2 0 1 5 години ВРАЌАЊЕ НА ИСУС ХРИСТОС!

 

 

На почетокот на 2015 година,

Посакувам сите читатели на блогот, среќна нова година и се молам на Бога да те носи до сите вас Љубовта радости, Bonheurs, здравје и благосостојба.

Бог да те благослови во љубов и мир на душата.

croixlumiere

 

Ние сме конечно во 2015 

  

Сè што е направено!

И  

ВЕРА

Е од суштинско значење да се спаси!

 

Возљубени браќа и сестри во Христа, по девет месеци, нашиот Господ и Цар Исус Христос, единствениот син на Бог, може да се врати и ги стави стапалата на Елеонската Гора во Ерусалим!

 

Исус Христос вети дека ќе се врати на крајот на времето да првично се отстрани неговата црква, а потоа владее над целата земја за илјада години, до Судниот Ден.

.

Тој вети дека ќе се врати и тој наскоро ќе се исполни неговото ветување!

Тоа е сигурност!

 

Сепак, нашата официјален водич во Ватикан « Папа » не кажува ништо за знаците кои ги објави претстојното враќање на нашиот Господ. И уште полошо, тој се заложува во Ватикан на паганските обреди прави заедничка молитва со претставниците на другите религии!

Исус Христос стана вистинска приврзаност кон Ватикан! 

За да се разбере Ве повикувам да го прочитате мојот напис:

ИСУС ХРИСТОС стана додаток и дел од Ватикан музеј

 

 

Верата ќе биде потребно оваа година да биде спасена!

 

 

Секој човек треба да верува во нешто да се понапред во животот, некои веруваат во моќта на човекот, други веруваат и обожавате нереален божества, а некои одат толку далеку што да се поклони на сатаната!

 

Но, мојот возљубен браќа и сестри во Христа ние знаеме дека Создателот на сите нешта е Бог и дека љубов кон нас, неговиот единствен син и сакана Исус Христос ќе се врати на Земјата по две илјади години на отсуство да владеат илјада години, кој нè оддели од судниот ден.

 

Сите ние очекуваме ова враќање со голема исчекување и надеж дека тоа ќе биде за оваа година, 2015 година.

 

Веќе неколку години (2008) се гледа дека Бог ги буди сите негови деца постепено со знаци што сега станаа толку силна и моќна што мора да се биде слеп да не се види и глув и не ги слуша!

 

Оваа 2015 година е веќе или не годината на враќање на Исус Христос, Бог е Оној што знае и одлучува.

Но, оваа 2015 година ќе биде незаборавно било начин и марка на сите умови.

И тука е сигурност, бидејќи враќањето на Исус Христос е близу и пророштвата и знаците на неговото враќање се остварува во последниве години постепено, како породилни болки!

 

Прочитајте мојата статија:   ХАОС светот е веќе за 2015 година

 

За оние кои го следат блог постови, (ако не се многу многу и јас ви се заблагодарам) знаеш дека Исус Христос е наскоро врати на Земјата и тоа е со очекување дека сите ние очекуваме неговото враќање.

 

Сепак, датумот и времето на враќање во слава на Исус Христос, никој не знае.

 

Библијата е многу јасна за оваа тема!

 

 

Види стих 36 од поглавје 24 од Евангелието според Матеј:

 

 « Во тој ден и час никој не знае, ниту ангелите небесни, ниту Синот, но Отецот сам. »

 

 

Но, Исус Христос ни остави многу знаци, која ни овозможува да се разбере и да им пријде поблиску до денот на неговото враќање.

 

Прочитајте Mat.24. линк  :  крајот на денот

 

Библијата, исто така, содржи повеќе информации за разбирање на знаци објавувањето на последните времиња и враќање на Исус Христос.

 

Јас не ќе се развие во овој труд знаци и пророштвата за доаѓањето на нашиот Господ Исус Христос, но можете да ги најдете во линкот подолу ќе ви овозможи да се откријат многу библиските пророштва и знаци најавувајќи враќање на Исус Христос .

 

Благодарам поминува Пастор Даниел за оваа извонредна работа!

 

http://www.pasteurdaniel.com/index.php/fr/?option=com_content&view=article&id=1047&catid=118:jesus-christ&Itemid=82

 

Во мојот случај тоа беше во 2008 година, случајно, без некогаш сте размислувале еден миг пред тоа, сфатив дека сме живееле многу специфичен и тежок пат на земјата.

 

Напомена:

Гледајќи наназад, сфаќам дека тоа е Божја волја да пишува за себе и илјадници наши браќа и сестри се стави за сите во светот да го објави враќањето на нашиот Господ Исус Христос!

 

Ние се соочуваме од 2008 година на светска економска криза, глобалниот глад, пандемии и неизлечиви болести, глобален и значително нарушување на времето, губење на христијанските вредности во Ватикан, како и многу vicars Црква и безброј браќа и сестри, значителен пораст на исламот во светот и прогон и големи убиства на христијаните од страна на исламистите во светот.

 

Сите овие факти се оствари и да се размножуваат со се повеќе и повеќе важно како и таканаречените природни катастрофи во светот со сила и бес.

 

Моето истражување за причините за овие настани, на крајот ме доведе до Библијата, јас ретко отворен уште од мојата младост.

 

Така, јас пронашле врска помеѓу сите овие настани и сфатив дека многу други исто така се однесуваат на оние кои се веќе споменати;

 

Како што е експоненцијална зголемување на населението, во целиот свет, експоненцијална развој на технологијата.

 

Со тоа беше јасно дека сите овие настани беа дел, меѓу другите, знаци и пророштва најавува враќање на Исус Крис на Земјата.

 

Со оглед на износот на библиските пророштва и направи знаци може да се математички исклучени, без било каков ризик, сите случајности!

 

Ќе се разбере емоции што ме зафати пред таков откритие, но исто така и на многу прашања, го прашав.

 

Морам да кажам дека ова вознемирува мојот живот и моите приоритети и решив во 2009 година да се спроведе темелна истрага за враќање на нашиот Господ Исус Христос.

 

Оваа истрага ме доведе до извесноста на брзо враќање на земјата на нашиот Господ Исус Христос!

 

Соочени со оваа апсолутна сигурност, се решив, по многу размислување, да го извести светот на овој претстојното враќање на Земјата на само Синот Божји.

 

Јас толку немилосрдно ги извршуваат мојата анализа и истражување за да се разбере и да се најде како многу информации, најверојатно, да се открие она што јас верувам скриени во Библијата: « приближна датум на враќањето на нашиот Господ и Исуса Христа, единствениот син на Бог. « 

 

Како да дојдеме до ова максимален пристап датумот на враќањето на нашиот Господ Исус Христос на земјата стана за мене вистински« потрага по Светиот Грал »

 

На прв, јас мораше да се најде колку долго живееме овие тешки и одредено време.

 

Моето истражување ми дозволи да се разбере дека од педесеттите години живеевме длабока трансформација период на нашето општество.

 

 

Меѓу другото:

 

ТЕХНОЛОГИЈА 

 

 

Создавањето на првиот компјутер доведува до она што денес го знаеме: паметен телефон! (Со сите свои апликации, вклучувајќи ТВ)

1946  : Создавање на ENIAC  (Electronic Нумерички интегратор и ком puter) од  П.Екерт  и  Џ Mauchly . Програмирање на компјутер е изведена од rewiring нив, нејзината содржина. Се состои од 19.000 цевки, таа тежи 30 тони, зафаќа површина од 72 м2 и троши 140 киловати. Часовник: 100 kHz. Брзина: 330 множења во секунда.

ORDI

 

Извор: http://histoire.info.online.fr/ordinateurs.html

 

 ДЕМОГРАФИЈА 

 

 

Од светската популација се зголеми од две милијарди петстотини милиони во 1950 година на седум милијарди долари, шеесет и три години подоцна.

 

Експоненцијален раст од четири и пол милијарди луѓе во само 63 години. Тоа никогаш не е виден во историјата на човекот!

 

Од светската популација е проценета на 500 милиони луѓе постојат две илјади години просечно зголемување од една милијарда луѓе на секои илјада години!

 

И покрај тоа што претставува зголемување од четири и пол милијарди долари за само 63 години, всушност вели, глад, болести, несигурности, конфликти, економски кризи и многу други несреќи.

 

Ова експоненцијална и непропорционално зголемување на населението во светот во 63 години е факт со значајни последици и е одговорен за исполнување на многу други пророштва.

 

Види линк: http://www.planetoscope.com/natalite/5-.html

 

КАТАСТРОФИ

 

 

Слично на тоа, ја најдов и експоненцијална зголемување на природни катастрофи од педесеттите години.

 

ГРАФИКОН

 

http://www.notre-planete.info/terre/risques_naturels/catastrophes_naturelles.php

 

 

Глад и болести кои влијаат на голем дел од светската популација беа и сеуште се секојдневна реалност.

 

Необјаснета смрт 

 

Соочени со таква поплава на настани, беше неопходно за да додадете необјаснето смртни случаи во светот од страна на милиони секоја година, птици, риби и добиток.

 

https://ondevraitenparler.wordpress.com/2014/11/17/hecatombes-animales-en-serie-ce-que-les-medias-nous-cachent/

 

 

Сите овие факти се реални, конкретни и да се проверат.

 

 

Исполнувањето на сите овие настани и многу други ги имаат сите се прорече во Библијата да се постигне заедно на една генерација, го прави невозможно случаен интервенција.

 

Тие сите се споменува во Библијата, како дел од предупредувачките знаци и пророштвата на враќање на Исус Христос ….!

 

Стиховите 33 и 34 од поглавје 24 од Евангелието според Матеј ми дозволи да имаат доверба дека нашата генерација е генерација која ќе ја видите враќање на нашиот Господ Исус Христос.

 

Слично на тоа, кога ќе го видите сето тоа, знајте дека Синот Човечки е близу, пред вратата. 

Јас ви ја каже вистината, ова поколение нема да мине додека не бидат исполнети сите овие работи.

Линк: http://www.lirelabible.net/parcours/voir_ref.php?cle=393

 

Силите затоа е јасно, без сомнение, со докази, како и во целиот свет, од педесеттите години, експоненцијални и необјаснива процес беше спроведен во сите области.

 

Сите овие библиските пророштва и знаци се чини дека се започна во доцните четириесетти години и почетокот на педесеттите години.

 

А многу важен знак на објавувањето на враќање на Исус Христос, се одржа 14 мај 1948 година, тоа беше « создавањето на државата Израел. »

 

Бог му додели 14 мај 1948 година, простување на еврејскиот народ, кој конечно би можеле да почнат да се вратат во Израел.

 

Оваа нација беше во егзил низ целиот свет, « казнети » со страшно страдање до крајот на времето за кое се одбива и распнат Исус Христос, постојат две илјади години!

 

 

 Но, на крајот на времето Бог прости!

 

 

(Езекиел 36 / 24-28)

Јас ќе ве однесе од народите, ќе се собираат од сите земји, и ќе се вратам на Вашата земја. Јас ќе посипете чиста вода врз вас, а вие ќе бидете чисти; Јас ќе ти се ослободиме од сите ваши нечистотија и од сите ваши идоли. Јас ќе ви дадам ново срце, а јас ќе се стави нов духЈас ќе го отстрани од вас срцето од камен и да ви даде срце. Јас ќе ја ставам Дух во вас, и ќе предизвика да одиме во мојата статути, а вие ги почитуваат мојот статути. Вие треба да живеат во земјата, која торентите на татковците ваши; вие ќе бидете Мој народ, и јас ќе бидам ваш Бог

 

Така е тоа во моето скромно мислење на датумот на овој знак е да се запамети како датум за почеток на крајот на времето и од која во просторот на една генерација ќе биде враќање на Господ.

 

Враќањето на Исус Христос ќе се одржи без сенка на навестување на сомнеж, за нашата генерација! Тоа е сигурност! Иако многумина се обидуваат да се замисли можноста за враќање на Исус Христос.

 

Па, бев (и сум) среќни и светли, дури и јас разбрав докази за поддршка на враќањето на нашиот Господ и Цар, Исус Христос, единствениот син на Бог, ќе се изврши во текот на нашата генерација.

 

Продолжува мојата анализа, сфатив дека од 29 септември 2008 година …

 

« Дата со познатиот пазар несреќа негативен индекс на берзата во Њујорк -777 »

 

… .На Светската влезе во една нова експоненцијална зголемување на сите пророчки знаци на предупредување за враќање на Исус Христос.

 

Гледајќи повнимателно, можеме да видиме од месец март 2012 година, вистински и експоненцијална зголемување на големината на знаците и нова, прогресивно влошување на таканаречените природни катастрофи, како и протести, бунтови и војни.

 

Вреди да се одбележи дека Библијата вели дека во последните седум години се подели на два дела, а втората ќе биде многу потешко отколку првиот …!

 

9 глава на Даниел стих 27

 

Тој ќе склучи фирма завет со многумина за една недела; и во средината на неделава ќе стори жртвата и жртва, и крилото на гнасотијата ќе дојде еден катастрофален, и дека до уништување и она што го прогласи шири над уништени.

 

Ве повикувам да го прочитате целиот поглавје за правилно разбирање.

http://www.aelf.org/bible-liturgie/Dn/Livre+de+Daniel/chapitre/9

 

 2015 тука и сè е направено!

 

 

Од 14 мај 1948 година, на библиските пророштва и знаци почна да се разбудам постепено.

 

Од 29 септември, 2008, библиски пророштва и знаци како цунами зафати над целото човештво!

 

Алармот ѕвони започнува сега е многу силна!

 

 

Од март 2012 година, глобалната ситуација е влошена во сите области.

 

Станува невозможно да не се чуе ова будење волја од страна на Бог!

 

Овие се реални факти, конкретни и да се верификуваат!

 

Тоа е јасно и се разбере дека на крајот на времето завршува и ние сме во зависност од резултатите од моето истражување во својата завршна фаза.

 

Поточно ние сме за сите настани направени од 29 септември 2008 година, во период од минатата недела му прорече преку пророкот Даниел околу 530 години пред Исус Христос (Библијата недела е за период од седум години) .

Потсетување на 9 глава на Даниел линк

http://www.aelf.org/bible-liturgie/Dn/Livre+de+Daniel/chapitre/9

 

Ова се седумте години на прогонства пред враќањето на Исус Христос.

 

И ние сме во март, 2012 година « , во средината на неделата на Даниел » на крајот на вториот дел од три и пол години на прогонства за да се заврши логично во септември, 2015 година.

 

Треба да се напомене дека војната на Армагедон се чини дека започна со војната во Сирија март 2012

Линк подолу хронологијата на настаните во Сирија.

http://www.lorientlejour.com/article/858268/syrie-chronologie-dune-revolte-devenue-guerre.html

Настаните во Сирија биле предизвикани од фундаменталистичка револт Сирија започна во 2011 година,  но тоа не беше до март 2012 тие станаа вистинска војна од страна на пристигнување и учество на многу исламски фанатици од целиот свет да се борат со бунтовниците, сириската влада.

 

Март 2012 година, е исто така на свеста на глобалните владите на сериозноста на кризата.

Европскиот извештај тогаш се нарекува уште нацрт фискално затегнување ..!

Затоа, несигурноста и сиромаштијата се нов бум.

http://ec.europa.eu/news/eu_explained/120302_fr.htm

 

Во март 2012 година, тоа е исто така одличен знак дека, исто така, се одржа во небото, но парализиран од страв од непознати мажи се игнорираат.

Види ова видео апсолутно чии извори се многу сигурни.

Можете да најдете ова видео во мојот напис подолу со детали.

 

Видео на шпански

 

 

Оваа година 2015 започнува!

 

 

И ние веќе знаеме дека тоа ќе биде страшно за многу од нашите браќа и сестри!

 

Види мојата статија:

https://victorpicarra.wordpress.com/2014/10/26/larmageddonreveillezv-ous/

 

Непогоди, таканаречените природни, (Поројните дождови, земјотреси, бури, урагани, циклони, водопади метеорити и други несреќи), за жал, ќе продолжи и интензивира.

 

Глобалната економска криза ќе расте и да предизвика стотици милиони жртви.

 

Отпуштањата се, исто така, уште на милиони нови семејства во сиромаштија и несигурност.

 

Широко распространета станува стечај претходно оваа година јасно неминовна.

 

Се разбира дека САД ќе направат се што е можно за поддршка на доларот е во вредност од речиси ништо. (Но, тие се подготвени за сè, вклучувајќи војна да не се изгуби глобална надмоќ и можеме да видиме некои ефекти во економска војна дека САД се ангажирани во Русија и Кина!)

 

Локалните воени војни станаа толку важно што голем број земји веќе учествува.

 

Тие ќе доведе до глобален воен конфликт со можната употреба на нуклеарно оружје.

 

2015 висока засилување настани и бунтови загриженост во многу земји, па дури и во Франција!

 

По читањето на горенаведените линии, можеби мислат дека тие се пророштва или дека сум екстремен песимизам!

 

И добро, не!

 

Повторувам себеси за прв пат . « Не сум пророк »

 

Може само да добие на очигледни.

 

Од 29 септември, 2008, светската економија падна на бездната и неповратен процес непоправливо доведе светот до големо банкротство со сите свои последици.

 

Времето, планетата, економијата, политиката и човековите вредности познат по речиси седум години, како важни проблеми како да не беа на крајот на времето, непосредно пред враќањето на нашиот Господ Исус Христос, ние Може да се каже дека светот видов вистинска и страшно кошмар.

 

Но, ние знаеме мојата сакана браќа и сестри во Христа Исуса, нашиот Господ како враќање мора да се случи, како и во маки на породувањето.

 

Како и болката на бремени жени се во последните денови од својата бременост, повеќе живи, до раѓање; и на крајот на времето, животот на земјата е и ќе биде уште потешко до враќањето на нашиот Господ Исус Христос.

 

Така, не постои заслуга за да се разбере од 29 септември 2008 година, во овој контекст, што ќе се случи од година во година, се до враќањето на нашиот Господ Исус Христос.

 

Ако мојата анализа на крајот на времето е во право, враќање на Исус Христос треба да се одржи меѓу 14 и 15 септември 2015 година.

 

Прочитајте мојот напис  :

 

Враќање на Исус Христос, на 14 мај или на 15 Септември 2015 година! На празникот труби

 

 

За време на бременоста, тогаш нè одвојува можеби враќање на Исус Христос!

 

Исус Христос може да значи, по девет месеци, ги стави стапалата на Елеонската Гора во Ерусалим.

 

Ова не е пророштво!

И јас би можело да биде во ред,

Ова не би било прв пат.

 

Но, тоа треба да се напомене дека еднаш на фактите, пророштва и знаците во Библијата зборува за себе, а јас само ги открие!

 

Во секој случај, брза враќање на Исус Христос е сигурност, сите знаци на враќањето на нашиот Господ и Кинг во 2015 година ќе бидат посилни и помоќни од оние на 2014 година и претходните години, бидејќи болката секогаш ќе се повеќе и повеќе живописни, се повеќе и посилни и помоќни до неговото враќање!

 

Но, дали навистина сме во минатата година, па сите знаци на враќање на нашиот Господ Исус Христос да биде толку силна и моќна што никој на земјата не може да се каже дека тој не ги гледа, слуша и чувствува!

 

Ако, како што се верува, враќањето на нашиот Господ се јавува помеѓу 14 и 15 септември 2015 година, додека во наредните девет месеци се случува да биде навистина, навистина тешко!

 

ДЕНОТ НА гневот на Бога 

 

Непосредно пред враќањето на Исус Христос е да се случи на денот на Божјиот гнев.

 

(Никој не знае вистинските времетраење на таа пророчки ден на гневот).

 

Но, ако се вратат на нашиот Господ треба да биде ова 2015 година, тогаш на денот на Божјиот гнев е многу блиску!

 

Според некои предвидувања, вклучително и на Padre Pio, овој пат од денот на Божјиот гнев ќе трае три дена.

 

Веројатно тоа ќе биде во овој случај меѓу 11 и 14 септември 2015 како болка е повеќе светло додека Господ не се враќа.

 

Затоа ќе биде во последните денови од болката ќе биде повеќе живи!

 

Повеќе од кога било, важно е да се задржи верата во Бога и во Исуса Христа!

 

Верата е целосна доверба, апсолутно и безусловно.

 

Ние мора да се добро осветлена пламенот на нашата вера.

 

Повеќе животи ќе биде тешко оваа 2015 година и ние мора да ни зајакне во верата.

 

Повеќе од кога било, моли се, повторно и повторно и implore Бог да ни дарува Неговата прошка за сите наши гревови и да не води во оваа финалето се водат што знаеме ќе биде вистинска пречка се разбира!

 

Нашите умови се силни, но телото е слабо, а потоа побара Бог да нè заштити од искушение и да ги води нашите животи.

 

Исус Христос ветил дека ќе му се врати на крајот на времето, и тука сме!

 

Сите пророштва и знаците на последните времиња за Црквата е направен.

 

Дозволете ни да се види и заеми од страна на патот на животот за да се види на враќањето на нашиот Господ Исус Христос да се поздравам со сета своја љубов, бидејќи може да дојде во секое време од 2015 година

 

Исус Христос вети дека ќе се врати и тој ќе го одржи своето ветување, бидејќи тој не сака, дека е вистина и Божјиот Син.

 

Дали и да останам скромен, но силен, горди и достојни за да се биде христијанин и католичките во 2015 година и тоа нема да биде лесно!

 

Ако Исус Христос се враќа оваа 2015 година, и јас искрено верувам и се надевам од срце, бидејќи ако враќање на Исус Христос, се ‘уште се одложи, тогаш ние ќе страдаат уште повеќе, бидејќи на болки се и ќе секој ден, дури и повеќе светло до неговото враќање.

 

Затоа е многу важно што сите се молат на Бога за брзо враќање на нашиот Господ и Цар, Исус Христос, единствениот син на Бог.

 

На прво доаѓање на Исус Христос, Синот Божји, мажи кои чекаа за « Евреите » не сакаше да го признае и да го направи да се стави до смрт!

 

Овој пат Исус Христос ќе се врати во слава и оние кои не се одрече од Него, ќе биде спасен и ќе се соочи со денот на Божјиот гнев!

 

Тогаш мора да се извикам на Бога и нашата љубов и наше покајание за нашите лоши дела, нашите гревови, нашите грешки и гревови

 

Молете се за претстојното враќање на нашиот Господ Исус Христос, така што тој ќе престане војната на Армагедон која јас верувам дека започна во Сирија во март 2012 година и чија прецизна Библијата, кој ќе биде запрен од страна на Исус Христос при неговото враќање .

 

Сите знаци за враќање на нашиот Господ Исус Христос се направи!

 

Живееме The Apostasy на верата и Црквата.

 

На анти-Христос владее на светот во сенките и доведе народот на сиромаштија, несигурност и воени страдања.

 

Занесот на црквата  

 

Но, голем и прекрасен нов чека сите наши браќа и сестри кои се подготвени или се подготвуваат за враќање на нашиот Господ.

 

Оваа убава и голема вест е « занесот на црквата » кои мора да се случат пред денот на Божјиот гнев.

 

Затоа што црквата не е наменета да се знае гневот на Бога, но неговиот прошка преку љубовта на Исуса Христа Кој доаѓа да ја спаси.

 

Оние кои ќе го положат ќе бидат отстранети од животот во вечност без да одите низ смрт.

 

Нивното физичко тело ќе се трансформира во духовна тела и засекогаш тие ќе бидат со Исус Христос.

51 Еве, јас ќе им покаже на мистерија, ние не сите ќе умреме, но сите ќе се измениме,
52 во еден миг, во миг на окото, на звукот на последната труба.Трубата ќе затруби, и мртвите ќе воскреснат нераспадливи, а ние ќе се измениме.
53 Неопходно е дека ова распадливото да се облече во нетление, и ова смртното да се облече во бесмртност. 54 Кога расиплива става на нетление, и ова смртното ќе се облече во бесмртност, тогаш ќе дојде до ова писание, Смртта е проголтана во победа.
55 Смрт, каде ти е осилото? ? Пеколот, каде ти е осилото
56 осилото на смртта е гревот; и она што им дава моќ на гревот е закон. 57 Но, фала му на Бога, Кој ни дава победа преку нашиот Господ Исус Христос,
58 Затоа, браќа мои возљубени и сестри, да биде цврста и недвижни.Работа подобро и подобро во работата на Господа, знаејќи дека вашиот труд не е залудни во Seigneur.1 Коринтјаните 15,51-58

 

Не постои друго пророштво во Библијата за еден период на време за отстранување на црквата.

 

Отстранување може да се случи во секое време.

 

Не бев во право и јас отворено признаваат. 

 

 

Мислев колку ќе се случи долго пред денот на Божјиот гнев.

 

Но, на рефлексија, знаеме дека Бог сака што повеќе да се спаси и затоа отстранување треба да се случи во последен момент пред денот на гневот Божји (веројатно еден ден пред).

 

Затоа е веројатно дека враќањето на нашиот Господ Исус Христос се јавува помеѓу 14 и 15 септември, 2015 година на занесот ќе се одржи меѓу 10 и 13 септември 2015 година, во зависност од должината на денот на Божјиот гнев.

 

N ОТЕ:

 

 

 

Од првиот ден сфатив дека Исус Христос наскоро ќе се врати на Земјата, имав многу важна одлука да се направи.

Имав избор меѓу чување за мене резултатите од мојата анализа и заклучоци или објавуваат во блог за слободни.

Големите сили и големо знаење автоматски се вклучуваат голема одговорност!

Ne pensez pas que le choix fut facile, il a même été draconien ! Et pour plusieurs raisons.

Јас може да биде во ред и јас сум, всушност, веќе измамени мене откако претходно насочени некои приближна датуми за отстранување на црквата и за враќање на нашиот Господ Исус Христос.

Јас целосно преземање на своите грешки, особено бидејќи тие ми дозволи да се развива и да насочите мојата анализа и истражување.

Тие ми дозволи да се разбере дека откритието на последните времиња ние сме од Бога како напредувањето на крајот на времето.

па јас толкува знаците и пророштвата врз основа на фактите и од следниве датуми:

Од 14 мај 1948 година како почеток на крајот на времето. Кој ќе се утврди дека тоа ќе биде добро дека генерацијата која ќе ја видите враќање на Исус Христос на земјата.

Од 29 септември 2008 година , како на почетокот на минатата недела на Даниел (септември последните години од неволји пред враќањето на нашиот Господ Исус Христос), кој ќе вклучи и враќање на Исус Христос, ќе биде седум години подоцна и на тој начин во 2015 година околу месец септември. 

Од март 2012 година да биде на средината на болка и затоа на почетокот на 42 месеци (3 години) во вториот дел од мака, а на почетокот на војната во Сирија ќе биде на почетокот на војната на Армагедон.

 

Ако овие датуми се оние наменети и се користи од страна на Бог, тогаш ние всушност не може да ги најдете пред важни факти поврзани со нив и кои биле пророкуваше во Библијата се исполнети.

 

На 14 мај 1948 година е прошка од Господ за еврејскиот народ беше осуден да талкаат во Библијата до крајот на времето.

Да Септември 29, 2008 , уништување на прорече дека човештвото нема да се опорави.

Во март 2012 година , на почетокот на голема болка предвидени во Библијата како на многу важни за целото човештво страдање, која ќе трае и проширува до враќањето на нашиот Господ Исус Христос.

Значи логично е во длабока почит за знаците во Библијата и пророштвата, враќањето на нашиот Господ Исус Христос, се чини дека е добро оваа 2015 година, околу месец Септември!

Се разбира, јас сум свесен за тоа што можеби не е во ред!

Но, како христијанин и католичките не сум морално право да го чувам за себе овие откритија, кои јасно е дека секвенците на фактите и датуми се поклопуваат совршено со знаците во Библијата и пророштвата за последното време!

Во добра совест, како што се шише фрлија во морето со моето мало начини и мојата одлучност, решив да се комуницира порака до светот, така што најголем број се подготвува за враќање на нашиот Господ и Цар Исус Христос.

Верата ја водеше мојот живот и, исто така, водени ми пенкало во блог.

Тоа е преку љубовта и му благодариме на Бог, Исус Христос, Светиот Дух и Марија Дева, за сите помош, сите на љубовта и благослови, тие секогаш се направени моето семејство и во мојата живот, јас барав и анализираат на одредено време што сме го виделе од 2008 година, така што многу од нашите браќа и сестри може да дојде до Христос и да се спаси.

Мојот ум е бавен и уморни, мојата понекогаш несмасна зборови, мојот често приближна пристапи, но редоследот на настаните од 14 мај 1948 чини да ми даде причина и враќање на Исус Христос, се чини дека за 2015 година за месец септември во звукот на последната труба еврејскиот празник « Рош Хашана помеѓу 14 септември и 15 », која никој партија во однапред (освен Бог) го знаеме точниот датум и време.

 

Оваа 2015 година сите ние мојата сакана браќа и сестри во Христа, ќе го имаат најдоброто од нашата способност да им помогне на нашите средби по случаен избор на сите наши браќа и сестри по потреба кои бараат нашата помош.

 

Годината ќе биде тешко и сите ние треба да стане вистински Христови војници и да дејствува за славата на Господ.

 

Ние, исто така може да обезбеди вредни помош за самопомош здруженија, како што Армијата на спасот популарни резерва или други добротворни цели.

 

Насмевка, еден вид збор за слушање и се понекогаш доволно да се расположи и доверба, дури и за враќање на пламен на верата на некои од нашите заведени браќа и сестри.

 

Оваа година, 2015 година, деновите се темни и само со вера ќе ги води нашите чекори!

 

Храброст, трпение, љубов и мир во срцата и во домот.

 

Ние сме на крајот од нашите очекувања. 

« Исус Христос доаѓа наскоро! »

 

На следните девет месеци ќе биде многу тешко, па среќа на сите вас мили мои браќа и сестри во Христа.

 

Ако Исус Христос не дојде да нè спаси оваа година,

Тогаш ние ќе треба да се соочат со големи катастрофи!

 Бог ни благослови и да не заштити.

 

Нафтата се конечни и на нејзиниот крај ќе предизвика хаос

https://www.youtube.com/watch?v=zaudqlbYBxk#t=4691

 

Уништување на Светска економија ќе доведе до воен конфликт свет и тоа е очекувајте наскоро!

https://www.youtube.com/watch?v=llIjo_GGraY

 

Пјер Јовановиќ вели дека неговата книга 666, Ве поканувам да ги чита неговите книги да се разбере она што се случува да се случи на земјата ако Исус Христос е бавен и во наредните …!

https://www.youtube.com/watch?v=vhGhQbw2i98

 

Пред да замине, Ве поканувам да продолжи со својата размислување со читање мојот напис (линк подолу), а особено во делот Уредувањето

ВАТИКАН – отпадништво – последните денови на крајот на времето – Блажената Девица

Ние мора да се разбере дека она што се случува на човештвото не е тривијална.

Ние се соочуваме со светот на метаморфоза процес.

Ова Метаморфозис беше пророкуваше и ние сме гледањето на почетоците на неговото извршување.

Тоа е Исус Христос, кој ќе го носи на неговото враќање.

Создателот ни кажа во пророштвата и знаеме што треба да направите за да пристапите на оваа еволуција на човештвото.

Се согласувам да биде спасен преку Исус Христос,

Се крштаваше со вода,

Прашајте Бога за прошка за сите наши гревови,

Покаеме за нашите лоши дела, нашите гревови r edressant нашиот живот,

Се смири, но горда и достоен да биде христијанин и католик.

Љубов и помогнеме на нашите браќа и сестри.

Прости на оние кои злосторство против нас.

Не судете за да не им се суди.

Прашајте го Бог да ги води нашите животи нема да потоне во грев и да биде во можност да се спротивстави на искушението.

Почитуваат и следат Десетте заповеди на Бог.

Можете да најдете десетте заповеди во мојот напис:

Сомнеж и страв знаци на крајот пати да го објави враќањето на Исус Христос

Јас немам ништо да го продаде, овој блог е потполно бесплатно и без реклами.

Вие исто така може да стане Христови војници од ширење на врската на сите на блог постови на сите ваши контакти.

 

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/ 

 

 

Исус му треба на секој од нас, така што најголем број се спаси.

Часовникот отчукува и дека секој треба да ја избере својата совест неговиот начин да се оди на Бога, без притоа заборавајќи дека Исус Христос рече:

Јас сум Патот, Вистината и Животот; Никој не доаѓа при Татко Ми, освен преку МенеЈован Глава 14 стих 6

http://www.aelf.org/bible-liturgie/Jn/Evangile+de+J%C3%A9sus-Christ+selon+saint+Jean/chapitre/14

 

Исус Христос на сите нас треба да го објави своето враќање.

Ајде да бидеме во огнена вера!

Возљубени браќа и сестри во Христа, љубовта и мирот Божји нека биде со сите вас и вашите семејства се до враќањето на нашиот Господ и Цар Исус Христос, единствениот син и возљубени од Бога.

Виктор

Материјал цел

На секоја страница и секоја ставка со кликнување на сината лента во горниот дел вие сте автоматски насочени кон рецепцијата и мојот последен напис.

Виктор

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.