2 0 1 7. ΑΓΑΠΗ, τη δικαιοσύνη και πίστη. 2 0 1 8

περιστέρι

Το 2017 αρχή του έτους, θέλω πρώτα πριν από την αντιμετώπιση αυτού του σημαντικού άρθρου σε αποκαλυπτικούς καιρούς που βιώνουμε σήμερα σε όλους σας, αγαπητοί αδελφοί και αδελφές μου, στο Χριστό και αγαπητοί αναγνώστες του blog, Επιθυμίες μου ευτυχισμένο το νέο έτος 2017.

 

Μια καθένας, ελπίζω ότι ο Θεός κρατά μακριά από τον πειρασμό και βοήθεια ιδιαίτερα στο διέλευση του τρέχοντος έτους, 2017.

 

Προσεύχομαι ότι ο Θεός σου δίνει τη δύναμη να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της ζωής που είναι σε λίγα χρόνια όλο και πιο σημαντική.

 

Είθε ο Θεός να σας δώσει και να σας κρατήσει υγιείς. Σας επιτρέπει να μην χάσετε τα προϊόντα πρώτης ανάγκης και σας και να εκδηλωθεί δίνει την υποστήριξη και την αγάπη του σε κάθε ευκαιρία.

 

Μπορεί να μείνετε κατά τη διάρκεια ζωής του βιβλίου, ώστε να μην επιβαρύνονται με την οργή του Θεού που κατεβαίνει σταδιακά προς τον κόσμο για πολλά χρόνια.

 

Αμήν.

 

Αγάπη, Δίκαιο και Πίστη

 

ισορροπία

Σημειώστε ότι αυτό το άρθρο Αγάπη, Πίστη Δίκαιο και συμπληρώνει το άρθρο:

2017 πέντε προτεραιότητες

 

Πρέπει οπωσδήποτε πρέπει να γνωρίζουν ότι η αγάπη, ο νόμος και η πίστη είναι τρία σημαντικά στοιχεία της χριστιανικής τρόπο ζωής και μπορεί στο πρόσωπο του Θεού για να μας σώσει ή να μας καταδικάσουν για την αιωνιότητα.

 

Για να κατανοήσουμε το θέμα φαίνεται χρήσιμο να κάνουμε μια μικρή υπενθύμιση για τους καιρούς που ζούμε.

 

Από τις 14 Μαΐου 1948, όπως έχω ήδη πει πολλές φορές και αποδείχθηκε στο blog, μπήκαμε στο βιβλικό περίοδο μέχρι το τέλος του χρόνου.

 

Αυτή η βιβλική περίοδο μέχρι το τέλος του χρόνου λαμβάνει χώρα σε μία μόνο γενιά.

 

Έχουμε την επιβεβαίωση στα Ευαγγέλια (ειδικά Ματθαίος 24 Link: End of Days ), η οποία αναφέρει, επίσης, ότι ο Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει φυσικά στη Γη πριν από το τέλος αυτής της τελευταίας γενιάς να βασιλεύει εκεί την ανθρωπότητα για χιλιάδες χρόνια. Η χιλιετία .

 

Όπως μπορούμε να δούμε, η περίοδος των έσχατων καιρών είναι προοδευτικό πόνο, όπως τον πόνο του τοκετού.

 

1 Θεσσαλονικείς 5: 3

 

Επειδή εσείς γνωρίζετε ότι η ημέρα του Κυρίου θα έρθει σαν κλέφτης μέσα στη νύχτα. 3 Όταν λένε, την ειρήνη και την ασφάλεια? Τότε ξαφνική καταστροφή έρχεται πάνω τους, καθώς η εργασία τους πόνους σε μια έγκυο γυναίκα, και δεν θα ξεφύγουν. 4 Αλλά εσείς, αδελφοί, δεν είναι στο σκοτάδι, ότι εκείνη την ημέρα θα πρέπει να προσπεράσει σαν κλέφτης ? …

 

Το τέλος του χρόνου ο πόνος έγινε έντονη και συνεχής, όπως μπορούμε να δούμε κάθε μέρα.

 

Νέα , (πόλεμοι, οι φήμες των πολέμων, της μετανάστευσης, της τρομοκρατίας και της τζιχάντ είναι τα πρωτοσέλιδα όλων των μέσων μαζικής ενημέρωσης) ο πόνος της ανθρωπότητας , (καταστροφή, την ανασφάλεια, τη φτώχεια, τις καταστροφές, τις ασθένειες, τη βία και την απώλεια των αξιών έχουν γίνει φυσικούς κινδύνους της ζωής)το πόνο της ζωής των ζώων (Dead ανεξήγητα από εκατομμύρια κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο από το 2008 για τα ψάρια, τα πουλιά και άλλα άγρια και οικόσιτα ζώα) να περάσει απαρατήρητη, λόγω έλλειψης εξήγηση, η έκθεση των μέσων ενημέρωσης ελάχιστα και οπόνος της Γης (τσουνάμι, καταρρακτώδεις βροχές, η Γη σεισμούς, καταιγίδες, πλημμύρες, πυρκαγιές και τυφώνες γίνονται όλο και αντισυμβατικό) γίνονται αποδεκτά από πολλούς ως δραματική συμφορές, αλλά απολύτως φυσιολογικό.

 

Το σύνολο όλων αυτών των πόνων, ακόμη και αν μπορούν να βρουν κάποια εξήγηση ξεχωριστά, ωστόσο, αποτελούν ένα σύνολο που είναι εξαιρετικό και αναφέρονται στη Βίβλο ως ένα από τα σημάδια που αναγγέλλουν την σύντομα έλευση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Και η έκταση όλων αυτών των πόνων επιβεβαιώνει πολύ καλά ότι ο χρόνος της επιστροφής του Κυρίου μας Ιησού Χριστού είναι πολύ κοντά.

 

Αν και η κατανόηση των έσχατων καιρών μας επιτρέπουν να αποδείξει ότι αυτή η γενιά δεν θα περάσει πριν ο Ιησούς Χριστός επιστρέφει φυσικά στη Γη για να χιλιάδων ετών της βασιλείας του, η οποία λήγει χιλιάδες χρόνια αργότερα από την οριστική απόφαση. ( Η τελική απόφαση θα είναι το τέλος του θνητού ανθρώπου. Μερικοί θα είναι αιώνια σύμφωνα με το νόμο του Θεού και τα άλλα πάντα σύμφωνα με το δίκαιο του Εωσφόρου).

 

Παρά το γεγονός ότι θεωρούμε ότι ο πόνος έγινε πολύ ισχυρή και συνεχής.

Κανείς δεν μπορεί να πει πότε ακριβώς θα είναι η επιστροφή στη δόξα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

 

Γνωρίζουμε ότι στην Αγία Γραφή ο χρόνος γενιά εξομοιωθεί με μια περίοδο 40 ετών, αλλά 70 χρόνια και ακόμα και 80 χρόνια, αλλά και 120 χρόνια με μέγιστη ηλικία της ζωής στην Γένεση 6: 3

 

Φυσικά, παρά τις δυσκολίες της ζωής και την έκταση του πόνου, ο Θεός μπορεί να μας κάνει να περιμένουμε μέχρι 2068 (1948 + 120 χρόνια) την επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

 

Ο Ιησούς Χριστός είπε κάτι πολύ σημαντικό, «Εγώ είμαι το Άλφα και το Ωμέγα, ο πρώτος και ο έσχατος, η αρχή και το τέλος » Αυτή η φράση λέει ότι τρεις φορές το ίδιο πράγμα αποκαλύπτει διαφορετικά γεγονός της μια μεγάλη και ιδιαίτερη σημασία.

 

Αυτή η πρόταση είναι πολύ χρήσιμη, ακόμη και απαραίτητη, σε συνδυασμό με το κεφάλαιο 24 του Ματθαίου να καταλάβουμε ποια περίοδο θα είναι η επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

 

Στο κεφάλαιο 24 του Matthew ο Ιησούς εξηγεί τι συμβαίνει όταν η πρώτη γενιά γέννηση του οποίου είναι η αφετηρία του Χριστιανισμού(ήταν ο πρώτος) και τι θα συμβεί με την τελευταία γενιά πριν από την επιστροφή του. (Θα είναι επίσης η τελευταία). Αυτό σημαίνει ότι κατά την επιστροφή του από την επιείκεια είναι πλήρης και ως εκ τούτου κανείς δεν θα σωθεί από την αγάπη του και, κατά συνέπεια, ότι για να σωθεί, θα περάσει μέσα από την πράξη.

 

Σε αυτό το κεφάλαιο 24 του Ματθαίου, ο Ιησούς προφήτευσε την καταστροφή του ναού της Ιερουσαλήμ. Και κατά το έτος εβδομήντα πραγματοποιήθηκε αυτή η καταστροφή του ναού προφήτευσε από τον Ιησού Χριστό.

 

Στη συνέχεια, μπορούμε να καταλάβουμε ότι όταν ο Ιησούς μιλάει αυτής της γενιάς στον στίχο 34 του κεφαλαίου 24 του Ευαγγελίου του Ματθαίου

 

34 Σας λέω την αλήθεια, αυτή η γενιά δεν θα περάσει, ότι όλα αυτά συνέβησαν.

 

Αυτή είναι μια γενιά των 70 και ως εκ τούτου, γνωρίζοντας ότι το πρώτο σημάδι των έσχατων καιρών είναι 14 του Μάη του 1948, η επιστροφή του Ιησού Χριστού θα πρέπει να είναι το αργότερο στις 13 Μαΐου 2018.

 

Φυσικά ένα απλοϊκό τρόπο θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτή η επιστροφή στη δόξα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού για το 2018 κατά πάσα πιθανότητα για το κόμμα του Πάσχα στις 2, Απριλίου 2018.

 

Δεν είναι δυνατόν, ακόμη και πιθανή, αλλά μακριά από ορισμένες γιατί το μέλλον ανήκει μόνο στον Θεό.

 

Όπως ο καθένας μπορούσε να δει από το blog που στοχεύω τακτικά κάποιες χρονικές περιόδους που φαίνεται να σχετίζονται με την Βιβλική προφητεία προαναγγέλλοντας την επιστροφή του Κυρίου μας.

 

Αν και φορές που απευθύνονται δεν ήταν αυτά της επιστροφής του προς τη δόξα, έχουν παρ ‘όλα αυτά ήταν δύσκολες στιγμές για την Εκκλησία μας και για την Πίστη. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2015 με τη δήλωση του Πάπα François τέλος Σεπτεμβρίου στο καθεδρικό ναό του Αγίου Πατρικίου στις ΗΠΑ. Όπου ζητείται με βάση βροντή χειροκρότημα ότι η σταύρωση του Ιησού Χριστού ήταν μια ανθρώπινη αδυναμία. Σύνδεσμο .

 

Ο σκοπός αυτού του blog είναι να μην αποκαλύψει την ημερομηνία επιστροφής του Κυρίου μας και του Βασιλιά Ιησού Χριστού, αλλά να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτή η επιστροφή είναι βέβαιο. Είναι η γενιά μας. Και είναι επικείμενη ενόψει του μεγέθους των σημείων και της εκπλήρωσης των προφητειών Βίβλων προγραμματιστεί για το τέλος του χρόνου.

 

Είμαι μόνο ένας ιεροκήρυκας που ανακοινώνει την επιστροφή του Κυρίου στην καρδιά και την ψυχή μου.

 

Στόχος μου δεν είναι να πουλήσει το χαρτί αν και έχω γράψει δύο βιβλία για τον Θεό και την ανθρωπότητα. (Η πρώτη: Η ιεροκήρυκας Επιστροφή του Βασιλιά , η δεύτερη τη Γαλλία, τον Πολιτισμό και τη Δημοκρατία Drift )

 

Στόχος μου είναι ότι ο καθένας μπορεί να προετοιμαστεί για την επιστροφή του Ιησού Χριστού για να σωθούν και να παραμένουν εγγεγραμμένοι στο βιβλίο της ζωής και να φτάσουν σύντομα την αιωνιότητα με το Θεό και όχι με τον Εωσφόρο.

 

Αν η υπόθεση μου για την επιστροφή του Ιησού Χριστού για το Πάσχα 2 του Απριλίου του 2018 αποδεικνύεται ότι είναι η ημερομηνία που επελέγη από τον Θεό από τη δημιουργία του κόσμου για την επιστροφή του Ιησού Χριστού να αποφανθεί πάνω από την ανθρωπότητα κατά τα χίλια χρόνια ότι εμείς ξεχωριστή Ημέρα της Κρίσεως. Έτσι έχουμε 15 μήνες για να περιμένει.

 

Αυτό σημαίνει ότι αυτές οι δεκαπέντε μήνες θα είναι οι πιο σημαντικές μήνες της ζωής.

 

Μετά από αυτές τις δεκαπέντε μήνες θα σωθούμε ή καταδικαστεί.

 

 

Εκείνοι που θα σωθούν από την αγάπη

Από την αναχώρηση του Ιησού Χριστού υπάρχουν δύο χιλιάδες χρόνια, είμαστε στην κατάσταση της χάριτος.

 

Αυτό σημαίνει ότι όσοι έχουν βαπτιστεί, οι οποίοι έχουν αποδεχθεί τον Ιησού Χριστό ως Σωτήρα, που μετανοούν για τις αμαρτίες που έχουν διαπράξει, ζητώντας συγχώρεση από το Θεό μέσω της προσευχής και maintiennes και πνευματική σχέση με τον δημιουργό.

 

Αν παραμείνει ταπεινός στη ζωή και τη φροντίδα για να βοηθήσει εκείνους που χρειάζονται τη βοήθειά τους.

 

Έτσι, ναι! Είναι Χριστιανοί, είναι μέρος της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού και είναι εγγυημένη για να σωθεί από την αγάπη του. Δείτε το άρθρο μου πιο συγκεκριμένη: Τολμήστε Πίστη στο Θεό και τον Ιησού Χριστό

 

Κατοικούν τη Γη κατά τη διάρκεια της Χιλιετίας.

 

 

Εκείνοι που θα σωθούν από το Νόμο

Πολλοί βλέπουν λεγεώνες είναι εκείνοι που ζουν ένα πρότυπο ζωής, δεν επιδιώκουν να κάνει κακό στους άλλους, αλλά απλώς ζουν στην άγνοια της αγάπης του Ιησού Χριστού θα αποθηκευτούν για μερικές (χίλια χρόνια αργότερα) από την πράξη Ο Θεός στην τελική κρίση και όλοι οι νεκροί θα αναστηθούν και θα κριθούν από τον Θεό, σύμφωνα με τα έργα τους.

 

 

Εκείνοι που σώζονται από την Πίστη

Μερικοί Χριστιανοί Σωζόμενος από την αγάπη του Ιησού Χριστού και γεννιούνται και πάλι! Δηλαδή ο οποίος ζήτησε από τον Θεό να καθοδηγήσει τις ζωές τους, για να τους κρατήσει μακριά από το κακό και τον πειρασμό.

 

Προχωρώντας στη ζωή την αγάπη του Ιησού Χριστού και πλήρης και απόλυτη εμπιστοσύνη στο Θεό, με σίγουρα, υψηλή και υπερήφανοι κεφάλι για να είναι Χριστιανοί, ιδίως μέχρι το τέλος του χρόνου.

 

Όλοι αυτοί οι Χριστιανοί που υπερασπίζονται την εκκλησία χωρίς βία, μερικές φορές με κίνδυνο της ζωής τους για να ανακοινώσει σύντομα τη βασιλεία της Αγάπης στη Γη με την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

Όλοι αυτοί οι Χριστιανοί που δίνουν τη ζωή τους για τον Ιησού Χριστό, βοηθώντας τους απόρους, τους αρρώστους, τους φτωχούς και εκείνους που είναι πνευματικά λάθος δρόμο.

 

Όλοι αυτοί οι Χριστιανοί που σώζονται από την αγάπη του Ιησού Χριστού και του μάρτυρα θα ευλογηθεί από τον Θεό και τον Ιησού Χριστό.

 

Κατά τη διάρκεια αυτών των δεκαπέντε μηνών Εωσφόρος θα πάρει τα άγρια και να χτυπήσει την ανθρωπότητα με όλη του τη δύναμη.

 

Καταλαβαίνετε ότι ο πειρασμός θα είναι ισχυρή και μεγάλη και θα είναι πολύ δύσκολο καθόλου να προχωρήσουν στη ζωή και στην πίστη ήρεμα.

 

Έτσι, πρέπει να καταλάβετε ότι ο Εωσφόρος είναι ο βασιλιάς της ψευδαίσθησης και ότι πρέπει πάντα να αναλύσει τα γεγονότα και δράσεις για να μην μας αφήσει παγιδευμένο.

 

Είναι καλό να κατανοήσουμε ότι το αντίθετο της αγάπης δεν είναι πάντα το μίσος, αλλά μερικές φορές η αγάπη από μόνη της!

 

Το αντίθετο του νόμου δεν είναι πάντα ανυπακοή, αλλά η ίδια μερικές φορές ο νόμος.

 

Το αντίθετο της πίστης δεν είναι πάντα ο αθεϊσμός, αλλά την ίδια πίστη.

 

Έτσι, θα μπορούσαμε εύκολα να μας αφήσει ανόητος αν δεν ήμασταν προσεκτικοί.

 

Καταλάβετε ότι ο Θεός δεν υπάρχει αγάπη χωρίς νόμο, δεδομένου ότι δεν υπάρχει κανένας νόμος, χωρίς την αγάπη .

 

Όσο για τον Εωσφόρο, δεν υπάρχει αγάπη στην πράξη και δεν υπάρχει κανένας νόμος στην Αγάπη .

 

Σας καλώ να διαλογίζεται στις ακόλουθες θεμελιώδεις διαφορές της Αγάπης και του Νόμου του Θεού και Lucifer.

 

Όταν η πίστη ό, τι μπορεί να χρησιμεύσει σκέφτεσαι αν υπηρετείτε τον Θεό εξυπηρετήσει Lucifer!

 

Στην αγάπη του Θεού , υπάρχουν οι έννοιες της Συγχώρεσης, τη συμπόνια, την ταπεινότητα και την κοινή χρήση.

 

Στο νόμος του Θεού δεν υπάρχει η έννοια της κατανόησης, την ένταξη και την επισκευή.

 

In Love Lucifer χωρίς νόμο δεν υπάρχει η έννοια της ακολασίας και της λαγνείας.

 

Στο νόμο χωρίς αγάπη Εωσφόρος πριν οι έννοιες της δικτατορίας και της δουλείας.

 

Στην πίστη υπάρχει η σημείωση αφοσίωση, ζήλο, αγάπη και σεβασμό για το νόμο.

 

Όταν η πίστη τίθεται στην υπηρεσία του Θεού , τότε είναι καθαρή ευτυχία να είναι σε θέση να εξυπηρετήσει το Θεό βοηθώντας τους αδελφούς και τις αδελφές μας και την υπεράσπιση εκκλησία μας και την πίστη μας.

 

Αλλά όταν η πίστη τίθεται στην υπηρεσία του Εωσφόρουμετατρέπει εκείνους που την κατέχουν σε πραγματικό τυράννους, τους τρομοκράτες, τζιχαντιστές και άλλα κακά όντα.

 

Η διαδρομή προς τον Θεό είναι στενό και το μάτι μιας βελόνας και αυτό το μονοπάτι περνά μόνο μέσω του Ιησού Χριστού.

 

« Εγώ είμαι η οδός η αλήθεια και η ζωή? Κανείς δεν έρχεται στον Πατέρα παρά μόνο μέσω εμού! « 

 

Αυτά τα λόγια του Ιησού Χριστού είναι εξαιρετικά σοβαρές συνέπειες για όλες τις θρησκείες του κόσμου.

 

Κανείς δεν θα σωθεί, αν αυτό δεν είναι η αγάπη του Ιησού Χριστού και γι ‘αυτό θα πρέπει να έχει ήδη συμφωνήσει να γίνει Χριστιανός από το βάπτισμα στο νερό.

 

Έχουμε δεκαπέντε μήνες να περιμένουμε για την επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, το Πάσχα 2η του Απριλίου 2018.

 

Αλλά ο Θεός αποφασίζει μόνος του, συνεπώς, η ημερομηνία της παρούσας επιστροφής θα είναι ίσως αργότερα και ίσως ακόμη και πριν από αυτό.

 

Τέλος πάντων αυτή η επιστροφή είναι βέβαιο και άμεσο κίνδυνο και πρέπει να προετοιμαστούμε.

 

Για την προετοιμασία, πρέπει να κάνουμε την προσπάθεια να προχωρήσουμε στη ζωή με τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος και όχι από την αδυναμία του σώματος.

 

Ρωτήστε στην προσευχή προς τον Θεό να μας βοηθήσει σε κάθε στιγμή της ζωής μας και να καθοδηγεί βήμα της ζωής μας βήμα.

 

Ζητήστε από το Θεό στην προσευχή για να μας συγχωρήσει τις αμαρτίες μας και να καθαρίσει την ψυχή μας.

 

Θα γνωρίζουμε το 2017 μεγάλο μαρτύριο στη Γη, αυτό είναι μια βεβαιότητα, δεδομένου ότι οι έσχατοι καιροί του πόνου σε σύγκριση με την Αγία Γραφή για τον πόνο του τοκετού και κατά συνέπεια κάθε χρόνο από το τέλος του χρόνου είναι χειρότερη από την προηγούμενη.

 

Η κλεψύδρα του στο τέλος του χρόνου ο Θεός είχε επιστραφεί από 14 του Μαΐου 1948 και η τελευταία φορά που παρήλθε των σιτηρών θα δούμε την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

Προσεύχονται καθημερινά ότι ο Θεός δεν καθυστερεί αυτή την επιστροφή, διότι τον πόνο μας και τη δυστυχία μας δεν θα σταματήσει να αυξάνεται και, δυστυχώς, το αντίθετο θα συνεχίσουν και μάλιστα ενισχύουν!

 

Κρατήστε τη φλόγα της πίστης σας καλά φωτισμένο και συμπληρώστε λάδι μέσα στην καρδιά σας και στην ψυχή σας για να διασχίσει το σκοτάδι του 2017.

 

Αν, όπως πιστεύω ακράδαντα ότι η επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, πρέπει να γίνει το 2018 (τέλος της γενιάς του 70 ετών), στη συνέχεια, το 2017 δεν θα είναι μόνο χειρότερα από ό, τι το 2016, αλλά θα είναι τρομερό, γιατί θα είναι η περίοδος ημέρα της οργής του Θεού.

 

Αυτό το άρθρο είναι πολύ σημαντικό δεδομένου ότι υποθετικά ανακοινώνοντας την επιστροφή στη Γη του Άρχοντα των Λόρδων, Βασιλεύς των Βασιλέων, ο Ιησούς Χριστός, ο μόνος γιος του Θεού, εγώ θα το μεταφράσει σε όλες τις γλώσσες και καλώ την αγαπημένη μου αδελφοί και αδελφές κόσμο να το κοινοποιήσει σε όλες τις επαφές σας, έτσι ώστε όλα να έχουν τη γνώση και να προετοιμάσει την ψυχή του.

 

Αδελφοί και Αδελφές εν Χριστώ Ιησού είστε επίσης μάρτυρες του Ιησού Χριστού και τους υπερασπιστές της πίστεως και της Εκκλησίας μας.

 

Προσευχήσου για τη σωτηρία της ψυχής μας, για όλους τους αδελφούς και τις αδελφές μας και σε όλα όσα η λέξη από τα Ευαγγέλια δεν έχει αγγίξει.

 

Είθε ο Θεός να σας ευλογεί και να καθοδηγεί τη ζωή σας.

 

νικητής


%d blogueurs aiment cette page :