Царуването на Исус – CHRIST идва!

оръжие

 

Исус Христос е на вратата, след две хиляди години чакане, ние откриваме, че пророчествата възвестяван завръщането му са били изпълнени в нашето поколение, тъй като 14-ти май 1948.

Това е датата на създаването на държавата Израел, която бележи началото на връщането на еврейския народ в Израел в землището на техните предци.

В съответствието година седемдесет с пророчеството на Исус Христос, храма на Йерусалим е бил разрушен и евреите, пръснати по целия свят до края на времето.

 

По този начин създаването на държавата Израел бе първата библейска знака на последните времена!

,

Ще видим в тази статия последиците за човечеството на рекламата и завръщането на Исус Христос на земята.

,

I ОБЯВЯВАНЕ

Какви времена живеем!

Ние виждаме света като нашата референтна рамка и нашата собствена ценностна система.

 

Подобно на всички нас, десетобалната ми от стойности се оформя постепенно след моето раждане.

 

Тя е в Португалия 17 юни 1952 около Лисабон дойдох в света.

 

Когато бях на пет моите родители са имигрирали във Франция, където съм израснал и живота ми развива моята референтна рамка.

 

Знаех, времената на въглен коса, измиване на къщи, пералните машини, лампи и дори радиостанция с кристал, направени от баща ми.

 

Така че аз израснах с технологичната революция и мониторинг неговото развитие.

 

Когато родителите ми в началото на 60-те години купих първия нашите телевизионни лампи  « Черно и бяло » , уверявам ви, че по това време той е бил истинска революция във френски домове, и мъжете са вече говорят за колонизиране на Луната !

 

Аз съм виждал от петдесетте години насам, като тези на моята възраст и някои по-стари, всички промени на живот, технологии, но също така и на обществото.

 

Това е, освен по това време (50 години), че технологията е взел огромен скок със създаването на първия компютър през 1948.

 

(За подробности виж статията ми):

Съобщение на YOUTH на гърба на Исус Христос

 

Да, аз присъствах колкото тази невероятна технология революция.

 

Но уви това технологична революция След дерегулацията за ръка с революция умират и фирми, но и в световен мащаб демографията

 

От края на 40-те до 70-те важни за компанията е да осигури работа за всички « мъже и жени » , така че всеки, който участва в тази колективна и необходима еволюция на следвоенното общество и плаща плода на оборотите технологични, разходи и астрономически разходи за реконструкция след Втората световна война.

 

Беше ерата на малки сделки, като например пробиване на автобус и метро билети.

 

Увеличаването на демографската помага на компанията умножена създаването на работни места за всички, за да участва в колективните усилия да се възползват от технологичните промени.

 

Банките имат много важна роля във финансирането на промишлени и индивидуални проекти.

 

Дори бих казал, че без банките, много технологични и индустриални проекти от тази епоха ще остават на проекта на сцената.

 

Тези години на « пълна заетост » 30 славно име са известни също във Франция от лозунга « Metro-Boulot-Dodo »

 

Всъщност тази необуздана март на технологиите най-накрая тежеше върху семействата, както мъжете и жените са работили.

 

Широкото заетостта на жените е наред с други последствия от създаването на прекъсване на навиците и обичаите на обществото.

 

Уви, много двойки, разделени от работата в крайна сметка се развеждат.

 

Това явление доведе с течение на времето отхвърляне на младите за брак и дори за религиозното образование (катехизис)

 

Децата оставени сами на себе тогава често няколко часа на ден са били по този начин лесна плячка за перверзници и не са могли да получат родителски и семейното възпитание тази рамка, необходима за запазването на референтна рамка на семейните ценности, религиозни , социално и обществено предадена в голяма част от семействата и църковни организации през поколенията.

 

 Технологичната революция е по този начин в крайна сметка на цена и тази цена е разрушаването на семейството и на католическата учение!

 

Всеки може да се види днес на щетите на семейството и католическата учение.

 

Някои млади хора в предградията на големите градове смятат, че Исус Христос е името на професионален футболист !!!

 

Тя е на първо място в Запада, че технологичната революция е започнала, разработена и широко разпространена. След това по-късно е в Азия, която продължава.

 

Много страни са останали на различни причини извън това технологично развитие особено в Африка и на Изток, но и в някои страни в северната част на планетата, които бяха под доминацията на бившия СССР.

 

Ние виждаме днес, че тя е в тези страни qu’affluent тези безброй« мигранти » с надеждата да намерят по-добър живот в западните страни, наречена напреднали в технологично отношение.

 

Някои имигранти в техните течове умират по пътищата на преселението и други давят в Средиземно море.

 

Много оцелели масовото изселване продължават да оцелее няколко години на Запад в мизерия, или в много несигурно.

 

И това е мястото, където на втората част от цената, платена на технологичната революция.

 

Хората в страни, които са били оставени в кулоарите на тази технологична революция не са в състояние да се развива и да живеят в голяма мизерия въпреки богатството на експлоатацията и мазетата на страната им земя от други, които вземат печалби за тяхна сметка.

 

Повече приключенски напуснат тези страни, а понякога и да отидат с жени и деца по пътищата, особено в Европа в търсене на по-добър свят.

 

Тези, които не са убити по пътищата често се сблъскват с грабежи и насилие по пътищата на масовото изселване.

 

Новия си живот, често са изработени от мизерия, затруднения и несигурност.

 

В историята, всички технологични постижения на предприеха известно време, преди да реализира печалба генерализирана на човечеството.

 

Такъв беше случаят по време на индустриалната революция през 19 -ти век, който е създал първоначално много безработица и мизерия, преди създаването на милиони работни места.

 

Но нашето поколение е изправено пред сериозен проблем, който ни пречи да се движим напред и да се прави достатъчно обща полза за цялото човечество и дори да помогне на нуждаещите се.

 

Това е « предателството » на   « Някои от нашите политици »  , които обещаха по време на техните избори, за да се защитим,   (ние хората)  да ръководи и управлява нашите народи .

Включително един мъж във Франция

 »  Жискар   »

Кои 3 януари 1973 г., когато той е бил президент на Френската република прие закон, изискващ държавата да вземе заем от банки на международния пазар, вместо заеми от французите и Централната банка на Франция.

 

Собствениците на големи световни банки след това станаха господари на света и имат разрешителни.

 

Те сложи ръце върху парите на държави и народи и всички те ни задължава да отвори банковите сметки.

 

Заплати, по закон, са следователно платени с чек и след банков превод.

 

Банките спряха веднъж, за да бъдат полезни за обществото, за да станете незаменим за човечеството.

 

Те се превърнаха в реално плащане и агенции за събиране, като при преминаване значителен процент от всяка сделка, както и банкови такси, банкови такси, такси за управление и други такси.

 

Банките вече не са имали една цел беше да се реализира печалба в излишък и с всички възможни средства!

 

Не само държавата, в дълг, но и отделните граждани са били изнудвани от банките.

 

Такъв беше случаят във Франция, но и в повечето от народите на света.

 

Собствениците на големи международни банки са станали господари на света са направили чрез премахване нации  »  Златен стандарт  «  и да не се налага да държите, както е предвидено от закона, известно количество злато по отношение на парите, открих, че позволено те.

 

Да бъдеш задължен и затова дерегулирана в един луд прилив и неистов търсенето за скандално печалби, дори и за създаването и пускането на пазара на банкови продукти « токсични » (едва ли печеливши и силни забулени рискове).

,

Поради това много банки са се затичал загуби, произтичащи уви с тях през есента от 29 септември 2008 хиляди инвеститори и пуснати милиони семейства по улиците, в бедност и мизерия.

 

Тези, които не са били принудени да затворят врати, са били спасени от самото счетоводство, за да скрие своите неуспехи и техните руини.

 »  Жискар   »

VGE

Известна с нейните инициали VGE

Законът на 3 януари 1973 причинява

на цялата ни държавен дълг.

 

Дълговете на държавния, частния и банковия натрупани от година на година от 1973 г. насам, за да достигне до такива дълбочини, че те са станали невъзможни за изплащане, които ни пречат да се развива по начин, различен от нов дълг.

 

Man е станал френски без да осъзнават, роб на модерните времена.

 

През 2015 г. те са много много хора на земята, които са станали през дългови роби на модерните времена.

 

Мизерия и несигурност са станали ежедневните много семейства по света.

 

Въпросът можем да се запитаме как и в каква посока ще се развие ситуацията!

 

Световното население е два милиарда 500 милиона през 1950.

Сега тя е през 2015 г. до повече от седем милиарда души.

Световното население се е увеличил почти три пъти само за 63 години!

 

Ако имахме тези проблеми на дълга и демографията, ние може с времето възстановят положението и да продължим нашето обществено развитие.

 

Но уви нещата са много по-сложни!

 

Повече световното население и по-високата ние трябва да се създаде дори малки сделки работни места като автобусни и метро билети като пробиване през 60-те, така че всеки член на семейството да живеят с достойнство и да участват в колективните усилия ,

 

Това е ролята на нашите световни лидери начело на държавите да прилагат политики и необходимите средства, за да се промени нашето общество.

 

Но това, което са направили и какво правят те?

 

Те повери живота ни, нашите икономики и нашите фючърси към банките, които бяха разрушени от мания за величие и вече не съществува от 2008 г. насам след катастрофата New York само от бумащина, която настоява на срещата зрялост и окончателното падане на фалита!

 

Но най-лошото е, че за да се даде възможност на работата на държавните и частните банки, които са почти всички разрушени, централни банки, емитирани астрономически количества банкноти« Virtual » да отпускат заеми на банките от писанията на мача срещу Много по банков дълг « Toxic »  , че централните банки се съгласиха да депозит.

 

Тъй като банките вече не са платежоспособни депозити балансите на държавните банки и частни станции вече са станали неизбежни в краткосрочен план!

 

Познайте кой ще бъде представен законопроект …!

 

До този краен есен, банки кървят до смърт всички клиенти (бедни и богати).

 

На работното собствениците имат само една дума « Икономика » и, разбира се, че е чрез намаляване на ведомости за заплати, те осъзнават, спестяванията.

 

Тя е това поколение, което се превръща в най-важните в историята на човечеството; които най-много се нуждаят от помощта на банките да финансират максимум промишлени и лични проекти, за да се преодолее този скок на световните демографски, тъй като банките се държат кръвожадни грабливи птици, които търсят само незабавна печалба възстанови достатъчно пари, за да се забави тяхното колапс и банкрут.

 

Както винаги, когато нещата се объркат, раздори растат между мъжете и между държавите.

 

Това са след това насилие и войни, които заместват диалога и преговорите.

 

Това е това, което виждаме всеки ден, особено в страните от Африка, Източна и Северна на планетата, които също са същите тези, които не са имали технологично експанзия.

 

Ясно е, че глобалната икономическа, политическа, социална и обществото е много критичен.

 

Ние сме дори на ръба на глобална военен конфликт!

 

Като нищо не е проста, добавете към всички тези проблеми, възхода на ислямския фанатизъм и желанието на мюсюлманите да нахлуе и да конвертирате в света на исляма, дори и със сила, включително тероризъм или леко със съучастието на някои избират нашите служители.

 

И сякаш това не е достатъчно, ние откриваме, че светът също започна да ни покаже, че тя съществува и тя прави това, което иска! За съжаление за наша сметка!

 

Проливните дъждове, стройна, пожари, бури, циклони, урагани, цунами, земетресения и изменението разстройва дневна стачка света със сила, мощ и голям мащаб в продължение на много години.

 

И сякаш природата е искал да се привлече вниманието ни, ние виждаме, че всяка година милиони риби, птици, диви животни и животновъдство умират внезапно, без да ги от 2008 г. насам.

 

Всичко това е реалност формира независима верига от факти, бетон, реални и фактически!

 

Преди такава апокалиптична реалност ние трябва първо да го приеме като много сериозно, но просто реалността на природни дадености.

 

Но ние също така трябва интелектуалната честност да изглежда, ако има връзка и една обща точка на всички тези злини, които засягат човечеството със сила всеки ден.

 

И тук ние откриваме, че тя е в Библията, че е единствената връзка и общо за всички тези настоящи нещастия на човечеството.

 

Тези акценти, трудни и уникални за човечеството, в който живеем, са напълно в съответствие с библейските пророчества по отношение на периода, известен:   « края Times »  , че обявява от поколението ще присъства, тя ще видим завръщането на Исус Христос неговото хилядолетно царуване на Земята! 

 

 

Това звучи напълно невероятно и невероятно!

Но,

И все пак това е чисто и просто реалността!

 

Ние очевидно живеят в нашето време краят на дните, обявени в Библията!

 

II доказателства и последствията от края на времето.

крайни пъти

 

С течение на времето видях на негативното развитие на нашата компания през 2008 г. след срива на фондовия пазар в Ню Йорк, аз се интересувам от защо и как на всички беди които живеем и се влошиха още от раждането ,

 

Всеки анализ I, изработен от общата ситуация обхванала човечеството, аз се върнах последователно до същото заключение.

 

Също така неочаквано qu’inimaginable за обикновените смъртни моето заключение беше, което аз знаех на религията и след многобройни проверки на Библията, ние със сигурност е живял в края на библейските времена обявяване на завръщането на Исус Христос!

 

Беше невероятно и затова потърсих неопровержими доказателства.

 

Ами аз трябваше да отида до доказателствата и откриете, че доказателствата са явно и неоспоримо мнозина.

Това промени живота ми!

 

Изправени пред такава сигурност, приоритетите на живот са се появили различни за мен.

 

Виж моята статия за знаците:

ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ знаци на завръщането на Исус Христос на земята!

 

Топ приоритет получавах да споделя с най-много на Земята това съобщение от Небето, че пророчествата обявени верни върнем в Слава на Исус Христос е единственият син на Бог очаква от всички християни за две хиляди години, за да владее свят за хиляда години до деня на Страшния съд.

 

По отношение на инвентара, не са изчерпателни, библейски знаци и пророчества възвестявайки завръщането на нашия Господ Исус Христос, аз ви каня да прочетете в блога на Даниел Шепърд , който е направил забележителна работа.

 

Отбелязваме с някои учудване, че всички библейски пророчества и знаци, като обяви завръщането си са били изпълнени в нашето поколение!

 

Размерът на библейските знаци и пророчества (повече от петдесет важно) , съобщаващи за завръщането на Исус Христос, извършена по време на нашето поколение като серия от неопровержими доказателства.

 

За да се признае и да разберат значението на тези завръщането на Исус Христос на Земята, той трябва да започне от наличието на обективността и откритостта да се разбере и да признаем, че цялата ни цивилизация се основава и основан на Исус Христос.

 

Следвайки примера на световния календар, който се основава на раждането на Исус Христос, ние сме през 2015 г., така че две хиляди петнадесетата година след раждането на Исус Христос.

 

Този човек « Jesus » роден в стабилна през зимата без да има топлина, отколкото този от родителите си и от животни, които са присъствали, има през последните три години от живота си тридесет to тридесет и три милиарда години проповядва, че Той е Месия обяви в Библията (първата волята).

 

Той имаше с него по време на трите си години на проповядване на дванадесетте апостоли той преподава.

 

Този скромен човек, проповядва Божието царство, той извършвал чудеса, ходи по вода, изцелявал болните и дори вдигнал мъртвите (Лазар).

 

Той също като по чудо, умножена хляба и рибата да се хранят тълпите, които дойдоха да слушат проповедите си.

 

Този човек, който проповядва опрощение и любов, е бил арестуван, унижавани, обиждани, подиграван, измъчван и накрая разпнат на Голгота между двама разбойници!

 

Но този човек « Исус » не е човек като другите, той беше единственият син на Бог и се върна към живота в зората на третия ден покрай гроба, демонстрирайки своите апостоли и над петстотин души, които чрез него син на Бога, всеки човек може да има вечен живот, за него единственият син на Бога са се съгласили да премине през смърт за прощение на греховете ни.

 

Преди връщането към Отца, Исус Христос обеща да се върне в края на времето, за да получите своята църква (неговите последователи, които са спасени чрез Неговата благодат) и след това се върнете към царуват на земята за хиляда години да спаси чрез заслуги пред Последният съд тези, които са оцелели в деня на Божия гняв.

 

Бог е официална. Не нечисто не може да влезе в небесното царство и да живее вечно.

 

Man е носител на първородния грях е в действителност вече обречена по рождение.

 

Но Исус Христос от Неговата жертва ни е оправдан пред Бога Отца и затова може да се спаси и да влезе в небесното царство чрез благодатта на нашия Господ Исус Христос.

 

Така че всички ние можем от любовта на Исус Христос, без заслуги достъп до небесното царство.

 

Това, което можем дори и сега, защото по силата са в състоянието, даден от Исус Христос.

 

Просто ни да се възползва от това състояние на благодат на Исус Христос, за да се кръсти, да поиска прошка от Бога за всички наши грехове, да се покаем за злодеянията и изправете живота ни, преди да се сложи край на държавата на Грейс.

 

Това състояние на благодат ще приключи в момента на отстраняването на членове на църквата, образувана от всички, които са дошли до Христос.

 

Евангелие от Матея, глава 24 стихове № 31, 40, 41

 

31 Ще изпрати Своите ангели със силен тръбен глас; и те ще съберат избраните Му от четирите ветрища, от единия край на небето до другия.

40 Две жени ще мелят на мелницата; едната се взема, а другата се оставя

41 Тогава двама ще бъдат на полето; единият се взема, а другата се оставя;

 

В Евангелието от Матея, глава 24 стих 33 и 34, в Библията се посочва също,

 

Link:

End Time

 

По същия начин, когато видите всичко това, да знаете, че Син Човеческий е близо, при вратата.

Аз ви казвам истината, това поколение няма да премине, докато всичко това.

 

Тъй като ние живеем в последните времена от изпълнението на апокалиптични пророчества и знаци, така че преди края на това поколение, Исус Христос ще се върне на Земята.

 

Това е със сигурност!

 

Единственият въпрос, който остава без отговор е денят и часът на това завръщане, тъй като Библията се казва, че само Бог знае за тях.

 

Какво е ясно също така, в същия този раздел 24 от Евангелието на Матей, в стих 36

Що се отнася до целия ден и час никой не знае, нито небесните ангели, нито Синът, а само Отец.

 

Следва да се отбележи, че следните стихове заявяват, че завръщането на Исус Христос ще внезапно.

 

Въпреки че е важно сега, за да дойдат при Христос е така, защото ние можем да бъдем спасени по благодат отпуска, дори за кратко време, като Исус Христос, и следователно по този начин да се ползват пряко от вечния живот, без да виждат смъртта.

 

След отстраняване на членовете на църквата си, тези, които остават и кой ще бъде спасен от заслугата ще бъде по време на милениума (праведен живот, скромен и без грях …!)

 

Но те първо ще трябва да мине през целия период на деня на Божия гняв, което ще продължи след грабването на църквата и да мине през смъртта, преди да се вечен живот.

 

Но най-лошото е, че, тъй като ние сме в края на времето, тези, които няма да бъдат запазени и които ще загубят живота си, може да бъде директно осъден на ада за вечността.

Покайте се сега!

,

Изборът е ваш, Бог ни е дал всичко на « свободната воля » и следователно всеки има този прекрасен подарък « Живот » по волята му.

 

Но не забравяйте, че Eternity е Божие и ако откажете тази протегнатата ръка на Исус Христос, не можете да влезете в небесното царство чрез благодатта той ни дава дори и за малък период от време.

 

III готовността на завръщането на Исус Христос

  prev_bg_4

В момента на прибиране на реколтата е смешен!

Предвид текущите събития и постижения на библейските пророчества и знамения, завръщането на Христос е предстоящо.

 

Аз ви каня да прочетете моята статия:

WAR време между Исус Христос и Луцифер ПРАВОСЪДИЕ БОЖИЯТА

 

Знаем от Библията, че това завръщане ще бъде в икономически затруднения и родилни болки. (войни, бедствия, насилие и неморалност)

 

1 Солунци 5: 3 Защото, когато те казват: Мир и безопасност; След внезапна погибел иде върху тях, като болките при бременна жена, и никак няма да избягнат .

John 16: 21 Когато една жена ражда, има скръб, защото е дошъл часът й; Но когато тя е родила детето, не помни вече тъгата си поради радостта, че тя има се е родил човек на света.

 

Това ще са избягали никой, че от 29 септември, 2008 човечеството живее в състояние на икономическа криза и глобалната разруха.

 

Колкото по-близо стигнем завръщането на Исус Христос и болките и трудностите са светли и големи. И това е, което виждаме в нашата ежедневна постепенно.

 

В момента сме свидетели на голяма война, тъй като март 2012 East означава, водена от ислямистки фанатици, които гонят и убиват тези, които им се противопоставят и избити много християни да премине.

 

Средната Изток е пламнал! 

,

В Африка, твърде много хора са преследвани и избивани от фанатичните ислямисти.

 

Много семейства са убити от тези луди ислямисти, които са истински варварски служители на Луцифер.

 

Много западни държави, участващи (без реклами) във войната срещу фанатика ислямизъм както в Африка и Близкия изток.

 

Според моя анализ на края на времето, тази война срещу ислямизма е, че на Армагедон, когато Исус Христос ще дойде скоро да приключи.

 

Виж моята статия:

Завръщането на Исус Христос на 14 май OR 15 септември, 2015! ПРЕЗ Празникът на тръбите

 

IV последното време на война

Джихадистката-Daesh

Тази война е обявена за нас в Библията особено чрез пророците:

 

Daniel 11

11:40 И в края път, на южния цар ще удари срещу него, и северният цар ще дойде против него като вихрушка, с колесници и конници и много кораби, и влезе в страната наводнения и да мине през;


11:41 ET ще влезе в славната земя, и много страни ще паднат; но следните ще се избавят от ръката му: Едом, Моав и началникът на син на Амон.

 

Joel 3

Аз ще произвежда удивителния знак в небесата и на земята: . кръв, огън и стълбове дим И слънцето ще потъмнее, луната ще стане кръв , преди да дойде в деня на Господа, този велик ден . и страшно Тогава всеки, който призове Господното ще бъде записан [ б ] :според думите на Господа [ C ] , няма да има оцелели на хълма Сион и в Ерусалим [ г ] , на оцелелите ония, които Господ приканва [ д ] .

 

Тази война от края на времето сякаш е стартирал през март 2012 г. с войната в Сирия, в който случай четиредесет и два месеца по-късно, което е продължителността на времето на Антихриста, физическото връщане на Исус Христос на Земята би могъл може и да са околосептември 2015 .

 

Виж моята статия:

https://victorpicarra.wordpress.com/2015/02/12/a-la-fin-du-monde-la-terre-sera-detruite/

 

Книгата на Апокалипсиса ни казва, че ще има няколко главни герои говорители в края на времето.

 

Змеят е Сатана, две зверове, една издига от морето, а другата размера на Земята, и лъжепророкът.

 

Вижте статията:

http://www.bible-ouverte.ch/cours-formation-biblique/cours-credo-chapitre-5/1470-5-2-2-le-regne-de-lantichrist.html

 

В светлината на новината, ние виждаме в Близкия изток, че това е ислямска държава, което прави като воюваше със светиите, и това е част от мюсюлманския свят, който поддържа и финансира именно  » Ислямска държава « 

 

Мюсюлманите са разделени на две големи семейства шиити   исунити и алауитите няколко клона, алевитите, друзи и хариджити.

 

Всички тези хора са в състояние на война завинаги и особено след смъртта на Мохамед.

 

Начело на  »  Ислямска държава «  е един от зверовете, разбира се, че разбирате, че няма да го наречеш към света на телевизионните канали или че тя е библейска зверове.

 

Независимо от това кой дърпа конците на тази война в сянка е антихрист.

 

Ислямистите образувани армията на False пророка Мохамед , извършване на най-големите зверства и избиването на християните в името на Корана, хадисите и неговия Бог.

 

V физическото връщане на Исус Христос и новото хилядолетие

 l_a дьо Revelations най-задната част на Исус Христос

 

Преди завръщането на Исус Христос трябва да произвежда два големи чудеса:

 

1 Солунци 4:14 – 15 – 16- 17-18 

 

14 Исус, ние вярваме, умря и възкръсна; По същия начин, ние също вярваме, тези, които са починали, Бог, чрез Исус, донесе със себе си.

 

15   Защото словото на Господа, ние ви декларира това: ние живеем, ние, които все още са там за идването на Господа, не тези, които са заспали предотврати.

 

16 В сигнал, даден от гласа на архангел и при Божия тръба, сам Господ ще слезе от небето, и тези, които умряха в Христа ще възкръснат по-напред.

 

17 после ние, които сме живи и че все още сме тук, ние трябва да се хванат в небесните облаци, заедно с тях, за да посрещнем Господа. По този начин ще бъдем всякога с Господа.  
,
,
18 Затова успокои помежду си с това, което току-що казах.

 

1) за възкресението на мъртвите

     

Мъртвите в Христа, а именно тези, които умряха, но които са били отвлечени, ако те са живи, ще бъдат възкресени и ще получите достъп директно към вечния живот.

 

2) Грабването на Църквата

 

Всички онези, които са живи и които са дошли до Христос, ще бъде спасен от любовта и благодатта.

 

Заедно с тези, които са били възкресени, те ще бъдат в един миг, в намигване, преработени, покритие прославено тяло и те ще бъдат възкресени заедно да посрещнем Господа във въздуха.

 

Те ще имат достъп директно до вечен живот и те присъства на сватбата на Агнето ще бъде вечен завет, че Исус Христос ще бъде с членовете на неговата църква.

 

Преди завръщането на Исус Христос също трябва да се произведе« ден » на Божия гняв.

 

Този период не е задължително, за период от един ден.

 

Мисля, че за периода, известен като деня на Божия гняв е същата като в края на времето проявява като раждането на най-ярките болката всеки ден от деня преди.

 

В този случай, в навечерието на завръщането на Исус Христос трябва да бъде денят, в който Божият гняв ще се прояви с по-голяма сила.

 

A пророчество споменава три дни тъмнина, то е, че на отец Пио , те може да се окаже последните три дни преди физическото връщане на нашия Господ Исус Христос.

 

След това грабването ще отнеме известно време (неизвестна продължителност, която може да варира от няколко минути до седем години).

 

Ние знаем, че Исус Христос при завръщането му ще спре войната на Armageddon и той ще съди народите и мъжете.

 

След връщането на живота на Исус Христос ще продължи за тези, които са имали шанс да оцелеят в деня на Божия гняв.

 

Ще има нови закони и нови ценности!

 

Тези промени ще настъпят в човешки мащаб.

 

Исус Христос няма да се превърне човек по чудо!

 

Не че той не може да постигне този подвиг, тъй като той вече е направил с възкресението на мъртвите и превръщането на тези, които са били отстранени, а просто защото човекът, който ще живее милениума ще продължи да учат и да растат в техните собствени темпове на смъртен човек.

 

Въпреки това Исус Христос физически е на Земята ще има много силен ефект върху живота и този на човека ще бъде по-дълго.

 

Нации вероятно ще трябва да застанат да се даде възможност на климата и гладка еволюцията на човешкия живот.

 

Това е хиляда години на постоянни промени, които очакват човека в царуването на Исус Христос.

 

Аз вече имаше добра петдесет години на развитието на технологиите и е сигурно, че на върха на това, което знаем днес технологии, ще се появи в хиляда години като напредна, тъй като ние може да изглежда кремък днес издълбани от праисторическия човек да бъде инструмент си!

 

Технологията все още ще направи няколко добри гиганти. Но най-голямата еволюцията на човека ще бъде в областта на разбиране на живота, на любовта и прошката.

 

Живота, любовта и прошката са сили на творческите енергии, които водят човека към нови научни и духовни граници.

 

По време на царуването на Исус Христос, нашият живот ще продължат поддържането на силата на свободната воля, но в съответствие с новите правила и закони, продиктувани от Исус Христос.

 

Човекът ще живеят по-дълго.

Сто години един човек е все още млад!

 

Човекът ще живеят много по-дълго, но смъртта все пак все още няма да заличава.

 

В новия си живот по време на управлението на Исус Христос човек ще продължи да работи, но целта на тази работа ще бъде различен.

 

Той няма да се търси максимална лична финансова изгода от труда и търговията, която ще се търси, но ползата от труда и търговията за благото на човечеството и на личната и колективната обогатяване чрез образование ,

 

Това има никаква прилика или дори дистанционно с капитализма, комунизма или колективизма.

 

Новата компания ще бъде споделяне на обществото чрез Любовта. Тя ще продължи хиляда годишното царуване на Исус Христос.

 

По време на тези хиляда години смъртта ще продължават да съществуват, защото вечността ще започне едва след последната съдебно решение в края на хилядата години.

 

Но тези, които са били отстранени преди физическото завръщането на Исус Христос, те ще имат вече опит вечен живот и царуване за хиляда години с Христос.

 

Тези, които са били отстранени, ще продължи да се развива, като помага на другите.

 

Това е според Библията и моите удръжки какво трябва да се случи с връщане и царуване на Исус Христос.

 

По време на хилядата години на царуването на Исус Христос на всеки Earth може да се пречисти и да се развива.

 

Но, тъй като е налице, но и е размер.

 

Хиляда години са много време, но очевидно тя също ще бъде твърде кратък за новото цялото човечество разберат и приемат на преподаване, ценностите и законите на Исус Христос.

 

Библията ни казва, че в края на царуването на Исус Христос, сатана ще бъде пуснат и отново ще се опита народи и мъжете.

 

Тя ще следва окончателно глобален конфликт, че отново ще победи Сатана.

 

Тогава се намеси на Страшния съд и Сатана ще бъде хвърлен в пъкъла с всички онези, които са следвали.

 

VI Страшния съд

образност  

Окончателното решение, както подсказва и името ще бъде последното съдебно Бог ще направите, за да смъртен човек.

 

All мъртвите на всички времена ще бъдат възкресени и съдени с цялата дневна въз основа на действията на живота си.

 

Някои от тях ще бъдат спасени, живее вечно и ще влезе в небесното царство, но други ще бъдат осъдени на вечността в ада.

 

Hell ще бъде един свят без любов или Hope.

 

Днес все още е възможно да се спаси от любовта и благодатта на Исус Христос.

 

Но утре какво ще е?

 

Изберете добре своя път, защото вашият вечен живот ще бъде в зависимост от това, което сте решили днес.

 

VII Новата Земя

 65937784

 

След последното съдебно решение, което никой не знае как ще се проведе във времето, всички, които са били спасени от добрите дела на живота им ще бъде водена от Исус Христос на нова земя под ново небе.

 

И всички, които са били осъдени от Иисус Христос, за да злите дела на живота си ще загине с добра нашия стар Земята ще бъде унищожена.

 

Това е учението на Библията за третия период на човешкия живот, която ще бъде царство на нашия Господ Иисус Христос,

 

Първият период е бил най-дълго, това е човешкият живот преди първото пришествие на Исус Христос има две хиляди години.

 

Трябва да се отбележи, че по време на този първи период Бог се намесва в живота на човека директно, а след това от неговите ангели и след това чрез пророците Си.

 

Вторият период на човешкия живот е частта между първото идване и Второто пришествие на Исус Христос.

 

Следва да се отбележи, че по време на тези две хиляди години (втори период) не е имало пряка намеса на Бога или съобщение, издадено от неговите ангели, нито пряка намеса на Христос, нито пророк от Бога; за Исус Христос, за да ни помогне в негово отсъствие ни изпрати Светия Дух  на Божиите води и помага на всички, които дойдоха да го чрез кръщение.

 

Само на Дева Мария се е появявала и чудеса през тези две хиляди години, за да съживи вярата в пъти по този начин позволява на мъжа да се помни, че Исус Христос е обещал да се върне и той ще спази обещанието си към момента, определен от Бог Отец.

 

Третият период е най-кратката, но ще бъде човешката история най-важна, защото тя ще прехвърли между земния живот и вечния живот на човека.

 

Някои от тях ще отидат за вечен живот в небесното царство и друга за вечността в ада.

 

Какъв ще бъде животът на безсмъртния човек в небесното царство, само Бог знае.

 

Лично аз вярвам, че Бог е създал човека, така че той постоянно се променя, защото от това, което се използва безсмъртните творения на Бога, ако не винаги се развива и безкраен.

 

Човекът става безсмъртен се превърна в безкраен същество!

 

Изборът на вашето бъдеще сега е, че трябва да го направя!

 

Ние имаме хиляда години напред от нас преди края и унищожаването на Земята!

 

Както вече казах, и се повтаря много пъти,

« Аз не съм пророк »

така че може да бъде погрешно.

Това не би било за първи път!

 

Независимо от това, фактите показват, че пророчествата са изпълнени ежедневно пред очите ни.

 

Аз ви каня да гледате това видео равин Рон Чая в последните времена

 

линк към пълната версия на видеото

http://www.leava.fr/cours-torah-judaisme/actualites/conflit-israelo-arabe/5775-annee-guerre.php

 

Възлюбени братя и сестри в Христос, ти стават също войници и свидетели на възкръсналия Христос.

Времето ще се освободи и аз ви моля всички любезно знаят или се припомни за съществуването на този блог за всички ваши контакти, така че всички да се запознаят с конкретни моменти от човешката история, която сега живее човечеството.

Блог Адрес

https://victorpicarra.wordpress.com/

sentinelle3

Исус Христос е мой Цар

, /: /.

Можете директно да получите достъп до всички мои статии от тази връзка.

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

 

Не мога да сложи край на тази статия, въпреки че отдавна посветен на Апокалипсиса, без да прилага копие от книгата на Апокалипсиса дънки. (Копиране на мрежата)

 

Последните дни ще се най-трудното и без помощта на Бога, любовта на Исус Христос и застъпничеството на Дева Мария, че ще бъде много трудно да не се поддават на последните мигове.

 

Нека всички се молим и да се молим отново и отново Мои възлюбени братя и сестри в Христос, за да се подготвят за предстоящото завръщане на нашия любим крал, Исус Христос, единственият син на Бог. 

 

Преди да прочетете книгата на Апокалипсиса трябва да има бутони, защото тази книга беше запечатан, като книгата на пророк Даниил, за човешкото разбиране, до края на времето.

,

Някои ключови:

 

За да се разбере виденията на Йоан ние трябва да разберем, че е видял нашето време с референтната рамка от времето си.

 

Описвайки скакалците и коне, ние можем да разберем, че описанието му съвпада с хеликоптери атака.

 

Когато се описва резервоарите можем да разберем, че те са танкове.

 

Когато се говори за седем глави можем да разберем, че вижда седем фигури на американски президенти на зелени петна (долара).

 

Когато говорим за изображения, които говорят, ние трябва да разберем, че това е телевизия.

И така нататък …

,

Ето защо книгата е запечатана за разбирането на човека до края на времето, тъй като деветнадесети век никой не можеше да разбере, тъй като никой не знаеше на атака хеликоптери, танкове и друга съвременната война оборудване, което би съществувало в края на времето.

 

Вие ще видите, че тази книга разкрива, че ние живеем в епохата на видения на Йоан.

,

Благодаря ви на всички читатели

Благодаря ви за WordPress 

Благодарим Ви за Google 

,

С изключение на особени случаи, тази статия (малко дълго, признавам) ще бъде последният най-малко до септември 2015 г., а може би дори постоянно, ако Бог иска отстраняването на църквата и завръщането на нашия Господ Исус Христос се случи преди това.

Благодаря на всички ви и Бог да ви благослови.

Довиждане.

Забележка.

A подлежи на Пондър очаква дъното на член читател.

Победител

Ангел с тромпет

Apocalypse 1

 

1.1

Откровение на Исус Христос (Apocalypse означава откровение), който Бог му е дал, за да покаже на слугите Си онова, което трябва скоро идват и той го направи известен като изпраща ангела Си на Своя слуга Йоан,

 

1.2

Кой възвести Божието слово и свидетелството за Исус Христос, всичко, което е видял.

 

1.3

Блажен, който прочита, и онези, които слушат думите на това пророчество и пазят тези неща, които са написани в него: За времето е близо.

 

1.4

John до седемте църкви, които са в Азия: Благодат и мир да ви от онзи, който е и Който е бил, и който идва, и от седемте духове, които са пред Неговия престол;

 

1.5

и от Иисус Христос верният свидетел, първородният от мъртвите и началникът на земните царе! Този, Който ни възлюби и ни е развързал от греховете ни чрез кръвта Си,

 

1.6

и ни царе и свещеници на своя Бог и Отец, на Него да бъде слава и господство във вечни векове! Амин!

 

1.7

Ето, иде с облаците. И всяко око ще Го види, дори и тези, които го прободоха; и всички земни племена ще възридаят за него. Да. Амин!

 

1.8

Аз съм Алфа и Омега, казва Господ Бог, Който е и Който е бил, и Който иде, Всемогъщият.

 

1.9

I Йоан, ваш брат и колега участвай в скръбта и царството и в търпението на Исус Христос, бях на острова, наречен Патмос, за Божието слово и свидетелството за Исус.

 

1.10

Аз бях в Духа на Господния ден, и чух зад себе си силен глас като от тръба,

 

1.11

казвайки: Какво виждаш, напиши на книга и го изпрати до седемте църкви в Ефес, Смирна, Пергам, Тиатир, Сардис, Филаделфия и до Лаодикия.

 

1.12

Обърнах се да видя какво беше гласът, който ми говореше. И като се обърнах, видях седем златни светилника,

 

1.13

и всред светилниците видях Един, Който приличаше на Човешкия Син, облечен в дълга роба и със златен колан на гърдите.

 

1.14

А главата и косата Му бяха бели като бяла вълна, като сняг; Очите му бяха като огнен пламък;

 

1.15

краката му приличаха на лъскава мед, като те изгарят в пещ; и гласът му беше като на много води.

 

1.16

Той държеше в дясната си ръка седем звезди. От устата Му излизаше остър меч, с две ръбове; и лицето Му светеше, както свети слънцето в силата си.

 

1.17

Когато го видях, паднах при нозете Му като мъртъв. Той тури десницата Си върху мене и каза: Не бой се!

 

1.18

Аз съм Първият и Последният, и над живите. Бях мъртъв; и ето, живея до вечни векове. Аз имам ключовете на смъртта и на ада.

 

1.19

Напиши това, което си видял, и които са, и който трябва да бъде по-нататък;

 

1.20

тайната на седемте звезди, които видя в десницата ми и седемте златни светилника. Седемте звезди са ангелите на седемте църкви и седемте светилника са седемте църкви.

 

Apocalypse 2

 

2.1

И на ангела на църквата в Ефес: Това казва Онзи, който държи седемте звезди в десницата Си, Който ходи сред седемте златни светилника:

 

2.2

Зная твоите дела, работата ви и вашата упоритост. Знам, че не може да търпи злото; че сте изпитал ония, които наричат ​​себе си апостоли, а не са, и си ги лъжци намерен;

 

2.3

имате постоянство, сте страдали заради името ми, а ти се уморил.

 

2.4

Но имам това против тебе, че си оставил първата си любов.

 

2.5

Спомни си откъде си изпаднал, и покай, и върши първите си дела;ако не, ще дойда при вас и дигна светилника ти от мястото му, ако се не покаеш.

 

2.6

Но имаш това, че мразиш делата на николаитите, които и Аз мразя.

 

2.7

Нека този, който има уши да чуят какво казва Духът на църквите на този, който победи, ще дам да яде от дървото на живота, което е в Божия рай.

 

2.8

И на ангела на църквата в Смирна пиши: Това казва Първият и Последният, който беше мъртъв и оживя:

 

2.9

Знам, че си скръб и сиромашия (но ти си богат), и те клеветят онези, които наричат ​​себе си юдеи, а не са, но са сатанинската синагога.

 

2.10

Не се страхуват от това, което предстои да страдат. Ето, дяволът ще хвърли някои от вас в тъмница, за да бъдете под изпитание, и ще имате скръб десет дни. Бъди верен до смърт и Аз ще ти дам венеца на живота.

 

2.11

Нека този, който има уши да чуят какво казва Духът на църквите: Който победи, няма да бъде повреден от втората смърт.

 

2.12

И на ангела на църквата в Пергам: Това казва Оня, Който има остър меч с две ръбове;

 

2.13

Знам къде живееш, аз знам къде трона на Сатаната. Държиш здраво името Ми, и не си се отрекъл от вярата в Мене, даже в дните на Антипа на Моя верен свидетел, когото убиха между вас, където живее Сатана.

 

2.14

Но имам това против тебе, защото имаш там някои, които държат учението на Валаам, който учеше Валака да постави съблазън пред сина на Израел, за да ядат неща идоложертвено и да блудстват.

 

2.15

По същия начин, имате и тези, които държат учението на николаитите.

 

2.16

Затова покайте; ако не, ще дойда при тебе скоро и ще воювам против тях с меча на устата ми.

 

2.17

Нека този, който има уши да чуят какво казва Духът на църквите този, който победи, ще дам от скритата манна; ще му дам и бяло камъче, и на камъчето ново име написано, че никой не знае, освен този, който го получава.

 

2.18

И на ангела на тиатирската църква пиши: Това казва Божият Син, Който има очи като огнен пламък, и чиито нозе приличат на лъскава мед:

 

2.19

Зная твоите дела, твоята любов, вашата вяра, вашата вярна служба, вашето постоянство и си миналата работи повече от първото.

 

2.20

Но имам против тебе това, че търпиш жената Езавел, която нарича себе си пророчица и която учи и прилъгва Моите слуги да се занимават с блудство и да ядат идоложертвено ,

 

2.21

Дадох й време да се покае, и тя няма да се покае за блудството.

 

2.22

Ето, Аз скоро ще я тръшна на легло, и голяма скръб на онези, които прелюбодействат с нея, освен ако те не се покаят за делата си.

 

2.23

Аз ще убие децата си с смърт; И всичките църкви ще познаят, че Аз съм Този, който търси умове и сърца, и ще дам на всеки според делата му.

 

2.24

За вас, на всички, останалите в Тиатир, които не получават това учение, които не са познали дълбочините на Сатана, както ги наричат, аз ви казвам, че няма да се наложи върху вас друг товар;

 

2.25

Но това, което имате, дръжте, докле дойда.

 

2.26

На този, който победи и който пази делата Ми докрай, дам власт над народите.

 

2.27

Той ще ги управлява с желязна тояга, както тя се разпада на глинени съдове, а дори и аз получих от Отца Си.

 

2.28

И ще му дам зорницата.

 

2.29

Нека този, който има уши да чуят какво казва Духът на църквите

 

Apocalypse 3

 

3.1

И на ангела на църквата в Сардис: Това казва Оня, Който има седемте Божии Духове и седемте звезди: Зная твоите дела. Знам, че си жив, ти си мъртъв.

 

3.2

Бъдете бдителни и да укрепи това, което остава и е на път да умре;защото не намерих делата ти съвършени пред Бога.

 

3.3

Помни, прочее, как си приел и чул, и го пази, и се покай. Ако не гледате, ще дойда като крадец и няма да знаеш в кой час ще дойда върху тебе.

 

3.4

Но имаш няколко души в Сардис, които не са осквернили дрехите си;Те ще ходят с Мене в бели дрехи, защото са достойни.

 

3.5

Който победи, ще се облече така в бели дрехи; Аз няма да изтрие името му от книгата на живота, и Аз ще изповядам името му пред Моя Отец и пред Неговите ангели.

 

3.6

Нека този, който има уши да чуят какво казва Духът на църквите

 

3.7

Пишете на ангела на филаделфийската църква: Това казва Светият, истинският, който има ключа на Давид, който се отваря и никой не може да затвори, затваря, и никой няма да отваря:

 

3.8

Зная твоите дела. Тук, защото имаш малко сила, и си удържах на думата си, и не си се отрекъл от името Ми, аз поставих пред тебе отворени врата, които никой не може да затвори.

 

3.9

Ето, Аз ще ги направи на сатанинската синагога, които наричат ​​себе си юдеи, а не са, но лъжат, ето, ще ги накарам да дойдат и да се поклонят пред нозете ти, и да познаят, че Аз ви възлюбих.

 

3.10

Понеже си опазил словото на търпението ми, и Аз ще те опазя от часа на изпитанието, което ще дойде върху цялата вселена, за да ония, които живеят по земята.

 

3.11

Идвам скоро. Дръжте се здраво това, което имаш, което никой не взема твоята корона.

 

3.12

Който победи, ще го направя стълб в храма на Моя Бог, и той ще се върне вече; Аз ще напиша на него името на Моя Бог и името на града на Моя Бог, новия Ерусалим, да слиза от небето от Моя Бог и Моето ново име.

 

3.13

Нека този, който има уши да чуят какво казва Духът на църквите

 

3.14

И на ангела на църквата в Лаодикия: Това казва Амин, верният и истински свидетел, началото на Божието творение:

 

3.15

Зная твоите дела. Знам, че не си нито студен, нито горещ. Дано да беше ти студен или горещ!

 

3.16

Така, понеже си хладък, и че не си нито студен, нито горещ, ще те повърна из устата си.

 

3.17

Понеже казваш: Богат съм, аз съм богат, а аз нямам нужда от нищо, а защото не знаят, че ти си окаян, нещастен и беден, сляп и гол,

 

3.18

То съветвам те да купиш от Мене злато, пречистено с огън, за да можеш да се обогатиш, и бели дрехи, та да се облечеш, и че срамът на твоята голота не се появяват, и мехлем да помажеш си очите, та да виждаш.

 

3.19

Me, Аз ги изобличавам и наказвам тези, които обичам. Затова бъди ревностен да се покаеш.

 

3.20

Ето, стоя на вратата и хлопам. Ако някой чуе гласа Ми и отвори вратата, ще вляза при него и ще вечерям с него, и той с Мене.

 

3.21

Който победи, ще дам да седне с Мене на Моя престол, както и Аз победих и седнах с Отца Си на Неговия престол.

 

3.22

Нека този, който има уши да чуят какво казва Духът на църквите

 

Apocalypse 4

 

4.1

След това видях, и ето врата отворени на небето. Първият глас, който бях чул като звук от тръба, която говореше с мен, каза: Ела тука, и аз ще ти покажа това, което трябва да стане след това.

 

4.2

Веднага бях в Духа. И ето, престол беше поставен на небето, и на престола сб

 

4.3

Който седеше, наглед като камък яспис и сардина; и на трона бил заобиколен от дъгата в глед като смарагд.

 

4.4

И около престола имаше двадесет и четири престола, и на тези двадесет и четири престоли старци, облечени в бели дрехи, и на главите им златни корони.

 

4.5

Престола излизаха светкавици и гласове и гръмове. И пред престола горят седем фенерчета, които са седемте Божии духове.

 

4.6

Там пред престола като стъклено море, подобно рече кристал. В средата на престола и около престола, има четири живи същества, пълни с очи и отпред, и отзад.

 

4.7

Първото живо същество приличаше на лъв, второто същество приличаше на теле, третото живо същество имаше като човешко лице, и четвъртото живо същество приличаше на летящ орел.

 

4.8

И четирите живи същества, всяко от което по шест крила, са пълни с очи около и вътре. Те повтаряш ден и нощ, Свят, свят, свят е Господ Бог Всемогъщ, който е бил, който е и който идва!

4.9

 

Когато живите същества принасят слава, почит и благодарение на него, който седи на престола, който живее за вечни векове,

 

4.10

двадесет и четиримата старейшини падат пред Седящия на престола и се кланят на Онзи, който живее за вечни векове, и полагат короните си пред престола, казвайки:

 

4.11

Достоен си, нашия Господ и Бог, да приемеш славата, честта и силата; защото Ти си създал всичко, и за Твоята воля всичко е съществувало и е било създадено.

 

Апокалипсис 5

 

5.1

И видях в десницата на Оногова, Който седеше на престола книга, написана отвътре и отвън, запечатана със седем печата.

 

5.2

И видях един силен ангел прогласяваше с висок глас: Кой е достоен да разгъне книгата и да разпечата печатите й?

 

5.3

И никой в ​​небето, нито на земята, нито под земята не можеше да разгъне книгата, нито да я гледа.

 

5.4

И аз плаках много, защото никой не се намери достоен да разгъне книгата, нито да я гледа.

 

5.5

И един от старците ми каза: Не плачи; ето, Лъвът от Юдовото племе, който е Давидовият корен, превъзмогна, за да разгъне книгата и да разпечата нейните седем печата.

 

5.6

И видях между престола и четирите живи същества и старейшините на Lamb състояние, като заклан. Той имаше седем рога и седем очи, които са седемте Божии духове, разпратени по цялата земя.

 

5.7

Той дойде и взе книгата от десницата на Оногова, Който седеше на престола.

 

5.8

Когато той взе книгата, четирите живи същества и двадесет и четиримата старейшини паднаха пред Агнето, като всеки държеше арфа и златни чаши, пълни с тамян, които са молитвите на светиите.

 

5.9

И пееха нова песен, като казваха: Ти си достоен да вземеш книгата и да разпечаташ печатите й; защото си бил заклан и си изкупил за Бога от твоята кръв от всяко племе, език, народ и нация;

 

5.10

Ти си ги направил царство и свещеници на нашия Бог, и те ще царуват над земята.

 

5.11

И видях, и чух глас от много ангели около престола и живите същества и старейшините; и броят им беше десетки хиляди по десет хиляди и хиляди по хиляди.

 

5.12

И каза със силен глас: Агнето, което е било заклано, е достоен да получи власт, богатство, мъдрост, сила, чест, слава и похвала.

 

5.13

И всяко създание, което е на небето, на земята, под земята, морето и всичко, което е в тях, чух да казват: На този, който седи на престола, и на Lamb се похвали и почит, слава и власт, за вечни векове!

 

5.14

И четирите живи същества казаха: Амин! И старейшините паднаха и се поклониха.

 

Апокалипсис 6

 

6.1

И видях, когато Агнето отвори един от седемте печата, и чух едно от четирите живи същества да казва като с глас от гръм: Дойди.

 

6.2

И видях, и ето бял кон. И този, който седеше на него имаше лък;корона даде му се и той излезе побеждаващ и да победи.

 

6.3

И когато отвори втория печат, чух второто живо същество да казва: Дойди.

 

6.4

И излезе друг кон, червен. Ездачът му е дал власт да вдигне мира от земята, че те трябва да се избият един друг; и голям меч му е било дадено.

 

6.5

И когато отвори третия печат, чух третото живо същество да казва: Дойди. И видях, и ето, черен кон. Ездачът му имаше везни в ръката си.

 

6.6

И чух изсред четирите живи същества глас, който казва, Мярка за пшеница за една стотинка, и трите мерки на ечемик за една стотинка;но не прави зло на масло и виното.

 

6.7

И когато отвори четвъртия печат, чух гласа на четвъртото живо същество да казва: Дойди.

 

6.8

И видях, и ето блед кон на цвят. Ездачът му е наречен Death, и адът вървеше подире му. Властта даде им се над четвъртата част от земята да умъртвят с меч, с глад, с мор и със земните зверове.

 

6.9

И когато отвори петия печат, видях под олтара душите на онези, които са били заклани за Божието слово и за свидетелството, което опазиха.

 

6.10

Те викаха с висок глас, казвайки: До кога, магистър свети и истинни, не ще съдиш и отмъстиш за нашата кръв на ония, които живеят на земята?

 

6.11

И се дадоха бели дрехи на всеки от тях; и рече им се да си почиват още малко време, докле не пълния брой на съслужителите им и братята им, които щяха да бъдат убити като тях.

 

6.12

Аз видях, когато отвори шестия печат; и там стана голям трус, слънцето почерня като вретище от козина и цялата луна стана като кръв;

 

6.13

и небесните звезди паднаха на земята, както когато смоковница разтърсен от силен вятър, хвърля неузрелите си смокини.

 

6.14

И небето като свитък, когато се навива; и всички планини и острови се вдигнаха от местата си.

 

6.15

На земните царе и големците и военачалниците, богатите, силните, и всеки роб и всеки свободен се скриха в пещерите и между скалите на планините.

 

6.16

И казаха на планините и на скалите: Паднете върху нас и скрийте ни от лицето на седящия на престола и от гнева на Агнето;

 

6.17

За великият ден на гнева Му е дошъл и кой може да устои?

 

Apocalypse 7

 

7.1

След това видях четири ангела, стоящи на четирите ъгъла на земята;държащи четирите земни ветрове, че вятърът не духа на земята, нито по морето, нито върху някое дърво.

7.2

И видях друг ангел да се издига от изток, и когото беше печатът на живия Бог; той извика с висок глас към четирите ангела, на които бе дадено да повредят земята и морето, и каза:

 

7.3

Не повреждайте земята, нито морето, нито дърветата, преди да ударим печат челата на слугите на нашия Бог.

 

7.4

И чух броя на тези, които са били запечатани сто и четиридесет и четири хиляди на всички племена на Израел син:

 

7.5

от племето на Юда, дванадесет хиляди запечатани; от племето на Рувим дванадесет хиляди, от племето на Гад дванадесет хиляди,

 

7.6

от племето на Асир дванадесет хиляди, от племето на Нефталим дванадесет хиляди, от племето на Манасия, дванадесет хиляди,

 

7.7

от племето на Симеон дванадесет хиляди, от племето на Леви дванадесет хиляди, от племето на Исахар дванадесет хиляди,

 

7.8

от племето на Завулон дванадесет хиляди, от племето на Йосиф дванадесет хиляди, от Вениаминовото племе, дванадесет хиляди запечатани.

 

7.9

След това видях, и ето, голямо множество, което никой не можеше да изброи, от всички народи и племена, люде и езици. Стоящи пред престола и пред Агнето, облечени в бели дрехи, с палмови клони в ръцете си.

 

7.10

И викаха с висок глас, казвайки: Спасението принадлежи на нашия Бог, Който седи на престола, и на Агнето.

 

7.11

И всичките ангели стояха около престола и старейшините, и четирите живи същества; и те паднаха на лицата си пред престола и се поклониха на Бога,

 

7.12

и казаха: Амин! Благословия, и слава, и мъдрост, и благодарение, чест, сила и могъщество на нашия Бог до вечни векове! Амин!

 

7.13

И един от старците проговори, като ми каза: Тия, които са облечени в бели дрехи, кои са те и откъде са дошли?

 

7.14

Казах му: Господине, ти знаеш. А той ми каза: Това ония, които идат от голямата скръб са; те са опрали дрехите си и са ги избелили в кръвта на Агнето.

 

7.15

Ето защо те са пред престола на Бога и Му служат денем и нощем в Неговия храм. Той, Който седи на престола ще обитавам между тях;

 

7.16

Те никога няма да огладнее, те вече няма да жаден, и слънцето не ще ги удари, нито някой пек.

 

7.17

Защото Агнето, което е по средата на престола, ще ги пасе и да ги доведе до извора на живата вода, и Бог ще обърше всяка сълза от очите им.

 

Apocalypse 8

 

8.1

И когато отвори седмия печат, настана мълчание на небето за около половин час.

 

8.2

И видях седемте ангела, които стояха пред Бога, и се дадоха седем тръби към тях.

 

8.3

И друг ангел излезе и застана пред олтара, държейки златна кадилница; Той бе даден много тамян, за да го прибави при молитвите на всичките светии върху златния олтар пред престола.

 

8.4

Димът от тамяна с молитвите на светиите от ръката на Ангела пред Бога.

 

8.5

И ангелът взе кадилницата, напълни я с огън от олтара и я хвърли на земята. И имаше гласове, и гръмове, и светкавици и трус.

8.6

И седемте ангела, които държаха седемте тръби, се приготвиха да затръбят.

 

8.7

Първият звучеше. И настана град и огън, размесени с кръв, които бяха хвърлени на земята; и една трета от земята изгоря, и третата част от дърветата изгоря, и всяка зелена трева изгоря.

 

8.8

Вторият ангел затръби. И нещо като голяма планина, пламнала в огън, се хвърли в морето; и третата част от морето стана кръв,

 

8.9

и една трета от живите същества в морето и имаше живот, умря; и третата част от корабите са били унищожени.

 

8.10

Третият ангел затръби. И там падна от небето голяма звезда, която гореше като светило, и падна върху третата част от реките и върху водните извори.

 

8.11

В името на звездата е Пелин; А третата част от водите стана пелин, и много човеци измряха от водите, защото се вгорчиха.

 

8.12

Четвъртият ангел затръби. И третата част от слънцето бе поразен, а третият на Луната, а третият от звездите, така че една трета от тях се помрачи, и деня да не свети, трета част от него, и от нощта.

 

8.13

И видях, и чух един орел, който летеше посред небето, който казваше със силен глас: Горко, горко, горко на земните жители поради останалите тръбни гласове от тримата ангели са на път да взриви!

 

Apocalypse 9

 

9.1

Петият ангел затръби. И видях една звезда, паднала от небето на земята. Ключът към бездната му е било дадено,

 

9.2

И тя отвори бездънната яма. Той се изкачи дим излезе от ямата, като дим от голяма пещ; и слънцето и въздухът потъмняха от дима на кладенеца.

 

9.3

От от дима дойдоха скакалци по земята; и му бе дадена власт, като силата на земните скорпиони.

 

9.4

Той е казал да не се навреди на тревата по земята, нито някое зелено, нито някое дърво, а само такива човеци, които нямат Божия печат на челата си.

 

9.5

Тя бе дадена на тях, а не да ги убие, но да ги мъчат пет месеца; и мъката беше като мъка от скорпион, когато го удари човек.

 

9.6

В онези дни хората ще потърсят смъртта, няма да я намерят; те пожелаят да умрат, но смъртта ще побегне от тях.

 

9.7

Скакалците приличаха на коне, приготвени за война; имаше над главите им като корони подобни на злато, и лицата им бяха като човешки лица.

 

9.8

А те имаха коса като косата на жените, и зъбите им бяха като зъби лъвчета.

 

9.9

Те имаха нагръдници като железни нагръдници, и шумът на крилата им беше като шум от колесници с много коне, когато тичат на бой.

 

9.10

Те имаха опашки като при скорпиони, и ужилвания, и то е в опашките им бе власт да повреждат човеците пет месеца.

 

9.11

Те имаха като цар над тях ангела на бездната, чието име на еврейски се нарича Авадон, а на гръцки Аполион.

 

9.12

Един горко е минало. Ето, още две горки идат по-долу.

 

9.13

Затръби шестият ангел. И чух глас от роговете на златния олтар, който беше пред Бога,

 

9.14

Казваше на шестия ангел, у когото беше тръбата: Развържи четирите ангела, които са вързани при голямата река Ефрат.

 

9.15

И четирите ангела, които бяха приготвени за един час, ден, месец и година, са били освободени, за да убие една трета от човечеството.

 

9.16

Броят на конните войски беше двеста хиляди, но чух броя.

 

9.17

И тъй, видях конете във видението, и тези, които седяха на тях имаха нагръдници огнено червено, зюмбюл синьо и сяра. Ръководителите на конете бяха като глави на лъвове; и устата им излизаше огън, дим и сяра.

 

9.18

Една трета от човечеството е бил убит от тези три язви, и от огъня и дима и сярата, които излизаха от устата им.

 

9.19

За силата на конете е в устата им и в опашките им; опашките им са като змиите, които имат глави, и с тях повреждаха.

 

9.20

Останалите мъже, които не бяха избити от тези язви, не се покаяха от делата на ръцете си, че те не трябва да се покланят на бесове, и идоли от злато, сребро, бронз, камък и дърво които не могат нито да виждат, нито да чуват, нито да ходят;

 

9.21

и не се покаяха от убийствата си, нито от магиите си, нито от блудствата си, нито от кражбите си.

 

Apocalypse 10

 

10.1

И видях друг силен ангел, който слизаше от небето, облечен в облак;над главата му беше небето дъга, лицето му беше като слънцето и краката му като огнени стълбове.

 

10.2

Той имаше разгъната книжка в ръка. Той сложи десния си крак на морето и левия си крак на земята;

 

10.3

и той извика с висок глас, като лъв реве. Когато той извика, седемте гръмове издадоха своите гласове.

 

10.4

И след като седемте гръмове издадоха своите гласове, аз щях да пиша; и аз чух глас от небето, който каза, Запечатай това, което изговориха седемте гръмове, и недей го писа.

 

10.5

И ангелът, който видях да стои на морето и на земята, издигна десницата си към небето,

 

10.6

и се закле в Онзи, Който живее до вечни векове, Който е създал небето и каквото е в него, земята и каквото има в него, и морето и каквото има в него, че е щяло време

 

10.7

Но в дните на гласа на седмия ангел, когато се приготви да затръби, тайната на Бога трябва да бъде завършен, тъй като той обяви пред слугите Си пророците.

 

10.8

И гласът бях чул от небето отново ми проговори и каза: Иди, вземи разгънатата книга в ръката на ангела, който стои на морето и на сушата.

 

10.9

И аз отидох при ангела и му казах да ми даде книжката. А той каза: Вземи и я изяж; той ще направи стомаха горчива, но в устата ти ще бъде сладка като мед.

 

10.10

Взех книжката от ръката на ангела и я изядох; беше в устата ми беше сладка като мед, но когато я изядох, коремът ми се вгорчи.

 

10.11

Тогава те ми каза: Ти трябва да пророкуват отново за много народи, нации, езици и царе.

 

Apocalypse 11

 

11.1

Даде ми се тръстика като тояга, казвайки: Стани и измери Божия храм, олтара и ония които се кланят в него.

 

11.2

Но в двора на храма го остави, и недей го измерва, защото тя бе дадена на народите, които ще тъпчат светия град четиридесет и два месеца.

 

11.3

Аз ще дам да ми двама свидетели власт да пророкува във вретище, хиляда двеста и шестдесет дни.

 

11.4

Това са двете маслини и двата светилника, които стоят пред Господаря на земята.

 

11.5

Ако някой иска да ги повреди, огън излиза от устата им и поглъща неприятелите им; и ако някой поиска да ги повреди, той трябва да бъде убит по този начин.

 

11.6

Те имат власт да заключат небето, така че да не вали дъжд в дните на тяхното пророкуване; и те имат силата да променят водата в кръв и да поразяват земята с всяка язва, колкото пъти биха поискали.

 

11.7

Когато те свършат свидетелствуването си, звярът, който се издига от бездната, ще воюва и да ги завладее и ще ги убие.

 

11.8

И труповете им ще лежат по улиците на големия град, който се нарича, духовно, Содом и Египет, гдето и техният Господ биде разпнат.

 

11.9

И те на хората и племената, езиците и народите ще гледат труповете им три дни и половина, и те не страдат труповете им да бъдат поставени в гроба.

 

11.10

И тъй като на тях жителите на земята ще се радват заедно с радост, и те ще си пратят подаръци един на друг, защото тези двама пророци са мъчили земните жители.

 

11.11

След три и половина дни Духът на живот от Бога влезе в тях, и те се изправиха на краката си; и голям страх обзе ония, които ги гледаха.

 

11.12

И те чух глас от небето, който каза им: Дойдете и тук! И те се възнесе на небето в облак; и неприятелите им ги видяха.

 

11.13

По това време там стана голям трус, и десетата част от града падна;седем хиляди души са били убити по време на земетресението, а останалите се уплашиха и отдадоха слава на небесния Бог.

 

11.14

Вторият горкото е минало. Ето, третото горко идва скоро.

 

11.15

Седмият ангел затръби. И имаше в небето силни гласове казват, че царството на света е нашия Господ и на Неговия Христос; и Той ще царува за вечни векове.

 

11.16

И двадесет и четиримата старейшини, които седяха пред Бога на престолите си, паднаха на лицата си и се поклониха на Бога,

 

11.17

Казвайки, Благодарим Ти, Господи Боже Всемогъщи, Който си, и Който си бил, защото си взел голямата Си сила и завладя царството му.

 

11.18

Народите се разгневиха; и дойде Твоят гняв и времето е дошло за преценяване на мъртвите, за възнаграждаване на твоите слуги, пророците, светиите, които се боят от Твоето име, малки и големи, и да унищожи тези, които унищожават земята.

 

11.19

И Божият храм на небето се отвори, и ковчегът на завета Му се видя се в храма. И имаше светкавици и гласове, и гръмове и трус, и силен град.

 

Apocalypse 12

 

12.1

Голямо знамение се яви на небето: жена, облечена със слънцето, с луната под краката й и венец от дванадесет звезди на главата си.

 

12.2

Тя е бременна, и тя извика от труд и от болка, за да раждат.

 

12.3

Друг знак се появи в небето; и ето, голям червен змей, който имаше седем глави и десет рога и седем корони на главите му.

 

12.4

Опашката му завлече третата част от небесните звезди и ги хвърли на земята. Змеят застана пред жената, която щеше да роди, за да изяде детето й, когато тя се роди.

 

12.5

Тя роди син, което има да управлява всичките народи с желязна тояга. И нейното чадо бе грабнато и занесено при Бога и при Неговия престол.

 

12.6

И жената побягна в пустинята, гдето имаше място, приготвено от Бога, че там те трябва да се хранят хиляда двеста и шестдесет дни.

 

12.7

И стана война на небесата. Михаил и неговите ангели да воюват против змея. И змеят воюва заедно със своите ангели,

 

12.8

но те не бяха най-силните, и им намери вече място на небето.

 

12.9

И беше хвърлен големият змей, онази старовременна змия, която се нарича дявол и сатана, който мами целия свят, той се хвърли на земята и ангелите му бяха хвърлени заедно с него.

 

12.10

И чух на небето висок глас казваше: Сега дойде спасението, силата и царството на нашия Бог и властта на Неговия Христос; защото тя е изпратена, клеветникът на нашите братя, който ги обвиниха пред нашия Бог денем и нощем.

 

12.11

А те го победиха чрез кръвта на Агнето и чрез словото на своето свидетелство; защото не обичаха живота си до смърт.

 

12.12

Затова, веселете се, небеса, и вие, които живеете в рая. Горко на земята и морето! защото дяволът слезе у вас много разярен, понеже знае, че той има малко време.

 

12.13

Когато видя змеят, че биде свален на земята, той почна да преследва жената, която бе родила мъжкото дете.

 

12.14

И двете крила на голям орел бяха дадени на жената, за да отлети в пустинята, на мястото й, където я хранят за време, времена и половин време, скрита от лицето на змия.

 

12.15

И от устата му змията изпусна вода като река след жената, за каузата на потопа.

 

12.16

Но земята помогна на жената, защото земята отвори устата си и погълна реката, която змеят беше изпуснал от устата си.

 

12.17

Тогава змеят се разгневи срещу жената и отиде да воюва против останалите от нейното потомство, които пазят Божиите заповеди и държат свидетелството за Исус.

 

Apocalypse 13

 

13.1

И стоях край морския пясък. И видях от морето звяр, който имаше седем глави и десет рога, и на роговете му десет корони, и на главите му богохулни имена.

 

13.2

Звярът, който видях, приличаше на леопард; нозете му бяха като на мечка, устата му като уста на лъв. Змеят даде нему силата си, престола си и голяма власт.

 

13.3

И видях една от главите му като че ли смъртно ранена; но смъртоносната му рана оздравя. И цялата земя учудена отиде след звяра.

 

13.4

И се поклониха на змея, който даде властта си на звяра: поклониха се и на звяра, казвайки: Кой е като този звяр и кой може да воюва против него?

 

13.5

И даде му уста, които говореха надменно и богохулно; и той е дал власт да действа четиридесет и два месеца.

 

13.6

И той отвори устата си да изрече хули против Бога, да хули името Му и скинията Му, и ония, които живеят на небето.

 

13.7

И даде му се да воюва против светиите и да ги победи. И даде му се власт над всяко племе, народ, език и нация.

 

13.8

И всички, които живеят на земята, ще му се поклонят, чието име не е написано от създанието на света в книгата на живота на Агнето, което е било заклано.

 

13.9

Ако някой има уши, нека слуша!

 

13.10

Който води в плен ще отиде в плен; ако някой убива с меч трябва да бъде убит с меч. Тук е нужно търпението и вярата на светиите.

 

13.11

Тогава видях покачване от земята друг звяр, и имаше два рога, като агнешки, а говореше като змей.

 

13.12

Тя упражнява цялата власт на първия звяр пред него и принуди земята и нейните обитатели се поклонят на първия звяр, чиято смъртоносна рана бе оздравяла.

 

13.13

И вършеше големи знамения, дори да направи и огън да слиза от небето на земята пред очите на мъжете.

 

13.14

И той мами тези, които живеят на земята чрез знаменията, които му беше позволено да извърши в присъствието на звяра, като казваше на земните жители да направят образ на звяра, който беше ранен от меча и оживя ,

 

13.15

И той имаше власт да даде дишане на образа на звяра, че образът на звяра трябва да говори така и да причини толкова, колкото не се покланят на образа на звяра трябва да бъде убит.

 

13.16

И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им бъде сложен белег на десницата или на челата им:

 

13.17

и че не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име.

 

13.18

Тук е мъдростта. Нека който е разумен, да разчита на числото на звяра. За това е номер на човека и числото му е шестстотин шестдесет и шест.

 

Apocalypse 14

 

14.1

И видях, и ето, Агнето стоеше на хълма Сион, и с Него сто четиридесет и четири хиляди, като неговото име и името на Неговия Отец написано на челата им.

 

14.2

И чух глас от небето, като глас от много води, като глас от гръм; и глас чух, беше като на harpists играят арфите си.

 

14.3

И пееха нова песен пред престола и пред четирите живи същества и старейшините. И никой не можеше да научи песента освен сто и четиридесет и четири хиляди, които са били изкупени от земята.

 

14.4

Това са онези, които не са се осквернили с жени, защото са девственици; те следват Агнето, където и да отиде. Те са били изкупени измежду човеците за първи плодове на Бога и на Агнето

 

14.5

И в устата им се намери лъжа; те са непорочни.

 

14.6

Видях друг ангел летеше посред небето, който имаше вечното благовестие, за да прогласява на жителите на земята, на всеки народ и племе, език и люде.

 

14.7

И каза със силен глас: Бойте се от Бога и Му въздайте слава, защото часът на Неговия съд; и му се поклонят, че е направил небето и земята, и морето, и водните извори.

 

14.8

И още един, втори ангел последван, казвайки: Вавилон е паднал, падна великият Вавилон, който напои всичките народи от виното на своето разпалено блудстване!

 

14.9

И друг, трети ангел вървеше подир тях и казваше със силен глас: Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си,

 

14.10

той самият също пие от виното на Божия гняв, приготвено чисто в чашата на гнева Му, и ще бъде мъчен с огън и жупел пред светите ангели и пред Агнето.

 

14.11

И димът от тяхното мъчение ще се издига до вечни векове; и те нямат почивен ден, нито нощ, които се покланят на звяра и образа му, и който приема белега на името му.

 

14.12

Тук е нужно търпението на светиите, които пазят Божиите заповеди и вярата в Исус.

 

14.13

И чух глас от небето, който казваше: Напиши: Блажени са мъртвите, които умират в Господа! Да, казва Духът, за да си починат от трудовете си, за делата им ги следват.

 

14.14

И видях, и ето бял облак, и на облака седеше един като човешки син, имайки на главата си златна корона и в ръката си остър сърп.

 

14.15

И друг ангел излезе от храма и викаше със силен глас на този, който седеше на облака, прати сърпа Си и пожъне; за час, за да пожъне е дошъл, защото жетвата на земята е узряла.

 

14.16

И Седящият на облака хвърли сърпа си на земята. А земята беше пожъната.

 

14.17

И друг ангел излезе от храма, който е на небето, и той също имаше остър сърп.

 

14.18

Друг ангел, който имаше власт над огъня, излезе от олтара и извика със силен глас на този, който държеше острия сърп, острия си сърп и обери гроздовете на лозата Земята; защото гроздето му е вече узряло.

 

14.19

И ангелът хвърли сърпа си на земята. И се събраха на земното лозе и хвърли гроздето в големия лин на Божия гняв.

 

14.20

И стъпкан биде линът вън от града; и кръв потече от лина дори до юздите на конете върху едно разстояние от двеста мили.

 

Apocalypse 15

 

 

15.1

Тогава видях на небето друго знамение, голямо и чудно: седем ангела, които държаха седемте язви, последният, защото с тях се до Божия гняв.

 

15.2

И видях нещо като стъклено море, размесено с огън, и тези, които бяха победили звяра и образа му и числото на името му, стояха при стъкленото море, като Божии арфи.

 

15.3

И пееха песента на Моисея Божия слуга, и песента на Агнето, казвайки: Вашите творби са велики и чудни, Господи Боже Всемогъщи! Твоите пътища са праведни и истинни, царе на народите!

 

15.4

Кой няма да се уплаши, Господи, и да прославят името Ти? Защото само Ти си свет. И всичките народи ще дойдат и ще се поклонят пред Тебе, защото Твоите съдби се явиха.

 

15.5

След това видях, и храмът на скинията на свидетелството небето се отвори.

 

15.6

И седемте ангела, които държаха седемте язви, излязоха от храма, облечени в чисти и светли ленени дрехи и със златни пояси около гърдите.

 

15.7

И едно от четирите живи същества даде на седемте ангела седем златни чаши, пълни с гнева на Бога, Който живее до вечни векове.

 

15.8

И храмът се изпълни с дим от славата на Бога и от силата му; и никой не можеше да влезе в храма, докато са завършени седемте язви на седемте ангела.

 

Apocalypse 16

 

16.1

И чух силен глас от храма казваше на седемте ангела: Идете и излейте на земята седемте чаши на Божия гняв.

 

16.2

Първият отиде и изля чашата си на земята. И лоша и люта рана на ония човеци, които носеха белега на звяра и се покланяха на неговия образ.

 

16.3

Вторият ангел изля чашата си в морето; и то стана кръв като на мъртвец. и всяка жива душа умира, всичко, което е в морето.

 

16.4

Третият ангел изля чашата си върху реките и водните извори. И им стана кръв.

 

16.5

И чух ангела на водите да казва: Праведен си Ти, вие, и които са били; Ако сте свято, загдето си отсъдил така.

 

16.6

Понеже те проляха кръв на светии и на пророци, то и Ти си им дал да пият кръв; защото са достойни.

 

16.7

И чух олтара да казва: Да, Господи Боже Всемогъщи, вашите съдби са истинни и праведни.

 

16.8

Четвъртият ангел изля чашата си върху слънцето. И даде му се да гори човеците с огън;

 

16.9

А като се опекоха човеците от голяма жега, похулиха името на Бога, Който има власт над тия язви, и не се покаяха да Му отдадат слава.

 

16.10

Петият ангел изля чашата си върху престола на звяра. И царството му беше помрачено; и те хапеха езиците си от болка,

 

16.11

и похулиха небесния Бог поради болките си и раните си, и не се покаяха за делата си.

 

16.12

Шестият ангел изля чашата си върху голямата река Ефрат. И водата й пресъхна, че пътят на царете от изгрев слънце за да се приготви.

 

16.13

И видях от устата на змея и от устата на звяра и от устата на лъжепророка три нечисти духове, прилични на жаби.

 

16.14

Защото те са бесовски духове, вършат знамения, отиват при царете на цялата земя, за да ги събират за войната във великия ден на всемогъщия Бог.

 

16.15

Ето, ида като крадец. Блажен онзи, който бди и пази дрехите си, за да не ходи гол и да не гледат срамотата му! –

 

16.16

Ги събра на едно място, наречено на еврейски Армагедон.

 

16.17

Седмият ангел изля чашата си във въздуха. И той излезе от храма, от престола и силен глас, това се прави!

 

16.18

И имаше светкавици и гласове, и гръмове и голямо земетресение, каквото не е било, тъй като мъжете са по лицето на земята, толкова голяма, тремор.

 

16.19

И великият град се раздели на три части, и градовете на народите паднаха, и Бог си спомни за великия Вавилон, да му даде чашата с виното от яростния Му гняв.

 

16.20

И всеки остров побягна и не са били открити в планината.

 

16.21

И едър град, всяко тежък около един талант, слязъл от небето върху човеците; и мъжете похулиха Бога поради язвата от градушка, защото язвата от него беше твърде голяма.

 

Apocalypse 17

 

 

17.1

Един от седемте ангела, които държаха седемте чаши та ми проговори, казвайки: Дойди, ще ти покажа осъждането на голямата блудница, която седи на много води.

 

17.2

С кого най-земните царе блудстваха, и от виното на нейното блудстване жителите на земята са били направени пияни.

 

17.3

Той ме заведе в Духа в пустинята. И видях жена, седяща на червен звяр, пълен с богохулни имена, който имаше седем глави и десет рога.

 

17.4

Жената бе облечена в багреница и червено и украсена със злато, скъпоценни камъни и бисери. Тя държеше в ръката си златна чаша, пълна с гнусотии и нечистотиите от нейното блудстване.

 

17.5

И на челото й беше написано име, Мистерия, великий Вавилон, майка на блудниците и гнусотиите на земята.

 

17.6

И видях, че жената се беше опила от кръвта на светиите и от кръвта на Исусовите мъченици. И, като я видя, бях хванал с голямо учудване.

 

17.7

И ангелът ми рече: Защо се зачуди? Аз ще ти кажа тайната на жената и на звяра, който я носи, който има седемте глави и десетте рога.

 

17.8

Звярът, който си видял, беше и е не повече. И ще възлезе из бездната и отиде в погибел. И жителите на земята, чието име не е написано от създанието на света в книгата на живота, когато те видят, че звярът беше и го няма и все пак е. –

 

17.9

Това е ум, който да има мъдрост. Седемте глави са седем хълма, на които седи жената.

 

17.10

И там са седем царе, от които петима паднаха, единият сега е, а другият още не е дошъл, и когато дойде, той трябва да продължи кратко време.

 

17.11

И звярът, който беше и го няма, е самата осмият цар, и който е от седемте, и ще загине.

 

17.12

И десетте рога, които си видял, са десет царе, които още не са получили царска власт, но получават власт като царе за един час заедно със звяра.

 

17.13

Те са единомислени и предават своята сила и власт на звяра.

 

17.14

Те воюват против Агнето, но Агнето ще ги победи, защото е Господ на господарите и Цар на царете, и звани, избрани и верни, които са с него, са.

 

17.15

А той ми каза: Водите, които си видял, където седи блудницата, са народи и множества, племена и езици.

 

17.16

И десетте рога, които си видял на звяра ще намразят блудницата, и ще съблекат голи, ядат плътта й и я изгори с огън.

 

17.17

Защото Бог е турил в сърцата им да изпълнят Неговата цел и един ум, и да дадат царството си на звяра, докато думите на Бога, ще бъде изпълнено.

 

17.18

И жената видя, е големият град, който царува над земните царе.

 

Apocalypse 18

 

18.1

След това видях от небето друг ангел, имайки голяма власт; и земята се просвети от неговата слава.

 

18.2

Той извика със силен глас, казвайки: Вавилон е паднал, падна великият Вавилон! Това стана жилище на бесовете, свърталище на всякакъв нечист дух и свърталище на всякаква нечиста и омразна птица,

 

18.3

защото всички народи пиха от виното на своето разпалено блудстване и земните царе ще дойде със своето блудство, и земните търговци се обогатиха от безмерния й разкош.

 

18.4

И чух друг глас от небето, който казваше: Излезте от нея, люде Мои, за да не бъдете участвате в греховете й и да не ви язвите й.

 

18.5

Защото греховете й стигнаха дори до небето, и Бог си спомни нейните неправди.

 

18.6

Отвърнете й тъй, както тя донесе и изплати й двойно според делата й. В чашата, с която е черпила, почерпете я двойно.

 

18.7

Толкова, колкото тя самата прославила и живяла разкошно, толкова много я дам на мъка и печал. Защото тя казва в сърцето си: Седя като царица, не съм вдовица, и скръб няма да видя

 

18.8

Поради това, в един ден язвите й ще дойдат, смърт и траур и глад, и тя ще бъде изгорена с огън. За силен е Господ Бог, който съди.

 

18.9

И земните царе, които са ангажирани с нея безсрамието и лукс, плачат и вият за нея, когато видят дима от изгарянето й.

 

18.10

Стоят надалеч от страх от мъките й и ще казват: Горко! горко!Вавилон, великият града, граде силни! Защото в един час дойде съдбата ти

 

18.11

И земните търговци плачат и жалеят за нея, защото никой не купува стоките им,

 

18.12

товар от злато, сребро, скъпоценни камъни, перли, висон, пурпур, коприна и червено, и всякакво благоуханно дърво, всички видове от слонова кост, която и вид много скъпо дърво, бронз, желязо и от мрамор,

 

18.13

и канела, подправки, тамян, смирна, тамян, вино, масло, пшенично брашно и пшеница, говеда и овце, коне, колесници и телата и душите на мъже.

 

18.14

Плодовете, които душата ти копнееше, отишло от вас; и всичко изящно и разкошно загина от тебе, и ти ще ги намерите отново.

 

18.15

Търговците на тези неща, които се обогатиха от нея, ще застанат надалеч от страх от мъките й; плач и ридание,

 

18.16

И казват: Горко! горко! На големия град, който беше облечен във висон, багреница и червено и украсена със злато, скъпоценни камъни и бисери! В един час, така че голямо богатство се осуети

 

18.17

И всеки капитан, всички, които плавали до всяко място, моряците и всички, които се препитават от морето, застанаха отдалеч,

 

18.18

и викаха, като гледаха дима от изгарянето й, казвайки: Кой град приличаше на великия град?

 

18.19

Те хвърлиха пръст на главите си, те извикаха и те бяха в траур, те крещяха, казвайки: Горко! горко! Големия град, където се обогатиха от скъпоценностите му всички, които имаха кораби по морето, в един час тя е била унищожена!

 

18.20

Небето, се радвам за нея! И вие светии и апостоли и пророци, радвайте прекалено! За Бог ви въздаде на нея.

 

18.21

И един силен ангел взе един камък голям като воденичен, и го хвърли в морето и рече: Така стремително ще Вавилон ще бъде изхвърлен, великият град, и няма да се намери.

 

18.22

И ние чухме нищо повече в тебе звук на harpists, музиканти, флейта играчи и тръбачи, едната вече не са намерени в теб никакъв художник от каквото и развлечение, както чухме нищо повече в Ти си звука на смилане,

 

18.23

лампата да свети не повече у дома си, а гласът на младоженеца и на булката да се чува нищо повече в тебе, защото твоите търговци станаха големците на земята, защото всички народи са били измамени от Вашата магьосничество

 

18.24

и тъй като в него се намериха кърви от пророци и светии и на всички, които са били убити на земята.

 

Apocalypse 19

 

19.1

След това чух в небето, като силен глас от голямо множество, казваше: Алилуя! Спасението и славата и силата принадлежат на нашия Бог,

 

19.2

защото присъдите Му са истинни и праведни; понеже Той осъди великата блудница, която е повреден на земята с блудството си, и даде върху нея възмездие за кръвта на Своите слуги хвърли от ръката й.

 

19.3

И те отново каза: Алилуя! … Димът й отива за вечни векове.

 

19.4

И двадесет и четиримата старейшини и четирите живи същества паднаха и се поклониха на Бога, да седи на престола, и казаха: Амин! Алилуя!

 

19.5

И дойде глас от престола, който казваше: Хвалете нашия Бог, всички Негови слуги, вие, които Му се боят, малки и големи!

 

19.6

И чух като глас от голямо множество, като глас от много води и като глас от силни гърмежи, който казваше: Алилуя! За Господ Бог Всемогъщ царува.

 

19.7

Нека се радваме и се радвам, и ще му даде слава; за сватбата на Агнето е дошъл, и съпругата му се е приготвила

 

19.8

и беше й дал да се носят висон, чисти и бели. За висонът е праведните дела на светиите.

 

19.9

И ангелът ми рече: Напиши: Блажени са тези, които са призвани на сватбената вечеря на Агнето! А той ми каза: Това са истинските думи на Бога.

 

19.10

Тогава аз паднах пред нозете му да му се покланят; но той ми каза, гледай да го направя! Аз съм твой слуга, и на братята ти, които държат свидетелството за Исус. Поклони се на Бога. За свидетелството за Исус е духът на пророчеството.

 

19.11

И това видях небето отворено, и ето бял кон. Ездачът му се наричаше Верен и Истинен, и Той съди и воюва с правда.

 

19.12

Очите му бяха като огнен пламък; на главата Му бяха много корони;Той имаше написано име, което никой не знае, ако не и себе си;

 

19.13

и той беше облечен в дреха, натопена в кръв. Неговото име е Божието Слово.

 

19.14

И армиите, които са били в рая го следваха на бели коне, облечен във висон, бял и чист.

 

19.15

От устата Му излизаше остър меч, с който да порази нациите; Той ще ги управлява с желязна тояга; Ще стъпче лина на лютия гняв на Всемогъщия Бог.

 

19.16

Той има на дрехата и на бедрото си написал името, Цар на царете и Господ на господарите.

 

19.17

И видях един ангел, който стоеше в слънцето. И той извика с висок глас, каза на всичките птици, летящи в средата на небето: Елате, съберете за великата Божия вечеря,

 

19.18

да ядете месата на царе и месата на хилядници, месата на юнаците, месата на коне и техните ездачи, месата на всички, свободни и роби, малки и големи.

 

19.19

И видях звяра и земните царе и войските им събрани да воюват против яздещия на коня и против Неговото войнство.

 

19.20

И звярът беше хванат и с него и лъжепророкът, който беше извършил знамения пред него с които измами онези, които бяха приели белега на звяра и се покланяха на неговия образ. И двамата бяха хвърлени живи в огненото езеро, което гори с жупел.

 

19.21

А останалите бяха избити с меча, който изхожда от устата на онзи, който седеше на коня; И всичките птици се наситиха от месата им.

 

Apocalypse 20

 

20.1

После видях един ангел, който слизаше от небето, който имаше ключа на бездната и една голяма верига в ръката си.

 

20.2

Той улови змея, древната змия, която е дявол и сатана, и го върза за хиляда години.

 

20.3

Той го хвърли в бездната, и я затвори и я запечата над него, за да не мами вече народите, докле не се свършиха хилядата години. След това той трябва да бъде пуснат за малко време.

 

20.4

И видях престоли; и бяха насядали на тях е дадено да съдят. И видях и душите на ония, които бяха обезглавени поради свидетелството си за Исус и поради Божието слово, и тези, които не се поклониха на звяра, нито на образа му, и не приеха белега на челото си и ръцете си. Те оживяха и царуваха с Христос хиляда години.

 

20.5

Другият мъртви не оживяха докле не се свършиха хилядата години.Това е първото възкресение.

 

20.6

Блажен и свет оня, който участвува в първото възкресение! Втората смърт няма да има власт над тях; а те ще бъдат свещеници на Бога и на Христос и ще царуват с Него хиляда години.

 

20.7

И когато се свършат хилядата години, сатана ще бъде пуснат от тъмницата си.

 

20.8

И ще излезе да мами народите в четирите краища на земята, Гог и Магог, да ги събират за войната; техният брой е като морския пясък.

 

20.9

И те се разпростряха по цялата повърхност на земята и обиколиха стана на светиите и възлюбения град. Пожар е слязъл от небето и ги погълна.

 

20.10

И дяволът, който ги мамеше, беше хвърлен в езерото от огън и сяра, където са и звярът и лъжепророкът. И те ще бъдат мъчени денем и нощем до вечни векове.

 

20.11

След това видях един голям бял престол и Онзи, Който седеше на него. Земята и небето побягнаха и че не се намери място за тях.

 

20.12

Видях и мъртвите, големи и малки, стоящи пред престола. И книгите се отвориха. Се и друга книга, открита, която е книгата на живота. И мъртвите бяха съдени според делата си, според това, което е написано в тези книги.

 

20.13

И морето предаде мъртвите, които бяха в него, и смъртта и адът предадоха мъртвите, които бяха в тях; и всички бяха съдени според делата си.

 

20.14

И смъртта и адът бяха хвърлени в огненото езеро. Това е втората смърт, огненото езеро.

 

20.15

И ако някой не се намери записан в книгата на живота, той беше хвърлен в огненото езеро.

 

 

Apocalypse 21

 

21.1

И видях ново небе и нова земя; защото първото небе и първата земя преминаха; и море нямаше вече беше.

 

21.2

И видях, че слизаше от небето от Бога, светия град, новия Ерусалим, приготвен като невеста украсена за мъжа си.

 

21.3

И чух силен глас: Ето, скинията на Бога е с човеците Той ще обитава с тях; те ще бъдат Негови люде; и сам Бог ще бъде с тях.

 

21.4

Той ще обърше всяка сълза от очите им, и смърт не ще има вече и няма да има жалеене или плач или болка, защото предишното премина.

 

21.5

И Седящият на престола рече: Ето, подновявам всичко. А той каза: Напиши: защото тези думи са верни и истинни.

 

21.6

Той ми каза: Сбъдна се! Аз съм Алфа и Омега, началото и краят. На жадния ще дам от извора на водата на живота даром.

 

21.7

Който победи, ще наследи тия неща; Аз ще му бъда Бог и той ще Ми бъде син.

 

21.8

А колкото за страхливите, невярващите, гнусни, убийците, блудниците, чародейците, идолопоклонниците и всичките лъжци, тяхната участ ще бъде в езерото, което гори с огън и жупел, което е втората смърт.

 

21.9

Един от седемте ангела, които държаха седемте чаши, пълни със седемте последни язви дойде и ми проговори, казвайки: Дойди, ще ти покажа невестата, жената на Агнето.

 

21.10

И той ме заведе в Духа на една голяма и висока планина. И той ми показа светия град Йерусалим, който слизаше от небето от Бога, като за слава на Бога.

 

21.11

Светилото му приличаше на камък най-ценното, като яспис камък, прозрачен като кристал.

 

21.12

Тя имаше голяма и висока стена. Тя имаше дванадесет порти, и на портите дванадесет ангела, и надписани от дванадесетте племена на Израел син:

 

21.13

най изток три порти, откъм север три порти, откъм юг три порти и на запад три порти.

 

21.14

Стената на града имаше дванадесет основни камъка и на тях, имената на дванадесетте апостоли на Агнето.

 

21.15

Този, който ми проговори, имаше за мярка златна тръст, за да измери града, портите и стената му.

 

21.16

Градът беше четвъртит, и дължината му е равна на ширината му. Той измери града с тръстиката, излезе дванадесет хиляди стадии;дължината, широчината и височината му са еднакви.

 

21.17

Измери и стената му: сто четиредесет и четири лакти, мярка на един човек, това е, на ангела.

 

21.18

Стената е направена от яспис, а градът беше чисто злато, подобно на чисто стъкло.

 

21.19

Основите на градската стена бяха украсени с всякакви скъпоценни камъни: първият основен камък беше яспис, вторият сапфир, третият халцедон, четвъртата смарагд,

 

21.20

петия оникс, шестият сард, седмият хрисолит, осмият берил, деветата топаз, десетият хрисопрас, единадесетият зюмбюл, дванадесетият аметист.

 

21.21

И дванадесетте порти бяха дванадесет бисера; всяка порта бе от един бисер. Площадът на града беше от чисто злато, прозрачно като стъкло.

 

21.22

Храм не видях в града; защото Господ Бог Всемогъщ е неговият храм, и на Агнето.

 

21.23

И градът нямаше нужда от слънце, нито от луна да свети; за Божията слава го осветяваше, и светило е Агнето него.

 

21.24

И народите ще ходят по неговата светлина и земните царе ще донасят своята слава.

 

21.25

Портите му не ще се затварят денем, защото няма да има нощ там.

 

21.26

Те въвеждат в него славата и честта на народите.

 

21.27

Там влиза в него нещо скверно, или някой, който се занимава със срамното или коварни; той ще дойде като тези, които са записани в книгата на живота на Агнето.

 

Apocalypse 22

 

22.1

И той ми показа река с вода на живот, бистра като кристал, която извираше от престола на Бога и на Агнето.

 

22.2

В средата на градския площад и на двата бряга на реката, имаше дърво на живот, като дванадесет култури на плодове, като даваше плод всеки месец; и листата бяха за изцеление на народите.

 

22.3

Няма да има никакво проклятие. Престола на Бога и на Агнето ще бъде в него; Неговите слуги ще Му служат и да види лицето му,

 

22.4

и името му ще бъде на челата им.

 

22.5

Няма да има нощ там; и те не се нуждаят от светлина на лампата или светлина, защото Господ Бог ги дава светлина. И те ще царуват до вечни векове.

 

22.6

А той ми каза: Тези думи са верни и истинни; и Господ Бог на пророческите духове, прати ангела Си да покаже на слугите Си онова, което трябва скоро. –

 

22.7

И ето, ида скоро. Блажен, който пази думите на пророчеството на тази книга!

 

22.8

Аз, Йоан, който чух и видях тези неща. И когато чух и видях, паднах при нозете на ангела, който ми показа да Му се поклоним.

 

22.9

Но той ми каза: Виж ти го направи! Аз съм твой слуга, и на братята ти, пророците, и които пазят думите на тая книга. Поклони се на Бога.

 

22.10

А той ми каза: Не запечатвай думите на пророчеството на тази книга.За времето е близо.

 

22.11

Който върши неправда и занапред неправда, че който е нечист бъде и занапред нечист; и все още праведни справедливост, а който е свят продължават да бъдат свети.

 

22.12

Ето, ида скоро; и у Мене е наградата ми, да отплатя на всекиго, според каквито са делата му.

 

22.13

Аз съм Алфа и Омега, първият и последният, началото и краят.

 

22.14

Блажени са тези, които изперат дрехите си, за да имат право на дървото на живота и да влязат през портите на града!

 

22.15

Но извън са псетата, чародейците, блудниците, убийците, идолопоклонниците и всеки, който обича лъжата и лъже!

 

22.16

Аз, Исус, изпратих ангела Си да ви засвидетелствува това за църквите. Аз съм коренът и потомъкът Давидов, светлата утринна звезда.

 

22.17

И Духът и невестата казват: Дойди. И нека който чуе казват: Дойди. И нека който е жаден да дойде; И всеки, който иска, нека вземе даром водата на живота.

 

22.18

Аз свидетелствам на всеки, който слуша думите на пророчеството на тази книга: Ако някой притури на тях, Бог върху него язвите, описани в тази книга;

 

22.19

и ако някой отнеме от думите на книгата на това пророчество, Бог ще му отнеме дела от дървото на живота и от светия град, описан в тази книга.

 

22.20

Който свидетелства за това, казва: Да, идвам скоро. Амин! Ела, Господи Исусе!

 

22.21

Благодатта на Господа Исуса да бъде с всички!

свещ свещник-Аним

Дръжте ценна добре да свети пламъкът на вярата ни! Тя ще бъде необходимо в трудни времена, които се влошават и се влошават отново и отново, докато завръщането на нашия Господ Исус Христос.

Доскоро.

Преди да си тръгнем и в очакване на завръщането на нашия Господ Исус Христос, аз искам да ви помогне да медитират върху човешката история.

Официален науката отхвърля креационизма (създаване на човек от Бога) и формулира теорията без Бог.

Кой би искал този човек идва от една верига на еволюцията на живота на Земята щеше да се появи в поредица от шансове и след това синът ще бъде трансформиран в продължение на милиони години.

Накрая завършва с регистрация цяла плеяда от растителен и животински свят, че ние знаем.

Разбира официалната наука има обрати, но ние трябва да се изправят на фактите, всички учени, които подкрепят теорията на еволюцията са интелигентни същества и затова те знаят, че не са прави и все пак те продължават да съществуват.

ЗАЩО!

Всичко, което мога да кажа е, че човешкият живот е осеян с мистерии и някои мъже по неизвестни причини, скрити истини на човечеството в продължение на хиляди години.

 

Исус Христос е единственият син на Бога!

Тя е на вратата и завръщането му предстои!

Имай вяра!

Скоро историята на мъжа ще бъде разкрита!

Ето едно видео, което ще ви позволи да си отворите очите и да разберат историята на този човек е много по-сложна, отколкото в книгите на официалните истории!

 

Победител

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.