THE ULTIMATE OUTRAGE ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ!

Δισεκατομμύρια Χριστιανών στον κόσμο!

 

Θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί, πει και μάλιστα να πούμε ότι η διδασκαλία του Ιησού Χριστού φορούσε μια πολύ μεγάλη ποσότητα των φρούτων καλής!

μάχη-2-349x197

Και όμως δεν είναι έτσι!

 

Σίγουρα η εκκλησία όλη δύο χιλιάδες χρόνια της ιστορίας της έχει κάνει πολλά για να διαδώσει την πίστη και να μοιραστούν τις διδασκαλίες του Ιησού Χριστού σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά έχει και πολλές κακές πράξεις για να συγχωρεθεί.

 

Είναι το ίδιο για τον καθένα μας, γιατί όλοι είμαστε αμαρτωλοί και ότι η Εκκλησία μας είναι η εικόνα μας.

 

Είναι μόνο για να γίνει γνωρίζει τις αδυναμίες μας, τις αμαρτίες μας, τα λάθη μας, τα λάθη μας και τις κακές πράξεις μας? το αίτημά μας για τη συγχώρεση του Θεού και ειλικρινή μετάνοια μας ότι μπορούμε να προχωρήσουμε στα δεξιά, δεξιά και ενάρετο μονοπάτι της αγάπης που συνέταξε τον Ιησού Χριστό και τον Θεό.

 

Είναι το ίδιο για την εκκλησία μας, η οποία δράσεις και θέσεις που έχει υιοθετήσει στην ιστορία του κόσμου δεν έχουν πάντα μέχρι τις διδασκαλίες του Ιησού Χριστού.

 

Ωστόσο Πάπας μετά πάπα μέχρι 11 Φεβρουαρίου 1929 (ημερομηνία της Συνθήκης του Λατερανού) που η εκκλησία έχει περισσότερο ή λιγότερο ακολούθησε τα βήματα του Ιησού Χριστού.

 

λιθοβολισμός

Όπως είπε ο Ιησούς Χριστός κατά τη διάρκεια μιας λιθοβολισμό μιας άπιστη γυναίκα του:

 

« Αφήστε τον ποιος είναι αναμάρτητος πρώτος τον λίθο! « 

 

Επίσης, είναι καλύτερο για όλους μας προσεύχονται και ικετεύουν τη συγχώρεση του Θεού για όλες τις αμαρτίες μας, αλλά να επεκταθεί σε εκείνους στην εκκλησία και γείτονά της.

 

Αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας κάνει τυφλούς ή ακόμα και να μας ενθαρρύνει να παραβλέπουμε σοβαρά περιστατικά και μάλιστα πολύ σοβαρές συνέπειες για το μέλλον της ανθρωπότητας και την πίστη στον κόσμο.

 

Εκ των υστέρων καταλαβαίνουμε ότι ο τελικός Outrage γίνει στο Θεό γεννήθηκε με τη δημιουργία του κράτους του Βατικανού από τις συμφωνίες του Λατερανού 11 του Φεβρουαρίου του 1929.

Η Ιταλία ήταν στην ευχάριστη θέση να ξεφύγουν από τα νύχια του Πάπα!

 

Αλλά ο παπισμός αν είχε να κερδίσει;

 

Για να καταλάβετε, πρέπει να πάμε πίσω στο 1917 με την εμφάνιση της Παναγίας στα τρία μικρά πορτογαλική βοσκούς και τρίτο μυστικό στην πραγματικότητα ποτέ δεν αποκάλυψε ότι γνωρίζουμε μόνο την αρχή « θα είναι πάντα να διατηρείται στην Πορτογαλία το δόγμα της πίστης …! «  Και ότι το κείμενο αυτό ήταν είκοσι lignes.Mais θα επιστρέψουν αργότερα.

 

Το τρίτο μυστικό ήταν να αποκαλυφθεί αργότερα το 1960.

 

Γνωρίζουμε ότι το 1960 ο Πάπας, παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις από όλο τον κόσμο αρνήθηκε να αποκαλύψει το μυστικό.

 

Αλλά το θαύμα της Φάτιμα δεν αναγνωρίστηκε από την εκκλησία στο1930 από τον Επίσκοπο της Leiria

–       13-10: Ο επίσκοπος της Λεϊρία λέει αλήθεια εμφανίσεις και εγκρίνει την επίσημη λατρεία της Παναγίας Της Φατιμά.

http://it.mariedenazareth.com/15461.0.html; & L = 0

 

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το μόνο θαύμα του ήλιου ήταν τόσο προφανές, τόσο σημαντικό, τόσο ξεχωριστή και μια τέτοια ποσότητα των μαρτύρων από όλα τα κοινωνικά στρώματα (Πλούσιοι, φτωχοί, δημοσιογράφοι, εφημέριοι των εκκλησιών, οι πιστοί, άθεοι και ακόμη και δίκαιη κτίστες) ήταν αδύνατο για την Εκκλησία δεν αναγνωρίζει επίσημα την εμφάνιση της Παναγίας και τα μυστικά αποκαλύπτονται!

 

Όμως, το Βατικανό ήταν πάντα άβολα με την εμφάνιση της Θεοτόκου στη Φάτιμα λόγω του διάσημου τρίτο μυστικό και τρομερό.

 

Όλες οι πάπες από την εμφάνιση της Παναγίας στη Φατιμά έκαναν ό, τι μπορούσαν για να κρύψουν αυτό το ακίνητο ανησυχητικό τρίτο μυστικό.

 

Το τρίτο μυστικό ήταν να διαβάσει είτε το θάνατο της αδελφής Lucia ( Lúcia του Ιησού dos Santos ) Πορτογαλικά παιδιά στους οποίους η Παναγία είπε το φοβερό μυστικό που είναι το αργότερο το 1960.

Lady Fatima οπτασία 01

 

Το 1960, ο Πάπας Ιωάννης ΧΧΙΙΙ νόμιμο καθήκον, στην Παναγία και τον Θεό, να ανακοινώσει ή να ανακοινώσει ότι η διάσημη τρίτο μυστικό και τρομερή σαν αυτή η εμφάνιση επισημοποιήθηκε και αναγνωρίζονται ως αλήθεια.

 

Και εκεί, βόμβα!

 

Ο Πάπας αρνείται αποκάλυψη των μυστικών!

Είναι σαν μια κακή ταινία!

Πάπας παρακούοντας αίτημα από την Παναγία!

Απίστευτο κι όμως αληθινό!

« Και πως αγιοποιήθηκε 27 Απρίλη 2014 στο χειροκρότημα των εκατομμυρίων Χριστιανών »

 

John XXIII έγινε ένας άγιος!

Ονειρευόμαστε ή μάλλον εφιάλτες! 

Αλλά δεν είναι η πραγματική πραγματικότητα!

 

Σήκωσε το νήμα της σκέψης,

Λατερανού συμφωνίες έχουν επίσης ένα όφελος για τον παπισμό να πάρει την ανεξαρτησία της από την πίεση της Ιταλίας, αλλά και σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Με το να γίνει ένα μικρό κράτος, το Βατικανό έδωσε πίσω την ίδια ώρα γέννησης με τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.

Μια αυτοκρατορία δεν μετριέται από τον υλικό πλούτο, αλλά από το ποσό του κράτους και υπό την επιρροή του ασκεί για τα θέματά τους.

Πάπες Kings ήταν πολύ επιδέξια στη συνέχεια σταδιακά επιβληθεί στον κόσμο.

Για να το κάνετε αυτό, αποφάσισε να αλλάξει τους κανόνες και τις αξίες της εκκλησίας για να καθίσει καλά δύναμη και την εξουσία τους πέρα ​​από τον κόσμο.

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι οι πειρασμοί του Σατανά στον Ιησού Χριστό στην έρημο ήταν να γίνει βασιλιάς της γης, αν λάτρευαν τον Εωσφόρο!

Και έτσι δημιούργησαν ένα νέο γνωστή ως συμβούλιο  « 2 Βατικανό »

Είναι 11 Οκτώβρη 1962 στο πλαίσιο Ιωάννη XXIII και άρχισε 8 του Δεκεμβρίου 1965 σε Πο VI τελείωσε.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειώσετε ότι αυτό το συμβούλιο, είναι άκυρος λόγω ελλείψεως της μορφή! Όμως, το Βατικανό έχει ωστόσο ενεργοποιημένη.

Οι νέοι κανόνες έχουν δημιουργηθεί από το Συμβούλιο και θα επιτρέψει ένα νέο προσανατολισμό της Εκκλησίας.

Ένα μετά το άλλο πάπες στη συνέχεια εργάστηκε στην αίσθηση των αξιών που ορίζονται από το νέο συμβούλιο και ως εκ τούτου ιδιαίτερα  αναγνωρίσει όλες τις θρησκείες, όπως ισχύει και η διάθεση του ανθρώπου στο κέντρο των πάντων.

Αναγνώρισαν « Ανθρωπισμός », όπως την πρώτη θρησκευτική αξία   η οποία στη συνέχεια έγινε η κοινή και καθολική αξία για όλους τους λαούς της Γης.

Θα επιτρέψει στους Πάπες να αποδείξει την εξουσία του Βατικανού όλο τον κόσμο.

   

Έτσι ο Χριστός είχε μόνο ένα σημείο στο εξάρτημα του Βατικανού!

 

Σημειώνεται επίσης ότι ο Πάπας Ιωάννης Παύλος 1 st ,προσπάθησαν να αντιταχθούν στην αυτοκρατορία του Βατικανού« Νέα Ρώμη » Αλλά μετά από μόλις ένα μήνα βασιλείας πέθανε μυστηριωδώς όταν ήταν πολύ υγιής!

 

Οικογένεια μιλάει για το μια γυναικεία κάλτσα!

 

Το βέβαιο είναι ότι είχε αναγγείλει ότι θα δώσει ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά και την τράπεζα του Βατικανού.

 

Το Βατικανό θα κάνουν τον άνθρωπο Egocentric και ανθρωπιστής, Ιωάννης Παύλος ΙΙ, ακόμη και είπε ότι ο Ιησούς Χριστός και ο Θεός ήταν σε όλους και ως εκ τούτου ο καθένας είναι ο Θεός! « Ακριβώς αυτό!  »

 

Η αντι-Χριστός ανέλαβε επίσημα την κατοχή του Βατικανού και κάθισε στο θρόνο του Θεού, το 1960, όταν ο Πάπας αρνήθηκε να ανακοινώσει το τρίτο μυστικό της Φατιμά.

 

Η Παναγία, θέλησε να μας ενημερώσετε αργότερα το 1960 ότι το νέο Βατικανό 2, θα μπορούσε να προκαλέσει την απώλεια της πίστης από τη γενική αποστασία και να επιτρέψει στον Σατανά να πάρει στην κατοχή της Αγίας Έδρας «Ο θρόνος του Θεού» στο Βατικανό

 

Σήμερα μπορούμε να δούμε μόνο, αλλά ακόμα δεν έχει το θάρρος να ανοίξετε τα μάτια σας!

 

Η αρχή της τρίτης μυστικό αρχίζει με αυτή τη φράση θα έπρεπε να διατηρηθούν στην Πορτογαλία το δόγμα της πίστης …!  

 

Κατά την άποψη του τι γνωρίζουμε από το παρελθόν και το παρόν μπορούμε να κάνουμε μια σύνδεση και κατανόηση μετά την έναρξη του απορρήτου.

 

Εδώ, κατά τεκμήριο, το περίγραμμα του τρομερού μυστικού είχε ανακοινώσει Λάτρης Παναγίας στη Φατιμά!

 

Η γενική απώλεια της πίστης!

 

Η απώλεια των χριστιανικών αξιών!

 

Η γενική αποστασία!

 

The End Times

και

Επιστροφή του Ιησού Χριστού!

 

 

Το τρίτο και τελευταίο μυστικό ότι η Παναγία είπε κατά την εμφάνισή του στη Φάτιμα ήταν προφανώς η αποκάλυψη του  »  The Ultimate OUTRAGE ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΘΕΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ Βατικανό Βατικανό 2! « 

 

Η οποία θα οδηγήσει, κατά συνέπεια, την επιστροφή του Ιησού Χριστού για να σώσει τους πιστούς της εκκλησίας του.

 

Βατικανό 2 είναι μια πρόκληση Lucifer Ιησού Χριστό!

 

Lucifer είναι τόσο σίγουρος για τον εαυτό του ότι τολμά να προσβάλλει και να προκαλέσουν Θεός Ιησούς Χριστός!

 

Ο καθένας μπορεί να δει ότι το δόγμα της Πίστεως τηρείται πάντοτε στην Πορτογαλία και η θέρμη της αληθινής πίστεως δεν έφυγε ποτέ από τον πορτογαλικό λαό,

 

Αλλά και μια παγκόσμια αποστασία έχει χτυπήσει τον κόσμο και ότι η πίστη έχει καταληφθεί από αντι-Χριστό, ο οποίος κάθισε στο θρόνο του Θεού στο Βατικανό.

 

Ο καθένας μπορεί να δει ότι οι βιβλικές προφητείες και τα σημάδια που αναγγέλλουν την επιστροφή του Ιησού Χριστού, που έγινε πραγματικότητα κάθε μέρα για πολλά χρόνια με τη δύναμη και την ένταση των όλο και μεγαλύτερων και όλο και πιο έντονη.

 

Ο Θεός έχει κάνει μια θαυμάσια δώρο για κάθε άνθρωπο « Freewill »έτσι ώστε όλοι να μπορούν να ακολουθήσουν το μονοπάτι που αποφάσισε να κάνει το θέλημα και το καλό ως κακό του.

 

Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να έρθει στο Θεό ή να δεχτεί αιώνια ζωή με τον Ιησού Χριστό!

 

Ο Θεός θέλει όλοι οι άνθρωποι να σωθούν. Αλλά μόνο αν το επιθυμούν. Ο Θεός δεν θέλει σκλάβους άνδρες, αλλιώς δεν θα μας είχε δώσει την ελεύθερη βούληση.

 

Αλλά για να πάει στον Θεό υπάρχει μια ενιαία διαδρομή. Είναι ο Ιησούς Χριστός!

 

Σταυρός του Ιησού

 

Εγώ είμαι η οδός, η αλήθεια και η ζωή, κανείς δεν έρχεται στον πατέρα, αν δεν είμαι εγώ!

 

Αυτά είναι τα λόγια του Ιησού Χριστού!

 

Έτσι, η μόνη αληθινή Εκκλησία είναι η Αγία Καθολική Εκκλησία, η μόνη αληθινή θρησκεία είναι ο Χριστιανισμός. Επειδή δημιουργήθηκαν από τον Ιησού Χριστό.

 

Όλες οι άλλες Εκκλησίες και όλες οι άλλες θρησκείες είναι ψεύτικες εκκλησίες και ψεύτικες θρησκείες που δεν μπορεί να οδηγήσει στο Θεό ή πριν από την επιστροφή του Ιησού Χριστού ή μετά την επιστροφή του.

 

Μια λέξη ακόμα στην εβραϊκή θρησκεία.

Οι Εβραίοι έχουν αρνηθεί τον Ιησού Χριστό, υπάρχουν δύο χιλιάδες χρόνια με το να μην το αναγνωρίζει ως το πολυαναμενόμενο Μεσσία και βάζουν στο θάνατο μέσω του ρωμαϊκού δικαίου.

Αυτή η θρησκεία είναι μια ψεύτικη θρησκεία, στη συνέχεια, δεν έγινε σε καμία περίπτωση να οδηγήσει τον εβραϊκό λαό του Θεού εξαιτίας αυτής της αποτρόπαιης πράξης.

ΕΓΚΛΗΜΑ για τον εβραϊκό λαό καταδικάστηκαν από το Θεό για να στραγγίσει μέχρι το τέλος του χρόνου. Και κατά τη διάρκεια αυτών των δύο χιλιάδων χρόνων, ήταν το θύμα της χειρότερης πόνο.

Αλλά 14η Μαΐου του 1948, ο Θεός λυπήθηκε για τον εβραϊκό λαό και επέτρεψε το κράτος του Ισραήλ ανασυνταχθεί σε μια μέρα, και ότι οι άνθρωποι έρχονται πίσω για να ζήσουν στην γη των προγόνων τους. »Ισραήλ »

Ο Θεός έχει συγχωρήσει ακόμα και έδωσε την ευλογία του στους ανθρώπους.

Αλλά ο δρόμος προς τον Θεό και την αιώνια ζωή του έχει αλλάξει εκεί δύο χιλιάδες χρόνια.

Τώρα είναι μέσω του Ιησού Χριστού ότι πρέπει να περάσουμε για να πάμε στον Θεό και δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Έτσι, πηγαίνετε στο Θεό για τους Εβραίους πρέπει να γίνουν Χριστιανοί!

.

Ας τον προβληματισμό

Βασιλιάδες μας, πάπες έχουν συνέπεια διέπραξε ιεροσυλία και ακόμη ένα έγκλημα εναντίον του Θεού, ανακοινώνοντας ότι όλες οι θρησκείες είναι αληθινές και να οδηγήσει στο Θεό!

Αυτά τα αντι-Χριστού Πάπας επέλεξε να υπηρετήσει τον Εωσφόρο και να αρνηθεί τον Ιησού Χριστό με την άρνηση των αξιών του.

Ιωάννης Παύλος ΙΙ τόλμησε καν να καθίσει σε μια παπική έδρα έκανε εκτελέσει με ένα μεγάλο ανεστραμμένο σταυρό στο φάκελο!

Είναι σαφές ότι το ανεστραμμένο σταυρό εξακολουθεί να είναι το σημάδι του Σατανά!

ανεστραμμένο σταυρό

Vanity του Ιωάννη Παύλου ΙΙ, οδήγησε να δράσει ως ταυρομάχος στην αρένα, που τολμά να αμφισβητήσει ULTIMATE ένα γόνατο πριν από την Torro!

 

Όλοι οι λαοί της γης έχουν εξετάσει αυτές τις φωτογραφίες με τα μάτια κλειστά  !

 

Για να ολοκληρωθεί αυτή η ανάκλαση 

Τελευταία μας Πάπας Francois είναι ότι, με την οποία η τιμωρία έρχεται!

 

Οι πρώτες δημόσιες λόγια του Πάπα Francis, το πρώτο όνομα, το βράδυ της εκλογής του στον παπικό θρόνο, ήταν «Ήρθες για μένα κοντά στο τέλος του κόσμου! « 

Καλά υποδοχή και πολύ αυτάρεσκοι δημοσιογράφους εξήγησε ότι η Αργεντινή ήταν μακριά και τόσο κοντά στο τέλος του κόσμου!

 

Αυτό ανοησίες!

 

 

Η πραγματικότητα είναι πως ο Φραγκίσκος, όνομα, είναι μια intelligeant άνθρωπος και ξέρει ότι στο νέο του ρόλο όλες οι λέξεις του θα αναλυθούν και τη φλούδα.

 

Το γεγονός ότι τα πρώτα λόγια του παραπέμπουν στο τέλος του κόσμου δεν είναι ασήμαντο.

Αυτό δείχνει σαφώς τον κόσμο ξέρει. Γνωρίζει βιβλικούς χρόνους που ζούμε και που σύντομα θα έχουν αναπόφευκτα οδηγήσει στην επιστροφή του Ιησού Χριστού.

Ταυτόχρονα, μας δείχνει ότι έχει επιλέξει την πλευρά του, ότι του «Lucifer»  ως σιωπηλός σχετικά με τα σημεία και βιβλικές προφητείες σηματοδοτεί την επικείμενη επιστροφή του Κυρίου Ιησού Χριστού.

Είμαστε σαφώς παρατηρούνται κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης του  το Ultimate Outrage γίνει στο Θεό από την αγιοποίηση του Ιωάννη XXIII και του Ιωάννη Παύλου ΙΙ, ο Πάπας Francis και ο πρώην Πάπας Βενέδικτος XVI επέλεξε  « Lucifer » και αρνήθηκε  τον Ιησού Χριστός.

 

Επίσης αγαπημένη τους αδελφούς και αδελφές εν Χριστώ Ιησού μου, θα πρέπει να επιλέξετε την πορεία σας.

 

Θα θέλατε τα πρόβατα ακολουθούν τα πλήθη και να περπατήσετε στην Lucifer στη μεγάλη και όμορφη λεωφόρος που από το Βατικανό 2 ή θα ανοίξετε τα μάτια σας να περπατήσει στα δεξιά, δεξιά και ενάρετη πορεία που ακολούθησαν τον Ιησού Χριστό που οδηγεί στο Θεό και την αιώνια ζωή.

 

Ανοίξτε τα μάτια σας! Και προσεύχομαι ότι δεν είναι πολύ αργά για να έρθει στον Ιησού Χριστό!

 

Από 27η Απριλίου 2014 περιμένουμε την τιμωρία του Θεού θα είναι το τελευταίο μέρος των καιρών τέλος και μεγάλες δοκιμασίες που ζούμε Από τις 29 Σεπτεμβρίου 2008. (Δείτε τα προηγούμενα άρθρα μου).

 

Προσευχήσου αγαπημένη τους αδελφούς και τις αδελφές μου εν Χριστώ Ιησού, έτσι ώστε τα ονόματά μας δεν διαγράφονται από το βιβλίο της ζωής!

 

Προσευχήσου και για μας Πάπες, οι οποίοι, όπως μας είναι αμαρτωλοί.

 

Προσευχηθείτε για τα υπόλοιπα δύο (Francois Benoit XVI και το όνομα) να μετανοίας και επιστροφής στον σωστό δρόμο του Ιησού Χριστού.

 

Μετάνοιά τους θα μπορούσε να σώσει εκατομμύρια ψυχές και να μαλακώσει την τιμωρία του Θεού.

 

Ο Ιησούς Χριστός είναι στην πόρτα, προσευχήσου να απομακρύνει αμέσως την εκκλησία της το οποίο θέλω ο μεγαλύτερος αριθμός των Χριστιανών είναι μέρος.

Credo / Πιστεύω στο Θεό

Πιστεύω στο Θεό, τον Πατέρα Παντοκράτορα, τον Δημιουργό του ουρανού και της γης.

Και στον Ιησού Χριστό μόνο Υιός του Κυρίου μας, 

ο οποίος συνελήφθη από το Άγιο Πνεύμα, γεννήθηκε από την Παρθένο Μαρία, 

υπέφερε επί Ποντίου Πιλάτου, σταυρώθηκε, πέθανε, θάφτηκε, 

κατεβαίνουν στην κόλαση, την τρίτη ημέρα αναστήθηκε από τους νεκρούς, 

Εκείνος ανέβηκε στον ουρανό, 

κάθεται στα δεξιά του Θεού Πατέρα, παντοκράτορα, 

Θα έρθει και πάλι για να κρίνει ζώντες και νεκρούς. 

Πιστεύω στο Άγιο Πνεύμα, 

η αγία Καθολική Εκκλησία, 

η κοινωνία των αγίων, 

η συγχώρεση των αμαρτιών, 

η ανάσταση της σάρκας, 

στην αιώνια ζωή. 

Έτσι είναι.

 

 

 

 Ο πατέρας μας

Πάτερ ημών, ο εν τοις ουρανοίς

Ας αγιαστεί το όνομά σου.

Ελθέτω η βασιλεία σου.

Σου θα γίνει στη γη όπως στον ουρανό.

Δώστε μας σήμερα την καθημερινή μας ψωμί.

Και άφες ημίν τα οφειλήματα ημών ως και ημείς αφίεμεν

όσοι καταπατούν εναντίον μας.

Και μη μας φέρεις σε πειρασμό.

Αλλά ρύσαι ημάς από του πονηρού.  

Έτσι είναι.

Χρόνια πολλά στην εμφάνισή σας στη Φατιμά Παναγία

Hail Mary

Χαίρε Μαρία Κεχαριτωμένη

ο Κύριος είναι μαζί σου.

Ευλογημένη εσύ ανάμεσα στις γυναίκες της τέχνης και του Ιησού

ο καρπός της κοιλίας σου είναι ευλογημένο.

Παναγία, Μητέρα του Θεού,

προσεύχονται για μας τους αμαρτωλούς,

τώρα και στην ώρα του θανάτου μας.


Ειρήνη, αγάπη και χαρές στις καρδιές και στα σπίτια, ενώ περιμένουν για τον ερχομό του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

 

Σας καλώ να δείτε αυτό το βίντεο

Blog το Foi.fr

 

 

 

Νικητής

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.