УКЛАЊАЊЕ ИЗ ЦРКВЕ МОЖЕ БИТИ НОЋ ОД СУБОТЕ ДО НЕДЕЉЕ, 19. ДО 20. СЕПТЕМбра 2020.

Резултати претраге за "БАСИЛИКУЕ САИНТ ПАУЛ"

Базилика Светог Павла у Риму

 

10 година од како сам створио овај блог (2009. године) обавештавам читаоце да се Исус Христос вратио на Земљу за своју 1000-годишњу владавину, како је обећао својим апостолима пре него што је да се подигне на небеса четрдесет дана након васкрсења.

Такође сам информисао читаоца да је крај времена почео 14. маја 1948. након стварања државе Израел која је пророчки сат времена и која је од овог датума, времена генерација, они који ће живети видеће повратак Господара нашег Исуса Христа на Земљу.

Генерација у Библији је три трајања.

Први је стар 40 година, али време је већ прекорачено,

Тако да смо и даље имали генерацију од 70 година која нас је довела до 2018. године, а открили смо и да се Исус Христос није вратио у 2018. годину.

Дакле, сада имамо генерацију старо 80 ​​година коју цитирамо у Библији. И ево нам 2028. године.

Користио сам само библијска пророчанства да потражим приближан датум повратка нашег Господа Исуса Христа на Земљу. Нажалост, истраживање ми је омогућило само две ствари.

Први је да пронађемо датум почетка краја библијског времена: 14. мај 1948. У овом стању овај датум нам служи да знамо почетак казне.

Други је повезан са првим, да се казне, након што су започете, не зауставе док се не врати Слави Господара нашег. Штавише, они и даље расту у ритму бола због порођаја.

Због чега вам сваке године откривам да ће наредна година бити гора од оне која је претходила.

2020. година ће бити лошија од 2019. године, а када кажем горе, требала бих рећи ужасно лошија. Јер је 2020. година посебна. Болови би требали бити страшни у свим тачкама. Ја нисам прорицатељ ни видовњак, па вам могу рећи само да ћемо наставити у тами.

Живели смо од 1948. казне Божје. Ово није сенка сумње. Они ће трајати до повратка нашег Господа Исуса Христа.

Иако нисам ни врачар ни видовњак, сматрам да су патње све наше браће и сестара повезане са сотоном. Он удара хришћанство и цео свет са свих страна силом и бесом.

Јад и несигурност у озрачју страха и страха који се односе на исламизам јесу дневници многих Браће и сестара, који се морају све чешће суочавати са свим временским неприликама и катаклизмама, снажним и погубним.

Да, живимо црне дане и живећемо поново.

Зашто Бог дозвољава таквим злочинима да плачу док се неки људи одричу вере и цркве коју негативно критикују.

Желим да вам у овом чланку донесем мало радости и наде, јер је дан повратка нашег Господа заиста близу.

За оне који прате мој блог и ви сте многи широм света, чак и ако у последње време приметим стварно смањење посећености, даћу вам једно од мојих истраживања које могу да урадим ако још увек не дам себе права нада за све оне који чекају сретан догађај повратка нашег Господа Исуса Христа.

Како нисам могао да нађем довољно прецизности у библијским пророчанствима о последњим тренуцима крајњих времена, почео сам да их тражим у небиблијским пророчанствима, али довољно веродостојним да их узмем у обзир.

Стога сам вам већ дао пророчанство Блажене Дјевице Марије сачињене на југу Француске у малом планинском селу близу Италије, « ла Салетте », за двоје мале дјеце.

У овом пророчанству, једини пут у својим указањима, Блажена Дјевица Марија говори деци сва казнена дјела из 1864. године када се Исус Христ вратио на Земљу. Невероватно је, али све је ту. Коначно је готово све недостајало елемент „година повратка нашег Господа Исуса Христа“,  а у другом пророчанству се мистериозно појавило „Пророчанство о Папама“ и пронашао сам основне елементе који ће нам омогућити да разумемо последњи тренуци крајњих времена пре повратка Господа Исуса Христа.

Ова два пророчанства која се појављују у видео записима у чланку, позивам вас да их гледате изнова и изнова како бисте заиста ушли у то јер је све ту.

Знајте да се неки важни догађаји морају догодити прије повратка нашег Господа Исуса Христа.

Прво, Блажена Дјевица евоцира папу који је нападнут у своје дане « дакле Јована Павла ИИ » и да он и његов наследник неће видети тријумф Божје Цркве « владање Исуса Христа на Земљу. Дакле, под влашћу папе Фрање биће повратак Исуса Христа, али то такође значи и да све док је папа Бенедикт КСВИ жив, Исус Христ неће бити назад .

Али Блажена Дјевица такође каже да ће Црква бити засјењена пре повратка Исуса Христа, а детаљи које она даје овог тренутка одговарају времену у којем живимо. Стварно вас позивам да погледате видео бићете у гузици. Уверавам вас, тако да појашњења Блажене Дјевице Марије вичу истине које живимо.

Док гледате видео, запамтите највише од свега да смо сви грешници и сви желимо опроштења Исуса Христа, али Исус Христ жели и да се покајемо за своје грешке и исправимо свој живот.

Све до повратка Исуса Христа, Земља ће бити у тами, ратови, биједе, насиље, катастрофе, наставиће да нападају невероватном силом и насиљем све народе на Земљи, али нарочито хришћанство.

Важно је да помажемо једни другима и да се молите јер ће дани и ноћи бити веома тешки. Али постоји у свим тим неизбјежним несрећама, свјетло наде за сву нашу Браћу и сестре и за све оне који ће доћи Исусу Христу.

Према папином пророчанству, папа Фрањо је последњи папа и, у сваком случају, крај папинства који се прорицао за 2027. годину.

Из Блажене Дјевице Марије знамо да је Фрањо посљедњи папа и да ће видјети тријумф Божје Цркве.

Знамо из Пресвете Дјевице Марије из овог пророчанства које потиче из 1846. године да ће црква бити помрачена много прије повратка Исуса Христа и да ће црква кад нестане бити пророци Хенох и Илија који ће проповиједати љубав Божја и повратак Исуса Христа за његово владање 1000 година. Али пре ова два пророка сви стражари, апостоли последњих времена, проповедали ће Реч Божју и повратак Исуса Христа.

Мало је на мом нивоу оно што радим десет година. Током ових десет година био сам убеђен да ће се вазнесење Цркве десити непосредно пре повратка нашег Господа Исуса Христа. Али ако грешим, можда ће то бити 2020., седам година (тако да је на почетку седме недеље пророк пророк Даниел) пре повратка Господа Исуса Христа, што ће се догодити киднаповањем Црква.

Не знам у које доба године ће се отмица догодити, иако се током ноћи са суботе на недељу од 19. до 20. септембра 2020. године мало нагињем трубачком фестивалу . Коњички фестивал те године на два дана Господа јеврејског народа и хришћанског народа.

 

Бог вас благословио и водио у овој тами док се не избавите.

Не заборавите да погледате ове видео записе неколико пута како бисте их потпуно разумели.

победник

 

 

Истинита порука Девице Марије Салети (19. септембра 1846.)

 

 

Пророчанство папа | Документарни 2016

 

 

Прича светог Павла изван зидова

Треба напоменути да папа Фрањо заузима последње расположиво место!

 

Листа 265 папа од Петра до Бенедикта КСВИ

хттп://персо.нумерицабле.цом/габриел.флорицицх/саинт-оуен/пагес/и-листа_папас.хтмл

 

победник


%d blogueurs aiment cette page :