E fundit tre Shenjat kthimin e Jezu Krishtit në tokë!

 

Që prej 29 Sht 2008, shenjat e kthimit të Jezu Krishtit në Tokë,kanë shpërthyer.

Ata janë gjithmonë e më të rëndësishme.

Ata janë eksponenciale!

Ne e dimë, vëllezër të mi të dashur dhe motra, se kthimi i Jezu Krishtit, drita e të gjitha shenjave, është afër dhe i pashmangshëm.

Lajm bë Bota apokaliptike.

Shkatërruar në botë.

Ekonomia globale nuk ka asnjë të ardhme në gjendjen aktuale.

Lindja e Mesme është zjarri dhe gjaku në luftërat civile që nuk shohin fundin.

Udhëheqësit botërorë bëjnë shenjën e Shejtanit në sytë e të gjithëve.

Shoqëritë sekrete « Satanists » kontrollojnë botën.

Vlerat janë të përmbyset Morales, e keqja është bërë e zakonshme dhe pretendoi madje.

Të krishterët janë vrarë për shkak se ata janë të krishterë dhe nuk pranoi Islamin.

Popullsia e botës është rritur nga dy dhe një gjysmë miliardë njerëz në vitin 1948 në shtatë miliardë lekë në vitin 2012. (4500000000 $ në vetëm 63 vjet!) E pabesueshme!

Sëmundje të pashërueshme janë shfrenuar në planet (AIDS, kanceri, etj ..)

Më shumë se tre miliardë njerëz nuk hanë rostiçeri tyre. dhe tre të tjerë jetojnë në varfëri.

Mjerimi dhe varfëria arrijnë arrijë në të kaluarën.

Miliona kafshë, peshk dhe zogj vdesin çdo vit për asnjë arsye të njohur.

Toka dridhet si kurrë më parë, forca 5 tërmete ndodhin çdo ditë në Paqësor.

Zjarret mijëra pazakonta Kauzën e viktimave.

Shirat e rëndë nga përmbytjet qytete të tëra dhe do të shkaktojë mijëra të vdekjeve dhe viktimave.

Stuhitë, ciklonet dhe uragane goditi botën me fuqi të pabesueshme dhe shkatërruese si qytete të tëra u fshinë nga harta.

Teknologjia ka shpërthyer që nga viti 1948.

Të gjitha këto fakte janë të vërteta dhe janë pjesë e shenjave biblike njoftuar kthimin e Jezu Krishtit në Tokë.

Pra, para se dëshmitë e këtij realiteti fizik, është e pamundur që të dyshojnë ose nuk qëndrojnë duarkryq në pritje të kthimit të Zotit tonë Jezu Krisht dhe mbreti.

Kjo është detyra jonë që të jenë të vetëdijshëm se ne jemi në fundin e kohës dhe që i është dhënë serioziteti i situatës, ne duhet të shpallë më të gjerë të mundshme kthimin e menjëhershëm të Jezu Krishtit.

Megjithatë, që Jezu Krishti të kthehet në tokë dhe vë këmbët e tij në Malin e Ullinjve, duhet ndër të tjera, tri gjëra të rëndësishme të vijë më parë dhe i domosdoshëm.

01) Zbulimi i Krishtit Anti-

02) Rikonstruksioni i tretë i Tempullit të Jeruzalemit

03) Një Luftës së Parë Botërore qu’arrêtera Jezu Krishti në kthimin e tij

Lidhur me zbulimin e-Krishtit Anti ,

Ne mund të kuptojmë këto vargje e dhënë më poshtë, ajo merr për-Krishti anti është shpallur, në fillim kisha është zhdukur (kjo është hequr).

2 Thesalonikasve 2

http://www.info-bible.org/lsg/53.2Thessaloniciens.html
2.6
Dhe tani ju e dini atë që e ndalon, se ai mund të zbulohet në kohën e tij. 
2,7
për misteri i paudhësisë bëri atë tashmë , ajo është vetëm e nevojshme që ai që ende ruan zhdukur.

 

Këto dy ajete janë shumë të rëndësishme sepse ato na lejojnë të kuptojmë se kisha nuk do të dinë të mbretërimit të Anti-Krishtit.

Duke pasur parasysh krizën aktuale politike dhe ekonomike, ne shohim se karrota janë gatuar dhe asgjë nuk shkon mbarë botën.

Vendimet në nivel global do të merret në muajt e ardhshëm, për të zgjidhur borxhet hendeqe pafundmë.

Që nga koha që ne dëgjojmë për një rend të ri botëror dhe një botë të monedhës.

Ne e kuptojmë se njerëzit në mbarë botën shpejti do të (ndoshta edhe këtë vit) lutem politikanët e tyre për zbatimin e këtij rendi të ri botëror dhe monedhës globale.

Ajo është e sigurtë se ai do të paraqitet si një zgjidhje efektive për shkak se ajo do të fillojë një ekonomi të re botërore.

Njeriu që do të marrë kontrollin e këtij rendi të ri botëror do të jetëAnti-Krisht dhe ai do të mbretërojë mbi popujt e tokës.

Kjo do të jetë njerëzit që zgjedhin këtë skllavërim Moderne!

Ajo është gjithashtu e sigurtë se të gjithë njerëzit nuk do të ndjekin anti-Krishtin dhe kjo është arsyeja pse nuk do të jetë një luftë botërore.

Jeruzalemi do të jetë çështja e këtij konflikti. (Kjo Bibla na zbulon)

Unë ju ftoj të lexoni këtë deklaratë  :

Pesë shenjat profetike për Lindjen e Mesme

http://www.mondedemain.org/articles/cinq-signes-prophetiques-pour-le-moyen-orient-f316

 

Ne e kuptojmë se mundësia e largimit para zbulimin e-Krishti anti janë reale, të rëndësishme dhe për këtë arsye pothuajse i pashmangshëm.

Ne kemi nevojë për të ndjekur lajmet e njerëzve, por edhe afatet kohore të tokës, duke përfshirë tërmetet janë shumë shqetësuese.http://www.emsc-csem.org/ # 2W

Zhvillimet e fundit kanë konfirmuar se edhe pse askush nuk e di ditën as orën!

Megjithatë Jezu Krishti na pyetën për të kuptuar shenjat e kohës për të identifikuar periudha e kthimit të tij.

Në pritje të heqjes së kishës dhe kthimin e Jezu Krishtit, ne duhet të jetë aktiv në besimin tonë dhe të punojnë për të mirën e njerëzimit.

Vëllezërit e mi të dashur dhe motra në Krishtin, ne kemi ndihmuar njëri-tjetrin dhe e duam njëri-tjetrin.

Ka shumë e budallenjve në këtë botë për të vrarë!

Mos gjykoni! Por denoncojë gjithçka që shkon kundër besimit tonë në Zotin dhe Mbretin tonë Jezu Krisht.

Mbrojtur identitetin tonë dhe kishën tonë.

Që u formua lindur përsëri me anë të pagëzimit të ujit dhe të Shpirtit.

Kjo i penduar

Se ata që e kanë pastruar zemrat e tyre dhe në jetën e tyre.

Se ata që kanë kërkuar Zotin për falje për mëkatet e tyre dhe do të ndihmojë për të ndryshuar,

Të atyre që e kanë zgjedhur Jezus Krishtin si Shpëtimtarin tonë dhe Mbret,

Të atyre që janë të vetëdijshëm për kohën e rëndësishme në historinë e njeriut që ne tani jetojmë në tokë dhe do të përfundojë pa marrë parasysh se çfarë ndodh, të kthimit në lavdinë e Shpëtimtarit tonë Jezu Krisht dhe mbreti.

Pa dyshim ne jemi brezi i Apokalipsi

Lexoni artikullin tim 

Lidhje  =>   

Shenjat e tokës

.

. . .

.

.

.

2,010

Vlerësimi i fatkeqësisë

Shiko Video

http://www.dailymotion.com/video/xhyjaq_infographie-le-bilan-2010-des-catastrophes-naturelles_news?search_algo=2

.

. . .

.

.

.

2,011

Vlerësimi i fatkeqësisë

Shih videon

http://www.dailymotion.com/video/xnjk1w_infographie-catastrophes-naturelles-la-facture-s-est-alourdie-en-2011_news?search_algo=2

.

. . .

.

.

.

2,012

Çfarë do gjysmën e dytë!

http://www.youtube.com/watch?v=N31jEwQIV_k

.

. . .

.

.

.

Toka çarje kudo!

http://www.skynet.be/jack-fr/aventure/dossier_sri-lanka?articleId=846300 # kryesore

.

. . .

.

.

.

Toka lëshon zhurmave shqetësuese

http://magiedumoment.centerblog.net/rub-ces-sons-etranges-qui-nous-envahissent-.html

.

. . .

.
.

.

Toka Dridhu përditshme

Shih tërmete në kohë reale

http://www.emsc-csem.org/ # 2W

.

. . .

.

.

.

SHENJAT E TË DREJTAVE

Shenjat e djallit nga pleqtë e vendit

http://entite.over-blog.com/article-23238477.html #

Rritja e Islamit në botën e krishterë

http://www.dailymotion.com/video/xp99ke_l-espagne-bientot-sous-domination-musulmane-cbn-news_news

Kostoja e jetesës

http://www.youtube.com/watch?v=5XDWvLq8nks

Varfëri

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=UPFeMorFvhI

.

. . .

.

.

.

 

Shenjat në qiell

Kryq bërë nga UFO-t në Meksikë

Shiko Videon është e mahnitshme

http://www.dailymotion.com/video/x9k888_crucifix-dans-le-ciel-croix-cropcir_news

.

. . .

.

.

.

Unë ju ftoj të dashur vëllezër e motra të mia të mallrave në Jezu Krishtin për të parë këtë video të RAV RON Chaya është një Mësues hebre ortodoks.

Ky është një njeri i mençur « të cilët forcën respekti! « Edhe pse i tij Besimi » çifut « është një pak të ndryshme nga e jona » krishterë « , që Rabin në këtë video na tregon dy gjëra të rëndësishme.

1) Forca e Dashurisë dhe Besimi

2) Zbulimi i pashmangshëm i Mashiach Mesia Krisht (Jezu Kush do të jetë surprizë e popullit çifut)

Ajo është e mirë për të dëgjuar se rabinët kanë për të thënë në lidhje me fundin e kohës.

Ajo nuk duhet të harrohet se është populli i Perëndisë. Dhe ne të krishterët janë Kisha e Jezu Krishtit.

Ju do të gjeni në këtë video, shumë shpresë e dashurisë së Perëndisë.

Ata gjithashtu presin që të jetë Mesia surpriza tyre « Jezu Krishti ».

http://www.leava.fr/cours-torah-judaisme/fetes-juives/422_love-story-les-3-semaines.php

Paqja, Dashuria dhe gëzimet në zemrat dhe shtëpitë presin kthimin e mbretit tonë Jezu Krisht.

Fitimtar

Publicités

Étiquettes : , , , , ,

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

w

Connexion à %s


%d blogueurs aiment cette page :