JIKA JESUS ​​KRISTUS TARDE DATANG, GEREJA DALAM KURANG DARIPADA hilang GENERATION!

gereja lorong kehilangan

 

 

Seperti saya, semua orang dapat melihat bahawa keghairahan Gereja tidak berlaku pada 13 September dan bahawa Yesus Kristus adalah tidak secara fizikal kembali ke Bumi pada 14 atau 15, atau walaupun pada akhirnya bulan September 2015.

 

Saya telah membuat spekulasi dalam beberapa artikel saya yang nyata ini boleh berlaku pada masa itu  dan saya adalah salah!

 

Ini bukan kali pertama. Tetapi seperti yang anda sudah tahu saya bukan seorang nabi!

 

Walau bagaimanapun, ini tidak bermakna bahawa kita tidak berada di akhir zaman sebelum kedatangan Yesus Kristus.

 

Sebaliknya, peristiwa September sebenarnya tanda-tanda yang sangat kuat.

 

Kita telah melihat hujan yang semakin teruk perang Syria melalui penyertaan aktif tentera Rusia dan penyertaan pasif buat kali tentera Cina.

 

Kami juga mendapati bahawa Pope Francis membuat kenyataan sensasi semasa lawatan beliau ke Amerika Syarikat semasa khutbahnya di Katedral St Patrick.

 

Terjemahan dari Paus kenyataan:

« Salib menunjukkan kepada kita cara lain untuk mengukur kejayaan.Kita adalah untuk menanam benih. Allah melihat hasil kerja kami.Dan jika pada kali usaha dan kerja-kerja kami seolah-olah gagal dan tidak menghasilkan buah-buahan, kita harus ingat bahawa kita adalah pengikut Yesus Kristus, dan hidupnya, kemanusiaan bercakap, telah berakhir dengan kegagalan, yang kegagalan salib. « 

 

Dia berani untuk menyatakan bahawa kehidupan dan pengorbanan Yesus Kristus telah berakhir dengan kegagalan di atas salib « kegagalan salib. »

 

Paus adalah pemimpin tertinggi Gereja Katolik, kenyataan beliau tidak boleh dipandang ringan.

Ia adalah satu penafian ketuhanan Yesus Kristus dan bersamaan dengan pengumuman rasmi kematian Kepercayaan di Vatican dan dengan itu mengesahkan lagi artikel saya:  « YESUS KRISTUS KUATKAN AKSESORI AN DAN SEBAHAGIAN DARI VATICAN MUZIUM »

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2014/09/22/jesus-christ-est-devenu-un-accessoire-et-une-piece-de-musee-du-vatican/

 

Kenyataan beliau adalah pengakuan bahawa ia telah hilang kepercayaan dan menafikan Yesus Kristus.

 

« Adalah jelas bahawa Gereja Katolik Holy kami secara rasmi meninggal dunia di Amerika Syarikat di Katedral St Patrick dalam tepukan gemuruh. « 

 

..

 

Kenyataan Pope Francis adalah tanda alkitabiah sangat kuat akhir zaman « murtad » yang mengumumkan kepulangan Yesus Kristus.

 

Dengan kata-katanya Paus telah dirasmikan Murtad Vatican menyalibkan Gereja Katolik Holy kami.

 

Beliau meninggalkan membisu semua orang Kristian di dunia supaya kenyataan beliau mengenai « kegagalan Yesus Kristus » adalah tidak layak pengganti Petrus dan menghina Allah, Yesus Kristus, gereja dan iman.

 

Bagi kami orang Kristian, Paus Francis mengikuti ucapannya gembala yang baik dan wakil layak Kristus di bumi dan juga dibuat Vatican juga tidak lagi tempat Gereja Holy See Katolik.

The Holy See Gereja Katolik kini sehingga kedatangan Tuhan kita Yesus Kristus di tengah-tengah setiap orang Kristian.

Kita semua telah menjadi, saudara-saudara yang kukasihi, penjaga iman dan perkataan Yesus Kristus.

 

Tetapi Paus kekal secara rasmi Paus dan kita mesti menghormatinya.

 

Ia adalah di dalam Yesus Kristus, apabila kembali, bahawa Paus Francis akan bertanggungjawab; sama seperti kita semua untuk perkara itu.Jangan lupa bahawa kita semua adalah orang-orang berdosa!

 

Skop Cross

Yesus Kristus, satu-satunya anak Tuhan diterima oleh cinta untuk kita mendapat malu, dihina, didera, sengsara  dan akhirnya disalib untuk menebus kita dari dosa kita.

Ia adalah melalui pengorbanan, darah dan kasih Yesus Kristus yang pintu-pintu langit dibuka kepada kami.  

Penyaliban Yesus Kristus bukanlah hasil daripada kegagalan tetapi pengorbanan yang amat diperlukan yang ia telah buat sendiri anak Allah, untuk bertindak dengan kasih-Nya dosa-dosa semua orang yang datang kepadanya dan dengan itu membenarkan kita di hadapan Allah Bapa.

Sebagaimana Allah telah membangkitkan Yesus untuk hidup selepas tiga hari di dalam kubur, Allah dengan kasih sayang, pengorbanan dan darah Yesus Kristus akan memberikan pengampunan-Nya dan berdayung dengan kehidupan di penghakiman terakhir semua orang yang akan datang Yesus Kristus.

Oleh itu, kita boleh menikmati kehidupan yang kekal di dalam syurga kerana kita akan telah disimpan dan akan bersatu dengan Yesus Kristus.

Yesus Kristus adalah satu-satunya cara untuk masuk ke dalam Kerajaan Sorga

 

Kita mesti berdoa lagi dan lagi untuk keselamatan kita dan untuk mendapatkan bantuan setiap hari Allah yang adalah penting untuk kami dalam masa yang sukar ini sejak kebelakangan ini.

 

Kita juga perlu berdoa untuk keselamatan Pope Francis, seluruh umat manusia, saudara-saudara kita dan untuk kembali segera Tuhan kita Yesus Kristus

 

Kita mesti sedar bahawa Gereja kita yang sudah dan malangnya terus ditindas di dunia, kini secara rasmi mati.

 

Jadi kami Brothers tercinta saya dan Sisters adalah semua bersedih dan hanya menunggu Tuhan dan Raja Yesus Kristus.

 

Hakikat bahawa Paus telah jelas menafikan Yesus Kristus benar-benar meninggalkan gereja yang setia itu menunjukkan dengan kuat bahawa murtad adalah benar-benar kini lengkap dan am.

 

Bahawa dia akan berlaku sekarang?

Sudah tentu saya hanya boleh membawa unsur-unsur tindak balas dalam andaian perancah. 

Ini adalah andaian dan tidak nubuat …!

 

Gereja ini:

Pope Francis seolah-olah menjadi pemimpin dunia daripada organisasi semua agama. Ia sudah tentu tidak lama lagi akan mewujudkan Organization daripada R eligions mungkin dipanggil   « atau »  Dia mungkin dalam imej Bangsa-Bangsa Bersatu « PBB.  »

 

Tidak perlu dikatakan bahawa orang Kristian yang menyertai atau menyokong pertubuhan agama kemanusiaan itu akan jauh dengan mengikut ajaran Yesus Kristus.

 

Bagi hukuman:

Tiada apa yang berubah, mereka akan malangnya irama dalam bencana meneruskan dan menguatkan lagi dan lagi sehingga kedatangan Yesus Kristus.

 

Dalam Perang Armageddon

Saya tetap yakin bahawa ia adalah di Syria, dan ia akan terus dengan serangan ke atas Israel yang mula tinggal permulaan perang saudara dengan semua serangan ke atas orang-orang Yahudi tiba-tiba pisau.

 

Bagi Ekonomi Dunia:

Walaupun Rusia dan China menubuhkan satu sistem yang bebas daripada pembayaran dan perdagangan, ia akan menjadi bodoh untuk mempercayai bahawa Amerika Syarikat akan menerima keruntuhan yang tidak dapat dielakkan dolar lagi.

Amerika Syarikat lebih awal untuk kita langkah yang agak besar ke arah dunia tanpa tunai dan oleh itu hanya berdasarkan kredit.

AS mahu mengenakan dan kemungkinan besar bahawa kredit global diuruskan oleh EDF.

Oleh itu dunia akan menjadi seperti perhambaan dan Fed akan mengadakan planet Kredit Umum, Amerika Syarikat akan diberi pengiktirafan rasmi tuan di dunia.

 

Bagi organisasi Politik Dunia:

Kami akan sangat jelas kelihatan untuk satu bahagian geopolitik dunia dengan mewujudkan kuasa-kuasa besar:

 « NORTH AMERICA – RUSIA – CHINA – INDIA – AFRIKA – EUROPE – AUSTRALIA – AMERIKA SELATAN – JAPAN – KOREA » 

Seperti yang anda lihat Timur tiada dalam senarai ini kerana ia seolah-olah bahawa segala-galanya adalah di tempat untuk mengintegrasikan Eropah Timur; di mana gelombang pendatang datang secara kebetulan menyelesaikan dan berlindung daripada pergi untuk menyelesaikan atau berlindung di Arab Saudi di Mesir atau negara-negara Islam yang lain dengan kepadatan tinggi.

Jangan fikir ia adalah secara kebetulan mereka datang untuk menetap dan berlindung di Eropah sejak tahun 1948!

 

Yang jelas terhadap apa yang saya fikir kita buat besar langkah.

Kalah besar dalam andaian ini akan sudah tentu agama Kristian akan outvoted di Eropah.

 

« The buaian Iman Kristian 

Menjadi Islam! « 

 

Gereja Katolik seolah-olah ditakdirkan untuk hilang dan saya rasa ini boleh berlaku dalam masa kurang daripada satu generasi!

 

Kita lihat bahawa syaitan itu adalah seorang ahli politik dan jika Yesus Kristus tidak datang, adakah Ia mendapati iman di kepulangannya. (Luk 18: 7,8).

 

Ini adalah Brothers tercinta saya dan Sisters dalam Yesus Kristus, masa depan gereja kita dan Kristian masa depan kita seolah-olah dikompromi oleh ramalan geopolitik strategi besar dan ahli-ahli politik di bumi ini.

 

Apa yang boleh dan apa yang kita perlu lakukan!

Kami boleh melalui cara undang-undang untuk menentang keputusan yang diambil oleh kedua-pembuat dasar global yang tinggi dalam membantu untuk memilih parti-parti politik membuat memerangi imigresen program pilihan raya.

Tetapi kita akan menanggung tanggungjawab untuk akibat …!(Keganasan dan Civil Wars!)

 

Kita juga boleh menunjukkan dan permintaan tetapi ia pasti bahawa kita akan pergi untuk orang jahat.

 

Oleh itu marilah kita ingat bahawa Yesus Kristus telah meminta kami untuk beriman kepada-Nya, untuk membantu, untuk mengasihi sesama kita dan pipi yang lain jika ia mencecah kami.

 

Jadi hanya harapan kita terletak pada iman dalam Tuhan dan Raja Yesus Kristus, satu-satunya anak Tuhan yang telah berjanji untuk datang menyelamatkan kita kepada akhir zaman.

 

Yesus Kristus telah berjanji untuk datang dan peliharalah kami hingga akhir masa dan kemudian kita yakin bahawa dia akan menunaikan janjinya dengan segera. Ia adalah suatu kepastian.

 

Menjaga iman dalam firman-Nya, kerana firman-Nya adalah kebenaran.

sentinelle3

JESUS ​​CHRIST IS KING MY

 

Kita semua perlu berdoa bersungguh-sungguh untuk kembali segera beliau kerana kita melihat bahawa akhir zaman sudah dibuat.

 

Saya tahu bahawa ramai saudara-saudara kita kecewa kerana penculikan itu tidak diadakan pada bulan September 2015.

 

Tetapi kedatangan Tuhan akan berlaku dan ia boleh berlaku lagi mungkin tahun ini, 2015.

 

Banyak tanda membenarkan untuk mempertimbangkan, tetapi Allah ialah untuk menentukan hari dan masa kedatangan Yesus Kristus.

 

Apa yang penting bagi setiap daripada kita adalah berdoa dan memohon kepada Allah pertolongan untuk menyeberangi kegelapan yang menyerang dunia dan yang mengaburi cahaya iman dari banyak saudara-saudara kita.

lilin lilin anim

Biarkan api iman kita diterangi dengan baik dan selamat dari kebejatan dunia ini kalau-kalau ia akan terpadam dalam kabus masa.

 

Yesus Kristus adalah di pintu kita. Tetapi hanya Allah sahaja memutuskan bila atau akan menyerang. Jadi menonton dan kekal di dalam kasih Yesus Kristus dan dalam mematuhi undang-undang Allah.

 

Marilah kita bersukacita, untuk semua tanda-tanda dan nubuat mengumumkan sehari-hari sangat kepulangan Yesus Kristus.

 

Menjaga iman dalam kepastian pulangan cepat beliau.

 

Dalam jangkaan kedatangan Yesus Kristus berdoa dan membantu mereka yang Tuhan hantar kita.

 

Marilah kita yakin bahawa Tuhan mengasihi kita dan bahawa Roh Kudus akan membantu kita setiap hari sehingga kedatangan Yesus Kristus.

 

Ingat bahawa untuk mendapatkan pertolongan Allah kita mesti bertanya di sini dalam doa dengan ikhlas dan keyakinan setiap kali kita memerlukannya.

 

Tuhan telah memberikan kita kehendak bebas dan oleh itu tidak campur tangan dalam kehidupan kita jika kita tidak memintanya.

 

Saya menjemput anda untuk memohon kepada Allah untuk membimbing kehidupan harian anda untuk terus berada di landasan yang betul.

 

Ini bukan masanya untuk menangguhkan pelaksanaan, Yesus Kristus bersama kita tidak lama lagi dan kembali kehidupan kita akan berubah.

 

Untuk mengetahui apa yang akan berlaku selepas kedatangan Yesus Kristus, saya menjemput anda untuk membaca artikel saya:

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2015/02/12/a-la-fin-du-monde-la-terre-sera-detruite/

 

 

Sila Brothers Kekasih dan yang percaya dalam Kristus berkomunikasi alamat blog kepada kenalan anda.

https://victorpicarra.wordpress.com/

 

Marilah kita menjadi askar Kristus dan berusaha untuk menyebarkan perkataan yang baik « Yesus Kristus akan datang kembali tidak lama lagi »

 

Menonton dan berdoa.

Mari kasih sayang dan ketenangan Yesus Kristus kepada anda semua.

Victor

 


%d blogueurs aiment cette page :