2014! ВРЕМЕ НА вяра в Исус Христос

Дали t_sablier [1]

Има преди две хиляди години с раждането на християнството е роден надежда за човека да живее вечно.

Исус Христос обеща възкресение на мъртвите и отвличането на прехраната си църква след завръщането си.

Исус Христос е син на дърводелец и самият Шарпантие до навършване на тридесет години.

След изучаването на Тора, той проповядва любов към Бога, докато неговия арест и дори му разпятие.

Bright нажежен кръст

Исус Христос, след като победи смъртта чрез добротата и Бог Отец каза Неговите апостоли, че се оттегля, за да небето, за да ви приготвя място в къщата на баща си там, за да я посрещнем църквата в края на времето.

Исус Христос е Месията, изпратен от Бог и очакваните еврейския народ, но че еврейският народ не се признават като Месия!

И понеже Исус Христос е казал, че е син на Бог и че Бог е Троица (Отец, Син и Свети Дух)

Това, че равините не са допуснати, въпреки всички доказателства и чудеса и пълно знание, пълен и съвършен цялата Тора от Исус Христос, и че трябва да има и осъзнават месия в Писанията, те л « отрекоха като месия и там умъртвен чрез римските завоеватели.

По време на три и половина си години на проповядване, че Исус Христос е родила неговата църква « християнството »   като равините и еврейския народ бе отказан.

Това е църква, основана от Исус Христос, Който ще дойде до края на времето в небесния Ерусалим, за да отпразнуват сватбата на Агнето (вечния завет между членовете на църквата и Исус Христос)

По настояване на апостолите да искате да знаете датата на грабването на църквата, за да присъства на това прекрасно събитие обеща Исус Христос поясни, че само Бог Отец знаеше деня и часа на завръщането си в края на време.

По време на своята проповед, и преди да се пенсионира, Исус информирани учениците Му пак предупредителни знаци на завръщането му, така че всеки може да се подготви и да се пречисти появата и извънредно събитие.

Точно преди отстраняването на Неговата Църква и завръщането си в своето царство, Исус Христос казва, че ще има много трудно време за земята, за човечеството, за хората и за вярата.

Библията предсказва, че през последните седем години преди завръщането на Месията ще бъде много трудно и че трудностите ще отидат увеличава, тъй като в родилни болки.

Исус каза, че завръщането му Ли сметнат хора и народи, които ще се свързват Сатана време на царуването му и той ще царува физически на земята за хиляда години.

Това царуване е царуването на любовта по реда на Закона на Бога!

Точност:

Бог: Не е любов без право и без любов!

Луцифер : Има още няма закони в любовта и няма любов в Закона!

Управлението му ще завърши с бунт, защото Сатана ще бъде освободен, за да съблазни един последен път хора и народи.

Това царуване на Христос ще приключи с окончателното решение, след което на Земята ще бъде унищожена.

Някои отиват на нова земя с Исус Христос и неговата църква и други ще отидат в ада с Луцифер и неговите последователи.

Ето с няколко думи какво трябва да очакваме християни.

Въпреки това, тъй като напускането на Исус Христос християните от всяко поколение са мечтали и се надяваше, че това е краят на времето за своята епоха.

Разликата с нашето поколение е, че ние сме свидетели, тъй като 14 май 1948 г., датата на създаването на държавата Израел, за размножаването на всички признаци на завръщане на Исус Христос.

За Земята:  земетресения, наводнения, бури, циклони, пожари и други бедствия, като необясними смъртни случаи на един милион души през 2008 г., животни, птици и риби.

Всеки може да види доказателствата за трагедиите, че много хора живеят изправени тези тежки катастрофи на земята и лошото време.

Следва да се отбележи, че от началото на годината ситуацията е извън стандартите във всички райони, засегнати от бедствия.

За Humanity : критично заболяване, бедност, нищета, разруха и глобална политическа нестабилност са заплахи, които се влошават повече

За Него : На ценностите са обърнати, егоизъм, егоизъм, индивидуализъм, хомосексуалността, похот и други девиантно ума стана нормални или съвременни ценности и дори твърди!

За Вярата : Ние живеем в един свят, където времето е станал скъпоценен като злато и така много от тях са постепенно се премине от църкви и вяра, често предпочитат да прекарват малкото свободно време до култура и благосъстояние тялото и ума (Спорт, Музика, Масаж и магазини), отколкото молитвата и Божията слава.

Дори сред наместници на църквата, някои са станали хуманистите франка зидари, финансови, научни, а някои дори са загубили вяра и много скандали около свещеници, свещеници, епископи!

Дори и папи са станали царе, държавни глави на Ватикана, вместо да се съсредоточи върху своето служение върховен водач на църквата.

Дори отказва да се подчини на Света Богородица, който е поискал, че третата тайна на Фатима се разкрие от папата през 1960 година.

Ватиканът се превърна в скандал на всички видове и е ясно, че това вече не е свято място, но седалището на антихриста!

: 29 септември 2008 г., дата на начало на световната гибел, ние сме свидетели на нарастване на всички злини на Земята, човечеството, Човекът и вяра.

Ние наистина се е случило през 2014 година на етап, когато то е естествено да си зададем екзистенциални въпроси и бъдещето на човечеството.

Нашият свят е разрушен, например френският държавен дълг се оценява на € 2000 милиарда, което означава, че всеки трябва да плати около френския тридесет и три хиляди евро за уреждане на дълга!

Серия Бедствия никнат като гъби навсякъде по Земята.

Насилието, бунтове и граждански войни хит на света със сила и ярост.

A убийствата удари много хора.

Църквите са обект на вандализъм, осквернени и дори изгорени.

Християните са преследвани и убивани в много страни, особено в Африка и Близкия Изток.

All повдига въпроси за времето, в което живеят.

Разбира се, за мен няма никакво съмнение, и множество публикации в блога са свидетели.

Ние сме в апокалиптични времена, които трябва да бъдат завършени до незабавното връщане на Исус Христос

Каквото и вашите вярвания, вашата религия, вашата култура, корените си, миналото си, страстите си, вашите желания и вашите резервации, че е време да ви попитам и за времената, в които живеем и какво ще се случи скоро.

Можете или да продължи в живота си, навиците си, грешките си, греховете си, вашите удоволствия, без да се притеснявате за утрешния ден.

Или осъзнаваш, че Библията разкрива, че завръщането на Исус Христос, за да ни поколение и че завръщането му е предстоящо.

И тогава, в този случай, то е време да се оправи живота си и стигна до Исус Христос, за да бъде спасен.

Исус Христос е пътят и никой не отива при Бога, освен чрез него.

Така че, ако искате да отидете на Бога и да бъде част от църквата на Исус Христос, ще бъдат премахнати, вие знаете пътя.

Кръщение, Покаяние, Вяра,

Аз ви каня да се отрази като Вечният живот зависи.

Възлюбени братя и сестри в Христос, поддържат пламъка на вярата си добре осветени.

свещ свещ титуляр-Аним

Ако можете да прочетете една глава от Библията, аз ви каня да прочетете 24-та глава от Евангелието на Матей.

Link: The End Times

Revelations:

Пророчествата, направени след 14 Май 1948 Има толкова много хора, че е математически невъзможно този шанс може да позволи на тези постижения в по-малко от 70 години.

Разбира се, всички тези факти са направени следните събития, като всеки причинява другия и всички са естествен и поради променящите се ситуации.

Но той не беше там две хиляди години, за да се вземат предвид всички тези неща, или те биха могли да се появят в едно поколение,

Само Бог знае всичко за « Алфа Омега » е, че всички тези пророчества ще се изпълнят по едно поколение.

Виж: Матей 24 стих 34

Аз ви казвам истината, това поколение няма да премине, докле да се направи всички тези неща.

Ние виждаме ежедневно плодовете са горчиви новини във всички области на времето в международната политика, чрез разбиване на насилие, тежко заболяване, мизерия и бедност, без да се забравят негативните стойности, които управляват и водят света!

Завръщането на Исус Христос на нашето поколение не е възможност, но със сигурност!

Аз дори не трябва да се каже, че това не е вярата, че ме кара да се каже, че завръщането на Исус Христос е сигурност за нашето поколение, но това е доказателство за постиженията на пророчествата.

Каквато и да е религия, единственият шанс, който трябва да бъде спасен е да дойде в Исус Христос чрез кръщение, вяра и покаяние!

2014 г. и 2015 г. ще бъде два черни и страшни години за хората, Земята и човечеството, и те може да се окаже една среща на Исус Христос с човечеството и неговата пламенна църква!

Разбира се, това не е пророчество, но логичен анализ на края на времето.

Покайте се, ако искате да бъде спасен!

Това не е станало твърде късно!

Уви, скоро ще има викове, скърцане със зъби и сълзите на всички онези, които няма да дойде при Исус Христос.

Мир, любов и Joys в сърцата и домовете чакат за грабването на църквата за някои и завръщането на Исус Христос на Елеонския хълм за другите.

Победител

 

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :