2 0 1 5 ΕΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! 

 

Στις αρχές του 2015,

Εύχομαι σε όλους τους αναγνώστες του blog, ένα ευτυχισμένο νέο έτος και προσεύχομαι στο Θεό να σας φέρνει σε όλους σας αγάπη χαρές, Bonheurs, την υγεία και την ευημερία.

Ο Θεός να σας ευλογεί με την Αγάπη και την Ειρήνη της Ψυχής.

croixlumiere

 

Έχουμε τελικά το 2015 

  

Όλα γίνονται!

ΚΑΙ  

ΠΙΣΤΗ

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ για να σωθεί!

 

Αδελφοί και Αδελφές εν Χριστώ, μέσα σε εννέα μήνες του Κυρίου μας και Βασιλιάς Ιησούς Χριστός, ο μόνος γιος του Θεού, θα μπορούσε να είναι πίσω και βάλτε τα πόδια του στο Όρος των Ελαιών στην Ιερουσαλήμ!

 

Ο Ιησούς Χριστός υποσχέθηκε να επιστρέψει μέχρι το τέλος του χρόνου για να αφαιρέσετε αρχικά εκκλησία του και στη συνέχεια να κυβερνήσει ολόκληρη τη γη για χίλια χρόνια, μέχρι το τέλος του κόσμου.

.

Υποσχέθηκε να έρθει πίσω και θα εκπληρώσει σύντομα την υπόσχεσή του!

Είναι μια βεβαιότητα!

 

Ωστόσο, επίσημος οδηγός μας στο Βατικανό « Πάπα » δεν λέει τίποτα για τα σημάδια που προαναγγέλλουν την επικείμενη επιστροφή του Κυρίου μας. Και το χειρότερο ενδίδει στο Βατικανό για να ειδωλολατρικό έθιμο κάνει τις συμπροσευχές με τους εκπροσώπους των άλλων θρησκειών!

Ο Ιησούς Χριστός έχει γίνει μια πραγματική σύνδεση με το Βατικανό! 

Για να καταλάβετε, σας καλώ να διαβάσετε το άρθρο μου:

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ έχει γίνει ένα εξάρτημα και ένα κομμάτι από το Μουσείο Βατικανού

 

 

Πίστη θα χρειαστεί φέτος να σωθεί!

 

 

Κάθε άνθρωπος έχει ανάγκη να πιστέψει σε κάτι για να πάρει μπροστά στη ζωή, κάποιοι πιστεύουν στη δύναμη του ανθρώπου, άλλοι πιστεύουν και λατρεύουν χιμαιρική θεότητες και μερικές πηγαίνουν τόσο μακριά ώστε να λατρεύουν το Σατανά!

 

Αλλά εμείς αγαπημένοι αδελφοί και αδελφές μου, στο Χριστό γνωρίζουμε ότι ο Δημιουργός των πάντων είναι ο Θεός και ότι η αγάπη για μας, μόνο ο γιος του και η αγαπημένη του Ιησού Χριστού θα επιστρέψει στη Γη μετά από δύο χιλιάδες χρόνια απουσίας να βασιλεύσει για χίλια χρόνια που μας χωρίζουν από την οριστική απόφαση.

 

Όλοι περιμένουμε αυτό το κέρδος με μεγάλη προσμονή και την ελπίδα ότι θα είναι για το τρέχον έτος, το 2015.

 

Για αρκετά χρόνια τώρα (2008) βλέπουμε ότι ο Θεός ξυπνά όλα τα παιδιά του σταδιακά από τα σημάδια που έχουν γίνει πλέον τόσο ισχυρό και ισχυρό ότι πρέπει κανείς να είναι τυφλός για να μην μπορείτε να δείτε και κουφός να μην τους ακούσει!

 

Αυτό το έτος 2015 είναι ήδη ή δεν είναι η χρονιά της επιστροφής του Ιησού Χριστού, ο Θεός μόνο ξέρει και αποφασίζει.

Αλλά αυτό το έτος 2015 θα είναι καθόλου αξέχαστη τρόπο και σημειώστε όλα τα μυαλά.

Και εδώ είναι μια βεβαιότητα επειδή η επιστροφή του Ιησού Χριστού είναι κοντά και οι προφητείες και τα σημάδια της επιστροφής του με απόλυτη επιτυχία τα τελευταία χρόνια σταδιακά καθώς οι πόνοι της γέννας!

 

Διαβάστε το άρθρο μου:   ΧΑΟΣ κόσμος ήδη για το 2015

 

Για εκείνους που ακολουθούν τις θέσεις blog, (που είναι πάρα πολλά και σας ευχαριστώ) Σας γνωρίζουμε ότι ο Ιησούς Χριστός είναι σύντομα πίσω στη Γη και αυτό είναι με την προοπτική ότι όλοι περιμένουν την επιστροφή του.

 

Ωστόσο, η ημερομηνία και η ώρα της επιστροφής στην δόξα του Ιησού Χριστού, κανείς δεν ξέρει.

 

Η Αγία Γραφή είναι πολύ σαφής σε αυτό το θέμα!

 

 

Δείτε στίχο 36 του κεφαλαίου 24 του Ευαγγελίου του Ματθαίου:

 

 « Σε εκείνη την ημέρα και την ώρα κανείς δεν ξέρει, ούτε οι άγγελοι των ουρανών ούτε ο Υιός, αλλά μόνο από τον Πατέρα. »

 

 

Αλλά ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός μας άφησε πολλά σημάδια, που μας επιτρέπει να κατανοήσουμε και να πλησιάσει πιο κοντά στην ημέρα της επιστροφής του.

 

Διαβάστε Mat.24. σύνδεσμο  :  Τέλος των Ημερών

 

Η Βίβλος περιέχει πολλές πληροφορίες για την κατανόηση των σημείων ανακοινώνοντας τους χρόνους τέλος και την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

Δεν θα επεκταθώ σε αυτό το χαρτί σημάδια και προφητείες του ερχομού του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, αλλά μπορείτε να τα βρείτε στο σύνδεσμο που ακολουθεί θα σας επιτρέψει να ανακαλύψετε πολλές βιβλικές προφητείες και τα σημάδια που προαναγγέλλουν την επιστροφή του Ιησού Χριστού .

 

Ευχαριστούμε που διέρχεται πάστορας Ντάνιελ για αυτό το αξιόλογο έργο!

 

http://www.pasteurdaniel.com/index.php/fr/?option=com_content&view=article&id=1047&catid=118:jesus-christ&Itemid=82

 

Στην περίπτωσή μου ήταν το 2008, με την ευκαιρία, χωρίς να έχει ποτέ σκεφτεί μια στιγμή πριν, κατάλαβα ότι ζούσαμε πολύ συγκεκριμένη και δύσκολη στιγμή στη γη.

 

Σημείωση:

Κοιτάζοντας πίσω, συνειδητοποιώ ότι αυτό ήταν το θέλημα του Θεού από το γράψιμο για τον εαυτό μου και χιλιάδες από τους αδελφούς και τις αδελφές μας βάλει για όλο τον κόσμο για να αναγγείλει την επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού!

 

Βρισκόμαστε αντιμέτωποι από το 2008 η παγκόσμια οικονομική κρίση, μια παγκόσμια πείνα, τις πανδημίες και ανίατες ασθένειες, μια παγκόσμια και σημαντική διατάραξη του καιρού, την απώλεια των χριστιανικών αξιών στο Βατικανό, καθώς και πολλοί επίτροποι Εκκλησία και αμέτρητες αδελφοί και αδελφές, μια σημαντική άνοδο του Ισλάμ σε όλο τον κόσμο και τις διώξεις και μεγάλης κλίμακας δολοφονίες χριστιανών από ισλαμιστές σε όλο τον κόσμο.

 

Όλα αυτά τα δεδομένα επιτευχθεί και να πολλαπλασιάζονται με όλο και πιο σημαντική, καθώς οι λεγόμενες φυσικές καταστροφές στον κόσμο, με τη δύναμη και την οργή.

 

Η έρευνά μου σχετικά με τους λόγους για αυτά τα γεγονότα με οδήγησαν τελικά στη Βίβλο, σπάνια είχε ανοίξει από τα νεανικά μου.

 

Έτσι βρήκα μια σύνδεση μεταξύ όλων αυτών των γεγονότων και διαπίστωσε ότι πολλοί άλλοι είχαν επίσης σχέση με εκείνες που ήδη αναφέρθηκαν?

 

Όπως η εκθετική αύξηση του πληθυσμού, σε παγκόσμιο επίπεδο, η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας.

 

Ήταν, επομένως, σαφές ότι όλα αυτά τα γεγονότα ήταν μέρος του, μεταξύ άλλων, τα σήματα και τις προφητείες ανακοινώνοντας την επιστροφή του Ιησού Chris στη Γη.

 

Λαμβάνοντας υπόψη το ποσό της βιβλικής προφητείας και έκανε σημάδια μπορεί να έχουν αποκλειστεί μαθηματικά, χωρίς κανένα κίνδυνο, όλοι οι συμπτώσεις!

 

Θα καταλάβετε το συναίσθημα που με άρπαξε πριν από αυτήν την ανακάλυψη, αλλά και τις πολλές ερωτήσεις που ρώτησα.

 

Πρέπει να πω ότι αυτό θα αναστατώσει τη ζωή μου και τις προτεραιότητές μου και εγώ αποφασίσαμε το 2009 να προβεί σε λεπτομερή έρευνα της επιστροφής του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

 

Αυτή η έρευνα με οδήγησε στη βεβαιότητα της άμεση επιστροφή στη Γη του Κυρίου μας Ιησού Χριστού!

 

Αντιμέτωποι με αυτή την απόλυτη βεβαιότητα, έχω αποφασίσει, μετά από πολύ σκέψη, για να ενημερώσει τον κόσμο της επικείμενης επιστροφής στη Γη του μοναδικού Υιού του Θεού.

 

Είχα ακολουθήσει τόσο αδυσώπητα την ανάλυση και την έρευνα μου για να κατανοήσουν και να βρείτε όσες περισσότερες πληροφορίες πιθανό να ανακαλύψετε τι πιστεύω κρυμμένο στην Αγία Γραφή: «Μια προσέγγιση ημερομηνία της επιστροφής του Κυρίου και ο βασιλιάς μας Ιησούς Χριστός, ο μοναδικός γιος του Θεός. « 

 

Γνωριμία με αυτή την μέγιστη προσέγγιση την ημερομηνία της επιστροφής του Κυρίου μας Ιησού Χριστού στη Γη έχει γίνει για μένα ένα πραγματικό «Quest για το Άγιο Δισκοπότηρο »

 

Κατά την πρώτη, έπρεπε να βρω πόσο καιρό ζούμε αυτές τις δύσκολες και συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

 

Η έρευνά μου μου επέτρεψε να καταλάβουν ότι από τη δεκαετία του πενήντα, ζήσαμε μια βαθιά περίοδο μετασχηματισμού της κοινωνίας μας.

 

 

Μεταξύ άλλων:

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 

 

 

Η δημιουργία του πρώτου υπολογιστή που οδηγεί σε αυτό που γνωρίζουμε σήμερα: Smartphone! (Με όλες τις εφαρμογές της, συμπεριλαμβανομένης της τηλεόρασης)

1946  : Δημιουργία του ENIAC  (Electronic αριθμητικός ολοκληρωτής και Com υπολογιστή) από  Ρ Eckert  και  J. Mauchly . Προγραμματισμός του υπολογιστή γίνεται με καλωδίωση τους, το περιεχόμενό της. Αποτελείται από 19.000 σωλήνες, ζυγίζει 30 τόνους, καλύπτει μια έκταση 72 m2 και καταναλώνει 140 κιλοβατώρες.Ρολόι: 100 KHz. Ταχύτητα: 330 πολλαπλασιασμούς ανά δευτερόλεπτο.

ORDI

 

Πηγή: http://histoire.info.online.fr/ordinateurs.html

 

 ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ 

 

 

Ο παγκόσμιος πληθυσμός έχει αυξηθεί από δύο δισεκατομμύρια πεντακόσια εκατομμύρια το 1950 σε επτά δισεκατομμύρια, εξήντα τρία χρόνια αργότερα.

 

Η εκθετική αύξηση του τέσσερα και μισό δισεκατομμύριο άνθρωποι σε μόλις 63 χρόνια. Ποτέ δεν έχει δει στην ιστορία του ανθρώπου!

 

Ο παγκόσμιος πληθυσμός υπολογίζεται σε 500 εκατομμύρια άνθρωποι εκεί δύο χιλιάδες χρόνια κατά μέσο όρο αύξηση της τάξης του ενός δισεκατομμυρίου ανθρώπων κάθε χίλια χρόνια!

 

Ενώ η αύξηση των τεσσεράμισι δισεκατομμύρια σε μόλις 63 χρόνια, λέει στην πραγματικότητα, την πείνα, τις ασθένειες, τις ανασφάλειες, τις συγκρούσεις, η οικονομική κρίση και πολλές άλλες συμφορές.

 

Αυτή η εκθετική και δυσανάλογη αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού σε 63 χρόνια, είναι ένα γεγονός με σημαντικές συνέπειες και είναι υπεύθυνη για την εκπλήρωση των πολλών προφητειών.

 

Δείτε το σύνδεσμο: http://www.planetoscope.com/natalite/5-.html

 

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ

 

 

Ομοίως, βρήκα επίσης μια εκθετική αύξηση των φυσικών καταστροφών από τη δεκαετία του πενήντα.

 

ΠΙΝΑΚΑΣ

 

http://www.notre-planete.info/terre/risques_naturels/catastrophes_naturelles.php

 

 

Η πείνα και ασθένειες που επηρεάζουν μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού ήταν και εξακολουθούν να είναι καθημερινή πραγματικότητα.

 

Ανεξήγητη θάνατοι 

 

Αντιμέτωποι με μια τέτοια πλημμύρα των γεγονότων, ήταν απαραίτητη η προσθήκη των ανεξήγητων θανάτων σε όλο τον κόσμο με εκατομμύρια κάθε χρόνο, τα πουλιά, τα ψάρια και τα ζώα.

 

https://ondevraitenparler.wordpress.com/2014/11/17/hecatombes-animales-en-serie-ce-que-les-medias-nous-cachent/

 

 

Όλα αυτά τα γεγονότα είναι πραγματικά, απτά και επαληθεύσιμα.

 

 

Η εκπλήρωση όλων αυτών των γεγονότων και πολλοί άλλοι έχουν όλα προφήτεψε στη Βίβλο για να επιτευχθεί μαζί σε μια και μόνη γενιά, καθιστά αδύνατη παρεμβάσεις με τυχαία σειρά.

 

Έχουν όλοι αναφέρονται στη Βίβλο ως μέρος από τα προειδοποιητικά σημάδια και προφητείες του την επιστροφή του Ιησού Χριστού ….!

 

Οι στίχοι 33 και 34 του κεφαλαίου 24 του Ευαγγελίου του Ματθαίου μου επέτρεψε να έχουν εμπιστοσύνη ότι η γενιά μας είναι η γενιά που θα δούμε την επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

 

Ομοίως, όταν βλέπεις όλα αυτά τα πράγματα, ξέρουν ότι ο Υιός του ανθρώπου είναι κοντά, στην πόρτα. 

Θα σας πω την αλήθεια, αυτή η γενιά δεν πρέπει να περάσει, μέχρι να εκπληρωθούν όλα αυτά τα πράγματα.

Link: http://www.lirelabible.net/parcours/voir_ref.php?cle=393

 

Δύναμη ήταν, επομένως, σαφές πέρα ​​από κάθε αμφιβολία, με αποδεικτικά στοιχεία, όπως και σε ολόκληρο τον κόσμο, δεδομένου ότι οι πενήντα, εκθετική και ανεξήγητη διαδικασία τέθηκε σε εφαρμογή σε όλους τους τομείς.

 

Όλες αυτές οι βιβλικές προφητείες και τα σημάδια φαίνεται να ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του σαράντα και πενήντα νωρίς.

 

Ένα πολύ σημαντικό σημάδι από την ανακοίνωση της επιστροφής του Ιησού Χριστού έλαβε χώρα 14 Μαΐου, 1948, ήταν «η δημιουργία του κράτους του Ισραήλ. »

 

Ο Θεός είχε χορηγήσει 14 Μάη, 1948, συγχώρεση για τον εβραϊκό λαό, ο οποίος θα μπορούσε επιτέλους να αρχίσουμε να επιστρέψουν στο Ισραήλ.

 

Αυτό το έθνος ήταν σε εξορία σε όλο τον κόσμο, «τιμωρούνται» με φοβερά δεινά, μέχρι το τέλος του χρόνου για την απόρριψη και σταυρώθηκε ο Ιησούς Χριστός, υπάρχουν δύο χιλιάδες χρόνια!

 

 

 Αλλά στο τέλος του χρόνου ο Θεός έχει συγχωρήσει!

 

 

(Ιεζεκιήλ 36 / 24-28)

Θα σας μεταφέρει μεταξύ των εθνών, θα συγκεντρωθούν έξω από όλες τις χώρες, και να σας φέρει πίσω στη χώρα σας. Θα πασπαλίζουμε καθαρό νερό επάνω σας, και θα πρέπει να είναι καθαρά? Θα σας καθαρίσει από κάθε ακαθαρσία σας και από όλα τα είδωλά σας. Θα σας δώσω μια νέα καρδιά, και θα βάλω ένα νέο πνεύμα Θα αφαιρέσει από σας την καρδιά σας πέτρα και να σας δώσω μια καρδιά της σάρκας. Θα βάλω το Πνεύμα μου σε σας, και εγώ θα σας αναγκάσει να περπατήσετε στα διατάγματά μου, και σεις να τηρούν το καταστατικό μου. Θα πρέπει να σταθώ στη γη που έδωσα στους πατέρες σας? θα πρέπει να είναι ο λαός μου, και εγώ θα είμαι Θεός σας

 

Γι ‘αυτό είναι κατά την ταπεινή γνώμη μου, η ημερομηνία του παρόντος σημείου να θυμόμαστε ως την ημερομηνία έναρξης των έσχατων καιρών και από τις οποίες στο διάστημα μιας γενεάς θα είναι η επιστροφή του Κυρίου.

 

Η επιστροφή του Ιησού Χριστού θα λάβει χώρα χωρίς μια σκιά μιας αμφιβολίας υπαινιγμό, για τη γενιά μας! Είναι μια βεβαιότητα! αν και πολλοί είναι αυτοί που αγωνίζονται να συλλάβουν το ενδεχόμενο της επιστροφής του Ιησού Χριστού.

 

Λοιπόν, ήμουν (και είμαι) ευτυχισμένη και λαμπερή ακόμη και κατάλαβα στοιχεία που να υποστηρίζουν την επιστροφή του Κυρίου και ο Βασιλιάς μας, ο Ιησούς Χριστός, ο μόνος γιος του Θεού, θα πραγματοποιήσει κατά τη διάρκεια γενιά μας.

 

Συνεχίζοντας την ανάλυσή μου, βρήκα ότι από 29 Σεπτεμβρίου 2008 …

 

«Ραντεβού με το διάσημο χρηματιστήριο συντριβή αρνητικός δείκτης του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης -777″

 

… .το World έχει εισέλθει σε μια νέα εκθετική αύξηση όλων των προφητική προειδοποιητικά σημάδια της επιστροφής του Ιησού Χριστού.

 

Κοιτάζοντας πιο προσεκτικά, βλέπουμε από το μήνα Μάρτιο του 2012, μια πραγματική και εκθετική αύξηση του μεγέθους των ενδείξεων καθώς και μιας νέας, εκθετικά επιδείνωση ονομάζεται φυσικών καταστροφών, καθώς και οι διαμαρτυρίες, εξεγέρσεις και πολέμους.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αγία Γραφή λέει ότι τα τελευταία επτά χρόνια χωρίζεται σε δύο μέρη και το δεύτερο θα είναι πολύ πιο δύσκολη από την πρώτη …!

 

Ο Daniel Κεφάλαιο 9 στίχος 27

 

Θα ολοκληρώσει ένα σταθερό συμβόλαιο με πολλούς για μια εβδομάδα? και στη μέση της εβδομάδας θα αναγκάσει τη θυσία και την προσφορά, καθώς και την πτέρυγα των βδελύγματα θα έρθει ένα καταστροφικό, και ότι, μέχρι την καταστροφή και τι αποφασίστηκε εξαπλωθεί πάνω από κατεστραμμένη.

 

Σας καλώ να διαβάσετε ολόκληρο το κεφάλαιο για τη σωστή κατανόηση.

http://www.aelf.org/bible-liturgie/Dn/Livre+de+Daniel/chapitre/9

 

 2015 ΕΔΩ ΚΑΙ όλα γίνονται!

 

 

Από τις 14 Μαΐου 1948, οι βιβλικές προφητείες και τα σημάδια άρχισαν να ξυπνήσει σταδιακά.

 

Από 29 του Σεπτεμβρίου του 2008, βιβλικές προφητείες και τα σημάδια σαν ένα τσουνάμι σάρωσε όλη την ανθρωπότητα!

 

Ο συναγερμός αρχίζει να κουδουνίζει τώρα πολύ ισχυρή!

 

 

Από τον Μάρτιο του 2012, η ​​παγκόσμια κατάσταση έχει επιδεινωθεί σε όλους τους τομείς.

 

Γίνεται αδύνατο να μην ακούσεις αυτήν την αφύπνιση θέλημα Θεού!

 

Αυτά είναι πραγματικά γεγονότα, σκυρόδεμα και επαληθεύσιμα!

 

Είναι σαφές και να κατανοήσουν ότι το τέλος του χρόνου τελειώνει και εμείς ανάλογα με τα αποτελέσματα της έρευνας μου στην τελική της φάση.

 

Συγκεκριμένα είμαστε για όλες τις εκδηλώσεις που γίνονται από το 29 του Σεπτεμβρίου του 2008, κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας προφήτεψε ο προφήτης Δανιήλ περίπου 530 χρόνια πριν από τον Ιησού Χριστό (Αγία Γραφή εβδομάδα είναι για μια περίοδο επτά ετών) .

Υπενθύμιση του Daniel Κεφάλαιο 9 σύνδεσμο

http://www.aelf.org/bible-liturgie/Dn/Livre+de+Daniel/chapitre/9

 

Πρόκειται για τα επτά χρόνια της θλίψης πριν από την επιστροφή του Ιησού Χριστού.

 

Και είμαστε Μάρτιο του 2012, «η μέση της εβδομάδας του Ντάνιελ » στο τέλος του δεύτερου μέρους του τριάμισι χρόνια της Θλίψης να ολοκληρωθεί λογικά το Σεπτέμβριο, 2015.

 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο πόλεμος του Αρμαγεδδώνα φαίνεται να ξεκίνησε με τον πόλεμο στη Συρία Μάρτιος 2012

Σύνδεσμος κάτω από τη χρονολογική σειρά των γεγονότων στη Συρία.

http://www.lorientlejour.com/article/858268/syrie-chronologie-dune-revolte-devenue-guerre.html

Τα γεγονότα στη Συρία προκλήθηκαν από μια φονταμενταλιστική εξέγερση Σύριοι ξεκίνησαν το 2011,  αλλά δεν ήταν μέχρι το Μάρτιο του 2012, ο οποίος θα γίνει ένας πραγματικός πόλεμος με την άφιξη και τη συμμετοχή πολλών φανατικών ισλαμικών σε όλο τον κόσμο για να αγωνιστεί με τους αντάρτες, την κυβέρνηση της Συρίας.

 

Μάρτιο του 2012, είναι επίσης η συνειδητοποίηση των παγκόσμιων κυβερνήσεων της σοβαρότητας της κρίσης.

Στη συνέχεια, η ευρωπαϊκή έκθεση που ονομάζεται ένα άλλο σχέδιο δημοσιονομικής πειθαρχίας ..!

Η ανασφάλεια και τη φτώχεια πήρε ως εκ τούτου, μια νέα έκρηξη.

http://ec.europa.eu/news/eu_explained/120302_fr.htm

 

Τον Μάρτιο του 2012, είναι επίσης ένα μεγάλο σημάδι, που επίσης πραγματοποιήθηκε στον ουρανό, αλλά παραλύσει από τον φόβο των άγνωστων ανδρών αγνοούνται.

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο απολύτως οι πηγές του οποίου είναι πολύ αξιόπιστα.

Μπορείτε να βρείτε αυτό το βίντεο στο άρθρο μου με λεπτομέρειες παρακάτω.

 

Βίντεο στα ισπανικά

 

 

Αυτό το έτος 2015 ξεκινά!

 

 

Και γνωρίζουμε ήδη ότι θα είναι φοβερό για πολλούς από τους αδελφούς και τις αδελφές μας!

 

Δείτε το άρθρο μου:

https://victorpicarra.wordpress.com/2014/10/26/larmageddonreveillezv-ous/

 

Καταστροφές, που ονομάζεται φυσικά, (καταρρακτώδεις βροχές, σεισμούς, καταιγίδες, τυφώνες, κυκλώνες, Falls Μετεωρίτες και άλλες φυσικές καταστροφές), θα συνεχίσει και θα εντείνει δυστυχώς.

 

Η παγκόσμια οικονομική κρίση θα αυξηθεί και θα προκαλέσει εκατοντάδες εκατομμύρια των θυμάτων.

 

Οι απολύσεις είναι επίσης ακόμη εκατομμύρια νέες οικογένειες στη φτώχεια και την ανασφάλεια.

 

Ευρεία πτωχεύσει νωρίτερα φέτος, σαφώς επικείμενη.

 

Φυσικά, οι ΗΠΑ θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να στηρίξει το δολάριο αξίζει σχεδόν τίποτα. (Αλλά είναι έτοιμοι για τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου του πολέμου να μην χάσουν την παγκόσμια κυριαρχία και βλέπουμε κάποιες επιπτώσεις στο οικονομικό πόλεμο ότι η ΗΠΑ που ασχολούνται με την Ρωσία και την Κίνα!)

 

Τοπική στρατιωτικοί πόλεμοι έχουν γίνει τόσο σημαντικό το γεγονός ότι πολλές χώρες έχουν ήδη αναλάβει μέρος.

 

Θα οδηγήσει σε μια παγκόσμια στρατιωτική σύγκρουση με πιθανή χρήση πυρηνικών όπλων.

 

Οι 2015 εκδηλώσεις υψηλής ενίσχυσης και οι επαναστάσεις είναι οι ανησυχίες σε πολλές χώρες, ακόμη και στη Γαλλία!

 

Μετά την ανάγνωση των παραπάνω γραμμές, μπορείτε να σκεφτείτε ότι αυτά είναι προφητείες ή ότι είμαι μια ακραία απαισιοδοξία!

 

Και Καλά όχι!

 

Εγώ επαναλαμβάνω για πρώτη φορά . « Δεν είμαι προφήτης»

 

Μπορείτε απλά να πάρει στο προφανές.

 

Από τις 29 Σεπτεμβρίου 2008, η παγκόσμια οικονομία έχει πέσει στην άβυσσο και μια μη αναστρέψιμη διαδικασία που ανεπανόρθωτα οδήγησαν τον κόσμο σε εκτεταμένη πτώχευση με όλες τις συνέπειές του.

 

Ο καιρός, ο πλανήτης, η οικονομία, η πολιτική και ανθρώπινες αξίες γνωστό για σχεδόν επτά χρόνια τόσο σημαντικά προβλήματα, αν δεν ήμασταν στο τέλος του χρόνου, λίγο πριν από την επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, μπορούσαμε να πούμε ότι ο κόσμος είδε μια πραγματική και τρομερό εφιάλτη.

 

Αλλά ξέρουμε αγαπημένη τους αδελφούς και τις αδελφές μου στον Ιησού Χριστό ως την επιστροφή του Κυρίου μας πρέπει να συμβεί και σε τους πόνους του τοκετού.

 

Όπως και τον πόνο των εγκύων γυναικών είναι κατά τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της, πιο ζωντανά, μέχρι τη γέννηση? και στο τέλος του χρόνου, η ζωή στη γη και θα είναι ακόμη πιο δύσκολο μέχρι την επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

 

Έτσι, δεν υπάρχει καμία αξία να καταλάβουμε από τις 29 Σεπτεμβρίου του 2008, σε γενικές γραμμές, η οποία θα γίνει από έτος σε έτος, μέχρι την επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

 

Αν η ανάλυση μου από το τέλος του χρόνου είναι σωστό, η επιστροφή του Ιησού Χριστού θα πρέπει να λάβει χώρα μεταξύ 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2015.

 

Διαβάστε το άρθρο μου  :

 

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του Ιησού Χριστού στις 14 Μαΐου ή στις 15 Σεπτέμβρη 2015! ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ γιορτή των σαλπίγγων

 

 

η διάρκεια της εγκυμοσύνης, στη συνέχεια, μας χωρίζει ίσως και την επιστροφή του Ιησού Χριστού!

 

Ο Ιησούς Χριστός θα μπορούσε, ως εκ τούτου, μέσα σε εννέα μήνες, βάλτε τα πόδια του στο Όρος των Ελαιών στην Ιερουσαλήμ.

 

Αυτό δεν είναι μια προφητεία!

Και θα μπορούσα να κάνω λάθος,

Αυτό δεν θα είναι η πρώτη φορά.

 

Αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι μόλις τα γεγονότα, οι προφητείες και βιβλικές ενδείξεις μιλούν για τον εαυτό τους και τους αποκαλύπτει μόνο!

 

Εν πάση περιπτώσει, η άμεση επιστροφή του Ιησού Χριστού είναι μια βεβαιότητα, όλα τα σημάδια της επιστροφής του Κυρίου και ο βασιλιάς μας το 2015 θα είναι ισχυρότερη και πιο ισχυρή από ό, τι εκείνες του 2014 και τα προηγούμενα έτη, δεδομένου ότι ο πόνος θα είναι πάντα όλο και πιο ζωντανή, ολοένα και ισχυρότερη και πιο ισχυρή μέχρι την επιστροφή του!

 

Αλλά αν είμαστε πραγματικά κατά το τελευταίο έτος, έτσι ώστε όλα τα σημεία της επιστροφής του Κυρίου μας Ιησού Χριστού να είναι τόσο ισχυρό και ισχυρό ότι κανείς στη Γη δεν μπορεί να πει ότι δεν τους έχει δει, ακούσει και αισθάνθηκα!

 

Αν, όπως πιστεύω, η επιστροφή του Κυρίου μας λαμβάνει χώρα μεταξύ 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2015, ενώ τους επόμενους εννέα μήνες θα είναι πολύ, πολύ σκληρά!

 

Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ 

 

Λίγο πριν την επιστροφή του Ιησού Χριστού πρόκειται να συμβεί την ημέρα της οργής του Θεού.

 

(Κανείς δεν γνωρίζει την πραγματική διάρκεια της εν λόγω προφητική ημέρα της οργής).

 

Αλλά αν η επιστροφή του Κυρίου μας θα πρέπει να είναι αυτό το έτος 2015, τότε η ημέρα της οργής του Θεού είναι πολύ κοντά!

 

Σύμφωνα με ορισμένες προβλέψεις, συμπεριλαμβανομένου του Πατέρα Πίου, αυτή τη φορά από την ημέρα της οργής του Θεού, θα διαρκέσει τρεις ημέρες.

 

Μάλλον θα είναι σε αυτήν την περίπτωση μεταξύ 11 και 14 Σεπτεμβρίου του 2015, όπως ο πόνος είναι πιο έντονα μέχρι να επιστρέψει ο Κύριος.

 

Ως εκ τούτου, θα είναι τις τελευταίες ημέρες ο πόνος θα είναι πιο ζωντανά!

 

Περισσότερο από ποτέ, είναι σημαντικό να κρατήσει την πίστη στον Θεό και στον Ιησού Χριστό!

 

Η πίστη είναι απόλυτη εμπιστοσύνη, την απόλυτη και άνευ όρων.

 

Πρέπει να κρατήσουμε καλά φωτισμένο τη φλόγα της πίστης μας.

 

Περισσότερες ζωές θα είναι δύσκολο αυτό το έτος 2015 και θα πρέπει να μας ενισχύσει στην πίστη.

 

Περισσότερο από ποτέ, Pray, ξανά και ξανά και να ικετεύουμε το Θεό να μας χορηγήσει τη συγχώρεση Του όλες τις αμαρτίες μας και να μας καθοδηγήσει σε αυτήν την τελική ευθεία που γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα γήπεδο πραγματικό εμπόδιο!

 

Το μυαλό μας είναι ισχυρή, αλλά η σάρκα είναι αδύνατη, τότε ζητάμε από τον Θεό να μας προστατεύσει από τον πειρασμό και να καθοδηγούν τη ζωή μας.

 

Ο Ιησούς Χριστός υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει στο τέλος του χρόνου, και εδώ είμαστε!

 

Όλες οι προφητείες και σημεία των έσχατων καιρών για την Εκκλησία γίνεται.

 

Ας παρακολουθήσουν και τα δάνεια από το κράσπεδο της ζωής για να παρακολουθήσουν την επιστροφή του Κυρίου Ιησού Χριστού μας για να χαιρετήσει με όλη μας την αγάπη, επειδή μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή του έτους 2015

 

Ο Ιησούς Χριστός υποσχέθηκε να επιστρέψει και θα κρατήσει την υπόσχεσή του, γιατί μας αγαπάει, ότι είναι η αλήθεια και ο γιος του Θεού.

 

Είναι και παραμένουν ταπεινοί, αλλά ισχυρή, περήφανη και αξίζει να χριστιανικής και Καθολικών στο έτος 2015. Και δεν θα είναι εύκολο!

 

Αν ο Ιησούς Χριστός έρχεται πίσω αυτό το έτος 2015, και ειλικρινά πιστεύω και ελπίζω από την καρδιά, γιατί αν η επιστροφή του Ιησού Χριστού ήταν ακόμα καθυστερήσει, τότε θα υποφέρουν ακόμη περισσότερο, γιατί οι πόνοι είναι και θα είναι το καθένα μέρα ακόμη πιο έντονα μέχρι την επιστροφή του.

 

Επομένως, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι όλοι προσεύχονται στον Θεό για την ταχεία επιστροφή του Κυρίου και ο Βασιλιάς μας, ο Ιησούς Χριστός, ο μόνος γιος του Θεού.

 

Στο πρώτο ερχομό του Ιησού Χριστού, του Υιού του Θεού, οι άνδρες που περίμεναν για τους «Εβραίους» δεν ήθελε να τον αναγνωρίσουν και τον έκανε να βάλει σε θάνατο!

 

Αυτή τη φορά ο Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει με δόξα και εκείνους που Τον αρνούνται δεν θα αποθηκευτούν και θα αντιμετωπίσει την ημέρα της οργής του Θεού!

 

Στη συνέχεια, θα πρέπει να φωνάξουν στον Θεό την αγάπη μας και η μετάνοια μας για τις κακές πράξεις μας, τις αμαρτίες μας, τα λάθη μας και τις αμαρτίες

 

Προσευχηθείτε για την επικείμενη επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, ώστε να σταματήσει τον πόλεμο του Αρμαγεδδώνα που πιστεύω ότι άρχισε στη Συρία Μάρτης 2012 και των οποίων η ακριβής Βίβλος, τι θα πρέπει να σταματήσει από τον Ιησού Χριστό κατά την επιστροφή του .

 

Όλα τα σημάδια της επιστροφής του Κυρίου μας Ιησού Χριστού γίνεται!

 

Ζούμε στην Αποστασία της Πίστεως και της Εκκλησίας.

 

Ο Αντίχριστος κυβερνά τον κόσμο στις σκιές και οδήγησε πλήθη με τη φτώχεια, την ανασφάλεια και την οδύνη του πολέμου.

 

Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ  

 

Αλλά ένα μεγάλο και όμορφο νέο περιμένει όλους μας αδελφοί και αδελφές που έχουν εκπονήσει ή εκπονούν για την επιστροφή του Κυρίου μας.

 

Αυτό το μεγάλο και όμορφο ειδήσεις είναι «η αρπαγή της Εκκλησίας», η οποία πρέπει να λάβει χώρα πριν από την ημέρα της οργής του Θεού.

 

Επειδή η εκκλησία δεν έχει ως σκοπό να γνωρίζουν την οργή του Θεού, αλλά η συγχώρεση του μέσα από την αγάπη του Ιησού Χριστού, ο οποίος έρχεται να σώσει.

 

Όσοι επιτύχουν θα πρέπει να αφαιρεθεί από τη ζωή στην αιωνιότητα χωρίς να περάσει από το θάνατο.

 

Φυσικά τους σώματα θα μετατραπούν σε πνευματικά σώματα και πάντα θα είναι με τον Ιησού Χριστό.

51 Ιδού, σας δείχνω ένα μυστήριο? Δεν πρέπει όλα ύπνο, αλλά όλοι θα αλλάξει,
52 Σε μια στιγμή, εν ριπή οφθαλμού, στο άκουσμα της τελευταίας τρομπέτα. Η τρομπέτα πρέπει να ηχεί, και οι νεκροί θα αναστηθούν άφθαρτοι, κι εμείς πρέπει να αλλάξει.
53 Είναι απαραίτητο ότι τούτο το φθαρτό να μεταμορφωθεί σε άφθαρτο και αυτό το θνητό να ντυθεί αθανασία. 54 Όταν αυτό το φθαρτό μεταμορφωθεί σε άφθαρτο, και το θνητόν τούτο ενδυθεί αθανασία, τότε θα έρθει με τη Γραφή, ο θάνατος είναι κατάπιε στη νίκη.
55 Θάνατος, πού είναι η νίκη σου; ; Κόλαση, πού είναι η νίκη σου
56 Το κεντρί του θανάτου είναι η αμαρτία? και αυτό που δίνει δύναμη στην αμαρτία είναι ο νόμος. 57 Όμως, χάρη στον Θεό, ο οποίος μας δίνει τη νίκη μέσω του Κυρίου μας Ιησού Χριστού
58 Ως εκ τούτου, τα αδέρφια μου και την αγαπημένη αδελφές, είναι ακλόνητη, ακίνητη. Εργασία και καλύτερα στο έργο του Κυρίου, γνωρίζοντας ότι ο κόπος σας δεν είναι άκαρπη στο Seigneur.1 Κορινθίους 15,51 – 58

 

Δεν υπάρχει καμία προφητεία της Αγίας Γραφής για ένα χρονικό διάστημα για την απομάκρυνση της εκκλησίας.

 

Η παραλαβή μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή.

 

Έκανα λάθος και το ομολογώ. 

 

 

Νόμιζα ότι όσο θα συμβεί πολύ καιρό πριν από την ημέρα της οργής του Θεού.

 

Αλλά μετά από σκέψη, ξέρουμε ότι ο Θεός θέλει, όπως πολλοί μπορεί να σωθεί, και επομένως θα πρέπει να γίνεται αφαίρεση την τελευταία στιγμή λίγο πριν από την ημέρα της οργής του Θεού (κατά πάσα πιθανότητα την προηγούμενη μέρα).

 

Συνεπώς, είναι πιθανό ότι η επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού λαμβάνει χώρα μεταξύ 14 και 15 Σεπ 2015 η αρπαγή θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 10 και 13 Σεπτεμβρίου 2015, τα ανάλογα με το μήκος της ημέρας της οργής του Θεού.

 

Ν ΟΤΕ:

 

 

 

Από την πρώτη μέρα συνειδητοποίησα ότι ο Ιησούς Χριστός θα επιστρέψει σύντομα στη Γη, είχα μια πολύ σημαντική απόφαση να κάνει.

Είχα την επιλογή μεταξύ της διατήρησης για μένα τα αποτελέσματα της ανάλυσής μου και ευρήματα ή έκδοση σε ένα blog για δωρεάν.

Μεγάλες δυνάμεις και μεγάλη γνώση επιφέρει αυτόματα μεγάλη ευθύνη!

Μην νομίζετε ότι η επιλογή ήταν εύκολη, ήταν ακόμα δρακόντεια! Και για αρκετούς λόγους.

Μπορεί να κάνω λάθος και είμαι πραγματικά ήδη εξαπατηθεί μου αφού προηγουμένως ως στόχο κάποια προσέγγιση ημερομηνίες για την απομάκρυνση της εκκλησίας και για την επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Υποθέτω πλήρως τα λάθη μου, ειδικά αφού μου επέτρεψαν να εξελιχθεί και να βελτιώσετε την ανάλυση και την έρευνα μου.

Θα μου επέτρεψε να κατανοήσουν ότι οι αποκαλύψεις των τελευταίων χρόνων που γίνονται από τον Θεό ως προκαταβολή από το τέλος του χρόνου.

έτσι έχω ερμηνεύσει τα σημάδια και προφητείες με βάση τα γεγονότα και τις ακόλουθες ημερομηνίες:

Από το 14, Μάη του 1948 ως αρχή του τέλους του χρόνου. Η οποία θα προσδιορίζει ότι θα ήταν καλό η γενιά που θα δούμε την επιστροφή του Ιησού Χριστού στη Γη.

Από την 29η Σεπτεμβρίου, 2008 ως την αρχή της τελευταίας εβδομάδας του Ντάνιελ (Σεπ τελευταία χρόνια της θλίψης πριν από την επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού), η οποία θα περιλαμβάνει την επιστροφή του Ιησού Χριστού θα είναι επτά χρόνια αργότερα και ως εκ τούτου το 2015 γύρω από το μήνα Σεπτέμβριο. 

Από το Μάρτιο 2012 να είναι η μέση της θλίψης και ως εκ τούτου την έναρξη 42 μήνες (3 ετών), στο δεύτερο μέρος της θλίψης, και την έναρξη του πολέμου στη Συρία θα είναι η αρχή του πολέμου του Αρμαγεδδώνα.

 

Εάν αυτές οι ημερομηνίες είναι αυτές που προορίζονται και χρησιμοποιούνται από τον Θεό, τότε πραγματικά δεν θα μπορούσε να τα βρείτε πριν από τα σημαντικά γεγονότα που σχετίζονται με αυτά και τα οποία είχαν προφητεύσει στη Βίβλο έχουν εκπληρωθεί.

 

Για 14 Μάη του 1948 είναι η συγχώρεση του Θεού με τον εβραϊκό λαό καταδικάστηκε να περιπλανηθεί στη Βίβλο μέχρι το τέλος του χρόνου.

Για 29 Σεπτεμβρίου 2008 , η καταστροφή προφήτευσε ότι η ανθρωπότητα δεν θα ανακάμψει.

Τον Μάρτιο του 2012 , η αρχή της μεγάλης θλίψης που προβλέπεται στην Αγία Γραφή ότι είναι πολύ σημαντικό για όλη την ανθρωπότητα που υποφέρει, που θα διαρκέσει μέχρι και ενισχύουν την επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Έτσι λογικά σε ένα βαθύ σεβασμό για τους βιβλικούς σημάδια και προφητείες, η επιστροφή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού φαίνεται να είναι καλό αυτό το έτος 2015, γύρω από το μήνα Σεπτέμβριο!

Φυσικά γνωρίζω ότι είναι ίσως λάθος!

Αλλά ως Χριστιανός και Καθολική είχα το ηθικό δικαίωμα να το κρατήσει για τον εαυτό μου αυτές οι ανακαλύψεις, οι οποίες είναι σαφές ότι οι ακολουθίες των γεγονότων και των ημερομηνιών επικαλύπτονται απόλυτα με τα βιβλικά σημάδια και προφητείες των έσχατων καιρών!

Σε καλή συνείδηση, σαν ένα μπουκάλι που ρίχτηκε στη θάλασσα με μικρούς τρόπους μου και την αποφασιστικότητά μου, αποφάσισα να επικοινωνήσει το μήνυμα αυτό στον κόσμο, έτσι ώστε ο μεγαλύτερος αριθμός ετοιμάζεται για την επιστροφή του Κυρίου και ο βασιλιάς μας Ο Ιησούς Χριστός.

Πίστη έχει καθοδηγήσει τη ζωή μου, αλλά και με γνώμονα την πένα μου στο blog του.

Είναι μέσα από την αγάπη και ευχαριστώ τον Θεό, τον Ιησού Χριστό, το Άγιο Πνεύμα και την Παναγία, για όλη τη βοήθεια, όλη την αγάπη και τις ευλογίες, έχουν κάνει πάντα την οικογένειά μου και μου ζωή, έψαξα και ανέλυσε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που έχουμε δει από το 2008, έτσι ώστε, όπως πολλοί από τους αδελφούς και τις αδελφές μας μπορεί να έρθει στο Χριστό και να σωθούν.

Το μυαλό μου είναι αργή και κουρασμένος, μερικές φορές αδέξια λόγια μου, συχνά κατά προσέγγιση προσεγγίσεις μου, αλλά η αλληλουχία των γεγονότων από 14 Μαΐου, 1948 φαίνεται να μου δώσει το λόγο και η επιστροφή του Ιησού Χριστού φαίνεται να είναι για το έτος 2015, για το μήνα Σεπτεμβρίου στο ήχο της τρομπέτας τελευταία η εβραϊκή γιορτή « Ρος Χασανά μεταξύ 14ης Σεπτεμβρίου και 15 », το οποίο κανείς δεν κόμματος εκ των προτέρων (εκτός από το Θεό) να γνωρίζει την ακριβή ημέρα και ώρα.

 

Αυτό το έτος 2015 όλοι αγαπημένοι αδελφοί και αδελφές μου σε Χριστό, θα έχει το καλύτερο της δυνατότητάς μας να βοηθήσουμε τις συναντήσεις μας στην τύχη όλους τους αδελφούς και τις αδελφές μας που έχουν ανάγκη οι οποίοι ζητούν τη βοήθειά μας.

 

Η χρονιά θα είναι δύσκολη και θα πρέπει όλοι να γίνουν πραγματικοί στρατιώτες του Χριστού και να ενεργήσει για την δόξα του Κυρίου.

 

Μπορούμε επίσης να παρέχουν πολύτιμη βοήθεια για αυτοβοήθεια οργανώσεις όπως ο Στρατός της σωτηρίας δημοφιλή αντιγράφων ασφαλείας ή άλλες φιλανθρωπικές οργανώσεις.

 

Ένα χαμόγελο, ένα είδος ακρόασης λέξη και είναι μερικές φορές αρκετά για να φτιάξει το κέφι και την εμπιστοσύνη ακόμη και να αναζωπυρώσει τη φλόγα της πίστης ορισμένων από άστοχες τους αδελφούς και τις αδελφές μας.

 

Αυτό το έτος, το 2015, οι ημέρες είναι σκοτεινές και μόνο πίστη θα οδηγήσει τα βήματά μας!

 

Το θάρρος, υπομονή, αγάπη και ειρήνη στις καρδιές και στο σπίτι.

 

Είμαστε στο τέλος των προσδοκιών μας. 

«Ο Ιησούς Χριστός έρχεται σύντομα! »

 

Τους επόμενους εννέα μήνες θα είναι πολύ δύσκολο, έτσι τύχη σε όλους σας αγαπημένοι αδελφοί και αδελφές μου σε Χριστό.

 

Αν ο Ιησούς Χριστός δεν ήρθε για να μας σώσει αυτό το έτος,

Τότε θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν μεγάλες καταστροφές!

 Ο Θεός να μας ευλογήσει και να μας προστατεύουν.

 

Το πετρέλαιο είναι πεπερασμένο και το τέλος της θα προκαλέσει χάος

https://www.youtube.com/watch?v=zaudqlbYBxk#t=4691

 

Η καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας θα οδηγήσει σε μια στρατιωτική παγκόσμιες συγκρούσεις και ότι έρχεται σύντομα!

https://www.youtube.com/watch?v=llIjo_GGraY

 

Pierre Γιοβάνοβιτς λέει το βιβλίο του 666, σας καλώ να διαβάσετε το βιβλίο του να καταλάβει τι πρόκειται να συμβεί στη γη, αν ο Ιησούς Χριστός αργεί να έρθει …!

https://www.youtube.com/watch?v=vhGhQbw2i98

 

Πριν από την αναχώρηση, σας καλώ να συνεχίσετε τη σκέψη σας από την ανάγνωση του άρθρου μου (σύνδεση κατωτέρω), και ιδίως το μέρος  ΣΥΝΤΑΞΗΣ

ΒΑΤΙΚΑΝΟ – ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ – Οι τελευταίες μέρες των έσχατων καιρών – Παναγίας

Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτό που συμβαίνει στην ανθρωπότητα δεν είναι ασήμαντο.

Είμαστε αντιμέτωποι με μια παγκόσμια διαδικασία της μεταμόρφωσης.

Η μεταμόρφωση αυτή είχε προφητεύσει και βλέπουμε τις απαρχές της τήρησής του.

Είναι ο Ιησούς Χριστός ο οποίος θα πραγματοποιήσει την επιστροφή του.

Ο δημιουργός μας έχει πει στις προφητείες και ξέρουμε τι πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την εξέλιξη της ανθρωπότητας.

Συμφωνούν να σωθεί από τον Ιησού Χριστό,

Το βάπτισμα με νερό,

Ζητήστε από τον Θεό συγχώρεση για όλες τις αμαρτίες μας,

Μετανοείτε από τις κακές πράξεις μας, τις αμαρτίες μας redressant ζωή μας,

Γίνετε ταπεινός, αλλά υπερήφανος και άξιος είναι χριστιανοί και καθολικός.

Αγάπη και να βοηθήσει τους αδελφούς και τις αδελφές μας.

Συγχωρήστε εκείνους που καταπατούν εναντίον μας.

Μην κρίνετε για να μην κριθεί.

Ζητήστε από το Θεό να καθοδηγεί τη ζωή μας να μην βυθιστεί στην αμαρτία και να είναι σε θέση να αντισταθεί στον πειρασμό.

Σεβασμός και ακολουθήστε τις Δέκα Εντολές του Θεού.

Μπορείτε να βρείτε τις Δέκα Εντολές στο άρθρο μου:

Αμφιβολία και ο φόβος του Σημεία των Καιρών ΤΕΛΟΣ ΝΑ ανακοινώνουμε την επιστροφή του Ιησού Χριστού

Δεν έχω τίποτα να πουλήσει, αυτό το blog είναι εντελώς δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις.

Μπορείτε επίσης να γίνετε στρατιώτες του Χριστού διαδίδοντας τη σύνδεση όλων των blog θέσεις σε όλες τις επαφές σας.

 

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/ 

 

 

Ο Ιησούς χρειάζεται ο καθένας από εμάς, έτσι ώστε να σωθεί ο μεγαλύτερος αριθμός.

Ο χρόνος περνά και ο καθένας πρέπει να επιλέξει τη συνείδησή του τον τρόπο του να πάει στο Θεό, χωρίς να ξεχνάμε ότι ο Ιησούς Χριστός είπε:

Εγώ είμαι η Οδός, η Αλήθεια και η Ζωή? Κανείς δεν έρχεται στον Πατέρα παρά μόνο μέσω εμούΙωάννη κεφάλαιο 14 στίχος 6

http://www.aelf.org/bible-liturgie/Jn/Evangile+de+J%C3%A9sus-Christ+selon+saint+Jean/chapitre/14

 

Ο Ιησούς Χριστός μας χρειάζεται όλους για να ανακοινώσει την επιστροφή του.

Ας είναι ένθερμη πίστη!

Αδελφοί και Αδελφές εν Χριστώ, η αγάπη και η ειρήνη του Θεού να είναι μαζί με όλους σας και τις οικογένειές σας, μέχρι την επιστροφή του Κυρίου μας και Βασιλιάς Ιησούς Χριστός, ο μοναδικός γιος και η αγαπημένη του Θεού.

Νικητής

FYI

Σας σε κάθε σελίδα και κάθε στοιχείο κάνοντας κλικ στο μπλε γραμμή στο επάνω μέρος κατευθύνονται αυτόματα με την υποδοχή και το τελευταίο άρθρο μου.

Νικητής

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.