Regjeringstid JESUS ​​- Kristus kommer!

armer

 

Jesus Kristus er på døren, etter to tusen år med venting, finner vi at profetiene varslet at han kom tilbake har blitt oppfylt i vår generasjon siden 14 mai 1948.

Dette er datoen for opprettelsen av staten Israel, som markerte begynnelsen av avkastningen av det jødiske folk i Israel på land av sine forfedre.

I året sytti samsvar med en profeti om Jesus Kristus, ble templet i Jerusalem ødelagt og jødene spredt rundt om i verden til slutten av tid.

 

Opprettelsen av staten Israel ble dermed den første bibelske tegn på endetiden!

.

Vi vil se i denne artikkelen konsekvenser for menneskeheten av annonsen og retur av Jesus Kristus på jorden.

.

Jeg ERKLÆRING

Hvilke tider vi lever!

Vi ser verden som vår referanseramme og vår egen skala av verdier.

 

Som alle av oss, min skala av verdier tok form gradvis etter min fødsel.

 

Det er i Portugal 17 juni 1952 rundt Lisboa jeg kom til verden.

 

Da jeg var fem foreldre mine emigrerte til Frankrike der jeg vokste opp og livet mitt utvikle min referanseramme.

 

Jeg visste at de tider av trekull håret, vaske hus, klær skiver, lamper og enda en radiostasjon med krystall, laget av min far.

 

Så jeg vokste opp med den teknologiske revolusjonen og overvåke utviklingen.

 

Da mine foreldre i de tidlige 60-tallet kjøpte våre første TV- lamper « svart og hvitt » , jeg forsikrer deg at på den tiden var det en reell revolusjon i franske hjem, og mennene var allerede snakker om å kolonisere månen !

 

Jeg har sett siden femtitallet, som de av min alder og noen eldre, alle endringene i livet, teknologi, men også for samfunnet.

 

Det er dessuten på den tiden (50 år) som teknologien har tatt et stort steg med etableringen av den første datamaskinen i 1948.

 

(For mer informasjon se min artikkel):

MELDING TIL UNGDOM PÅ BAKSIDEN AV JESUS ​​KRISTUS

 

Ja, jeg deltok så mange denne utrolige teknologiske revolusjonen.

 

Men akk denne teknologiske revolusjonen ble deregulert i hånd med revolusjon dør og selskaper, men også globale demografi

 

Fra slutten av 40-tallet til 70-tallet viktig for selskapet var å gi arbeid til alle « menn og kvinner » , slik at alle som er involvert i denne kollektive og nødvendig utvikling av etterkrigstidens samfunn og betaler frukten av revolusjoner teknologiske, utgifter og astronomiske kostnadene ved gjenoppbygging etter den andre verdenskrig.

 

Det var en tid med små handler som punching buss og metro billetter.

 

Økende demografiske hjelpe selskapet multiplisert jobbskaping for alle å delta i den kollektive innsatsen for å dra nytte av den teknologiske utviklingen.

 

Bankene hadde en svært viktig rolle i finansieringen av industrielle og enkeltprosjekter.

 

Jeg vil også si at uten bankene, ville mange teknologiske og industrielle prosjekter fra den tiden har holdt seg på utkastet scenen.

 

Disse årene med « full sysselsetting » 30 strålende oppkalt ble også kjent i Frankrike av slagordet « Metro-Boulot-Dodo »

 

Faktisk dette uhemmet marsj av teknologi til slutt veide tungt på familier som menn og kvinner jobbet.

 

Den utbredte sysselsetting av kvinner var blant andre konsekvenser av å skape en forstyrrelse av vaner og skikker av samfunnet.

 

Alas, mange par adskilt av arbeidet etter hvert skilt.

 

Dette fenomenet førte over tid en avvisning av den unge for ekteskapet og selv for trosopplæring (katekismen)

 

Barna latt til seg selv da ofte flere timer om dagen var dermed et lett bytte for perverse og klarte ikke å innhente foreldrenes og familiens utdanning som rammeverk er nødvendig for bevaring av referanseramme av familieverdier, religiøs , sosial og samfunnsmessig overført i store deler av familier og kirkelige organisasjoner gjennom generasjoner.

 

 Den teknologiske revolusjonen var dermed slutt en pris, og at prisen var ødeleggelsen av familien og av den katolske lære!

 

Alle kan se i dag skaden til familien og den katolske lære.

 

Noen unge mennesker i en forstad til storbyene tror at Jesus Kristus er navnet på en profesjonell fotballspiller !!!

 

Det er først i Vesten at den teknologiske revolusjonen har startet, utviklet og utbredt. Senere er det i Asia som har fortsatt.

 

Mange land forble for en rekke årsaker utenfor denne teknologiske utviklingen spesielt i Afrika og i Østen, men også i enkelte land i nord på planeten som var under dominans av det tidligere Sovjetunionen.

 

Vi ser i dag at det er i disse landene qu’affluent disse utallige« innvandrere » i håp om å finne et bedre liv i vestlige land som kalles avansert teknologisk.

 

Noen innvandrere i sine lekkasjer dø på veiene i utvandringen og andre drukne i Middelhavet.

 

Mange overlevende utvandringen fortsette å overleve flere år i Vesten i elendighet eller i svært prekær.

 

Og det er her den andre delen av prisen som ble betalt til den teknologiske revolusjonen.

 

Folk i land som har stått på sidelinjen av denne teknologiske revolusjonen er ikke i stand til å utvikle seg og leve i stor elendighet til tross for rikdom av landet utbytting og kjellere av sitt land av andre som ta fortjeneste på deres bekostning.

 

Mer eventyrlystne la disse landene og noen ganger går med kvinner og barn på veiene, spesielt til Europa på jakt etter en bedre verden.

 

De som ikke blir drept på veiene ofte møter ran og vold på veiene i utvandringen.

 

Deres nye liv er ofte laget av elendighet, motgang og usikkerhet.

 

I historien, har alle de teknologiske fremskritt tatt litt tid før du gjør en fortjeneste generaliseres til menneskeheten.

 

Dette var tilfellet under den industrielle revolusjon i 19 th tallet som skapte utgangspunktet mye arbeidsløshet og elendighet før skape millioner av arbeidsplasser.

 

Men vår generasjon står overfor et stort problem som hindrer oss fra å flytte fremover og trekke en tilstrekkelig generell fordel for hele menneskeheten, og selv hjelpe de trengende.

 

Dette er den « svik » av   « Noen av våre politikere »  som har lovet i løpet av sine valg, for å forsvare oss,   (vi mennesker)  til å lede og administrere våre nasjoner .

Inkludert en mann i Frankrike

 »  Giscard   »

Hvilke 3. januar 1973, da han var president i den franske republikken har vedtatt en lov som krever at staten skal låne fra banker i det internasjonale markedet i stedet for å låne fra den franske og Bank of France.

 

Eiere av store globale bankene da ble mestere i verden og har en tillatelse.

 

De satte hendene på penger fra stater og folk og de alle forpliktet oss til å åpne bankkontoer.

 

Lønn, ved lov, ble derfor betalt med sjekk og deretter overføring.

 

Bankene stoppet en gang å være nyttig for samfunnet å bli uunnværlig for menneskeheten.

 

De har blitt reell betaling og inkassoforetak tar i forbifarten en betydelig prosentandel av hver transaksjon, samt bankgebyrer, bankgebyrer, forvaltningshonorar og andre avgifter.

 

Bankene ikke lenger hadde ett mål var å gjøre en fortjeneste på over og for all del!

 

Ikke bare staten i gjeld, men også enkelte borgere ble presset av bankene.

 

Dette var tilfellet i Frankrike, men også i de fleste av landene i verden.

 

Eiere av store internasjonale banker har blitt mestere i verden har gjort ved å fjerne Nations  »  Gold Standard  «  og ikke å måtte holde, som fastsatt ved lov, en mengde gull i forhold til penger oppdaget at de lov.

 

Å være i gjeld og derfor deregulert i en gal rush og panisk søker etter vanvittige overskudd, selv til etablering og markedsføring av bankprodukter « giftig » (neppe lønnsomme og sterke tilslørte risiko).

.

Mange banker har derfor kjørte strake tap resulterer akk med dem i høsten 29 september 2008 tusenvis av investorer og sette millioner av familier på gata, i fattigdom og elendighet.

 

De som ikke har blitt tvunget til å stenge sine dører ble reddet av ren regnskapsmessig for å skjule sine feil og sine ruiner.

 »  Giscard   »

VGE

Kjent ved sitt initialer VGE

Loven om 3 januar 1973 er ​​årsaken

av all vår statsgjelden.

 

Gjelden til staten, private og banking akkumulert fra år til år siden 1973 for å nå slike dybder som de har blitt umulig å betale tilbake, og de hindrer oss å utvikle seg på annen måte enn ved ny gjeld.

 

Man har blitt fransk uten å realisere en slave i moderne tid.

 

I 2015 er dette veldig mange mennesker på jorden som har blitt gjennom gjeldsslaver i moderne tid.

 

Elendighet og usikkerhet har blitt den daglige mange familier over hele verden.

 

Spørsmålet vi kan stille oss er hvordan og i hvilken retning situasjonen vil utvikle seg!

 

Verdens befolkning var to milliarder fem hundre millioner i 1950.

Hun er nå i 2015 til mer enn syv milliarder mennesker.

Verdens befolkning har nesten tredoblet i løpet av bare 63 år!

 

Hvis vi hadde disse problemene med gjeld og demografi, kan vi med tiden rette på situasjonen og fortsette vår samfunnsutviklingen.

 

Men akk ting er mye mer komplisert!

 

Mer global befolkning og høyere vi bør lage selv små handler jobber som buss og metro billetter som punching i 60-årene, slik at hver familie kan leve i verdighet og delta i den kollektive innsatsen .

 

Det er rollen til våre verdens ledere i spissen for statene til å gjennomføre politikk og nødvendige midler for å endre vårt samfunn.

 

Men hva gjorde de og hva gjør de?

 

De betrodd våre liv, våre økonomier og vår framtid til bankene, som ble ødelagt av stormannsgalskap og eksisterer ikke lenger siden 2008 etter at New York krasjet bare av papirer som skyver spillet modenhet og den endelige fall konkurs!

 

Men det verste er at for å muliggjøre driften av offentlige og private banker, som er nesten alle ødelagt, sentralbanker utstedt astronomiske mengder sedler « Virtual » å låne ut til bankene ved skriftene til kampene mot Mange bankgjeld « Toxic »  at sentralbankene enige om å innskudd.

 

Som banker er ikke lenger kredittverdige forekomster balanse statlige banker og private stasjoner har nå blitt uunngåelig på kort sikt!

 

Gjett hvem som vil bli presentert regningen …!

 

I påvente av dette siste høst, banker blø i hjel alle klienter (rike og fattige).

 

På jobb eierne har bare ett ord « Økonomi » og selvfølgelig det er ved å redusere payrolls de innser besparelser.

 

Det er denne generasjonen som blir den viktigste i historien til menneskeheten; som mest trenger hjelp av bankene å finansiere et maksimum av industrielle og personlige prosjekter, for å overvinne denne økningen i globale demografi, som bankene oppfører blodtørstige rovfugler som søker bare umiddelbar profitt til gjenopprette nok penger til å utsette sin kollaps og konkurs innlevering.

 

Som alltid når ting går galt, er splid vokser mellom menn og mellom stater.

 

Disse er deretter vold og kriger som erstatter dialoger og forhandlinger.

 

Dette er hva vi ser hver dag, spesielt i landene i Afrika, Øst og Nord av planeten som også er de samme som ikke har opplevd teknologisk ekspansjon.

 

Det er klart at den globale økonomiske, politiske, sosiale og samfunnet er svært kritisk.

 

Vi er selv på randen av en global militær konflikt!

 

Så ingenting er enkel, legge til alle disse problemene, framveksten av islamsk fanatisme og vilje muslimer å invadere og omvende verden til islam, selv med makt inkludert terrorisme eller forsiktig med medvirkning av noen våre folkevalgte.

 

Og som om ikke det var nok, finner vi at verden begynte også å vise oss at det finnes, og hun gjør hva hun vil! Dessverre på vår bekostning!

 

Styrtregn, besvær Slanke, branner, stormer, sykloner, orkaner, tsunamier, jordskjelv og klima daglig streik verden med styrke, kraft og stor skala i mange år.

 

Og som om naturen ville også tiltrekke seg vår oppmerksomhet, ser vi at hvert år millioner av fisk, fugler, dyr og husdyr dør plutselig uten kjent årsak siden 2008.

 

Alt dette er en realitet dannet en uavhengig kjede av fakta, betong, reelle og faktiske!

 

Før slik apokalyptisk reality må vi først aksepterer det som en svært alvorlig, men enkel virkelighet av naturlige fakta.

 

Men vi trenger også intellektuell ærlighet å se om det er en link og et felles punkt for alle disse onder som hjemsøker menneskeheten med styrke hver dag.

 

Og her oppdager vi at det er i Bibelen som er den eneste linken og felles for alle disse presentere ulykker av menneskeheten.

 

Disse høydepunkter, vanskelige og unike for Humanity vi levende er helt i samsvar med bibelske profetier om perioden kjent:   « End Times »  som annonserer til generasjon vil delta, vil hun se retur av Jesus Kristus hans tusen år lange regjeringstid på jorden! 

 

 

Det høres helt fantastisk og utrolig!

Men,

Men dette er ren og enkel virkelighet!

 

Vi åpenbart lever i vår tid endetiden annonseres i Bibelen!

 

II bevis og konsekvenser av endetiden.

sluttider

 

Over gangen jeg så den negative utviklingen av vårt selskap i 2008 etter børskrakket i New York, er jeg interessert i hvorfor og hvordan av alle de ulykker som vi bor og forverret helt siden fødselen .

 

Hver analyse jeg har gjort av den generelle situasjonen besettende menneskelighet, returnerte jeg konsekvent til samme konklusjon.

 

Også uventet qu’inimaginable for vanlige dødelige min konklusjon var, hva jeg visste om religion og etter utallige inspeksjoner av Bibelen, vi absolutt levde på slutten av bibelsk tid annonsere retur av Jesus Kristus!

 

Det var fantastisk, og så jeg søkte ugjendrivelige bevis.

 

Vel jeg måtte gå til bevis og finne at bevisene var åpenbar, og ugjendrivelige mange.

Det forandret livet mitt!

 

Stilt overfor en slik sikkerhet, har prioriteringene i livet dukket annerledes for meg.

 

Se min artikkel om skiltene:

DE SISTE TRE tegn på Jesu Kristi gjenkomst på jorden!

 

Topp prioritet var å få til å dele med så mange på jorden denne meldingen fra himmelen at profetiene annonserte trofast vi tilbake i Glory of Jesus Kristus den eneste sønn av Gud ventet av alle kristne for to tusen år å styre verden i tusen år til dommedag.

 

Når det gjelder inventar, ikke uttømmende, bibelske tegn og profetier varslet retur av vår Herre Jesus Kristus, inviterer jeg deg til å lese bloggen til Daniel Shepherd som gjorde en fantastisk jobb.

 

Vi merker oss med litt forbauselse at alle bibelske profetier og tegn, og annonserte at han kom tilbake har blitt oppfylt i vår generasjon!

 

Mengden av bibelske tegn og profetier (mer enn femti viktig)annonserer retur av Jesus Kristus, utført i løpet av vår generasjon som en serie av ugjendrivelige bevis.

 

Å gjenkjenne og forstå den viktige av avkastningen av Jesus Kristus på jorden, må det begynne ved å ha objektivitet og åpenhet for å forstå og innrømme at hele vår sivilisasjon bygger og bygger på Jesus Kristus.

 

Etter eksempel av verden kalender som er basert på Jesu Kristi fødsel, vi er i 2015, slik at to tusen femtende år etter Jesu Kristi fødsel.

 

Denne mannen « Jesus » født i en stall i vinter har ingen varme enn det som genereres av sine foreldre, og av dyr som var til stede, har i løpet av de tre siste årene av sitt liv, 30-33 år forkynte at han var Messias kunngjorde i Bibelen (den første vilje).

 

Han hadde med seg i løpet av sine tre år med forkynnelse de tolv apostlene han underviste.

 

Dette ydmyk mann, forkynte Guds rike, utførte han mirakler, gikk på vannet, helbredet syke og oppreiste døde (Lasarus).

 

Han har også mirakuløst multiplisert brød og fisk å mate publikum som kom for å lytte til hans prekener.

 

Denne mannen som forkynte tilgivelse og kjærlighet, ble arrestert, ydmyket, fornærmet, hånet, torturert og til slutt korsfestet på Golgatamellom to tyver!

 

Men denne mannen « Jesus » var ikke et menneske som andre, var han den eneste sønn av Gud, og kom tilbake til livet ved begynnelsen av den tredje dagen forbi graven, viser hans apostler og over fem hundre mennesker som gjennom ham Guds sønn, kan hver mann ha evig liv, for han er den eneste sønn av Gud hadde avtalt å passere gjennom døden for tilgivelse for våre synder.

 

Før du går tilbake til Faderen, Jesus Kristus lovet å komme tilbake på slutten av tid til å få sin kirke (hans tilhengere som er frelst ved Hans nåde) og deretter tilbake for å regjere på jorden i tusen år å spare ved fortjeneste før siste dom de som har overlevd dagen for Guds vrede.

 

Gud er formell. Intet urent kan komme inn i himmelriket og leve evig.

 

Man blir bærer av arvesynden er faktisk allerede dømt ved fødselen.

 

Men Jesus Kristus ved hans offer har rettferdiggjort oss for Gud sin Far, og derfor kan vi bli frelst og komme inn i himmelriket ved nåde vår Herre Jesus Kristus.

 

Så vi kan alle med kjærlighet til Jesus Kristus uten fortjeneste tilgang til himmelriket.

 

Dette kan vi allerede nå fordi det under er i delstaten nåde gitt av Jesus Kristus.

 

Bare oss å dra nytte av denne tilstanden av Jesu Kristi nåde, for å bli døpt, for å be Gud om tilgivelse for alle våre synder, for å omvende oss fra våre misgjerninger og rette våre liv før slutt staten av Grace.

 

Denne tilstanden av nåde vil ende i det øyeblikk fjerning av medlemmene i kirken dannet av alle som har kommet til Kristus.

 

Evangeliet etter Matteus kapittel 24 vers No. 31, 40, 41

 

31 Og han skal sende ut sine engler med høyt trompet samtale, og de skal samle hans utvalgte fra de fire verdenshjørner, fra den ene enden av himmelen til den andre.

40 To kvinner skal male på kvernen, den ene blir tatt med, den andre blir latt

41 Da skal to være ute på marken, den ene blir tatt med, den andre blir latt;

 

I Matteusevangeliet kapittel 24 vers 33 og 34, sier Bibelen også

 

Link:

Sluttid

 

Tilsvarende når du ser alt dette, vite at Menneskesønnen er nær, på døren.

Jeg fortelle deg sannheten, vil denne slekt skal ikke forgå før alt dette tar.

 

Siden vi lever i endetiden ved oppfyllelsen av apokalyptiske profetier og tegn, så før slutten av denne generasjonen, vil Jesus Kristus tilbake til jorden.

 

Det er en visshet!

 

La seule question qui reste sans réponse est le jour et l’heure de ce retour, puisque la bible précise que Dieu seul les connaît.

 

Det som også er klart i dette samme kapittel 24 av Matteusevangeliet i vers 36

Som for dag og time vet ingen, verken englene i himmelen, heller ikke Sønnen, men bare Faderen.

 

Det bør bemerkes at følgende vers sier at Jesu Kristi gjenkomst vil plutselig.

 

Mens det er viktig nå å komme til Kristus er fordi vi kan bli frelst av nåde gis selv for en kort tid ved Jesus Kristus, og derfor dermed dra direkte fra Evig liv uten å se døden.

 

Ved fjerning av medlemmene i menigheten hans, vil de som forblir og som ville bli reddet av fortjeneste være under årtusen (rettferdige liv, ydmyk og uten synd …!)

 

Men de vil først gå gjennom hele perioden av dagen for Guds vrede, som vil fortsette etter bortrykkelsen av menigheten og passerer gjennom døden før du får evig liv.

 

Men det verste er at, som vi er på slutten av tiden, de som ikke vil bli frelst og hvem vil miste livet kan være direkte dømt til helvete for evigheten.

Angre nå!

.

Valget er ditt, Gud har gitt oss all den « frie vilje » , og hver har derfor denne fantastiske gaven « Life » etter hans vilje.

 

Men husk at Eternity er Guds, og hvis du nekter denne utstrakte hånden til Jesus Kristus, du kan ikke komme inn i himmelriket ved den nåde han gir oss selv for en liten periode.

 

III beredskap av avkastningen av Jesus Kristus

  prev_bg_4

Høstens tid kommer!

Gitt dagens hendelser og prestasjoner av bibelske profetier og tegn, er Jesu gjenkomst hengende.

 

Jeg inviterer deg til å lese min artikkel:

WAR tid mellom Jesus Kristus og Lucifer Guds rettferdighet

 

Vi vet ut fra Bibelen at denne avkastningen vil være i økonomiske vanskeligheter og smerter ved fødsel. (kriger, katastrofer, vold og umoral)

 

1 Tessalonikerne 5: 3 For når de sier: Fred og ingen fare! Så plutselig ødeleggelse kommer over dem, som veer over en gravid kvinne, og de ​​skal ikke slippe unna .

John 16: 21 Når en kvinne føder, har hun sorg, fordi hennes tid er kommet; Men når hun har født barnet, ikke lenger husker hun kval, for glede over at hun har et menneske er født til verden.

 

Det vil ha rømt ingen som siden september 29, bor 2008 menneskeheten i en tilstand av økonomisk krise og global ruin.

 

Jo nærmere vi kommer retur av Jesus Kristus og smerter og vanskeligheter er lyse og store. Og det er det vi ser i vårt daglige gradvis.

 

Vi ser nå en storkrig siden mars 2012 East betyr ledet av islamistiske fanatikere som forfølger og dreper de som motsetter seg dem og massakrerte mange kristne til å passere.

 

Den gjennomsnittlige Øst er i brann! 

.

I Afrika er for mange mennesker forfulgt og massakrert av fanatiske islamister.

 

Mange familier blir drept av de sprø islamister som er sanne barbariske tjenere Lucifer.

 

Mange vestlige land er involvert (ad-free) i krigen mot den fanatiske islamister både i Afrika og Midtøsten.

 

Ifølge min analyse av slutten av tid, er denne krigen mot islamisme som Harmageddon når Jesus Kristus kommer snart til slutt.

 

Se min artikkel:

The Return of JESUS ​​KRISTUS 14. mai OR 15 september 2015! Under festen for TRUMPETS

 

IV Slutt-time of War

Jihadist-Daesh

Denne krigen ble annonsert til oss i Bibelen særlig av profetene:

 

Daniel 11

11:40 Og i endetiden, vil kongen av sør streik mot ham, og kongen i nord skal komme mot ham som en virvelvind, med vogner og med ryttere, og med mange skip, og inn i landet flom og passerer gjennom;


11:41 ET vil komme inn i det fagre land, og mange land vil falle; men disse skal slippe ut av hans hånd: Edom og Moab og sjefen for sønn Ammon.

 

Joel 3

Jeg vil produsere uhyre tegn på himmelen og på jorden: . blod, ild og søyler av røyk Og solen bli formørket, månen skal bli til blod før de kommende av Herrens dag, den store dagen . og forferdelig Så hver den som påkaller Herrens skal bli frelst [ b ] : i henhold til Herrens ord [ c ], vil det være overlevende på Sions berg og i Jerusalem [ d ] , den etterlatte som Herren samtaler[e].

 

Denne krigen på slutten av tiden synes å være i gang i mars 2012 med krigen i Syria i så fall 42 måneder senere, noe som er varigheten av regimet til Antikrist, den fysiske retur av Jesus Kristus på jorden kunne kan godt være rundt september 2015 .

 

Se min artikkel:

https://victorpicarra.wordpress.com/2015/02/12/a-la-fin-du-monde-la-terre-sera-detruite/

 

Boken of the Apocalypse forteller oss at det vil være flere hovedpersoner foredragsholderne på slutten av tid.

 

Dragen er Satan, to dyr, en stiger opp fra havet, og den andre mengden av jorden, og den falske profet.

 

Se artikkel:

http://www.bible-ouverte.ch/cours-formation-biblique/cours-credo-chapitre-5/1470-5-2-2-le-regne-de-lantichrist.html

 

I lys av nyhetene, ser vi i Midtøsten, at det er den islamske staten som gjør krig mot de hellige, og det er en del av den muslimske verden som støtter og finansierer IE  »  den islamske staten « 

 

Muslimer er delt inn i to store familier sjiaer   og sunnier og Alawites flere grener, Alevis, drusere og Kharijites.

 

Alle disse menneskene er i krig for evig og spesielt siden Muhammeds død.

 

Innerst i den  »  islamske staten «  er en av de dyrene, selvfølgelig du forstår at han ikke vil gi ham navnet til verden på TV-kanaler, eller at det er en bibelsk dyr.

 

Likevel en som trekker i trådene i denne krigen i skyggene er antikrist.

 

Islamistene dannet hæren av falske profet Muhammed , begår de verste grusomheter og massakrerte de kristne i navnet til Koranen, Hadith og dens Allah.

 

V Den fysiske retur av Jesus Kristus og årtusen

 l_a-de-Revelations-the-back-of-jesus kristus

 

Før retur av Jesus Kristus skal produsere to store mirakler:

 

1 Tess 4:14 – 15 – 16- 17-18 

 

14 Jesus, tror vi, døde og stod opp igjen; på samme måte, tror vi også, de som har sovnet, Gud, gjennom Jesus, bringe med seg.

 

15   For Herrens ord, erklærer vi deg dette: vi lever, vi som fortsatt er der for Herrens komme skal ikke hindre dem som har sovnet.

 

16 På signal gitt av stemmen til erkeengelen, og med Guds basun, skal Herren selv stige ned fra himmelen, og de ​​som døde i Kristus skal først oppstå.

 

17 Deretter skal vi som er i live, og at vi fortsatt er her, skal vi bli fanget i himmelens skyer, sammen med dem, for å møte Herren. Så skal vi alltid være med Herren.  
.
.
18 Derfor Reassure hverandre med det jeg nettopp sa.

 

1) Den dødes oppstandelse

     

De døde i Kristus, nemlig de som døde, men som har blitt kidnappet om de var i live, vil oppstå, og vil få tilgang direkte til evig liv.

 

2) The Rapture av Kirken

 

Alle som er i live, og som har kommet til Kristus vil bli reddet av kjærlighet og nåde.

 

Sammen med de som har gjenoppstått, vil de være i et øyeblikk, i et kyss, bearbeidet, belegg et herliggjort legeme, og de vil bli hevet sammen for å møte Herren i luften.

 

De vil få tilgang direkte til evig liv, og de delta i bryllupet til Lammet skal være den evige pakt som Jesus Kristus vil være sammen med medlemmene av hans kirke.

 

Før retur av Jesus Kristus må også produsere den « dag » av Guds vrede.

 

Denne perioden er ikke obligatorisk for en periode på en dag.

 

Jeg tror perioden kjent som dagen for Guds vrede er den samme som i slutten av tiden manifestert som fødselen av de mest levende smerter hver dag enn dagen før.

 

I slike tilfeller bør like før Jesu Kristi gjenkomst være den dagen da Guds vrede vil manifestere seg med mer kraft.

 

En profeti nevner tre dager i mørket, det er at av Padre Pio , kan de godt være de tre siste dagene før den fysiske retur av vår Herre Jesus Kristus.

 

Etter det opprykkelsen vil ta litt tid (ukjent varighet som kan variere fra noen sekunder til sju år).

 

Vi vet at Jesus Kristus på hans tilbakekomst vil stoppe Harmageddon-krigen, og han vil dømme nasjonene og menn.

 

Etter retur av Jesus Kristus liv vil fortsette for de som har hatt en sjanse til å overleve dagen av Guds vrede.

 

Det vil være nye lover og nye verdier!

 

Disse endringene vil skje på en menneskelig skala.

 

Jesus Kristus vil ikke endre menneskehetens mirakuløst!

 

Ikke at han ikke kan gjøre dette prestasjon, siden han allerede har gjort med den dødes oppstandelse og transformasjon av de som har blitt fjernet, men rett og slett fordi mannen som vil leve årtusenet vil fortsette å lære og vokse i sitt eget tempo dødelige menneske.

 

Likevel Jesus Kristus fysisk å være på Jorden vil ha en veldig sterk effekt på livet og at mannen vil bli lengre.

 

Nasjoner bør nok stå for at endring og jevn utvikling av menneskeliv.

 

Det er tusen år med stadige endringer som venter mann i styret til Jesus Kristus.

 

Jeg hadde allerede en god femti år med den teknologiske utviklingen, og det er sikkert at høydepunktet for hva vi vet i dag teknologi, vil vises i tusen år så avansert som vi kan virke flint i dag skåret av forhistorisk mann å være hans verktøy!

 

Teknologien vil fortsatt gjøre flere gode gigantene. Men den største utviklingen av mannen vil være innen forståelse av livet, kjærlighet og tilgivelse.

 

Liv, kjærlighet og tilgivelse er krefter kreative krefter som fører mann mot nye vitenskapelige og åndelige grenser.

 

Under regimet til Jesus Kristus, vil våre liv fortsette å opprettholde makten av fri vilje, men i samsvar med nye regler og lover diktert av Jesus Kristus.

 

Mannen vil leve lenger.

En hundre år en mann er fortsatt ung!

 

Mannen vil leve mye lenger, men død vil ennå ikke likevel slettet.

 

I sitt nye liv under styret av Jesus Kristus mannen vil fortsette å jobbe, men hensikten med dette arbeidet vil være annerledes.

 

Det vil ikke være på jakt etter maksimal personlig økonomisk fordel av arbeidskraft og handel som vil bli søkt, men nytten av arbeidskraft og handel for velferden til menneskeheten og den personlige og kollektive berikelse gjennom utdanning .

 

Dette har ingen likhet eller eksternt med kapitalisme, kommunisme eller kollektivisme.

 

Det nye selskapet vil være en deling samfunn av Love. Den vil vare i tusen år regimet til Jesus Kristus.

 

I løpet av disse tusen år død fortsatt vil eksistere fordi evigheten vil bare starte etter den siste dommen på slutten av de tusen år.

 

Men de som har blitt fjernet før den fysiske retur av Jesus Kristus, vil de allerede har fått evig liv og regjere i tusen år med Kristus.

 

De som har blitt fjernet vil fortsette å utvikle seg ved å hjelpe andre.

 

Det er i følge Bibelen og mine fradrag hva som skal skje med retur og regimet til Jesus Kristus.

 

I løpet av de tusen årene av regjeringstiden til Jesus Kristus på jorden alle kan rense og utvikle seg.

 

Men, fordi det er en men og er størrelse.

 

Tusen år er lang tid, men selvsagt vil det også være for kort for den nye hele menneskeheten forstår og aksepterer undervisning, verdier og lover i Jesus Kristus.

 

Bibelen forteller oss at på slutten av regjeringstiden til Jesus Kristus, skal Satan løses og vil nok en gang forsøke nasjoner og menn.

 

Det vil følge en endelig global konflikt som en gang igjen vil beseire Satan.

 

Deretter gripe Dommedag og Satan vil bli kastet i helvete med alle dem som har fulgt.

 

VI The Last Judgement

bilder  

Den endelige dommen som navnet antyder vil være den siste dommen Gud vil gjøre til et dødelig menneske.

 

Alle de døde av all tid vil gjenoppstå og bedømmes med alt levende basert på handlingene til sine liv.

 

Noen vil bli frelst, lever evig, og vil gå inn i himmelriket, men andre vil bli dømt til evigheten i helvete.

 

Hell vil være en verden uten kjærlighet eller Hope.

 

I dag er det fortsatt mulig å bli reddet av kjærlighet og nåde Jesus Kristus.

 

Men i morgen hva vil det?

 

Velg riktig vei fordi evig liv vil være avhengig av hva du velger i dag.

 

VII The New Earth

 65937784

 

Etter den siste dom som ingen vet hvordan det vil skje i tide, alt som har blitt frelst av gode gjerninger av deres liv vil bli ledet av Jesus Kristus på en ny jord under en ny himmel.

 

Og alle som har blitt fordømt av Jesus Kristus til de onde gjerninger av sitt liv vil gå til grunne med vår gode gamle Jorden vil bli ødelagt.

 

Dette er læren av Bibelen for den tredje perioden av menneskeliv som vil bli rike vår Herre Jesus Kristus,

 

Den første perioden har vært den lengste, det var menneskelig liv før den første kommer Jesus Kristus er det to tusen år.

 

Det er bemerkelsesverdig at i løpet av denne første perioden Gud grep inn i menneskenes liv direkte, så for hans engler og deretter ved sine profeter.

 

Den andre perioden av menneskeliv er den delen mellom den første som kommer og den andre kommer Jesus Kristus.

 

Det bør bemerkes at i løpet av disse to tusen år (andre periode) var det ingen direkte inngripen av Gud eller melding utstedt av hans engler eller direkte inngripen av Kristus, og heller ikke profeten ut av Gud; for Jesus Kristus til å hjelpe oss i hans fravær sendt oss Den Hellige Ånd  Gudsfører og hjelper alle som kom til ham gjennom dåpen.

 

Bare den Jomfru Maria har gjort opptredener og mirakler i løpet av disse to tusen år å gjenopplive troen til tider og dermed gir mannen å huske at Jesus Kristus lovet å komme tilbake, og han vil holde sitt løfte på den tiden besluttet av Gud far.

 

Den tredje periode er den korteste, men vil være menneskehetens historie den viktigste, fordi det vil overføre mellom jordelivet og menneskets evige liv.

 

Noen vil gå til den evige liv i himmelriket og andre for evigheten i Helvete.

 

Hva blir livet til den udødelige mannen i himmelriket bare Gud vet.

 

Personlig tror jeg at Gud skapte mennesket, slik at han er i stadig endring på grunn av hva bruker udødelige kreasjoner av Gud om ikke alltid utvikle seg og uendelige.

 

Mannen blir en udødelig blir blitt et uendelig vesen!

 

Valget av din fremtid er nå du trenger å gjøre det!

 

Vi har en tusen år foran oss før slutten og ødeleggelsen av jorden!

 

Som jeg allerede har sagt og gjentatt mange ganger,

« Jeg er ikke en profet »

slik at jeg kan ta feil.

Dette ville ikke være første gang!

 

Likevel, fakta viser at profetiene er oppfylt daglig foran øynene våre.

 

Jeg inviterer deg til å se denne videoen Rabbi Ron Chaya på endetiden

 

link til den fullstendige versjonen av videoen

http://www.leava.fr/cours-torah-judaisme/actualites/conflit-israelo-arabe/5775-annee-guerre.php

 

Kjære brødre og søstre i Kristus, blir du også soldater og vitner om den oppstandne Kristus.

Tiden vil slippe, og jeg ber dere alle ber vet eller husker eksistensen av denne bloggen til alle dine kontakter, slik at alle kan bli oppmerksom på spesielle tider av menneskets historie som nå lever menneskeheten.

Bloggadresse

https://victorpicarra.wordpress.com/

sentinelle3

JESUS ​​KRISTUS ER MIN KING

. /: /.

Du kan få direkte tilgang til alle artiklene mine ved denne linken.

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

 

Jeg kan ikke avslutte denne artikkelen selv lenge viet til Apocalypse uten å legge ved en kopi av boken om Apocalypse jeans. (Kopiert på nettet)

 

De siste dagene vil være den vanskeligste og uten hjelp fra Gud, kjærlighet til Jesus Kristus og forbønn av Jomfru Maria, vil det være svært vanskelig å ikke bukke under i siste øyeblikk.

 

La oss alle be og be igjen og igjen mine kjære brødre og søstre i Kristus for å forberede seg til den forestående retur av vår kjære Konge, Jesus Kristus, Guds eneste sønn av Gud. 

 

Før du leser boken om Apocalypse må ha nøkler fordi denne boken ble forseglet, som Daniels bok, til menneskelig forståelse til slutten av tid.

.

Noen viktige:

 

For å forstå de visjoner av John vi må forstå at han så vår tid med referanse rammen av sin tid.

 

I beskriver gresshopper og hester, kan vi forstå at hans beskrivelse passer angrepshelikoptre.

 

Når de beskriver tankene kan vi forstå at de er tanker.

 

Når man snakker om syv hoder kan vi forstå som ser sju figurer av amerikanske presidenter på dollar (dollar).

 

Når vi snakker om bilder som taler, må vi forstå at dette er fjernsyn.

Og så videre …

.

Dette er grunnen til at boken ble beseglet til å forstå mannen til slutten av tiden siden det nittende århundre ingen kunne forstå siden ingen visste om angrepshelikoptre, tanks og annet moderne krig utstyr som ville eksistere på slutten av tid.

 

Du vil se at denne boken viser at vi lever i en tid med Johannes ‘visjoner.

.

Takk til alle lesere

Takk til WordPress 

Takk til Google 

.

Bortsett fra i spesielle tilfeller, vil denne artikkelen (litt lenge jeg innrømme) være den siste i det minste frem til september 2015, og kanskje til og med permanent hvis Gud vil fjerning av kirken og retur av vår Herre Jesus Kristus skje før da.

Takk og Gud velsigne dere.

Ha det bra.

Notat.

En lagt tenk venter bunnen av artikkelen leser.

Victor

Engel med trompet

Apocalypse 1

 

1.1

Åpenbaring av Jesus Kristus (Apocalypse betyr åpenbaring) som Gud gav ham for å vise sine tjenere det som snart skal, og han gjorde det kjent ved å sende sin engel for sin tjener Johannes,

 

1.2

Hvem bar vitnesbyrd om Guds ord og vitnesbyrdet om Jesus Kristus, alt det han så.

 

1.3

Salig er den som leser og de som hører ordene i denne profetien, og holder fast på det som er skrevet der: For tiden er nær.

 

1.4

John til de syv menigheter i Asia: Nåde og fred til deg fra ham som er og som var og som kommer, og fra de syv ånder som er for hans trone,

 

1.5

og fra Jesus Kristus troverdige vitne, den førstefødte av de døde og herskeren over kongene på jorden! Ham som elsker oss og har fridd oss ​​fra våre synder med sitt blod,

 

1.6

og har gjort oss til konger og prester for Gud og sin Fader, ham tilhører æren og makten i all evighet! Amen!

 

1.7

Se, han kommer med skyene. Og hvert øye skal se ham, også de som har gjennomboret ham; og alle jordens slekter skal gråte sårt over ham. Ja.Amen!

 

1.8

Jeg er Alfa og Omega, sier Gud Herren, han som er og som var og som kommer, den Allmektige.

 

1.9

Jeg, Johannes, din bror og har del i trengselen og riket og tålmodigheten i Jesus, jeg var på den ø som kalles Patmos, for Guds ord og vitnesbyrdet om Jesus.

 

1.10

Jeg var i ånden på Herrens dag, og jeg hørte bak meg en høy røst som en basun

 

1.11

sa: Det du ser, skriv det i en bok og send det til de sju menighetene i Efesos, Smyrna, Pergamon, Tyatira, Sardes, Filadelfia og til Laodikea.

 

1.12

Jeg snudde meg for å se hva som var stemmen som talte til meg. Og blir slått, så jeg syv lysestaker av gull,

 

1.13

og midt lysestakene en som til en menneskesønn, kledd i en fotsid kjortel og med et gullbelte på brystet.

 

1.14

Og hans hode og hår var hvitt som hvit ull, som snø; Øynene hans var som en ildslue,

 

1.15

hans føtter var lik skinnende kobber, som om de brent i en ovn; og hans stemme var som lyden av mange vann.

 

1.16

Han hadde i sin høyre hånd syv stjerner. Fra hans munn kommer et skarpt sverd med to kanter; og hans åsyn var som solen skinner i sin kraft.

 

1.17

Da jeg så ham, falt jeg ned for hans føtter som død. Han la sin høyre hånd på meg og sa: Frykt ikke!

 

1.18

Jeg er den første og den siste og den levende. Jeg var død; og se, jeg er levende i all evighet. Jeg har nøklene til døden og dødsriket.

 

1.19

Skriv de tingene som du har sett, og som er, og som må være heretter;

 

1,20

hemmeligheten med de syv stjerner som du så i min høyre hånd, og de syv gull lysestaker. De syv stjerner er engler for de syv menigheter, og de syv lysestaker er syv menigheter.

 

Apocalypse 2

 

2.1

Og skriv til engelen for menigheten i Efesus: Dette sier han som holder de sju stjerner i sin høyre hånd, som vandrer blant de sju lysestaker av gull:

 

2.2

Jeg vet om dine gjerninger, ditt arbeid og din utholdenhet. Jeg vet du ikke kan tolerere det onde; at du har prøvd dem som kaller seg apostler, men ikke er det, og du har funnet at de er løgnere;

 

2.3

du har utholdenhet, du har lidd på grunn av mitt navn, og du blitt trett.

 

2.4

Men jeg har imot dig at du har forlatt din første kjærlighet.

 

2.5

Kom derfor i hu hva du er falt, og omvende seg, og gjør de første gjerninger! hvis ikke, vil jeg komme til deg og flytte lysestaken din fra sitt sted, med mindre du omvender.

 

2.6

Men dette har du at du hater nikolaittenes nikolaittenes gjerninger, som jeg og hater.

 

2.7

La den som har ører høre hva Ånden sier til menighetene som seirer, ham vil jeg gi å ete av livets tre, som er i Guds paradis.

 

2.8

Og skriv til engelen for menigheten i Smyrna: Dette sier den første og den siste, han som var død og er blitt levende:

 

2.9

Jeg vet om din trengsel og din fattigdom (men du er rik) og spotten fra dem som sier de er jøder, og ikke er det, men er Satans synagoge.

 

2.10

Frykt ikke for det du skal lide. Se, djevelen skal kaste nogen av eder i fengsel, forat I skal prøves, og I skal ha trengsel i ti dager. Vær tro inntil døden, så vil jeg gi deg livets krone.

 

2.11

La den som har ører høre hva Ånden sier til menighetene: Den som seirer, skal slett ikke skades av den annen død.

 

2.12

Og skriv til engelen for menigheten i Pergamum: Dette sier han som har det skarpe sverd med to kanter;

 

2.13

Jeg vet hvor du bor, jeg vet hvor Satans trone. Du holder fast ved mitt navn, og du fornektet ikke min tro, selv i de dager hvor Antipas var mitt trofaste vitne, som ble drept hos dere, der Satan bor.

 

2.14

Men jeg har imot deg, fordi du har nogen der som holder fast ved Bileams lære, han som lærte Balak å legge en snublestein før sønn av Israel, for å spise ting ofret til avguder, og å drive hor.

 

2.15

På samme måte har du også de som holder til læren om nikolaittenes.

 

2.16

Omvend derfor; ellers vil jeg komme til dig raskt, og vil kjempe mot dem med sverdet av min munn.

 

2.17

La den som har ører høre hva Ånden sier til menighetene som seirer, ham vil jeg gi av den skjulte manna, og jeg vil gi ham en hvit stein, og på steinen er et nytt navn skrevet som ingen kjenner uten den som får det.

 

2.18

Og skriv til engelen for menigheten i Tyatira: Dette sier Guds Sønn, som har øyne som ildslue, og hvis føtter er lik skinnende kobber:

 

2.19

Jeg vet om dine gjerninger, din kjærlighet, din tro, din trofaste tjeneste, din utholdenhet og din siste arbeider mer enn den første.

 

2.20

Men jeg har imot deg at du tåler kvinnen Jesabel, som kaller seg selv en profetinne, og som lærer og forfører mine tjenere til å drive hor og ete avgudsoffer .

 

2.21

Jeg ga henne tid til å omvende seg, og hun vil ikke omvende sig.

 

2.22

Se, jeg kaster henne på sykeseng, og stor trengsel for dem som driver hor med henne, med mindre de omvender seg ikke fra sine gjerninger.

 

2.23

Jeg vil drepe hennes barn med døden; og alle menighetene skal kjenne at jeg er den som søker sinn og hjerter, og jeg vil gi til enhver etter hans gjerninger.

 

2.24

Til deg, for alle de andre i Tyatira, som ikke får denne læren, som ikke kjenner Satans dybder, som de kaller dem, jeg sier dere: Jeg vil ikke legge på deg andre byrde;

 

2,25

Men det som du har, hold fast til jeg kommer.

 

2.26

Den som seirer, og tar vare på mine gjerninger inntil enden, jeg gi makt over folkene.

 

2,27

Han skal styre dem med jernstav, som det bryter leirkar, og selv jeg har fått av min Far.

 

2.28

Og jeg vil gi ham morgenstjernen.

 

2,29

La den som har ører høre hva Ånden sier til menighetene

 

Apocalypse 3

 

3.1

Og skriv til engelen for menigheten i Sardes: Dette sier han som har de sju Guds ånder og de syv stjerner: Jeg vet om dine gjerninger. Jeg vet at du er i live, du er død.

 

3.2

Bli våken, og styrk det som er igjen og er i ferd med å dø; for jeg har ikke funnet dine gjerninger fullkomne for Gud.

 

3.3

Husk derfor hvordan du har mottatt og hørt, og holder fast, og omvende seg. Hvis du ikke ser, skal jeg komme som en tyv, og du skal ikke vite hvilken time jeg kommer over deg.

 

3.4

Men du har noen få i Sardes som ikke har sølt til klærne sine; De vil gå med meg i hvitt, fordi de er verdige.

 

3.5

Den som seirer, skal bli kledd i hvite klær, Jeg vil ikke utslette hans navn av livets bok, og jeg vil kjennes ved hans navn for min Fader og for hans engler.

 

3.6

La den som har ører høre hva Ånden sier til menighetene

 

3.7

Skriv til Philadelphia Church engelen Dette sier den Hellige, den sanne, han som har Davids nøkkel, som åpner og ingen skal stenge, som stenger og ingen åpner:

 

3.8

Jeg vet om dine gjerninger. Her, fordi du har liten styrke, og har dog tatt vare på mitt ord og ikke fornektet mitt navn, jeg har satt foran dig en åpnet dør, og ingen kan lukke.

 

3.9

Se, jeg vil gjøre dem til Satans synagoge, som sier de er jøder, og ikke er det, men lyver Se, jeg vil gjøre dem komme og falle ned for dine føtter, og å vite at jeg elsket deg.

 

3.10

Fordi du har tatt vare på mitt ord om tålmodighet, vil jeg og fri dig ut fra den prøvelsens stund som skal komme over hele verden, for å prøve dem som bor på jorden.

 

3.11

Jeg kommer snart. Hold fast hva du har, for at ingen skal ta din krone.

 

3.12

Den som seirer, ham vil jeg gjøre til en støtte i min Guds tempel, og han skal aldri mer gå; Jeg vil skrive på ham min Guds navn og navnet på byen min Gud, det nye Jerusalem, stige ned fra himmelen fra min Gud, og mitt nye navn.

 

3.13

La den som har ører høre hva Ånden sier til menighetene

 

3.14

Og skriv til engelen for menigheten i Laodikea: Dette sier han som er amen, det trofaste og sannferdige vitne, opphavet til Guds skaperverk:

 

3.15

Jeg vet om dine gjerninger. Jeg vet at du verken er kald eller varm. Gid du var kald eller varm!

 

3.16

Men fordi du er lunken, og at du er verken kald eller varm, vil jeg spy deg ut av min munn.

 

3.17

Fordi du sier: Jeg er rik, jeg er rik, og jeg har ingen nød, og fordi du ikke vet at du er elendig og ynkelig og fattig og blind og naken,

 

3.18

Jeg råder deg at du kjøper av mig gull, glødet i ild, så du kan bli rik, og hvite klær, forat du kan bli kledd, og at din nakenhets skam ikke vises, og salve til å salve dine øyne, så du kan se.

 

3.19

Meg, jeg refser og tukter dem jeg elsker. Være ivrige derfor og omvende seg.

 

3.20

Se, jeg står for døren og banker. Om noen hører min røst og åpner døren, da vil jeg gå inn til ham og holde nattverd med ham, og han med meg.

 

3.21

Den som seirer vil jeg gi å sitte med meg på min trone, likesom jeg og har seiret og har satt meg med min Far på hans trone.

 

3,22

La den som har ører høre hva Ånden sier til menighetene

 

Apocalypse 4

 

4.1

Derefter så jeg, og se, det var en dør åpnet i himmelen. Den første røst, som jeg hørte var som lyden av en basun, som talte med meg, sa: Stig op her, og jeg vil vise dig ting som må være heretter.

 

4.2

Straks jeg var i Ånden. Og se, en trone var satt i himmelen, og på tronen sat.

 

4.3

Han som satt der, var å se på som en jaspis og en sardin; og tronen var omgitt av en regnbue i sikte likesom en smaragd.

 

4.4

Rundt tronen var det tjuefire troner, og på disse tjuefire troner eldste sitte, kledd i hvite klær, og på sine hoder med gullkroner.

 

4.5

Tronen går det ut lyn og røster og tordener. Foran tronen brenner syv fakler, som er de syv Guds ånder.

 

4.6

Det tronen som et hav av glass, likt krystall. Midt i tronen og rundt tronen er det fire livsvesener, fulle av øine for og bak.

 

4.7

Den første levende vesen som en løve, den andre skapningen som en kalv, den tredje levende skapning hadde et ansikt som et menneske, og det fjerde livsvesen er likt en flyvende ørn.

 

4.8

De fire levende skapninger, som hver har seks vinger, er fulle av øyne rundt og innenfor. De holder å si dag og natt, Hellig, hellig, hellig er Herren Gud, den allmektige, han som var hvem som er og som kommer!

4.9

 

Når livsvesenene gir pris og ære og takk til ham som sitter på tronen, ham som lever i all evighet,

 

4.10

de tjuefire eldste ned for ham som sitter på tronen, og tilber ham som lever i all evighet, og kaster sine kroner ned for tronen og sier:

 

4.11

Du er verdig, vår Herre og Gud, til å få prisen og æren og makten; For du har skapt alle ting, og for din nytelse de er og ble opprettet.

 

Apocalypse 5

 

5.1

Og jeg så i hans høire hånd som satt på tronen, en bokrull, skrevet innvendig og uten, forseglet med syv segl.

 

5.2

Og jeg så en veldig engel, som ropte med høy røst: Hvem er verdig til å åpne boken og bryte seglene på den?

 

5.3

Og ingen i himmelen eller på jorden eller under jorden som kunde åpne boken eller se i den.

 

5.4

Da gråt jeg sårt fordi ingen blev funnet verdig til å åpne boken eller se i den.

 

5.5

Og en av de eldste sier til mig: Gråt ikke! se, løven av Juda stamme, Davids rotskudd, har seiret og kan åpne boken og de syv segl.

 

5.6

Og jeg så mellom tronen og de fire livsvesener og de eldste et lam stå der, likesom slaktet. Han hadde syv horn og syv øine, det er de syv Guds ånder sendt ut over hele jorden.

 

5.7

Han kom og tok den ut av den høyre hånden til ham som satt på tronen.

 

5.8

Da han tok boken, falt de fire livsvesener og de tjuefire eldste ned for Lammet, hver med en harpe og gullskåler fulle av røkelse, som er de helliges bønner.

 

5.9

Og de sang en ny sang og sier: Du er verdig til å ta bokrullen og åpne seglene; fordi du blev slaktet og har frelst oss til Gud med ditt blod ut av hver stamme og tunge og folk og ætt;

 

5.10

du har gjort dem til et kongerike og til prester for vår Gud, og de skal være konger på jorden.

 

5.11

Jeg så, og jeg hørte en røst av mange engler omkring tronen og livsvesenene og de eldste, og tallet på dem var myriader av myriader og tusener av tusener.

 

5.12

Sa med høy røst: Lammet som er slaktet, er verdig til å få makt, rikdom og visdom og styrke, ære, ære og ros.

 

5.13

Og hver skapning som er i himmelen, på jorden og under jorden, havet og alt som er i dem, hørte jeg si: Ham som sitter på tronen, og til Lammet være ros og ære og herlighet og makt, i all evighet!

 

5.14

Og de fire livsvesener sa: Amen! Og de eldste falt ned og tilbad.

 

Apocalypse 6

 

6.1

Og jeg så da Lammet åpnet et av de syv segl, og jeg hørte et av de fire livsvesener si som med tordenrøst: Kom.

 

6.2

Jeg så, og se, en hvit hest. Og han som satt på den, hadde en bue, en krone ble gitt ham, og han drog ut med seier og til seier.

 

6.3

Da han åpnet det annet segl, hørte jeg det annet livsvesen si: Kom.

 

6.4

Og det kom ut en annen hest, som var rød. Sin rytter ble gitt makt til å ta freden fra jorden, at de skulle slakte hverandre; og et stort sverd ble gitt til ham.

 

6.5

Da han åpnet det tredje segl, hørte jeg det tredje livsvesen si: Kom. Jeg så, og se, en sort hest. Sin rytter hadde en vekt i sin hånd.

 

6.6

Og jeg hørte midt i de fire levende skapninger en stemme som sa: Et mål hvete for en penning, og tre mål bygg for en penning; men ikke gjør det onde til olje- og vinen.

 

6.7

Da han åpnet det fjerde segl, hørte jeg røsten av det fjerde livsvesen si: Kom.

 

6.8

Jeg så, og se, en blek hest av en farge. Sin rytter ble kåret Døden, og dødsriket fulgte med ham. Kraften ble gitt dem over fjerdedelen av jorden, til å drepe med sverd og med sult og med pest, og ved villdyrene på jorden.

 

6.9

Da han åpnet det femte segl, så jeg under alteret deres sjeler som var myrdet for Guds ords skyld og for det vitnesbyrd som de hadde.

 

6.10

De ropte med høy røst og sa: Hvor lenge, Master hellig og sant, du skal ikke dom og hevner vårt blod på dem som bor på jorden?

 

6.11

Og hvite kapper ble gitt til hver av dem; og det ble sagt til dem at de skulle hvile litt lenger, før det fremstod det fulle antall av sine medtjenere og deres brødre som skulle bli drept som dem.

 

6.12

Jeg så da det åpnet det sjette segl; og det var et stort jordskjelv, ble solen sort som en hårsekk, og hele månen ble som blod;

 

6.13

og stjernene på himmelen falt ned på jorden, som når et fikentre rystes av en sterk vind kaster sine umodne fikener.

 

6.14

Og himmelen vek bort, likesom en bokrull som rulles sammen, og hvert fjell og hver øy ble flyttet fra sitt sted.

 

6.15

Kongene på jorden og stormennene og høvdingene, de rike, den sterke, og hver slave og hver fri mann gjemte seg i hulene og imellem over fjellene.

 

6.16

Og de sier til fjellene og hamrene: Fall over oss og skjul oss for hans åsyn som sitter på tronen og fra Lammets vrede;

 

6.17

For den store dagen av hans vrede er kommet, og hvem kan stå?

 

Apocalypse 7

 

7.1

Etter dette så jeg fire engler som står på de fire verdenshjørner; holder de fire vindene av jorden, at vinden ikke blåser på jorden eller havet, eller på noe tre.

7.2

Og jeg så en annen engel stige opp fra øst, og har segl den levende Gud;Han ropte med høy røst til de fire engler som det var gitt å skade jorden og havet, og sa:

 

7.3

Skad ikke jorden eller havet eller trærne før vi har beseglet i pannen på de vår Guds tjenere.

 

7.4

Og jeg hørte tallet på dem som var beseglet hundre og førtifire tusen av alle Israels stammer sønn:

 

7.5

av Juda stamme tolv tusen beseglet; av Rubens stamme tolv tusen, av Gads stamme tolv tusen,

 

7.6

av Asers stamme tolv tusen, av stammen av Naftali tolv tusen, av Manasse stamme tolv tusen,

 

7.7

av Simeons stamme tolv tusen, av Levi stamme tolv tusen, av Jissakars stamme tolv tusen,

 

7.8

av Sebulons stamme tolv tusen, av Josefs stamme tolv tusen, av Benjamins stamme tolv tusen beseglet.

 

7.9

Etter dette så jeg, og se, en stor skare, som ingen kunne telle, av alle nasjoner og stammer og folk og tungemål. Som stod for tronen og for Lammet, kledd i hvite kjortler, og med palmegrener i sine hender.

 

7.10

Og ropte med høy røst og sa: Frelsen tilhører vår Gud, han som sitter på tronen, og Lammet.

 

7.11

Og alle englene stod omkring tronen og de eldste og de fire levende skapninger; og de falt på sitt ansikt foran tronen og tilbad Gud,

 

7.12

sa: Amen! Velsignelse og herlighet, og visdommen og takken, ære, makt og styrken tilhører vår Gud i all evighet! Amen!

 

7.13

Og en av de eldste tok til orde og sa til meg: Disse som er kledd i hvite kjortler, hvem er de, og hvor er de kommet?

 

7.14

Jeg sa til ham: Herre, du vet. Og han sa til mig: Dette er de som kommer ut av den store trengsel; de har vasket sine kjortler og gjort dem hvite i Lammets blod.

 

7,15

Det er derfor de er før Guds trone og tjener ham dag og natt i hans tempel. Han som sitter på tronen, skal bo blant dem;

 

7,16

De vil aldri være sulten, vil de ikke lenger tørst, og solen skal ikke slå dem, eller noen hete.

 

7.17

For Lammet, som er midt for tronen, skal vokte dem og føre dem til kilder av levende vann, og Gud skal tørke bort hver tåre fra deres øyne.

 

Apocalypse 8

 

8.1

Da han åpnet det syvende segl, blev det stillhet i himmelen omkring en halv time.

 

8.2

Og jeg så de syv engler som står for Gud, og syv basuner ble gitt til dem.

 

8.3

Og en annen engel kom og stod ved alteret, og han hadde et røkelseskar; Han fikk mye røkelse, for at han skulle legge den med bønner alle de hellige på gull-alteret foran tronen.

 

8.4

Røken av røkelsen, med helliges bønner fra den engels hånd før Gud.

 

8.5

Og engelen tok røkelseskaret, fylte det med ild fra alteret og kastet det på jorden. Og det var røster og tordener, og lyn og jordskjelv.

8.6

Og de syv engler som hadde de syv basuner, gjorde sig til lyd.

 

8.7

Den første hørtes. Og det kom hagl og ild, blandet med blod, og de ble kastet ned på jorden; og en tredjedel av jorden ble brent, og tredjedelen av trærne ble brent opp, og alt grønt gress ble brent opp.

 

8.8

Den andre engelen blåste i sin trompet. Og noe som en stor brennende fjell ble kastet i havet; og en tredjedel av havet ble til blod,

 

8.9

og en tredjedel av de levende skapninger i havet og hadde liv, døde, og tredjedelen av skipene ble ødelagt.

 

8.10

Den tredje engelen blåste i sin trompet. Og det falt ned fra himmelen en stor stjerne, brennende som en fakkel, og den falt på tredjedelen av elvene og på vannkildene.

 

8.11

Den stjernens navn er Malurt; En tredjedel av vannene blev til malurt, og mange mennesker døde av vannet, fordi det var blitt beskt.

 

8.12

Den fjerde engelen blåste i sin trompet. Og tredjedelen av solen blev slått, og tredjedelen av månen og tredjedelen av stjernene, slik at en tredjedel av dem ble formørket, og dagen skinte ikke for en tredje del av det, og natten likeså.

 

8.13

Jeg så, og jeg hørte en engel som flyr under det høyeste av himmelen og sa med høy røst: Ve, ve, ve dem som bor på jorden, på grunn av de andre stemmene til trompeten av de tre englene er i ferd med å blåse!

 

Apocalypse 9

 

9.1

Den femte engelen blåste i sin trompet. Og jeg så en stjerne faller fra himmelen til jorden. Nøkkelen til avgrunnens brønn ble gitt til ham,

 

9.2

Og han åpnet avgrunnen. Og han gikk opp røyk ut av brønnen som røken av en stor ovn, og solen og luften ble formørket av røken fra brønnen.

 

9.3

Fra ut av røken kom det gresshopper over jorden; og fikk makt som den kraften skorpionene på jorden.

 

9.4

Han ble bedt om ikke å skade gresset på jorden eller noe grønt, heller ikke noe tre, men bare de mennesker som ikke hadde Guds segl på sine panner.

 

9.5

Den ble gitt til dem, ikke å drepe dem, men å pine dem i fem måneder;og deres pine var som pinen av en skorpion når den stikker et menneske.

 

9.6

I disse dager, vil menneskene søke døden og ikke finne den, de ønsker å dø, og døden skal fly fra dem.

 

9.7

Gresshoppene så ut som hester, rustet til kamp; det var over deres hoder som kronene som gull, og deres åsyn var som menneskers åsyn.

 

9.8

Og de hadde hår som kvinner, og deres tenner var som løve tenner.

 

9.9

De hadde brynjer som brynjer av jern, og lyden av deres vinger var som lyden av vogner når mange hester løper til strid.

 

9.10

De har stjerter som skorpioner, og stikk, og det er i deres haler makt til å skade menneskene i fem måneder.

 

9.11

De hadde som konge over dem engel avgrunnen, hvis navn på hebraisk er Abaddon, men på gresk Apollyon.

 

9.12

En ve er over. Se, det kommer to woes mer heretter.

 

9.13

Den sjette engel blåste. Og jeg hørte en røst fra de fire horn på det gull-alter som stod for Gud,

 

9.14

Sa til den sjette engel, han som hadde basunen: Løs de fire engler som er bundet ved den store elven Eufrat.

 

9.15

Og de fire englene som var forberedt på en time, dag, måned og år, ble løslatt for å drepe en tredjedel av menneskene.

 

9.16

Antallet den hær av ryttere var to ganger ti tusen ganger ti tusen; jeg hørte tallet.

 

9.17

Og således så jeg hestene i mitt syn, og dem som satt på dem hadde brynjer av flammende rødt, hyasint blå og svovel. Lederne for hestene var som løvehoder; og munnen utstedt brann, røyk og svovel.

 

9.18

En tredjedel av menneskene ble drept av disse tre plagene, ved brann og røyk, og av svovelet som gikk ut av deres munn.

 

9.19

For kraften av hestene er i deres munn og i deres hale; halene er som slanger og har hoder, og med dem de har vondt.

 

9.20

De andre mennene som ikke ble drept ved disse plager, omvendte seg ikke fra de sine henders verk, så de ikke skulle tilbe djevler og avguder av gull, sølv, bronse, stein og tre som verken kan se eller høre eller gå;

 

9.21

og de omvendte seg ikke fra sine mord eller fra sine kunster, og heller ikke fra sitt horelevnet eller fra sine tyverier.

 

Apocalypse 10

 

10.1

Jeg så en annen veldig engel komme ned fra himmelen, klædd i en sky;over hodet var regnbuen himmelen, og ansiktet hans var som solen, og hans føtter som ildstøtter.

 

10.2

Han hadde en liten bok åpen i hånden. Han satte sin høyre fot på havet og sin venstre fot på jorden;

 

10.3

og han ropte med høy røst, som en løve brøler. Da han ropte, sju tordener med sine røster.

 

10.4

Og da de syv tordener hadde ytret sin stemme, jeg var i ferd med å skrive; og jeg hørte en røst fra himmelen si: Sett segl for det som de syv tordener talte, og skriv det ikke.

 

10.5

Og engelen som jeg så stod på havet og på land, løftet sin høyre hånd mot himmelen

 

10.6

og sverget ved ham som lever i all evighet, han som skapte himmelen og det som er i den, jorden og det som er i den, og havet og det som er på den, at det ville tid

 

10.7

Men i dagene av stemmen til den syvende engel, når han skal blåse i basunen, skal Guds hemmelighet være fullbyrdet, som han kunngjorde for sine tjenere profetene.

 

10.8

Og den stemmen jeg hadde hørt fra himmelen talte til meg igjen og sa: Gå og ta den lille boken åpen i engels hånd som står på havet og på land.

 

10.9

Og jeg gikk bort til engelen, forteller ham til å gi meg den lille boken. Og han sa: Ta det, og spise den; det vil gjøre magen bitter, men i munnen vil det være søt som honning.

 

10.10

Jeg tok den lille bokrullen fra den engels hånd og spiste den opp; det var i min munn søt som honning, men da jeg hadde spist den, magen min var bitter.

 

10.11

Da sa de til meg: Du skal igjen profetere om mange folk, nasjoner, språk og konger.

 

Apocalypse 11

 

11.1

Det ble gitt meg et rør, likesom en stav, sier: Stå op, og måle Guds tempel, alteret og dem som tilber der.

 

11.2

Men retten til templet, la den være, og mål den ikke! fordi det ble gitt til hedningene, og de skal tråkke den hellige by i førtito måneder.

 

11.3

Jeg vil gi mine to vitner makt til å profetere i sekk, tusen 260 dager.

 

11.4

Dette er de to oliventrær og de to lysestaker som står for jordens Herre.

 

11.5

Hvis noen ønsker å skade dem, skyte ut av deres munn og fortærer deres fiender; og hvis noen vil skade dem, skal han drepes på denne måten.

 

11.6

De har makt til å lukke himmelen, så det ikke faller regn i de dager de er profeter; og de har makt til å endre vann til blod, og til å slå jorden med alle slags plager, så ofte de vil.

 

11.7

Når de har fullført sitt vitnesbyrd, vil dyret som stiger opp fra avgrunnen, føre krig og erobre dem og drepe dem.

 

11.8

Og deres døde kropper skal ligge på gaten i den store by som heter, åndelig, Sodoma og Egypt, hvor også vår Herre ble korsfestet.

 

11.9

Og de av folket og slekter og tungemål og nasjoner skal se likene tre dager og en halv, og de ikke lider deres døde kropper for å bli satt i gravene.

 

11.10

Og på grunn av dem som bor på jorden, skal glede seg med glede, og de skal sende gaver til hverandre, fordi disse to profetene plage for dem som bor på jorden.

 

11.11

Etter tre dager og en halv livets Ånd fra Gud inngått dem, og de stod på sine føtter; og stor frykt falt på dem som så dem.

 

11.12

Og de hørte en røst fra himmelen som sa til dem: Kom opp her! Og de steg opp til himmelen i en sky; og deres fiender så dem.

 

11.13

På den tiden var det et stort jordskjelv, og tiendedelen av byen falt; syv tusen mennesker ble drept i jordskjelvet, og resten var livredd og priste Gud i himmelen.

 

11.14

Det annet ve er over. Se, det tredje ve kommer snart.

 

11.15

Den sjuende engelen blåste i sin trompet. Og det var i himmelen sterke røster sa: Den rike verden er vår Herre og hans salvede; og han skal regjere i all evighet.

 

11.16

Og de tjuefire eldste som satt foran Gud på sine troner, falt på sitt åsyn og tilbad Gud,

 

11.17

Sa: Vi takker dig, Herre Gud, du allmektige, du som er og som var, fordi du har tatt din store makt og tok besittelse av hans rike.

 

11.18

Nasjonene var sinte; og din vrede er kommet, og tiden er kommet for å dømme de døde, for å belønne dine tjenere profetene, hellige og dem som frykter ditt navn, små og store, og da du skal ødelegge dem som ødelegger jorden.

 

11.19

Og Guds tempel i himmelen åpnet, og hans pakts ark ble sett i hans tempel. Og det kom lyn og røster og tordener, og et jordskjelv, og stor hagl.

 

Apocalypse 12

 

12.1

Et stort tegn viste seg på himmelen: en kvinne kledd i solen, månen under hennes føtter, og en krone av tolv stjerner på hodet.

 

12.2

Hun var gravid, og hun ropte ut i arbeid og vondt å føde.

 

12.3

Et annet tegn viste seg på himmelen; og se, en stor ildrød drage, som hadde syv hoder og ti horn og sju kroner på sine hoder.

 

12.4

Dens stjert drog tredjedelen av himmelens stjerner og kastet dem på jorden. Dragen stod foran kvinnen som skulle føde, for å sluke hennes barn når hun hadde født.

 

12.5

Hun fødte en sønn, som skal styre alle folkeslag med jernstav. Og hennes barn ble bortrykket til Gud og til hans trone.

 

12.6

Og kvinnen flyktet ut i ørkenen, hvor hun har et sted utarbeidet av Gud, at det de skulle gi 1260 dager.

 

12.7

Det ble en strid i himmelen. Mikael og hans engler kjempet mot dragen.Og dragen stred, og dens engler,

 

12.8

men de var ikke den sterkeste, og deres plass mere funnet i himmelen.

 

12.9

Og ble kastet den store dragen, den gamle slange, han som kalles djevelen og Satan, han som forfører hele verden han ble kastet ned på jorden, og hans engler ble kastet ned med ham.

 

12.10

Og jeg hørte på himmelen en høy røst som sa: Nå er frelsen og styrken og riket vår Gud, og makten hans salvede; fordi det ble stormet, anklager som våre brødre, som anklaget dem for vår Gud dag og natt.

 

12.11

Og de har seiret over ham ved Lammets blod og det ord de vitnet, og de hadde ikke sitt liv inntil døden.

 

12.12

Derfor fryder, dere himler og dere som bor i himmelen. Ve jorden og havet! For djevelen er steget ned til dere i stor vrede, vel vitende om at han har liten tid.

 

12.13

Da dragen så at den var kastet ned på jorden, forfulgte den kvinnen som hadde født gutten.

 

12.14

Og de to vingene fra den store ørnen ble gitt til kvinnen forat hun skulde flyve ut i ørkenen til sitt sted, hvor hun får sin føde en tid, tider og en halv tid, fra forsiden av slange.

 

12.15

Og fra hans munn slangen spydde vann som en elv etter kvinnen, til årsaken til flommen.

 

12.16

Og jorden kom kvinnen til hjelp, og jorden åpnet sin munn og slukte elven som dragen sprutet av sin munn.

 

12.17

Og dragen var sint mot kvinnen, og han gikk for å føre krig mot de andre av hennes ætt, dem som holder Guds bud og har Jesu vitnesbyrd.

 

Apocalypse 13

 

13.1

Og jeg sto på sanden ved havet. Og jeg så ut av havet et dyr som hadde syv hoder og ti horn, og på sine horn ti kroner, og på sine hoder bespottelige navn.

 

13.2

Dyret jeg så, var likt en leopard; hans føtter som en bjørn, og dets munn som en løvemunn. Dragen ga det sin kraft og sin trone og stor makt.

 

13.3

Og jeg så et av dets hoder likesom såret til døden; og hans dødelige sår ble legt. Og hele verden undret etter dyret.

 

13.4

Og de tilbad dragen som ga makt til dyret: de tilbad dyret og sa: Hvem er lik dyret, og hvem kan kjempe mot det?

 

13.5

Og det ble gitt en munn som talte arrogant ord og bespottelser til ham;og han ble gitt myndighet til å handle i førtito måneder.

 

13.6

Og han åpnet sin munn til spott mot Gud, til å spotte hans navn og hans bolig og dem som bor i himmelen.

 

13.7

Og det ble gitt ham å føre krig mot de hellige og seire over dem. Og ble gitt ham makt over hver stamme, folk, språk og nasjon.

 

13.8

Og alle som bor på jorden, skal tilbe ham, hvis navn ikke har blitt skrevet fra verdens grunnvoll ble i Lammets livets bok som ble slaktet.

 

13.9

Om noen har ører, han høre!

 

13.10

Det fører i fangenskap skal gå i fangenskap; hvis noen dreper med sverdet, skal bli drept med sverd. Her er tålmodighet og tro de hellige.

 

13.11

Da så jeg stige opp fra jorden et annet dyr, og han hadde to horn som et lam, og talte som en drage.

 

13.12

Det utøver all myndighet i det første dyret før ham, og han får jorden og dens innbyggere tilbe det første dyret, som fikk det dødelige såret ble leget.

 

13.13

Han gjør store tegn, det endog får ild komme ned fra himmelen på jorden i synet av menn.

 

13.14

Og han forfører dem som bor på jorden ved de tegn som han hadde makt til å gjøre i nærvær av dyret, forteller innbyggerne i jorden for å gjøre et billede til det dyr som fikk såret av sverdet og levde .

 

13.15

Og han hadde makt til å gi ånde til bildet av dyret, at dyrets bilde skulle snakke og føre så mange som ikke ville tilbe dyrets bilde skulle bli drept.

 

13.16

Og han gjør slik at alle, både små og store, rike og fattige, frie og treller, tar imot et merke på sin høyre hånd eller på sin panne:

 

13.17

og at ingen kan kjøpe eller selge uten den som har merket, navnet på dyret eller tallet for dets navn.

 

13.18

Her er visdom. La den som har forstand, telle antall dyret. For det er menneskes tall, og dets tall er seks hundre og seksti seks.

 

Apocalypse 14

 

14.1

Jeg så, og se, Lammet stod på Sions berg, og med ham hundre førtifire tusen, som hadde dets navn og dets Fars navn skrevet på sine panner.

 

14.2

Og jeg hørte en røst fra himmelen som lyden av mange vann, som lyden av sterk torden; og stemmen jeg hørte var sånn av harpespillere spiller på sine harper.

 

14.3

Og de sang en ny sang for tronen og for de fire livsvesener og de eldste.Og ingen kunne lære sangen uten de hundre og førtifire tusen som ble kjøpt fra jorden.

 

14.4

Dette er de som ikke har gjort seg urene med kvinner, for de er som jomfruer; de følger Lammet hvor han går. Disse er kjøpt fra menneskene til en førstegrøde for Gud og Lammet

 

14.5

Og i deres munn er det ikke funnet løgn; for de er uten skyld.

 

14.6

Jeg så en annen engel flyve under det høieste himmelen, som hadde et evig evangelium å forkynne for dem som bor på jorden, for alle nasjoner og stammer, tungemål og folk.

 

14.7

Sa med høy røst: Frykt Gud og gi ham ære, for timen for hans dom er kommet; og tilbe ham som gjorde himmelen og jorden og havet og vannkildene.

 

14.8

Og atter en annen engel fulgte efter og sa, Babylon er falt, falt, Babylon den store, som har gitt alle folk å drikke av vin av vrede av hennes hor!

 

14.9

Og atter en tredje engel fulgte etter dem og sa med høy røst: Dersom noen tilber dyret og hans bilde og mottar hans merke på pannen eller på hånden,

 

14.10

selv skal han også drikke av vinen fra Guds vrede, helles full styrke i koppen av hans vrede, og han skal pines med ild og svovel for de hellige engler og for Lammet.

 

14.11

Og røyken av deres pine stiger opp i all evighet; og de har ikke hvile dag eller natt, de som tilber dyret og dets bilde, og hver den som tar dets navns merke.

 

14.12

Her er helliges tålmodighet som holder Guds bud og troen på Jesus.

 

14.13

Og jeg hørte en røst fra himmelen si: Skriv: Salige er de døde som dør i Herren! Ja, sier Ånden, de skal hvile fra sitt arbeid, for deres gjerninger følger dem.

 

14.14

Jeg så, og se, en hvit sky, og på skyen satt en som lignet en menneskesønn, ha på hodet en gullkrone og i sin hånd en skarp sigd.

 

14.15

Og en annen engel kom ut av templet og ropte med høy røst til ham som satt på skyen, Thrust i din sigd og høste; Timen til å høste er kommet, for høsten på jorden er overmoden.

 

14.16

Og han som satt på skyen lot sin sigd på jorden. Og jorden ble høstet.

 

14.17

Og en annen engel kom ut av templet i himmelen, og også han hadde en skarp sigd.

 

14.18

En annen engel, som hadde makt over ilden, kom fra alteret, og han ropte med høy røst til ham som hadde den skarpe sigd: Thrust i din skarpe sigd og høst druene av vintreet Jorden; for hennes druene er fullmoden.

 

14.19

Og engelen lot sin sigd på jorden. Og samlet vintreet på jorden og kastet druene inn i den store vinpresse Guds vrede.

 

14.20

Og vinpressen ble tråkket utenfor byen; og blod kom ut av vinpressen like til hesten hodelag, med plass til to hundre miles.

 

Apocalypse 15

 

 

15.1

Da så jeg i himmelen et annet tegn, flott og fantastisk, syv engler som hadde de syv plager, den siste, for i dem er fylt opp Guds vrede.

 

15.2

Og jeg så som et hav av glass blandet med ild, og de som hadde erobret dyret og hans bilde og antallet hans navn, stå på glasshavet, har de harper av Gud.

 

15.3

Og de synger Moses Guds tjener, og sangen om Lammet, sier Dine gjerninger er store og vidunderlige, Herre Gud den allmektige! Dine veier er rettferdige og sanne, konger nasjonene!

 

15.4

Hvem skal ikke frykte, Herre, og ære ditt navn? For du alene er hellig. Og alle folkene skal komme og tilbe for ditt åsyn, for dine rettferdige dommer er blitt åpenbart.

 

15.5

Derefter så jeg, og templet med vidnesbyrdets telt ble åpnet i himmelen.

 

15.6

Og de syv engler som hadde de syv plager, kom ut av templet, klædd i rent og skinnende lin og med gullbelter rundt brystet.

 

15.7

Og en av de fire livsvesener gav de syv engler syv gullskåler fulle av Guds vrede som lever i all evighet.

 

15.8

Og templet ble fylt med røyk fra Guds herlighet og av hans makt; og ingen kunne gå inn i templet før de sju plagene fra de sju englene var fullført.

 

Apocalypse 16

 

16.1

Og jeg hørte en høy røst fra templet si til de syv engler: Gå og helle ut jorden syv skåler Guds vrede.

 

16.2

Den første gikk, og tømte sin skål ut over jorden. Og en ond og farlig byld på de mennesker som hadde dyrets merke og tilbad hans bilde.

 

16.3

Den andre engelen tømte sin skål ut i havet, og det ble til blod som av en død mann. og hver levende sjel døde, alt som var i sjøen.

 

16.4

Den tredje engel tømte sin skål ut i elvene og i vannkildene. Og de ble til blod.

 

16.5

Og jeg hørte engelen over vannene si: Rettferdig er du som er og som var; du er hellig, at du har dømt således.

 

16.6

For de har utøst blod av hellige og profeter, og du har gitt dem blod å drikke, for de er det verd.

 

16.7

Og jeg hørte alteret si: Ja, Herre Gud, du allmektige, dine dommer er sanne og rettferdige.

 

16.8

Den fjerde tømte sin skål ut på solen. Og det ble gitt ham å brenne menneskene med ild;

 

16.9

Og menneskene brente i svær hete, og spottet Guds navn, han som har makt over disse plagene, og de angret ikke å gi ham ære.

 

16.10

Den femte engel tømte sin skål på tronen av dyret. Og dets rike blev formørket; og de tygget sine tunger av pine,

 

16.11

og spottet himmelens Gud for sine piner og for sine bylder, og omvendte seg ikke fra sine gjerninger.

 

16.12

Den sjette engelen tømte sin skål ut i den store elven Eufrat. Og vannet i den tørket opp, at veien for kongene fra øst kunne ryddes.

 

16.13

Og jeg så ut av munnen på dragen og fra munningen av dyret og fra munningen av den falske profet, tre urene ånder som frosker.

 

16.14

For de er demoners ånder som gjør tegn, og de går ut til kongene over hele jorden, for å samle dem til krigen på den store dagen Guds allmektige.

 

16.15

Se, jeg kommer som en tyv. Salig er den som våker og tar vare på sine klær, så han ikke skal gå naken og de skal se hans skam! –

 

16.16

Samlet dem på det sted som på hebraisk heter Harmageddon.

 

16.17

Den sjuende engelen tømte sin skål ut i luften. Og han gikk ut av templet, fra tronen, og en høy røst som sa: Det er skjedd!

 

16.18

Og det kom lyn og røster og tordener og et stort jordskjelv, et slikt som ikke har vært fra mennene var på jorden, så stor tremor.

 

16.19

Og den store byen ble delt inn i tre deler, og byene nasjonene falt, og Gud husket store Babylon, for å gi henne kopp vinen av hans brennende vrede.

 

16.20

Og hver ø vek bort, og fjell blev ikke funnet.

 

16.21

Og stor hagl, hver stein om vekten av et talent, kom ned fra himmelen på menneskene; og menneskene spottet Gud på grunn av pesten av hagl, fordi plagen var meget stor.

 

Apocalypse 17

 

 

17.1

En av de syv engler som hadde de syv skåler, kom og snakket til meg og sa: Kom, jeg vil vise deg dommen over den store skjøge som sitter på mange vann.

 

17.2

Som kongene på jorden har drevet hor, og med vinen av hennes horelevnets de som bor på jorden ble gjort beruset.

 

17.3

Han førte mig i ånden ut i ørkenen. Og jeg så en kvinne sitte på et skarlagenrødt dyr, full av navn på blasfemi og hadde syv hoder og ti horn.

 

17.4

Kvinnen var kledd i purpur og skarlagen og lyste av gull og edelstener og perler. Hun holdt i hånden et gullbeger, fullt av stygg og av hennes horelevnets uren.

 

17.5

Og på hennes panne var skrevet et navn, en hemmelighet: Babylon, den store, mor til skjøgene og stygghetene på jorden.

 

17.6

Og jeg så kvinnen drukken med blodet til de hellige og blodet av martyrene av Jesus. Og se henne, ble jeg grepet av en stor forbauselse.

 

17.7

Og engelen sa til meg: Hvorfor gav du beundre? Jeg vil si dig hemmeligheten med kvinnen og med dyret som bærer henne, og som har de syv hoder og ti horn.

 

17.8

Det dyr du så, var og er ikke mer. Og det skal stige opp fra avgrunnen og gå til fortapelse. Og de som bor på jorden hvis navn ikke har blitt skrevet fra verdens grunnvoll ble i livets bok, når de ser dyret som var og ikke er , og ennå er. –

 

17.9

Dette er det vett som har visdom. De syv hoder er syv fjell, som kvinnen sitter på.

 

17.10

Og det er syv konger; de fem er falt, den ene er til, den annen er ennu ikke kommet, og når han kommer, skal han fortsette en kort tid.

 

17.11

Og dyret som var og ikke er, er i seg selv en åttende konge, og er av de syv, og farer bort til undergang.

 

17.12

De ti horn som du så, er ti konger som ennå ikke har fått rike, men de får makt som konger én time sammen med dyret.

 

17.13

Disse har én tanke, og skal gi sin makt og myndighet til dyret.

 

17.14

De krig mot Lammet, og Lammet skal seire over dem, fordi han er herrers herre og kongers konge, og kalte og utvalgte og trofaste som er med ham er.

 

17.15

Og han sa til mig: De vann som du så, hvor skjøgen sitter, er folk og skarer og nasjoner og tungemål.

 

17.16

De ti horn som du så på dyret vil hate den prostituerte, og vil også strippe naken, spise hennes kjøtt og brenne henne opp med ild.

 

17.17

For Gud gav dem i hjertet å fullføre sin hensikt og ett sinn, og gi sitt rike til dyret, inntil Guds ord er blitt fullbyrdet.

 

17.18

Og kvinnen du så er den store by som hersker over kongene på jorden.

 

Apocalypse 18

 

18.1

Etter dette har jeg sett ned fra himmelen en annen engel, som har stor autoritet; og jorden ble opplyst av hans herlighet.

 

18.2

Han ropte med høy røst og sa: Babylon er falt, falt, Babylon den store!Det er blitt et bosted for onde ånder, og et fengsel for hver uren ånd, og et fengsel for hver uren og hatet fugl,

 

18.3

fordi alle folkeslag har drukket vin av vrede sitt horelevnet, og kongene på jorden vil komme med sitt horelevnet, og kjøpmennene på jorden er blitt rike ved overflod av hennes delikatesser.

 

18.4

Og jeg hørte en annen røst fra himmelen si: Gå ut fra henne, mitt folk, forat I ikke skal ha del i hennes synder, og at dere ikke skal få noen av hennes plager.

 

18.5

For hennes synder når like til himmelen, og Gud har husket hennes urettferdige gjerninger.

 

18.6

Gi henne igjen som hun gjengitt, og gjengjeld henne dobbelt efter hennes gjerninger. I cupen som har hun fylt fill henne dobbelt.

 

18.7

Så mye som hun priste seg selv, og levde deilig, så mye gi henne av pine og sorg. Fordi hun sier i sitt hjerte: Jeg sitter som dronning og er ikke enke, og skal se sorg

 

18.8

På grunn av dette, på en dag skal hennes plager komme, død og sorg og hungersnød, og hun skal bli opbrent med ild. For sterk er Herren Gud som dømmer.

 

18.9

Og kongene på jorden, som driver med henne usømmelighet og luksus, skal gråte og jamre sig over henne når de ser røken av hennes brand.

 

18.10

Står langt borte av frykt for hennes pine, og sa: Ve! ve! Den store byen Babylon, den mektige byen! For på én time er din dom kommet

 

18.11

Og kjøpmennene på jorden skal gråte og sørge over henne, fordi ingen mere kjøper deres varer,

 

18.12

last med gull, sølv og edelstener og perler og fint lin og purpur og silke og skarlagen, og allslags velluktende tre, alle typer elfenben, noe slags svært kostbart tre, kobber og jern og marmor,

 

18.13

og kanel, krydder, røkelse, myrra, røkelse, vin, olje, fint mel og hvete, storfe og sau, hester, vogner og kropper og sjeler menn.

 

18.14

Den frukt som din sjel hadde lyst til, er gått fra deg; og alt det fete og blir borte for dig, og du skal finne dem igjen.

 

18.15

De som handler med slikt, de som er blitt rike ved henne, skal stå langt borte av frykt for hennes pine; gråte og jamre,

 

18.16

Og sa: Ve! ve! Den store by, som var klædd i fint lin og purpur og skarlagen og lyste av gull og edelstener og perler! For på én time så stor en rikdom er ødelagt

 

18.17

Og hver skipsfører, alle som seilte til noe sted, og sjømenn, og som ferdes på havet, stod langt borte,

 

18.18

og ropte da de så røken av hennes brand, og sa: Hvem er lik den store by?

 

18.19

De kastet støv på sine hoder, ropte de, og de var i sorg, ropte de og sa: Ve! ve! Den store by, hvor er blitt rike av hennes rikdom alle som har skib i sjøen, i en time hun har blitt ødelagt!

 

18.20

Himmelen, glede seg over det! Og dere helgener og apostler og profeter, gleder også! For Gud har hevnet deg på henne.

 

18.21

Og en veldig engel løftet en sten som en stor kvernsten og kastet den i havet og sa: Så med vold skal Babylon bli kastet, den store byen, og det skal ikke finnes.

 

18.22

Og vi ikke mere høres i dig lyden av harpespillere, musikere, fløytespillere og trompetister, ett ikke lenger finnes i deg ingen håndverker, for overhodet håndverket, ikke mere høres Du er lyden av sliping,

 

18.23

lampen skal ikke mere skinne hjemme, og røst av brudgom og brud skal ikke mere høres i dig; for dine kjøbmenn var stormennene på jorden, fordi alle folk blev ført vill ved din trolldom

 

18,24

og fordi i den blev funnet blod av profeter og hellige og alle som er blitt myrdet på jorden.

 

Apocalypse 19

 

19.1

Etter dette har jeg hørt i himmelen som en høy røst av en stor skare, som sa: Halleluja Frelsen og æren og makten tilhører vår Gud,

 

19.2

fordi hans dommer er sanne og rettferdige; han har dømt den store skjøge som ødela jorden med sitt horelevnet, og han har krevd sine tjeneres blod av skur av hennes hånd.

 

19.3

Og de sa igjen: Halleluja! … Hennes røyken går opp i all evighet.

 

19.4

Og de tjuefire eldste og de fire livsvesener falt ned og tilbad Gud som sitter på tronen, og sa: Amen! Halleluja!

 

19.5

Og en røst kom fra tronen, som sa: Lov vår Gud, alle I hans tjenere, dere som frykter ham, små og store!

 

19.6

Et j’entendis comme une voix d’une foule nombreuse, comme un bruit de grosses eaux, et comme un bruit de forts tonnerres, disant: Alléluia! Car le Seigneur notre Dieu tout puissant est entré dans son règne.

 

19.7

La oss juble og glede, og gi ham ære; for Lammets bryllup er kommet, og hans kone har gjort seg klar

 

19.8

og det ble gitt henne å bære fint lin, rent og hvitt. For det fine lin er de helliges rettferdige gjerninger.

 

19.9

Og engelen sa til meg: Skriv: Salige er de som er innbudt til bryllupsmåltid Lammet! Og han sa til meg: Dette er Guds sanne ord.

 

19.10

Og jeg falt ned for hans føtter for å tilbe ham; men han sa til meg: Se til at du gjør det! Jeg er din medtjener, og av dine brødre som har Jesu vitnesbyrd. Tilbe Gud. For Jesu vitnesbyrd er profetiens ånd.

 

19.11

Og jeg så himmelen åpnet, og se, en hvit hest. Sin rytter, heter Trofast og Sannferdig, og han dømmer og strider med rettferdighet.

 

19.12

Øynene hans var som en ildslue, på hans hode er det mange kroner; han hadde et navn skrevet som ingen kjenner, om ikke selv;

 

19.13

og han er iført en kledning som er dyppet i blod. Hans navn er Guds Ord.

 

19.14

Og hærene i himmelen fulgte ham på hvite hester, kledd i fint lin, hvitt og rent.

 

19.15

Fra hans munn kommer et skarpt sverd som å slå hedningene; Han skal styre dem med jernstav; Han tråkker vinpressen av brenn og vrede Allmektige Gud.

 

19.16

Han har på sin kappe og på sin lend et navn skrevet: Kongers konge og herrers herre.

 

19.17

Og jeg så en engel som stod i solen. Og han ropte med høy røst og sa til alle fuglene flyr i midten av himmelen, kom, samle sammen for den store supper av Gud,

 

19.18

å ete kjøtt av konger og kjøtt av kapteiner, kjøttet av den mektige, kjøtt av hester og deres ryttere, kjøtt av alle, frie og slaver, små og store.

 

19.19

Og jeg så dyret og kongene på jorden og deres hærer samlet for å føre krig mot ham som satt på hesten og hans hær.

 

19.20

Og dyret ble grepet, og sammen med det den falske profeten som hadde gjort de tegn før ham der han forført dem som hadde tatt imot dyrets merke og tilbad hans bilde. De ble begge kastet levende i ildsjøen som brenner med svovel.

 

19.21

Og resten ble drept med sverdet som gikk videre fra munnen på ham som satt på hesten; og alle fuglene fråtset seg på kjøttet deres.

 

Apocalypse 20

 

20.1

Da så jeg en engel som kom ned fra himmelen, som hadde nøkkelen til avgrunnen og en stor lenke i sin hånd.

 

20.2

Han grep dragen, den gamle slange, som er djevelen og Satan, og bandt ham for tusen år.

 

20.3

Han kastet ham i avgrunnen og lukket den og forseglet den over ham, for at han skulle forføre folkene, inntil de tusen år var til ende. Etter det må han bli sluppet løs en kort tid.

 

20.4

Og jeg så troner, og de satte seg på dem ble gitt myndighet til å dømme.Og jeg så sjelene til dem som ble halshugget for Jesu vitnes og på grunn av Guds ord, og de som ikke hadde tilbedt dyret eller hans bilde og ikke hadde tatt merket på deres panne eller hånd. De ble levende og hersket sammen med Kristus i tusen år.

 

20.5

Den andre døde ble ikke levende før de tusen år var til ende. Dette er den første oppstandelse.

 

20.6

Salig og hellig er den som har del i den første oppstandelse! Den annen død ingen makt over dem; men de skal være prester for Gud og Kristus, og regjere med ham i tusen år.

 

20.7

Og når de tusen år er til ende, skal Satan løses av sitt fengsel.

 

20.8

Og han skal gå ut for å forføre de folk som bor i de fire verdenshjørner, Gog og Magog, for å samle dem til krigen; deres tall er som havets sand.

 

20.9

Og de gikk opp på overflaten av jorden og omringet helliges leir og den elskede by. Brann kom ned fra himmelen og fortærte dem.

 

20.10

Og djevelen som forførte dem, ble kastet i sjøen med ild og svovel, hvor dyret og den falske profet. Og de skal pines dag og natt i all evighet.

 

20.11

Da så jeg en stor hvit trone, og ham som satt på den. Jorden og himmelen bort, og det ble ikke funnet sted for dem.

 

20.12

Og jeg så de døde, små og store, stå for Gud. Og bøker ble åpnet. Og en annen bok ble åpnet, som er livets bok. Og de døde ble dømt etter sine gjerninger, i henhold til hva som ble skrevet i disse bøkene.

 

20.13

Havet gav tilbake de døde som var i det, og døden og dødsriket gav tilbake de døde som var i dem; og alle ble dømt etter sine gjerninger.

 

20.14

Og døden og dødsriket ble kastet i ildsjøen. Dette er den annen død, ildsjøen.

 

20.15

Og hver den som ikke ble funnet innskrevet i livets bok, ble kastet i ildsjøen.

 

 

Apocalypse 21

 

21.1

Da jeg så en ny himmel og en ny jord; for den første himmel og den første jord var borte, og havet var ikke mer.

 

21.2

Og jeg så kommer ned fra himmelen, fra Gud, den hellige stad, det nye Jerusalem, i stand som en brud som er prydet for sin brudgom.

 

21.3

Og jeg hørte en høy røst som sa: Se, Guds bolig er hos menneskene Han skal bo hos dem, og de skal være hans folk, og Gud selv skal være hos dem.

 

21.4

Han skal tørke bort hver tåre fra deres øyne, og døden skal ikke være mer, og det skal ikke være mer død sorg eller skrik eller smerte, for de første ting er veket bort.

 

21.5

Og han som satt på tronen, sa: Se, jeg gjør alle ting nye. Og han sa Write:for disse ord er troverdige og sanne.

 

21.6

Han sa til meg: Det er skjedd! Jeg er Alfa og Omega, begynnelsen og enden. Til tørst vil jeg gi av kilden med livets vann fritt.

 

21.7

Den som seirer, skal arve alle ting; Jeg vil være hans Gud, og han skal være min sønn.

 

21.8

Men de feige, vantro, avskyelige, morderne, seksuelt umoralske, trollmennene, avgudsdyrkerne og alle løgnere skal få sin del i sjøen som brenner med ild og svovel; det er den annen død.

 

21.9

En av de syv engler som hadde de syv skåler, fulle av de syv siste plager, kom og snakket til meg og sa: Kom, jeg vil vise dig bruden, Lammets hustru.

 

21.10

Og han førte mig i ånden til et stort og høyt fjell. Og han viste meg den hellige byen Jerusalem som kommer ned fra himmelen fra Gud, som har Guds herlighet.

 

21.11

Hennes lyset var likt en stein mest dyrebare, som en jaspis, klar som krystall.

 

21.12

Hun hadde en stor og høi mur. Hun hadde tolv porter, og på portene tolv engler og navn skrevet av de tolv Israels stammer sønn:

 

21.13

på øst tre porter, på nord tre porter, på de sør tre porter, og i vest tre porter.

 

21.14

Veggen hadde tolv grunnvoller, og i dem navnene på de tolv apostler Lammet.

 

21.15

Den som snakket til meg, hadde en målestang av gull for å måle byen og dens porter og dens mur.

 

21.16

Og staden ligger firkant, og dens lengde var lik sin bredde. Han målte byen med siv, tolv tusen stadier; lengde, bredde og høyde er like.

 

21.17

Han målte dens mur: 144 alen, en manns tiltak, det vil si av engelen.

 

21.18

Veggen var laget av jaspis, og byen var rent gull, som klart glass.

 

21.19

Grunnlaget for veggen av byen ble prydet med alle slags edelstener: det første grunnlaget var jaspis, den andre safir, den tredje chalcedony, den fjerde smaragd,

 

21.20

den femte onyx, den sjette karneol, den syvende krysolitt, den åttende beryll, den niende topas, den tiende krysopras, den ellevte hyasint, den tolvte ametyst.

 

21.21

De tolv portene var tolv perler; hver av portene var av én perle. Kvadratet av byen var rent gull, som gjennomsiktig glass.

 

21.22

Jeg så ikke noe tempel i byen; for Herren Gud den allmektige er dens tempel, og Lammet.

 

21.23

Byen har ikke behov for solen eller månen til å skinne; for Guds herlighet oplyser den, og Lammet er dens lys.

 

21.24

Nasjonene skal vandre i dens lys, og kongene på jorden bærer sin herlighet.

 

21.25

Sine porter skal holdes stengt av dagen, for det skal ikke være noen natt der.

 

21.26

De skal bringe heder og ære av nasjoner.

 

21.27

Det inngå det noe blasfemisk, eller en som engasjerer seg i skamme eller svikefull; det vil komme som de som er skrevet i Lammets bok av livet.

 

Apocalypse 22

 

22.1

Og han viste meg en ren elv med livets vann, klar som krystall, som strømmet ut av Guds trone og Lammet.

 

22.2

I midten av torget og på begge sider av elva, var det et livets tre, som bærer tolv avlinger av frukt, gir sin frukt hver måned, og bladene var til legedom for nasjonene.

 

22.3

Det skal ikke være mer forbannelse. Guds trone og Lammet skal være i det; hans tjenere skal tjene ham og se ansiktet hans,

 

22.4

og hans navn vil være på sin panne.

 

22.5

Det blir ingen natt der; og de trenger ikke lys av lampe eller lys, fordi Herren Gud gir dem lys. Og de skal regjere i all evighet.

 

22.6

Og han sa til meg: Disse ord er troverdige og sanne; og Herren Gud av de hellige profeter sendt sin engel for å vise sine tjenere det som snart. –

 

22.7

Og se, jeg kommer snart. Salig er den som holder ordene i denne profetiske bok!

 

22.8

Jeg, Johannes, som hørte og så disse ting. Og da jeg hadde hørt og sett, falt jeg ned for føttene til engelen som viste meg til å tilbe ham.

 

22.9

Men han sa til meg: Se til at du gjør det! Jeg er din kamerat tjeners og dine brødre profetene, og som tar vare på ordene i denne boken. Tilbe Gud.

 

22.10

Og han sa til meg, ikke sette segl for de profetiske ord i denne boken.For tiden er nær.

 

22.11

Den som er urettferdig være urettferdig likevel at han som er skitten fortsatt være uren; og den rettferdige fremdeles rettferdighet, og han som er hellig fortsette å være hellig.

 

22.12

Se, jeg kommer snart, og min lønn er med meg, for å gi enhver igjen etter som hans gjerning.

 

22.13

Jeg er Alfa og Omega, den første og den siste, begynnelsen og enden.

 

22.14

Salige er de som vasker sine kapper, så de må få rett til livets tre, og kan gå inn gjennom portene til byen!

 

22.15

Men utenfor er hundene og trollmennene og de som driver hor og drapsmennene og avgudsdyrkerne og enhver som elsker og taler løgn!

 

22.16

Jeg, Jesus, har sendt min engel for å vitne for dere disse ting i menighetene. Jeg er roten og avkom av David, den klare morgenstjerne.

 

22.17

Og Ånden og bruden sier: Kom. Og den som hører det, si: Kom. Og la det tørste komme; Og den som vil, han ta livsens vann fritt.

 

22.18

Jeg vitner for enhver som hører ordene i denne profetiske bok: Om noen legger til dem, Gud ham de plagene som er beskrevet i denne boken;

 

22.19

og hvis noen tar noe bort fra ordene i denne profetiske bok, skal Gud ta bort hans del fra livets tre og i den hellige by er beskrevet i denne boken.

 

22.20

Han som vitner om dette, sier: Ja, jeg kommer snart. Amen! Kom, Herre Jesus!

 

22.21

Nåde av Herren Jesus være med alle!

stearinlys lysestake-anim

Hold preciously godt tent flammen av vår tro! Hun vil være uunnværlig i vanskelige tider som forverrer og forverres igjen og igjen før retur av vår Herre Jesus Kristus.

Ser deg snart.

Før vi forlater og venter på retur av vår Herre Jesus Kristus, jeg ønsker å hjelpe deg med å meditere på menneskets historie.

Offisiell vitenskap avviser kreasjonisme (skapelse av mennesket av Gud) og legger frem en teori uten Gud.

Hvem ønsker at mannen kommer fra en kjede av utviklingen av livet på Jorden ville ha dukket opp i en rekke sjanser, og da sønnen ville bli forvandlet over millioner av år.

Til slutt endte med registrering hel rekke plante- og dyreliv som vi vet.

Selvfølgelig den offisielle vitenskapen har vendinger, men vi må innse fakta, alle forskere som støtter evolusjonsteorien er intelligente vesener og derfor de vet at de tar feil og likevel vedvarer.

HVORFOR!

Alt jeg kan si er at menneskelivet er strødd med mysterier og noen menn for ukjente grunner skjulte sannheter til menneskeheten i tusenvis av år.

 

Jesus Kristus er den eneste sønn av Gud!

Det er på døren, og hans tilbakekomst er overhengende!

Hold Faith!

Snart mannens historie vil bli avslørt!

Her er en video som vil tillate deg å åpne øynene og forstå at menneskets historie er mye mer kompleks enn i bøkene til offisielle historier!

 

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.