THE RETURN OF Nibiru – AKHIR DUNIA-THE RETURN OF JESUS ​​KRISTUS.

 

Nibiru dikenali oleh banyak nama-nama seperti Tyche, Planet X, Hercolubus, musuh, G1.9 dan lain-lain.

Beliau telah pelbagai jenis artikel dan video. Saya sendiri bertulis sebelum jam, beberapa rencana mengenai perkara ini.

Tetapi apa yang kita tahu dengan tepat Nibiru!

Ada dalam Alkitab, pertama sejarah dunia percuma yang kita dapati petunjuk pertama dan kesan planet ini mitos dan penduduknya « orang asing » yang Annunaki.

Kejadian 6:4

Terdapat gergasi di bumi pada hari-hari , dan juga selepas itu, apabila anak Allah menghampiri anak-anak perempuan daripada lelaki dan mereka melahirkan anak-anak mereka: mereka adalah orang-orang yang gagah perkasa di zaman purbakala, orang-orang terkenal . « 

Video ini menunjukkan bahawa Annunaki gergasi telah datang dari sebuah planet yang dinamakan Nibiru.

Ini adalah gergasi yang disebutkan dalam Kejadian 6: 4.

Planet ini bersama-sama dengan asteroid lain dan kerdil coklat bersilang sistem solar kita dalam orbit elips beberapa ribu tahun.

Pada setiap bumi petikan yang ingat, gempa bumi dan bencana telah membentuk planet kita dan menjadi seperti yang kita tahu.

Dunia kita dipenuhi dengan tinggalan penting (sesetengah kapal selam) baki tamadun yang mendahului kita dalam pertemuan ini dengan Nibiru. (Piramid, dinamakan tenggelam struktur ukiran batu-batu dan lain-lain)

Beberapa mayat adalah kerja yang belum selesai, menunjukkan bencana secara tiba-tiba.

i

i1

Para tua-tua memberitahu kita termasuk tablet Sumeria dalam kuneiform bahawa Nibiru kembali lagi dan lagi. Lawatan seterusnya akan mempunyai di planet kita kesan yang sama seperti yang sebelumnya.

2

Segala-galanya adalah untuk tahu bilakah masa yang akan datang.

Kita mesti mengiktiraf dan mengakui tanda-tanda kembalinya Nibiru, yang boleh dilihat pada setiap hari untuk beberapa tahun, dalam semua gangguan sistem solar. (Solar Overactivity, planet pemanasan, perubahan kecenderungan cincin Zuhal, dan lain-lain.)

Semua fakta-fakta yang disahkan tanpa apa-apa kesukaran dalam laman rasmi. Tetapi adakah mereka bermakna sejauh Nibiru memasuki atau kira-kira untuk memasuki sistem solar kita!

Walau bagaimanapun, gangguan ini menunjukkan dengan pasti bahawa badan yang besar cakerawala yang datang dari luar sistem solar menghampiri matahari, tidak seimbang bidang graviti dan mewujudkan gangguan elektromagnet.

Tetapi tiada apa yang mengatakan dengan pasti bahawa ia adalah Nibiru!

Walau bagaimanapun, asteroid yang besar benar-benar wujud di luar Pluto, ia adalah kepastian. Ini adalah pengiraan matematik dan saintifik yang boleh mengatakan bahawa. Seperti kes penemuan Neptune. Walaupun tiada imej asteroid yang didedahkan oleh pihak berkuasa sivil dan ketenteraan dunia, pengiraan telah diterbitkan mereka. Anggaran pengiraan ini digunakan untuk memahami bahawa ia boleh mempunyai saiz yang lebih besar daripada bumi dan di atas ia bergerak ke arah matahari.

3

Ini imej biasa beberapa laman web di internet yang mengatakan atau menjadi kini planet Nibiru dengan semua komet dan meteor yang mengikuti.

Nibiru bertumpu sekitar kerdil Brown (Little Ahad)

Set ini terdiri daripada kerdil coklat, Nibiru dan kelompok asteroid akan tidak langsung sebahagian daripada sistem solar kita. Namun di kini semakin dekat.

Dalam imej ini, Nibiru tidak akan terus melintasi orbit Bumi, tetapi menghampiri Musytari sebelum kembali ke luar sistem solar kita .

Dalam melaksanakan beberapa tahun kebelakangan ini dalam sistem suria kita, ia akan seimbang bidang graviti kita yang boleh menyebabkan gempa bumi dan bencana cuaca lain dalam sistem solar dan dengan itu juga di muka bumi.

Ini adalah satu sebab mungkin mengapa sistem solar keseluruhan kami diganggu. Medan graviti dan magnet boleh bertindak bertentangan dengan planet magnet pada besi.

http://www.wikistrike.com/article-ibiru-des-astrophysiciens-devoilent-la-verite-110889808.html

Kesunyian besar dibuat mengenai perkara ini oleh semua pihak berkuasa awam dan tentera Bumi.

Ini dapat dijelaskan dalam dua cara, pulangan Nibiru adalah utopia dan oleh itu pihak berkuasa awam dan tentera mempunyai apa-apa untuk mengatakan mengenai perkara ini kecuali untuk menafikan atau apa yang realiti dan dalam kes ini mereka tidak boleh berbuat apa-apa tetapi juga menafikan.

Bagaimana mereka boleh memberitahu dunia bahawa akhir adalah berhampiran!

Menurut maklumat tidak rasmi  Nibiru akan kembali dalam sistem solar pada tahun 2013 dan tahun ini akan lulus dekat dengan Musytari untuk bulan Ogos sebelum meninggalkan dan bergerak jauh ke angkasa lepas untuk beberapa ribu tahun. !

Maklumat yang ada nama « satu keajaiban untuk mengimbangi itu! «  Kami mengiklankan di Internet oleh bit tidak langsung dan kali dalam pelbagai blog untuk membuat kita percaya bahawa « segala-galanya adalah baik Madame la Marquise ! « 

Maklumat ini adalah tidak masuk akal kerana semua badan-badan dalam sistem solar tertarik kepada matahari dan mengambil kelajuan lebih dan banyak lagi.

Mereka tidak boleh meninggalkan tarikan matahari selepas dipintas.

Anda boleh memahami maklumat yang salah ini dengan menghampiri dua magnet dan melihat kuasa-kuasa yang amat kuat yang menarik atau menolak.

Dalam kes kita, kuasa-kuasa menarik dan mereka akan menjadi lebih kuat sebagai dan sebagai Nibiru menghampiri matahari.

Matahari kita menarik kepada dirinya semua bintang yang menghampiri. Mereka menjadi lebih laju dan lebih akibat tarikan dan mereka tidak boleh meninggalkan daripada sistem solar selepas matahari dipintas dan diambil kelajuan cukup untuk melarikan diri tarik itu.

Apabila Nibiru akan kembali, kerosakan itu boleh menyebabkan laluan berhampiran asteroid bumi yang besar-besaran tidak dapat dianggarkan.

Soalan yang patut kita tanya ialah sama ada ia adalah, Nibiru berlaku.

Ia harus diperhatikan bahawa apabila planet ini mitos akan kembali masa akan menjadi sangat sukar untuk semua umat manusia.

Jadi, jika matahari berlaku bukan Nibiru, ia masih akan menyebabkan penting juga bahawa kita telah melihat gangguan setiap hari.Mereka harus memperhebatkan sehingga akhir laluan melalui sistem solar.

Tetapi, kerana apa-apa yang dikatakan tentang trajektori, jika tidak masuk akal, kita mesti menyimpulkan bahawa jalan yang mungkin boleh mempunyai satu titik hubungan dengan tanah!

Kita lihat setiap hari bahawa planet kita sedang menderita di dalam kandungannya.

Gempa bumi semakin kerap, kuat dan merosakkan.

Cuaca benar-benar orang-orang bercelaru mengenakan hujan lebat, banjir, ribut taufan dan api.

Sebagai kebahagiaan yang tidak pernah datang sahaja, keadaan ekonomi global yang mudah meletup, dunia hancur sejak tahun 2008 dan keadaan semakin teruk setiap hari lebih dan lebih, membuat banyak kesengsaraan, kesengsaraan, kelaparan dan penderitaan manusia semua jenis .

Peperangan dan keganasan yang berleluasa di planet ini.

Sebuah perang dunia nampaknya kurang dapat dielakkan dalam jangka pendek.

Rakyat dan tanah yang masih menderita sehingga laluan ini Nibiru bintang atau yang lain.

Lelaki kaya dan berpendidikan tinggi telah membina tempat perlindungan kejatuhan dalam usaha untuk melarikan diri dari takdir umat manusia.

Syarikat juga telah membina tempat perlindungan bagi sebahagian kecil daripada penduduk yang pasti akan   « handpicked ».

Semua ini datang tidak lama lagi dan kita tidak boleh mengubahnya.

Walau bagaimanapun, kita mempunyai dua berita baik walaupun tahap yang tidak seimbang keadaan.

Berita baik pertama

Perangkaan.

Malah sejak dunia mula planet berputar dan bertukar pasti lebih lama.

Terdapat pada masa lalu apabila melintas Nibiru dan asteroid lain mempunyai kesan yang sangat serius untuk manusia dan planet ini dan ia akan jelas masih baik.

Tetapi walaupun bencana, gempa bumi dan bencana, planet dan manusia itu masih ada dan ia masih perlu cara yang lama.

Namun sekali lagi mangsa adalah mungkin banyak atau banyak sekali

Berita baik kedua

Alkitab

Ia memberitahu kita bahawa Nabi Isa akan kembali pada akhir masa ini dan masa akhir diumumkan oleh kami tanda-tanda.

Tanda-tanda hampir semua dibuat. Tidak ada kekurangan tiga.

Artikel saya atau

https://victorpicarra.wordpress.com/2012/07/26/les-trois-derniers-signes-du-retour-de-jesus-christ-sur-terre/

01) Pembukaan dari Anti-Kristus

02) Pembinaan ketiga Kuil Jerusalem

03) A Perang Dunia qu’arrêtera Isa pada kedatangannya

Ia berkaitan dengan hari-hari terakhir umat manusia dan orang-orang Yahudi.

Kepulangan Nibiru kami juga telah mengumumkan di dalam Alkitab (Tanda-tanda di langit) sebagai salah satu tanda-tanda pulangan Nabi Isa.

Ini menunjukkan bahawa ia adalah Nibiru yang berlaku dalam sistem solar kita.

Kita dapati tanda ini antara lain dalam Injil Matius bab 24 ayat 29

The End Times

29 Segera sesudah siksaan pada masa itu, matahari akan menjadi gelap, dan bulan tidak akan bercahaya, dan bintang-bintang akan jatuh dari langit, dan kuasa-kuasa langit akan goncang.

Ayat ini mungkin menjelaskan laluan Nibiru dalam Bumi orbit dan jatuh di planet banyak meteorit kami mengiringi Nibiru.

Tetapi ayat yang seterusnya, mengumumkan bahawakembali Nabi Isa di bumi akan berada pada  masa yang sama sebagai laluan Nibiru!

30 Kemudian tanda Anak Manusia akan kelihatan di langit, semua bangsa di bumi meratap, dan mereka akan melihat Anak Manusia datang dalam awan dengan kuasa dan kemuliaan yang besar.

The keghairahan gereja juga perlu berlaku pada masa ini semasa laluan Nibiru.

31 Dan dia akan menghantar malaikat-Nya dengan meniup sangkakala yang dahsyat bunyinya dan mereka akan mengumpulkan umat pilihan dari keempat penjuru bumi, dari satu hujung langit yang lain.

Tetapi jika ia adalah, Nibiru berlaku pada kelajuan yang tinggi, di mana orang-orang « yang Annunaki »

Mereka mungkin di bahagian dalam semua UFO semakin dilihat di bumi dan di langit, terutama di sekitar matahari.

Jika Nibiru akan datang,

Jadi ini adalah akhir dunia  seperti yang kita tahu!

Jika ini adalah Nibiru, yang berlaku, maka kemungkinan hanya kita perlu diselamatkan dan disimpan, ia tidak akan dengan membina tempat perlindungan kejatuhan, atau membuat peruntukan untuk masa yang lama.

Satu-satunya cara untuk disimpan dan disimpan,

Adalah untuk mempunyai iman!

.

Allah memberitahu kita dalam usul dunia dari permulaan segala-galanya yang perlu berlaku pada akhir zaman dan Nabi Isa kami mengesahkan dan mengulangi dalam Injil. Semuanya bertulis!

PERUBAHAN   MUNGKIN

.

Krisis kewangan dan ekonomi yang pasti akan membawa pada separuh kedua tahun 2013, pembayaran premium pada keruntuhan ekonomi dan mata wang.

Sejak September 29, 2008 negeri dunia hidup oleh peningkatan hutang, meningkat dan kenaikan lagi dan lagi!

Apabila kenaikan hutang, orang menggali sedikit jauh ke dalam selamat, pengangguran dan kemiskinan.

Keganasan dan demonstrasi mungkin untuk menyelesaikan dan merosot.

Perang saudara dan keganasan boleh dan kemudian diwujudkan dengan cepat pada tahun 2014

Lihat artikel saya

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/04/22/tres-bientot-jesus-christ-sera-de-retour/

Pada masa yang sama krisis kewangan dan ekonomi yang akan mewujudkan ketegangan outsized antara negeri.

Sesetengah negeri seperti Korea Utara, tidak sabar-sabar untuk memukul Amerika Syarikat. Iran juga menjangka Hit Israel.

Dunia tidak akan menahan diri untuk menyelesaikan masalah ekonomi dan kewangan dalam perang dunia.

Ini perlu mengambil tempat yang lebih dalam azab planet dan cuaca, yang akan disebabkan oleh semakin teruk disebabkan oleh pendekatan Nibiru atau planet yang tidak diketahui.

2014 walaupun masih jauh telah mengumumkan satu tahun lebih menggemparkan bahawa pada tahun 2011, 2012 dan 2013.

Tetapi 2015 seolah-olah saya tahun yang sukar bagi umat manusia daripada yang baik untuk semua orang-orang yang telah memelihara iman dalam Yesus Kristus dan Allah.

Seperti yang saya katakan dalam artikel-artikel sebelum ini, pada bulan Oktober 2015 kita mungkin akan melihat kedatangan Tuhan kita Yesus Kristus.

Masa-masa kita hidup di dalam dan yang akan memburukkan lagi atau tidak perlu menakut-nakutkan kami, atau kehilangan iman kerana Nabi Isa kembali untuk menyelamatkan kita.

Dia telah berjanji kita dan menjaga janjinya!

Kita masih akan tahu banyak kesukaran dan masalah sebelum kedatangan Tuhan kita.

Kita tahu bahawa semua perkara ini mesti berlaku. Kita mesti menerima dan bersedia untuk menghadapi pekat kegelapan lagi.

Hanya iman membolehkan kita untuk memahami wahyu dan bergerak ke arah Nabi Isa.

Jadi penjagaan perlu diambil untuk menjaga api iman kita baik dinyalakan.

Ia akan menjadi baik untuk membaca dan membaca semula bab 24 Injil Matthew.

Link: The End Times

Masa sedang berjalan keluar untuk memilih jalan dan nasibnya.

Jika anda mahu hidup selama-lamanya, maka amanah Isa, anda masih cenderung tangan penjimatan.

Jika anda fikir anda mempunyai banyak masa sebelum kedatangan Nabi Isa, anda salah!

Tanda-tanda berlaku kembali beliau tidak boleh menjadi lebih jelas.

Saya menjemput anda untuk berdoa dan bertaubat!

Menjadi merendah diri dan berdoa kepada Allah yang memberikan kita pengampunan beliau tidak memadam nama-nama kami dari kitab kehidupan.

Brothers dan Sisters tercinta dalam Kristus Yesus berdoa gigih dan menyebarkan seluas mungkin berita baik pulangan yang bakal Nabi Isa.

Sila hantar alamat blog ini kepada semua kenalan anda supaya makhluk maksimum boleh mempunyai pulangan segera maklumat Nabi Isa dan supaya semua orang boleh mengambil jiwa dan beliau keputusan hati nurani untuk yang masa depan yang kekal.

Sementara menunggu keghairahan gereja untuk beberapa dan kembali Nabi Isa di atas Bukit Zaitun yang lain saya menjemput anda untuk sembahyang kerana hanya cinta Nabi Isa Adalah menjadi harapan kami kehidupan yang lebih baik dan kekal, dan yang tidak lama lagi.

Ia mesti dibaptiskan, meminta Tuhan ampun bagi semua dosa-dosa kita, bertaubat dari kesalahan-kesalahan kami, meluruskan kehidupan kita dan meminta Isa melalui doa sebagai Penyelamat peribadi kita dan Allah untuk membimbing langkah-langkah kita dan kehidupan kita selama-lamanya.

Merendah diri dan menerima penghakiman dan murka Allah yang akan datang ke Bumi.

Kami membantu antara satu sama lain dan berdamai dengan orang-orang dengan siapa kita mempunyai pertengkaran.

Isa mengasihi kita semua dan mahu semua akan disimpan,

Kami mempunyai masa yang sangat sedikit sebelum kedatangan Tuhan kita, maka usaha yang sedikit lepas dan kehidupan kita akan berubah selama-lamanya!

Saya berdoa kepada Tuhan untuk membimbing semua orang di jalan kasih sayang, keamanan dan keadilan yang kita menarik Isa dua ribu tahun yang lalu dan yang membawa kepada Tuhan.

Tiada siapa yang pergi kepada Allah kecuali melalui Yesus Kristus!

Dalam artikel-artikel saya, saya kadang-kadang ragu-ragu dan salah kerana kegelapan bertudung akhir zaman dan maklumat yang salah melimpah ruah.

Itulah sebabnya saya meminta anda untuk memaafkan saya jika pulangan Tuhan kita tidak lagi untuk tahun 2015 dan jika keghairahan gereja masih perlahan.

Sebagai seorang lelaki yang menunggu untuk ibu bapa, di tepi jalan pada waktu malam diterangi oleh lampu dan setiap pendekatan bayang, namun masih berharap bahawa ia adalah ibu bapa, tetapi itu tidak melemahkan dalam masa yang sama, walaupun malam yang sejuk dan kesilapan-kesilapan kerana dia tahu bahawa ibu akan datang kerana dia telah berjanji dan mempunyai keyakinan di dalam dia.

Jadi saya di tepi jalan raya, saya menonton, saya tunggu, saya melihat dan kadang-kadang tanda jauh menarik perhatian saya dan saya salah lagi dan lagi.

Tetapi Nabi Isa akan datang, dia berjanji, dia akan menyimpan janji dan tanda-tanda yang membolehkan kita menunjukkan bahawa pulangan ini akan berlaku itu.

Oleh itu, kita semua mesti tunggu dan tunggu lagi dan lagi, kerana kita tahu bahawa kembali tidak lama lagi dan tidak sabar kami menunggu akan sila Isa, hanya kerana ibu bapa tiba lewat pada waktu malam adalah gembira melihat bahawa orang-orang yang sedang menunggu dan mereka dikejutkan oleh Love memastikan untuknya dan bergembira bersama-sama ini akan datang.

Jadi mari kita menikmati Marilah kita Yesus Kristus, telah kesabaran, berharap dan berdoa untuk kembali cepat beliau

Tuhan kita dan Raja Isa memberikan hidupnya untuk kita dan kembali dengan kasih sayang untuk kita untuk mencari dan menyelamatkan kita.

sentinelle3

Jesús Christ IS KING MY

0

0 0 0

0

0

0

GLORY TO KAMI TUHAN Jesús Christ! 

Victor

Sebelum kita pergi,

Saya menjemput anda untuk membaca

dengan perhatian yang besar temuduga

0

0 0

0

Pengakuan seorang ejen rahsia Vatican

Lelaki itu adalah Jesuit, beliau telah Barbato sebagai kerja biasa bagi Vatican Holy See.

Pada mulanya ragu-ragu dan tidak percaya hubungan ini dipanggil « orang dalam » Barbato menganalisis dan mengesahkan rujukan mereka (dengan menjaga, seperti yang dikehendaki oleh etika kewartawanan, untuk menunjukkan sumber): ia memang seorang imam Jesuit bekerja di Vatican.

Selepas beberapa perbincangan melalui pos, wartawan Itali meminta supaya dialog terus secara lisan.

Walaupun bahaya, mungkin sedar bahawa mesyuarat ini adalah lebih baik memandangkan betapa besarnya wahyu yang dia adalah kira-kira untuk berbuat demikian, lelaki itu menerima Vatican. Jadi dua mesyuarat yang diadakan di Rom pada tahun 2001 (lihat temubual di halaman 58).

Barbato tahu bahawa perselisihan yang wujud dalam SIV, kumpulan minoriti meluluskan kepimpinan politik mengenai planet X.

Dari sana, ia adalah jelas kepada Barbato bahawa pendekatan Jesuit tidak berdasarkan satu pengkhianatan yang mudah, tetapi wahyu yang kepentingan yang tinggi: survival tamadun kita

The « video Jesuit»


Sebelum mesyuarat mereka di Rome, hubungi Vatican telah menghantar Barbato, sebagai bukti, pita video a – apa yang saya panggil « video Jesuit » – untuk memberi amaran kepada orang ramai.

Ia berlangsung kira-kira dua minit, ia membangkitkan pemerhatian planit yang dilindungi suasana yang tebal (Planet X diandaikan) menuju ke arah sistem solar, walaupun masih di luar orbit Neptune .

Band ini, saya mempunyai beberapa peluang untuk melihat, adalah tertakluk kepada pelbagai klasifikasi, termasuk « Secretum Omega » tahap tertinggi kerahsiaan SIV, sama dengan « Rahsia Kosmik Top » (CTS) daripada NATO.

Ia seolah-olah bahawa gambar itu diambil oleh lembaga dalam siasatan ruang rahsia yang dipanggil kamera Siloam.

Kenalan Barbato menjelaskan bahawa siasatan mengarahkan rahsia di Lockheed Martin, dilengkapi dengan canggih dan sistem pendorongan elektromagnet nadi kamera inframerah.

Mesin ini telah dipasang di kawasan 51, Nevada, dan diletakkan ke orbit oleh pesawat rahsia hipersonik Aurora taip 903 tahun.

Menurut Jesuit, siasatan Siloam yang dihantar imej planit pada bulan Oktober 1995 untuk teleskop radio rahsia, diuruskan sepenuhnya oleh Jesuit milik SIV, dan tersembunyi di dalam kilang penapisan minyak tidak digunakan di Alaska.

Beliau berkata, teleskop telah dibina pada tahun 1990 untuk melihat badan-badan yang luar biasa angkasa menghampiri sistem suria. Sebagai planit yang boleh dilihat dalam video itu, Jesuit berkata ia adalah Planet X (Nibiru Sumeria, lihat NEXUS n « 50, ms 10.).

Sebuah planet yang sangat besar


Ini planet besar-besaran belum diketahui dengan produk astronomi moden yang sama dengan orang-orang yang menurun Lowell, dalam pergerakan Uranus dan Pickering, Neptune pada mereka gangguan.

Pada tahun 1978, James Christie, seorang ahli astronomi di Balai Cerap Tentera Laut Amerika Syarikat, menemui satelit Charon, Pluto dan mengira jisim Pluto pasangan-Charon.

Secara kebetulan, pengiraan menunjukkan kehadiran kemungkinan sebuah planet yang sangat besar masih tidak kelihatan * …

Bagi sebahagian, Barbato menunggu April 30, 2005 untuk membuat keputusan untuk mendedahkan video ini baru yang luar biasa dan menunjukkan kepada orang ramai.

Pemeriksaan itu berlaku di Palazzo della Provincia, dalam Pescara, di Adriatic pantai Itali, semasa persidangan yang dianjurkan oleh Persatuan Kebudayaan dan Ufobserver bertajuk « UFO? Sebenarnya rahsia: Kawasan 51 untuk Planet X « .

Selama ini, Barbato telah cuba untuk mengumpul bukti mengesahkan kewujudan Planet X / Nibiru dan SIV.

Mengenai yang kedua, beliau mendapati maklumat sejarah penting yang jelas dalam buku Mark Aarons dan John Loftus Ratlines (Bab I).

Saya sendiri mendapati rujukan langsung dalam buku Itali Leftenan Kolonel Umberto Rapetto dan wartawan Roberto di Nunzio {The Atlantean melonggarkan Spie, BUR, Milan, 2002).

Dalam Bab V {Lo spionaggio dalam porpora: ia Vaticano), p.89, § 2.3 (nunziature ini) merujuk kepada tertentu Robert A. Graham, seorang Jesuit yang pernah dirujuk kepada kewujudan Perkhidmatan Rahsia Vatican.

Adakah maklumat yang salah atau pendedahan secara beransur-ansur maklumat rahsia?

Anomali pelik dalam sistem suria


Antara semua Jesuit SIV memberitahu Barbato, dua perkara dari pandangan saya, kebimbangan: Planet X telah mula mengambil tol pada sistem solar pada awal tahun 2004 (lihat temu duga Barbato dalam UFO Notiziario No 62, April-Mei 2006, ms. 40) bahawa beberapa indeks cenderung untuk membuktikan.

Sebaliknya, matahari dan beberapa planet dan satelit dalam sistem solar juga telah menunjukkan tanda-tanda yang tidak normal.


Pertimbangkan pertama Matahari. Dengan kesabaran, anda boleh melihat data yang direkodkan oleh radioheliograph Nobeyama (Norh), teleskop Jepun yang berfungsi sebagai interferometer khusus untuk pemerhatian solar (lihat surat berita bulanan Menembak kosmologi Bintang 21 Mac 2003, http :/ / www.detailshere.com / solar activity.htm

Dalam artikel yang bertajuk « Kebenaran tentang pemanasan global: ia Matahari itu untuk menyalahkan » [Kebenaran tentang pemanasan global: ia adalah Sun yang adalah punca], Michael Leidig dan Roya Nikkhah disiarkan dalam Telegraph London 18 JULAI 2004 ( http://www.telegraph.co.uk ), ia berkata: « pemanasan global akhirnya menjelaskan: menurut kajian baru-baru ini, Bumi adalah pemanasan kerana matahari bersinar kuat yang ia tidak pernah dilakukan sejak alaf lalu.

Satu kajian oleh saintis Swiss dan Jerman menunjukkan bahawa radiasi meningkat daripada matahari adalah punca perubahan iklim baru-baru ini …

Dr Solanki berkata bahawa kedua-duanya adalah sinaran suria meningkat dan tahap gas rumah hijau seperti karbon dioksida, yang menyumbang kepada perubahan suhu bumi, tetapi ia adalah mustahil untuk mengatakan yang mana kedua-duanya adalah dominan. « 


Antara planet dan satelit dalam sistem solar dengan aktiviti-aktiviti luarbiasa termasuk:


Pluto: Menurut ahli astronomi, « walaupun orbit sangat aneh yang jauh dalam masa daripada Matahari, Pluto mengalami pemanasan atmosfera nipis » (lihat « SUV di Jupiter – sistem pemanasan solar: lelaki mereka bertanggungjawab perubahan iklim di pinggir sistem solar, atau adakah ia matahari? « pada

http://www.redicecreations.com/specialreports/2006/11nov/solarsystemwarming.html.


Triton: James Elliot, seorang ahli astronomi di MIT berkata, « … sejak tahun 1989, Tri ¬ tan (a satelit Neptune) mengalami pemanasan global. »

(http://www.scienceagogo.com/news/19980526052143data_trunc_sys.shtml).


Mac: Pada tahun 2001, JPL (Jet Propulsion Laboratory) NASA tidak tahu bahawa kamera Marikh Orbiter diperhatikan di kutub selatan Marikh, perubahan yang mencerminkan perubahan iklim di planet ini,

(http://mars.jpl.nasa.gov/mgs/msss/camera/images/C02_Science_rel / index.html).


Musytari: 4 Mei 2006, artikel bertajuk « New ribut di Musytari mencadangkan perubahan iklim » melaporkan bahawa « … Teleskop Angkasa Hubble gambar pembangunan tempat merah baru … Dinamakan Spot Red Jr [Spot Junior Merah] Ia telah ditubuhkan selepas kemunculan tiga ribut berbentuk bujur putih, dua daripada yang mesti sekurang-kurangnya sembilan puluh tahun, dan yang bersatu untuk satu sama lain antara tahun 1998 dan 2000.

http://www.space.com/scienceas-tronomy/060504_red_jr.html).


Zuhal: Imej dari kapal angkasa Cassini pada 11 Oktober 2006 menunjukkan taufan, dengan diameter yang bersamaan dengan 2/3 daripada yang Bumi, mengamuk di kutub selatan di bumi ini,

http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/6135450.stm ).

Manusia Alert


Peristiwa-peristiwa sistem solar, serta penemuan membimbangkan Cristoforo Barbato, menuntut perhatian kita.

Mereka harus memberi amaran kepada orang ramai untuk kedatangan Planet X dan masalah Exopolitics, bahawa penglibatan kerajaan dalam isu UFO dan bagaimana setakat ini, barang-barang asing telah dirampas oleh Amerika Syarikat, atau kerajaan bayangan (tanpa kawalan oleh Presiden, Kongres atau Majlis Keselamatan Negara).

Saya fikir satu-satunya cara untuk mengetahui apa yang sebenarnya berlaku di Bumi dan dalam sistem suria adalah untuk menyokong penyelidik seperti Dr Steven M. Greer, Dr Michael Salla ( http://www.exopolitics . org ), sejarah Richard Dolan, wartawan Cristoforo Barbato ( http://www.secretumomega.com ) dan lain-lain lagi, yang semua memahami kepentingan memperluaskan ufuk manusia dalam semua dimensi, material dan spiritual.

Ia hanya kerana kita mempunyai peluang untuk mengelakkan pembunuh saudara dan kengerian perang nuklear yang mengancam kita.

Pada tahun 2001, Cristoforo Barbato demikian memenuhi imam Jesuit yang kemudiannya mendedahkan asal-usul perkhidmatan rahsia Vatican, kenalan Pius XII dan John XXIII aliénigènes dengan kaum tertentu, dan berpecah dalam SIV antara penyokong rahsia dan orang-orang yang seperti dia, merasakan keperluan mendesak untuk menyebarkan maklumat kepada semua manusia.

Barbato: Bagaimana anda menjadi ahli SIV?


Jesuit: The SIV terdiri daripada pelbagai unsur, semua yang berkaitan dengan gereja dan dibuat, sekurang-kurangnya untuk Direktorat, kebanyakannya imam, kebanyakan daripada mereka adalah Jesuit, sami-sami dan biarawati Benedictine, dalam jumlah yang lebih sedikit seratus ahli.

Boleh mengurangkan anggaran ini, tetapi kita mesti mengambil kira semua bahagian dunia di mana terdapat imam atau rahib boleh memberikan maklumat yang tepat.

Beberapa barangan datang dari dunia sekular SIV dan institusi enam puluh enam yang berkaitan dengan gereja, misalnya persatuan kemanusiaan, kumpulan-kumpulan politik di sekitar Holy See, pergerakan « Katolik muda » dan lain-lain. Saya sendiri datang dari satu persekitaran ini.


Secara ringkasnya, ahli-ahli rahsia dinilai, diuruskan dan dilatih mengikut kriteria khusus untuk fungsi tertentu.

B: Bolehkah anda memberi maklumat lanjut mengenai SIV mengapa dia telah diwujudkan dan sejak bila ia beroperasi?

J: Struktur adalah rahsia, tetapi saya boleh memberitahu anda ia dianjurkan sama dengan CIA, MI6, KGB, dan sebagainya.

Tidak ada ibu pejabat rasmi, tetapi kerap berubah-ubah tempat, sentiasa di bawah mata Vatican. Dari pandangan kronologi, peristiwa yang mencetuskan penciptaan SIV berlaku di Amerika Syarikat pada bulan Februari 1954.

Ini adalah mesyuarat di Muroc Airfield (kemudian Edwards Pangkalan Tentera Udara) di California, satu delegasi aliénigènes dengan Presiden Dwight D. Eisenhower, di hadapan Bishop of Los Angeles, James Francis McIntyre.

Mesyuarat ini telah difilemkan oleh tentera dengan menggunakan tiga kamera 16 mm diletakkan di lokasi yang berbeza dan bertanggungjawab untuk filem warna.

Pengendali perlu mengubah gulung setiap tiga minit dan kamera mempunyai enjin spring kerana di hadapan aliénigènes, motor elektrik tidak bekerja.

Secara keseluruhan, mereka berpaling dua puluh minit gulungan filem tiga puluh tujuh meter setiap satu. Pada akhir mesyuarat itu, setiap ahli delegasi Bumi bersumpah tidak pernah mendedahkan kepada sesiapa apa yang dia telah melihat dan mendengar.

Jangan tanya saya di mana filem-filem, saya rasa anda tahu jawapannya … Beberapa hari kemudian, mungkin menyesali telah terlibat secara rahsia, McIntyre pergi pelan kecemasan untuk bertemu dengan Pope Pius XII dan memaklumkan peristiwa yang luar biasa ini.

Tetapi untuk mencapai Itali, dia terpaksa terbang pertama ke New York dan dari sana ke Rom, sentiasa dalam pesawat peribadi.

Kira-kira setengah jam selepas berlepas dari Los Angeles, unit ini mengalami beberapa masalah teknikal dan terpaksa mendarat di Lapangan Terbang Haven Sky, Las Vegas, Nevada, pada waktu malam.

Semasa pembaikan, kolonel dalam Tentera Udara AS datang di atas kapal untuk bertemu dengan gajah.

Perbualan berlangsung kira-kira dua puluh minit, di mana beliau cuba untuk menghalang gajah untuk mendedahkan semua butiran mesyuarat itu beliau telah menghadiri, kerana perkara-perkara yang orang asing telah secara eksklusif oleh USAF.

Tentera menjelaskan bahawa semua mahu Presiden Eisenhower adalah satu notis kepada aspek rohani dan sokongan, tetapi Bapa Suci tidak boleh secara rahsia.

Ia dikhuatiri pada masa kemasukan kemungkinan Vatican oleh perisik Soviet. Biskop berkata beliau telah khusus bertujuan untuk memaklumkan kepada Pope peristiwa yang luar biasa ini


Kami sekarang percaya bahawa kegagalan enjin itu mungkin dirancang dan dianjurkan oleh tentera untuk membawa mesyuarat ini, dan tanpa pengetahuan Presiden Eisenhower. Sebelum meninggalkan, Kolonel Bishop diingatkan risiko pendedahan di Rom.


Dua hari kemudian, Bishop McIntyre telah diterima oleh Pope Pius XII. Selepas meditasi yang mendalam mengenai kemungkinan hubungan semata-mata tentera dengan implikasi aliénigènes, Pope memutuskan untuk mewujudkan satu perkhidmatan maklumat rahsia dianjurkan sama dengan maklumat yang fasis, kita melantik SIV, yang akan bertanggungjawab bagi memungut semua maklumat yang mungkin tentang aliénigènes dan data yang telah dikumpul oleh Amerika.

Ia adalah sangat penting untuk memastikan komunikasi terbuka dengan Presiden Eisenhower.


SIV oleh itu direka untuk memperoleh dan mengurus, dalam koordinasi dengan perkhidmatan perisikan negara-negara lain, apa-apa maklumat rahsia tentang aliénigènes dan menangani khusus dengan moral, aspek-aspek falsafah dan agama isu ini.

B: Apa yang dibenarkan Paus untuk mempercayai bahawa tentera AS akan bersedia untuk berkongsi maklumat sensitif seperti dengan Vatican? Bagaimana pula dengan pegawai yang muncul di lapangan terbang Las Vegas?

J: Hakikat bahawa presiden tunggal telah meminta bantuan dan sokongan spiritual dalam apa-apa keadaan dalam sejarah manusia, adalah undi keyakinan dan harga diri.

Selain itu McIntyre dan Detroit Archbishop Edward Mooney, kemudian menjadi penyelaras utama penghantaran maklumat kepada Vatican.

Walau bagaimanapun, perniagaan itu telah mengambil giliran yang tidak diduga apabila McIntyre dan ahli-ahli lain SIV telah dihubungi secara langsung, tanpa pengetahuan tentera, oleh aliénigènes jenis « Nordic » 4 mesra dengan jelas, yang mengaku sebagai Pleiades.

Mereka meletakkan amaran dihubungi terhadap makhluk lain bahawa Amerika telah bekerja dengan di padang pasir California.

Mesyuarat-mesyuarat dengan ahli-ahli SIV sering dihasilkan di Amerika Syarikat, dan dua kali di taman-taman Vatican, berhampiran dengan Akademi Sains Pontifical, di hadapan Paus PieXII …

B: Padre Pio of Pietrelcina bercakap mengenai kewujudan makhluk lain di dunia lain, yang telah mencapai tahap pembangunan yang tinggi kerana mereka tidak berdosa … adakah itu betul?


J: Tidak syak lagi! Tetapi makhluk-makhluk hidup di atas kapal terbang dimensi yang berbeza dan tidak, tegasnya, malaikat, dan di sisi lain, aliénigènes « Nordic », saya bercakap tentang, adalah daging dan darah, walaupun mereka jauh lebih berkembang daripada kita kedua-dua rohani teknologi itu.

Makhluk-makhluk ini dikatakan telah ditemui di Gereja Katolik, atau lebih tepat lagi mesej Kristus, kehadiran ilahi tulen dan mereka menawarkan kerjasama mereka untuk kebaikan umat manusia. Ini adalah apa yang yakin Pope Pius XII untuk bekerjasama dengan mereka dan menganggap mereka sebagai saudara benar kepada agama Kristian.

The Paus mungkin dianggap Gereja sejagat adalah mesej beliau walaupun makhluk dari dunia lain. Ini aliénigènes mendengar menghadiri selama ini, Gereja Rom dalam semua misi, khususnya di dalam polisi sosial dan antarabangsa *.


Selepas itu, Pope John XXIII juga menikmati sokongan daripada orang-orang yang telah didukung punca Kristian, tetapi dia lebih suka menyimpan rahsia, merujuk kepada « campur tangan malaikat. »

John XXIII pada hakikatnya diwarisi perjanjian kerjasama yang ditubuhkan oleh pendulunya antara Holy See dan aliénigènes mesra Jenis Nordic.

Ini perjanjian rahsia telah dikekalkan sepanjang paus Angelo Giuseppe Roncalli, bagaimanapun, sering dinyatakan dalam bingkai SIV tempahan kira-kira keyakinan beliau perlu diberikan kepada makhluk-makhluk ini.

Inilah sebabnya mengapa kita berfikir hari ini salah satu motivasi utama untuk mengadakan Majlis Vatican adalah keperluan untuk mengambil langkah-langkah konkrit yang pertama bagi pembaharuan Gereja memandangkan kenalan mungkin dan akan berlaku.

B: Adakah terdapat hubungan antara campur tangan ini, atau « pengantaraan syurga » dan pertemuan yang dikatakan pada tahun 1963 antara AS dihubungi George Adamski dan Pope?

J: saya bercakap tentang. Adamski bertemu dengan Paus.

Dia pergi ke St Peter sekali, tepat selepas Pope telah memutuskan bahawa dia tidak lagi perlu terus hubungan dengan aliénigènes, walaupun mereka were friendly.

Di samping itu, John XXIII menolak hubungan ini diturunkan di kalangan penduduk Kristian. Adamski adalah sebagai pengurus projek oleh aliénigènes cuba untuk mendapatkan Paus, yang telah mati, perjanjian akhir.

Ia juga membawa hadiah kepada Bapa Suci: bahan cecair yang adalah isu gastroenteritis yang dia menderita dan yang berkembang di peritonitis akut.

Paus tidak mengambil minuman ini sebelum dia meninggal dunia, memegang salib itu, berkata: « Para senjata dihamparkan Kristus adalah subjek saya paus.

Seperti yang anda lihat, yang mudah dan merendah diri paus saya mengambil tanggungjawab penuh.

Saya berpuas hati dengan apa yang saya lakukan dan bagaimana saya melakukannya. « Di samping itu, tindakan ini di pihak aliénigènes yakin mati Pope, dalam kuasa yang rendah dan keadaan terang yang kekal, walaupun » ruang saudara « berkelakuan dengan kebajikan kepada manusia, ia sesuai untuk bertindak secara bebas, secara berasingan daripada Gereja dan aktiviti manusia secara umum, dengan doa dan bertindak mengikut undang-undang Tuhan, dan terutamanya di bawah bimbingan Roh Kudus.

Cuba Adamski berakhir hubungan secara langsung antara makhluk dan Paus dan penggantinya yang, mempercayai visi John XXIII, tidak difahami bahawa Gereja mengekalkan hubungan ini.

Dalam manuskrip rahsia Pope John XXIII dalam penggantinya, yang merangkumi ciri-ciri khas pada SIV dipetik petikan dari Injil Markus yang menggariskan dengan jelas kedudukan untuk diguna pakai oleh Gereja vis-à-vis makhluk yang pemurah dari dunia lain. Mark 9: 38-412, « John berkata kepadanya, » Guru, kami melihat seseorang pemutus keluar syaitan dalam nama anda dan kami cuba untuk menghentikan dia, kerana dia yang menurutku tidak kita. « Tetapi Isa membahagikan beliau: » Jangan menghalang mereka.

Kerana tidak ada satu yang serentak boleh melakukan keajaiban dalam nama saya, dan bercakap jahat saya. Sesiapa yang tidak bertentangan dengan kita adalah untuk kita.

Dan sesiapa yang boleh memberikan anda untuk minum segelas air kerana anda tergolong dalam Kristus, sesungguhnya, saya memberi jaminan kepada anda, dia tidak akan kehilangan upahnya. « 

Ini bermakna bahawa sepatutnya aliénigènes aktiviti positif yang menerima mesej Kristus untuk menjadi « memberkati » dan bukan negara, tetapi dikekalkan berasingan dan selari dengan Gereja.

Makhluk-makhluk ini perlu dibandingkan dengan orang yang tidak dikenali yang diselamatkan nama Kristus dan tidak boleh dielakkan.

B: Mari kita bercakap tentang misi anda dalam SIV …

J: tugas saya adalah semata-mata teknikal, makhluk yang paling penting, sebagai contoh, untuk menghantar maklumat rahsia dari teleskop radio Vatican terletak di Alaska dan dihantar kepada orang yang sesuai.

B: Satu ketika, apa teleskop anda bercakap tentang? Saya tidak tahu bahawa Vatican mempunyai peralatan seperti dalam bidang ini.

J: Vatican memiliki dan menggunakan teleskop yang berada di pinggir pemotongan teknologi dan hanya dimanipulasi oleh Jesuit.

Ia terletak di sebuah taman industri penyimpanan minyak nampaknya terbengkalai, di Alaska.

Kompleks ini adalah penyamaran, kerana aktiviti-aktiviti yang dijalankan adalah rahsia dan tidak adalah mereka lebih formal, UAV [Advanced Technology Telescope Vatican] kepadanya, Arizona.

B: Apabila peralatan ini ia dibina, dan terutama Vatican untuk apa tujuan dia menggunakan banyak kemudahan astronomi di dunia?

J: saya boleh memberitahu anda ia dibina pada tahun 90-an dalam usaha untuk melihat apa-apa objek yang luar biasa angkasa menghampiri Bumi.

Ini adalah apa yang CIA lakukan dengan salah satu « mata rahsia » beliau berkembar Hubble dipanggil SkyHole-12 [juga dinamakan lubang kunci-12 dan KH-12, untuk maklumat lanjut, lihat http://en .wikipedia.org/wiki/KH-12% 5D .

Ia adalah masa yang mesyuarat antara aliénigènes dan Pius XII, SIV telah dimaklumkan mengenai pendekatan badan cakerawala didiami oleh makhluk perang yang sangat maju dan sangat.

Bagaimanapun, saya tahu apa yang saya akan mendapat saya ke Rom dan dianalisis oleh komputer adalah sangat menarik dan sangat rahsia.

Dengan menganalisis beberapa data dari radio teleskop Alaska kami mendapati sebuah kapal angkasa dari program eksplorasi Siloam, yang dilancarkan pada tahun 90-an, mengambil gambar planet besar menghampiri sistem Suria.


Maklumat ini telah ditangkap di Alaska pada bulan Oktober 1995, dan apabila masalah saya bermula.

Saya menyedari bahawa saya tidak dilantik untuk decode penghantaran ini tertentu dan keadaan itu berbahaya.

Pada masa itu, hubungan saya mendedahkan kepada saya bahawa terdapat di Vatican, dua puak berjuang untuk memiliki dan kawalan maklumat terperingkat juga atas « rahsia ».

B: Boleh awak beri saya maklumat lanjut mengenai program angkasa Siloam? Siapakah penaja dan pengendali?

J: The Siloam siasatan telah mewarisi nama program penerokaan angkasa dimulakan pada awal 90-an. Program ini adalah sebahagian daripada yang lain, lebih bercita-cita tinggi, yang dinamakan Kerigma. **

Buat masa ini, saya hanya akan memberitahu anda bahawa siasatan ini telah dibuat Kawasan 51 [Nevada, Amerika Syarikat], ia mempunyai denyutan elektromagnet motor dan ia telah diletakkan ke orbit oleh sejenis pesawat ruang AURORA3.

Siasatan tidak bertanggungjawab untuk pengiraan data atau trajektori, atau tepat tentang kedudukan petunjuk Nibiru, kerana ia menghampiri planet ini, membetulkan trajektori untuk mengelakkan kesan dan kembali ke sistem solar di yang cukup dekat untuk dapat menghantar data dan imej untuk teleskop radio rahsia dalam kedudukan Alaska.

Pelancaran itu berlaku serentak dengan pentauliahan teleskop dan dapat mengeluarkan imej pada tahun 1995.

B: Apa yang anda beritahu saya membuat saya berfikir tentang teori penyelidik Zecharia Sitchin pulangan yang diharapkan daripada sebuah planet belas misteri. Adakah anda tahu kerja-kerja?


J: Ya, saya tahu unsur-unsur utama. SIV, dengan kerjasama Lockheed Martin, menghantar siasatan ini yang kemudian saya menganalisis imej.

Ini adalah pemandangan objek besar cakerawala yang kehadirannya akan « rasa » segala-galanya dalam sistem suria kita dalam tempoh tiga tahun selepas 2001.

B: Bagaimana anda mendapatkan maklumat ini?

J: Saya mempunyai lesen pengawasan Secretum dipanggil Omega.

Ini adalah tahap tertinggi kerahsiaan Vatican bersamaan Top Up ¬ perintah Kosmik NATO.

Ia terbahagi kepada tiga tahap maklumat: sejak Secretum Omega ijazah III, yang kurang terperinci, sehingga Secretum Omega tahap I, yang paling lengkap.

Misi saya adalah untuk memperkenalkan ahli-ahli baru SIV dan melatih mereka untuk menggunakan sistem komunikasi organisasi.

B: Bagaimana data yang dikumpul oleh teleskop mereka dihantar ke Itali?


J: Amerika Syarikat syarikat telekomunikasi Sprint International mempunyai radio dan hidangan satelit ke utara dan selatan Itali dan dua satelit geopegun yang mereka berkaitan.

Syarikat itu mempunyai kontrak khas dengan SIV dan menghantar / menerima data disulitkan menggunakan sejak tahun 1994, dan kekerapan algoritma kriptografi adat.

Sebelum tarikh itu, SIV menggunakan sistem kriptografi dicipta oleh sebuah syarikat Switzerland, ia telah terbengkalai kerana anggota masyarakat ini diam-diam dijual kepada Israel. Saya tidak boleh memberikan maklumat yang lebih teknikal untuk sekarang.

B: Bolehkah anda beritahu saya wakil Gereja yang terkenal, Monsignor Balducci, yang telah secara terbuka menangani isu extraterrestrials. Wali gereja ini tahu dia SIV dan ini bersama-sama dengan mereka?

J: Bapa Balducci dikaji dan dijalankan kajian beliau agak bebas tanpa mengikuti program yang sedia ada. Ia tidak pernah menghalang Sebaliknya, ia bukan digalakkan.

B: Anda boleh … Untuk mendengar anda, ia kelihatan bahawa terdapat satu program pendedahan. Dan tidak akan mengapa anda memutuskan untuk bertemu dengan saya dan memberikan saya maklumat ini?

J: Dari sudut pandangan sistem ini, kita berada dalam bahagian ini, tetapi kita tahu bahawa peristiwa-peristiwa yang akan berlaku yang akan menjejaskan semua makhluk hidup di planet ini, tiada siapa yang akan melarikan diri.

Manusia sedang mengalami tempoh tertentu dalam sejarah, keadaan berkait rapat dengan peristiwa-peristiwa penting diramalkan dalam Wahyu.

Ia adalah penting bahawa manusia menyokong penuh mesej penyelamatan dan penebusan Kristus, seperti St Paul dipanggil kerygma, mesej bahawa John Paul II cuba untuk merebak di semua negara.

Adakah anda fikir Paus tidak tahu kesegeraan peristiwa-peristiwa ini? [Wawancara ini berlaku sebelum kematian Pope John Paul II].

B: Tetapi Paus tahu itu semua, terutamanya jika satu ingat akuan ghairah beliau tahun 2000 *** *


J: Dua kumpulan yang bertentangan di dalam Vatican, salah seorang daripada mereka memerlukan pendedahan dan disokong sepenuhnya oleh Wojtila [John Paul II], yang lain cuba untuk menghalang dengan apa cara apa-apa maklumat.

Beberapa ahli-ahli kumpulan ini adalah sebahagian daripada kumpulan kuasa ghaib, sebagai contoh, mengawal pasaran minyak dan menjejaskan banyak sektor ekonomi global untuk tujuan maklumat menyesakkan kepada pembangunan sumber alternatif tenaga, yang dipanggil « tenaga bebas ».

Ini telah disahkan oleh mana-mana yang hebat tetapi tidak meyakinkan « Guardian » [Kanada, 1989-1991], UFO kumpulan CUFORN [Kanada UFO Penyelidikan Rangkaian], yang menyebabkan sensasi tetapi gambar aliénigènes dikatakan tidak ditunjukkan.

Bagaimanapun dokumen-dokumen ini mendedahkan hakikat bahawa operasi manipulasi kompleks, palsu sering melebihi fantasi wildest. Bahagian atas semua pertubuhan-pertubuhan ghaib milik Kerajaan Shadow, dan hanya dikenali dengan singkatan SMV.

Source:http://conspiration.ca/ufo/confessions_agent_secret_du_vatican.html

Victor

 

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.