tømreren, Marias søn, bror til Jacques Joseph, Judas og Simon? Og hans søstre, er de ikke her hos os? Og det var for dem fornærmet.

6.4

Men Jesus sagde til dem: En Profet er ikke foragtet uden i sin hjemby, blandt sine slægtninge og i sit eget hus.

6.5

Han kunne ikke gøre nogen mirakler der, bortset fra at han lagde hænderne på nogle få syge og helbredte dem.

6.6

Og han forundrede sig over deres Vantro. Jesus gik rundt om landsbyerne undervisning.

6.7

Så kaldte han de tolv, og begyndte at sende dem ud to og to og gav dem magt over urene ånder.

6.8

Han instruerede dem til at tage noget for rejsen undtagen et personale;for ingen brød, ingen taske, ingen penge i deres bælter;

6.9

at bære sandaler, og ikke sat på to tunikaer.

6.10

Så sagde han til dem, uanset hus, du indtaster, blive der, indtil du forlader derfra.

6.11

Og hvis der er et sted folk, der ikke modtager dig eller lytte til dig, fjerne dig selv fra der, ryste støvet fra dine Fødder til Vidnesbyrd for dem.

6.12

Og de gik, og de prædikede omvendelse.

6.13

De uddrev mange dæmoner, og salvet med olie mange, der var syge og helbredte.

6.14

Kong Herodes hørte om Jesus, hvis navn var blevet kendt, og han sagde: Johannes Døberen er oprejst fra de døde, og det er derfor, det er gennem ham undrer.

6.15

Andre sagde, det er Elias. Og andre sagde, han er en profet ligesom en af ​​Profeterne.

6.16

Men da Herodes hørte det, sagde Johannes, som jeg har ladet halshugge, det er ham, der er steget.

6.17

Thi Herodes havde selv anholdt Johannes og bundet ham i Fængsel på grund af Herodias Hustru Philip sin bror, fordi han havde giftet sig med hende,

6.18

Johannes sagde til ham: Det er ikke tilladt dig at have din Broders Hustru.

6.19

Herodias sat sig imod ham, og ønskede at dræbe.

6.20

Men hun kunne ikke; Thi Herodes frygtede for Johannes, vel vidende ham til at være en retfærdig og hellig Mand; Han beskyttede det, og efter at have hørt ham, gjorde han mange ting og hørte ham gerne.

6,21

Og når en bekvem dag kom, at Herodes på hans fødselsdag lavet en aftensmad til sine herrer, høje kaptajner, og overstyrmænd godser i Galilæa.

6.22

Datter Herodias kom i værelset; hun dansede, og behagede Herodes og hans gæster. Kongen sagde til Pigen: Spørg mig, hvad du vil, og jeg vil give.

6.23

Og han svor Hvad du spørger mig, vil jeg give dig, selv halvdelen af ​​mit rige.

6,24

Bliver ud, sagde hun til sin mor, hvad skal jeg spørge? Og hun sagde: Lederen af ​​Johannes Døberen.

6,25

Hun straks med hast til kongen og fortalte ham denne anmodning: Jeg vil have dig til at give mig på én gang på et fad hoved Johannes Døberen.

6.26

Kongen blev bedrøvet; men på grund af hans eder og gæsterne, ville han ikke afvise hende.

6,27

Han sendte på stedet en vagt, og befalede at bringe lederen af ​​Johannes Døberen.

6.28

Vagten gik og halshuggede ham i fængslet, og bragte hans hoved på et fad. Han gav det til pigen, og pigen gav det til sin mor.

6,29

Og hans Disciple hørte det, kom de og tog hans krop og lagde det i en Grav.

6.30

Apostlene samle sig om Jesus, og fortalte ham alt, hvad de havde gjort, og alt, hvad de havde lært.

6.31

Jesus sagde til dem: Kom ud til et øde Sted og hviler lidt. For der var mange kommer og går, og de havde ikke engang tid til at spise.

6,32

Så gik de ud i en båd, til at gå væk til en øde plads.

6.33

Mange mennesker så dem gå og anerkendt dem, og alle de byer til fods, og det løb foran dem på det sted, hvor de skulle hen.

6,34

Da han gik i land, så han en stor Skare, og han ynkedes inderligt for dem, fordi de var som får uden hyrde; og han begyndte at lære dem meget.

6,35

Da timen var allerede sent, kom hans disciple til ham og sagde, Stedet er øde, og Tiden er allerede forløben;

6.36

Send dem bort, for at de kan gå ind i landet og landsbyer rundt og købe sig noget at spise.

6,37

Jesus svarede dem: Giver I dem at spise. Men de sagde til ham: Skal vi gå og købe brød for to hundrede pence, og give dem noget at spise?

6,38

Han sagde til dem: Hvor mange brød har du? Check. De vidste, siger de, Fem, og to fisk.

6,39

Og han bød dem at gøre alle sætte sig ned i små Flokke det grønne græs,

6,40

og de satte sig i rækker af hundreder og halvtredserne.

6,41

Han tog de fem Brød og de to fisk og så op til Himmelen, han gav tak. Så brød han brødene, og gav dem til disciplene at lægge dem for publikum.Han delte også de to fisk blandt dem alle.

6,42

De spiste alle og bleve mætte,

6,43

og de opsamlede tolv Kurve fulde af stykker brød og hvad der var tilbage af fisken.

6,44

De, der spiste Brødene, vare fem Tusinde Mænd.

6,45

Umiddelbart Jesus gjorde sine disciple komme ind i båden og gå foran ham til den anden side til Betsajda, mens han afviste mængden.

6,46

Da han var vendt tilbage, han gik til bjerget for at bede.

6,47

Da det blev aften, båden var midt i havet, og han alene på jorden.

6,48

Han så dem sled i ro; for Vinden var imod. På det fjerde Nattevagt kom han til dem, gå på havet, og ville have bestået.

6.49

Da de så ham vandre på Søen, mente de, at det var et spøgelse, og råbte;

6,50

fordi de alle så ham, og var bekymrede. Og straks talte Jesus til dem og sagde: Bare rolig, det er mig, frygt ikke!

6,51

Han gik op til dem i båden, lagde vinden. De var i sig selv alle forbløffet, og forundrede;

6,52

fordi de ikke havde forstået om brødene, fordi deres hjerte var forhærdet.

6.53

Efter at de havde krydset over, kom de til at lande på Genezareths, og de landede.

6,54

Da de var ud af båden, folk, der straks genkendte ham,

6,55

løb rundt omkring, og de begyndte at bringe de syge på måtter til hvor de hørte, han var.

6,56

Hvor han gik ind i Landsbyer eller Byer eller Gårde, lagde de de syge på Torvene og bade ham, at de blot måtte røre ved Fligen af ​​hans Klædebon. Og alle, der rørte ved ham, blev helbredt.

Mark 7

7.1

Farisæerne og de skriftkloge, der kommer fra Jerusalem, samle sig om Jesus.

7.2

De så nogle af hans Disciple æde brød med urene hænder, dvs, ikke vaskes.

7.3

For Farisæerne og alle Jøderne spiser ikke, medmindre de vasker deres hænder, ifølge traditionen med de Ældste;

7.4

og når de kommer fra markedspladsen, de spiser ikke, medmindre de vasker. De har stadig en masse andre ting der, ligesom vask af kopper, kander og Kar messing.

7.5

Og Farisæerne og de skriftkloge spurgte ham, Hvorfor dine disciple ikke følger traditionen med de ældste, men spiser deres brød med uvaskede hænder?

7.6

Jesus svarede: Du hyklere, godt gjorde Esajas profeterede af jer, som der er skrevet: Dette folk ærer mig med læberne, men deres hjerte er langt borte fra mig.

7.7

Forgæves, de dyrker mig, lære Lærdomme befalinger mænd.

7.8

For æglæggende bort Guds bud, I holder traditionen med mænd.

7.9

Han sagde til dem: Full godt I forkaster Guds bud, holde din egen tradition.

7.10

Thi Moses har sagt: Ær din far og din mor; og han, som forbander sin far eller mor, skal lide døden.

7.11

Men du siger, hvis en mand fortæller sin far eller sin mor, hvad jeg kunne have fra mig, er Corban, dvs, et offer til Gud,

7.12

du ikke længere lade ham gøre noget for sin Fader eller sin Moder,

7.13

Gøre Guds Ord ved eders Overlevering, som du har overleveret. Og du gør mange andre sådanne ting.

7.14

Så havde kaldt folk til ham, sagde han: Hører mig alle, og forstår.

7.15

Der er intet uden for en mand, der går ind i ham, kan gøre ham uren;men hvad der kommer ud af den mand er, hvad der besmitter ham.

7.16

Hvis nogen har ører at høre med, han høre.

7.17

Da han kom ind i huset, væk fra mængden, hans Disciple spurgte ham lignelsen.

7.18

Han sagde til dem: Du også, er du dum? Må ikke du forstår, at noget, der kommer ind udefra en mand kan gøre ham uren;

7.19

For det går ikke ind i hans Hjerte men i hans Bug og går ud i det udkast, udrensning alle fødevarer.

7,20

Han sagde: Hvad der kommer ud af en mand er, hvad gør et menneske urent.

7,21

For indefra, ud af hjertet af mænd, fortsæt onde tanker, Utugt, Tyveri, Mord,

7,22

tyverier, griskhed, ondskab, svig, uterlighed, en ond øje, blasfemi, hovmod, tåbelighed.

7,23

Alt dette onde kommer indefra og gør et menneske urent.

7,24

Så gik Jesus derfra og drog bort til Tyrus og Sidon. Han trådte et hus, og ville have nogen mand vide men han kunne ikke skjules.

7,25

For en Kvinde, hvis unge datter havde en uren Ånd, hørte ham kom og faldt ned for hans fødder.

7,26

Kvinden var græsk, Syrophoenician oprindelse. Hun bad ham om at kaste dæmonen ud af hendes datter. Jesus sagde:

7,27

Lad børnene først fyldes: fordi det ikke er godt at tage Børnenes Brød og kaste det for de små Hunde.

7,28

Ja, Herre, svarede hun ham, men hundene æde under Bordet af Børnenes Smuler.

7,29

Så sagde han, på grund af dette at sige go, har den dæmon forladt din datter.

7,30

Og da hun gik hjem, fandt hun barnet liggende på sengen, dæmonen gået ud.

7,31

Jesus forlod regionen Tyrus, og kom gennem Sidon til Galilæas Sø, krydser grænser Decapolis.

7,32

De bragte ham en døv mand, der havde svært ved at tale, og de beder ham om at lægge hænderne på hende.

7,33

Han tog ham bort fra mængden, satte fingrene i ørerne og rørte ved hans tunge med hendes egen spyt;

7,34

Derefter så op til Himmelen, sukkede han og sagde, Effata, dvs., åbne dig.

7,35

Og hans Øren åbnedes, tungen befriet, og han talte meget godt.

7,36

Jesus beordrede dem til ikke at fortælle nogen; men jo mere opkrævet han dem, jo ​​mere de proklamerede det.

7,37

De var ud over foranstaltning forbavset og sagde: Han har gjort alle Ting;han selv gør døve høre og mute tale.

Mark 8

8.1

I disse dage, hvor et væld genforenet og have noget at spise, Jesus kaldte sine disciple og sagde til dem:

8.2

Jeg har medfølelse over Skaren; fordi nu tre dage de fortsætter med mig, og de har ikke noget at spise.

8.3

Hvis jeg sender dem hjem fastende kræfter savnede deres vej; fordi nogle af dem kom fra langt.

8.4

Hans disciple svarede ham: Hvordan kan en mand tilfredsstille disse med Brød her i en Ørken?

8.5

Jesus spurgte dem, Hvor mange Brød have I? Syv, svarede de.

8.6

Og han bød publikum til at sidde ned, tog han de syv Brød, takkede og brød, og gav til sine disciple at uddele; og de dem for mængden.

8.7

De havde et par små fisk, og Jesus takkede også gjort distributionen.

8.8

De spiste og bleve mætte; og de opsamlede syv kurve fulde af Stykker, der forblev.

8.9

De var omkring fire tusind. Og han sendte dem.

8.10

Han fik straks ind i båden med sine Disciple, og kom ind Dalmanuthas Egne.

8.11

Farisæerne kom ud og begyndte at argumentere med Jesus, og for at teste ham, søgte fra ham et Tegn fra Himmelen.

8.12

Og han sukkede dybt i sin Ånd og sagde, Hvorfor denne Slægt et Tegn?Jeg fortæller dig sandheden, vil han ikke blive givet tegn til denne generation.

8.13

Og han forlod dem og gik ind i båden, afgik til den anden side.

8.14

Og de har glemt at tage Brød; de havde en med dem i båden.

8.15

Og han bød dem og sagde: Tag agt og pas på surdej af farisæerne og surdej og Herodes.

8,16

Og de tænkte ved sig selv og sagde: Det er, fordi vi ikke have Brød.

8,17

Jesus, opfatte det, sagde til dem: Hvorfor grund, at du ikke har brød? Er du endnu ikke forstår, og du ikke forstår?

8.18

Har du forhærdet hjerte? Under øjnene, må du ikke se? Og have Øren, høre I ikke? Og har du glemt det?

8,19

Da jeg brød de fem Brød blandt fem Tusinde, hvor mange Kurve fulde af Stykker har du tage op? Tolv, svarede de.

8.20

Og da jeg brød de syv Brød til de fire Tusinde, hvor mange Kurve fulde af Stykker har du tage op? Syv, svarede de.

8,21

Og han sagde: Kan du ikke forstår endnu?

8,22

De kom til Betsajda; og de bragte til ham en blind mand, de bad ham at røre ved.

8,23

Han tog den blinde ved hånden og førte ham uden for landsbyen; og da han havde spytte på hans øjne, lagde hænderne, og spurgte ham, om han så noget.

8.24

Han så og sagde, jeg ser mænd, for jeg ser dem som træer gang.

8,25

Han lagde sine hænder igen på hans øjne; og når ham til at se, blev han genoprettet, og så alt tydeligt.

8.26

Og han sendte ham ind i sit hus og sagde: Du må ikke gå til landsbyen.

8,27

Jesus gik med sine disciple, i byerne ved Kæsarea Filippi, spurgte han dem vejen dette spørgsmål: Hvem sige Menneskene, at jeg er?

8.28

De svarede, Johannes Døberen; andre siger Elias, andre en af ​​profeterne.

8.29

Og du, dem spurgte han, som siger du, at jeg er? Peter svarede ham: Du er Kristus.

8.30

Jesus advarede dem om ikke at sige det til ham til nogen.

8,31

Så begyndte han at lære dem, at Menneskesønnen skulde lide meget og forkastes af de Ældste og Ypperstepræsterne og de skriftkloge og slås ihjel, og at efter tre dage stige igen.

8.32

Han sagde, at sige åbent. Og Peter tog ham til side og begyndte at irettesætte ham.

8.33

Men Jesus vendte og se sine Disciple og irettesatte Peter og siger: Vig bag mig, Satan! fordi du ikke kan forstå det, der hører Gud, du er kun menneskelige tanker.

8,34

Og han kaldte mængden med sine disciple, sagde han: Hvis nogen vil følge efter mig, han fornægte sig selv og tage sit kors op og følge mig.

8,35

For den, der vil frelse sit liv, skal miste det, men den, der mister sit liv for min skyld, og evangeliets vil gemme det.

8,36

Og hvad gavner det et menneske at vinde hele verden, men miste sin sjæl?

8,37

Hvad kan et menneske give i bytte for sin sjæl?

8,38

For hvem er skammer sig ved mig og mine Ord i denne utro og syndige Slægt, vil Menneskesønnen skamme sig, når han kommer i sin Faders Herlighed med de hellige Engle.

Mark 9

9.1

Han sagde til dem: Jeg fortæller dig sandheden, nogle af dem, der er her, vil ikke smage døden, før de ser Guds rige kommer med magt.

9.2

Og seks Dage Jesus tog Peter, Jacques og John, og leder dem på et højt bjerg. Han blev forvandlet for dem;

9.3

hans Klæder bleve skinnende, intenst hvid, er der ingen fyldigere på jorden kunne blege dem.

9.4

Elias og Moses viste sig for dem og talte med Jesus.

9.5

Og Peter svarede og sagde til Jesus: Rabbi! Det er godt, at vi er her; Lad os gøre tre telte, en til dig, en til Moses og en til Elias.

9.6

For han vidste ikke hvad jeg skal sige, for de var bange.

9.7

En sky overskyggede dem, og fra skyen kom en stemme: Det er min elskede søn, lytte til ham!

9.8

Og pludselig ser rundt omkring, og de så Jesus kun med dem.

9.9

Da de kom ned ad Bjerget, bød han dem at fortælle nogen, hvad de havde set, førend Menneskesønnen var opstået fra de døde.

9.10

De holdt at sige med sig selv, spørgende hvad opstå fra de døde.

9.11

Disciplene spurgte ham: Hvorfor de skriftkloge sige, at Elias bør først komme?

9.12

Han svarede, Elias kommer først og genoprette alt. Og hvorfor er det skrevet af Menneskesønnen, at han må lide meget og foragtes?

9.13

Men jeg siger jer, at Elias er kommet, og de har behandlet ham som det passede dem, som der er skrevet om ham.

9.14

Da de kom til Disciplene, så de omkring dem en stor Skare, og skriftkloge skændes med dem.

9.15

Så snart mængden så ham, blev meget overrasket, og kører for at hilse ham.

9.16

Han spurgte dem, hvad du diskuterer med dem?

9.17

Og en af ​​publikum svarede ham: Mester, jeg bragte min Søn til dig; han har en dum ånd.

9.18

Uanset hvor det griber ham, det kaster ham ned; skum og skærer tænder og bliver stiv. Jeg spurgte dine disciple at kaste det ud, og de kunne ikke.

9.19

Faithless, Jesus sagde til dem: hvor længe skal jeg være hos dig? hvor længe skal jeg lider dig? Bring ham til mig. Det er bragt til ham.

9.20

Og så snart han så ham, ånden sled ham; han faldt på jorden, og væltede skummende.

9.21

Han spurgte sin far, Hvor længe har han været sådan med ham? Siden barndommen, svarede han.

9.22

Og ofttimes det har kastet ham ind i ild og i vand for at ødelægge ham.Men hvis du kan gøre noget, kommer til vores hjælp, forbarm dig over os.

9,23

Jesus sagde til ham, hvis du formår … Alt er muligt for ham, der tror.

9.24

Umiddelbart drengens far udbrød, tror jeg! hjælp min Vantro!

9.25

Jesus så folk kom løbende, truede den urene Ånd og sagde til ham: Døve og stumme ånd, jeg befaler dig, far ud af ham, og far ikke mere.

9.26

Og han kom ud, skrigende, og ryste med stor vold. Han blev som død, så at mange sagde, at han var død.

9.27

Men Jesus tog ham ved hånden og løftede ham op. Og han stod.

9,28

Da han kom ind i huset, spurgte hans Disciple ham privat, Hvorfor vi ikke uddrive den?

9.29

Han sagde til dem: Denne form kan komme ud kun ved bøn.

9,30

De forlod derfra og ledes gennem Galilæa. Jesus ønskede ikke nogen at vide.

9.31

Thi han lærte sine disciple og sagde til dem: Menneskesønnen skal overgives i Menneskers Hænder; de skal slå ham ihjel, og tre dage efter den er blevet sat til døden, vil han stige.

9,32

Men de forstod ikke det Ord og frygtede for at spørge ham.

9,33

De kom til Kapernaum. Da han var i Huset, spurgte han dem, hvad var du diskuterer på vej?

9.34

Men de tav, for de havde bestridt indbyrdes om, hvem der var den største.

9,35

Så satte han sig ned, kaldte de tolv, og sagde til dem: Hvis nogen ønsker at være den første, skal han være den sidste af alle og alles tjener.

9.36

Og han tog et lille barn og havde ham stå blandt dem, og tager ham i sine arme, sagde han:

9.37

Den, der glæder i mit navn en sådan barn får mig selv; og hvem modtager mig, modtager mig, men ham ikke, som sendte mig.

9.38

Johannes sagde til ham: Mester! Vi så en uddrive onde Ånder i dit Navn;og vi forbød ham, fordi han ikke følger os.

9,39

Må ikke forbyde Jesus sagde, fordi der er ingen, som skal gøre et mirakel i mit navn kan let tale ondt om mig.

9.40

Hvem er ikke imod os, er for os.

9.41

Og den, som giver dig mulighed for at drikke et glas vand i mit navn, fordi du tilhører Kristus, jeg fortælle dig sandheden, han skal ingenlunde miste sin Løn.

9.42

Men hvis nogen forårsager en af ​​disse små, som tror, ​​det ville være bedre for ham, at hængt om halsen en stor møllesten, og han kastet i Havet.

9.43

Hvis din hånd forarger dig, så hug den af; Det er bedre for dig at gå ind i livet lemlæstet,

9.44

end at have to Hænder og fare til Helvede til den brand, der aldrig skal slukkes.

9.45

Og hvis din fod bringer dig til fald, så hug den af; bedre for dig at indtaste livet halt,

9,46

end at have to Fødder og blive kastet i Helvede, i ilden, der aldrig skal slukkes.

9.47

Og hvis dit øje bringer dig til fald, så riv det ud; bedre for dig at komme ind i Guds rige med ét øje end at have to øjne og blive kastet i Helvede,

9,48

hvor deres Orm ikke dør, og Ilden ikke udslukkes.

9.49

For enhver skal saltes med ild.

9.50

Salt er godt; men hvis saltet har mistet sin kraft, hvad ville I sæsonen?

(9,51)

Salt i eder selv, og være i fred med hinanden.

Mark 10

10.1

Så gik Jesus derfra og kommer ind kyster Judæa, hinsides Jordan.Publikum samledes igen i nærheden af ​​ham, og som sædvanlig, begyndte han igen for at undervise i det.

10.2

Farisæerne kom og, for at teste ham, spurgte de ham, Er det tilladt for en mand at skille sig fra sin hustru.

10.3

Han svarede: At du som Moses?

10.4

Moses, sagde de, lov til at skrive et Skilsmissebrev, og til at lægge væk.

10.5

Og Jesus sagde til dem: Det er på grund af hårdheden af ​​dit hjerte skrev han eder dette Bud.

10.6

Men fra begyndelsen af ​​skabelsen, Gud gjorde dem som mand og kvinde;

10.7

dette er grunden til en mand forlader sin far og mor og binde sig til sin hustru,

10.8

og de to skal blive ét kød. Så er de ikke længere to, men de er ét kød.

10.9

Så lad mennesket ikke adskille, hvad Gud har sammenføjet.

10.10

Da de var i huset disciplene spurgte ham igen om det.

10.11

Han sagde, Hvem skiller sig fra sin hustru og gifter sig anden begår ægteskabsbrud mod hende;

10.12

og hvis hun skiller sin mand og gifter sig anden, bedriver hun Hor.

10.13

Og de bragte små børn, så han kunne røre ved dem. Men Disciplene truede dem, som bragte dem.

10.14

Jesus så det, blev han vred og sagde til dem komme til mig Lad de små børn, og ikke hindrer dem; for Guds rige tilhører som disse.

10.15

Jeg siger jer, der ikke tager imod Guds rige ligesom et lille barn, kommer slet ikke ind det.

10.16

Og han tog dem i sine arme og velsignede dem, lagde Hænderne på dem.

10.17

Da han gik ud på vejen, en mand løb op og faldt på knæ foran ham, god Mester, sig selv, han spurgte, hvad skal jeg gøre for at arve evigt liv?

10.18

Jesus sagde til ham: Hvorfor kalder du mig god? Der er ingen god, men Gud alene.

10.19

Du ved budene, må ikke bedrive Hor; Du skal ikke dræbe; Stjæl ikke; Må ikke vidne falsk; Bedrage ikke én; Ær din far og din mor.

10.20

Han svarede ham: Mester, alle disse jeg har observeret fra min ungdom.

10,21

Da Jesus så på ham elskede ham, og sagde: Du mangler én ting; gå, sælg alt, hvad du har, og giv det til de fattige, så skal du have en Skat i Himmelen. Så kom, følg mig.

10,22

Men trist på det at sige, og han gik bedrøvet bort; for han havde meget Gods.

10,23

Jesus så sig omkring og siger til sine Disciple Hvor vanskeligt komme de, som have Rigdom, ind i Guds Rige!

10.24

Disciplene bleve forfærdede over hans Ord. Og, genoptagelse, sagde han: Mine børn, er det svært for dem, der stoler på Rigdom, kunne komme ind i Guds Rige!

10.25

Det er lettere for en kamel at gå gennem et nåleøje end en rig at komme ind i Guds rige.

10.26

Disciplene var forbavsede, og de sagde til hinanden; Og hvem kan blive frelst?

10,27

Jesus så på dem og sagde: Dette er umuligt med mænd, men ikke med Gud; thi alle ting er muligt for Gud.

10.28

Peter begyndte at sige til ham; Se, vi har forladt alt og fulgt dig.

10,29

Jesus svarede, jeg fortælle dig sandheden, er der ingen mand, der har forladt hus, grund af mig og på grund af den gode nyhed, hans hus, eller brødre eller søstre eller mor eller far eller børn, eller lander,

10.30

modtager han en hundredfold nu i denne nuværende tidspunkt, huse, brødre, søstre, mødre, børn og lander, med Forfølgelser, og i en alder til at komme, evigt liv.

10.31

Mange første skal blive de sidste, og de sidste skal blive de første.

10,32

De var på vej op til Jerusalem, og Jesus gik foran dem. Og de var forbløffet, og efter ham med frygt. Og han tog atter de tolv til side og begyndte at fortælle dem, hvad der skulle ske med ham:

10.33

Se, vi går op til Jerusalem, og Menneskesønnen vil blive forrådt til ypperstepræsterne og de skriftkloge. De vil dømme ham til Døden og overgive ham til hedningerne

10,34

De vil spotte ham, spytte på ham, hudstryge ham og slå ham ihjel; og tre dage senere vil han stige.

10.35

Som søn af Zebedæus, Jacques og John kom til Jesus og sagde til ham: Mester, vi vil have dig til at gøre for os, hvad vi beder jer.

10,36

Han sagde til dem: Hvad vil du have jeg skal gøre for dig?

10,37

Giv os, sagde de, kan sidde, den ene ved din højre, og den anden ved din venstre Side i din Herlighed.

10,38

Jesus svarede: I vide ikke, hvad du beder. Kan du drikke den Kalk, som jeg drikker, eller døbes med den Dåb, som jeg døbes med? Vi kan, sagde de.

10.39

Jesus svarede dem: Det er rigtigt, at du drikker bægeret, som jeg drikker, og døbes med den Dåb, som jeg døbes;

10.40

men når det kommer til at sidde ved min højre eller til venstre for mig, betyder det ikke afhænger af mig, og vil blive givet til dem, for hvem det er beredt.

10.41

Da de ti hørte det, begyndte de at blive forarget over Jacques og John.

10,42

Jesus kaldte dem og sagde: Du ved, at de, der betragtes som herskere i Folkenes Fyrster over dem, og deres store dem dominerer.

10,43

Det er ikke iblandt eder. Men den, som vil være stor blandt jer, skal være jeres tjener;

10,44

og den, der ønsker at være den første blandt jer, skal være slave af alle.

10.45

For Menneskesønnen kom ikke for at blive betjent, men for at tjene og give sit liv som løsesum for mange.

10,46

De kom til Jeriko. Og da han gik ud med sine disciple og en stor skare, søn af Timaeus, Bartimæus, en blind Tigger, sad ved vejkanten.

10,47

Han hørte, at det var Jesus af Nazareth, begyndte han at græde; Davids Søn, Jesus, forbarm dig over mig!

10,48

Mange truede ham, for at lukke ham op; men han råbte meget mere;Davids Søn, forbarm dig over mig!

10,49

Jesus standsede og sagde, Kald ham. De kaldte den blinde og sige til ham: Tag mod, stiger op, han kalder dig.

10.50

Og kaster sin frakke, og komme op med en bunden, kom til Jesus.

10,51

Og Jesus sagde til ham: Hvad vil du, at jeg gør for dig? Rabbouni, svarede den blinde mand, at jeg kan se.

10,52

Og Jesus sagde til ham: Go, din tro har frelst dig.

(10:53)

Straks blev han seende og fulgte Jesus på den måde.

Mark 11

11.1

De nærmede sig Jerusalem, og de var tæt på Betfage og Betania ved Oliebjerget, sendte Jesus to af sine disciple,

11.2

sagde til dem, Gå ind i landsbyen overfor dig, så snart du indtaster det, vil du finde et Føl bundet, hvorpå aldrig mand sad; Løse det og bringe det.

11.3

Hvis nogen fortæller dig, « Hvorfor gør du det? siger, « Herren har brug for det. Og straks han vil sende ham her.

11.4

Disciplene gik hen og fandt Føllet bundet i nærheden af ​​en dør, i den åbne gade, og de løste.

11.5

Nogle af dem, der var der sagde til dem: Hvad laver du? Hvorfor løse Føllet?

11.6

De svarede, da Jesus havde sagt. Og de lod dem gå.

11.7

De bragte Føllet til Jesus, som de kastede deres Klæder, og han satte sig på det.

11.8

Mange mennesker spredt deres kapper på vejen, og andre spredt grene, de havde skåret i felterne.

11.9

Dem fremad og de, der fulgte Jesus var råbe Hosanna! Salig er den, som kommer i Herrens navn!

11.10

Velsignet er det kommende rige, Riget vor Fader Davids! Hosianna i det højeste!

11.11

Jesus ind i Jerusalem og gik ind i templet. Da han havde set, som det var allerede sent, gik han ud til Bethania med de tolv.

11.12

Den næste dag, da de kom fra Bethany, han var sulten.

11.13

At se langvejs fra et figentræ med blade, gik han for at se, om han kunne finde noget; og, at være i nærheden, fandt han ikke andet end blade, for det var ikke sæson for figner.

11.14

Derefter tager ordet, sagde han, ingen nogensinde spise frugt af dig! Og hans Disciple hørte det.

11.15

De kom til Jerusalem, og Jesus gik ind i templet. Han begyndte at uddrive dem, som solgte og købte i Helligdommen; Han væltede tabellerne i de vekselererne, og sæderne duer;

11.16

og han ville ikke tillade nogen at bære rundt i templet.

11.17

Og han lærte og sagde: Er der ikke skrevet, at mit Hus skal kaldes et bedehus for alle nationer? Men I har gjort det til en Røverkule.

11.18

Ypperstepræsterne og de skriftkloge hørte det, og søgte, hvorledes de kunde slå ham ihjel; thi de frygtede for ham, eftersom hele Skaren var forbavset over hans Lære.

11.19

Da aftenen kom, gik han ud af byen.

11.20

I morgen, forbi, så de, at Figentræet var visnet fra Roden af.

11.21

Peter huskede, hvad der var sket og sagde til Jesus: Rabbi, se Figentræet, som du forbandede er visnet!.

11.22

Jesus svarede og sagde til dem: Tro på Gud.

11.23

Jeg fortæller dig sandheden, hvis nogen siger til dette bjerg, ‘tages op og blive kastet i Havet, og må ikke tvivler i sit Hjerte, men mener, at det, han siger vil ske, det vil blive gjort til.

11.24

Derfor siger jeg dig, uanset hvad du spørger i bøn, tro, at du har modtaget det, og du skal have dem.

11.25

Og når du står bede, hvis du har noget imod nogen, tilgive ham, at din Fader, som er i Himlene, må forlade eder eders Overtrædelser.

11,26

Men hvis du ikke tilgiver, vil jeres fader i himlen ikke tilgive jeres overtrædelser enten.

11.27

De gik tilbage til Jerusalem, og mens Jesus gik omkring i Helligdommen, ypperstepræsterne, de skriftkloge og de Ældste hen til ham

11.28

og sagde, af hvad Magt gør du disse ting, og der gav dig denne Magt til at gøre dem?

11.29

Jesus svarede dem: jeg vil stille dig et spørgsmål; svare mig, og jeg fortæller dig, af hvad Magt jeg gør disse Ting.

11.30

Dåb Johannes, var det fra himlen eller fra mennesker? Svar mig.

11.31

Og de tænkte ved sig selv, hvis vi siger: Fra Himmelen, vil han sige, hvorfor så har du ikke tro ham?

11.32

Og hvis vi siger, Af mænd … de frygtede for Folket; thi alle holdt John som en profet.

11,33

Så de svarede Jesus, vi ved det ikke. Jesus sagde til dem: heller ikke jeg, vil jeg ikke fortælle dig, af hvad Magt jeg gør disse Ting.

Mark 12

12.1

Og han begyndte at tale til dem i Lignelser. En mand plantede en vingård. Han satte en hæk om det, gravede en vin presse, og byggede et tårn; og lad den ud til Vingårdsmænd og forlod landet.

12.2

På høsttidspunktet sendte han en Tjener til lejerne til at modtage fra dem nogle af frugten af ​​vin.

12.3

Og de fangede ham, de slog ham og sendte ham tomhændet bort.

12.4

Og igen sendte han til dem en anden Tjener; de slog ham i hovedet og behandlede ham skammeligt.

12.5

Han sendte en anden, og ham de dræbte; derefter flere andre, slå eller dræbt.

12.6

Han havde stadig en elskede søn; han sendte ham i sidste til dem og sagde, de vil ærbødighed min søn.

12.7

Men disse Vingårdsmænd sagde til hverandre: Det er Arvingen; Kom, lad os slå ham ihjel, og arven bliver vores.

12.8

Og de tog ham, slog ham ihjel og kastede ham ud af Vingården.

12.9

Nu hvad vil ejeren af ​​vingården gøre? Han vil komme og ødelægge lejerne og give Vingården til andre.

12.10

Har du ikke læst dette skriftsted: Den Sten, som Bygningsmændene forkastede er blevet hovedhjørnestenen;

12.11

Det er ved Herrens vilje, som den gør, og det er underligt for vore Øjne?

12.12

De forsøgte at gribe ham, men frygtede mængden. De forstod, at det var for dem, at Jesus fortalte denne lignelse. Og de forlod ham og gik bort.

12.13

Og de sendte ham nogle af Farisæerne og af Herodianerne, for at fange ham i hans ord.

12.14

Og de kom til ham, Mester, vi ved, at du er sanddru, og du bekymre person for du ikke betragter den person af mænd, men lærer Guds Vej i Sandhed. Er det tilladt eller ikke at betale skat til kejseren? Skal vi betale eller ikke betale?

12.15

Jesus, at kende deres hykleri, sagde til dem: Hvorfor friste I mig? Bring mig en krone, at jeg kan se.

12,16

Og de bragte det; Og han siger til dem, Hvem er billedet og indskrift?Cæsar, svarede de.

12.17

Så sagde han til dem, Render til Caesar, hvad kejserens er, og Gud, hvad Guds er. Og de var for ham i forundring.

12.18

Saddukæerne, der siger, at der ingen Opstandelse, kom til Jesus og spurgte ham:

12.19

Mester, her er hvad Moses skrev til os, hvis nogen bror dør og efterlader en hustru, ingen børn, skal hans bror gifte sig med sin kone og oprejse sin Broder Afkom.

12.20

Nu var der syv brødre. Den første gift og døde uden problem.

12.21

Den anden tog enken til Hustru, og døde uden problem. Det var det samme med den tredje,

12.22

og ingen af ​​de syv efterlod ingen frø. Sidst af alle døde Hustruen.

12.23

I opstandelsen, hvem af dem vil hun en kvinde? For syv haft hende til Hustru.

12.24

Jesus svarede dem: Har I ikke derfor fejle, fordi I ikke kende Skrifterne, ej heller Guds Kraft?

12.25

For i dødes opstandelse, skal de tage ingen kvinder, ej heller bortgiftes, men er som engle i himlen.

12,26

Som for dødes opstandelse, har du ikke læst i Mose Bog, hvordan Gud sagde til ham på Bush, jeg er Gud, Abrahams Gud, Isaks og Jakobs Gud?

12.27

Gud er ikke Gud døde, men af ​​de levende. Du er meget fejl.

12,28

En af de skriftkloge, som havde hørt deres Ordskifte, opfatte, at han svarede dem godt, kom og spurgte ham, Hvilket er det første bud på alle?

12,29

Jesus svarede ham: Den første: Hør, Israel, Herren vor Gud er én Herre;

12.30

Og du skal elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele dit sind og af hele din styrke.

12.31

Den anden er: Elsk din næste som dig selv. Der er ingen anden Bud større end disse.

12,32

Skriveren sagde til ham: Vel, Master; du sagde med sandhed, at Gud er én, og der er ingen anden end sig selv,

12,33

Og at elske ham af hele sit hjerte, alle hans tanker, hele sin sjæl og al sin styrke, og at elske sin næste som sig selv, er mere end alle brændofre og ofre.

1 2 3 4

Jesus så, at han svarede klogt, sagde til ham: Du er ikke langt fra Guds Rige. Og ingen vovede spørge ham flere spørgsmål.

12.35

Jesus underviste i templet, sagde, Hvordan kan de skriftkloge sige, at Kristus er Davids Søn?

12,36

David selv, animeret af Helligånden, sagde: Herren sagde til min Herre: Sæt dig ved min højre hånd, indtil jeg gøre dine fjender din fodskammel.

12,37

David selv kalder ham Herre; hvorledes er han da hans Søn? Og en stor Skare hørte ham gerne.

12,38

Han fortalte dem i hans lære, Pas på de skriftkloge, der kan lide at gå i lange Klæder og hilsener i markedspladser,

12,39

at de fornemste Pladser i Synagogerne og førstepladser på fester;

12.40

der opæde Enkers Huse og på Skrømt bede længe. De vil blive bedømt hårdere.

12,41

Jesus satte sig over for den kuffert, og så, hvordan folk kastede dem penge. Adskillige rige lagde meget.

12,42

Der kom en fattig enke, og hun kastede i to mider, som gør en øre.

12.43

Så Jesus kaldte sine disciple og sagde til dem: Jeg fortæller dig sandheden, denne fattige enke gav mere end alle de, som har kastet i statskassen;

12,44

For alle gjorde de støbt i af deres overflod, men hun ud af hendes, alle hun havde, alt, hvad hun havde at leve.

Mark 13

13.1

Da Jesus kom ud af templet, en af ​​hans Disciple sagde til ham, Mester, se, hvilke Sten og hvilke bygninger!

13.2

Jesus svarede ham: Ser du disse store bygninger? Det vil ikke være sten på sten, der må ikke kastes.

13.3

Han sad på Oliebjerget overfor templet. Og Pierre, Jacques og John og Andrew spurgte ham privat dette spørgsmål:

13.4

Fortæl os, når skal dette vil ske, og hvad tegn vil det blive kendt, at alle disse ting vil blive opfyldt?

13.5

Og Jesus begyndte at sige, Vogt, at ingen forfører dig.

13.6

For mange skal komme i mit navn og sige: Det er mig. Og skal forføre mange.

13.7

Når du hører om krige og rygter om krige, der ikke urolige: for disse ting skal ske. Men det vil ikke vare.

13.8

Nation skal rejse sig mod Folk, og Rige mod Rige; vil der være jordskælv på forskellige steder vil der være hungersnød. Dette vil kun være begyndelsen på sorger.

13.9

Vogt jer selv. Vi vil give dig til domstolene, og du vil blive slået i synagoger; vil du stå foran guvernører, og før Konger for min Skyld, til et Vidnesbyrd for dem.

13.10

Det skal først, at den gode nyhed prædikes til alle nationer.

13.11

Når de fører dig væk og overgive eder, skal du ikke bekymre dig på forhånd om, hvad du har at sige, men sige, hvad der er givet dig i denne time; for det er ikke jer, der taler, men Helligånden.

13.12

Brother vil forråde Broder til Døden, og Fader sit Barn; Børn vil stå op mod Forældre og vil dø.

13.13

Du vil blive hadet af alle på grund af mit navn, men den, der holder ud til enden, skal frelses.

13.14

Når du ser Ødelæggelsens Vederstyggelighed stå, hvor den ikke burde være, så lad ham, som læser op forstår, så lad dem der er i Judæa flygte til bjergene;

13.15

Lad ham, som er på Taget, stige ikke ned eller enter for at tage noget ud af sit hus;

13.16

og lad ham, som er inden for området tilbagevenden tilbage til at tage sin frakke.

13.17

Ve dem, der er frugtsommelige og dem, som give Die, i de Dage!

13.18

Bed om at disse ting ikke sker om vinteren.

13,19

For problemer i disse dage, er der, der vil være sådan, ikke har været fra begyndelsen af ​​skabelsen, som Gud skabte indtil nu, nej, heller ikke skal komme.

13.20

Og hvis Herren havde forkortet de dage, der intet Kød frelst: men han har forkortet på grund af de udvalgte, hvem han valgte.

13,21

Hvis nogen fortalte dig derefter: « her er Kristus, » eller « Han er der, » ikke tro det.

13,22

For der skal falske Krister og falske profeter; skal vise tegn og undere at bedrage de udvalgte, hvis det er muligt.

13.23

Være på vagt, jeg har sagt eder alt forud.

13,24

Men i disse dage, efter den Trængsel, skal Solen formørkes, og Månen ikke give sit Skin,

13.25

Stjernerne vil falde fra himlen, og de beføjelser, der er i himlen, skulle rystes.

13.26

Så Menneskesønnen vil blive set komme i skyerne med stor magt og herlighed.

13,27

Så han udsende sine Engle og samle sine udvalgte fra de fire Vinde, fra jordens ender til enderne af himlen.

13,28

Nu lærer en lignelse af figentræet. Når sin filial bliver mørt og sætter frem blade I vide, at sommeren er nær.

13,29

Tilsvarende når du ser disse ting ske, ved, at Menneskesønnen er nær, ved døren.

13.30

Jeg fortæller dig sandheden, vil denne generation ikke forgå, før alle disse ting tager.

13,31

Himmel og jord skal forgå, men mine ord skal ikke passere.

13.32

Som for dagen eller timen ved ingen, hverken englene i himlen, ej heller Sønnen, men kun Faderen.

13,33

Tage agt, våge og bede; thi I vide ikke, når tiden er.

13,34

Det er som en mand går på en rejse, der forlod sit Hus og gav sine Tjenere Fuldmagt, og til hvert sit arbejde, og bød Dørvogteren at se.

13,35

Se derfor, for I ved ikke, når føreren af ​​huset, eller om aftenen, eller ved Midnat eller ved Hanegal eller om morgenen;

13,36

bange for han skal finde eder sovende, der kommer pludseligt.

13.37

Hvad jeg siger til dig, siger jeg til alle, Watch.

Mark 14

14.1

Påsken og usyrede brøds var to dage senere. Ypperstepræsterne og de skriftkloge søgte, hvorledes de kan tage ham ved håndværk, og slå ham ihjel.

14.2

Men de sagde, Ikke under festen, for at der ikke skal blive Oprør iblandt Folket.

14.3

Jesus var i Betania i huset af Simon den spedalske, en kvinde kom ind, mens han var på bordet. Hun holdt en alabast vase, som indeholdt en parfume af ren nard af stor pris; og bremse kassen, hun hældte det på Jesu hoved.

14.4

Nogle af dem gav udtryk for deres harme: Hvorfor spilde denne parfume?

14.5

Vi kunne have solgt for mere end tre hundrede pence, og givet til de fattige. Og de overfusede hende.

14.6

Men Jesus sagde: Lad hende. Hvorfor gør du det det værd? Hun har gjort en smuk ting for mig;

14.7

For du altid har de fattige med dig, og du kan gøre dem godt, når du vil, men du vil ikke altid have mig.

14.8

Hun gjorde, hvad hun kunne; hun har salvet mit legeme til begravelse.

14.9

Jeg fortæller dig sandheden, uanset hvor evangeliet bliver prædiket i hele verden, der også til minde om hende, hvad hun gjorde.

14.10

Judas Iskariot, en af ​​de tolv, gik hen til Ypperstepræsterne for at forråde Jesus til dem.

14.11

Efter at have hørt dette, bleve de glade, og de lovede at give ham penge.Judas søgte Lejlighed til at forråde ham.

14.12

Den første dag i usyrede Brød, da de ofrede påsken, hans Disciple spurgte ham, hvor vil du, at vi gå få klar Påskelammet?

14.13

Og han sendte to af sine Disciple og sagde til dem, gå ind i byen; du møder en mand, som bærer en kande vand, følger ham.

14.14

Hvor han kommer ind, sige til Husbonden: Mesteren siger: Hvor er det sted, hvor jeg kan spise Påskelammet med mine Disciple?

14.15

Han vil vise dig en stor Sal møbleret og klar: det er her du klar til os.

14.16

Disciplene tilbage, kom til byen, og fandt ting, som han havde sagt dem;og de forberedte påskemåltidet.

14,17

Da aftenen kom, kom han med de tolv.

14.18

Mens de var på bordet og spise, sagde Jesus: Jeg fortæller dig sandheden, en af ​​jer, som æder med mig, skal forråde mig.

14.19

De begyndte at bedrøves og at sige til ham, en efter en, er det vel?

14.20

Han svarede: Det er en af ​​de tolv, som dypper med mig i Fadet.

14.21

Menneskesønnen går som der er skrevet om ham. Men ve det Menneske, ved hvem Menneskesønnen bliver forrådt! Bedre for den mand, hvis han ikke var blevet født.

14.22

Mens de spiste, tog Jesus Brød; og da han havde givet tak, han brød det og gav dem og sagde: Tag, det er min krop.

14.23

Han tog koppen; og da han havde givet tak, gav han til dem, og de alle drak.

14,24

Og han sagde: Dette er mit blod, pagtens blod, som udgydes for mange.

14.25

Jeg fortæller dig sandheden, jeg vil ikke drikke af frugten af ​​vin indtil den Dag, da jeg skal drikke den ny i Guds Rige.

14.26

Efter at have sunget en salme, gik de ud til Oliebjerget.

14.27

Jesus sagde til dem: I vil alle falder væk; thi der er skrevet: Jeg vil slå Hyrden, og fårene skulle adspredes.

14.28

Men efter at jeg er rejst, vil jeg gå forud for eder til Galilæa.

14,29

Peter sagde til ham: Selvom alle skal forarges, vil jeg dog ikke ..

14.30

Og Jesus sagde: Jeg fortæller dig sandheden, du, i dag, denne Nat, førend Hanen galer to Gange, skal du fornægte mig tre Gange.

14.31

Men han talte mere heftigt, hvis jeg skal dø med dig, vil jeg ikke nægte dig. De har alle sagt det samme.

14,32

De kom til et sted kaldet Getsemane, og Jesus sagde til sine disciple: Sid her, mens jeg beder.

14,33

Han tog Peter, Jacques og Johannes, og han begyndte at ømme forbløffet og meget tung.

14.34

Han sagde til dem: Min sjæl er bedrøvet indtil Døden; Bo her og se.

14.35

Og gå lidt længere, kastede han sig mod jorden og bad om, at hvis det var muligt, at den Time måtte gå ham forbi.

14.36

Han sagde, Abba, Fader, er mulige til dig alt; tag denne Kalk fra mig!Endnu ikke hvad jeg vil, men hvad du ønsker.

14.37

Og han kom til Disciplene og finder dem sovende og siger til Peter, Simon, du sover! Kan du ikke se en time?

14.38

Se og beder, for at I ikke i fristelse; Ånden er vel redebon, men Kødet er skrøbeligt.

14.39

Han gik bort igen, og sagde det samme bøn.

14,40

Han kom og fandt dem sovende; for deres øjne var tunge. De ved, hvad de skal svare ham.

14.41

Han vendte tilbage for tredje gang, og sagde til dem: Sove I fremdeles og Hvile! Nok! Tiden er kommet; se, er Menneskesønnen forrådes i Synderes Hænder.

14,42

Få op, kom nu; se, han, som forråder mig, er nær.

14.43

Og straks, medens han endnu talte, Judas, en af ​​de tolv, og med ham en Skare med Sværd og Knipler, fra Ypperstepræsterne og de skriftkloge og de Ældste.

14,44

Han, som forrådte ham, havde givet dem et Tegn og sagt, jeg kysser, ham er det; tage ham, og fører ham sikkert bort.

14.45

Da han ankom, henvendte han ham og sagde: Rabbi! Og kyssede ham.

14.46

Og de lagde Hånd på Jesus, og tog ham.

14,47

En af dem, der stod ved drog sit sværd og slog Tjener Ypperstepræstens og afhuggede hans Øre.

14,48

Jesus svarede og sagde til dem: Har du kommer ud som imod en Røver, med Sværd og klubber til at gribe mig.

14.49

Jeg var dagligt med dig undervisning i templet, og du ikke arrestere mig.Men det er så at Skriften være opfyldt.

14.50

De forlode ham alle og flyede.

14.51

En ung mand fulgte ham, at have en linned klud på kroppen. Det tog ham;

14,52

men han forlod Linklædet og flygtede nøgen.

14,53

De førte Jesus hen til Ypperstepræsten, blev samlet alle Ypperstepræsterne og de Ældste og de skriftkloge.

14.54

Peter fulgte ham langt ind i det indre af ypperstepræstens gårdsplads;han sad hos Svendene og varmede sig ved Ilden.

14.55

Ypperstepræsterne og hele Rådet søgte Vidnesbyrd imod Jesus, for at slå ham ihjel, og de fandt intet;

14,56

For mange bar falsk Vidnesbyrd imod ham, men deres vidnesbyrd ikke aftalt sammen.

14.57

Nogle rejste sig og bar falsk Vidnesbyrd imod ham og sagde:

14.58

Vi hørte ham sige, jeg vil nedbryde dette Tempel gjort med Hænder, og i tre Dage vil jeg bygge en, der ikke vil ske ved menneskehænder.

14,59

Selv på dette punkt deres vidneudsagn ikke var enig.

14.60

Men Ypperstepræsten stod op midt iblandt dem og spurgte Jesus og sagde: Svarer du slet intet? Hvad gør disse vidne imod dig?

14,61

Jesus holdt sin fred, og svarede intet. Ypperstepræsten spurgte ham igen og sagde: Er du Kristus, Søn den hellige?

14,62

Jesus svarede jeg. Og du vil se Menneskesønnen sidde ved Kraftens højre Hånd og komme på Himmelens Skyer.

14,63

Men Ypperstepræsten sønderrev sine Klæder og sagde: Hvilke yderligere behøver vi af vidner?

14.64

Du har hørt det blasfemi. Hvad tror du? Alle fordømte ham som fortjener døden.

14,65

Og nogle begyndte af spytte på ham og tilhylle hans Ansigt og slog ham med deres næver og sagde: Profeter! Og tjenerne gjorde det ved at give ham slag.

14.66

Mens Peter var nedenfor i gården, kom der en af ​​pigerne fra ypperstepræsten.

14,67

Og ser Peter varme sig, hun så på ham og sagde: Du også var med Jesus af Nazareth.

14.68

Han nægtede det og sagde: Jeg ved det ikke, jeg forstår ikke, hvad du mener. Så gik han ud i entreen. Og Hanen besætning.

14.69

Pigen så ham og begyndte atter at sige til de tilstedeværende: Dette er en af ​​disse mennesker. Og han nægtede det atter.

14.70

Kort efter, de, der stod ved sagde igen til Peter: Sandelig du er en af ​​de mennesker, for du er en Galilæer.

14,71

Da begyndte han at forbande sig og sværge, jeg kender ikke den mand, du taler om.

14,72

Straks, anden gang galede Hanen. Og Peter huskede det ord, Jesus sagde til ham: Før hanen galer to gange, skal du fornægte mig tre Gange. Og ved nærmere eftertanke, græd han.

Mark 15

15.1

Om morgenen da Ypperstepræsterne havde holdt Råd med de Ældste og de skriftkloge, hele Rådet. Bundet Jesus, de førte ham bort og overgave ham til Pilatus.

15.2

Pilatus spurgte ham: Er du den Jødernes Konge? Jesus svarede: Du siger det.

15.3

Og Ypperstepræsterne flere anklager mod ham.

15.4

Pilatus spurgte ham igen og sagde: Svarer du slet intet? Se, hvor meget de vidne imod dig.

15.5

Men Jesus svarede ikke mere, så Pilatus undrede.

15.6

Ved hver fest løsladt han en Fange, hvilken de ønskede.

15.7

Der var en mand ved navn Barabbas i fængsel med hans medskyldige for et mord, de havde begået i opstanden.

15.8

Og Mængden gik op og begyndte at spørge, hvad han nogensinde havde gjort dem.

15.9

Pilatus svarede dem: Vil du have mig til at løslade dig jødernes konge?

15.10

Thi han vidste, at på grund af misundelse, at ypperstepræsterne havde leveret.

15.11

Men Ypperstepræsterne flyttede folket, at Pilatus hellere løslade Barabbas.

15.12

Pilatus svarede og sagde til dem: Hvad ville I da, at jeg skal gøre med ham, som I kalde Jødernes Konge?

15.13

De råbte igen, Korsfæst ham!

15.14

Pilatus sagde til dem: Hvad ondt har han da gjort? Og de råbte den mere: korsfæst ham!

15.15

Pilatus, der ønsker at tilfredsstille publikum, udgivet Barabbas til dem;og efter at have pisket Jesus, han overgav ham til at korsfæstes.

15.16

Og soldaterne førte ham væk inden retten, dvs., i hallen, og sammen hele bandet.

15.17

De klædte ham med lilla, og satte den på hans hoved en krone af torne, som de havde flettet.

15.18

Så begyndte de at hilse ham: Hej, Jødernes Konge!

15.19

De slog hans hoved med et Rør og spyttede på ham og faldt på Knæ og tilbade ham.

15.20

Efter at de havde spottet ham, de klædte ham af lilla og sætte sit eget tøj, og førte ham hen for at korsfæste ham.

15.21

De tvang ham til at bære Jesu krydse en forbipasserende, der kommer fra landet, Simon fra Kyrene, far til Alexander og Rufus,

15.22

og bragte ham til det sted, som kaldes Golgata, som betyder Stedet for Skull.

15.23

De gav ham at drikke vin blandet med myrra, men han tog det ikke.

15,24

De korsfæstede ham, og dele hans Klæder ved at kaste Lod for at beslutte, hvad hver enkelt skal tage.

15.25

Det var den tredje time, og de korsfæstede ham.

15.26

Indskriften indikerer genstand for anklagen mod ham læs: den Jødernes Konge.

15,27

Med ham de korsfæste to Røvere, den ene på hans højre og en ved hans venstre.

15.28

Således blev opfyldt, hvad Skriften siger: Han blev regnet blandt overtrædere.

15.29

Gik forbi, spottede ham og rystede på hovedet og sagde: Hey! Du, som nedbryder Templet og bygger det op i tre Dage,

15.30

frels dig selv, og kommer ned fra korset!

15.31

Ypperstepræsterne, de skriftkloge, hånede dem og sagde, han frelst, han kan ikke redde sig selv!

15.32

Lad Kristi Kongen Israels nu stige ned af korset, så vi kan se, og vi troede! De, der blev korsfæstet med ham, hånede ham.

15.33

Den sjette Time var kommen, blev der Mørke over hele Landet indtil den niende Time.

15.34

Og ved den niende time råbte Jesus med høj Røst, Eloi, Eloi Lama Sabaktani? hvilket betyder, Min Gud, min Gud, hvorfor har du forladt mig?

15,35

Nogle af dem, der var der hørte det, sagde: Se, han kalder Elias.

15.36

Og en af ​​dem løb og fyldte en svamp med eddike, og som har et Rør og gav ham at drikke og sagde: Lad alene, så lad os se, om Elias kommer for at tage ham ned.

15,37

Men Jesus råbte med høj skrig og åndede.

15,38

Forhænget i Templet splittedes i to fra øverst til nederst.

15.39

Officeren, som stod overfor ham, så, at han er udløbet på denne måde, sagde Sandelig, dette Menneske var Guds Søn.

15.40

Der var også kvinder ser langvejs fra. Blandt dem var Maria Magdalene, Maria mor til Jacques mindre og Joses, og Salome;

15.41

der fulgte ham, og da han var i Galilæa, og mange andre, der kom op med ham til Jerusalem.

15.42

Aftenen kom, fordi det var den forberedelse, dvs., dagen før sabbatten –

15,43

Josef af Arimatæa, en hæderlig rådgiver, som også selv ventede Guds rige. Han frimodigt til Pilatus, og higede Jesu legeme.

15,44

Pilatus undrede, at han var død, så snart; ham officeren og spurgte ham, om han var længe død.

15.45

Hvis det at være Høvedsmanden, gav han Josef Liget.

15.46

Og han købte en linned klud, tog Jesus ned fra korset, svøbte ham i linned, og lagde det i en Grav skåret ud af rock. Så rullede han en sten mod Indgangen til Graven.

15.47

Maria Magdalene og Maria, mor til Joses skuede, hvor han blev lagt.

Mark 16

16.1

Og da Sabbaten var forbi, Maria Magdalene, Maria mor til Jacques, og Salome købte krydderier, så kom og salve ham.

16.2

Den første dag i ugen, kom de til graven, om morgenen, da solen lige var steget.

16.3

Og de sagde til hverandre: Hvem skal vælte os Stenen fra Indgangen til Graven?

16,4

Og kigger op, så de, at stenen, som var meget store, var blevet rullet væk.

16,5

Og gik ind i Graven, så de en ung mand sidder på højre klædt i en hvid kjortel, og de var forbløffet.

16.6

Han sagde til dem: Må ikke være foruroliget; du søger Jesus af Nazareth, som blev korsfæstet; han er opstanden, han er ikke her; se det sted, hvor de lagde ham.

16,7

Men gå, siger hans Disciple og Peter, at han går forud for eder til Galilæa; der skulle I se ham, som han fortalte dig.

16.8

Og de gik ud og flygtede fra Graven. Frygt og forundring havde; og de sagde ikke noget til nogen, fordi de var bange.

16.9

Jesus blev steget tidligt den første dag i ugen, viste han først for Maria Magdalene, af hvem han havde uddrevet syv onde Ånder.

16.10

Hun gik og fortalte dem, der havde været med ham, da de sørgede og græd.

16.11

Da de hørte, at han var i live, og hun havde set ham, de troede.

16.12

Efter at han dukkede op i en anden form til to af dem, der var på vej går til landet.

16.13

De vendte tilbage og fortalte de andre, der tror dem ikke.

16.14

Bagefter han viste sig for de elleve, da de sad på kød; og bebrejdede dem deres Vantro og hårdhed i hjertet, fordi de ikke troede de, som havde set ham opstanden.

16.15

Så sagde han til dem: Gå ud i alverden og forkynde den gode nyhed for hele skabelsen.

16.16

Den, der tror og bliver døbt, skal frelses; men den, som ikke tror, ​​skal blive fordømt.

16.17

Og disse tegn vil ledsage dem, der tror: I mit navn skal de uddrive dæmoner; de skal tale med nye tunger;

16.18

De skulle tage paa Slanger; dersom de drikke nogen Forgift, skal det ikke skade dem; de skal lægge hænderne på de syge, og syge vil blive helbredt.

16.19

Så efter at Herren havde talt til dem, blev taget op til himlen, og sad på Guds højre hånd.

16.20

Og de gik ud og prædikede overalt. Herren arbejder med dem, og stadfæstede Ordet med tegn efter.

 

Herren være med jer i jeres liv og i jeres hjerter.

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.