2015 доаѓањето на Исус Христос цар на светот

11_regnera-како крал 

Мои испитување на крајот на времето, заклучив дека враќањето на нашиот Господ Исус Христос е за нашата генерација и да е, ако јас само видов, се случи меѓу 14 и 15 септември 2015 година.

 

Види мојот напис за враќање на Исус Христос

линк ТУКА 

 

Значи имаме околу (ако јас го зедов тоа право) девет месеци пред нас пред неговото враќање во слава.

 

За да се разбере она што тоа мора да помине во текот на овој чека девет месеци, потребно е да се запамети дека три триместар од бременоста се три посебни периоди со различни болка.

 

Како болки на бременоста се зголемува до раѓањето на детето и болка пророкуваше за враќање на нашиот Господ Исус Христос ќе одат растат во текот на овие девет месеци, до неговото доаѓање.

 

Болки на бременост:

 

Првиот квартал   е време да свест на бременоста на мајката (симптоми, испитување и прифаќање на ситуацијата).

 

Во вториот квартал   е свеста на крајот на бременоста, големо внимание е посветено на неродено дете, нејзиниот развој и видливост од сите заобленоста на стомакот на мајката.

 

Во третиот квартал    е во очекување на раѓање и подготовка во домот на детето, но тоа е, исто така, време на голема болка која се повеќе се живи до пораст.

 

Болките во грбот

од

Нашиот Господ Исус Христос.

 

 

Ние сме во јануари 2015 година во првиот месец на првиот квартал од нашето очекување на враќањето на нашиот Господ и Цар Исус Христос.

 

 

Првиот квартал  …  

 

Јануари-февруари март:

 

… Дали е време за христијаните да се разбере силни знаци кои се видливи во светот, тоа е почетокот на општата свест за специјални моменти, кои живееме и што ќе резултира со враќање на Исус Христос.

 

Силна знаци на оваа свест е војна започната од исламскиот тероризам во Франција.

Ќе се забележи дека траеше три дена, како и три дена во гробот на Исус Христос.

Од сега и додека Господ Исус Христос, човештвото се повеќе ќе се изгуби, уплашена и знаејќи каде да одам или што да прават.

 

 

Вториот квартал  … 

 

Аврил – мај-ЈУ

… Ќе биде засилување период од најважните моменти во сите области, пропаст, (економски колапс) непогоди (таканаречените природни), насилство, војни и други несреќи во големи величини.

 

 

Во третиот квартал  …

 

ЈУЛИ-АВГУСТ-СЕПТЕМВРИ

… Ќе биде период на големи страдања, толку многу ќе се сврти кон Исус Христос и да се моли за неговото враќање.

 

Тоа е она што треба да се случи ако нашиот Господ и Цар Исус Христос единец син и возљубени од Бога се враќа на Земјата во септември или октомври 2015 година.

 

Како и да е, во 2015 година, како што е предвидено од едноставна намалување, големи катастрофи ќе штрајкуваат повторно човештвото.

 

Ве повикувам да го прочитате еден од моите моментални статии

 

Линк  тука

0

0 0 0

0

0

0

Имам кажано многу пати во блог Убеден сум дека силите на Луцифер се сопственост на Ватикан.

Јас целосно преземање на моите пишувања.

Сепак, нашите папата Франсис направи некои говори во врска со крајот на времето, ми се чини многу важно да се достави со оваа видео.

Враќањето на Исус Христос Крај тајмс

 

 

Наскоро Исус Христос ќе дојде да нè спаси мојата сакана браќа и сестри.

 

Дозволете ни да се задржи на пламен на нашата вера и да се моли Бог, Исус Христос и Богородица.

 

Ве повикувам да го прочитате и да медитираат глава 24 и 25 од Евангелието според Матеј

 

линк тука

 .

Јас се молам на Бога да ја водат преку Светиот Дух сите кои сакаат да дојдат до Него преку Исуса Христа.

 

Во 2015 година ќе живееме

часот на судењето на верата.   

 

 

Бог ќе ни помогне на сите мои возљубени браќа и сестри во Христа.

Виктор

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :