April 27, 2014 – Starten af ​​Guds Vrede?

due

Kærlighed er det sidste tilflugtssted af den frie verden, eller er dette program og betale!

Denne sætning er ikke mine, men en uheldig der endte sit liv forlader skrevet på en væg i hans lejlighed, at ord i forklaring på hans handlinger.

Jer, mine elskede brødre og søstre i Kristus, som er ofre for Satans fælder, du som er i elendighed, jer, der bor i smerte, sorg og fortvivlelse, jer, der lider i krop og i dit liv krigens uhyrligheder, katastrofe-og forfølgelse, som dette liv er bitter.

 

lyn

Må ikke miste håbet, holde dig godt tændte flammen i din tro, have sikkerhed for, at meget snart en uendelighed af bedre dage, glæde og lykke vil blive givet af kærlighed og Jesu Kristi blod.

Din belønning er stor, kan du være sikker på, fordi det er gennem kærlighed og for at redde os, at Jesus Kristus snart vil vende tilbage.

Ja, snart og meget godt tidligere, vil Jesus Kristus vende tilbage til Jorden for at regere, og så vil vi alle blive leveret fra det onde og fristelser, og endelig så kan vi kende og opleve uendelig glæde og lykke i kærlighed og respekt for Guds lov.

Men før de frygtelige dage

skal stadig ske.

Det er en sikkerhed!

.Katastrofe-plus

De vil være endnu værre end dem, vi lever siden 2008!

Glem ikke, at tilbagelevering af Jesus Kristus, skal være som i fødselsveer. Og så de dage vil være mere vanskeligt at vende tilbage af Jesus Kristus på Oliebjerget.

Vi ser dagligt eskalerende vanskeligheder i livet, jord, samfund og vejret.

Tvivl ikke længere har nogen plads. Afkastet af vor Herre Jesus Kristus er vor generation.

Det er en sikkerhed for, svært at tro, som det kan være, de faktiske omstændigheder er der! Alle profetier er næsten alle opfyldt!

Så hvad man skal gøre, før denne åbenlyse manglende evne til at bekæmpe disse onder afventer herlige genkomst Jesus Kristus!

Tja, hvis du forstår, at Satan er Fort og kun vi er ikke stor nok til at besejre ham, så også forstå, at Gud elsker os og kan hjælpe os i vores daglige kamp mod de onde kræfter og Satans fristelser .

Bede Gud om at vejlede og lede dit liv.

Beder og beder igen og igen hver dag og utrætteligt

Accepter det liv, som Gud har givet dig, og takke Gud for alle de prøvelser, han gør du leve for med indsats og kamp, ​​at Gud smedjer os og gør os stærke.

Dagligt når du føler, eller du kan se, at tingene kan gå galt, din fristelsen er stærk, at dine ønsker brænder, og du er ved at bukke under, så tøv ikke med at spørge, med alle de styrken af ​​din tro på Gud til at hjælpe dig. Og det vil!

Så glem ikke at takke Gud for at hjælpe dig kæmper mod dig selv, dine ønsker og svagheder.

Gud gav os fri vilje, og derfor vil det gribe ind i vores liv, hvis vi beder ham om at tage os til en beslutning, som til tider går imod, hvad vi længes urent.

Men for at drage fordel af Guds hjælp, Jesu Kristi kærlighed og al den hjælp, Gud kan give os, må vi begynde ved begyndelsen.

– Bed Gud om at tilgive alle vores synder, vores fejl, vores fejltagelser og synder.

– Accepter at komme til Gud gennem Jesus Kristus ved at søge dåb med vand, indtil Gud sender os Helligånden til at vejlede vores liv.

– Spørg Jesus Kristus til at være vores personlige Frelser og acceptere os i hans kirke.

– Ret vores liv med Guds hjælp, fordi alene vi ikke kan gøre det!

– Hjælpe dem, der søger vores hjælp.

– Overhold de ti bud af Gud.

– At elske dem, der hader os, og bede for dem.

– Tilgiv dem, der skyldnere.

Vi lever den afsluttende strækning af i slutningen af tid online, og at verden er kun forvirring.

Det er meget svært at finde den rigtige måde og sandheden. (Kun dit hjerte og bøn vil hjælpe dig!)

Humanismen er blevet den universelle værdi af selv mænd for paven.

Gud er forsømt af mange mænd, der er blevet egoistiske og hån, tænker endda i stand til at tilbringe sin kærlighed

Snart vil der være høst af sjæle, som Jesu Kristi engle og på et øjeblik alle vil blive gennemført.

Det vil være for sent for sent, og der vil være skrig af gråd og tænderskæren.

Husk lignelsen om ukrudtet og hvede!

I lignelsen om høsten, når ukrudtet er kastet ind i ilden. Det vil være det samme for dem, der har afvist Gud og Jesus Kristus!

Men også huske dette citat fra Pierre Corneille Le Cid   »  At vinde uden risiko er at triumfere uden herlighed «   , mens du kæmper for at holde sig på den rette vej til Gud gennem Jesus Kristus.

Gør denne indsats venligst Gud!

Tiden er kommet til at vække os til at kæmpe for at redde vores sjæle!

Jesus Kristus vil snart fjerne hans kirke for at deltage i Lammets bryllup, og vi kan stadig være en del af!

Mange af os, præster, præster, prædikanter eschatologists og se efter tegn for os at nærme tættere på datoen for bortrykkelsen af ​​kirken og tilbagelevering af Jesus Kristus.

Konstateringen af ​​denne sidste periode fra slutningen af ​​tiden vil tillade alle at forberede sig på disse smukke, majestætiske og unikke begivenheder i menneskets historie.

Min forskning og analyse har ført mig til at målrette tilbagelevering af vor Herre og Konge Jesus Kristus på Oliebjerget 14-15 september 2015 kidnapningen af ​​sin kirke omkring 11 november 2014.

Men vi må erkende, at jeg allerede snydt, og det er muligt, at jeg tager fejl igen disse omtrentlige datoer.

Men andre har fundet andre omtrentlige datoer, for dem, hvis datoer er senere end jeg fandt, det vil altid i sidste ende tid til at tale på det tidspunkt.

Men der er også en eschatologue Louis ALENCOURT at ved seriøs forskning og analyse gør det muligt at betragte den stærke mulighed for fjernelse af kirke eller tilbagelevering af Jesus Kristus i år mellem april og September 2014 .

Så jeg kan kun opfordre jer alle til at læse hans blog og især hans seneste artikel . og også tage en video, hvor han diskuterer tilbagelevering af Jesus Kristus.

http://www.dailymotion.com/video/x1862yh_la-fin-du-monde-en-2014-par-louis-d-alencourt-sur-la-libre-antenne-de-meta-tv-5-5_news

Vi må også forstå, at Jorden snart vil krydse i himlen rester i kølvandet på kometen LINEAR.

Dette kan forårsage meteoritter på Jorden.

Der er også en profeti, der ikke er bibelsk, men det er interessant at forstå, forklarer højdepunkterne, som vi bl.a. optrapning i den politiske konflikt med Rusland om Ukraine og dets provins « The Krim »

Den nærmeste fremtid afslører, at denne profeti bør udfordre os.

Prophecy Nicolas van Rendsburg

http://edifice.over-blog.com/categorie-12535090.html

I min sidste artikel Mea Culpa-   jeg målrette dato 27. april 2014 datoen for festen for påsken og også datoen for den første røde måne tetrad.(Se mine tidligere artikler)

Denne dato virkelig synes at være meget vigtig, og jeg inviterer dig alle mine elskede brødre og søstre i Kristus til at se og vente på, at snart tilbage i herlighed Vor Herre Jesus Kristus, Guds enbårne søn.

Den April 27, 2014, forekommer mig at være den dato, hvorfra den vil begynde at blive skrigende, jamrende og tænderskæren, som prøvelser er vigtige.

Den April 27, 2014, kan være begyndelsen af ​​tidspunktet på dagen for Guds vrede!

Veillions og beskytte flammen af ​​vores tro. Jesus Kristus er ved døren!

Fred, kærlighed og glæde i hjerterne og hjem venter på bortrykkelsen af ​​kirken for nogle og tilbagelevering af Jesus Kristus på Oliebjerget for andre.

Pray

Victor

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :