GOD PROTECT християни от AL-KOCH!

 4472788_3_cbbb_un-на-милиция-християни-на-village_99dbb2cfde9a6e45d6b7fe047556dc69

 

Тази 2015 година, както казах в статията ми на 1 януари (линк  ТУК )  , в който живеем и ще живеем още много силни моменти на края на времето, тъй като по-голямата завръщането на Исус Христос е близо и събития са силни , мощен, ясна и експлозивен. 

 

Един поглед към отминалите и катастрофалния извънредно доказателства за глобалното положение във всички области година ни изглежда по начин, така че е ясно, че човек трябва да си сляп да не вижда или недобросъвестно като светлина изглежда тъмно.

 

През първото тримесечие на 2015 г., Бог ще повиши информираността на човечеството (линк  ТУК ), което преживяваме болката пророкувано в Библията обявява завръщането на Земята на единствения си син, и обичан, Исус Христос, нашият Спасител и Цар която ще се върне при нас, за да управлява света през хилядата години, които ни делят от окончателното съдебно решение.

 

Ние трябва да разберем, че живеем в последните години, възлюбени мои християнски братя и сестри по света, по време на преследване и Faith.

 

В преследването на християните в момента е в световен мащаб и в голям мащаб от граждански войни, терористични действия и физическо, морално и вербално.

 

ИСЛЯМ десния мисля пътя East, осъжда ярост и жестокост от кървавите събития, карикатурите на пророка Мохамед, стигайки дотам, че да горят флага на нашия любим Франция и разграждат нашите посолства.

 

Как тогава можем да имаме уважение към ордите на фанатици, които брутално скандират « мъртви » на християните и на френски език.

 

Как да имаме уважение към една армия от кръвожадни фанатици и глупаци в името на Бога, което наричат ​​Аллах убие братята и сестрите си толерантни и свободомислещи мюсюлмани и нашите братя и сестри от Източна християни ,

 

Как можем да изискват зачитане на подлите хора, които нарушават осакатяват и убиват тези, които отказват да се подчинят на варварски закони, насочени към вземане на « човекът » роб на фанатици, които са за целите на принизи човек да приеме живота на робството.

 

Трябва да се признае, че тези жалки същества, фанатици, ислямисти и терористи се стремят да постигнат със сила, война и терор, нова цивилизация на Земята « ислям » .

 

Така че трябва да се каже и да се изяснят тези диви орди от фанатични ислямски терористи, ако решат да се върнат да спонсорира или извършват нападения в страната на правата на човека и гражданина на « France », или всяко същество е свободен да живеят вярата си, религията и културата по отношение на индивидуалните свободи и законите на Република , ние ще оставим в никакъв случай не остават ненаказани престъпления, извършени във Франция и по света срещу народа на Франция, неговите ценности и неговата република ,

 

PEACE TIME   

В отговор от Франция винаги ще бъде  с неговата законност и справедливост и силата си, винаги ще бъде негов Право и справедливост.

 

Военновременните

GOD смили НА ни врагове !!!

 

 

Законите на Република са светски и мюсюлманите във Франция, френски, родени на живо като всеки френски език в съответствие със законите на Република, нейните традиции и обичаите, поклонението своята, културни и републикански.

 

За мюсюлманите станат френски с френско гражданство са били приети на ценности, законите и обичаите на САЩ и Франция и неговата република и трябва да се съобразяват.

 

За не френските мюсюлмани, живеещи във Франция , които вече не приемат ценностите и законите на Република Франция, че имат проблем , че отговорността им за решаване.

 

Френският Тихия океан и пацифистите.

Мирно, защото те живеят в мир

Пацифисти, защото те помагат на другите да живеят в мир

 

Ние, французите, са мъже и мир Жените живеят в мир и в името на мира и любовта ние приветстваме жертвите на тиранията и помага в рамките на « ООН » и всички нуждаещи се хора жертви на тирани и кръвожадни безумци.

За да атакува Франция и неговите хора е престъпление срещу мира и любовта на Бога и тя никога няма да остане безнаказано!

 

Ислямисти,

 

Не докосвайте моите френски братя и сестри, евреи, мюсюлмани, атеисти, християни или никаква религия каквато!

 

Ислямистки фанатици и терористи, вие, които се застъпват за джихад срещу цивилизацията ни и нашето общество, наказанието ти е близо и той ще дойде от небето .

 

Той ще бъде велик и ще се сбъдне

по волята на Бога!

 

Ислямисти, а след това ви пожелавам Бог да ви помогне и ще остават глухи за вашите молитви и твоите сълзи.

 

Покайте се и гледам небето!

 

За всички нещастните жертви на тези кървави луд, искам да ви кажа, че Бог вижда страданието и че в деня на освобождението е близо, и наградата ви ще бъде голяма.

 

Внимание, смелост, търпение и молитва.

 

Възлюбени братя и сестри в Христос, Бог ни обича и ще ни помогне, тъй като помага на нашите братя и сестри AL-Кох, който е оазис на мир и любов в ада на Ирак!

Линк към статия от пресата християни Al-Koch   ТУК 

 

 

Бог да благослови всички хора с добра воля.

Любовта, мир и радост в сърцата и във фоайетата в очакване на завръщането в слава на земята на нашия Господ Исус Христос.

Победител

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :