2 0 1 7. ЉУБАВ, ПРАВДА И ВЕРА. 2 0 1 8

голубица

У 2017 Почетком године, прво желим пред решавању овог важног чланак у апокалиптичне пута смо искусили у овом тренутку за све вас, драги мој браћи и сестрама у Христу и драги читаоци блога, moje жеље срећна Нова 2017 година.

 

Свако, надам се да Бог држи подаље од искушења и помоћи посебно у прелазу ове године, 2017. године.

 

Молим се да вам Бог даје снагу да се суочи са тешкоћама живота који су неколико година све више и више важно.

 

Нека ти Бог дати и да бисте се здраво. То вам не пропустите основе и даје вам и манифестује своју подршку и љубав у свакој прилици.

 

Могу ли остати у животу књиге тако да не сноси гнев Божији који спушта постепено у свету дуги низ година.

 

Амин.

 

Љубав, Закон и вера

 

равнотежа

Имајте на уму да овај чланак Љубав, закон и вера допуњује чланак:

2017 пет приоритета

 

Апсолутно морамо бити свесни да Љубав, закон и вера су три важни елементи хришћанског начина живота и може у лице Богу да нас спаси или осуди нас за вечност.

 

Да би се разумео проблем чини корисно да се направи мали подсетник о времену у коме живимо.

 

Од 14. маја 1948. године, као што сам већ рекао много пута и доказао у блогу, ушли смо у библијски период до краја времена.

 

Овај библијски периоду до краја времена одвија преко једне генерације.

 

Имамо потврду у Јеванђељу (посебно Матеј 24 Линк: Енд оф Даис ), који такође напоменути да ће Исус Христ физички вратити на Земљу до краја ове последње генерације тамо владало човечанство за хиљаду година. Миллениум .

 

Као што се види, у периоду од краја времена је прогресивна у патњи, као и бол порођаја.

 

1 Солуњанима 5: 3

 

Јер сами знате да ће дан Господ ће доћи као лопов у ноћи. 3 Када кажу, Мир и безбедност; Онда изненада уништење дође на њих, као порођајне болове након трудници, а они неће побећи. 4 Али ви, браћо, нисте у тами, да је тај дан треба да те претећи као лопов ; …

 

Бол последње време постао јак и континуиран као што видимо сваки дан.

 

Вести , (Ратови, гласове о ратовима, миграција, тероризма и џихад су наслови свих медија) бол човечанства , (рушевина, несигурност, сиромаштво, несрећа, болести, насиље и губитак вредности су постале природних опасности живота) бол животињског живота(Неко необјашњив милиони сваке године широм света од 2008. до рибе, птице и друге домаће и дивље животиње) проћи незапажено, због недостатка објашњења, медији извјештавају минима и бол оф тхе Еартх (цунами, обилне кише, земља тресе, олује, поплаве, пожари и урагани постају и неконвенционалан) су прихваћени од стране многих као драматичним несрећа, али сасвим нормално.

 

Скуп свих ових болова, чак и ако они могу да нађу неко објашњење одвојено, ипак чине целину која је изузетна и не спомиње у Библији као један од знакова најављују скори долазак Господа нашега Исуса Христа. И обим свих ових болова потврђује веома добро да је време повратка нашег Господа Исуса Христа је веома близу.

 

Иако је наше разумевање последњих времена омогућавају нам да докажу да овај нараштај неће проћи Исус Христ врати на Земљу физички свом хиљада година владавине која се завршава хиљаду година касније правоснажној пресуди. ( Коначна пресуда ће бити крај смртног човека. Неки ће бити вечно у складу са законом Бога и других заувек у складу са законом Луцифер).

 

Упркос томе што сматрају да је бол постао врло јак и континуиран.

Нико не може тачно рећи када ће повратак у славу Господа нашега Исуса Христа.

 

Знамо да у Библији време генерација је изједначен са период од 40 година, али је у 70. години, па чак и 80 година и такође 120 година максимална старост живота у Постању 6: 3

 

Наравно, упркос тешкоћама живота и степен бола, Бог може да нас чекати до 2068 (1948 + 120 година) повратак нашег Господа Исуса Христа.

 

Исус Христ је рекао нешто веома важно,  » Ја сам Алфа и Омега, Први и последњи, почетак и крај  » Ова фраза која каже три пута исту ствар различито открива чињеницу велики и посебан значај.

 

Ова реченица је веома корисно, чак неопходно у комбинацији са поглављу 24. Матеју да разуме шта периоду ће повратак Господа нашега Исуса Христа.

 

У поглављу 24 Матеја Исус објашњава шта се дешава када је прва генерација чије рођење је полазна тачка хришћанства (он је био први) и шта ће се десити са последње генерације пре његовог повратка. (То ће бити уједно и последња). То значи да на повратку из милости је потпуна и због тога нико неће бити спасен својом љубављу и самим тим да буде спасен ће проћи кроз закона.

 

У овом поглављу 24 Матеја, Исус прорекао уништење храма у Јерусалиму. И у години седамдесет одржан ово уништавање тог храма пророковао кроз Исуса Христа.

 

Онда можемо разумети да када Исус говори ове генерације у стиху 34 поглавља 24. Маттхев Јеванђеља

 

34 Ја ти кажем истину, овај нараштај неће проћи, да се све то десило.

 

Ово је генерација 70 и стога знајући да је први знак последњих времена је мај 14, 1948, повратак Исуса Христа би требало да буде најкасније до 13. маја, 2018.

 

Наравно поједностављено могли бисмо рећи да овај повратак у славу Господа нашег Исуса Христа за 2018. вероватно за Ускрс партије на2. априла 2018. године.

 

То није могуће, па чак и вероватно, али далеко од сигурног јер будућност припада Богу.

 

Као што свако може да види из блога сам редовно циљати неке периоде који изгледа да се односи на Библе пророчанство најављујући повратак нашег Господа.

 

Иако пута сам циљане нису од његовог повратка у славу, они су ипак били тешка времена за нашу Цркву и за веру. Посебно у 2015. са декларацијом о Папа Франсоа краја септембра, на Светог Патрика катедрали у САД. Где је тврдио под грома аплаузом да је распеће Исуса Христа био човек неуспех. Линк .

 

Сврха овог блога је да се не открије датум повратка нашег Господа и краља Исуса Христа, али да схвате да је ово повратак је сигурно. То је наша генерација. И то је неминовна с обзиром на величину знакова и испуњености библијских пророчанстава планираних за крај времена.

 

Ја сам само свештеник који најављује повратак Господа у срцу и души.

 

Мој циљ није да прода новине иако сам написао две књиге о Богу и човечанству. (Први: Проповедник Повратак краља , другаФранцуска, Цивилизација и Република Дрифт )

 

Мој циљ је да свако може припремити за повратак Исуса Христа да буде спасен и остати уписан у књизи живота и да ће ускоро доћи вечност са Богом, а не са Луцифера.

 

Ако је моја претпоставка је повратак Исуса Христа за Ускрс 2. априла, 2018 доказује да датум изабран од стране Бога од стварања света за повратак Исуса Христа да влада над човечанство током хиљаду година које смо одвојено судњег дана. Дакле, имамо 15 месеци да чекају.

 

То значи да ће ови петнаест месеци бити најважнији месеци живота.

 

Након ових петнаест месеци ћемо бити спасени или осуђени.

 

 

Они који ће бити спасени ЛОВЕ

Од одласка Исуса Христа постоје две хиљаде година, ми смо у стању милости.

 

То значи да они који су крштени, који су прихватили Исуса Христа као Спаситеља, који се покају за грехе које су починили, тражење опроста од Бога кроз молитву и маинтиеннес и духовна веза са креатора.

 

Ако остану скроман у животу и бриге за помоћ онима којима је потребна њихова помоћ.

 

Тако да! Они су хришћани, они су део Цркве Исуса Христа и да гарантује да буду спасени својом љубављу. Погледајте мој чланак мало прецизнији: Даре вером у Бога и Исуса Христа

 

Они насељавају Земљу током миленијума.

 

 

Они који ће бити спасени законом

Многи виде легије су они који живе стандардни живот, не жели да повреди друге, али једноставно живе у незнању о љубави Исуса Христа се чувају за неке (хиљаду година касније) актом Бог на коначни суд и сви мртви ће бити васкрснути и суди Бог према њиховим делима.

 

 

Они који су спасени вером

Неки хришћани Савед би Лове Исуса Христа и поново роди! Односно који је молио Бога да води свој живот, да их држе подаље од зла и искушења.

 

Напредовање у животу у љубави Исуса Христа и у укупној и апсолутног поверења у Бога, са сигурно, високе и поносне главе да су хришћани посебно до краја времена.

 

Сви они хришћани који бране цркву без насиља, понекад ризикујући своје животе да ускоро објавити владавину љубави на Земљи са повратком Исуса Христа.

 

Сви они хришћани који дају своје животе Исусу Христу помажући у невољи, болесне, сиромашне и оне који су духовно странпутицу.

 

Сви они хришћани који су сачуване од љубави Исуса Христа и сведока ће бити благословени од Бога и Исуса Христа.

 

Током ових петнаест месеци Луцифера ће се дивља и ударио човечанство са свом својом снагом.

 

Разумете да ће искушење бити јаки и велики и да ће бити веома тешко уопште да се крене напријед у животу и у вери спокојно.

 

Тако да морају да схвате да Луцифер је краљ илузије и да се увек мора да анализира догађаје и радње да нас не остави у клопци.

 

Добро је да се схвати да је супротно од љубави није увек мрзети, али понекад се воле!

 

Супротно од Закона није увек непослушност, али понекад сам закон.

 

Супротно од вере није увек атеизам, али сама вера.

 

Тако да лако могао вратити нас преварити ако нисмо опрезни.

 

Схвате да за Бога нема љубави без закона, јер не постоји закон без љубави .

 

Што се тиче Луцифер нема љубави на делу, а не постоји закон у љубави .

 

Позивам вас да размишља о овим основним разликама љубави и закона Бога и Луцифера.

 

Када је вера, шта може да послужи сте мислили да сте служили Бог служи Луцифера!

 

Ин Лове Богу постоје појмови опраштања, саосећања, понизности и дељење.

 

У Божјем закону постоји појам разумевања, чланства и поправку.

 

Ин Лове Луцифер без закона постоји концепт разврат и пожуде.

 

У закону без љубави Луцифер пре концепти диктатуре и ропства.

 

У вери постоји белешка преданости, жаром, љубави и поштовања закона.

 

Када је вера стави у службу Богу , онда је чиста срећа бити у стању да служе Богу помажући нашу браћу и сестре и бранили нашу цркву и своју веру.

 

Али када је вера ставља у службу Луцифера претвара оних који га држе у реалним тирана, терориста, џихадиста и других злих бића.

 

Пут према Богу је узак као иглене уши и овај пут пролази само кроз Исуса Христа.

 

« Ја сам пут истина и живот; нико не долази к Оцу осим кроз мене! »

 

Ове речи Исуса Христа су изузетно озбиљне последице за све религије света.

 

Нико неће бити спасен ако ово није љубав Исуса Христа и за то смо већ мора да се сложи да постане хришћанин је крштење водом.

 

Ми имамо петнаест месеци да чекају на повратак Господа нашег Исуса Христа на Ускрс 2. априла, 2018. године.

 

Али Бог сам одлучи датум овог повратка ће стога бити можда касније и можда чак и пре тога.

 

У сваком случају ово повратак је сигуран и непосредна и морамо припремити.

 

Да би се припремила, морамо потрудити да крене напред у животу кроз силу Духа, а не слабост тела.

 

Аск у молитви Богу да нам помогне у сваком тренутку нашег живота и водити наш живот корак по корак.

 

Питај Бога у молитви да нам опрости грехе и очисти душу.

 

Ми ћемо знати у 2017. великом мукама на Земљи, то је сигурно, јер су последња времена бола у односу на Библији на бол порођаја и зато сваке године на крају времена је горе од претходног.

 

Тхе Хоургласс на крају времена Бог је вратио 14. маја 1948. године, а последњи протекло време од зрна ће видети повратак Исуса Христа.

 

Молите се свакодневно да Бог не одлаже овај повратак јер је наш бол и наша патња не престаје да расте и нажалост, супротно они ће наставити, па чак и појачати!

 

Држите пламен своје вере добро осветљена и попуните уље у твом срцу и на твоју душу да центрира таму 2017. године.

 

Ако, као што сам чврсто верујем да је повратак Господа нашега Исуса Христа мора да се уради у 2018. (крај генерације 70 година) онда 2017 неће само горе него 2016. године, али то ће бити страшно, јер ће бити период дан гнева Божијег.

 

Овај чланак је веома важно, јер хипотетички најављује повратак на Земљу Господа лордова, Кинг оф Кингс, Исуса Христа, јединог сина Божјег, ја ћу га превести на свим језицима и позивам своје вољене Браћа и Сестре свет да се комуницира са свим својим контактима тако да сви могу имати знање и припреми своју душу.

 

Драги браћо и сестре у Христу Исусу такође су свједоци Исуса Христа и бранитељи вере и наше Цркве.

 

Моле за спасење наше душе, за све наше браће и сестара и свима да је реч Јеванђеља није дирао.

 

Нека вас Бог благослови и води свој живот.

 

победник


%d blogueurs aiment cette page :