GOD откри печата на Откровението на Последния период

Великден

 

END TIME

 

Бог е бил информиран от един ангел, пророк Даниил за бъдещето на еврейския народ, както и изпълнението на края на времето.

 

Ние можем да намерим тази информация, включително Даниел 9 вDaniel 12

 

Даниел не разбираше всички откровения, направени и след това се обърна към Божия ангел в стих 12.8 и след това ангелът проговори, в стих 12.9

 

 

12:08

Аз чух, но не разбрах; и аз казах: Господарю мой, какъв ще бъде краят на тези неща?

 

 

12:09

Той каза: Иди, Daniel, защото думите са затворени и запечатани до момента на края .

 

 

Този стих 9 от пророчество Даниел глава 12 е много ясна и много важна, защото тя ни казва, че в края на времето Бог ще покаже това, което беше досега скрито.

 

 

Завръщането на Исус Христос!

 

 

 

Днес ние сме в края на времето воля от Бога, и преди физическото завръщане на нашия Господ Исус Христос, за неговата хиляда годишно царуване.

 

Това твърдение , че « ние сме в края на времето воля от Бога, и преди физическото завръщане на нашия Господ Исус Христос за Неговото хилядолетно царство » не е пророчество, което правя, но тя е прост отчет на изпълнението на всички библейски предупредителни признаци на завръщане на Исус Христос.

 

Един преглед на миналото ни светлината на библейските пророчества и знаци показва, че историята на човек изглежда са били прекратени 14 май 1948 от създаването на държавата Израел, предвидена в Библията до края време и позволява прогресивно и масово връщане на еврейския народ да живее в Светите земи « в Ерусалим. »

 

Обявяване на първия знак!

 

Езекиил 36/24-28)

Защото ще ви взема изсред народите, ще ви събера от всичките страни, и ще ви върне в страната си. Аз ще излея върху вас чиста вода, и ще бъда чист; Аз ще ви очистя от всичките ви нечистотии и от всичките ви идоли. Аз ви даде ново сърце, и ще вложа нов дух; Аз ще премахне от тялото си сърцето на камък и ще ви даде сърце от плът. Ще положа Духа Си във вас, и ще се уверите, че ви следват повеленията Ми и да бъдат внимателни, да спазват наредбите Ми.Вие живеете в земята, която дадох на бащите ви; вие ще бъдете Мои люде, и Аз ще бъда ваш Бог

 

Погледнато днес, 14 май, 1948 беше толкова очевидно първият знак за последните времена.

 

Всички пророчества и библейски предупредителни признаци на завръщане на Исус Христос, за да изпълняват експоненциално, тъй като тогава. Това е реалност.

 

Това подкрепя и да докаже, че пробуждането на човечеството да обявим завръщането на Исус Христос, е създадена от Бог в създаването на държавата Израел.

 

Нашата история на Man е завършен в кървава баня след две ужасни световни войни.

 

От 14-ти май 1948 до завръщането на Исус Христос, ние живеем и да живеем по време на откровение « Апокалипсисът » Човекът решава за бъдещето си, но той страда от волята на Бог.

 

Тази воля от Бога, е съкратен период експоненциално на живота на човека, така че ние ставаме наясно, чрез това събуждане библейски обяви, че краят на времето работи.

 

По този начин ние сме виждали от 14 май 1948 всички технологични постижения на появят експоненциално, тъй като увеличаването на населението на Земята, глад, болести и епидемии, обратно божествени ценности (гей браковете е добър например), земетресенията, проливни дъждове, пожари, наводнения, бури и урагани, насилие, бунтове и граждански войни и религии освен необясними смъртта на милиони от рибни реки и океани милиони птици и говеда също умират без обяснение в продължение на няколко години.

 

Всички тези факти все още не са божие наказание или за деня на гнева си, но въпреки това, управлявани от желанието си да се събуди!

 

Искам да покажа, че въпреки че броят на жертвите все още е твърде много и че бедствията са повтарящи се и голям размер, човечеството всеки път успява да избегне хаоса, по някакъв начин се поправят щетите, и да продължи да напред.

 

Всички тези факти са били включени в Библията. Те се появяват с по-голяма сила, честота и амплитуда, с единствената цел да се събуди!

 

Уви, това експоненциално, за да разкрие, че живеем крайните пъти Възраждането, защото тя ни позволява да не знае дори приблизително по времето на завръщането на нашия Господ Исус Христос.

 

Един би си мислите, че това е волята на Бог!

 

Тъй като Исус е казал, че сам Отец знаел, че има две хиляди години, в деня и часа на неговото завръщане.

 

Но не!

 

Бог казва в Daniel 12.9, че разкриването на последните времена е запечатана до края!

 

Така че Бог иска от нас да търси и тъй като бяхме, на други места в Библията се нарича няколко пъти, за да ни интелигентност.

 

И защо Бог, ако той не намери, че искаме и ние трябва ясно да се разбере в Библията, че през последните седем години на Апокалипсиса « премеждия » ще бъдат разделени на две части, като втората съдържа в деня на неговото ядосан!

 

Следователно важен знак трябва да съобщи на света за началото на последните седем години от живота на човека, преди завръщането на Исус Христос (седмата седмица на Данаил) и дори е станала известна на мъжете към датата на завръщането на Исус Христос без всички времена нека знаете ни деня, ни часа на завръщането му, както казахме, Исус Христос.

 

Само Бог знае деня и часа на завръщането на Исус Христос!

 

Сега, ние разбираме, подкрепящи доказателства (реализация и изпълнение на библейските пророчества и знаци предвещава завръщането на Исус Христос), за да експоненциалното мнението на всички по-горе факти и действителната фактическа, че в края на времето се стартира от 14 май 1948 и че постигането на такъв кратък период от време, като по-голямо количество факти, съобщени в Библията, не може във всеки случай, като се има предвид закона на вероятностите, да е съвпадение.

 

Сега трябва да се намери нов знак, да се запознаят с началото на последните седем години от човек, преди завръщането на Исус Христос.

 

Този важен знак все още е анализ на миналото, които ние откриваме и ефекта 29ти Септември, 2008, не е имало такъв важен човек не може да са забравили знак.

 

Това беше срива на фондовия пазар на Wall Street, които се появяват на празника на ангелите, с отрицателен индекс на -777.

 

Там ще сте забелязали, е числото 777 е броят на Божеството.

 

Трябва да отбележим, че този знак е особено силно и важно от 29 септември 2008 г., Световната разруха Райф по-силно, вкарвайки много на мъжете и жените по света, живеещи в бедност и лишения.(67 лица притежават толкова пари, колкото половината от човечеството)

 

Източник:

http://www.agoravox.fr/actualites/societe/article/inegalites-meurtrieres-les-67-plus-150546

 

 

: 29 септември 2008 г. светът оцелява само от дълг.

 

Също така е ясно, че библейските пророчества и знаци, които са вече реализирани експоненциално, тъй като 14 май, 1948, отново се повишиха на власт, сила и честота, считано от 29 септември 2008 г. до станал много мощен и ежедневно 2014.

 

Един поглед върху текущите глобални новинарски акценти увеличават дълбочината, обхвата, силата и честотата на библейските пророчества и знаци, направени от 29 септември 2008 година.

 

Голяма част от света живее в бедност, нищета и мизерия и страда повече катастрофи на земята и лошото време.

 

Много хора се сблъскват с бунтове и граждански войни и религия.

 

С оглед на тази нова скала на бедствия и всички библейски пророчества и знаци, направени, ние разбираме, че Той не може да бъде по-силна и по-ясен знак, за да съобщи на света в началото на миналата седмица на Даниел (седем последните години на Апокалипсиса)

 

Всички тези факти са реални, фактически и важни събития, тъй като 14-ти май 1948, по все още експоненциално нараства от началото на 29-ти септември, 2008, са в пълно съответствие с библейските пророчества и знаци обявиха за края на времето и завръщане на нашия Господ Исус Христос.

 

Той вече не е възможно добросъвестно да се съмнява, че живеем от 29 Сеп 2008 последните седем години от живота на човека преди физическото завръщане на Исус Христос на Елеонския хълм за неговата хиляда годишно царуване .

 

Можем също така да се види и да кажа, че откровението за края на времето беше добро, в съответствие с волята на Бог, запечатани до края на времето.

 

Тя е само от тези дати, че откровението е отправено в света със силата на изпълнени пророчества.

 

Преди 14 май 1948 никой не може да предскаже, че в края на времето ще работи, защото всички библейски пророчества и знаци са извършени след тази дата.

 

По същия начин, неподражаем знак обявяване последната седмица на Даниел не може да бъде известна преди той осъзнава, 29 септември 2008.

 

Откровението за края на времето е добре затворена, от Бога до края на времето!

 

В последните дни ще бъдат най-трудното, което знаем.завръщането на Исус Христос на Елеонския хълм е насрочено за септември 2015!

Или седем години след 29 септември 2008 г.

 

Вероятно по повод празника на тръбите между 14 и 15 септември.

 

Виж моята статия

https://victorpicarra.wordpress.com/2014/02/25/revelations-et-force-de-la-foi-a-la-fin-des-temps/

Това не е пророчество.

 

Това е анализ и логическо заключение на изпълнението на всички пророчества и библейски знаци направени.

 

Алармата звучи по-силно,

 

Но има и никой толкова глух като онези, които отказват да чуят и те не съществуват толкова сляп, както онези, които отказват да се види.

 

A експоненциална оглед на всички библейски пророчества и знаци, изработени от 14-ти май 1948 и отново още експоненциално Квалифицирани от 29 Сеп 2008, ние не можем да признаем очевидното:

 

– В края на времето започна 14 май 1948 със създаването на държавата Израел.

 

– В седмата седмица на Даниел започна със срива на фондовия пазар на Wall Street на 29 септември, 2008

 

Завръщането на Исус Христос

 

Завръщането на Исус Христос ще бъде в края на седем години започва 29-ти септември, 2008 Ето защо през 2015 г. тя е очевидна сигурност!

 

Виж моята статия за датите на Апокалипсиса:

ДАТИ на Апокалипсиса И грабването на църквата разкри!

Ние знаем, че миналата седмица на Данаил трябва да бъде разделена на две части.

Dn 09:27 –  И той ще засили завет с мнозина. Време седмично; и време за половин седмица той ще доведе до жертвата и приносът, и крилото на храма ще бъде мерзостта на запустението до края, до края назначен самотната. « 

 

Книгата на Апокалипсиса на Йоан също ни казва, че втората половина (42 месеца) от последните седем години ще бъде по-лошо от първото и ще съдържа в самия ден на гнева на Бог период.

 

Половината от миналата седмица е март 2012 година.

 

През март 2012 г., е имало важен знак в небето, че единственото обяснение, ние открихме, беше да се забравя, че се е случило.

 

« A черна сфера на безпрецедентен размер, евентуално по-голяма от нашата планета Земя е останал свързан със слънцето за повече от двадесет и четири час от 08 Март 2012 до 14 часа на 11-ти март, 2012 O 15часа универсално време. « 

 

Въпреки qu’inexpliqué е реален и конкретен факт, определени от NASA

 

 

Виж моята статия

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/01/15/les-signes-dans-les-cieux-sont-visibles-jesus-christ-arrive-bientot/

 

Тъй като комети и метеорити пасища повече или по-малко са ежедневна реалност и метеорни потоци също попадат все по-често на Земята от март 2012 година.

 

Можем да кажем, че степента на тези явления формират ранните признаци на небето, за да се продължи с по-голямо бъдеще, за да пристигне в деня на гнева на Божиите знаци.

 

Ние сме в края на нашите очаквания и дните, които следват, ще следователно със сила нещата много трудни за всички нас.

 

От една страна, изкушенията ще стават по-силни, тъй като остава да сатана много малко време, за да изпълнява плана си срещу Бога и нас, човеците.

 

И на второ място в деня на гнева на Бога, трябва да се появи преди завръщането на нашия Господ Исус Христос.

 

Всичко това ни дава един поглед на най-големите трудности за седемнадесет месеца преди края.

 

Трябва да действаме бързо и да дойде при Исус Христос и да се разпространява добрата новина « Исус Христос идва скоро и логично е до 2015 г. ».

 

Виж моята статия

 

https://victorpicarra.wordpress.com/2013/09/14/le-retour-de-jesus-christ-peut-etre-le-14-ou-15-septembre-2015-au-cours-de-la-fete-des-trompettes-3/

 

Аз ви каня да публикувам тази статия на блоговете си, изпратете на всички ваши приятели и познати линка на статията и блога, така че възможно най-много хора е възможно да имат информацията и да бъдат спасени.

 

Исус Христос идва скоро, това е сигурност и пред очите на всички библейски пророчества и знаци го правят до 2015 г..

 

Въведение Богородично, ние дойдохме да се подпомогне появата му във Фатима, но разкри, три малки деца и е предназначено да бъде направена публично достояние в срок, не е бил напълно.

 

Информация били сечени знаеше тайна от папите и Ватикана.

 

Следва да се отбележи, че папата и Ватикана признава виденията на Дева Мария във Фатима като чудотворна, и все пак те все още се удари в тайна информацията, която тя разкрива.

 

Виж моята статия

 

Третата тайна от Фатима завръщането на Исус Христос на земята – истини!

 

Много пастори и eschatologists просто да обявим, че ние сме в края на времето, без да разкрива или началната дата или краен срок ще бъде завръщането на Исус Христос.

 

Други са загубили в изчисленията, ако натисна, че крайните дати, не казват, просто нищо.

 

Бог просто разкрива факти от края на времето той бе запечатан, докато времето за край.

 

Ние сме в края на времето и трябва да се види всеки ден!

 

Ние трябва да имаме смелостта да признаем, че сме грешници и да се молят за спасението ни дойде за ден Исус Христос ще премахне Своята църква като крадец, когато правим ние няма да чакаме.

 

Исус Христос ще се върне физически на Елеонския хълм през 2015 г., е очевидно, то най-вероятно ще е на празника на тръбите между 14 и 15 септември 2015 година.

 

Уви, аз не съм намерил никакъв сигурен знак за обявяване на датата на грабването на Църквата.

 

В моята статия

ДАТИ на Апокалипсиса И грабването на църквата разкри!

 

I предлага възможност за отстраняване на тази година, най-вероятно през месец ноември 2014 година.

 

Но това е много възможно, че грабването на църквата, за да се проведе сега и може би за Пасха и ние сме почти там

 

Пасха начало понеделник, 14 Април вторник, 22 Април вечер по здрач.

 

Christian Великден понеделник, 21-ви април.

 

Пожелавам ви честитя на всички вас Пасха (и) 2014 Любов, прошка и покаяние.

 

Ела при Исус Христос, той все още не е твърде късно. Но скоро там ще бъде плач и скърцане със зъби на края.

 

Исус Христос ни обича въпреки нашите грешки и грехове.

 

Попитайте Божията прошка за нашите злодеяния и да се молят за спасението на душите ни и нашите обични братя и сестри.

Бог да ви пази през целия ден на гнева му се случва.

Победител

 

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.