27 Апр 2014 – Начало на Божия гняв?

гълъб

Любовта е последното убежище на свободния свят, или е тази програма и да плати!

Тази фраза не е мое, но е жалко, че завършил живота му напускане написано на стената в апартамента си, че дума в обяснение на действията си.

Вие, мои възлюбени братя и сестри в Христос, които са жертви на капани на Сатана, вас, които са в мизерия, вие, които живеят в болка, скръб и отчаяние, вие, които страдат в тялото и в живота си зверствата на война, бедствия и преследване, на които този живот е горчив.

 

мълния

Не губете надежда, ви държи добре осветена от пламъка на вярата си, да има сигурност, че много скоро безкрайността на по-добри дни, на радост и щастие ще бъде дадено от любовта и кръвта на Исус Христос.

Голяма е наградата ви можете да бъдете сигурни, защото то е чрез любовта и да ни спаси, че Исус Христос ще се върне скоро.

Да, скоро и много добре по-рано, Исус Христос ще се върне на Земята, за да се произнесе и тогава всички ние ще се избави от зло и изкушение, и най-накрая ще можем да познаем и изпитаме безкрайна радост и щастие в любов и уважение към Божия закон.

Но преди ужасните дни

все още трябва да се случи.

Това е със сигурност!

.Disaster-плюс

Те ще бъдат дори по-лошо, отколкото тези, които живеят от 2008 г. насам!

Не забравяйте, че завръщането на Исус Христос трябва да бъде като в родилни болки. И така ден ще бъдат по-трудни за завръщането на Исус Христос на Елеонския хълм.

Ние виждаме ежедневно ескалиращото трудности на живота, земята, обществото и времето.

Doubt вече няма никакво стая. Завръщането на нашия Господ Исус Христос е нашето поколение.

Това е сигурност по трудно да се повярва, тъй като може да бъде, фактите са налице! Всички пророчества са изпълнени почти всички!

И така, какво да направя, преди това крещящо неспособност да се бори с тези злини в очакване на славното завръщане на Исус Христос!

Е, ако сте разбрали, че сатаната е Fort и само ние не сме достатъчно големи, за да го победят, след това също така разбираме, че Бог ни обича и може да ни помогне в ежедневната ни борба срещу силите на злото и изкушенията на Сатаната .

Помолете Бог да напътства и ръководи живота ви.

Молете се и се молим отново и отново всеки ден и неуморно

Приемете живота, който Бог ви е дал, и благодаря на Бога за всички трудности той те кара да живееш с усилие и борба, която Бог ни преправи и ни прави силни.

Daily когато се чувстваш или виждаш, че нещата могат да се объркат, си изкушение е силна, че вашите желания са парене и сте на път да се поддаде, така че не се колебайте да попитате, с всички силата на вярата си в Бога, за да ви помогне. И това ще стане!

След това не забравяйте да благодаря на Бог за да ви помогнем да се биете срещу себе си, желанията си и слаби страни.

Бог ни е дал свободна воля и следователно той ще се намеси в живота ни, ако го помоля да ни отведе до решение, което понякога е в разрез с това, което ние копнеем нечисто.

Но за да се възползват от помощта на Бога, любовта на Исус Христос и от цялата помощ, която Бог може да ни даде, ние трябва да започнем от самото начало.

– Помолете Бог да прости всичките ни грехове, нашите грешки, нашите грешки и грехове.

– Приеми, за да стигне до Бог чрез Исус Христос, като търсят кръщението с вода, докато Бог ни изпраща Светия Дух да ръководи живота ни.

– Помолете Исус Христос да бъде наш личен Спасител и ни приемат в неговата църква.

– Изправете живота ни с Божията помощ, защото сами не можем да го направим!

– Помощ за тези, които търсят нашата помощ.

– Да се ​​спазват Десетте Божи Заповеди.

– Да обичаш тези, които ни мразят и да се моли за тях.

– Прости на тези, които са съгрешили срещу нас.

Ние живеем на крайния участък от края на времето онлайн и света е само объркване.

Много е трудно да се намерят най-подходящия начин и истината.(Само твоето сърце и молитвата ще ви помогне!)

Хуманизмът се превърна в универсална стойност на дори мъже от папата.

Бог е пренебрегвана от много мъже, които са станали егоистични и хулители; мислене в състояние дори да прекарат своята любов

Скоро ще има реколтата на душите от ангелите на Исус Христос и в един миг всичко това ще бъде постигнато.

Тя ще бъде твърде късно за забава и няма да има викове на плач и скърцане със зъби.

Запомни притчата за плевелите и житото!

В притчата за реколтата, когато плевелите се хвърля в огъня. Тя ще бъде същата от тези, които са отхвърлили Бог и Исус Христос!

Но също така не забравяйте, този цитат от Пиер Корней Le Cid   »  За да спечелите, без риск е да триумфира без слава «   , докато се борят да останат на правилния път към Бог чрез Исус Христос.

Направете това усилие моля Бог!

Дошло е време да ни събуди да се бори да спаси душите ни!

Исус Христос скоро ще премахне неговата църква да присъства на сватбата на Агнето и все още можем да бъдем част от!

Много от нас, свещеници, пастори, проповедници eschatologists и търсят признаци за нас, за да се обърне по-близо до датата на грабването на църквата и завръщането на Исус Христос.

Откритието на този последен период от края на времето ще позволи на всеки да се подготви за тези красиви, величествени и неповторими събития в историята на човека.

Моите изследвания и анализи са ме накара да се насочите завръщането на нашия Господ и Цар Исус Христос на Елеонския хълм 14-15 септември 2015 г. за отвличането на неговата църква около 11 ноември 2014 г..

Но ние трябва да признаем, че аз вече изневери и това е възможно, че не съм прав отново тези приблизителни дати.

Но други са намерили други приблизителни дати, за тези, чиито дати са по-късно от Открих, че ще винаги накрая време да говорим по това време.

Но там също е eschatologue Louis ALENCOURT че от сериозно проучване и анализ позволява да се разгледа възможността за силна отстраняването на църквата или на завръщането на Исус Христос тази година между април и септември 2014 .

Така че мога само да ви насърча всички да прочетете в блога си и по-специално последната му статия . и също така да вземе видео, в което той обсъжда завръщането на Исус Христос.

http://www.dailymotion.com/video/x1862yh_la-fin-du-monde-en-2014-par-louis-d-alencourt-sur-la-libre-antenne-de-meta-tv-5-5_news

Ние също трябва да разберем, че Земята скоро ще премине в небето отломки, останали в резултат на кометата LINEAR.

Това може да предизвика метеорити на Земята.

Налице е също така едно пророчество, че не е библейско, но е интересно да се разбере, че обяснява акцентите, че ние сме в това число ескалацията в политическия конфликт с Русия за Украйна и нейната провинция « Крим »

В близко бъдеще, показва, че това пророчество трябва да ни предизвикателство.

Prophecy Nicolas ван Rendsburg

http://edifice.over-blog.com/categorie-12535090.html

В последната ми статия Mea Culpa-   I целева дата 27 април, 2014, дата на празника на Пасхата, а също и датата на първата червена луна тетрадата. (Виж предишни мои статии)

Тази дата наистина изглежда да е много важно и аз ви каня всички мои възлюбени братя и сестри в Христос, за да гледате и да чакат за скорошното завръщане в славата на нашия Господ Исус Христос, единственият син на Бог.

На 27 април 2014 Струва ми се, е датата, от която ще започне да се крещи, плач и скърцане със зъби, като премеждия са важни.

На 27 април 2014 може да се окаже началото на времето на деня на гнева на Бога!

Veillions и защита на пламъка на нашата вяра. Исус Христос е на вратата!

Мир, любов и Joys в сърцата и домовете чакат за грабването на църквата за някои и завръщането на Исус Христос на Елеонския хълм за другите.

Моля

Победител

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :