Regeringstid JESUS ​​- Kristus kommer!

armar

 

Jesus Kristus är vid dörren, efter två tusen år av väntan, finner vi att profetiorna förebådar hans återkomst har uppfyllts i vår generation sedan 14 maj 1948.

Detta är den dag då skapandet av staten Israel, som markerade början av avkastningen av det judiska folket i Israel på det land där deras förfäder.

År sjuttio enlighet med en profetia om Jesus Kristus, var templet i Jerusalem förstördes och judarna spridda runt om i världen fram till slutet av tiden.

 

Inrättandet av staten Israel var därmed den första bibliska tecken på den sista tiden!

.

Vi kommer att se i den här artikeln konsekvenser för mänskligheten av annonsen och Jesu Kristi återkomst på Jorden.

.

Jag ÖVERSIKT

Vilka tider vi lever!

Vi ser världen som vår referensram och vår egen värdeskala.

 

Liksom alla av oss, min värdeskala tog form gradvis efter min födelse.

 

Det är i Portugal 17 Jun 1952 runt Lissabon jag kom till världen.

 

När jag var fem mina föräldrar immigrerade till Frankrike där jag växte upp och mitt liv utveckla min referensram.

 

Jag visste tider av kol hår, tvätta hus, tvättmaskiner, lampor och även en radiostation med kristall som gjordes av min far.

 

Så jag växte upp med den tekniska revolutionen och övervaka dess utveckling.

 

När mina föräldrar i början av 60-talet köpte våra första tv- lampor « svart och vitt » , jag försäkra er om att vid den tiden var en verklig revolution i franska hem och män talade redan om att kolonisera månen !

 

Jag har sett sedan femtiotalet, som de i min ålder och en del äldre, alla förändringar i livet, teknik utan också i samhället.

 

Det är dessutom på den tiden (50 år) att tekniken har tagit ett jättekliv med skapandet av den första datorn 1948.

 

(För mer information se min artikel):

BUDSKAP TILL UNGDOMAR på baksidan av JESUS ​​CHRIST

 

Ja, jag deltog i så många denna otroliga teknik revolution.

 

Men tyvärr denna teknologiska revolution avreglerades i hand med revolutionen dör och företag, men även globala demografi

 

Från slutet av 40-talet till 70-talet viktiga för företaget var att ge arbete åt alla « Män och kvinnor » , så att alla inblandade i denna kollektiva och nödvändig utveckling av efterkrigstidens samhälle och betalar frukten varv teknisk, kostnader och astronomiska kostnaderna för återuppbyggnaden efter andra världskriget.

 

Det var en tid präglad av små affärer såsom stans buss och tunnelbana biljetter.

 

Ökad demografiska hjälpa företaget multiplicerat skapandet av arbetstillfällen för alla att delta i den kollektiva insats för att dra nytta av den tekniska utvecklingen.

 

Bankerna hade en mycket viktig roll i finansieringen av industri- och enskilda projekt.

 

Jag skulle till och med säga att utan bankerna, skulle många tekniska och industriella projekt från den tiden har legat på förslagsstadiet.

 

Dessa år av « full sysselsättning » 30 härliga namngivna var också kända i Frankrike av parollen « Metro-Boulot-Dodo »

 

I själva verket denna ohämmade marsch av teknik slutligen vägde tungt på familjer som män och kvinnor arbetade.

 

Den utbredda anställning av kvinnor var bland annat konsekvenserna av att skapa en störning av seder och bruk i samhället.

 

Ack, Många par åtskilda av arbetet till slut skilde.

 

Detta fenomen ledde med tiden ett förkastande av unga för äktenskap och även för religionsundervisning (Katekesen)

 

Barnen lämnade åt sig själva då ofta flera timmar om dagen var därmed lätt byte för perversa och kunde inte få föräldrarnas och familjens utbildning som ram som är nödvändig för att bevara den referensram av familjevärderingar, religiös , sociala och samhälleliga överförs till stor del av familjer och kyrkliga organisationer över generationer.

 

 Den tekniska revolutionen var därmed i slutändan ett pris och det priset var förstörelsen av familjen och katolska läran!

 

Alla kan se i dag skadan till familjen och den katolska läran.

 

En del unga människor i en förort till storstäder tror att Jesus Kristus är namnet på en professionell fotbollsspelare !!!

 

Det är först i västvärlden att den tekniska revolutionen har startat, utvecklat och utbredd. Senare är det i Asien som har fortsatt.

 

Många länder förblev för en mängd olika skäl utanför denna tekniska utveckling, särskilt i Afrika och i öst, men också i vissa länder i norra delen av planeten som var under dominans av det forna Sovjetunionen.

 

Vi ser i dag att det är i dessa länder qu’affluent dessa otaliga« invandrare » i hopp om att hitta ett bättre liv i västvärlden kallas avancerat tekniskt.

 

Vissa migranter i deras läckor dör på vägarna i flykten och andra drunknar i Medelhavet.

 

Många överlevande uttåget fortsätta att överleva flera år i västvärlden i misär eller i mycket osäkra.

 

Och det är där den andra delen av det pris som betalas till den tekniska revolutionen.

 

Människor i länder som har lämnats vid sidan av denna tekniska revolution är inte att utvecklas och leva i stor misär trots den rikedom av exploatering och källare i deras land mark av andra som ta vinster på deras bekostnad.

 

Mer äventyr lämna dessa länder och ibland gå med kvinnor och barn på vägarna framför allt till Europa på jakt efter en bättre värld.

 

De som inte dödas på vägarna ofta möter rån och våld på vägarna i flykten.

 

Deras nya liv är ofta gjorda av elände, lidande och otrygghet.

 

I berättelsen, har alla tekniska framsteg tagit lite tid innan du gör en vinst generaliseras till mänskligheten.

 

Detta var fallet under den industriella revolutionen i 19 : e talet som skapade initialt mycket arbetslöshet och misär innan du skapar miljontals arbetstillfällen.

 

Men vår generation står inför ett stort problem som hindrar oss från att gå framåt och dra en tillräcklig allmän nytta för hela mänskligheten och även hjälpa människor i nöd.

 

Detta är « förräderi » av   « Några av våra politiker »  som har lovat under sina val, att försvara oss,   (vi människor)  för att styra och hantera våra nationer .

Inklusive en man i Frankrike

 »  Giscard   »

Vilket den 3 januari 1973, då han var Frankrikes president den har antagit en lag som kräver staten att låna från banker på den internationella marknaden i stället för att låna från den franska och Banque de France.

 

Ägare av stora globala banker blev sedan mästare i världen och har ett tillstånd.

 

De sätter händerna på pengar av stater och folk och de alla skyldiga oss att öppna bankkonton.

 

Löner, enligt lag, har därför betalas med check och sedan banköverföring.

 

Bankerna slutade en gång för att vara till nytta för samhället att bli oumbärlig för mänskligheten.

 

De har blivit verklig betalning och inkassoföretagen tar i förbigående en betydande andel av varje transaktion, samt bankavgifter, bankavgifter, förvaltningsarvoden och andra avgifter.

 

Bankerna hade inte längre ett mål var att göra en vinst i överskott och med alla medel!

 

Inte bara staten i skuld, men också enskilda medborgare utpressad av bankerna.

 

Detta var fallet i Frankrike, men även i de flesta av världens länder.

 

Ägare av stora internationella banker har blivit mästare i världen har gjort genom att ta bort s  »  Gold Standard  «  och inte behöva hålla, enligt lagstiftningen, en mängd guld i förhållande till de pengar upptäckte att de tillät.

 

Att vara skuldsatt och därför avreglerades en galen kapplöpning och desperata sökande efter upprörande vinst, även till skapandet och marknadsföringen av bankprodukter « Toxic » (knappt lönsamma och starka beslöjade risker).

.

Många banker har därför sprang raka förluster till följd tyvärr med dem på hösten 29 september 2008 tusentals investerare och sätta miljontals familjer på gatorna, i fattigdom och misär.

 

De som inte har tvingats att stänga sina dörrar räddades av enbart bokföring för att dölja sina misslyckanden och sina ruiner.

 »  Giscard   »

VGE

Känd av dess initialer VGE

Lagen om 3 jan 1973 orsakar

av alla våra statsskulden.

 

Skulderna statliga, privata och bank ackumulerats från år till år sedan 1973 för att nå sådana djup att de har blivit omöjligt att återbetala och de hindrar oss att utvecklas på annat sätt än genom nya lån.

 

Människan har blivit franska utan att inse en slav i modern tid.

 

År 2015 är dessa väldigt många människor på jorden som har blivit genom skuldslavar i modern tid.

 

Misär och otrygghet har blivit den dagliga många familjer runt om i världen.

 

Frågan vi kan ställa oss är hur och i vilken riktning situationen kommer att utvecklas!

 

Världens befolkning var två miljarder halv miljard 1950.

Hon är nu i 2015 till mer än sju miljarder människor.

Världens befolkning har nästan tredubblats på bara 63 år!

 

Om vi ​​hade dessa problem med skulder och demografi, vi kan med tiden rätta till situationen och fortsätta vår samhälleliga utveckling.

 

Men tyvärr saker och ting är mycket mer komplex!

 

Mer världens befolkning och högre vi ska skapa ännu mindre handel jobb som buss och tunnelbana biljetter som stansning på 60-talet så att varje familj kan leva ett värdigt liv och delta i den kollektiva ansträngningen .

 

Det är den roll som våra världsledare i spetsen för stater att genomföra en politik och nödvändiga medel för att förändra vårt samhälle.

 

Men vad gjorde de och vad gör de?

 

De anförtrotts våra liv, våra ekonomier och vår framtid till bankerna, som förstört av storhetsvansinne och inte längre existerar sedan 2008 efter New York-kraschen endast av pappersarbete som trycker spelet mognad och den slutliga nedgången av konkurs!

 

Men det värsta är att för att möjliggöra drift av offentliga och privata banker, nästan alla som är förstörda, centralbanker utfärdade astronomiska mängder av sedlar « Virtual » att låna ut till bankerna genom skrifter av spel mot Många banklån « Toxic »  att centralbanker gått med på att insättning.

 

Eftersom bankerna inte längre kreditvärdiga inlåning balansräkningar statliga banker och privata stationer har nu blivit oundvikligt på kort sikt!

 

Gissa vem som kommer att läggas fram notan …!

 

I avvaktan på denna sista höst, banker förblöda alla klienter (rika och fattiga).

 

På jobbet ägarna har bara ett ord « Ekonomi » och naturligtvis är det genom att minska lönelistor de inser de besparingar.

 

Det är denna generation som blir det viktigaste i mänsklighetens historia; som mest behöver hjälp av bankerna för att finansiera högst industriella och personliga projekt, för att övervinna detta uppsving i globala demografi, eftersom bankerna beter sig blodtörstiga rovfåglar söker endast omedelbar vinst för återhämta sig tillräckligt med pengar för att fördröja sin kollaps och konkursansökan.

 

Som alltid när saker går fel, är oenighet växer mellan män och mellan stater.

 

Dessa är då våld och krig som ersätter dialogerna och förhandlingarna.

 

Detta är vad vi ser varje dag, särskilt i länderna i Afrika, öster och norr om jorden som också är desamma som inte har upplevt teknisk expansion.

 

Det är uppenbart att den globala ekonomiska, politiska, sociala och samhälle är mycket kritisk.

 

Vi är även på randen till en global militär konflikt!

 

Eftersom ingenting är enkelt, lägga till alla dessa problem, framväxten av islamisk fanatism och vilja muslimer att invadera och omvända världen till islam, även med våld, inklusive terrorism eller försiktigt med medverkan av vissa våra folkvalda tjänstemän.

 

Och som om inte det vore nog, finner vi att världen började också visa oss att det finns och hon gör vad hon vill! Tyvärr på vår bekostnad!

 

Skyfall, Smal, bränder, stormar, cykloner, orkaner, tsunamis, jordbävningar och klimat upprör dagligen slå världen med styrka, kraft och stor skala under många år.

 

Och som om naturen ville även locka vår uppmärksamhet, ser vi att varje år miljontals fiskar, fåglar, vilda djur och boskap dör plötsligt utan känd orsak sedan 2008.

 

Allt detta är en verklighet bildade en oberoende kedja av fakta, betong, verkliga och faktiska!

 

Innan ett sådant apokalyptiska verkligheten måste vi först acceptera det som en mycket allvarlig men enkel verklighet av naturliga omständigheter.

 

Men vi behöver också intellektuell hederlighet att se om det finns en koppling och en gemensam punkt för alla dessa onda som drabbar mänskligheten med styrka varje dag.

 

Och här upptäcker vi att det är i Bibeln som är den enda länken och gemensamt för alla dessa nuvarande olyckor mänskligheten.

 

Dessa höjdpunkter, svåra och unika for Humanity vi lever är helt i linje med bibliska profetior angående den period som kallas:   « End Times » som tillkännager att den generation kommer att delta, kommer hon att se återkomsten av Jesus Kristus hans tusenåriga regering på jorden! 

 

 

Det låter helt fantastiskt och otroligt!

Men,

Men detta är den rena och enkla verklighet!

 

Vi lever uppenbarligen i vår tid den sista tiden annonseras i Bibeln!

 

II bevis och konsekvenserna av tidens slut.

sluttider

 

Över gången jag såg den negativa utvecklingen av vårt företag under 2008 efter börskraschen i New York, jag är intresserad av varför och hur alla de katastrofer som vi lever och förvärrats sedan födseln .

 

Varje analys som jag gjorde av den allmänna situationen skötemänskligheten, återvände jag konsekvent till samma slutsats.

 

Också oväntat qu’inimaginable för vanliga dödliga min slutsats var, vad jag visste om religion och efter många inspektioner på Bibeln, levde vi verkligen sent biblisk tid tillkännager Jesu Kristi återkomst!

 

Det var fantastiskt och så jag sökte ovedersägliga bevis.

 

Jo jag var tvungen att gå till bevis och finner att bevisningen var uppenbara och obestridliga många.

Det förändrade mitt liv!

 

Inför en sådan säkerhet, har prioriteringarna i livet verkade annorlunda för mig.

 

Se min artikel om skyltarna:

De tre sista tecknen på Jesu Kristi återkomst på jorden!

 

Högsta prioritet var att få dela med så många på jorden detta budskap från himlen att profetiorna aviserade trogen vi kommer tillbaka i härlighet Jesus Kristus den ende Guds son väntat på alla kristna för två tusen år att styra världen för tusen år fram till domedagen.

 

När det gäller lager, inte uttömmande, bibliska tecken och profetior förebådar återkomst vår Herre Jesus Kristus, jag inbjuder dig att läsa blogg Daniel Shepherd som gjorde ett enastående arbete.

 

Vi noterar med viss förvåning att alla bibliska profetior och tecken, tillkännager sin återkomst har uppfyllts i vår generation!

 

Mängden bibliska tecken och profetior (mer än femtio viktigt)tillkännager Jesu Kristi återkomst, som utförs under vår generation som en serie av ovedersägliga bevis.

 

Att känna igen och förstå den viktiga av Jesu Kristi återkomst på jorden, måste det börja med att ha objektivitet och öppenhet för att förstå och erkänna att hela vår civilisation bygger och bygger på Jesus Kristus.

 

I likhet med världs kalender som är baserad på Jesu Kristi födelse, vi är 2015 så två tusen femtonde året efter Jesu Kristi födelse.

 

Den här mannen « Jesus » föddes i ett stall på vintern har ingen värme än den som genereras av sina föräldrar och av djur som var närvarande, har under de senaste tre åren av sitt liv, 30-33 år predikade att han var Messias tillkännagavs i Bibeln (den första viljan).

 

Han hade med honom under hans tre år av att predika de tolv apostlarnas han lärde.

 

Detta ödmjuk man, predikade Guds rike, utförde han underverk, gick på vattnet, botade sjuka och även höjt döda (Lazarus).

 

Han mirakulöst multiplicerat också bröd och fisk till foder massorna som kom för att lyssna till hans predikningar.

 

Denne man som predikade förlåtelse och kärlek, greps, förödmjukad, förolämpade, hånad, torterade och slutligen korsfäst på Golgata mellan två tjuvar!

 

Men den här mannen « Jesus » inte var en människa som andra, var han den enda Guds son och kom tillbaka till livet i början av den tredje dagen förbi graven, visar hans apostlar och över femhundra personer som genom honom Guds son, kunde varje människa har evigt liv, för honom den enda sonen av Gud hade kommit överens om att gå genom döden för förlåtelse för våra synder.

 

Innan han återvände till Fadern, Jesus Kristus lovade att återvända i slutet av tid att få hans kyrka (hans anhängare som sparas av hans nåd) och sedan återvända för att regera på jorden i tusen år att spara genom att merit innan sista dom som har överlevt dag Guds vrede.

 

Gud är formellt. Ingen orent kan komma in i himmelriket och leva för evigt.

 

Man är bärare av arvsynden är i själva verket redan dömd vid födseln.

 

Men Jesus Kristus genom hans offer har motiverat oss inför Gud sin Fader och därför kan vi bli frälsta och komma in i himmelriket genom nåd vår Herre Jesus Kristus.

 

Så vi kan alla genom Jesu Kristi kärlek utan meriter tillgång till himmelriket.

 

Detta kan vi redan nu eftersom under finns i tillståndet som beviljas av Jesus Kristus.

 

Bara oss att dra nytta av detta tillstånd av Jesu Kristi nåd, att döpas, att be Gud om förlåtelse för alla våra synder, för att omvända oss från våra missgärningar och räta våra liv innan du avslutar staten Grace.

 

Detta tillstånd av nåd kommer att sluta vid tidpunkten för avskaffandet av medlemmar i kyrkan bildas av alla som har kommit till Kristus.

 

Matteusevangeliet kapitel 24 vers nr 31, 40, 41

 

31 Och han skall sända ut sina änglar med starkt basunljud, och de skall samla hans utvalda från de fyra väderstrecken, från himmelens ena ända till den andra.

40 Två kvinnor skola mala på samma kvarn; en skall bliva upptagen och den andra till vänster

41 Därefter skall två vara i området, kommer att tas och den andra till vänster;

 

I Matteusevangeliet kapitel 24 vers 33 och 34, Bibeln säger också

 

Länk:

Sluttid

 

Likaså när du ser alla dessa saker, vet att Människosonen är nära, vid dörren.

Jag berätta sanningen, kommer denna generation inte förgås, förrän allt detta tar.

 

Eftersom vi lever i den yttersta tiden av uppfyllelsen av apokalyptiska profetior och tecken, så före utgången av denna generation, kommer Jesus Kristus återvända till jorden.

 

Det är en självklarhet!

 

La seule question qui reste sans réponse est le jour et l’heure de ce retour, puisque la bible précise que Dieu seul les connaît.

 

Vad är också tydligt i samma kapitel 24 i Matteusevangeliet i vers 36

Som för dagen och stunden vet ingen något, varken änglar i himlen, inte heller Sonen, utan bara Fadern.

 

Det bör noteras att följande verser uppger att Jesu Kristi återkomst kommer plötsligt.

 

Även om det är nu viktigt att komma till Kristus är att vi kan bli frälsta av nåd beviljas även för en kort tid genom Jesus Kristus och därför alltså dra direkt från eviga liv utan att se döden.

 

Vid avlägsnande av medlemmarna i hans kyrka, kommer de som är kvar och som skulle räddas av meriter vara under millennieskiftet (rättfärdigt liv, ödmjuk och utan synd …!)

 

Men de måste först gå igenom hela den period som den dag då Guds vrede som kommer att fortsätta efter uppryckandet av kyrkan och passera genom döden innan de fick evigt liv.

 

Men det värsta är att, eftersom vi befinner oss i slutet av tiden, som inte kommer att sparas och som kommer att förlora sina liv kan vara direkt dömda till helvetet för evigt.

Bättring nu!

.

Valet är ditt, Gud har gett oss alla « fri vilja » och alla har därför denna underbara gåvan « Life » enligt hans vilja.

 

Men kom ihåg att Eternity är Guds och om du vägrar denna utsträckta hand om Jesus Kristus, kan du inte komma in i himmelriket av nåden han ger oss även för en liten tid.

 

III beredvillighet Jesu Kristi återkomst

  prev_bg_4

Tiden för skörd kommer!

Med tanke på aktuella händelser och prestationer bibliska profetior och tecken, är nära förestående Kristi återkomst.

 

Jag inbjuder dig att läsa min artikel:

Krigstid MELLAN Jesus Kristus och Lucifer Guds rättvisa

 

Vi vet från Bibeln att denna avkastning kommer att vara i ekonomiska svårigheter och smärtor förlossning. (krig, katastrofer, våld och omoral)

 

1 Tess 5: 3 Ty när de ska säga, fred och säkerhet; Då plötsligt förstörelse kommer över dem, som förlossningssmärtan vid en gravid kvinna, och de ska inte komma undan .

Johannes 16: 21 När en kvinna föder, har sorg, eftersom hennes stund är kommen; Men när hon har fött barnet, hon inte längre minns ångest, av glädje att hon har en man föds till världen.

 

Det kommer att ha undgått någon att sedan September 29, 2008 mänskligheten lever i ett tillstånd av ekonomisk kris och global ruin.

 

Ju närmare vi får Jesu Kristi återkomst och smärtor och svårigheter är ljusa och stora. Och det är vad vi ser i vårt dagliga gradvis.

 

Vi bevittnar just nu ett större krig sedan mars 2012 East innebär leds av islamistiska fanatiker som förföljer och dödar dem som motsätter sig dem och massakrerade många kristna att passera.

 

Den genomsnittliga East är lågor! 

.

I Afrika har alltför många människor förföljs och massakrerade av fanatiska islamister.

 

Många familjer mördas av de galna islamister som är sanna barbariska tjänare Lucifer.

 

Många västländer är inblandade (ad-free) i kriget mot fanatiker islamism både i Afrika och Mellanöstern.

 

Enligt min bedömning i slutet av tiden, är detta krig mot islamism som Armageddon när Jesus Kristus kommer snart att upphöra.

 

Se min artikel:

DEN Jesu Kristi återkomst den 14 maj eller September 15, 2015! UNDER Basunhögtiden

 

IV Slut krigstid

Jihadist-Daesh

Detta krig tillkännagavs för oss i Bibeln särskilt genom profeterna:

 

Daniel 11

11:40 Och i sluttiden kommer konungen i Söder slå mot honom, och kungen i norr skall komma emot honom som en virvelvind, med vagnar och med ryttare och många skepp, och komma in i landet översvämning och passera;


11:41 ET kommer att träda i det härliga landet, och många länder kommer att falla; men dessa skall undkomma ur hans hand: Edom, Moab och chefen för son Ammon.

 

Joel 3

Jag kommer att producera ofantliga tecken i himlen och på jorden: . blod, eld och rökpelare Och solen förmörkas, månen blir blod före ankomst HERRENS dag, den stora dagen . och fruktansvärda Då alla som uppmanar Herren kommer att sparas [ b ] : enligt Herrens ord [ c ] ,kommer det att finnas överlevande på Sions berg och i Jerusalem [ d ] ,den efterlevande som Herren samtal[e].

 

Detta krig i slutet av tiden verkar vara startade i mars 2012 med kriget i Syrien, i vilket fall 42 månader senare, vilket är den tid som regeringstiden av Antikrist, den fysiska Jesu Kristi återkomst på Jorden kunde kan mycket väl vara runt September 2015 .

 

Se min artikel:

https://victorpicarra.wordpress.com/2015/02/12/a-la-fin-du-monde-la-terre-sera-detruite/

 

Boken av Apocalypse berättar att det kommer att finnas flera huvudpersonerna talarna vid tidens slut.

 

Draken är Satan, två djur, en stiger upp ur havet, och den andra mängden av jorden och den falske profeten.

 

Se artikel:

http://www.bible-ouverte.ch/cours-formation-biblique/cours-credo-chapitre-5/1470-5-2-2-le-regne-de-lantichrist.html

 

Mot bakgrund av nyheterna, ser vi i Mellanöstern, att det är den islamiska staten som gör krig mot de heliga, och det är en del av den muslimska världen som stödjer och finansierar IE  »  den islamiska staten « 

 

Muslimer är uppdelade i två stora familjer Shiiter   och sunniter och Alawites flera grenar, aleviter, druser och Kharijites.

 

Alla dessa människor är i krig för evigt och särskilt sedan död Muhammed.

 

I spetsen för den  »  islamiska staten «  är ett av djuren, naturligtvis du förstår att han inte kommer att ge honom namnet till världen på TV-kanaler eller att det är en bibliska djur.

 

Trots en som drar i trådarna för detta krig i skuggorna är anti-Kristus.

 

Islamisterna bildade armén av falska profeten Muhammed , begår de värsta grymheterna och massakrera de kristna i namn av Koranen, Hadith och dess Allah.

 

V Den fysiska Jesu Kristi återkomst och millennieskiftet

 l_a-de-avslöjanden the back-av-Jesus

 

Före Jesu Kristi återkomst ska producera två stora mirakel:

 

1 Tess 4:14 – 15 – 16- 17-18 

 

14 Jesus, tror vi, dog och uppstod igen; likaså, vi tror också, de som har somnat, Gud, genom Jesus, ta med honom.

 

15   För Herrens ord, förklarar vi dig detta: vi lever, vi som är kvar för Herrens ankomst skall inte hindra dem som sover.

 

16 På signal som ges av röst ärkeängeln, och med Guds basun, skall Herren själv stiga ned från himmelen, och de som dog i Kristus uppstå först.

 

17 Då vi som lever och att vi är fortfarande här, ska vi fångas i himmelens skyar, tillsammans med dem, för att möta Herren. Därför ska vi alltid vara hos Herren.  
.
.
18 Därför försäkra varandra med vad jag sa.

 

1) Uppståndelsen av de döda

     

De döda i Kristus, det vill säga de som dog, men som har kidnappats om de levde kommer att uppstå och kommer att få tillgång direkt till evigt liv.

 

2) Den Rapture av kyrkan

 

Alla som lever och som har kommit till Kristus kommer att sparas av kärlek och nåd.

 

Tillsammans med dem som har återuppstått, kommer de att vara i ett ögonblick, i en blinkning, bearbetas, belägga en förhärligad kropp och de kommer att höjas tillsammans för att möta Herren i luften.

 

De kommer att få tillgång direkt till evigt liv, och de deltar i Lammets bröllop kommer att vara det eviga förbund som Jesus Kristus kommer att vara med medlemmarna i hans kyrka.

 

Före Jesu Kristi återkomst måste också producera « dag » Guds vrede.

 

Denna period är inte obligatoriskt för en period av en dag.

 

Jag tror den period som kallas dagen för Guds vrede är densamma som i slutet av tiden manifesterar som födelsen av den mest levande smärta varje dag än dagen innan.

 

I vilket fall bör strax före Jesu Kristi återkomst vara den dag då Guds vrede kommer att visa sig med större kraft.

 

En profetia nämner tre dagar av mörker, det är att Padre PIO , kunde de mycket väl vara de sista tre dagarna före den fysiska återkomst vår Herre Jesus Kristus.

 

Efter det uppryckandet kommer att ta tid (okänd tid som kan variera från några ögonblick till sju år).

 

Vi vet att Jesus Kristus vid hans återkomst kommer att stoppa kriget vid Harmageddon och han kommer att döma nationerna och män.

 

Efter återkomsten av Jesu Kristi liv kommer att fortsätta för dem som har haft en chans att överleva dagen av Guds vrede.

 

Det kommer att finnas nya lagar och nya värderingar!

 

Dessa förändringar kommer att ske på en mänsklig skala.

 

Jesus Kristus kommer inte att förändra människans mirakulöst!

 

Inte för att han inte kan utföra denna bedrift, eftersom han redan har gjort med uppståndelsen från de döda och omvandlingen av dem som har tagits bort, utan helt enkelt på grund av att man som kommer att leva millennieskiftet kommer att fortsätta att lära och växa i sin egen takt dödliga människans.

 

Ändå Jesus Kristus fysiskt vara på jorden kommer att ha en mycket stark effekt på livet och människans blir längre.

 

Nationerna bör nog stå för att möjliggöra förändring och smidig utveckling av mänskligt liv.

 

Det är tusen år av ständiga förändringar som väntar man i regeringstiden av Jesus Kristus.

 

Jag hade redan en bra femtio år av den tekniska utvecklingen och det är säkert att höjdpunkten av vad vi vet i dag teknik, kommer att visas i tusen år som avancerade som vi kan tyckas en flint idag huggen av förhistoriska människan att vara hans verktyg!

 

Tekniken kommer fortfarande att göra flera bra jättar. Men den största utvecklingen av människan kommer att vara när det gäller förståelsen av liv, kärlek och förlåtelse.

 

Livet, kärlek och förlåtelse är krafter kreativa energier som leder människan till nya vetenskapliga och andliga gränser.

 

Under regeringstiden av Jesus Kristus, kommer våra liv att fortsätta att upprätthålla makt fri vilja, men i enlighet med nya regler och lagar som dikteras av Jesus Kristus.

 

Mannen kommer att leva längre.

En hundra år en man är fortfarande ung!

 

Mannen kommer att leva mycket längre än döden kommer ändå inte ännu raderas.

 

I sitt nya liv under regeringstiden av Jesus Kristus mannen kommer att fortsätta arbeta men syftet med detta arbete kommer att vara annorlunda.

 

Det kommer inte att leta efter maximal personlig ekonomisk vinning av arbetskraft och handel som kommer att sökas, men nyttan av arbetskraften och handel för välbefinnande mänskligheten och den personliga och kollektiva anrikning genom utbildning .

 

Detta har ingen likhet eller ens tillnärmelsevis med kapitalismen, kommunismen eller kollektivism.

 

Det nya bolaget kommer att bli en delning samhället genom kärlek. Det kommer att pågå tusen åriga styre av Jesus Kristus.

 

Under dessa tusen år död fortfarande kommer att existera eftersom evigheten bara kommer att påbörjas efter den sista domen i slutet av de tusen åren.

 

Men de som har tagits bort innan den fysiska Jesu Kristi återkomst, de har redan fått evigt liv och regeringstid för tusen år med Kristus.

 

De som har tagits bort kommer att fortsätta att utvecklas genom att hjälpa andra.

 

Det är enligt Bibeln och mina avdrag vad som ska hända med återvändande och regering om Jesus Kristus.

 

Under de tusen år av regeringstiden av Jesus Kristus på jorden alla kan rena och utvecklas.

 

Men, eftersom det finns en men och är storlek.

 

Tusen år är en lång tid, men självklart kommer också att vara alltför kort för den nya hela mänskligheten förstår och accepterar undervisning, värderingar och lagar om Jesus Kristus.

 

Bibeln berättar att i slutet av regeringstiden av Jesus Kristus, skall Satan släppas lös och kommer återigen försöka nationer och män.

 

Det kommer att följa en slutlig global konflikt som en gång återigen besegra Satan.

 

Sedan ingripa Yttersta domen och Satan kommer att kastas i helvetet med alla som har följt.

 

VI Yttersta domen

bildspråk  

Den slutliga domen som namnet antyder blir den sista domen Gud kommer att göra för den dödliga människan.

 

Alla de döda genom tiderna kommer att uppstå och bedömas med alla levande baserat på de åtgärder av deras liv.

 

En del kommer att sparas, leva för evigt och kommer in i himmelriket, men andra kommer att dömas till evigheten i helvetet.

 

Helvetet kommer att bli en värld utan kärlek eller hopp.

 

Idag är det fortfarande möjligt att spara genom kärlek och Jesu Kristi nåd.

 

Men i morgon vad kommer det?

 

Välj väl ditt sätt eftersom din eviga liv kommer att vara beroende på vad du väljer i dag.

 

VII Nya Jorden

 65937784

 

Efter den yttersta domen som ingen vet hur det kommer att ske i tid, alla som har sparats genom de goda gärningar i deras liv kommer att ledas av Jesus Kristus på en ny jord under en ny himmel.

 

Och alla som har fördömts av Jesus Kristus till de onda gärningar i deras liv kommer att förgås med vår gamla goda jorden kommer att förstöras.

 

Detta är läran om Bibeln för den tredje perioden av mänskligt liv som kommer att vara den rike vår Herre Jesus Kristus,

 

Den första perioden har varit den längsta, var det mänskligt liv före den första ankomsten av Jesus Kristus finns två tusen år.

 

Det är anmärkningsvärt att Gud under denna första period ingrep i människans liv direkt, sedan med sina änglar och sedan av hans profeter.

 

Den andra perioden av mänskligt liv är den del mellan den första som kommer och den andra ankomsten av Jesus Kristus.

 

Det bör noteras att under dessa två tusen år (andra perioden) fanns det ingen direkt ingripande av Gud eller meddelande som utfärdats av hans änglar eller direkt ingripande av Kristus, eller profet av Gud; för Jesus Kristus att hjälpa oss i hans frånvaro skickade oss den helige Ande Guds leder och hjälper alla som kom till honom genom dopet.

 

Endast Jungfru Maria har gjort framträdanden och underverk under dessa två tusen år att återuppliva tron ibland vilket gör mannen att komma ihåg att Jesus Kristus lovade att återvända och han kommer att hålla sitt löfte vid den tidpunkten bestämt av Gud fadern.

 

Den tredje perioden är den kortaste, men kommer att vara mänsklighetens historia är den viktigaste eftersom det kommer att överföra mellan jordelivet och människans eviga liv.

 

Vissa kommer att gå till det eviga livet i himmelriket och andra för evigheten i helvetet.

 

Vad blir livet av odödliga människan i himmelriket bara Gud vet.

 

Personligen tror jag att Gud skapade människan, så att han är i ständig förändring på grund av vad använder odödliga skapelser av Gud om inte alltid utvecklas och oändliga.

 

Mannen blir en odödlig som blivit en oändlig varelse!

 

Valet av din framtid är nu du måste göra det!

 

Vi har tusen år före oss innan slutet och förstörelsen av jorden!

 

Som jag redan sagt och upprepat många gånger,

« Jag är inte en profet »

så jag kan ha fel.

Detta skulle inte vara första gången!

 

Trots de faktiska omständigheterna visar att profetiorna uppfylls dagligen inför våra ögon.

 

Jag inbjuder dig att titta på den här videon Rabbi Ron Chaya på sista tiden

 

Länk till den fullständiga versionen av videon

http://www.leava.fr/cours-torah-judaisme/actualites/conflit-israelo-arabe/5775-annee-guerre.php

 

Älskade bröder och systrar i Kristus, blir du också soldater och vittnen den uppståndne Kristus.

Tiden kommer att släppa och jag ber er alla vänligen vet eller minns förekomsten av den här bloggen till alla dina kontakter så att alla kan bli medvetna om vissa tider på mänsklighetens historia som nu lever mänskligheten.

Bloggadress

https://victorpicarra.wordpress.com/

sentinelle3

Jesus Kristus är min kung

. /: /.

Du kan direkt få tillgång till alla mina artiklar från denna länk.

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

 

Jag kan inte avsluta den här artikeln men länge ägnas åt Apocalypse utan att bifoga en kopia av boken av Apocalypse jeans. (Kopieras på nätet)

 

De sista dagarna kommer att vara den svåraste och utan hjälp av Gud, kärleken till Jesus Kristus och förbön av Jungfru Maria, kommer det att bli mycket svårt att inte duka under i sista stund.

 

Låt oss alla be och be om och om igen mina älskade bröder och systrar i Kristus för att förbereda sig för den förestående återkomst vår älskade kung, Jesus Kristus, den ende Guds son. 

 

Innan du läser boken i Uppenbarelseboken måste ha nycklar eftersom denna bok förseglades, som Daniels bok, till mänsklig förståelse fram till slutet av tiden.

.

Några viktiga:

 

För att förstå de visioner om John måste vi förstå att han såg vår tid med referensramen för sin tid.

 

I beskrivningen av gräshoppor och hästar, kan vi förstå att hans beskrivning matcher attackhelikoptrar.

 

När man beskriver tankarna kan vi förstå att de är tankar.

 

När man talar om sju huvuden kan vi förstå att ser sju siffror för USA: s presidenter på dollarsedlar (dollar).

 

När man talar om bilder som talar, måste vi förstå att detta är TV.

Och så vidare …

.

Det är därför boken förseglades att förstå mannen fram till slutet av tiden sedan artonhundratalet ingen kunde förstå eftersom ingen kände till attackhelikoptrar, tankar och annan modern krigsmateriel som skulle finnas i slutet av tiden.

 

Du kommer att se att denna bok visar att vi lever i en tid präglad av Johns visioner.

.

Tack till alla läsare

Tack till WordPress 

Tack till Google 

.

Utom i särskilda fall, kommer den här artikeln (lite länge jag erkänna) vara den sista åtminstone till och med september 2015 och kanske till och med permanent om Gud vill avlägsnandet av kyrkan och återlämnande av vår Herre Jesus Kristus inträffa innan dess.

Tack alla och Gud välsigne er.

Hej då.

Notera.

Ett föremål för Ponder väntar botten av artikeln läsaren.

Victor

Ängel med trumpet

Apocalypse 1

 

1,1

Uppenbarelse från Jesus Kristus (Apocalypse betyder uppenbarelse) som Gud gav honom för att visa sina tjänare vad som snart måste komma, och han gjorde det känt genom att sända sin ängel till sin tjänare Johannes,

 

1,2

Vem har vittnat om Guds ord och Jesu Kristi vittnesbörd, allt som han såg.

 

1,3

Välsignad är han som läser och de som hör orden i denna profetia, och hålla det som är skrivet i: För tillfället är nära.

 

1,4

John till de sju församlingarna i Asien: Nåd och frid till dig från honom som är, och som var och som är på väg, och från de sju andar, som stå inför hans tron;

 

1,5

och från Jesus Kristus det trovärdiga vittnet, den förstfödde från de döda, och prinsen av kungarna på jorden! Honom som älskar oss, och tvättade oss från våra synder med sitt blod,

 

1,6

och har gjort oss till ett konungadöme, till präster åt sin Gud och Fader, honom tillhör äran och väldet i evigheternas evigheter! Amen!

 

1,7

Se, han kommer med skyarna. Och varje öga skall se honom, även de som har genomborrat honom; och alla släkter på jorden skola jämra sig vid honom. Ja. Amen!

 

1,8

Jag är A och O, säger Herren Gud, som är och som var och som skall komma, den Allsmäktige.

 

1,9

I John, din bror och andra delaktig i bedrövelsen och riket och ståndaktigheten i Jesus, var på ön heter Patmos, för Guds ords och Jesu vittnesbörd.

 

1,10

Jag var i Anden på Herrens dag, och hörde bakom mig en stark röst som en basun,

 

1,11

säger, vad du ser, skriver i en bok och skicka den till de sju församlingarna i Efesus, Smyrna, Pergamus, Tyatira, Sardes, Filadelfia och Laodicea.

 

1,12

Jag vände mig att se vad som var rösten talar till mig. Och att förvandlas, såg jag sju gyllene ljusstakar,

 

1,13

och mitt i de sju ljusstakarna en som liknade en människoson, klädd i en lång mantel och med en gyllene bälte på bröstet.

 

1,14

Hans huvud och hår var vitt såsom vit ull, som snö; Hans ögon var som eldslågor;

 

1,15

fötterna likt fin mässing, som om de brände i en ugn; och hans röst var som ljudet av många vatten.

 

1,16

Han hade i sin högra hand sju stjärnor. Från hans mun kommer ett skarpt svärd med två kanter; och hans ansikte var såsom solen, när den skiner i sin fulla kraft.

 

1,17

När jag såg honom, föll jag ned för hans fötter som död. Han lade sin högra hand på mig och sade: Frukta inte!

 

1,18

Jag är den förste och den siste och den levande. Jag var död; och se, jag lever i evigheternas evigheter. Jag har nycklarna till döden och dödsriket.

 

1,19

Skriv de saker som du har sett, och som är, och som måste vara nedan;

 

1,20

mysteriet med de sju stjärnorna som du såg i min högra hand och de sju gyllene ljusstakar. De sju stjärnorna är änglar de sju församlingarna och de sju ljusstakarna är de sju församlingarna.

 

Apocalypse 2

 

2,1

Och till ängeln av kyrkan i Efesos: Så säger han som håller de sju stjärnorna i sin högra hand, som promenader bland de sju gyllene ljusstakarna:

 

2,2

Jag känner dina gärningar, ditt arbete och din uthållighet. Jag vet att du kan inte tolerera det onda; att du har testat dem som kallar sig apostlar men inte är, och har funnit dem vara lögnare;

 

2,3

du har uthållighet, du har lidit på grund av mitt namn, och du tröttnat.

 

2,4

Men jag har något emot dig, att du har övergivit din första kärlek.

 

2,5

Betänk då varifrån du har fallit, och bättra dig, och gör de första verk;om inte, kommer jag komma till dig och ta bort din ljusstake från dess plats, om du ångrar.

 

2,6

Men detta har du, att du hatest de gärningar niko, som också jag hatar.

 

2,7

Låt honom som har öron hör vad Anden säger till församlingarna Åt den som segrar skall jag ge att äta av livets träd, som står i Guds paradis.

 

2,8

Och till ängeln av kyrkan i Smyrna skriv till saker säger den förste och den siste, han som var död och lever:

 

2,9

Jag vet att din bedrövelse och din fattigdom (men du är rik) och hädelse av dem som säger att de är judar och är inte, men är en Satans synagoga.

 

2,10

Frukta inte vad du håller på att lida. Se, djävulen skall kasta somliga av eder i fängelse, kan så att ni försökte, och får ni lida tio dagar. Var trogen intill döden, så skall jag ge dig livets krona.

 

2,11

Låt honom som har öron hör vad Anden säger till församlingarna, han som övervinner inte ska skadas av den andra döden.

 

2,12

Och till ängeln av kyrkan i Pergamum: Så säger han som har det skarpa tveeggade svärdet;

 

2,13

Jag vet var du bor, jag vet var tron ​​Satan. Du håller fast vid mitt namn och icke förnekat min tro, även i dessa dagar där Antipas var min trogna martyr, som dödades bland er, där Satan bor.

 

2,14

Men jag har något emot dig, att du har det dem som håller läran om Bileam som lärde Balak att sätta en stötesten inför Israels son, att äta saker offrat till avgudar, och att bedriva otukt.

 

2,15

På samma sätt, har du också de som håller till läran om niko.

 

2,16

Bättring därför; annars jag kommer till dig snabbt, och kommer att strida mot dem med min muns svärd.

 

2,17

Låt honom som har öron hör vad Anden säger till församlingarna Åt den som segrar skall jag ge av det dolda mannat, och kommer att ge honom en vit sten, och i stenen ett nytt namn skrivet, som ingen känner utom den som får det.

 

2,18

Och till ängeln av kyrkan i Thyatira skriv till saker säger Guds Son, som har ögon som eldslågor, och vars fot är som fina mässing:

 

2,19

Jag känner dina gärningar, din kärlek, din tro, din trogen tjänst, din uthållighet och din sista får arbeta mer än den första.

 

2,20

Men jag har det emot dig, att du tål att kvinnan Jezebel, som kallar sig själv en profetissa, att undervisa och förföra mina tjänare att bedriva otukt och äta kött från avgudaoffer .

 

2,21

Jag gav henne tid att omvända sig, och hon kommer inte att ångra sin otukt.

 

2,22

Se, jag vill lägga henne i en säng, och stora bedrövelsen för dem som begår äktenskapsbrott med henne, såvida de inte omvänder sig inte av sina verk.

 

2,23

Jag kommer att döda hennes barn med döden; Och alla församlingarna skola förnimma att jag är den som söker sinnen och hjärtan, och jag kommer att ge var och en efter hans gärningar.

 

2,24

Till er, till alla de andra i Thyatira, som inte får denna undervisning, som inte har känt djup Satans, som de kallar dem, jag säga att jag inte kommer att sätta på er börda;

 

2,25

Men det som du har, håll fast tills jag kommer.

 

2,26

Den som segrar och håller mina gärningar ända till slutet, jag ger makt över folken.

 

2,27

Han kommer att styra dem med järnspira, eftersom det bryter mot lerkärl, och även jag har fått av min Fader.

 

2,28

Och jag kommer att ge honom morgonstjärnan.

 

2,29

Låt honom som har öron hör vad Anden säger till församlingarna

 

Apocalypse 3

 

3,1

Och till ängeln av kyrkan i Sardis: Så säger han som har de sju Guds andar och de sju stjärnorna: Jag känner dina gärningar. Jag vet att du är vid liv, du är död.

 

3,2

Var vaksam och stärka det som återstår och är på väg att dö; för jag har inte hittat dina gärningar perfekt inför Gud.

 

3,3

Tänk därför hur du har tagit emot och hört, och hålla fast, och bättring.Om du inte titta på, jag kommer som en tjuv, och du skall inte veta vilken stund jag kommer över dig.

 

3,4

Men du har ett fåtal personer i Sardis som inte har fläckat sina kläder; De kommer att gå med mig i vita kläder, eftersom de är värdiga.

 

3,5

Den som segrar skall klädd i vita kläder, Jag kommer inte att radera sitt namn från livets bok, och jag kommer att kännas vid hans namn inför min Fader och inför hans änglar.

 

3,6

Låt honom som har öron hör vad Anden säger till församlingarna

 

3,7

Skriv till Philadelphia kyrkan ängel, Så säger den Helige, den riktiga, som han har Davids nyckel, som öppnar och ingen skall stänga, som stänger och ingen öppnar:

 

3,8

Jag känner dina gärningar. Här, eftersom du har en liten styrka, och har hindrat mitt ord, och icke förnekat mitt namn, har jag låtit dig finna en öppen dörr, som ingen kan stänga.

 

3,9

Se, jag kommer att göra dem i synagogan av Satan, som säger att de är judar och inte, utan ljuga; Se, jag kommer att göra dem komma och tillbedja inför dina fötter, och att veta att jag älskade dig.

 

3,10

Eftersom du har tagit vara på mitt bud om tålamod, jag också kommer att hålla dig från prövningens stund, som skall komma över hela världen, för att sätta jordens inbyggare på prov.

 

3,11

Jag kommer snart. Håll fast vad du har, så att ingen tager din krona.

 

3,12

Den som vinner seger, honom skall jag göra till en pelare i min Guds tempel, och han skall gå längre; Jag kommer att skriva på honom min Guds namn och namnet på min Guds stad, det nya Jerusalem, komma ned från himmelen, från min Gud och min nya namn.

 

3,13

Låt honom som har öron hör vad Anden säger till församlingarna

 

3,14

Och till ängeln av kyrkan i Laodicea: Dessa saker säger Amen, den trovärdiga och sannfärdiga vittnet, begynnelsen till Guds skapelse:

 

3,15

Jag känner dina gärningar. Jag vet att du är varken kall eller varm. Jag skulle önska att du vore kall eller varm!

 

3,16

Men eftersom du är ljum, och att du är varken kall eller varm, skall jag spy ut dig ur min mun.

 

3,17

Eftersom du säger, jag är rik, jag är rik, och jag har behov av ingenting, och eftersom du inte vet att du är eländig och eländig och fattig och blind och naken,

 

3,18

Så råder jag dig att köpa av mig guld försökte i eld, för att du må vara rik, och vita kläder, att du må vara klädd, och att din nakenhets skam inte visas, och salva att smörja din ögon, att du må se.

 

3,19

Mig, jag tillrättavisa och tukta dem jag älskar. Var nitisk därför och bättring.

 

3,20

Se, jag står vid dörren och knackar. Om någon hör min röst och öppnar dörren, skall jag gå in till honom och hålla måltid med honom och han med mig.

 

3,21

Den som segrar skall jag låta sitta med mig på min tron, som jag själv har vunnit seger och satt mig med min Fader på hans tron.

 

3,22

Låt honom som har öron hör vad Anden säger till församlingarna

 

Apocalypse 4

 

4,1

Efter detta såg jag, och se, en dörr öppnades himlen. Den första röst som jag hörde var som ljudet av en basun tala med mig, sade Kom hit upp, och jag kommer att visa dig vad som måste ske härefter.

 

4,2

Omedelbart jag var i Anden. Och se, en tron ​​sattes i himlen, och på tronen sat.

 

4,3

Han som satt var att betrakta som en jaspissten och en sardin; och tronen var omgiven av en regnbåge i sikte lik en smaragd.

 

4,4

Runt tronen var tjugofyra troner, och på dessa tjugofyra troner äldste sitter, klädda i vita kläder, och kransar på sina huvuden av guld.

 

4,5

Tronen fortsatte blixtar och röster och åska. Innan tronen bränna sju facklor, som är Guds sju andar.

 

4,6

Där inför tronen som ett hav av glas likt kristall. I mitten av tronen och runt tronen, det finns fyra djur fulla av ögon framför och bakom.

 

4,7

Den första levande varelsen som ett lejon, den andra varelse som en kalv, den tredje levande varelsen hade ett ansikte som en människa, och det fjärde väsendet liknade en flygande örn.

 

4,8

De fyra levande varelser, som vardera har sex vingar, är fullsatta med ögon runt och inom. De säger dag och natt, Helig, helig, helig är Herren Gud den Allsmäktige, som var, som är och vem som kommer!

4,9

 

När de levande varelserna ger pris och ära och tack vare honom som sitter på tronen, som lever i evigheternas evigheter,

 

4,10

de tjugofyra äldste falla ner inför honom som sitter på tronen och tillbedja honom som lever i evigheternas evig och lägga sina kransar ned inför tronen och säga,

 

4,11

Du är värdig, vår Herre och Gud, att mottaga pris och ära och makt; ty du har skapat allting, och för din njutning de är och skapades.

 

Apocalypse 5

 

5,1

Och jag såg i högra handen på honom som satt på tronen en bok skriven inom och utanför, förseglad med sju insegel.

 

5,2

Och jag såg en väldig ängel som utropade med hög röst, Vem är värdig att öppna boken och bryta dess insegel?

 

5,3

Och ingen människa i himmelen, eller i jorden eller under jorden kunde öppna boken, varken se därpå.

 

5,4

Och jag grät mycket, eftersom ingen befanns vara värdig att öppna boken, varken se därpå.

 

5,5

Och en av de äldste sade till mig, Gråt inte: Se, lejonet av Juda stam, telningen från Davids rot, hath rådde att öppna boken och dess sju insegel.

 

5,6

Och jag såg mellan tronen och de fyra väsendena och de äldste ett lamm stående, som dräpt. Han hade sju horn och sju ögon, som är Guds sju andar skickas ut över hela jorden.

 

5,7

Han kom och tog boken ur högra handen på honom som satt på tronen.

 

5,8

När han hade tagit boken, de fyra väsendena och de tjugofyra äldste föll ner inför Lammet, varje innehav en harpa och skålar av guld full av rökelse, som är böner helgon.

 

5,9

Och de sjöng en ny sång, sade Du är värdig att ta bokrullen och öppna dess sigill; för du har blivit slaktad, och du förlossar oss till Gud genom ditt blod ur varje stammar och tungomål och folk och nation;

 

5,10

du har gjort dem ett kungarike och präster åt vår Gud, och de skall regera på jorden.

 

5,11

Jag såg, och jag hörde rösten av många änglar runt tronen och väsendena och de äldste; och deras antal var myriader av myriader och tusentals tusen.

 

5,12

Att säga med hög röst: Lammet som blev slaktat är värdigt att ta emot makten, rikedom, vishet, styrka, ära, härlighet, och beröm.

 

5,13

Och varje varelse som är i himmelen, på jorden, under jorden, havet och allt som är i dem, hörde jag säga till honom som sitter på tronen, och till Lamm vara beröm och ära och härlighet och makt, i evigheternas evig!

 

5,14

Och de fyra väsendena sade, Amen! Och de äldste föll ner och tillbad.

 

Apocalypse 6

 

6,1

Och jag såg när Lammet bryta det första av de sälar, och jag hörde en av de fyra väsendena säga såsom med en röst åska Kom.

 

6,2

Jag fick se en vit häst. Och han som satt på den hade en båge; en krona gavs honom, och han gick ut att erövra och för att segra.

 

6,3

När han bröt det andra inseglet, hörde jag det andra väsendet säga, Kom.

 

6,4

Och det kom en annan häst som var röd. Dess ryttare fick makt att ta freden från jorden, att de skulle döda varandra; och ett stort svärd gavs åt honom.

 

6,5

När han öppnade det tredje sigillet, hörde jag det tredje väsendet säga, Kom. Jag såg, och se, en svart häst. Dess ryttare hade en balans i handen.

 

6,6

Och jag hörde mitt i de fyra levande varelser en röst säga, Ett mått vete för en silverpenning och tre mått korn för en penny; men gör inte ont att oljan och vinet.

 

6,7

När han öppnade det fjärde inseglet, hörde jag en röst för det fjärde väsendet säga, Kom.

 

6,8

Jag fick se en blek häst av en färg. Dess ryttare hette Döden, och Hades följde med honom. Det fick makt dem över fjärdedelen av jorden, att döda med svärd och med hunger och med döden, och med djuren på jorden.

 

6,9

När han öppnade det femte sigillet, såg jag under altaret själarna av dem som hade blivit slaktade för Guds ord och vittnesbörden, som de hade.

 

6,10

De ropade med hög röst och sade: Hur länge, Master helig och sann, skall du inte döma och att utkräva vårt blod på dem som bor på jorden?

 

6,11

Och vita kläder gavs till var och en av dem; och det sades till dem att de skulle vila lite längre, tills det stod fulla antalet av deras medtjänare och deras bröder som skulle bli dödad som dem.

 

6,12

Jag såg när han öppnade det sjätte sigillet; och det blev en stor jordbävning, solen blev svart som sorgdräkt av hår, och månen blev som blod;

 

6,13

och himmelens stjärnor föllo ned på jorden, såsom när ett fikonträd skakas av en stark vind kastar sina omogna fikon.

 

6,14

Och himmelen vek undan, såsom när en bokrulle rullas ihop; och alla berg och öar flyttades bort ifrån sin plats.

 

6,15

Kungarna på jorden och de stora män och befälhavarna, de rika, starka, och varje slav och varje fri man, gömde sig i hålor och bland bergsklippor.

 

6,16

Och de sade till bergen och klipporna, Fall över oss och göm oss från ansiktet av honom som sitter på tronen och från vrede Lammets;

 

6,17

För den stora dagen av hans vrede kommen, och vem kan stå?

 

Apocalypse 7

 

7,1

Efter detta såg jag fyra änglar som står på fyra hörn; hålla fyra vindar på jorden, att vinden inte blåser på jorden eller havet eller på något träd.

7,2

Och jag såg en annan ängel uppstigande från öster, och med sigill den levande Guden; ropade han med hög röst till de fyra änglar som det gavs till skada jorden och havet och sade:

 

7,3

Hurt inte jorden eller havet eller träden, förrän vi har förseglat pannor tjänares vår Gud.

 

7,4

Och jag hörde antalet av dem som förseglades ett hundra fyrtiofyra tusen av alla Israels stammar son:

 

7,5

av Juda stam tolv tusen förseglad; av Rubens stam tolv tusen, av Gads stam tolv tusen,

 

7,6

av Asers stam tolv tusen, av Naftali stam tolv tusen, stam av Manasse tolv tusen,

 

7,7

av Simeons stam tolv tusen, av Levi stam tolv tusen, av Isaskars tolv tusen,

 

7,8

av Sebulons stam tolv tusen, av Josefs stam tolv tusen, av Benjamins stam tolv tusen förseglad.

 

7,9

Efter detta såg jag, och se, en stor skara, som ingen kunde räkna, av alla folkslag och släkter och folk och tungor. De stod inför tronen och inför Lammet, klädda i vita kläder, och palmer i sina händer.

 

7,10

Och ropade med hög röst och sade: Frälsningen tillhör vår Gud, som sitter på tronen och Lammet.

 

7,11

Och alla änglar stod runt omkring tronen och de äldste och de fyra väsendena; och de föll ner på sina ansikten inför tronen och tillbad Gud,

 

7,12

sade Amen! Välsignelse och härlighet och visdom och tacksägelse, ära, makt och kan vara till vår Gud i evigheternas evig! Amen!

 

7,13

Och en av de äldste tog till orda och sade till mig, dessa som är klädda i vita kläder, vilka är de och varifrån de kom?

 

7,14

Jag sade till honom: ‘Herre, du vet. Och han sade till mig: Dessa är de som kom ur den stora bedrövelsen; De har tvättat sina kläder och gjort dem vita i Lammets blod.

 

7,15

Det är därför de är inför Guds tron ​​och tjänar honom dag och natt i hans tempel. Den som sitter på tronen skall bo mitt ibland dem;

 

7,16

De kommer aldrig att vara hungrig, de kommer inte längre törstig, och solen får inte slå dem, och inte heller någon värme.

 

7,17

För Lammet som står mitt för tronen skall mata dem och leda dem till livets vatten, och Gud skall torka alla tårar från deras ögon.

 

Apocalypse 8

 

8,1

När han öppnade sjunde inseglet, blev det tyst i himlen i ungefär en halvtimme.

 

8,2

Och jag såg de sju änglarna som står inför Gud, och sju basuner gavs åt dem.

 

8,3

Och en annan ängel kom och ställde sig vid altaret, han hade ett gyllene rökelsekar; Han fick mycket rökelse, som han skulle erbjuda det med böner för alla de heliga på guldaltaret inför tronen.

 

8,4

Röken av rökelse, med böner de heliga från ängelns hand inför Gud.

 

8,5

Och ängeln tog rökelsekaret, fyllde det med eld från altaret och kastade den på jorden. Och det fanns röster och åska och blixtar, och en jordbävning.

8,6

Och de sju änglarna som hade de sju basunerna gjorde sig redo att låta.

 

8,7

Den första lät. Och det hagel och eld blandat med blod, och de kastades på jorden; och en tredjedel av jorden brändes, och den tredje delen av träden brändes upp, och allt grönt gräs brändes upp.

 

8,8

Den andra ängeln blåste i sin trumpet. Och något som en stor brinnande berg kastades i havet; och en tredjedel av havet blev blod,

 

8,9

och en tredjedel av de levande varelser i havet och hade liv, dog, och tredjedelen av skeppen förgicks.

 

8,10

Den tredje ängeln blåste i sin trumpet. Och det föll från himlen en stor stjärna, brinnande som en fackla, och det föll ned över tredjedelen av floderna och på vattenkällor.

 

8,11

Namnet på stjärnan kallas Malört; En tredjedel av vattnet blev malört, och många män dog av vattnet, eftersom de hade blivit så bittert.

 

8,12

Den fjärde ängeln blåste i sin trumpet. Och tredjedelen av solen slagit, och tredjedelen av månen och tredjedelen av stjärnorna, så att en tredjedel av dem förmörkades och dagen inte lyste för en tredje del av den, och natten likaså.

 

8,13

Jag såg, och jag hörde en ängel flyga mitt igenom himmelen, sade med hög röst: Ve, ve, ve invånare på jorden, på grund av de andra röster trumpet av tre änglar är på väg att blåsa!

 

Apocalypse 9

 

9,1

Den femte ängeln blåste i sin trumpet. Och jag såg en stjärna falla från himlen till jorden. Nyckeln till avgrunden gavs till honom,

 

9,2

Och han öppnade avgrunden. Och han gick upp rök ur gropen, som röken från en stor ugn, och solen och luften förmörkades av röken från brunnen.

 

9,3

Från ut ur röken gräshoppor kom på jorden; och fick makt som makt skorpionerna på jorden.

 

9,4

Han blev tillsagd att inte skada gräset på jorden eller något annat grönt eller något träd, utan endast de män som har inte Guds sigill på sina pannor.

 

9,5

Det gavs till dem, inte att döda dem utan att tortera dem i fem månader;och deras plåga var som plåga en skorpion när den stinger en människa.

 

9,6

I dessa dagar, kommer män söka döden och kommer inte att finna det;de vill dö, och döden skall fly ifrån dem.

 

9,7

Gräshopporna liknade hästar beredda till strid; Det var över deras huvuden som kronor som guld, och deras ansikten var som ansiktena på män.

 

9,8

Och de hade hår som hår för kvinnor, och deras tänder var som lejontänder.

 

9,9

De hade bröst som bröst av järn, och ljudet av deras vingar var som ljudet av vagnar av många hästar som körs till strid.

 

9,10

De hade stjärtar som till skorpioner, och gaddar, och det ligger i deras svansar makten var att skada män fem månader.

 

9,11

De hade som kung över dem ängel avgrunden, vars namn på hebreiska är Abaddon, men på grekiska Apollyon.

 

9,12

En ve är förbi. Se, där kommer två elände mer nedan.

 

9,13

Den sjätte ängeln blåste. Och jag hörde en röst från de fyra hornen på det gyllene altare som står inför Gud,

 

9,14

Säger till den sjätte ängeln som hade trumpet, Lös de fyra änglar som är bundna vid den stora floden Eufrat.

 

9,15

Och de fyra änglar som var förberedda för en timme, dag, månad och år, släpptes för att döda en tredjedel av mänskligheten.

 

9,16

Antalet armén av ryttarna var tvåhundratusen tusen, och jag hörde numret.

 

9,17

Och så såg jag hästarna i visionen, och de som satt på dem hade bröst av eldröd, hyacint blå, och svavel. Cheferna för hästarna var som lejons huvuden; och deras munnar utfärdat eld, rök och svavel.

 

9,18

En tredjedel av mänskligheten dödades av dessa tre plågor, av elden och röken och svavlet, som utfärdades ut ur deras munnar.

 

9,19

För hästarnas makt ligger i deras mun och i deras svansar; deras svansar liknar ormar, har huvuden, och med dem de gör ont.

 

9,20

De andra män som inte dödades av dessa plågor ännu ångrade inte av sina händers verk, att de inte skulle dyrka djävlar, och avgudar av guld, silver, brons, sten och trä som varken kan se eller höra eller gå:

 

9,21

och de omvände sig inte från sitt mördande eller sin trolldom eller sin otukt eller sina stölder.

 

Apocalypse 10

 

10,1

Jag såg en annan väldig ängel komma ner från himlen, klädd i ett moln;ovanför hans huvud var regnbågesky, och hans ansikte var som solen, och hans fötter som pelare av eld.

 

10,2

Han hade en liten bok öppen i handen. Han satte sin högra fot på havet och sin vänstra fot på jorden;

 

10,3

och han ropade med hög röst, som ett lejon ryter. När han ropade, sju tordönen yttrade sina röster.

 

10,4

Och när de sju tordönen hade yttrat sina röster, jag var på väg att skriva;och jag hörde en röst från himlen sade Seal upp de saker som de sju tordönen yttras, och skriva dem inte.

 

10,5

Och ängeln som jag såg stå på havet och på land lyfte upp sin högra hand upp mot himmelen,

 

10,6

och svor vid honom som lever i evigheternas evigheter, som skapade himmel och saker i det, jorden och de saker som däri är, och havet och vad som är däri, att det skulle tid

 

10,7

Men i dagarna av en röst för den sjunde ängeln, när han ska börja ljuda, bör Guds mysterium vara klar, då han meddelade att hans tjänare profeterna.

 

10,8

Och rösten som jag hade hört från himlen talade till mig igen och sade: Gå och ta den lilla boken öppen i handen av ängeln som står på havet och på land.

 

10,9

Och jag gick till ängeln, berättar för honom att ge mig bokrullen. Och han sade, Ta det och äta det; det kommer att göra din mage bitter, men i din mun kommer det att vara söt som honung.

 

10,10

Jag tog den lilla rulla från ängelns hand och åt upp den; det var i min mun söt som honung, men när jag hade ätit det, min mage var bitter.

 

10,11

Då sade de till mig: Du måste profetera på nytt om många folk, nationer, språk och kungar.

 

Apocalypse 11

 

11,1

Det fick mig en vass lik en stav, sade Stå upp och mät Guds tempel, altaret och dem som tillbedja därinne.

 

11,2

Men domstolen i templet lämna ut, och mäta det inte; eftersom det gavs till hedningarna, och de kommer att trampa den heliga staden för fyrtiotvå månader.

 

11,3

Jag kommer att ge min två vittnen befogenhet att profetera i säckväv, ett tusen två hundra sextio dagar.

 

11,4

Dessa är de två olivträd och de två ljusstakar som stå inför Herren av jorden.

 

11,5

Om någon vill skada dem, eld ut ur deras mun och förtär deras fiender;och om någon vill skada dem, måste han dödas på det här sättet.

 

11,6

De har makt att stänga himlen, så att det regna inte under de dagar de profetera; och de har makten att förändra vatten i blodet, och att slå jorden med alla slags plågor, så ofta de vill.

 

11,7

När de har avslutat sitt vittnesmål, kommer odjuret som stiger upp från avgrunden gör krig och besegra dem och döda dem.

 

11,8

Och deras döda kroppar ska ligga på gatan i den stora staden, som kallas, andligt, Sodom och Egypten, där också vår Herre blev korsfäst.

 

11,9

Och de av folket och stammar och tungomål och folk ska se deras döda kroppar tre dagar och en halv, och att de inte drabbas av deras döda kroppar sättas i gravar.

 

11,10

Och på grund av dem jordens invånare ska glädjas med glädje, och de skall skicka presenter till varandra, eftersom dessa två profeter plågade dem som bor på jorden.

 

11,11

Efter tre och en halv dagar Ande liv från Gud in i dem, och de stod på sina fötter; och stor fruktan föll över dem som såg dem.

 

11,12

Och de hörde en röst från himlen sade till dem, kom upp hit! Och de steg upp till himlen i ett moln; och deras fiender såg dem.

 

11,13

På den tiden fanns det en stor jordbävning, och tiondedelen av staden föll; sju tusen människor dödades i jordbävningen, och resten var livrädd och gav ära åt Gud i himmelen.

 

11,14

Den andra ve har gått till. Se, det tredje ve kommer snart.

 

11,15

Den sjunde ängeln blåste i sin trumpet. Och det var i himlen starka röster som säger, är rike världen vår Herre och hans Kristus; och han skall regera i evigheternas evigheter.

 

11,16

Och de tjugofyra äldste som satt inför Gud på sina platser, ned på sina ansikten och tillbådo Gud,

 

11,17

‘Vi tacka dig, Herre Gud Allsmäktig, som konst, och sist, eftersom du har tagit till dig, din stora makt och tog besittning av hans rike.

 

11,18

Folken vredgades; och din vrede har kommit och det är dags för att bedöma de döda, för att belöna dina tjänare profeterna, helgonen, och dem som frukta ditt namn, små och stora, och förstöra dem som förstör jorden.

 

11,19

Och Guds tempel i himlen öppnades, och ark sitt förbund sågs i hans tempel. Och det fanns blixtar och röster och åska, och en jordbävning och stora hagel.

 

Apocalypse 12

 

12,1

En stor skylt dök upp i himlen: en kvinna klädd i solen, månen under sina fötter och en krona av tolv stjärnor på sitt huvud.

 

12,2

Hon var gravid, och hon ropade arbetskraft och ont att föda.

 

12,3

Ett annat tecken dök upp i himlen; och se en stor röd drake, som hade sju huvuden och tio horn och sju kronor på sina huvuden.

 

12,4

Hans stjärt drog den tredje delen av stjärnorna i himlen och kastade den ned på jorden. Och draken stod framför kvinnan som skulle föda, för att sluka hennes barn när det föddes.

 

12,5

Hon födde en son, som en gång skall styra alla folk med järnspira. Och hennes barn blev uppryckt till Gud och till hans tron.

 

12,6

Och kvinnan flydde ut i öknen, där hon har en plats sig beredd av Gud, att de bör foder 1260 dagar.

 

12,7

Och en strid uppstod i himlen. Mikael och hans änglar stred mot draken.Och draken och hans änglar stred,

 

12,8

men de var inte den starkaste, och deras plats hittat någon mer i himlen.

 

12,9

Och kastades den store draken, den gamle ormen, som kallas Djävul och Satan, som bedrar hela världen han kastades till jorden, och hans änglar kastades ner med honom.

 

12,10

Och jag hörde på himlen hög röst säger: Nu har frälsningen och makten och riket blivit vår Guds och auktoritet hans Kristus; eftersom det var rusade, åklagare våra bröder, som anklagade dem inför vår Gud både dag och natt.

 

12,11

Och de övervann honom genom Lammets blod och genom sitt vittnesbörds ord, och de älskade inte sitt liv åt döden.

 

12,12

Därför gläds, ni himlar och ni som bor i himlen. Ve jorden och havet! Ty djävulen har kommit ned till eder i stor vrede, att veta att han har lite tid.

 

12,13

När draken såg att han var nedkastad på jorden, förföljde han kvinnan, som hade fött gossebarnet.

 

12,14

Och de två vingar av en stor örn gavs till kvinnan, att hon skulle flyga ut i öknen till den plats där hon skulle få sitt uppehälle under en tid, tider och en halv tid, från ansiktet av orm.

 

12,15

Och från hans mun ormen spydde vatten som en flod efter kvinnan, till orsaken till översvämningen.

 

12,16

Och jorden hjälpte kvinnan, och jorden öppnade sin mun och drack upp strömmen, som draken hade sprutat ut ur hans mun.

 

12,17

Och draken var arg mot kvinnan, och han gick för att föra krig mot de övriga av hennes säd, mot dem som hålla Guds bud och har Jesu vittnesbörd.

 

Apocalypse 13

 

13,1

Och jag stod på sanden i havet. Och jag såg ut i havet ett djur som hade sju huvuden och tio horn, och på sina horn tio kronor och på sina huvuden hädiska namn.

 

13,2

Vilddjuret som jag såg liknade en leopard; hans fötter var som de av en björn, och hans mun som ett lejon mun. Draken gav honom sin makt och sin tron ​​och stor myndighet.

 

13,3

Och jag såg ett av dess huvuden vara likasom sårat till döds; och hans dödssår blev läkt. Och hela världen förundran efter vilddjuret.

 

13,4

Och de tillbad draken som gav kraft åt vilddjuret: de tillbett vilddjuret och sade Vem är lik vilddjuret, och vem kan strida mot det?

 

13,5

Och det gavs åt honom en mun som talade arroganta ord och hädelser;och han fick fullmakt att företräda fyrtiotvå månader.

 

13,6

Och han öppnade munnen i hädelse mot Gud, till att häda hans namn och hans tabernakel och dem som bo i himmelen.

 

13,7

Och det fick honom att föra krig mot de heliga och att övervinna dem.Och det fick makt över alla stammar, människor, språk och nation.

 

13,8

Och alla som bor på jorden skall tillbedja honom, vars namn har inte skrivits från världens skapelse i Lammets livets bok som blev dödad.

 

13,9

Om någon har öron, han höre!

 

13,10

Som leder i fångenskap skall gå i fångenskap; om någon dödar med svärd skall dödas med svärd. Här är tålamod och tro de heliga.

 

13,11

Sedan såg jag stiger ur jorden annat vilddjur, och han hade två horn som ett lamm, och han talade som en drake.

 

13,12

Det utövar all myndighet i det första vilddjurets före honom, och det kommer jorden och dess invånare bedja det första vilddjuret, vars dödssår blev läkt.

 

13,13

Han utför stora tecken, även göra upp eld komma ner från himlen på jorden i åsynen av män.

 

13,14

Och han bedrar dem som bor på jorden av mirakel som han har fått makt att göra i närvaro av odjuret, berättar invånarna i jorden för att göra en bild åt vilddjuret som var sårat med svärd och levde .

 

13,15

Och det fick makt att ge livsande åt vilddjurets bild, att bilden av vilddjurets både tala och orsaka så många som inte skulle tillbe vilddjurets bild ska dödas.

 

13,16

Och han förmår alla, både små och stora, rika och fattiga, fria och slavar, att ta emot ett märke på högra handen eller på pannan:

 

13,17

och att ingen kan köpa eller sälja, spara den som hade märket, vilddjurets namn eller antalet hans namn.

 

13,18

Här är visdom. Låt honom som har förstånd räkna antalet av odjuret. För det är människas tal, och hans tal är sex hundra sextiosex.

 

Apocalypse 14

 

14,1

Jag såg, och se, Lammet stod på Sions berg och med honom ett hundra fyrtiofyra tusen, har hans namn och hans Faders namn skrivna på sina pannor.

 

14,2

Och jag hörde en röst från himlen, som ljudet av många vatten, som ljudet av högljudda åska; och rösten jag hörde var som av harpo spelar sina harpor.

 

14,3

Och de sjöng en ny sång inför tronen och inför de fyra väsendena och de äldste. Och ingen kunde lära sig den sången utom hundra fyrtiofyra tusen som är friköpta från jorden.

 

14,4

Dessa äro de som icke hava orenat med kvinnor, ty de är oskulder; de följer Lammet vart han än går. De är friköpta bland män, som förstlingen åt Gud och Lammet

 

14,5

Och i deras mun det finns något svek: för de är utan fel.

 

14,6

Jag såg en annan ängel flyga i mitten av himlen, hade ett evigt evangelium att predika för jordens invånare, för alla folkslag och stammar och tungomål och folk.

 

14,7

Att säga med hög röst, fruktar Gud och ge honom ära, ty stunden för hans dom har kommit; och tillbedja honom som har skapat himmel och jord och hav och vattenkällor.

 

14,8

Och en annan, en andra ängel följde, sade Babylon har fallit, har fallit, det stora Babylon, som gjorde alla folk att dricka av vinet av vrede hennes otukt!

 

14,9

Och en annan, följt en tredje ängel dem, sade med hög röst: Om någon tillbeder vilddjuret och dess bild och tar emot dess märke på sin panna eller på sin hand,

 

14,10

han själv ska också dricka vin Guds vrede, hällde full styrka i koppen av sin ilska, och han skall bliva plågad med eld och svavel inför de heliga änglarna och inför Lammet.

 

14,11

Och röken från deras plåga stiger evigheternas evigheter; och de har ingen vila dag eller natt, som tillber vilddjuret och dess bild, och den som tar emot märket med dess namn.

 

14,12

Här är de heligas uthållighet som håller Guds bud och tron ​​på Jesus.

 

14,13

Och jag hörde en röst från himlen säga: Skriv: Saliga äro de döda som dö i Herren! Ja, säger Anden, att de kan vila sig från sitt arbete, ty deras gärningar följa dem.

 

14,14

Jag såg, och se, ett vitt moln, och på molnet som sitter som en människoson, hade på sitt huvud en gyllene krans, och i sin hand en vass lie.

 

14,15

Och en annan ängel kom ut ur templet och ropade med hög röst till honom som satt på molnet, Thrust i din skära och skörda; för timme för att skörda har kommit, eftersom skörden av jorden är mogen.

 

14,16

Och han som satt på skyn högg till med sin lie på jorden. Och jorden skördades.

 

14,17

Och en annan ängel kom ut ur templet i himmelen, och han hade också en vass lie.

 

14,18

En annan ängel, som hade makt över elden, kom från altaret, och han ropade med hög röst till honom som hade den vassa lien; han sade Thrust i din skarpa skära och samla kluster av vinstockar Jorden; för hennes druvor är helt mogna.

 

14,19

Och ängeln stötte i sin lie på jorden. Och samlat vinstockar på jorden och kastade druvorna i den stora vinpress av Guds vrede.

 

14,20

Och vinpressen trampade utanför staden; och blod kom ut ur vinpressen, ända hästen betsel, genom loppet av två hundra miles.

 

Apocalypse 15

 

 

15,1

Sedan såg jag i himlen ett annat tecken, stort och underbart, sju änglarna med de sju plågorna, den sista, ty i dem fylls upp Guds vrede.

 

15,2

Och jag såg som ett hav av glas blandat med eld, och de som hade erövrat vilddjuret och dess bild och antalet hans namn, står på glashavet, som har harpor av Gud.

 

15,3

Och de sjunger sången om Moses, Guds tjänares, sång och sången Lammet, sade Dina verk är stora och underbara, Herren Gud allsmäktig!Dina vägar är rätt och sant, kungar av nationer!

 

15,4

Vem ska inte frukta, Herre, och prisa ditt namn? Ty du bara är helig. Och alla folk skall komma och tillbe inför dig, ty dina domar är uppenbaras.

 

15,5

Efter detta såg jag, och tempel vittnesbördets tabernakel öppnades himlen.

 

15,6

Och de sju änglarna som hade de sju plågorna kom ut ur templet, klädda i rent ljus linne, och med guldbälten runt bröstkorgen.

 

15,7

Och en av de fyra väsendena gav de sju änglarna sju gyllene skålar fulla av Guds vrede som lever i evigheternas evigheter.

 

15,8

Och templet fylldes med rök från Guds härlighet och från hans makt; och ingen kunde gå in i templet, förrän de sju plågor de sju änglarna avslutades.

 

Apocalypse 16

 

16,1

Och jag hörde en stark röst från templet säga till de sju änglarna, gå och hälla ut jorden de sju skålar av Guds vrede.

 

16,2

Den första gick, och hällde ut sin skål på jorden. Och kommo onda och svåra sår på de män som hade vilddjurets märke och tillbad dess bild.

 

16,3

Den andra ängeln tömde sin skål över havet, och det blev som blod av en död man. och varje levande själ dog, allt som var i havet.

 

16,4

Den tredje göt ut sin skål över floderna och vattenkällorna. Och de blev blod.

 

16,5

Och jag hörde vattnens ängel säga: ‘Du rättfärdiga, ni som är och som var; du är helig, ty du bedöms därmed.

 

16,6

För de har utgjutit blod helgon och profeter, och du har givit dem blod att dricka, ty de är värdiga.

 

16,7

Och jag hörde altaret säga: Ja, Herre Gud Allsmäktig, dina domar är sanna och rättfärdiga.

 

16,8

Den fjärde göt ut sin skål på solen. Och det fick honom att bränna män med eld;

 

16,9

Och män blevo brända av stark hetta, hädade Guds namn, som hade makten över dessa plågor; de gjorde icke bättring och gåvo honom icke ära.

 

16,10

Den femte tömde sin skål över vilddjurets tron. Och hans rike var full av mörker; och de gnagde sina tungor för smärta,

 

16,11

hädade himmelens Gud för sin våndas och sina sår, och ångrade inte av sina gärningar.

 

16,12

Den sjätte tömde sin skål över den stora floden Eufrat. Och dess vatten torkades upp, att vägen för kungarna i öst skulle beredas.

 

16,13

Och jag såg ut ur munnen på draken och ur munnen på vilddjuret och ur munnen på den falske profeten, tre orena andar som liknade paddor.

 

16,14

För de är onda andar som gör tecken, som beger sig ut till kungarna i hela jorden, för att samla dem till striden på den stora dagen av Gud den Allsmäktige.

 

16,15

Se, jag kommer som en tjuv. Välsignad är han som vakar och bevarar sina kläder, så att han inte går naken och man får se hans skam! –

 

16,16

Församlade dem till den plats som på hebreiska heter Harmagedon.

 

16,17

Den sjunde göt ut sin skål i luften. Och han gick ut ur helgedomen, från tronen, en hög röst säger, det är klart!

 

16,18

Och det fanns blixtar och röster och åska och en stor jordbävning, som var inte eftersom män var på jorden, så stor tremor.

 

16,19

Och den stora staden delades upp i tre delar, och nationernas städer föll, och Gud tänkte stora Babylon, att ge henne kopp vin hans vredes glöd.

 

16,20

Och alla öar flydde, och inga berg funnos mer.

 

16,21

Och stora hagel, varje sten om vikten av en talang, kom ned från himmelen på män; och män hädade Gud för den plåga av hagel, eftersom den plågan var mycket stor.

 

Apocalypse 17

 

 

17,1

En av de sju änglarna som hade de sju skålarna kom och talade till mig och sade: Kom, jag kommer att visa dig domen över den stora skökan som sitter på många vatten.

 

17,2

Med vem konungarna på jorden har begått otukt, och med vin med sin otukt invånare på jorden gjordes berusad.

 

17,3

Han förde mig i anden ut i öknen. Och jag såg en kvinna sitta på ett scharlakansrött vilddjur, fulltecknat med hädiska namn; och det hade sju huvuden och tio horn.

 

17,4

Kvinnan var klädd i purpur och scharlakan och glänste av guld och ädla stenar och pärlor. Hon höll i sin hand en gyllene kalk, full av styggelser och av hennes otukts orenlighet.

 

17,5

Och på hennes panna var ett namn skrivet, MYSTERY, Det stora Babylon, moder till alla skökor och skändligheter på jorden.

 

17,6

Och jag såg kvinnan vara drucken av blodet från de heliga och blodet från martyrerna i Jesus. Och att se henne, jag greps med en stor förvåning.

 

17,7

Och ängeln sade till mig: Varför gjorde du förundras? Jag skall säga dig hemligheten om kvinnan och vilddjuret som bär henne, och som har de sju huvuden och tio horn.

 

17,8

Vilddjuret som du såg var och är inte mer. Och ska stiga ur avgrunden och gå mot sin undergång. Och jordens invånare vars namn har inte skrivits från världens skapelse i livets bok, när de se vilddjuret som var, och är inte , och ändå är. –

 

17,9

Detta är sinnet som hath visdom. De sju huvudena är sju berg som kvinnan sitter.

 

17,10

Och det finns sju kungar: fem är fallit, en är, den andra är ännu inte kommit, och när han kommer, skall han fortsätta en kort tid.

 

17,11

Och odjuret som var och inte är i sig en åttonde kung, och är en av de sju, och det går i fördärvet.

 

17,12

De tio hornen som du såg är tio kungar som ännu inte har fått ett rike, men få kraft som kungar en timme med odjuret.

 

17,13

Dessa har ett sinne, och de giva sin makt och myndighet åt vilddjuret.

 

17,14

De krig mot Lammet, och Lammet skall besegra dem, eftersom han är herrarnas herre och konungarnas konung, och kallade och utvalda och trogna som är med honom är.

 

17,15

Och han sade till mig: Vattnen som du såg, där prostituerade sitter, är folk och människoskaror och folkslag och tungomål.

 

17,16

De tio hornen som du såg på odjuret kommer att hata skökan, och kommer också att klä de nakna, äta hennes kött och bränna upp henne i eld.

 

17,17

För Gud har lagt i deras hjärtan att uppfylla Hans syfte och ett sinne, och ge sitt rike åt vilddjuret, till dess Guds ord skall uppfyllas.

 

17,18

Och kvinnan som du såg är den stora staden, som härskar över kungarna på jorden.

 

Apocalypse 18

 

18,1

Efter detta har jag skådar ned från himmelen en annan ängel, som har stor auktoritet; och jorden upplystes av hans härlighet.

 

18,2

Han ropade med hög röst och sade, Babylon har fallit, har fallit, det stora Babylon! Det har blivit en boning för onda andar, ett tillhåll för alla slags orena andar, och en bur för alla slags orena och vederstyggliga fåglar,

 

18,3

eftersom alla nationer har druckit av vinet av vrede sin otukt och konungarna på jorden kommer med sin otukt, och köpmännen på jorden är vaxade rika genom överflödet av hennes delikatesser.

 

18,4

Och jag hörde en annan röst från himmelen säga: Kom ut ur henne, mitt folk, så att ni inte gör er delaktiga i hennes synder och får er del av hennes plågor.

 

18,5

Ty hennes synder räcka ända upp till himmelen, och Gud har kommit ihåg hennes orättfärdiga gärningar.

 

18,6

Belöna henne även när hon framfört, och betala henne dubbelt igen för hennes gärningar. I koppen som hath hon iskänkt dubbelt åt henne.

 

18,7

Så mycket som hon förhärligade sig och levde deliciously, så mycket att ge henne plåga och sorg. Eftersom hon säger i sitt hjärta, jag sitter en drottning, och är ingen änka och skall se ingen sorg

 

18,8

På grund av detta, på en dag hennes plågor komma, död och sorg och svält, och hon skall brännas upp i eld. För stark är Herren Gud som dömer.

 

18,9

Och jordens konungar, som sysslar med henne oanständighet och lyx, skall gråta och jämra sig över henne, när de se röken av hennes brand.

 

18,10

Stod långt borta för förfäran över hennes pina, sade Ve! ve! Den stora staden Babylon, det mäktiga stad! För på en timme är din dom kommit

 

18,11

Och köpmännen på jorden gråta och sörja över henne, eftersom ingen köper deras last,

 

18,12

last av guld, silver, ädelstenar, pärlor, fint linne, purpur, siden och scharlakan, alla typer av doftande trä, alla typer av elfenben, något typ av mycket kostsam trä, brons, järn och marmor,

 

18,13

och kanel, krydda, rökelse, myrra, rökelse, vin, olja, fint mjöl och vete, boskap och får, hästar, vagnar och kroppar och själar av män.

 

18,14

De frukter som din själ hade gripits av lystnad efter är borta från dig;och allt som var läcker och sköna äro avvikit från dig, och du skall finna dem igen.

 

18,15

De som handlade med sådant, som gjordes rikedom genom henne, de skola stå långt ifrån, av förfäran över hennes pina; gråt och klagan,

 

18,16

Och sade: Ack! ve! Den stora staden, som var klädd i fint linne, purpur och scharlakan och glänste av guld och ädla stenar och pärlor! Ty i en timme så stora rikedomar har kommit på skam

 

18,17

Och varje skeppare, alla som seglade till någon annan plats, och sjömän, och så många som handel till sjöss, stod långt borta,

 

18,18

och grät när de såg röken av hennes brand, sade är som stora stadens?

 

18,19

De kastade stoft på sina huvuden, de grät och de var i sorg, ropade de och sade: Ve! ve! Den stora staden, där gjordes rik genom sin rikedom alla som hade skepp på havet, på en timme som hon har förstörts!

 

18,20

Heaven, gläds över det! Och ni helgon och apostlar och profeter, jublar också! Ty Gud har dömt dig på henne.

 

18,21

Och en väldig ängel tog upp en sten som en stor kvarnsten och kastade den i havet och sade: Så med våld ska Babylon kastas, den stora staden, och det skall inte hittas.

 

18.22

Och vi aldrig mer höras i dig ljudet av harpo, musiker, flöjt spelare och trumpetare, som konstaterades inte längre du inte hantverkare, av alls hantverk, aldrig mer höras Du är ljudet av slipning,

 

18,23

lampan ska lysa mer hemma, och rop för brudgum och brud skall aldrig mer höras i dig: för dina köpmän var de stora män på jorden, eftersom alla nationer har blivit lurad av din trolldom

 

18.24

och eftersom hon fann blod av profeter och helgon och alla som har blivit slaktade på jorden.

 

Apocalypse 19

 

19,1

Efter detta har jag hört i himlen som en hög röst av en stor skara, sade Halleluja Frälsningen och äran och makten tillhör vår Gud,

 

19,2

eftersom hans domar är sanna och rättfärdiga; ty han har dömt den stora skökan som fördärvade jorden med sin otukt, och han har utkrävt sina tjänares blod av skjul av hennes hand.

 

19,3

Och de sade igen: Halleluja! … Hennes rök stiger i evigheters evighet.

 

19,4

Och de tjugofyra äldste och de fyra väsendena föll ner och tillbad Gud som sitter på tronen, sade Amen! Halleluja!

 

19,5

Och en röst kom från tronen, sade Loven vår Gud, alla ni hans tjänare, ni som fruktar honom, både stora och små!

 

19,6

Et j’entendis comme une voix d’une foule nombreuse, comme un bruit de grosses eaux, et comme un bruit de forts tonnerres, disant: Alléluia! Car le Seigneur notre Dieu tout puissant est entré dans son règne.

 

19,7

Låt oss fröjdas och vara glada, och ge honom ära; för Lammets bröllop har kommit, och hans hustru har gjort sig redo

 

19,8

och det fick henne att bära fint linne, ren och vit. Det fina linnet är de heligas rättfärdighet.

 

19,9

Och ängeln sade till mig: Skriv: Saliga är de som kallas till bröllopsmåltid Lammets! Och han sade till mig, Dessa är de sanna Guds ord.

 

19,10

Och jag föll för hans fötter för att tillbedja honom; men han sade till mig: Se du gör det! Jag är din medtjänare och dina bröders som har Jesu vittnesbörd. Dyrka Gud. För Jesu vittnesbörd är profetians.

 

19,11

Och jag såg himlen öppen, och se en vit häst. Dess ryttare kallas Trofast och Sann, och han dömer och gör krig i rättfärdighet.

 

19,12

Hans ögon var som eldslågor; på hans huvud var många kronor; han hade ett namn där skrivet, som ingen vet, om inte han själv;

 

19,13

Han var klädd i en mantel som var doppad i blod. Hans namn är Guds Ord.

 

19,14

Och arméer som var i himlen följde honom på vita hästar, klädda i fint linne, vitt och rent.

 

19,15

Från hans mun kommer ett skarpt svärd som att slå folken; Han kommer att styra dem med järnspira; Han trampar vinpress vredes av allsmäktig gud.

 

19,16

Han har på sin mantel och på hans lår ett namn skrivet, konungarnas konung och herrarnas Herre.

 

19,17

Och jag såg en ängel stå i solen. Och han ropade med hög röst och sade till alla fåglar som flyger i mitten av himlen, Kom, samlas för den stora måltiden av Gud,

 

19,18

att äta köttet av kungar, kött av kaptener, köttet av den mäktiga, kött av hästar och deras ryttare, kött av alla, fria och slavar, små och stora.

 

19.19

Och jag såg vilddjuret och jordens kungar och deras härar samlade för att föra krig mot honom som satt på hästen och hans armé.

 

19,20

Och vilddjuret blev gripet, och med honom den falske profeten, som hade gjort tecken inför honom som han lurat dem som hade fått vilddjurets märke och tillbad dess bild. De var båda kastades levande i eldsjön som brinner av svavel.

 

19,21

Och resten dödades med svärd som gått ur munnen på honom som satt på hästen; och alla fåglar gorged sig på deras kött.

 

Apocalypse 20

 

20,1

Sedan såg jag en ängel komma ner från himlen med nyckeln till avgrunden och en stor kedja i handen.

 

20,2

Han grep draken, den gamle ormen, som är Djävulen och Satan, och band honom för tusen år.

 

20,3

Han kastade honom i avgrunden och stängde den och förseglade den över honom, för att han inte skulle förföra folken inte mer, förrän de tusen åren hade gått. Därefter måste han släppas lös för en liten tid.

 

20,4

Och jag såg troner, och de satte sig på dem fick rätt att döma. Och jag såg deras själar som hade blivit halshuggna för Jesu vittnesbörds och på grund av Guds ord, och de som inte hade tillbett vilddjuret eller dess bild och inte tagit emot dess märke på sina pannor eller sina händer. De kom till liv och regerade med Kristus i tusen år.

 

20,5

Den andra döda kom inte till liv förrän de tusen åren hade gått. Detta är den första uppståndelsen.

 

20,6

Salig och helig är den som har del i den första uppståndelsen! Den andra döden ingen makt över dem; men de ska vara präster Guds och Kristus, och skall regera med honom i tusen år.

 

20,7

Och när de tusen åren har gått ut, skall Satan komma lös ur sitt fängelse.

 

20,8

Och skall gå ut för att förvilla de folk som befinner sig i de fyra hörn, Gog och Magog, och samla dem till kriget; deras antal är som sanden i havet.

 

20,9

Och de gick upp på ytan av jorden och omringade heligas läger och den älskade staden. Brand kom ner från himlen och förtärde dem.

 

20,10

Och djävulen, som förvillade dem, blir kastad i sjön av eld och svavel, dit vilddjuret och den falske profeten. Och de skall plågas dag och natt i evigheters evighet.

 

20,11

Sedan såg jag en stor vit tron ​​och honom som satt på den. Jorden och himlen flydde därifrån, och det konstaterades ingen plats för dem.

 

20,12

Och jag såg de döda, både stora och små, stå inför tronen. Och böcker öppnades. Och ännu en bok öppnades, som är livets bok. Och de döda dömdes efter sina gärningar, enligt det som skrevs i dessa böcker.

 

20,13

Havet gav igen de döda som var i det, och döden och Hades gav igen de döda som var i dem; och alla bedömdes efter sina gärningar.

 

20,14

Och döden och dödsriket kastades i den brinnande sjön. Detta är den andra döden, den brinnande sjön.

 

20,15

Och om någon inte fanns skriven i livets bok kastades i den brinnande sjön.

 

 

Apocalypse 21

 

21,1

Sedan såg jag en ny himmel och en ny jord; för den första himlen och den första jorden hade gått bort, och havet var inte mer.

 

21,2

Och jag såg att komma ner från himlen, från Gud, den heliga staden, ett nytt Jerusalem, redo som en brud smyckad för sin brudgum.

 

21,3

Och jag hörde en stark röst som sade: Se, är Guds tabernakel bland mänHan kommer att bo med dem, och de skall vara hans folk, och Gud själv skall vara hos dem.

 

21,4

Han skall torka alla tårar från deras ögon, och döden skall inte finnas mer, och det blir ingen mer död eller sorg eller gråt eller smärta, ty det som förr har gått bort.

 

21,5

Och han som satt på tronen sade: Se, jag gör allting nytt. Och han sade Skriv: ty dessa ord är sanna och trofasta.

 

21,6

Han sade till mig, det är klart! Jag är A och O, början och slutet. Till törstig jag kommer att ge från fontänen av livets vatten fritt.

 

21,7

Den som segrar skall ärva allt; Jag skall vara hans Gud och han skall vara min son.

 

21,8

Men de fega, otrogna, avskyvärda, mördare, sexuellt omoraliskt, trollkarlar, avgudadyrkare och alla lögnare skall få sin del i sjön som brinner med eld och svavel; detta är den andra döden.

 

21,9

En av de sju änglarna som hade de sju flaskor fulla med de sju sista plågorna kom och talade till mig och sade: Kom hit, så skall jag visa dig bruden, hustru till Lammet.

 

21,10

Och han förde mig i anden till ett stort och högt berg. Och han visade mig den heliga staden Jerusalem komma ned från himmelen, från Gud, med Guds härlighet.

 

21,11

Hennes ljus var likt den dyrbaraste ädelsten, som en jaspis, klar som kristall.

 

21,12

Hon hade en stor och hög mur. Hon hade tolv portar, och vid portarna tolv änglar, och namn skrivet av Israels tolv stammar son:

 

21,13

På den östra tre portar, i norr tre portar, i söder tre portar och i väster tre portar.

 

21.14

Väggen av staden hade tolv grundstenar, och på dem namnen på de tolv apostlar Lammet.

 

21,15

Den som talade till mig hade en måttstock av guld för att mäta staden och dess portar och dess mur.

 

21,16

Och staden utgjorde en fyrkant, och dess längd var lika med dess bredd.Han mätte staden med vass, tolv tusen stadier; längden, bredden och höjden är lika.

 

21,17

Han mätte dess mur: 144 alnar, en mans åtgärd, det vill säga av ängeln.

 

21,18

Väggen var gjord av jaspis, och staden var rent guld, likt rent glas.

 

21,19

Grunderna för väggen av staden var prydd med alla slags ädelstenar: det första grundstenen var en jaspis, den andra safir, den tredje kalcedon, den fjärde smaragd,

 

21,20

den femte onyx, den sjätte karneol, den sjunde krysolit, den åttonde beryll, den nionde topas, den tionde krysopras, den elfte hyacint, den tolfte ametist.

 

21,21

De tolv portarna utgjordes av tolv pärlor; varje flera gate var en pärla.Torget i staden var rent guld, likt genomskinligt glas.

 

21,22

Jag såg inget tempel i staden; ty Herren Gud allsmäktig är dess tempel, han och Lammet.

 

21,23

Staden har inget behov av sol eller måne till att lysa; för Guds härlighet gjorde lätta den, och Lammet är ljuset därav.

 

21,24

Folken skall vandra genom dess ljus, och jordens konungar tar med sin härlighet.

 

21,25

Dess portar skola aldrig stängas om dagen, ty det får inte finnas någon natt där.

 

21,26

De skall sätta ära och heder av nationer.

 

21,27

Det träder i det något profant, eller en som bedriver skamliga eller bedrägliga; det kommer de som är skrivna i Lammets livets bok.

 

Apocalypse 22

 

22,1

Och han visade mig en flod av livets vatten, klar som kristall, fortsätter ut ur Guds tron ​​och Lammet.

 

22,2

I mitten av torget och på båda stränderna av floden, det var ett livets träd, med tolv grödor av frukt, vilket ger sin frukt varje månad, och bladen var för läkning av nationerna.

 

22,3

Det blir ingen mer förbannelse. Den Guds tron ​​och Lammet skall vara i det; hans tjänare skall tjäna honom och se hans ansikte,

 

22,4

och hans namn kommer att vara på deras pannor.

 

22,5

Det blir ingen natten där; och de behöver inget ljus av lampa eller ljus, ty Herren Gud ger dem ljus. Och de skola regera i evigheternas evigheter.

 

22,6

Och han sade till mig: Dessa ord äro vissa och sanna; och Herren Gud de heliga profeterna har sänt sin ängel för att visa sina tjänare vad som måste inom kort. –

 

22,7

Och se, jag kommer snart. Välsignad är han som håller ord profetian i denna bok!

 

22,8

Jag, John, som hörde och såg detta. Och när jag hörde och såg, föll jag vid foten av ängeln som visade mig att dyrka honom.

 

22,9

Men han sade till mig: Se du gör det! Jag är din medtjänare och dina bröders, profeternas, och som håller ord i denna bok. Dyrka Gud.

 

22,10

Och han sade till mig, Täta inte de uttalanden av profetian i denna bok.För tillfället är nära.

 

22.11

Han som är orättvis vara orättvist fortfarande, att han som är smutsig vara snuskig fortfarande; och de rättfärdiga fortfarande rättvisa, och han som är helig att fortsätta att vara helig.

 

22,12

Se, jag kommer snart och min lön med mig för att ge var och en efter som hans gärningar.

 

22.13

Jag är A och O, den förste och den siste, början och slutet.

 

22,14

Saliga är de som tvättar sina kläder, så att de kan ha rätt till livets träd och att gå igenom grindarna till staden!

 

22,15

Men utanför är hundar och trollkarlar och otuktiga och mördare och avgudadyrkare, och den som älskar och maketh en lögn!

 

22,16

Jag Jesus, har sänt min ängel för att vittna eder dessa saker i kyrkorna.Jag är roten och avkomman av David, den ljusa morgonstjärnan.

 

22,17

Och Anden och bruden säga: Kom. Och låt honom den som hör säga, Kom. Och låt honom som är törstiga komma; Och den som vill, låt honom ta livets vatten fritt.

 

22,18

Jag vittnar för alla som hör orden i profetian om den här boken: Om någon lägger till dem, Gud till honom de plågor som beskrivs i denna bok;

 

22.19

och om någon tar bort något från de ord i boken av denna profetia, skall Gud ta ifrån honom hans del från livets träd och den heliga staden som beskrivs i denna bok.

 

22,20

Han som vittnar om dessa saker, säger, ja, jag kommer snart. Amen!Kom, Herre Jesus!

 

22,21

Nåd Herren Jesus vara med allt!

stearinljus ljusstake-anim

Håll preciously väl lyser lågan av vår tro! Hon kommer att vara oumbärlig i svåra tider som förvärras och förvärras och om igen tills återkomst vår Herre Jesus Kristus.

Ses snart.

Innan vi lämnar och väntar återkomst vår Herre Jesus Kristus, jag vill hjälpa dig meditera på mänsklighetens historia.

Officiell vetenskap avvisar kreationism (skapelsen av människan från Gud) och lägger fram en teori utan Gud.

Vem vill att människan kommer från en kedja av utveckling av livet på jorden skulle ha funnits i en serie av chanser och då sonen skulle förvandlas under miljontals år.

Slutligen slutar med registrering mängd växt- och djurliv som vi vet.

Naturligtvis den officiella vetenskapen har vändningar, men vi måste inse fakta, alla forskare som stödjer evolutionsteorin är intelligenta varelser och därför de vet att de har fel och ändå kvarstår.

VARFÖR!

Allt jag kan säga är att det mänskliga livet är översållad med mysterier och några män för okända skäl dolda sanningar till mänskligheten i tusentals år.

 

Jesus Kristus är den enda Guds son!

Det är vid dörren och hans återkomst är nära förestående!

Behålla tron!

Snart mannens historia kommer att avslöjas!

Här är en video som gör att du kan öppna ögonen och förstå att människans historia är mycket mer komplex än i böckerna av officiella historier!

 

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.