ЈА САМ ИСТА И ИСТИНА И ЖИВОТ, НУЛЛ ДО ОТАЦА ПРЕКО МЕ

Резултат претраге слике "ЈА ЈА ИСТИНА И ЖИВОТА, НУЛЛ НЕМА ПРАЗНА ОТРА ПРЕКО МЕ"

 

 

 

Као што сам већ објаснио у мојим постовима у блогу, живимо у времену крајњег времена који ће се неизбјежно завршити повратком Исуса Христа на Земљу за његову хиљадугодишњу владавину.

 

Ова реченица Исуса Христа има такву силу и моћ да не оставља простор за тумачење или било коју другу религију да иде Богу.

Зато се морамо питати зашто папе препознаје све религије као праве путеве према Богу.

Што је више Папалска јерзија.

 

Крајњи период почео је 14. маја 1948. године стварањем државе Израел.

 

Заиста, 14. маја 1948. године, стварањем јеврејске државе, јеврејски народ после 2000 година егзодуса добио је помиловање Божије због одбацивања и распињања Месије којег су одбили да препознају у Исусу из Назарета  » Исусе Христе. Али овај опроштај Божје им не даје приступ небеском краљевству на крају времена.

Јеврејски народ ће бити попут многих људи присиљених да сачекају до краја хиљадугодишње владавине Исуса Христа и друго васкрсење да се надају да ће ући у небеско царство.

 

На крају крајњег временског периода само ће неки мртви хришћани бити васкрсли.

 

И нека живе хришћани « Црква » ће се променити у тренутку и тиме повећати од смртног живота у вечни живот, заобилазећи мртвих једноставно љубављу Исуса Христа.

 

То је обећање Исуса Христа и нико не може да сумња реч Сина Божијег који је дао свој живот да нас откупи од наших греха, и тако нам омогући приступ царства Божијег, а не по заслузи, већ његова љубав.

 

Приметићете да сам рекао да ће само неки хришћани бити погођене васкрсење и пролаз од смртног живота у вечни живот без смрти.

 

Они који ће бити забринути ће бити хришћани који су добили крштење воде (само исправно крштење), који ће од Исуса Христа затражити да буду њихов спаситељ, који ће затражити од Бога да опрости за све грехе које су починиле и које су покајати се и искрено се испричати својих грехова.

 

Више него икад, свако мора да исправи своје животе и прати учење Исуса Христа (љубав, опроштај и веру).

 

Када погледамо све библијске знакове који најављују повратак Господа Исуса Христа, који се свакодневно испуњавају снагом и моћи, сигурни смо да је тај повратак неизбежан.

 

Наравно да смо последња генерација пре овог повратка, ми смо сигурни од 1948. године . Мт 24.34

Генерација је веома кратка и веома дугачка, али смо стварно већ веома близу овог повратка.

 

Од креирања мог блога у 2009. години, објављујем да се овај повратак може интервенисати у текућој години. Наравно да се то није догодило.

 

Али ове године 2018. година је веома посебна, јер је вријеме библијске генерације 70 година и 1948 + 70 = 2018.

 

С обзиром на снагу, моћ, периодичност и ширину свих библијских знакова који су испуњени и испуњени 2018. године, сигурно смо на крају библијског периода краја времена. .

 

Надамо се да ће трубачки фестивал 2018. године видети повратак нашег Господа Исуса Христа за уклањање његове « Цркве ».

 

Зато молимо се да се наша имена неће избрисати из књиге живота зато што они који нису киднаповани « хришћани и други » проћи ће кроз дан Божјег гнева што ће бити врло тешко вријеме за оне који желе да се врате Исусу -Крист.

 

Овај период ће бити веома тежак јер црква неће више бити присутна на земљи. Она ће бити на небу да би сведочила о браку Јагњету, то ће бити вечни завет пред Богом којег ће Исус Христ успоставити с члановима његове цркве.

 

Након уклањања Цркве Исуса Христа, овај свет ће бити потпуно и потпуно испоручен сатанским силама све до физичког враћања Исуса Христа на Маслинској Гори за његову владавину од 1000 година.

 

Већ видимо све ексцесе и пораст снаге исламизма. Замислите свет без свих ових хришћана који ће бити киднаповани и ислам који више неће имати кочницу, са све снажнијим и разорним катастрофама, разореним друштвима и народима који ће се упадати у беду и несигурност.

 

ОВО ЈЕ БИТИ ПРАВИЛО НАСИЉА.

 

Да, сигурно је да они који имају вјеру и који су тражили Исуса Христа да воде своје животе биће спашени, али сви други ће знати Божијег гнева.

 

Увек памтите ове речи Исуса Христа

« Ја сам начин истине и живота, нико не долази код оца само кроз мене. « 

 

Дошло је време да схватимо да ће се наши животи изненада драстично променити, пошто гусеница постане лептир, кренемо из живота у живот вечни живот и то је ускоро.

Можда је то 11. септембар 2018.

Позивам вас да гледате овај видео који објашњава посебност 2018.

 

Можете видети величину земљотреса на овој линији испод

хттпс://ввв.емсц-цсем.орг/#2в

Недавни земљотреси широм света (током последње две недеље)

 

Видимо се ускоро

победник


%d blogueurs aiment cette page :