THE RETURN OF JESUS ​​CHRIST BAGI SEPTEMBER ATAU Oktober 2016

 

tuhan-the-bapa-anak-jesus-dan-merpati-copy-1

 

Sebelum menangani subjek kedatangan Yesus Kristus, ia adalah bernilai mengingati beberapa asas agama Kristian dan terutamanya untuk hidup iman di akhir zaman.

 

BE KRISTIAN KEPADA MASA AKHIR

 

 

Pertama menjadi Kristian adalah untuk memahami bahawa Allah adalah pencipta segala sesuatu, dan dengan itu juga kita adalah ciptaan Allah.

Ia juga difahami bahawa Allah mencipta kita percuma dan dikurniakan dengan kehendak bebas supaya kita memutuskan diri kita bagaimana kita menggunakan hadiah yang indah ini yang diberikan Allah kepada kita « Kehidupan ».

 

Untuk memahami Tuhan dan kejadian manusia yang lebih baik, saya menjemput anda untuk membaca buku saya « The Preacher King of Return of Darkness datang cahaya » lihat artikel mengenai buku: The Book – The Preacher Return Raja

 

Allah di dalam rahmat tak terhingga memberikan kekuatan kepada kita berharga « hidup » ini malangnya sedikit dihargai pada nilai sebenar. Life telah diberikan Allah kepada kita tanpa menuntut apa-apa daripada kita sebagai balasan. Ia adalah hadiah. Tetapi pada suatu hari bahawa hidup tidak dapat tidak berakhir.

 

Bagi sesetengah orang, malangnya, ini adalah dari usia muda yang hidup berhenti, untuk orang lain mereka mencapai blithely ratus tahun atau lebih.

 

Dan kemudian, selepas saat kematian tubuh, jiwa muncul sebelum penciptanya.

 

Kita mesti memahami bahawa masa adalah satu ciptaan Tuhan dan oleh itu pada saat kematian jiwa tiba secara langsung pada masa penghakiman terakhir.

 

Semasa perbicaraan ini tiga pilihan kemudiannya disediakan untuk jiwa.

 

Beberapa orang yang mempunyai penyelewengan kehidupan akan ditakdirkan untuk hidup kekal di dalam neraka.

 

Sebahagian besar mempunyai kehidupan yang tidak tulen dan tidak sesat « Panas » namun juga pergi hidup kekal di dalam neraka.

 

Mereka menjalani kehidupan yang sihat dengan penuh hormat dan kebenaran juga akan pergi walaupun kehidupan teladan mereka hidup kekal di dalam neraka.

 

Sebagai seorang Kristian adalah untuk memahami bahawa semua roh dikutuk ketika lahir menghabiskan kekekalan di dalam neraka. Ia adalah satu kepastian!

 

Dan saya tidak membolehkan saya untuk mengatakan jika neraka akan kurang menyakitkan untuk beberapa daripada orang lain berdasarkan perbuatan yang dilakukan semasa hidup mereka.

 

Sesuatu yang haram dapat masuk ke dalam Kerajaan Sorga dan seperti yang kita semua adalah pembawa dosa asal pada akhir kehidupan manusia kita di Bumi, jadi kita semua dihukum menghabiskan hidup yang kekal di dalam neraka.

 

Apa yang akan neraka tidak tepat tahu, bagaimanapun, dalam kitab Enoch kita mempunyai gambaran keseluruhan, mencatatkan bahawa terdapat tempat-tempat di langit dan dikunci untuk selama-lamanya semua ciptaan telah menderhaka kepada Allah. Yesus Kristus berkata neraka membangkitkan neraka (tetapi tiada apa-apa berkata di dalam Alkitab apa sebenarnya neraka) Saya juga hipotesis bahawa ini mungkin neraka dalam artikel saya: KEFAHAMAN MEMAHAMI ALLAH NERAKA ,

 

Ia adalah untuk ditakuti bahawa neraka adalah tempat di mana hidup yang kekal wujud di luar kasih Tuhan. Tetapi masih di bawah kawalan dan pengawasan malaikat-Nya. (Lihat kitab Enoch)https://victorpicarra.wordpress.com/le-livre-dhenoc/

 

Sebagai seorang Kristian adalah untuk memahami bahawa hanya cinta Yesus Kristus membolehkan kami berharap untuk melarikan diri ini takdir lamanya jahat yang dirancang oleh Allah untuk umat manusia sejak ketidaktaatan Adam dan Hawa.

 

Untuk seorang Kristian adalah untuk menjadi seorang yang berdosa mengiktiraf dan menerima diselamatkan oleh kasih Yesus Kristus, nasib jahat ini.

 

Sebagai seorang Kristian adalah untuk menerima dan hidup mengikut ajaran Yesus Kristus dalam kasih sayang, keamanan, kasih sayang, belas kasihan dan rendah diri.

 

Sebagai seorang Kristian sedang dibaptiskan dalam air, Roh dan dilahirkan lagi.

 

Oleh pembaptisan air kita bertaubat daripada dosa-dosa kita dan datang kepada Yesus Kristus untuk diselamatkan dengan menerima cinta dan beliau darah Beliau menumpahkan untuk kita di atas salib.

 

Melalui pembaptisan semangat yang kita memohon kepada Allah untuk membimbing kehidupan kita. Selepas menerima pembaptisan air Kristian perlu membuat pendekatan peribadi dalam doa untuk meminta Tuhan untuk membimbing dan menguruskan hidupnya.

 

Jadi berjalan dalam kehidupan tidak lagi oleh kehendak manusia, tetapi yang mereka Roh. Ini adalah pembaptisan Roh.

 

Oleh itu kita dilahirkan kembali dalam kehidupan duniawi kita mengejar kehidupan kita dalam kasih sayang, keamanan, kasih sayang, belas kasihan dan rendah diri. Tetapi dalam keghairahan untuk mengikuti ajaran Yesus Kristus, melayani Tuhan dengan memerhatikan perintah-Nya dan membantu mereka yang mencari bantuan kami. Awas membantu anda membawa tidak seharusnya membawa orang yang menerimanya berterusan dalam dosa-dosa mereka dan perbuatan yang jahat. Nor membawa anda untuk menafikan ajaran Yesus Kristus.

 

Apabila anda membuat bantuan anda menjadi bertanggungjawab bagi penggunaan bantuan ini.

 

Oleh itu hakikat memberi wang kepada penagih dadah atau peminum tidak membiarkan anda fikir anda mengkaji kebaikan. Jika dia meminta wang anda menawarkan kepadanya roti. Juga hakikat memberi wang kepada mereka yang menggunakan kanak-kanak untuk mengemis tidak seharusnya membawa anda untuk mempercayai bahawa anda mengkaji kebaikan. Anda menjadi bertanggungjawab untuk penyalahgunaan ini kepada kanak-kanak.

 

Selepas kehidupan kita di dunia, Kristian muncul di hadapan Allah untuk diadili. Dan demi kasih Yesus Kristus, dia tidak akan terus ke neraka.

 

Kristian dihakimi, jika kerja-kerja dalam hidupnya adalah baik, dia akan pergi ke dalam Kerajaan Sorga. Jika kerja-kerja hidupnya tidak cukup baik, ia akan melalui penyucian sebelum memasuki Kerajaan Syurga.Tetapi jika kerja-kerja dalam hidupnya adalah buruk dia akan masuk neraka walaupun dia menjadi seorang Kristian.

 

Selama dua ribu tahun ini adalah demikian.

 

Tetapi kita berada di akhir zaman dan perkara-perkara perubahan sedikit.

 

Apakah perubahan adalah bahawa pada akhir zaman Yesus Kristus harus kembali ke bumi untuk menjadi raja di sana selama seribu tahun yang akan memisahkan kemanusiaan penghakiman terakhir.

 

Dan Kristian baik kita menunggu kedatangan Yesus Kristus dengan harapan bahawa ia akan menjadi sangat tidak lama lagi.

 

Pemerintahan Kristus di muka bumi akan rasa Kata Pengantar lamanya, kita akan hidup lebih lama, tetapi ia masih akan melalui kematian sebelum mempunyai kehidupan yang kekal.

 

Jahat akan dibuang dari bumi semasa milenium. Kita akan hidup di bawah pemerintahan Allah dalam Love and Peace.

 

Tetapi, kerana ada hanya satu, dan ia adalah penting. Adakah itukedatangan Yesus Kristus harus menjadi seperti dalam rasa sakit akan melahirkan anak.

 

Jadi lebih kedatangan Yesus Kristus sudah dekat dan hidup lebih lama adalah sukar bagi umat manusia.

 

Kita semua dapat melihat bahawa sebagai tahun-tahun berlalu, terutama sejak 29 September 2008, dan masa yang paling sukar di semua peringkat. Lihat artikel saya: THE LAST TIGA TANDA THE RETURN OF JESUS ​​CHRIST ON EARTH!

 

Earth  : gempa bumi, letusan gunung berapi, ribut, hujan lebat, ribut taufan, kebakaran, perubahan iklim, Tanah runtuh, bunyi memekakkan telinga tidak diketahui dan tanah runtuh mewujudkan rekahan besar.

 

Heaven: meteorit jatuh, letusan solar, mengumumkan kepulangan Nibiru, pemanasan planet sistem solar, UFO.

 

Wildlife : Dead yang tidak dapat dijelaskan oleh berjuta-juta setiap tahun dari ternakan, binatang liar dan burung dan ikan.

 

Humanity  : Ruin, wabak penyakit, kehilangan nilai, Keluaran, Keganasan, Wars dan khabar angin peperangan.

 

Gereja  : Murtad boleh dilihat di peringkat tertinggi. Paus telah menolak ajaran Yesus Kristus dengan mengiktiraf semua agama sebagai laluan kepada Allah. Oleh itu melupakan kata-kata yang Yesus Kristus, « Akulah jalan dan kebenaran dan hidup, tidak ada seorang pun yang datang kepada Bapa, kalau tidak melalui Aku! « 

 

Kata-kata ini Yesus Kristus adalah kuat dan tidak meminjamkan diri kepada kontroversi.

 

bunyi memekakkan telinga tidak diketahui boleh ditafsirkan sebagai Apocalypse Sangkakala. Https://youtu.be/mTOQvDzihTU

 

Semua peristiwa ini berlaku supaya outsized dan telah dinubuatkan dalam Alkitab mengumumkan akhir zaman dan kedatangan Yesus Kristus.

 

Semuanya dilakukan oleh Allah untuk menyedarkan umat manusia, tetapi malangnya sangat sedikit seolah-olah menyedari masa khas kita hidup.

 

Lelaki berfikir lebih lanjut mengenai apa yang mereka akan lakukan pada hujung minggu akan datang atau bagaimana mereka akan menutup akhir bulan, dan bukannya berdoa kepada Allah untuk keselamatan jiwa mereka, malah di kalangan orang Kristian.

 

Namun semua masalah dan bencana di mana manusia akan menjadi lebih teruk dan juga sehingga Tuhan Yesus Kristus.

 

detik-detik yang amat berat menanti kita sebelum kedatangan Raja Raja-raja Yesus Kristus.

 

Kita tahu secara inferens bahawa detik-detik terakhir sebelum kembali akan menjadi yang paling sukar.

 

Lebih-lebih lagi, kita mesti berdoa dan berdoa lagi dan lagi setiap hari.

 

Kita harus bersyukur kepada Tuhan setiap kali bantuan beliau dan berdoa kepada Allah untuk membimbing dan melindungi kita dalam setiap masa kewujudan kita, terutama pada masa-masa sukar dan dahsyat.

 

Sebagai seorang Kristian adalah untuk memahami bahawa kasih Yesus Kristus adalah tangan yang ditawarkan oleh Allah untuk menyelamatkan kita dari neraka.

 

Selain menjimatkan jiwa kita dari neraka dengan kasih-Nya, Yesus Kristus juga akan menjimatkan beberapa daripada kita sebelum kembali fizikalnya ke Bumi.

 

Mereka yang akan disimpan dan akan membentuk Gereja Yesus Kristus, mereka akan berubah menjadi rasa segera akan menjadi suatu pertubuhan cahaya. Mereka akan dikeluarkan di syurga dan akan masuk secara langsung dari kehidupan duniawi kepada hidup yang kekal tanpa mati.

 

Mereka yang telah meninggal dunia dan yang telah diculik jika mereka masih hidup. Akan dibangkitkan dalam badan cahaya dan juga akan dikeluarkan di syurga dengan orang-orang yang telah diselamatkan daripada hidup mereka.

 

Bersama-sama mereka menghadiri perkahwinan Anak Domba akan menjadi perjanjian yang kekal yang akan membuat Yesus Kristus dengan gereja terbentuk.

 

Jika Allah cuba untuk bangun kita dengan segala cara adalah bahawa sebahagian boleh disimpan dan yang mungkin menjadi sebahagian daripada Gereja Yesus Kristus yang akan dikeluarkan.

 

Yesus Kristus dan Allah suka lelaki itu!

 

Tetapi orang yang dengannya dia ingin menghabiskan hidup yang kekal?

 

Jangan berfikir untuk satu masa yang akhir zaman adalah karut, bukti-bukti yang banyak, akhir masa adalah benar-benar berjalan dan tiada apa yang akan menghentikannya.

 

Yesus Kristus adalah di pintu dan ia adalah masa untuk harapan untuk diselamatkan, untuk bertaubat daripada dosa-dosa kami, kesalahan-kesalahan kami, kesilapan kita, kesilapan kita dan fikiran tidak suci kami.

 

KEMAJUAN SIGNS THE RETURN OF JESUS ​​CHRIST

 

 

 

Memandangkan perkembangan tanda-tanda kami berada dalam keadaan regangan terakhir sebelum kedatangan Yesus Kristus.

 

 

Saya terangkan dalam artikel saya TERAKHIR TIGA TANDA THE RETURN OF JESUS ​​CHRIST ON EARTH! Terdapat tiga tanda-tanda sebelum kedatangan Yesus Kristus.

 

01) Pelancaran Anti-Christ

02) Pembinaan semula ketiga Bait Suci di Yerusalem

03) Konflik global dipersetujui oleh Yesus Kristus pada kedatangannya

 

Untuk tanda pertama « anti-Christ » kita harus faham bahawa terdapat beberapa tahap.

 

Pertama di dalam gereja, Dajjal terbentuk daripada semua raja berturut paus sejak perjanjian Lateran.

 

Paus terakhir « François » memperibadikan Dajjal ini yang berselindung di sebalik Anak Domba adalah seperti serigala yang membawa Kristian yang mengikuti terus ke neraka. Lihat artikel saya: PENYATA RASMI KEMATIAN GEREJA KATOLIK

 

Menurut nubuat Maleakhi paus, Pope Francis adalah paus terakhir.Sesiapa yang dinamakan dalam nubuatan « Peter the Roman », yang membawa gereja semasa kesengsaraan sebelum kemusnahan Rom dan kedatangan Yesus Kristus.

 

Kemusnahan Rom tidak bermakna kemusnahan kota Rom oleh gempa bumi yang besar, tetapi kejatuhan Eropah sebagai Rome baru « raja kelapan Bab XII buku Apocalypse itu. » dan oleh itu sistem Antikristus.

 

Kita tahu dari kitab Wahyu dan oleh nabi Daniel, kesengsaraan besar lepas 42 bulan itu.

 

Jadi sebagai Pope Francis telah dipilih 13 Mac 2013 kita mungkin akan dapat melihat kedatangan Kristus ke bumi pada bulan September atau Oktober 2016, mungkin pada hari raya sangkakala.

 

Lihat artikel saya: AKHIR MINGGU TERAKHIR DANIEL AKHIR AKHIR 2015 ATAU 2016

 

Anti-Christ adalah juga satu bentuk triniti jahat dua haiwan dan seorang nabi palsu yang tujuan adalah untuk menganiaya orang Kristian dan membimbing mereka secara langsung di jalan neraka.

 

Kita dengan mudah dapat memahami bahawa Paus baru-baru ini adalah binatang yang diterangkan dalam Kitab Wahyu Bab 17.

 

Oleh terhadap beberapa melihat Pope Francis nabi palsu. Secara peribadi saya percaya bahawa Pope Francis adalah salah satu daripada dua binatang-binatang laut, binatang di bumi menjadi bekas Pope Benedict XVI yang banyak bekas Pope masih hidup. Bagi nabi palsu, yang saya tahu hanya satu, yang pengikutnya menganiaya orang Kristian.

 

Ia adalah apa yang dipanggil « Mohammed » yang walaupun mati di 632 melahirkan agama yang salah yang memberi khidmat kepada Islam dan jihad.

 

02) Pembinaan semula ketiga Bait Suci di Yerusalem

pembinaan semula ini adalah keinginan sebenar rakyat Yahudi, tetapi Allah tidak akan membenarkan pembinaan semula kuil berhampiran masjid « al-Aqsa » agama palsu nabi palsu.

 

Kuil baru akan bait Yesus Kristus akan turun dari langit « Yerusalem sorgawi »

 

03) Konflik global dipersetujui oleh Yesus Kristus pada kedatangannya

Ini adalah satu-satunya dan terakhir regangan sebelum kedatangan Yesus Kristus.

 

Adalah jelas bahawa peperangan ini bermula sejak 2012. Kami melihat skala konflik ini yang sudah global dan kenaikan dalam kuasa dan skala setiap hari.

 

Ia adalah konflik ini yang akan mengambil Yesus Kristus pada kedatangannya.

 

Kita berada dalam bulan Februari dan apa yang diumumkan dalam media adalah jauh dari meyakinkan. Turki dan Arab Saudi mahu pergi ke perang terhadap Syria. Russia dan Iran menentang dan berjanji untuk kembali ke ini sedang berperang keranda baru jika mereka datang ke Syria.

 

China untuk cara ia menjalankan perang terhadap Amerika Syarikat dan sekutu-sekutunya di Afrika dan Syria dalam bidang ekonomi. Untuk campur tangan tentera di Timur apabila bertentangan, ia hanya menunggu masa dengan strategi ketenteraan. Jelas sekali orang Cina akan campur tangan untuk menyokong kuasa-kuasa Rusia.

 

Ia adalah di dataran Megiddo di Israel bahawa Yesus Kristus menurut Alkitab mesti menghentikan perang ini .

 

Oleh itu, apabila limpahan pertempuran semasa Syria dan Israel akan diserang. Kemudian akan ada jeritan dan air mata tetapi ia akan menjadi terlambat untuk datang kepada Yesus Kristus dan diselamatkan. Kerana ini akan menjadi hasil akhir zaman yang akan dipenuhi dengan kedatangan Yesus Kristus.

 

Dan ia adalah mungkin bahawa ia adalah dalam analisis tanda-tanda ini, bagi bulan September atau Oktober 2016.

 

Tahun ini 2016, kita sudah tahu bahawa ia akan menjadi lebih teruk daripada 2015. Dan jika Kristus tidak datang pada tahun ini 2016, kita boleh mengharapkan sesuatu yang dahsyat. Seperti keruntuhan ekonomi, tetapi juga untuk bencana saiz yang besar.

 

Saya tidak pernah mengulangi diri saya cukup, saya bukan seorang nabi , dan saya sudah ditipu menyasarkan tempoh yang singkat bagi pemulangan Tuhan kita Yesus Kristus berulang kali. Oleh kontra saya tidak salah mengenai gangguan tanda-tanda tahun ke tahun .

 

Seperti yang saya banyak silap mengenai pengumuman kedatangan Yesus Kristus, saya mahu lebih berhati-hati dan anda ambil perhatian, bahawa Yesus Kristus akan datang seperti pencuri, dan oleh itu tidak ada yang tahu dengan tepat bila akan kembali.

 

Dan juga saya menanti kepulangannya tahun ini untuk bulan September atau Oktober mengikut analisis saya tanda-tanda, tetapi saya mesti mengatakan bahawa Yesus Kristus boleh tampil ke hadapan dan mengambil gerejanya bila-bila masa sebelum kedatangannya.

 

Saya juga perlu mengatakan bahawa penyata ini boleh lewat dan campur tangan pada tahun 2017 atau 2018 yang mana terdapat juga tanda-tanda yang akan saya terangkan apabila tiba masanya.

 

Jadi pastikan, berdoa dan berharap kepulangan Yesus Kristus kerana lebih cepat ia akan kembali dan kesakitan yang kurang akan menjadi terang bagi umat manusia.

 

Tahun ini pada 2016 walaupun sukar bagi manusia untuk menjadi untuk kita umat Kristian setahun harapan, taubat dan doa yang Yesus Kristus membuat kita yang berdaftar di dalam kitab kehidupan yang kekal.

 

Bertaubat dan banyak datang kepada Kristus jika anda tidak mahu menghabiskan kekekalan di dalam Neraka.

 

Pada masa penulisan ini masing-masing boleh masih boleh diselamatkan. Allah memberikan anda kebebasan dan ini adalah masa untuk mengambil jalan yang benar.

 

Datang kepada Yesus Kristus dengan meminta pembaptisan air kepada seorang paderi, paderi atau seorang Kristian dan kemudian berdoa lagi dan sekali lagi untuk mendapatkan perlindungan Roh Kudus Allah untuk membantu anda, melindungi anda dan membimbing langkah-langkah anda di medan akhir zaman kegelapan.

 

Cinta, Kedamaian dan kegembiraan dalam hati dan rumah pada menjangkakan penyingkiran Church untuk beberapa dan pulangan ke atas Bukit Zaitun di Yerusalem Tuhan dan Raja kita Yesus Kristus, satu-satunya anak Tuhan untuk pemerintahannya raja-raja di bumi selama seribu tahun memisahkan kemanusiaan kiamat.

 

Saya menjemput anda untuk membaca artikel saya:

JIKA JESUS ​​CHRIST SLOW DATANG, GEREJA hilang dalam KURANG DARIPADA GENERASI A!

 

AKHIR MINGGU TERAKHIR DANIEL AKHIR AKHIR 2015 ATAU 2016

 

Sebagai masa adalah untuk sembahyang saya menjemput anda untuk berdoa:

 

SOLAT Bapa dan Hail Mary

Victor

 


%d blogueurs aiment cette page :