MINGGU LEPAS SEBELUM PEMULANGAN JESUS ​​KRISTUS!

11_jesus pulangan meme-hala

2015 telah membentuk sehingga menjadi tahun istri untuk Keamanan dan Keselamatan di dunia.

 

Ukraine adalah satu cabaran dan perjuangan antara Amerika Syarikat dan Rusia!

 

Afrika penuh dengan fanatik yang rogol, mencacatkan dan membunuh untuk menghambakan populasi dan menubuhkan ISLAM dan undang-undang syariah seperti Barbarians!

 

Timur Tengah adalah tong serbuk dalam api dan darah telah mengalir dengan bebas!

 

Perang Harmagedon nampaknya dimulakan oleh gabungan ini empat puluh negeri terhadap tentera ini Golongan  »  yang Negara Islam di Iraq dan Levant (EIIL) « 

ob_df7571_enfer

Flashover dihidupkan!

 

 

Dalam artikel saya:

 

THE RETURN OF JESUS ​​KRISTUS MAYBE INI 14 ATAU 15 September 2015! DALAM Perayaan Sangkakala-sangkakala

 

Saya menjangka 2015 pada hari murka Allah (ini amplifikasi yang outsized semua bencana yang telah kita lihat sejak 2008) dan kembali Yesus Kristus bagi bulan September.

 

Tetapi di sisi kekuatan dan intensiti berita, yang hourglass masa seolah-olah menjadi hampir kosong.

 

Pulangan Tuhan kita dan Raja Yesus Kristus, oleh itu seolah-olah akan berlaku.

 

Penyata ini kelihatan begitu pasti bahawa ia mungkin bertindak akhir tahun ini 2014!

 

Ia mungkin berlaku

sebelum

Rabu, 15 Oktober, 2014 

Hari Hoshaâna Raba

( isu besar).

 

Ini adalah hari yang Penghakiman Mahkamah Syurgawi Tuhan segel ucapan di  Rosh Hashana . (Link)

 

Source: http://www.calj.net/hoshaanaraba

 

00_15910

Sekarang adalah masa untuk dosa-dosa kami, mintalah ampun kepada Allah untuk menyelamatkan jiwa-jiwa kami dan nama-nama kami tidak dipadamkan selama-lamanya dari kitab kehidupan.

 

Keghaiban Gereja atau kembali Yesus Kristus sebelum pengangkatan gereja, Tuhan sahaja yang tahu apa yang akan berlaku tidak lama lagi.

 

Semua orang boleh melihat bahawa nubuatan-nubuatan yang datang pada kadar yang marah.

 

Kita juga harus sedar bahawa mereka akan terus melaksanakan dengan kekuatan lebih dan intensiti dan bahawa hanya mereka yang telah memelihara iman dan berdoa kepada Allah untuk pengampunan dosa-dosa mereka akan diselamatkan.

 

Hari yang keghairahan gereja dan hari kedatangan Yesus Kristus, adalah jelas kelihatan hampir di sana!

 

Maha Suci Tuhan kami Yesus Kristus akan datang segera untuk menghapuskan gereja yang mana ia adalah, dia juga adalah untuk selama-lamanya.

 

Menunggu kepulangan kami Tuhan, Raja dan Tuan Yesus Kristus, hanya Anak Allah yang datang ke bumi untuk menyelamatkan kita, Berdoa tercinta saya, berdoa untuk keselamatan jiwa kita dan mereka semua menjadi mangsa kegilaan ini fanatik membunuh « jihad »  yang adalah hamba setia Lucifer dan membuat aliran darah yang tidak berdosa seperti malang air dan melakukan kekejaman yang paling buruk terhadap mereka.

 

Berdoalah juga bahawa ini kejam    »   jihad  » p rennent perasaan hati dan bertaubat monstrosities dan kekejaman mereka melakukan.

 

Berdoa dan mengucapkan terima kasih kepada Tuhan kita Yesus Kristus, Roh Kudus, Blessed Virgin Mary, semua orang-orang kudus, semua malaikat yang baik, ketua malaikat dan Allah Maha Kuasa atas segala kasih sayang dan semua bantuan yang mereka berikan kepada kami setiap hari.

 

Kehidupan kita dan takdir kita adalah di tangan mereka.

 

Sekiranya Yesus tidak kembali pada tahun ini, 2014, maka yang paling teruk akan berlaku dengan 2015 untuk secara lojik mimpi ngeri, seram dan tahun Dunia Chaos!

 

Jangan percaya bahawa keadaan akan menjadi lebih baik sebelum kedatangan Yesus Kristus di Bumi, kerana ia adalah « mustahil »

 

Saya mengingatkan anda bahawa nubuatan-nubuatan sedang dipenuhi pada kadar yang terburu-buru dan berkembang dan harus terus meningkat sehingga kedatangan Yesus Kristus.

bencana wang

Jadi tahun 2015 akan jauh lebih buruk daripada 2014!

 

Sudah tentu saya tidak seorang nabi dan saya mengulanginya untuk kali pertama!

 

Walau bagaimanapun, saya mengumumkan bahawa setiap tahun sejak tahun 2009 yang berlaku akan lebih teruk daripada yang yang berakhir.

 

Dan sejak 2009, saya tidak salah pada kenyataan ini kerana nubuatan sedang dipenuhi kerana mereka yang terkandung di dalam Alkitab,« dalam sakit bersalin »

 

Jadi sakit itu dan akan menjadi lebih kuat dan lebih dekat dan lebih dekat bersama-sama sehingga isu bahawa masa kembalinya Tuhan kita Yesus Kristus akan.

 

 

Saya menjemput anda, saudara tercinta dan adik-adik saya di dalam Kristus untuk bermeditasi pada bab 5 dari Surat Pertama St Paul ke Tesalonika.

 

1  Mengenai masa dan musim, anda tidak perlu, saudara-saudara, yang anda menulis.

 

2  Anda tahu, sesungguhnya, diri, hari Tuhan datang seperti pencuri pada waktu malam.

 

 3  Untuk apabila mereka berkata, Keamanan dan keselamatan;Kemudian tiba-tiba datang kebinasaan ke atas mereka, kerana sakit buruh apabila seorang wanita hamil; dan mereka tidak boleh melarikan diri. 

 

4  Tetapi kamu, saudara-saudara, tidak berada dalam kegelapan, sehingga hari itu menimpa kamu seperti seorang pencuri. 

 

5  Anda semua anak-anak terang dan anak-anak hari; kita tidak tergolong titik malam, ataupun kegelapan. 

 

6  Oleh itu janganlah kita tidur seperti yang dilakukan oleh orang lain, tetapi marilah kita menonton dan menjadi mabuk. 

 

7  Bagi mereka yang tidur tidur pada waktu malam; dan mereka yang mabuk sedang mabuk pada waktu malam. 

 

8  Tetapi kita tergolong dalam hari, menjadi sedar diri, setelah memakai perisai dada iman dan kasih sayang dan ketopong harapan keselamatan. 

 

9  Tetapi Allah Maha kami murka, tetapi untuk mendapatkan keselamatan melalui Tuhan kita Yesus Kristus, 

 

10  Siapa yang mati untuk kita supaya kita bangun sama ada atau kita tidur, kita hidup bersama-sama dengan dia. 

 

11  Sebab itu kamu antara satu sama lain dan membina satu sama lain, seperti yang anda lakukan juga. 

 

12  Dan kami memohon anda, saudara-saudara, untuk mempertimbangkan mereka yang kerja di antara kamu, dan Pengerusi kamu dalam Tuhan dan pengajaran kepada kamu, 

 

13  Dan bagi mereka untuk mempunyai cinta yang paling besar kerana kerja mereka. Menjadi aman di antara kamu. 

 

14  Kami menyeru kepada anda, saudara-saudara, memilih orang-orang yang terkawal, keselesaan mereka yang mempunyai pukulan jantung, menyokong lemah, dan bersabar dengan semua orang. 

 

15  Lihat tiada yang membalas jahat dengan jahat; tetapi pernah mengikuti yang baik, kedua-dua di antara kamu, dan untuk semua. 

 

16  Bersukacitalah sentiasa. 

 

17  Berdoalah tanpa henti. 

 

18  bersyukur dalam semua perkara; kerana ini adalah kehendak Allah di dalam Kristus Yesus mengenai anda. 

 

19  tidak Quench Roh. 

 

20  Jangan menghina barang nubuat.

 

21  Buktikan semua perkara; memegang teguh apa yang baik. 

 

22  Menjauhi segala rupa kejahatan. 

 

23  Sekarang mungkin Tuhan keamanan menguduskan anda sepenuhnya sendiri, dan segala yang ada di dalam kamu, semangat, jiwa dan badan dikekalkan bersalah pada kedatangan Tuhan kita Yesus Kristus ! 

 

24  Dia yang memanggil kamu adalah setia, dan dia akan.  25  setelah berlaku perundingan, berdoa untuk kita. 

 

26  Salam kepada semua saudara dengan ciuman kudus. 

 

27  Aku mengenakan bayaran mengikut Tuhan bahawa surat ini dibacakan kepada semua saudara-saudara yang kudus. 

 

28  Memanglah rahmat Tuhan kita Yesus Kristus menyertai kamu! Amin.

 

Lebih daripada biasa (jika kita mempunyai masa) ia akan menjadi baik untuk mengamalkan kandungan ini Surat Rasul Paulus.

 

Tiada siapa yang tahu hari atau jam kedatangan Tuhan kita Yesus Kristus , tetapi Yesus Kristus telah meninggalkan kita banyak petunjuk, tanda-tanda dan ramalan-ramalan dalam Injil kita cari tempoh kembali supaya kita memastikan, mendapat bersedia dan menunggu seperti orang yang dikasihi dijangka.

 

Semua tanda-tanda dan ramalan telah diberikan kepada kita di dalam Alkitab untuk satu tujuan, « Kami bersedia untuk kepulangan kita Tuhan Yesus Kristus »

 

Ia adalah penting untuk memahami bahawa yang akan menyelamatkan kamu mesti datang kepada Yesus Kristus oleh pembaptisan air, adalah dan tetap rendah hati, untuk mengasihi dan membantu orang lain, memelihara iman, meluruskan kehidupan kita dan meminta Tuhan untuk memaafkan semua dosa-dosa kita .

 

Kita perlu berdoa setiap hari dan meminta Yesus Kristus untuk menjadi Juruselamat kita dan menjaga kita ditulis dalam buku nama kehidupan.

 

Memandangkan intensiti dan kemajuan semua bukti Alkitab, ia adalah jelas bahawa kepulangannya adalah benar-benar berlaku.

 

Ledakan tanda-tanda bagi tahun ini dan gabungan perang menentang tentera jihad Islam memberikan kita pada akhir tahun 2014, harapan yang sebenar tidak lama lagi keghairahan gereja dan juga mungkin pada masa yang sama kembali Tuhan kita Yesus Kristus.

 

Dalam artikel saya:

 

A TARIKH BAGI Keghaiban GEREJA INI!

 

 

Saya menjangka kemungkinan Keghaiban Gereja sekitar yang 12 Oktober 2014 , tetapi untuk tarikh perlawanan yang baik antara kalendar (Yahudi dan Gregorian) ia mungkin sekitar 11 Nov 2014 yang boleh menghasilkan Keghaiban Gereja.

 

Lihat artikel saya  :

 

TARIKH THE APOCALYPSE dan Keghaiban gereja melancarkan!

 

Tetapi dengan permulaan peperangan yang seolah-olah menjadi satu yang diterangkan dalam Alkitab sebagai perang Harmagedon, maka pulangan fizikal Yesus Kristus di Bumi mungkin juga berlaku pada bila-bila masa, walaupun sebelum 15 Oktober 2014, hari Hoshaâna Raba (isu besar).

 

Di mana penyingkiran rindu selama 2000 tahun oleh ramai orang Kristian yang boleh berlaku sebelum kembali dalam kemuliaan Tuhan kita.

 

Ingat bahawa Yesus Kristus mengatakan bahawa manusia akan terkejut dengan belakang!

 

Matius Bab 24 ayat 37-38-39

 

37 Tetapi seperti zaman Nuh, demikian juga akan kedatangan Anak Manusia.

 

38 Sebab sama seperti pada hari-hari yang sebelum banjir yang mereka makan dan minum, berkahwin dan memberi dalam perkahwinan, sehingga hari Nuh masuk bahtera itu;

 

39 dan mereka hanya tidak tahu sehingga banjir datang dan membawa mereka semua dari sini, maka hendaklah juga kedatangan Anak manusia.

 

Kami mempunyai musim ini adalah peluang sebenar untuk kembali kepada kemuliaan Tuhan kita Yesus Kristus, maka berseru kepada Tuhan dan cinta kita memohon ampun bagi dosa-dosa kita.

 

Berdoalah gigih saudara tercinta saya dan adik-beradik di dalam Yesus Kristus supaya kembali dilakukan tahun ini 2014 2015 kelihatan dahsyat, dahsyat dan boleh membawa maut kepada manusia.

 

Kita mesti sedar bahawa dalam masa dalam sekelip mata segala-galanya akan berhenti kerana semasa gangguan kuasa!

 

Ini adalah kejam dan tanpa notis selanjutnya yang terdiri daripada semua tanda-tanda yang kita lihat setiap hari!

 

Jadi mereka yang telah diluruskan kehidupan mereka dan akan datang kepada Yesus Kristus akan diselamatkan!

 

Marilah kita ingat kata-kata Tuhan kita Yesus Kristus!

 

« Akulah jalan kebenaran dan hidup. Tidak seorang pun dapat datang kepada Bapa kecuali melalui Aku. « 

 

Bagi mereka yang menafikan Yesus Kristus dan kasih-Nya kepada kita, saya menjemput anda untuk membaca atau membaca semula artikel saya:

 

CHAOS

 

DUNIA CHAOS ADALAH SUDAH UNTUK 2015

 

Semua item saya melalui link di bawah ini:

 

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

 

Jika kembalinya Tuhan kita Yesus Kristus untuk tahun ini 2014, maka ia mungkin juga menjadi bahawa artikel ini adalah yang terakhir saya akan pos!

 

 

Brothers dan Sisters Kekasih di dalam Kristus Yesus, sila memegang api iman anda dengan baik dinyalakan supaya ia membimbing anda kepada Yesus Kristus dan membolehkan anda untuk mendapatkan kehidupan yang kekal.

 

Dalam keraguan dan godaan Saya menjemput anda untuk berdoa untuk bantuan Tuhan, tanpa yang tidak ada orang yang cukup besar untuk melawan balas Lucifer.

 

Semoga Allah memelihara kamu semua saudara tercinta dan adik-adik saya di dalam Yesus Kristus dan melindungi anda supaya nama anda tidak dipadam dari kitab kehidupan.

 

Peace, Love dan kegembiraan dalam hati dan rumah sementara menunggu pengangkatan gereja untuk beberapa dan kedatangan Kristus pada Bukit Zaitun untuk orang lain.

 

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :