Последните три знаци на враќање на Исус Христос на земјата!

 

Од 29 септември 2008 година, знаци на враќање на Исус Христос на Земјата, се експлодира.

Тие се секогаш повеќе и повеќе станува важно.

Тие се експоненцијална!

Ние знаеме, возљубени мои браќа и сестри, дека враќањето на Исус Христос, светлината на сите знаци, е во близина и неминовна.

Веста стана апокалиптичен свет.

Уништи светот.

На глобалната економија нема иднина во моменталната состојба.

Блискиот Исток е оган и крв во граѓанските војни што не го види крајот.

Светските лидери се направи знак на сатаната во очите на сите.

Тајните друштва « Satanists » го контролираат светот.

Вредности се обратни Моралес, злото стана вообичаена и дури и тврдеше.

Христијани се убиени, бидејќи тие се христијани и одби исламот.

Населението во светот е зголемен од две и пол милијарди луѓе во 1948 година до седум милијарди долари во 2012 година. ($ 4500000000 во само 63 години!) Неверојатно!

Неизлечиви болести се соочуваше на планетата (СИДА, рак, итн ..)

Повеќе од три милијарди луѓе не јадат ужинка. и уште тројца други живеат во сиромаштија.

Беда и сиромаштија достигне издигнувања во минатото.

Милиони животни, риби и птици секоја година умираат без позната причина.

Земјата трепери како и секогаш, сила 5 земјотреси се случуваат секојдневно во Пацификот.

Пожари неконвенционални причина илјадници жртви.

Обилните дождови поплави цели градови и предизвика илјадници смртни случаи и жртви.

Бури, циклони и урагани хит во светот со неверојатна сила и деструктивна како цели градови биле збришан од картата.

Технологија експлодира од 1948 година.

Сите овие факти се реални и се дел од библиската знаци најавува враќање на Исус Христос на земјата.

Значи пред доказ за ова физичката реалност, тоа е невозможно да се сомневаат или ниту стои настрана чека враќањето на нашиот Господ и Цар Исус Христос.

Тоа е наша должност е да бидат свесни дека сме во последните времиња и дека со оглед на сериозноста на ситуацијата, ние мора да го објави на најширока можна брза враќање на Исус Христос.

Сепак, дека Исус Христос ќе се врати на земјата и го става нозете на Елеонската Гора, мора меѓу другото, три важни работи доаѓаат првиот и неопходен.

01) На откривањето на анти-Христос

02) Третата реконструкција на ерусалимскиот храм

03) А светска војна qu’arrêtera Исус Христос при неговото враќање

Во врска со откривањето на анти-Христос ,

Ние може да се разбере овие стихови даден подолу, потребно за анти-Христос се открива, на прв црквата исчезна (се отстрани).

2 Солунјаните 2

http://www.info-bible.org/lsg/53.2Thessaloniciens.html
2,6
И сега знаете што е ограничување, дека тој може да се открие во своето време. 
2.7
За тајната на беззаконието причинува веќе , потребно е само дека оној кој сепак го задржува исчезна.

 

Овие два стиха се многу важни затоа што тие ни овозможуваат да се разбере дека црквата не ќе знае времето на анти-Христос.

Со оглед на моменталната политичка и економска криза, ќе видиме дека морковите се готват и ништо не оди во целиот свет.

Одлуки на глобално ниво ќе бидат земени во наредните месеци, да се реши длабински бездни долгови.

Од време слушаме за нов светски поредок и валута свет.

Ние разбираме дека луѓето од целиот свет наскоро ќе (можеби дури и оваа година) implore нивните политичари за спроведување на овој нов светски поредок и на глобалната валута.

Извесно е дека ќе се појави како ефикасно решение, бидејќи тоа ќе започне нова светската економија.

Човекот кој ќе ја преземе контролата на овој нов светски поредок ќе биде Анти-Христос и тој ќе царува над народите на земјата.

Ова ќе биде мажи кои изберете оваа поробување Модерни!

Исто така е сигурно, дека сите луѓе не ќе го следат анти-Христос, а тоа е зошто таму ќе биде светска војна.

Ерусалим ќе биде прашање на овој конфликт. (Ова Библијата открива за нас)

Ве поканувам да ја прочитате оваа изјава  :

Пет пророчки знаци за Блискиот Исток

http://www.mondedemain.org/articles/cinq-signes-prophetiques-pour-le-moyen-orient-f316

 

Ние разбираме дека можноста за отстранување пред откривањето на анти-Христос се реални, значајни и затоа речиси неизбежна.

Ние треба да ги следите вестите за мажите туку и навременоста на земјата, вклучувајќи земјотреси се повеќе загрижувачки. http://www.emsc-csem.org/ # 2W

Последните случувања потврдија дека иако никој не знае денот ни часот!

Сепак Исус Христос побара од нас да се разбере знаци на време за да се идентификуваат периодот на неговото враќање.

До отстранување на црквата и враќањето на Исус Христос ние мора да биде активен во нашата вера и работа за доброто на човештвото.

Мојот возљубен браќа и сестри во Христа, ние си помагаат едни на други и ние го сакаме едни со други.

Постојат многу будали на овој свет да го убие!

Не суди! Но откаже сè што оди против нашата вера во Бога и нашиот Исуса Христа.

Брани нашиот идентитет и нашата Црква.

Кои ја формираа роден повторно преку крштевањето со вода и Дух.

Дека на покајаниот

Дека оние кои се исчистени нивните срца и во нивните животи.

Што оние кои имаат праша Бога прошка за своите гревови и да помогне да се промени,

Дека на оние кои ги избрале Исус Христос како наш Спасител и Кинг,

Дека на оние кои се свесни за значително време во историјата на човекот, кој сега живееме на земјата и ќе заврши без разлика што се случува, враќање во слава на нашиот Спасител и Исуса Христа.

Без сомнение, ние сме генерација на Апокалипсата

Прочита мојот напис 

Линк  =>   

ЗНАЦИ НА ЗЕМЈАТА

.

. . .

.

.

.

2,010

Проценка на катастрофа

Прикажи ги Видео

http://www.dailymotion.com/video/xhyjaq_infographie-le-bilan-2010-des-catastrophes-naturelles_news?search_algo=2

.

. . .

.

.

.

2,011

Проценка на катастрофа

Види видео

http://www.dailymotion.com/video/xnjk1w_infographie-catastrophes-naturelles-la-facture-s-est-alourdie-en-2011_news?search_algo=2

.

. . .

.

.

.

2,012

Што ќе втората половина!

http://www.youtube.com/watch?v=N31jEwQIV_k

.

. . .

.

.

.

Земјата пукнатини насекаде!

http://www.skynet.be/jack-fr/aventure/dossier_sri-lanka?articleId=846300 # главните

.

. . .

.

.

.

Земјата емитира вознемирувачки звуци

http://magiedumoment.centerblog.net/rub-ces-sons-etranges-qui-nous-envahissent-.html

.

. . .

.
.

.

Земјата Треперете секојдневниот

Види Земјотреси во реално време

http://www.emsc-csem.org/ # 2W

.

. . .

.

.

.

ЗНАЦИ НА ПРАВАТА

Знаци на сатаната со старешините на земјата

http://entite.over-blog.com/article-23238477.html #

Подемот на исламот во христијанскиот свет

http://www.dailymotion.com/video/xp99ke_l-espagne-bientot-sous-domination-musulmane-cbn-news_news

Трошоците за живот

http://www.youtube.com/watch?v=5XDWvLq8nks

Сиромаштијата

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=UPFeMorFvhI

.

. . .

.

.

.

 

Знаци на небото

Распетието направени од страна на НЛО во Мексико

Види Видео е неверојатен

http://www.dailymotion.com/video/x9k888_crucifix-dans-le-ciel-croix-cropcir_news

.

. . .

.

.

.

Јас ве покани на мојот возљубен стоки браќа и сестри во Христа Исуса за да се види ова видео РАВ RON одбележано е еврејски православна рабинот.

Ова е еден мудар човек « кој почитување сила! « Иако неговата вера » Евреин « е малку различен од нашиот » Христијански « , што Рабин во ова видео ни покажува две важни работи.

1) силата на љубовта и верата

2) непосредна разоткривање на Месијата Mashiach (Исус Христос Кој ќе биде изненадување на еврејскиот народ)

Тоа е добро да се слушне дека рабините имаат да кажат за времето на крајот.

Тоа не смее да се заборави дека тоа е народот Божји. И ние христијаните се црквата на Исус Христос.

Ќе најдете во ова видео, се надевам на Божјата љубов.

Тие, исто така, се очекува Месијата да им биде изненадувања« Исус Христос. »

http://www.leava.fr/cours-torah-judaisme/fetes-juives/422_love-story-les-3-semaines.php

Мир, љубов и радости во срцата и домовите чека враќањето на нашите Исуса Христа.

Виктор

Publicités

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s


%d blogueurs aiment cette page :