2014! ΩΡΑ ΤΩΝ πίστη στον Ιησού Χριστό

Μήπως t_sablier [1]

Υπάρχουν δύο χιλιάδες χρόνια πριν με τη γέννηση του Χριστιανισμού γεννήθηκε η ελπίδα για τον άνθρωπο να ζήσει για πάντα.

Ο Ιησούς Χριστός υποσχέθηκε ανάσταση των νεκρών και την απαγωγή της ζωής της εκκλησίας του μετά την επιστροφή του.

Ο Ιησούς Χριστός ήταν ο γιος ενός ξυλουργού και Charpentier ο ίδιος μέχρι την ηλικία των τριάντα ετών.

Μετά την εκμάθηση της Τορά, κήρυττε την αγάπη του Θεού, μέχρι τη σύλληψή του, ακόμα και τη σταύρωσή του.

Φωτεινό λαμπερό σταυρό

Ο Ιησούς Χριστός, αφού νίκησε το θάνατο από την καλοσύνη και ο Θεός ο Πατέρας είπε στους αποστόλους του πως αποσύρεται στον ουρανό για να προετοιμάσει μια θέση στο σπίτι του πατέρα του εκεί για να την καλωσορίσουν εκκλησία στο τέλος του χρόνου.

Ο Ιησούς Χριστός ήταν ο Μεσσίας που αποστέλλονται από τον Θεό και τον Εβραϊκό λαό ήταν αναμενόμενο, αλλά ότι ο εβραϊκός λαός δεν αναγνωρίζονται ως Μεσσία!

Και επειδή ο Ιησούς Χριστός είπε ότι είναι ο Υιός του Θεού και ότι ο Θεός είναι Τριάδα (Πατήρ, Υιός και Άγιο Πνεύμα)

Ότι οι ραβίνοι δεν έχουν εισαχθεί παρ ‘όλες τις αποδείξεις και τα θαύματα και μια πλήρη γνώση, πλήρη και τέλεια όλο το Torah από τον Ιησού Χριστό, και ότι θα πρέπει να έχουν και να συνειδητοποιήσουν την μεσσία στις γραφές, θα l «αποκήρυξε ως Μεσσία και να υπάρχει σε θάνατο μέσω των Ρωμαίων κατακτητών.

Κατά τη διάρκεια τριών ετών και έξι μηνών του κηρύγματος, ο Ιησούς Χριστός γέννησε στην εκκλησία του « Χριστιανισμού »   , όπως τους ραβίνους και ο εβραϊκός λαός είχε αρνηθεί.

Αυτή είναι η εκκλησία που ιδρύθηκε από τον Ιησού Χριστό, ο οποίος θα έρθει στο τέλος του χρόνου στην ουράνια Ιερουσαλήμ για να γιορτάσει το γάμο του Αρνίου (Η αιώνια διαθήκη μεταξύ των μελών της εκκλησίας και τον Ιησού Χριστό)

Κατά την επιμονή των αποστόλων να θέλουν να γνωρίζουν την ημερομηνία της αρπαγής της εκκλησίας για να παρακολουθήσουν αυτή την υπέροχη εκδήλωση υποσχέθηκε ο Ιησούς Χριστός διευκρίνισε ότι μόνο ο Θεός ο Πατέρας γνώριζε την ημέρα και την ώρα της επιστροφής του στο τέλος της χρόνο.

Κατά τη διάρκεια της ομιλία του, και πριν από τη συνταξιοδότησή, ο Ιησούς ενημέρωσε τους μαθητές του, ωστόσο, τα προειδοποιητικά σημάδια της επιστροφής του, έτσι ώστε ο καθένας μπορεί να προετοιμάσει και να καθαρίσει την έλευση και έκτακτο γεγονός.

Λίγο πριν την αφαίρεση της εκκλησίας του και την επιστροφή του στο βασίλειό του, ο Ιησούς Χριστός είπε ότι θα υπάρξει μια πολύ δύσκολη στιγμή για τη γη, για την ανθρωπότητα, για τον άνθρωπο και για την Πίστη.

Η Βίβλος προβλέπει ότι τα τελευταία επτά χρόνια πριν από την επιστροφή του Μεσσία θα είναι πολύ δύσκολη και ότι οι δυσκολίες θα αυξάνονται καθώς στις πόνους του τοκετού.

Ο Ιησούς είπε ότι η επιστροφή του li κρίνουν τους άνδρες και τα έθνη, που θα δέσει το Σατανά κατά τη διάρκεια της βασιλείας του, και θα βασιλεύσει φυσικά πάνω στη γη χιλιάδες χρόνια.

Αυτή η βασιλεία είναι η βασιλεία της Αγάπης σύμφωνα με το νόμο του Θεού!

Ακρίβεια:

Ο Θεός: Δεν υπάρχει αγάπη χωρίς δικαίου και του δικαίου χωρίς αγάπη!

Εωσφόρος : Δεν υπάρχουν νόμοι στην αγάπη και δεν υπάρχει αγάπη στην πράξη!

Η βασιλεία του θα τελειώσει με μια εξέγερση, γιατί ο Σατανάς θα κυκλοφορήσει για να αποπλανήσει μια άνδρες τελευταία φορά και τα έθνη.

Αυτή η βασιλεία του Χριστού θα τελειώσει με την τελική απόφαση, μετά από το οποίο η Γη θα καταστρεφόταν.

Μερικοί πηγαίνουν σε μια νέα γη με τον Ιησού Χριστό και την εκκλησία του και άλλοι θα πάνε στην κόλαση με τον Εωσφόρο και τους οπαδούς του.

Εδώ με λίγα λόγια τι θα πρέπει να αναμένουν οι Χριστιανοί.

Ωστόσο, μετά την αποχώρηση του Ιησού Χριστού Χριστιανοί της κάθε γενιάς έχουν ονειρευτεί και εξέφρασε την ελπίδα ότι το τέλος του χρόνου για τις εποχές τους.

Η διαφορά με την γενιά μας είναι ότι είμαστε μάρτυρες από May 14 1948, την ημερομηνία της δημιουργίας του κράτους του Ισραήλ, στον πολλαπλασιασμό όλων των σημείων της την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

Για τη Γη:  Σεισμοί, πλημμύρες, καταιγίδες, τυφώνες, πυρκαγιές και άλλες καταστροφές, όπως ανεξήγητοι θάνατοι ανά εκατομμύριο το 2008, τα ζώα, τα πουλιά και τα ψάρια.

Ο καθένας μπορεί να δει τα στοιχεία από τις τραγωδίες που πολλοί άνθρωποι ζουν αντιμετωπίζουν αυτές τις σκληρές συμφορές της γης και τις καιρικές συνθήκες.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι από την αρχή του έτους, η κατάσταση είναι εκτός προδιαγραφών σε όλες τις περιοχές που επλήγησαν από καταστροφές.

Για την ανθρωπότητα : Κρίσιμη ασθένεια, φτώχεια, εξαθλίωση, την καταστροφή και την παγκόσμια πολιτική αστάθεια αποτελούν μάστιγες που επιδεινώνουν περισσότερο

Γι ‘αυτόν : Οι τιμές είναι αντιστραφεί, τον εγωισμό, ο εγωισμός, ο ατομικισμός, η ομοφυλοφιλία, λαγνεία και άλλα αποκλίνουσα μυαλό έγινε κανονικά ή τις σύγχρονες αξίες και δεν υποστήριξε ακόμη!

Για την Πίστη : Ζούμε σε έναν κόσμο όπου ο χρόνος έχει γίνει πολύτιμο, όπως ο χρυσός και έτσι πολλά από αυτά έχουν σταδιακά μακριά από εκκλησίες και την πίστη, προτιμώντας συχνά να περάσουν το λίγο ελεύθερο χρόνο για τον πολιτισμό και την ευημερία το σώμα και το μυαλό (Sport, μουσική, μασάζ και καταστήματα) και όχι την προσευχή και τη δόξα του Θεού.

Ακόμη και μεταξύ των εφημέριοι του ναού, μερικοί έχουν γίνει ουμανιστές φράγκα κτίστες, οικονομικά, επιστημονικά, και μερικοί έχουν χάσει ακόμη την Πίστη και πολλά σκάνδαλα σχετικά με κληρικούς, ιερείς, επίσκοποι!

Ακόμη και πάπες έχουν γίνει βασιλιάδες, οι αρχηγοί κρατών του Βατικανού, αντί να επικεντρωθεί σε υπουργείο υπέρτατο οδηγό τους από την εκκλησία.

Ακόμη και αρνείται να υπακούσει το ιερό παρθένα που είχε ζητήσει από την τρίτη μυστικό της Φατιμά αποκαλύπτεται από τον πάπα το 1960.

Το Βατικανό έχει γίνει ένα σκάνδαλο όλων των ειδών και είναι σαφές ότι αυτό δεν είναι πλέον ένας ιερός τόπος, αλλά η έδρα της αντι-Χριστός!

Από 29 Σεπτεμβρίου 2008, ημερομηνία έναρξης της παγκόσμιας καταστροφής, βλέπουμε μια αύξηση σε όλα τα δεινά της Γης, Ανθρωπότητα, Άνθρωπος και Πίστη.

Εμείς πραγματικά συνέβη κατά το έτος 2014 σε ένα στάδιο όπου είναι φυσικό να ζητήσει από υπαρξιακά ερωτήματα και το μέλλον της ανθρωπότητας.

Ο κόσμος μας έχει καταστραφεί, για παράδειγμα, το γαλλικό δημόσιο χρέος εκτιμάται σε € 2.000 δισεκατομμύρια, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι οι Γάλλοι θα πρέπει να πληρώσει περίπου € 33.000 για να διευθετήσει το χρέος!

Οι σειρές Καταστροφές ξεφυτρώνουν παντού στη Γη.

Οι βίας, εξεγέρσεις και οι εμφύλιοι πόλεμοι χτυπήσει τον κόσμο με τη δύναμη και την οργή.

Ένα ξεφάντωμα δολοφονία χτυπά πολλούς ανθρώπους.

Οι Εκκλησίες βανδαλισμούς, βεβηλώθηκε και μάλιστα έκαψαν.

Χριστιανοί διώκονται και δολοφονούνται σε πολλές χώρες, ιδίως στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Όλα εγείρει ερωτήματα σχετικά με την εποχή στην οποία ζούμε.

Φυσικά, για μένα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία και πολλαπλές θέσεις blog είναι μάρτυρες.

Είμαστε σε αποκαλυπτικούς καιρούς που πρέπει να ολοκληρωθεί με την άμεση επιστροφή του Ιησού Χριστού

Όποια και αν είναι οι πεποιθήσεις σας, τη θρησκεία σας, τον πολιτισμό σας, τις ρίζες σας, το παρελθόν σας, τα πάθη σας, τις επιθυμίες σας και τις κρατήσεις σας, ήρθε η ώρα να σας ρωτήσω σχετικά με τους χρόνους που ζούμε και τι θα συμβεί σύντομα.

Μπορείτε να συνεχίσετε είτε στη ζωή σας, τις συνήθειές σας, τα λάθη σας, τις αμαρτίες σου, τις χαρές σας χωρίς να ανησυχείτε για το αύριο.

Ή να συνειδητοποιήσουμε ότι η Αγία Γραφή αποκαλύπτει ότι η επιστροφή του Ιησού Χριστού στη γενιά μας και ότι η επιστροφή του είναι επικείμενη.

Και τότε, σε αυτή την περίπτωση, είναι καιρός να ισιώσει έξω τη ζωή σας και να έρθει στον Ιησού Χριστό για να σωθεί.

Ο Ιησούς Χριστός είναι ο δρόμος και κανείς δεν πηγαίνει στον Θεό, εκτός από αυτόν.

Έτσι, εάν θέλετε να πάτε στο Θεό και να είναι μέρος της εκκλησίας του Ιησού Χριστού θα πρέπει να αφαιρεθεί, γνωρίζετε τον τρόπο.

Βάπτισμα, Μετάνοια, Πίστη,

Σας προσκαλούμε να αντανακλά ως Αιώνια ζωή σας εξαρτάται.

Αδελφοί και αδελφές εν Χριστώ, να κρατήσει τη φλόγα της πίστης σας καλά φωτισμένο.

κερί κάτοχος-anim

Αν μπορούσε να διαβάσει ένα κεφάλαιο της Βίβλου, σας καλώ να διαβάσετε την 24η κεφάλαιο του κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο.

Link: The End Times

Αποκαλύψεις:

Οι προφητείες που πραγματοποιήθηκαν από 14, Μάη 1948 Υπάρχουν τόσα πολλά που είναι μαθηματικά αδύνατο ότι θα μπορούσε να επιτρέψει την ευκαιρία αυτά τα επιτεύγματα σε λιγότερο από 70 χρόνια.

Φυσικά όλα αυτά τα γεγονότα έχουν κάνει τα ακόλουθα γεγονότα, ο καθένας έχει προκαλέσει το άλλο και όλα είναι φυσικά και οφείλεται στις μεταβαλλόμενες καταστάσεις.

Αλλά δεν ήταν εκεί δύο χιλιάδες χρόνια για να εξετάσει όλα αυτά τα πράγματα ή θα μπορούσε να συμβεί σε μια και μόνη γενιά,

Μόνο ο Θεός ξέρει τα πάντα για « Alpha-to-Omega » ήταν ότι όλες αυτές οι προφητείες θα πρέπει να πληρούνται σε μία μόνο γενιά.

Δείτε: Ματθαίος 24 στίχος 34

Θα σας πω την αλήθεια, αυτή η γενιά δεν πρέπει να περάσει, μέχρι να γίνουν όλα αυτά τα πράγματα.

Βλέπουμε καθημερινά τα φρούτα είναι πικρή είδηση ​​σε όλους τους τομείς του καιρού στη διεθνή πολιτική, μέσω της διακοπής της βίας, σοβαρή ασθένεια, τη δυστυχία και τη φτώχεια χωρίς να ξεχνάμε τις αρνητικές αξίες που διέπουν και να οδηγήσει ο κόσμος!

Η επιστροφή του Ιησού Χριστού στη γενιά μας δεν είναι μια δυνατότητα, αλλά μια βεβαιότητα!

Έχω ακόμα να πω ότι αυτό δεν είναι η πίστη που οδηγεί μου να πω ότι η επιστροφή του Ιησού Χριστού είναι μια βεβαιότητα για τη γενιά μας, αλλά είναι η απόδειξη των επιτευγμάτων των προφητειών.

Όποια και αν είναι η θρησκεία σας, η μόνη ευκαιρία που έχετε για να σωθεί είναι να έρθει στον Ιησού Χριστό δια του Βαπτίσματος, Πίστη και Μετάνοια!

2014 και 2015 θα είναι δύο μαύρα και φοβερά χρόνια για τον άνθρωπο, τη Γη και την Ανθρωπότητα, και μπορεί κάλλιστα να είναι μια συνάντηση του Ιησού Χριστού με την ανθρωπότητα και την ένθερμη εκκλησία!

Φυσικά αυτό δεν είναι μια προφητεία, αλλά μια λογική ανάλυση από το τέλος του χρόνου.

Μετανοείτε, αν θέλουν να σωθούν!

Δεν είναι πολύ αργά!

Αλίμονο, σύντομα θα υπάρξουν κραυγές, τρίξιμο των δοντιών και τα δάκρυα όλων εκείνων που δεν θα έρθει στον Ιησού Χριστό.

Ειρήνη, αγάπη και χαρές στις καρδιές και τα σπίτια περιμένουν για την αρπαγή της εκκλησίας για μερικούς και την επιστροφή του Ιησού Χριστού στο Όρος των Ελαιών για τους άλλους.

Νικητής

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :