2 0 1 7. LOVE, справедливост и вяра. 2 0 1 8

гълъб

През 2017 г. в началото на периода, искам първо, преди решаването на този важен статия в апокалиптични пъти сме свидетели в момента на всички вас, възлюбени мои братя и сестри в Христос и скъпи блог читатели, желанията ми щастлива Нова 2017 година.

 

А на всички, аз се надявам, Бог държи далеч от изкушението и помощ особено в пресичането на тази година, 2017.

 

Моля се Бог да ви дава сили да се справи с трудностите на живота, които са на няколко години все повече и по-важно.

 

Нека Бог да ви даде и Вашето здраве. Тя ви позволява да не пропуснете най-важното и ти и прояви дава своята подкрепа и любов при всяка възможност.

 

Може ли да останеш в рамките на живота на книгата, за да не си навлекат гнева на Бога, че се спуска постепенно към света в продължение на много години.

 

Амин.

 

Любовта, Право и Faith

 

баланс

Имайте предвид, че тази статия Любов, Право и Faith допълва статията:

2017 пет приоритета

 

Ние абсолютно трябва да е наясно, че Любовта, Право и Faith три важни елемента на християнската начин на живот и може в лицето на Бог да ни спаси или да ни осъдят за вечността.

 

За да се разбере проблема изглежда полезно да се направи малка напомняне за времената, в които живеем.

 

От 14-ти Май, 1948, както вече казах много пъти и се оказа в блога, влязохме в библейския период до края на времето.

 

Това библейско период до края на времето се осъществява в продължение на едно поколение.

 

Имаме потвърждение в Евангелията (особено Матей 24 Link: края на дните ), който също така спомена, че Исус Христос физически ще се върне на Земята преди края на тази последно поколение, за да царува там на човечеството за хиляди години. The хилядолетие .

 

Както можем да видим, за периода на последните времена е прогресивно в страдание, като болката от раждането.

 

1 Солунци 5: 3

 

Защото вие сами знаете, че денят Господен ще дойде като крадец нощем. 3 Когато казват: Мир и безопасност; После внезапно унищожение дойде върху тях, като болките при бременна жена, и никак няма да избягнат. 4 Но вие, братя, не сте в тъмнина, че този ден да ви постигне като крадец ; …

 

Болката на последното време стана силно и продължително, както можем да видим всеки ден.

 

Новини , (войни, слухове за войни, миграция, тероризма и джихада са заглавията на всички медии) болката на човечеството , (разруха, несигурност, бедност, бедствия, болести, насилие и загубата на ценности са се превърнали природни опасности от живота) наболката от живота на животните (Мъртво необяснима от милиони всяка година по света от 2008 г. насам за риба, птици и други диви и домашни животни) остават незабелязани, поради липса на обяснение, доклада за медиите минимуми и болката на Земята (цунами, проливни дъждове, земетресения, бури, наводнения, пожари и урагани все по нетрадиционен) се приема от мнозина като драматични бедствия, но напълно нормално.

 

Множеството от всички тези болки, дори ако те могат да намерят някакво обяснение отделно, въпреки образуват едно цяло, което е извънредно и го споменава в Библията като един от признаците, съобщаващи за скорошното идване на нашия Господ Исус Христос. И степента на всички тези болки потвърждава много добре, че времето на завръщането на нашия Господ Исус Христос е много близо.

 

Въпреки, че нашето разбиране за края на дните ни позволи да се докаже, че това поколение няма да премине, преди Исус Христос се върне физически на Земята, за да си хиляди-годишно управление, което завършва хиляда години по-късно от крайния съд. (Окончателното решение ще бъде в края на смъртен човек. Някои от тях ще бъде вечно под Божия закон и другите завинаги съгласно правото на Луцифер).

 

Въпреки, че ние откриваме, че болката става много силна и продължителна.

Никой не може да каже точно кога ще завръщането в славата на нашия Господ Исус Христос.

 

Ние знаем, че в Библията време на поколение се приравнява на период от 40 години, но 70 години и дори 80 години, а също и 120 години максималната възраст на живот в Битие 6: 3

 

Разбира се, въпреки трудностите на живота и степен на болка, Бог може да ни накара да изчака до 2068 (1948 +120 години), завръщането на нашия Господ Исус Христос.

 

Исус Христос каза нещо много важно,  » Аз съм Алфа и Омега, първият и последният, началото и края  » Тази фраза, която казва, че три пъти едно и също нещо по различен начин разкрива факт голямо и специално значение.

 

Това изречение е много полезен дори от съществено значение в комбинация с глава 24 на Матей да се разбере какъв период ще завръщането на нашия Господ Исус Христос.

 

В глава 24 на Матей Исус обяснява какво се случва, когато първото поколение, чието раждане е отправната точка на християнството (той е първият) и какво ще се случи с последното поколение преди завръщането му. (Това ще бъде и последната). Това означава, че при завръщането си от благодатта е пълна и затова никой няма да бъде спасен от любовта си и следователно, че за да бъде спасен, че ще мине през закона.

 

В тази глава 24 на Матей, Исус пророкува за разрушаването на храма в Ерусалим. И в година седемдесетте се проведе тази унищожаване на този храм пророкуваха чрез Исус Христос.

 

След това можем да разберем, че когато Исус говори за това поколение в стих 34 от глава 24 от Евангелието на Матей

 

34 Казвам ви истината, това поколение няма да премине, че всичко това се е случило.

 

Това е поколение на 70 и поради това, знаейки, че първият знак за края на времето е 14 май 1948, завръщането на Исус Христос трябва да бъде не по-късно от 13-ти май 2018.

 

Разбира се един опростен начин бихме могли да кажем, че това завръщане в слава на нашия Господ Исус Христос за 2018-вероятно за Великден страна на 2-ри април 2018.

 

Не е възможно и дори вероятно, но далеч не е сигурно, защото бъдещето принадлежи единствено на Бога.

 

Както всеки може да види от блога ми редовно се насочите някои периоди от време, които изглежда са свързани с библейските пророчества възвестявайки завръщането на нашия Господ.

 

Въпреки пъти съм насочени не бяха тези на завръщането си в слава, те въпреки това са били трудни времена за нашата Църква и за вярата.За отбелязване е през 2015 г. с обявяването на папа Франсоа края на септември в катедралата Свети Патрик в САЩ. Когато той твърдеше, при гръм от аплодисменти, че разпъването на Исус Христос е бил човек недостатъчност. Link .

 

Целта на този блог е да не разкрива датата на завръщането на нашия Господ и Цар Исус Христос, но за да разберем, че това завръщане е сигурно. Това е нашето поколение. И това е неизбежен с оглед на размера на знаците и на изпълнението на планираните за края на времето библейски пророчества.

 

Аз съм само един проповедник, който обявява завръщането на Господа в сърцето и душата ми.

 

Моята цел е да не продават хартия, въпреки че съм написал две книги за Бог и човечеството. (Първият: The Preacher Завръщането на краля , на втория Франция, цивилизация и Република Drift )

 

Целта ми е, че всеки може да се подготви за завръщането на Исус Христос, за да се спаси и да остане регистрирано в книгата на живота, и скоро да достигне до вечността с Бог, а не с Луцифер.

 

Ако предположението ми на завръщането на Исус Христос за Великден 02 април 2018 се оказва датата избран от Бог, от създаването на света за завръщането на Исус Христос, за да владее над човечеството по време на хилядата години, че ние отделна деня на Страшния съд. Така че имаме 15 месеца, за да чакат.

 

Това означава, че тези петнадесет месеца ще бъдат най-важните месеци от живота.

 

След тези петнадесет месеца ще бъде спасен или осъден.

 

 

Тези, които ще бъдат спасени от LOVE

От заминаването на Исус Христос има две хиляди години, ние сме в състояние на благодат.

 

Това означава, че тези, които са кръстени, които са приели Исус Христос като Спасител, който се покае за греховете си, те са извършили, иска прошка от Бога чрез молитва и maintiennes и духовна връзка със създателя.

 

Ако те останат смирени в живота и се грижат да помогне на тези, които се нуждаят от помощта им.

 

Така че, да! Те са християни, те са част от Църквата на Исус Христос и са гарантирани за да бъде спасен от любовта си. Виж моята статия по-конкретен: Dare Вярата в Бог и Исус Христос

 

Те обитават Земята по време на Милениума.

 

 

Тези, които ще бъдат спасени от Закона

Мнозина виждат легиони са тези, които живеят стандартен живот, не иска да навреди на други хора, но просто живее в невежеството на любовта на Исус Христос ще бъде запазен за някои (хиляда години по-късно) от Акта за Бог на окончателното решение и всички мъртви ще бъдат възкресени и съдени от Бога според делата си.

 

 

Тези, които са спасени чрез вяра

Някои християни спасен от любовта на Исус Христос и се раждат отново! Т.е., който попита Бог да ръководи живота си, за да ги пази от зло и изкушение.

 

За напредък в живота на любовта на Исус Христос и в общата и абсолютна вяра в Бога, с един сигурен, високо и горд главата, че са християни, по-специално до края на времето.

 

Всички тези християни, които защитават църквата, без насилие, понякога рискуват живота си скоро да обяви на царуването на Любовта на Земята със завръщането на Исус Христос.

 

Всички тези християни, които дават живота си на Исус Христос, като помага на нуждаещите се, болните, нуждаещите се и тези, които са духовно заблуди.

 

Всички тези християни, които се съхраняват от любовта на Исус Христос и на свидетеля ще бъдат благословени от Бога и Исус Христос.

 

По време на тези петнадесет месеца Луцифер ще се диви и удари човечеството с цялата си сила.

 

Вие разбирате, че изкушението ще бъде силен и голям и това ще бъде много трудно на всички да се движи напред в живота и с вяра спокойно.

 

Така че трябва да се разбере, че Луцифер е царят на илюзия и че ние винаги трябва да се анализира събития и действия, за да не ни остави в капан.

 

Добре е да се разбере, че обратното на любовта не е винаги мразят, но понякога се обичаме!

 

Обратното на закона не винаги е неподчинение, но понякога самия закон.

 

Обратното на вярата не винаги е атеизъм, но самата вяра.

 

Така че ние лесно може да напусне ни заблуди, ако не бяхме внимателни.

 

Разберете, че за Бога няма любов без закон, тъй като няма право без любов .

 

Що се отнася до Луцифер няма любов в акта и няма закон в любовта .

 

Аз ви каня да медитират върху тези фундаментални различия на любовта и на Божия закон и Луцифер.

 

Когато Вярата какво може да служи тя си мислеше, ако служи на Бога служат Луцифер!

 

In Love Бог има понятията прошка, състрадание, смирение и споделяне.

 

В Божия закон има идеята за разбиране, членство и ремонт.

 

In Love Луцифер без право съществува понятието за разврат и похот.

 

В закона без Любов Луцифер преди концепциите на диктатура и робство.

 

В вяра има бележката на преданост, плам, на любов и уважение към закона.

 

Когато вярата се поставя в служба на Бога , то е чисто щастие, за да може да служи на Бога, като помага на нашите братя и сестри и защита на нашата църква и вярата ни.

 

Но когато тази вяра се поставя в служба на Луцифер го превръща тези, които го държат в реални тирани, терористи, джихадисти и други зли същества.

 

Пътят към Бога е тесен като иглени уши, и този път минава само чрез Исус Христос.

 

« Аз съм пътят и истината, и животът; никой не дохожда при Отца, освен чрез мен! « 

 

Тези думи на Исус Христос са изключително сериозни последствия за всички религии по света.

 

Никой няма да бъде спасен, ако това не е любов към Исус Христос и за това ние вече трябва да се съгласи да стане християнин чрез водно кръщение.

 

Имаме петнадесет месеца да чакат завръщането на нашия Господ Исус Христос на Великден 2-ри април 2018.

 

Но сам Бог реши следователно датата на това завръщане ще бъде може би по-късно, а може би дори и преди това.

 

Както и да е това завръщане е определена и непосредствена и ние трябва да се подготви.

 

За да се подготви, ние трябва да направи усилие да се движи напред в живот чрез силата на Светия Дух, а не от слабостта на тялото.

 

Попитайте в молитва към Бога да ни помогне във всеки един момент от живота ни и нашето ръководство стъпка живот по стъпка.

 

Помолете Бог в молитва, за да ни прости греховете и пречистване на душата ни.

 

Ние ще знаем през 2017 г. голяма мъка на Земята, това е сигурност, тъй като краят на дните на болка са сравнени в Библията за болката от раждането и затова всяка година от края на времето е по-лоша от предишната.

 

Пясъчният часовник на края на времето Бог е върнат от 14 Май 1948, а последното изминало време на зърно ще видим завръщането на Исус Христос.

 

Молете се ежедневно, че Бог не забавя това завръщане, защото нашата болка и нашето страдание не ще престане да расте и за съжаление напротив, те ще продължат и дори усилват!

 

Съхранявайте пламъка на вярата си добре осветени и попълнете масло в сърцето си и в душата си, за да премине в мрака на 2017.

 

Ако, като съм убеден, завръщането на нашия Господ Исус Христос, трябва да бъде направено през 2018 г. (в края на поколението на 70 години), след 2017 г., не само ще по-зле от 2016 г., но това ще бъде ужасно, защото това ще бъде периода ден на гняв на Бога.

 

Тази статия е много важно, тъй като хипотетично обявява завръщането на Земята на Господ на господарите, цар на царете, Исус Христос, единственият син на Бог, аз ще го преведат на всички езици и да поканя мои възлюбени братя и сестри свят, за да го съобщава на всички ваши контакти, така че всичко може да има познания и да се подготвят душата му.

 

Възлюбени братя и сестри в Христа Исуса вие също са свидетели на Исус Христос и защитници на вярата и нашата Църква.

 

Молете се за спасението на душата ни, за всички наши братя и сестри и на всички, че думата на Евангелията не е докоснал.

 

Нека Бог да ви благослови и да направлява живота си.

 

победител


%d blogueurs aiment cette page :