JESUS ​​KRISTUS

 

jesus1-600x384 

 

Hari ini murtad telah mencapai kemuncaknya!

 

Banyak Merekalah orang-orang Yesus Kristus adalah seorang wira mitos kuno, seperti Hercules, Ulysses, Spartacus dan banyak lagi …!

 

Ramai juga orang-orang yang baginya Yesus Kristus adalah kali gila lama yang majlis itu telah dihukum mati kerana menghina agama Yahudi dan ia tidak pernah dibangkitkan oleh Allah.

 

Ia akan menjadi rasulnya telah menyembunyikan tubuh Yesus percaya kepada ketuhanan dan beliau kenaikannya ke syurga.

 

Manakala yang lain Nabi Isa akan hanya tidak pernah wujud.

lilin lilin-pemegang-AnimItulah realiti sedih iman di dunia!

 

Adalah jelas bahawa Alkitab tidak pernah diajar kepada orang ramai dan dengan itu punca adalah dekad yang pelbagai dan berbilang.

 

Saya akan cuba untuk mengambil jalan pintas yang besar untuk menerangkan kepada semua orang-orang yang tahu Yesus Kristus Yesus Kristus adalah benar-benar anak Allah, dia mula-mula turun ke bumi dan kembali akan berlaku!

 

Tuhan kadang-kadang campur tangan dalam dunia awal oleh para malaikat dan nabi-nabi-Nya untuk menjelaskan kepada lelaki masa yang akan datang, tetapi juga akhir zaman.

 

Anda perlu tahu bahawa Tuhan tidak pernah tersembunyi yang satu hari masa yang akan berakhir dan bahawa orang-orang kemudian akan diadili atas tindakan mereka.

 

Amaran tidak fikir akhir zaman bermakna berakhirnya kehidupan, ia adalah sebaliknya, ia adalah permulaan hidup yang kekal bagi mereka yang datang kepada Allah melalui pertaubatan, pembaptisan dan Yesus Kristus.

 

Kitab Daniel Bab 9 menerangkan di bahagian yang bertudung daripada sejarah manusia dan terutama akhir bahasa semasa;

 

Terdapat dua ribu tahun, Mesias diramalkan oleh Nabi Daniel itu datang ke bumi.

 

Tetapi orang-orang Yahudi tidak diiktiraf sebagai Mesias dan telah dia dihukum mati melalui undang-undang Rom.

 

Mesias ini telah dihukum mati seorang lelaki yang bernama « Jesus »yang kita tahu di bawah nama « Yesus Kristus » yang bermaksud Isa Al-Masih.

 

Lihat Bab 9 kitab Daniel ayat 22-27

 

Link http://www.lirelabible.net/LSG/html_5/Daniel_2.htm

Yesus Kristus, satu-satunya anak Tuhan memilih untuk dilahirkan dalam dilahirkan oleh seorang dara impregnated oleh semangat Allah.

 

Ia adalah dalam keluarga keturunan Yahudi Daud bahawa Yesus Kristus datang ke dalam dunia orang.

 

Sanhedrin adalah masyarakat Yahudi bagi badan perundangan tetapi juga « Mahkamah Agung » melihat bahawa lelaki itu « Yesus » dan didakwa sebagai Mesias sebagai Anak Allah tetapi dia menolak untuk mengembalikan kerajaan Israel mengangkat orang Yahudi terhadap tentera Empayar Rom, yang telah menduduki negara itu.

 

Hakikat bahawa Yesus berkata sebagai anak Allah dan dia enggan untuk memandu orang-orang Rom lakukan memberitahu ahli-ahli Sanhedrin bahawa Isa bukan messiah yang dijangkakan.

 

Walaupun kesedaran bahawa Nabi Isa dari ramalan mengenai Al-Masih, « pengetahuan yang sempurna Taurat dan pencapaian menyedari bahawa semua keajaiban Yesus Kristus » Majlis ini berterusan dalam menafikan bukti dan memutuskan pembunuhan itu kerana Yesus telah menjadi manusia terlalu menjengkelkan mengumpul ramai yang besar dalam khutbahnya.

 

Ia adalah sangat penting untuk diperhatikan bahawa Allah mengetahui segala sesuatu lalu dan masa depan. Dia tahu sejak penciptaan dunia satu hari orang-orang Yahudi tidak akan mengenali Yesus Kristus sebagai Mesias.

 

Nabi Isa sebelum kedatangan dilahirkan di bumi tahu juga bahawa orang Yahudi akan mengingkarinya dan menyalibnya.

 

Tetapi pengorbanan Yesus Kristus adalah perlu bagi mereka yang datang kepada Allah melalui Dia mungkin diselamatkan dan beroleh hidup yang kekal.

 

Jadi untuk menyelamatkan kita dari murka Allah dan kematian kekal bahawa Yesus Kristus menerima segala penderitaan dan penyaliban, dia satu-satunya anak Tuhan!

 

Sepanjang tiga tahun beliau berdakwah Yesus menunjukkan lagi bahawa dia adalah Mesias « Kristus » yang dinubuatkan dalam Alkitab dan menunggu.

 

Dia menyembuhkan yang sakit, yang lemah dan juga dibangkitkan seorang lelaki « Lazarus » yang telah pun dikebumikan.

 

Tetapi sebelum kehangatan rakyat Yahudi dan kesejukan Sanhedrin, Yesus « Kristus » telah dikelilingi oleh murid-murid dan menaburkan benih agama baru « agama Kristian » dan perjanjian baru yang Allah akan lakukan dengan semua lelaki bumi.

 

Untuk menjadi sebahagian daripada agama baru ini, « Kristian » terpaksa dibaptiskan oleh air, meminta Tuhan mengampuni segala dosa, hidup adil dan sihat, menentang dosa dan godaan, merendah diri dan menerima Yesus Kristus sebagai Penyelamat peribadi.

 

« Ia masih yang sama hari ini. »

 

Yesus telah mengajar kasih Tuhan, tetapi juga ketegasan terhadap semua mereka yang tinggal di dalam dosa.

 

Selepas ditangkap, dihina, didera dan sengsara, beliau telah dihukum mati oleh penyaliban sebagai seorang pencuri yang sama atau jenayah.

skop silang

Beliau terpaksa menjalankan salib untuk Calvary untuk disalibkan!

 

Setelah dipaku oleh tangan dan kaki di atas salib, beliau meninggal dunia beberapa jam kemudian dan menerima sebelum dianugerahkan tombak di sebelah untuk jantung oleh seorang askar Rom.

Kematian Yesus Kristus berlaku apabila gerhana matahari.

fra_an10

Dia, Kristus, satu-satunya anak Allah, datang ke bumi dengan bersetuju untuk menderita dan mati di atas salib untuk menebus kita dari dosa kita dan membolehkan kita untuk memasuki kerajaan syurga atau apa-apa yang jahat boleh memasukkan .

 

« Ia adalah cintanya, pengorbanan dan darah beliau bahawa kita, sesungguhnya kami orang-orang berdosa dan oleh itu tidak suci, menyelamatkan Hari kemurkaan Allah dan akan masuk ke dalam kerajaan syurga. »

 

Yesus memberitahu pengikut-pengikutnya bahawa dia akan ditangkap dan dihukum mati, tetapi dia akan bangkit pada awal hari ketiga.

Setelah dikebumikan, ia sebenarnya dibangkitkan oleh Allah Bapa pada awal hari ketiga.

imej

Isa kekal di bumi selama empat puluh hari masih dengan murid-murid dan rasulnya « tetapi dalam badan dimuliakan-Nya. »

 

Lebih daripada 500 orang bertemu Nabi Isa selepas kebangkitan-Nya.

 

http://www.historel.net/christ/15resur.htm

 

Selepas ini 40 hari, dia naik ke syurga untuk menyediakan tempat di rumah bapanya.

 

Sebelum meninggalkan, Yesus Kristus menjelaskan kepada Para Rasul apabila ia telah menyediakan tempat untuk kita   « DISYURGA DALAM DEWAN BAPANYA » , ia akan mencari gereja « Kristian » yang ia telah melahirkan anak semasa syarahannya.

 

Dia bertanya rasul dan pengikut-pengikutnya untuk pergi mana-mana sahaja di dunia untuk mengumumkan perjanjian yang baru bahawa Tuhan akan lakukan dengan orang-orang yang datang kepadanya melalui Yesus Kristus.

 

Sebelum meninggalkan Yesus juga memberitahu rasulnya bahawa apabila dia berada di syurga dia akan menghantar Roh Kudus yang akan merebak ke semua yang datang kepada-Nya melalui pembaptisan di dalam gereja baru.

33e65322

Selepas pembaptisan, Roh Kudus Allah datang kepada setiap orang Kristian supaya panduan dan sokongan semasa hayatnya kerana beliau menyimpan iman.

 

Rasul-rasul meletakkan banyak soalan kepada Yesus Kristus dalam tempoh tiga tahun mereka menghabiskan dengannya.

 

Dua isu penting adalah:

« Apakah tanda-tanda kedatangan kembali dan apa yang akan berlaku kepada kedatangannya. »

 

Beberapa rasul menulis buku-buku dalam ajaran Yesus Kristus, buku-buku ini adalah « Injil » dan membentuk Perjanjian Baru dalam Alkitab.

 

Satu Buku terakhir telah ditulis lebih kemudian oleh lalu Rasul « John » buku ini adalah « The Apocalypse », yang juga menerangkan cara bertudung ini sepatutnya berlaku pada akhir zaman dan kedatangan kembali Yesus Kristus.

 

Alkitab (Perjanjian Lama dan Baru) mengandungi kira-kira 7000 ramalan kira-kira suku dikhaskan untuk akhir zaman.

 

Adalah penting untuk ambil perhatian bahawa semua tanda-tanda dan nubuatan-nubuatan Alkitab telah dipenuhi pada masa lalu.

 

Mengenai kedatangan Kristus tanda-tanda dan ramalan kedatangan kembali dicapai dengan kuasa yang besar di bawah mata kita setiap hari.

 

Seperti yang luar biasa kerana ia mungkin kelihatan kepada anda, Yesus Kristus benar-benar akan kembali tidak lama lagi.

 

Adalah jelas bahawa kepulangannya adalah untuk generasi kita. Ia adalah kepastian, bukan hipotesis.

 

Semua orang bebas untuk nasib, dan semua orang boleh memutuskan hati nuraninya untuk datang atau tidak datang kepada Yesus Kristus.

 

Ia seolah-olah ia tidak terlalu lewat untuk membuat pilihan, maka anda membuat keputusan dengan cepat kerana tidak lama lagi ia akan terlambat dan akan ada tangisan dan jeritan dan kertak gigi akhir-akhir dan semua yang yang mendustakan Nabi Isa.

 

Jika anda tidak dibaptiskan tidak lama lagi akan melihat seorang imam atau seorang Kristian yang akan memberi pembaptisan tanpa yang anda tidak boleh disimpan pada hari murka Allah datang.

 

Nabi Isa sebelum kembali ke bumi akan menghapuskan gereja di hadapan Allah menghukum penduduk bumi untuk semua dosa-dosa, jenayah dan kekejaman yang dilakukan lebih dua ribu tahun.

 

Selepas hukuman Tuhan, Yesus Kristus secara fizikal akan kembali dalam badan dimuliakan, untuk menghakimi manusia dan negara-negara dan memerintah dunia selama seribu tahun.

 

Semasa pemerintahan Nabi Isa, kejahatan tidak lagi akan menjadi seorang lelaki dan seratus tahun adalah masih muda!

 

Selepas pemerintahan dan beliau godaan muktamad syaitan, ini akan menjadi penghakiman terakhir.

 

Bahawa dalam penjelasan ringkas Yesus Kristus, Kristian dan akhir masa itu kita hidup di Bumi selama beberapa tahun dan akan berakhir dengan kembali Yesus Kristus.

 

Ia akan datang tidak lama lagi dan ia adalah masa untuk memahami betapa seriusnya keadaan dan membuat pilihan anda sebelum ia terlambat.

 

Saya berdoa kepada Allah yang akan membimbing kita untuk membuat pilihan yang tepat dalam hidupnya bahawa namanya tidak dikotori Kitab kehidupan yang kekal.

 

Ia adalah sangat penting untuk diperhatikan bahawa Yesus Kristus berkata « Akulah jalan kebenaran dan hidup, tidak ada yang datang kepada Allah kecuali melalui Aku »

 2517959487_1

Malangnya, Gereja Katolik Holy kami sangat sakit dan juga mati kerana beberapa panduan Agung « Paus » sejak apparition yang Maha Virgin FATIMA PORTUGAL pada tahun 1917 tidak membawa lelaki kepada Allah Yesus Kristus, tetapi untuk Lucifer.

 

Terdapat banyak bukti yang anda dapati di blog.

 

Kami sedang mengalami masa kekeliruan melengkapkan akhir zaman, masing-masing mesti bertindak dan bergerak, mendengar jantung dan jiwanya dan berjalan melalui kehidupan dengan semangat dan bukan oleh kehendak badan.

 

Saya menjemput anda untuk membaca artikel-artikel terbaru saya yang berkaitan dengan Vatican dan Pope bahawa-kurangnya kita boleh katakan ialah bahawa ia tidak lagi panduan Suci Gereja Yesus Kristus.

 

Saya menjemput anda untuk juga mengikuti blog  »  Kristian Perjanjian Baru   »

 

Akhirnya, hubungan baru yang menakjubkan dan tidak terkata kerana ia adalah concernerai hina dan besar salahnya Paus dan harus datang kepada cahaya dalam masa yang singkat sekiranya fakta yang terbukti benar.

 

Saya tidak dapat mengesahkan ketepatan fakta kerana mereka belum terbukti dan cuba.

 

Tetapi saya tidak boleh memberikan maklumat ini dalam diam saya melihat anda melalui pautan di bawah.

Bertarikh 27 Mei 2014

http://itccs.org/2014/05/27/popes-reference-to-satanic-mass-in-relation-to-catholic-child-rape-constitutes-his-tacit-knowledge-of-such-a-crime-common-law-court-outraged-survivors-demand-popes-immediate-resignati/

Bertarikh 25 Mei 2014

http://itccs.org/2014/05/25/itccs-breaking-news-may-25-2014-gmt-brussels-accused-child-killer-resigns-from-top-vatican-office-jesuit-head-adolfo-pachon-makes-startling-announcement-as-he-stands-trial-in-absentia-for-cri/

 

Link ke Laman Utama daripada tribunal antarabangsa mengenai jenayah gereja.

 

Tarikh khamis 29 Mei, 2014 adalah ulang tahun kenaikan Kristus ke syurga.

jesuscristo

 Berdoa agar kembali akan berlaku.

sentinelle3

YESUS KRISTUS ADALAH KING MY

°

Bagi mereka yang masih teragak-agak antara Nabi Isa dan Lucifer

Ia adalah baik untuk mengetahui bahawa Yesus Kristus Lucifer menyalin dan menggunakan bahan-bahan yang sama tetapi tidak dengan cara yang sama dan oleh itu kesan diterbalikkan.

 

Untuk Yesus Kristus,

Tiada undang-undang tanpa kasih sayang dan tidak ada cinta tanpa undang-undang!

 

Lucifer ,

Tidak ada cinta dalam Akta dan tiada undang-undang in Love!

 

Anda mungkin mendapati bahawa mempunyai bahan-bahan yang sama kesan diterbalikkan dan itu adalah Yesus Kristus yang membolehkan « hak » untuk hidup dalam kasih sayang, aman dan hormat.

 

Nah apa yang penting dalam hidup bukan apa yang anda lakukan tetapi mengapa dan bagaimana anda melakukannya.

 

.

Paus baru-baru ini kami telah diajar bahawa Yesus Kristus dan Allah adalah dalam setiap lelaki dan kerana itu setiap manusia ialah Yesus Kristus dan Allah.

.

Tetapi tiada apa yang di dalamnya dan sebaliknya adalah benar, setiap lelaki yang bertajuk « Kristian » adalah Yesus Kristus dan Allah apabila ia mematuhi perintah-perintah dan kehendak Tuhan.

.

Roh Kudus Tuhan membimbing dan melindungi setiap orang yang menghormati perintah-perintah Tuhan.

.

Peace, Love dan kegembiraan dalam hati dan rumah-rumah sehingga keghairahan gereja untuk beberapa dan kedatangan Yesus Kristus di atas Bukit Zaitun untuk orang lain.

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :