27 του Απριλίου, 2014 – Έναρξη της οργής του Θεού;

περιστέρι

Η αγάπη είναι το τελευταίο καταφύγιο του ελεύθερου κόσμου ή είναι αυτό το πρόγραμμα και να πληρώσουν!

Αυτή η φράση δεν είναι δική μου, αλλά ένα ατυχές που τελείωσε τη ζωή του, αφήνοντας γραμμένο σε έναν τοίχο στο διαμέρισμά του αυτή τη λέξη στην εξήγηση των πράξεών του.

Εσείς, αγαπημένοι αδελφοί μου και αδελφές εν Χριστώ, που είναι τα θύματα των παγίδων του Σατανά, εσείς που είστε στην εξαθλίωση, εσείς που ζείτε στον πόνο, τη θλίψη και την απόγνωση, εσάς που έχετε υποστεί στο σώμα και στη ζωή σας οι φρικαλεότητες του πολέμου, καταστροφών και διώξεις για τις οποίες αυτή η ζωή είναι πικρή.

 

αστραπή

Μην χάσετε την ελπίδα, να σας κρατήσει καλά φωτισμένη η φλόγα της πίστης σας, έχουμε τη βεβαιότητα ότι πολύ σύντομα ένας άπειρο καλύτερες μέρες, της χαράς και της ευτυχίας θα πρέπει να δοθεί από την αγάπη και το αίμα του Ιησού Χριστού.

Ανταμοιβή σας είναι μεγάλη, μπορείτε να είστε σίγουροι, γιατί είναι μέσα από την αγάπη και να μας σώσει ότι ο Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει σύντομα.

Ναι, σύντομα και πολύ καλά νωρίτερα, ο Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει στη Γη για να αποφανθεί και τότε όλοι θα πρέπει να παραδοθεί από τον κακό και τον πειρασμό και, τέλος, τότε μπορούμε να γνωρίζουμε και την εμπειρία ατελείωτη χαρά και ευτυχία στο αγάπη και σεβασμό για το νόμο του Θεού.

Αλλά πριν από τις φοβερές ημέρες

πρέπει να εξακολουθούν να συμβαίνουν.

Είναι μια βεβαιότητα!

.Disaster-plus

Θα είναι ακόμα χειρότερα από αυτά που ζούμε από το 2008!

Μην ξεχνάτε ότι η επιστροφή του Ιησού Χριστού πρέπει να είναι όσο το τους πόνους του τοκετού. Και έτσι οι μέρες θα είναι πιο δύσκολο από την επιστροφή του Ιησού Χριστού στο Όρος των Ελαιών.

Βλέπουμε καθημερινά κλιμάκωση δυσκολίες της ζωής, τη γη, την κοινωνία και τις καιρικές συνθήκες.

Αμφιβολία δεν έχει πλέον οποιοδήποτε δωμάτιο. Η επιστροφή του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού είναι η γενιά μας.

Πρόκειται για μια βεβαιότητα τόσο δύσκολο να πιστέψουμε, όπως μπορεί να είναι, τα γεγονότα είναι εκεί! Όλες οι προφητείες σχεδόν όλα εκπληρωθεί!

Οπότε τι να κάνει πριν από αυτό κραυγαλέα αδυναμία για την καταπολέμηση αυτών των δεινών περιμένοντας την ένδοξη επιστροφή του Ιησού Χριστού!

Λοιπόν, αν έχετε καταλάβει ότι ο Σατανάς είναι Fort και μόνο δεν είναι αρκετά μεγάλη για να τον νικήσει, τότε επίσης να καταλάβουμε ότι ο Θεός μας αγαπά και να μας βοηθήσουν στην καθημερινή μας μάχη ενάντια στις δυνάμεις του κακού και τους πειρασμούς του Σατανά .

Ζητήστε από τον Θεό για να καθοδηγήσουν και να κατευθύνουν τη ζωή σας.

Προσευχήσου και να προσεύχονται ξανά και ξανά κάθε μέρα και ακούραστα

Αποδεχτείτε τη ζωή που ο Θεός σας έχει δώσει και να ευχαριστήσω τον Θεό για όλα τα δεινά που θα σας κάνει να ζουν για με την προσπάθεια και τον αγώνα ότι ο Θεός μας σιδηρουργεία και μας κάνει δυνατούς.

Καθημερινά όποτε αισθάνεστε ή βλέπετε ότι τα πράγματα μπορούν να πάνε στραβά, πειρασμός σας είναι ισχυρή, ότι οι επιθυμίες σας είναι η καύση και είστε έτοιμος να υποκύψει, γι ‘αυτό μην διστάσετε να ρωτήσετε, με όλα τα τη δύναμη της πίστης σας στο Θεό για να σας βοηθήσει. Και αυτό θα είναι!

Στη συνέχεια, μην ξεχάσετε να ευχαριστήσω τον Θεό για να σας βοηθήσει να αγωνίζονται ενάντια στον εαυτό σας, τις επιθυμίες και τις αδυναμίες σας.

Ο Θεός μας έδωσε ελεύθερη βούληση και ως εκ τούτου θα παρεμβαίνει στη ζωή μας, αν του ζητήσω να μας μεταφέρει σε μια απόφαση, η οποία μερικές φορές έρχεται σε αντίθεση με αυτό που λαχταρούν ακάθαρτο.

Αλλά για να επωφεληθούν από τη βοήθεια του Θεού, την αγάπη του Ιησού Χριστού και όλη τη βοήθεια που ο Θεός μπορεί να μας δώσει, θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή.

– Ζητήστε από το Θεό να συγχωρήσει όλες τις αμαρτίες μας, τα λάθη μας, τα λάθη μας και τις αμαρτίες.

– Αποδοχή για να έρθει στο Θεό μέσω του Ιησού Χριστού, επιδιώκοντας το βάπτισμα με νερό έως ότου ο Θεός μας στέλνει το Άγιο Πνεύμα να καθοδηγήσει τη ζωή μας.

– Ζητήστε από τον Ιησού Χριστό να είναι προσωπική Σωτήρα μας και μας αποδέχονται στην εκκλησία του.

– Ισιώστε τη ζωή μας με τη βοήθεια του Θεού, επειδή και μόνο δεν μπορούμε να το κάνουμε!

– Βοηθήστε όσους αναζητούν τη βοήθειά μας.

– Προσέξτε τις Δέκα Εντολές του Θεού.

– Να αγαπάμε αυτούς που μας μισούν και προσεύχεστε γι ‘αυτούς.

– Συγχωρήστε όσους καταπατούν εναντίον μας.

Ζούμε στην τελική ευθεία από το τέλος του χρόνου σε απευθείας σύνδεση και ο κόσμος είναι μόνο σύγχυση.

Είναι πολύ δύσκολο να βρούμε τον σωστό τρόπο και την αλήθεια.(Μόνο η καρδιά και η προσευχή σας θα σας βοηθήσει!)

Ανθρωπισμός έχει γίνει η παγκόσμια αξία του, ακόμη και άνθρωποι του Πάπα.

Ο Θεός έχει παραμεληθεί από τους πολλούς άνδρες που έχουν γίνει εγωιστική και βλάσφημοι? Σκέφτεται καν σε θέση να περάσουν την αγάπη του

Σύντομα θα υπάρξει η συγκομιδή των ψυχών από τους αγγέλους του Ιησού Χριστού και σε μια στιγμή όλα θα επιτευχθεί.

Θα είναι πολύ αργά για τα τέλη και θα υπάρξουν κραυγές κλάμα και το τρίξιμο των δοντιών.

Θυμηθείτε την παραβολή των ζιζάνια και το σιτάρι!

Στην παραβολή της συγκομιδής, όταν τα ζιζάνια είναι ρίχνεται στη φωτιά. Θα είναι το ίδιο και από εκείνους που έχουν απορρίψει τον Θεό και τον Ιησού Χριστό!

Αλλά, επίσης, να θυμάστε αυτό το απόσπασμα από Pierre Corneille Le Cid   »  Για να κερδίσετε χωρίς κίνδυνο είναι να θριαμβεύσει χωρίς δόξα «   , ενώ θα παλέψει για να παραμείνει στο σωστό δρόμο προς τον Θεό μέσω του Ιησού Χριστού.

Κάντε αυτή την προσπάθεια παρακαλώ τον Θεό!

Ο χρόνος έχει έρθει για να μας αφυπνίσει για να παλέψει για να σώσει τις ψυχές μας!

Ο Ιησούς Χριστός θα καταργήσει σύντομα εκκλησία του για να παρακολουθήσουν το γάμο του Αρνίου, και μπορούμε ακόμα να είναι ένα μέρος της!

Πολλοί από εμάς, τους ιερείς, πάστορες, κήρυκες εσχατολόγοι και να αναζητήσουν ενδείξεις για μας να προσεγγίσουμε πιο κοντά στην ημερομηνία της αρπαγής της εκκλησίας και την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

Η διαπίστωση αυτή την τελική περίοδο από το τέλος του χρόνου, θα επιτρέψει σε όλους να προετοιμαστούν για αυτά τα όμορφα, επιβλητικά και μοναδικά γεγονότα στην ιστορία του ανθρώπου.

Έρευνα και την ανάλυση μου με οδήγησαν να στοχεύουν την επιστροφή του Κυρίου μας και Βασιλιάς Ιησούς Χριστός στο Όρος των Ελαιών 14 – 15 Σεπτεμβρίου 2015, για την απαγωγή της εκκλησίας του περίπου 11 Νοεμβρίου 2014.

Αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι έχω ήδη εξαπατηθεί και είναι πιθανό ότι είμαι λάθος και πάλι κατά προσέγγιση ημερομηνίες αυτές.

Όμως, άλλοι έχουν βρει άλλα κατά προσέγγιση ημερομηνίες, για εκείνους των οποίων οι ημερομηνίες είναι αργότερα από ό, τι βρήκα, θα είναι πάντα τελικά χρόνο για να μιλήσει εκείνη τη στιγμή.

Αλλά υπάρχει επίσης μια eschatologue Louis ALENCOURT ότι από σοβαρή έρευνα και ανάλυση επιτρέπει να εξετάσει την ισχυρή δυνατότητα της απομάκρυνσης από την εκκλησία ή την επιστροφή του Ιησού Χριστού φέτος μεταξύ Απριλίου και Σεπτέμβρη του 2014 .

Έτσι, μπορώ μόνο να σας ενθαρρύνω όλους να διαβάσετε το blog του, και ιδίως το τελευταίο του άρθρο . και επίσης να λάβει ένα βίντεο στο οποίο πραγματεύεται την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

http://www.dailymotion.com/video/x1862yh_la-fin-du-monde-en-2014-par-louis-d-alencourt-sur-la-libre-antenne-de-meta-tv-5-5_news

Πρέπει επίσης να καταλάβουμε ότι η Γη θα περάσουν σύντομα στον παράδεισο υπολείμματα στον απόηχο του κομήτη LINEAR.

Αυτό μπορεί να προκαλέσει μετεωρίτες στη Γη.

Υπάρχει, επίσης, μια προφητεία που δεν είναι βιβλική, αλλά είναι ενδιαφέρον να κατανοήσει ότι εξηγεί τα κυριότερα σημεία που περιλαμβάνουν την κλιμάκωση της πολιτικής σύγκρουσης με τη Ρωσία για την Ουκρανία και την επαρχία της «Η Κριμαία »

Το εγγύς μέλλον αποκαλύπτει ότι αυτή η προφητεία θα πρέπει να μας αμφισβητήσει.

Προφητεία Nicolas van Rendsburg

http://edifice.over-blog.com/categorie-12535090.html

Στο τελευταίο άρθρο μου Mea Culpa-   στοχεύω ημερομηνία 27 Απριλίου, 2014, η ημερομηνία της γιορτής του Πάσχα, καθώς και την ημερομηνία της πρώτης τετράδας κόκκινο φεγγάρι. (Δείτε τα προηγούμενα άρθρα μου)

Η ημερομηνία αυτή δεν φαίνεται πραγματικά να είναι πολύ σημαντική και σας καλώ όλους τους αγαπημένους τους αδελφούς και τις αδελφές μου στο Χριστό για να παρακολουθήσουν και να περιμένουν για τα σύντομα Επιστροφή στην δόξα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, ο μόνος γιος του Θεού.

Το 27 Απρ 2014 μου φαίνεται να είναι η ημερομηνία από την οποία θα αρχίσει να ουρλιάζει, θρήνος και το τρίξιμο των δοντιών, όπως δοκιμασίες είναι σημαντικά.

Το 27 Απρ 2014 μπορεί να είναι η αρχή του χρόνου της ημέρας της οργής του Θεού!

Veillions και να προστατεύσει τη φλόγα της πίστης μας. Ο Ιησούς Χριστός είναι στην πόρτα!

Ειρήνη, αγάπη και χαρές στις καρδιές και τα σπίτια περιμένουν για την αρπαγή της εκκλησίας για μερικούς και την επιστροφή του Ιησού Χριστού στο Όρος των Ελαιών για τους άλλους.

Προσεύχομαι

Νικητής

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :