2014! ЧАС віра в Ісуса Христа

Чи має t_sablier [1]

Є дві тисячі років тому з народженням християнства народився надію людині жити вічно.

Ісус Христос обіцяв воскресіння мертвих і викрадення його живої Церкви після його повернення.

Ісус Христос був сином теслі і сам Шарпантьє до віці тридцяти років.

Дізнавшись Тору, він не проповідував любов до Бога до свого арешту і навіть розп’яття.

Яскравий світиться хрест

Ісус Христос, перемігши смерть, благості і Бога Отця сказав своїм апостолам, що він іде у відставку на небеса, щоб підготувати місце в будинку свого батька там вітати її Церква в кінці часу.

Ісус Христос був Месією, посланим Богом і єврейським народом очікуваних, але, що єврейський народ не визнав як Месію!

І тому, що Ісус Христос, кажуть, син Бога і що Бог є Трійця (Батько, Син і Святий Дух)

Те, що рабини не допустили, незважаючи на всі докази і чудес і повного знання, повної та досконалої всій Тори Ісусом Христом, і що має бути і реалізувати месію в писаннях, вони л « відрікся, як месії і відданий смерті через римські загарбників.

Під час своїх трьох з половиною років проповіді, Ісус Христос народила його церкви « Християнство »   , як рабинів і єврейський народ відмовив.

Це церква, заснована Ісусом Христом, хто прийде до кінця часу в небесному Єрусалимі, щоб відсвяткувати весілля Агнця (вічний заповіт між членами церкви та Ісуса Христа)

За наполяганням апостолів хочуть знати дату захоплення церкви взяти участь у цьому чудова подія обіцяв Ісус Христос пояснив, що тільки Бог Батько знав день і годину його повернення в кінці Час.

Під час своєї проповіді, і до виходу на пенсію, Ісус повідомив Своїм учням, проте тривожні ознаки його повернення, так що кожен може підготувати і очистити наступ і екстраординарна подія.

Просто перед видаленням його церкви і його повернення в царстві його, Ісус Христос сказав, що буде дуже важкий час для землі, для людства, для людей і для Віри.

Біблія пророкує, що за останні сім років до повернення Месії буде дуже складно і що труднощі підуть зростає, так як в мучиться.

Ісус сказав, що його повернення чи вважатимуть людьми і народами, які будуть зв’язуватися сатану під час його правління, і він буде царювати фізично на землі тисячу років.

Це правління є правління Любові відповідно до Закону Бога!

Точність:

Бог: Там немає любові без права і права без любові!

Люцифер : Там немає законів в любові і немає любові в законі!

Його правління закінчиться повстання, бо сатана буде звільнений спокусити останній раз людей і народів.

Це царство Христа закінчиться остаточного рішення, після чого Земля буде знищена.

Деякі йдуть на новій землі з Ісусом Христом і Його Церкви, а інші підуть у пекло з Люцифером і його послідовників.

Тут у кількох словах те, що слід очікувати християн.

Проте, після відходу Ісуса Христа християн усіх поколінь мріяли і сподівалися, що був кінець часу для їх епохи.

Різниця з нашого покоління є те, що ми є свідками з 14 травня 1948, дати створення держави Ізраїль, до множення всіх ознак повернення Ісуса Христа.

Для Землі:  землетруси, повені, бурі, циклони, пожежі та інші лиха, такі як непояснених смертей на мільйон в 2008 році, тварин, птахів і риб.

Кожен може побачити докази трагедій, що багато людей живуть, що стоять ці суворі лиха землі і погоди.

Слід зазначити, що з початку року ситуація знаходиться поза стандартів у всіх районах, постраждалих від стихійних лих.

Для людства : Критичні хвороби, бідність, злидні, розруха і глобальна політична нестабільність є бичем, що погіршують більш

Для Нього : В значення міняються місцями, егоїзм, егоїзм, індивідуалізм, гомосексуалізм, похіть і інші девіантна розум став нормальні або сучасні цінності і навіть стверджував!

Для Віри : Ми живемо у світі, де час стало на вагу золота і так багато з них поступово від церков і віри, часто віддаючи перевагу витратити трохи вільного часу, щоб культури і благополуччя тіло і розум (спорт, музика, Масаж і магазини), а не молитви і слави Божої.

Навіть серед вікаріїв церкви, деякі стали гуманісти франків каменярі, фінансового, наукового, а деякі навіть втратили віру, і багато скандали про священнослужителів, священиків, єпископів!

Навіть тата стали королі, глави держав Ватикану замість того, щоб зосередитися на своїй міністерства вищого керівництва церкви.

Навіть відмова підкоритися святу діву, хто просив, що третій секрет Фатіми розкривається по попі в 1960 році.

Ватикан став скандал всіх видів і не стане ясно, що це вже не святе місце, але місце анти-Христа!

З 29 вересня 2008 дата початку глобальної розорення, ми є свідками сплеск всіх бід Землі, людства, хлопця і Віри.

Ми насправді сталося в 2014 році на стадії, коли воно природно запитати екзистенційні питання і майбутнє людства.

Наш світ зруйнований, наприклад французький державний борг оцінюється в два трильйони євро, що означає, що кожен Французький слід звернути приблизно тридцять три тисячі євро, щоб погасити заборгованість!

Лиха серії ростуть як гриби всюди на Землі.

Насильство, повстання і громадянські війни потрапив у світ з силою і люттю.

Череда вбивств парад багато людей.

Церков вандалізму, спаплюжені і навіть спалили.

Християни піддаються переслідуванням і вбили в багатьох країнах, особливо в Африці та на Близькому Сході.

Всі піднімає питання про часи ми живемо.

Звичайно, для мене немає ніяких сумнівів, і кілька повідомлень в блозі свідки.

Ми знаходимося в апокаліптичних часів, які необхідно виконати на якнайшвидше повернення Ісуса Христа

Незалежно від ваших переконань, ваша релігія, ваша культура, ваше коріння, ваше минуле, ваші пристрасті, ваші бажання і ваші застереження, пора б запитати вас про час ми живемо в і що відбуватиметься найближчим часом.

Ви можете або продовжити у вашому житті, ваші звички, ваші помилки, гріхи ваші, ваших жадань, не турбуючись про завтрашній день.

Або зрозуміти, що Біблія показує, що повернення Ісуса Христа до нашого покоління і що його повернення не за горами.

І потім, в цьому випадку, це час, щоб розібратися у ваше життя і прийти до Ісуса Христа, щоб врятуватися.

Ісус Христос є шлях, і ніхто не йде до Бога окрім як через Нього.

Так що якщо ви хочете йти до Бога і бути частиною церкви Ісуса Христа, будуть видалені, ви знаєте спосіб.

Хрещення, покаяння, віра,

Я запрошую вас, щоб відобразити, як ваш Вічне життя залежить.

Улюблені брати і сестри у Христі, тримати вогонь вашої віри добре освітленою.

свічки свічник-аним

Якщо б ви могли прочитати одну главу з Біблії, я запрошую вас прочитати 24-й розділ Євангелія від Матвія.

Посилання: Кінець світу

Одкровення:

Пророцтва, зроблені з 14 травня 1948 Є так багато, що це математично неможливо, що шанс може дозволити ці досягнення в менш ніж 70 років.

Звичайно, всі ці факти зробили наступні події, кожен викликає іншу, і всі вони природно і у зв’язку із зміною ситуації.

Але він не був там дві тисячі років, щоб розглянути всі ці речі, або вони можуть виникнути в одному поколінні,

Тільки Бог знає все про « Альфи до Омеги » було те, що всі ці пророцтва будуть виконані в одному поколінні.

Див: Матвія 24 вірш 34

Я кажу вам правду, це не перейде цей рід, аж усе оце буде зроблено.

Ми бачимо щодня плоди гіркі новини у всіх областях погоди в міжнародній політиці, через ламанні насильства, важка хвороба, страждання і бідність, не забуваючи негативні значення, які керують і ведуть світ!

Повернення Ісуса Христа до нашого поколінню не можливість, але впевненість!

Я навіть повинен сказати, що це не віра, яка веде мене, щоб сказати, що повернення Ісуса Христа є визначеність для нашого покоління, але це є свідченням досягнень пророцтв.

Незалежно від вашого віросповідання, єдиний шанс у вас є, щоб врятуватися, щоб прийти до Ісуса Христа через хрещення, віра і покаяння!

2014 і 2015 буде два чорних і страшні роки для людини, Землі і Людства, і вони цілком можуть бути зустріч Ісуса Христа з людством і його палкої церкви!

Звичайно, це не пророцтво, але логічний аналіз кінця часів.

Покайтеся, якщо ви хочете, щоб врятуватися!

Це не занадто пізно!

На жаль, скоро буде крики, скрегіт зубів і сльози всіх тих, хто не прийде до Ісуса Христа.

Мир, любов і радості в серцях і будинках, чекаючи захоплення церкви для деяких і повернення Ісуса Христа на горі Оливній для інших.

Віктор

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :