Slutningen af ​​sidste uge AF DANIEL ELLER END 2015 END 2016

33e65322

.

jesus kristus-in-herlighed

 

 

Den 13. september 2015 Kirken ikke var fjernet og Jesus Kristus vendte ikke tilbage til Jorden eller på 14 eller 15 September 2015!

 

Hvad skete der!

 

For at forstå, lad os tage en analyse af enden gange forklaret i mine tidligere blogindlæg.

 

For os kristne, den sidste uge af Daniel er den syvårige periode, der slutter ved udgangen af ​​tid, hvorefter Jesus Kristus vil vende tilbage til Jorden for at regere verden i tusind år indtil dommedag.

 

I løbet af denne sidste periode på syv år menneskeheden vil leve trængsler. Disse prøvelser vil være meget svære tider, fordi de ser straffen og dagen af ​​Guds vrede.

 

Disse straffe vil være gradvis, fordi afkastet af Jesus Kristus vil være som i smerter fødsel og vi ved, at smerterne er og vil i stigende grad levende, indtil fødslen.

 

Vi forstår, at de sværeste øjeblikke i levetid « manden » på jorden i sidste ende vil være de sidste dage fører op tilbagevenden af ​​Jesus Kristus.

 

I mine tidligere artikler forklarede jeg, at de sidste tider begyndte 14 Maj 1948 på tidspunktet for oprettelsen af ​​staten Israel, fordi alle de smerter begyndte på denne dato. Historien er der for at minde os og bevise det.

 

Et kig på fortiden med sikkerhed giver os mulighed for at fremhæve en forværring af problemerne med menneskeheden fra denne dato. Disse problemer har jeg også nævnt i mine individuelle blog-indlæg.

 

Bemærk, at den sidste bibelske uge blev profeteret af profeten Daniel omkring 600 år før den første Jesu Kristi komme, og som vi allerede har set det en reel løbetid på syv år skal udfylde i slutningen af ​​tid.

 

Jeg antager, at begyndte September 29, 2008 med børskrakket på Wall Street.

 

Det er klart, at der siden denne dato af 29. september 2008 de profetier og bibelske advarselstegn på tilbagevenden til jorden i vor Herre Jesu Kristi komme rigtigt med en masse styrke, størrelser, intensitet og med stor hyppighed.

 

Vi ser disse tegn på, at den globale ødelæggelse støt blevet forværret siden da af 29. september 2008, hvor det blev skabt af New York Stock Exchange pris sammenbrud med den berømte -777,77 på det præcise tidspunkt af hegnet.   Jeg opfordrer dig til at læse bogen af Pierre Jovanovic 777.

 

Med en enkel kig på fortiden, vi ser fra denne dato af 29. september 2008 katastrofer og ulykker i vejret forværret så usædvanlig i hvert hjørne af planeten.

 

Ligeledes kan vi ikke ignorere, at gradvist siden da verden lider tab af kristne værdier, den kraftige stigning i ekstremisme, og i begyndelsen af ​​en rigtig krig ført af islamister mod de kristne folkeslag.

 

I dag sent 2015, naturligvis, er det klart, at der siden September 29, 2008, syv år siden da, menneskeheden lever meget vanskelig tid.Usikkerhed, fattigdom, vold og krige er den daglige masse mennesker.

 

Menneskeheden lever meget vanskelige tider, herunder USA og Europa.

 

Vi kan også med et kig på fortiden, finde, at siden 2012 er der en reel forstærkning af alle kriser, katastrofer, ulykker, vold og konflikter, der er blevet en verdenskrig mangesidet.

 

Faktisk siden marts 2012 verden er i krig. Det er gennem øst og især i Syrien, at hære mange lande i verden kæmper.

 

I betragtning af alle disse kendsgerninger er tegn og opfyldelse af Bibelens profetier, havde jeg rejst muligheden for et afkast på Jesus Kristus for 14 visning September 15, 2015.

 

Naturligvis i den sidste uge af Daniel har startet 29 September 2008 og blev godt afsluttet i September 29, 2015 …!

 

Men vi har alle set i slutningen af ​​september 2015 om, at i modsætning til min analyse blev Jesus Kristus ikke returneret og hans kirke var ikke blevet fjernet …!

 

At skuffelse blandt alle blog læsere, jeg er klar, og jeg forstår endnu bedre, at jeg deler denne skuffelse!

 

Selvfølgelig som du allerede ved, jeg er ikke en profet og har aldrig hævdet at være.

 

Men selv uden at være en profet, kan jeg sige med styrke, beslutsomhed og overbevisning om, at Jesu genkomst Kristus er faktisk meget tæt på.

 

Denne erklæring er på grund af ydeevne med styrke, bredde, intensitet og hyppighed af alle bibelske profetier og alle tegn på tilbagelevering af vor Herre Jesus Kristus.

 

De er udført uden tvivl, med styrke, omfang og større hyppighed siden September 29, 2008.

 

Så, som hver enkelt af jer, spurgte jeg mig selv, hvordan er det, at Jesus Kristus er endnu ikke tilbage på Jorden, på trods af opfyldelsen af ​​alle de tegn og profetier, herunder krigen med Østen, at i alt sandsynlighed er, at krigen i Armageddon skal tage Jesus Kristus ved hans tilbagevenden.

 

Var jeg virkelig galt? Tilsyneladende mindst tilsyneladende ja! Dette ville også være normalt, da kun Gud kender dagen og timen for tilbagelevering af Jesus Kristus!

 

Det problem, vi står over for, hvis jeg virkelig tager fejl, er, at alle de ulykker, som vi lever på jorden på alle områder, er ikke noget ved siden af ​​dem, der venter os, da vi ved, at de ulykker og smerten vil blive værre igen og igen uendeligt indtil tilbagelevering af vor Herre Jesus Kristus!

 

Og så forstår vi, at vi har en reel og alvorligt problem foran os.

 

Som jeg allerede har forklaret i mine tidligere artikler, kan afkastet Jesu Kristi opstår hver dag siden det første tegn, der fandt sted 14 Maj 1948 fordi Gud kan forkorte de lidelser og smerter.

 

Fristen for afslutningen af ​​tiden er den maksimale levetid generationen født i 1948 (14 Maj, 1948 væsen, som vi allerede har set, datoen for det første tegn på de sidste tider).

 

Dette bringer os til 2068, da den maksimale liv for mennesket er 120 år i Bibelen.

 

Men i betragtning af intensitet, styrke, omfang og hyppighed af skilte varsler resultater og profetier tilbagevenden Jesus Kristus, må vi forstå, at denne tilbagevenden er nært forestående.

 

Men så, hvis jeg ikke tager fejl, hvorfor forsinkelsen …!

 

Efter diskussioner og analyser af situationen, kan jeg have fundet en forklaring.

 

Bemærk: 

Mine overvejelser og analyser, kan også medvirke til at give en forklaring på nyheden om kidnapningen for September 13, 2015, lavet af vores bror Claude IGNERSKI.

Vores bror Claude har gjort et bemærkelsesværdigt stykke arbejde i at forklare tre værker meget i slutningen af ​​tid. Jeg vil opfordre jer alle til at læse.

Han led uretfærdigt virkelige lynchning af brødre og søstre beskylder ham for at være en falsk profet.

Og dog, jeg tror, ​​han var stadig delvis fordi trods den ubestridelige kendsgerning, at kirken ikke var fjernet September 13, 2015, som han havde planlagt.

 

Lad mine tanker til at forstå,

Den økonomiske krise, der begyndte 29 September, 2008 synes at være åbenbart de tidlige prøvelser i betragtning af børskrakket i Wall Street og opfyldelsen af ​​de tegn og profetier endetiden, der fulgte.

 

Vi ved, at disse trængsler er for en periode på syv år, og er opdelt i to dele af tre og et halvt hver.

 

Første spørgsmål, jeg stillede mig selv:

Hvorfor er det Bibelen siger to gange tre og et halvt?

Nævne igen, at den anden del ville være vanskeligere end den første.

Det var nemmere at sige, at smerten vil være syv års progressiv …!

Da intet er skrevet til noget i Bibelen, denne præcision dual tre og et halvt år, så der er en grund til at være så nævnes.

 

Første refleksion.

Tre og et halvt år efter 29 September, 2008 bringer os 29 mar 2012, og den anden del af tre og en halv lykkelig slutning September 29, 2015.

 

Datoen for September 29, 2015 kan bare være fristen for at være en del af kirken af ​​Jesus Kristus vil blive fjernet.

 

Men de, der blev valgt til at forblive på jorden, indtil den dag, bortførelse af Jesu Kristi engle.

 

Husk, at Bibelen siger i Daniel 12 vers 11:

« Fra det øjeblik det daglige offer vil ophøre, når Ødelæggelsens Vederstyggelighed vil blive installeret, vil 1.290 dage pass ».

 

De 1290 dage er tre og et halvt år eller 42 måneder af den anden del trængsler « den store trængsel »

 

I vers 12 læser vi:

« Velsignet  er den, som venter og lykkes i 1335 dage! « 

 

Jeg tror, ​​at Jesus Kristus frivilligt har forladt de valgte medlemmer af hans kirke til at vente (som i vers 12 i kapitel 12 af Daniel) på Jorden, der skal foretages, at de 1335 dage.

 

Dette faktum, hvis jeg ikke tager fejl, to måneder og 21 dage mere for at blive tilføjet til den 29. september 2015. Dette bringer os til December 20, 2015 for returnering af Jesus Kristus som vi forventede for september måned 2015.

 

Skal der forud for fysiske tilbagevenden vor Herre Jesus Kristus ved at fjerne nogle af hans kirke.

 

Min anden tanke:

Som jeg sagde lidt tidligere i teksten, er intet skrevet i Bibelen for ingenting, så hvis de sidste syv år er opdelt i to gange tre og et halvt så må vi forstå, at der kan være en død tid mellem de to perioder på tre og et halvt.

 

I hvilket tilfælde den første del af de tre og et halvt år som planlagt slutter MAR 29, 2012, men det andet spil starter lidt senere.

 

I hvilket tilfælde kan vælges flere datoer for starten af ​​den store Trængsel.

 

I vers 11 i kapitel 12 i Daniels

1) Datoen for fratræden pave Benedikt XVI: Den 28 februar 2013

2) datoen for udnævnelsen af Pave Frans: Den 13 MARTS 2013

Jeg har også tilbageholde en tredje gang:

En, hvor paven François præsiderer over Way of the Cross: Fredag ​​29. marts, 2013.

 

I hvilket tilfælde tilbagelevering af Jesus Kristus kunne finde sted i anden halvdel af 2016 og måske i anledning af fejringen af ​​Rosh Hashanah 03 og 4 oktober de 2016.

 

Bør der forud for Jesu genkomst Kristus ved fjernelse af nogle af hans kirke.

 

Hvis tilbagelevering af Herren Jesu Kristi opstår sent 2015 eller sent 2016, kan vi estimere os meget glade, fordi omfanget af Guds domme vil være mindre vanskelig, hvis afkastet blev yderligere forsinket i tid.

 

For som i de smerter, de sorger menneskehedens sandsynligvis nej, fortsætte og blive værre og igen, indtil tilbagelevering af vor Herre Jesus Kristus.

 

Hvis Jesus Kristus er ikke forestående, så selvfølgelig vil vi lider meget mere!

 

Det er derfor meget vigtigt at bede og bede igen og igen at bede Gud om at forkorte vores lidelser og smerter giver en hurtig tilbagevenden til Jorden vor Herre og Konge, Jesus Kristus sin eneste søn.

 

Tidspunktet for udfrielse er nær, men før de mørke dage forude.

 

Kun bøn, tro og kærlighed vil hjælpe os igennem den sidste mørke.

 

Hold godt oplyst flamme vores tro.

 

Se og bede for hurtig tilbagevenden af ​​vor Herre og Konge Jesus Kristus og til Hi vore sjæle.

 

Fred, kærlighed og glæde ind i hjem i forventning om den velsignede dag i tilbagelevering af vor Herre Jesus Kristus.

Victor


%d blogueurs aiment cette page :