Третата светска војна – Денот на гневот Божји – враќање на Исус Христос – apostates ДОЛУ маски-МИЛЕНИУМ

Крај тајмс

Денес вера во Исус Христос е за жал се повеќе ретки. Сепак неговото враќање се доближуваат.

А глобален конфликт зема форма од ден на ден и тоа е тоа конфликт што нè одвојува од Исуса Христа!

Ситуацијата е уште посериозна отколку Верата не расте, но наместо тоа се собира во светот!

sentinelle3

Исус Христос е мојот рентабилност

ДОЛУ маски

.

Исламот

Голем дел од светот беше заведена од « ислам » и уште што злосторства и ужасите извршува, секојдневно, во името на Бога од страна на исламисти.

Како овие злосторства се excitions, ампутации, stonings се уште се посветени денес во името на Бога според законот наводно религиозни « шеријатот ».

Со сета почит дека ние должиме на муслиманите за страст тие имаат во верата, тие избраа да стигнат до Бог, ќорсокак патот« ислам ».

Исус Христос, дека исламот во својата голема измама сепак признати како голем пророк, рече  » Јас сум Патот, Вистината и Животот, никој не доаѓа при Татко Ми, освен преку Мене. »

Сепак, голем број христијани се маченичка смрт, нивните изгорени, жени силувани пред своите сопрузи и конечно извршува со сите нивни семејни куќи, цркви осквернавени, вандализирани и изгоре!

Сите овие ужаси, сите овие злосторства и сите овие кривични дела се извршени од страна на исламисти во името на Бога!

Дури и меѓу самите исламисти « шиитите и сунитите » мразат и се постојана војна.

Исламот е одвратно што предизвикува голема беда на Земјата за милиони смртни случаи!

Како може некој да верува за момент дека исламистите се верни на Бога и неговото учење!

Но, од каде за исламот настава Десетте заповеди таблети на законот што Бог му ги дал на Мојсеја!

Во реалноста Исламот зборува за љубов и мир, но со оружје во рака!

Јас предупредуваат сите муслимани на патот тие го одбрале да се дојде до Бога.

Се држат настрана од сите на Исламот, бидејќи исламот е одвратно што води кон пеколот.

Дојде до Исус Христос, ако сакате да биде спасен.

Да се ​​биде муслиман е исто така, прифати исламот, нејзините ѕверства и злосторства.

Отвори ги очите!

Ние сме на крајот на времето.

Престане да биде робови!

Бидат слободни мажи и жени!

Бог ни дал слободна волја, тоа не беше дека ние се согласуваме да станат робови!

Само Луцифер сака Божје создание « Човекот » станува роб!

Дојде до Исус Христос, тоа не е премногу доцна!

Исус ги сака сите нас, без разлика, и наскоро тој ќе донесе неговата црква и можете да бидете дел од!

Сега ги прифаќаме оваа испружена рака на љубовта, преку Исус Христос, единствен син на Бог.

Атеистите

Атеистите

Вие не верувате во Бога и затоа многу помалку неговиот единствен син Исус Христос.

Ве повикувам да размислуваат за универзален закон на универзумот

Она што е потребно да се создаде едноставен за пиење стакло

Материјалот во овој случај песок

Енергија во случај на топлина за да се претвори песок во стаклена паста

Простор да содржат стакло во овој случај, бидејќи нашиот универзум ако универзумот не беше, ништо не би се направи!

 Треба без потреба за било што повеќе не постои потреба да се напие што го оправдува создавање на стакло.

креативни стакло случај bossetier.

Значи почнувајќи од овој универзален закон, кој има создадено над тоа нешто во сета своја убавина, своја разноликост и сјај« животот! « 

Веруваме дека животот ќе се направи сам е, исто така, паметни да се верува дека месото автоматски ќе се трансформира од страна на неговиот распаѓање во отрепки и потоа лета!

Тоа е неможно за животот да постои на свој без творец.

Овој универзален закон е најдобар доказ.

Останат атеисти и покрај доказите од креаторот на сите конечни нешта е одличен глупост.

Франк- ѕидари

MACON франк

Тоа размислување, логика, анализа и истражување на научни објаснувања за сè, сте дошле да се разбере универзален закон погоре, таму беше нужно големиот архитект на универзумот.

Мудроста што ќе донесе во сенка водич човек.

Вие, кои ја откриле и го најде Бога.

Уште од гордоста, ќе одбие, бидејќи вие не сакате нешто што не го разбираат!

Вие сте како ноеви кои закопуваат своите глави во песок да не се види опасноста.

Така што и покрај својата интелигенција, и покрај вашите откритија, и покрај својата мудрост, и покрај сите докази за постоењето на Бог, и покрај сите библиските пророштва веќе направени, вие се истрае во негирањето на докази за постоењето на Бог, нашиот Создател.

Јасно е дека тоа е полесно да се остане научни и да признаеме она што го гледаме, дека ние може да го допре и да се разбереме!

Но воздухот не е опипливо или видливи во нивната природна состојба. Сепак, тоа е од суштинско значење за животот!

Единствениот доказ за постоењето на воздухот што се користи да се разбере дека таа постои и е неопходна!

Така е тоа за Бога. Вие не може да ја видите или допир, но сепак доказ за неговото постоење е очигледно, вистинска и бескрајна.

Пазете се, исто така, моите браќа градители, во потрага по вистината дека не води кон Бога доведе до неговиот бунтовен ангел на светлината, Луцифер.

Ако не признае Бога како големиот архитект на универзумот, тогаш вие не може да се признае овој сајт ненамерно Луцифер!

Ако одите на овој пат, ќе стане « Илуминатите » , ќе бидат известени од страна на ангел на светлината Луцифер, кој ќе се заслепени од патот на вистината и ќе биде негов лаги и измама.

Кои сакаат да се погледне научно постоењето на голем архитект на универзумот друг освен Бог го изгубите!

Стоп за твојата гордост и смирен стане повторно!

Ние сме на крајот на времето и наскоро сите ќе бидат откриени преку Исуса Христа!

Па бидете трпеливи!

Ако се уште сакаш да се обидеме да разбереме Бог, потоа да се погледне за  »  потреба «   , што доведе Бог да создаде човек!

Јас сум заинтересиран во своите мисли на тоа!

.

Илуминатите и сатанистите

Наскоро и тоа многу брзо да можеме дури и знаат дека Исус Христос ќе се врати,

Вие сте убедени дека Луцифер е оној кој го држи вистината,

Од создавањето на светот Бог го лажел за човекот и сака да одржува состојба на роб Едем.

И тоа е Луцифер, кој го издаде човек од ова ропство!

Вие сте сигурни дека Луцифер Исус Христос ќе пораз во конечната битка на Армагедон!

Вие сте сигурни дека црквата на Исус Христос ќе биде празна, бидејќи членовите на неговата црква се корумпирани и се откажа од верата!

Вие сте сигурни дека ќе се подигнат од страна на Луцифер да стане полубогови под неговото владеење

Вие сте сигурни дека оние кои сакаат да останат верни на Исуса Христа, ќе се ловат надолу и убиени пред враќањето на Исус Христос!

Вие сте сигурни дека мажите ќе го убие во братоубиствената војна што доведе до конечна војна на Армагедон.

Ви велам во вистината, Христос е љубов и љубовта на вас, како можете да достигне до ве спаси од канџите на Луцифер.

Тоа не е премногу доцна, но наскоро таму ќе биде плач и крцкање со заби.

Длабоко во себе, знаеш дека Исус Христос има вистинска црква и покрај искушенијата кои се повеќе силни

Длабоко во себе, знаеш дека Исус Христос ќе пораз ќе се врати и ќе бидете сите осудени на вечна смрт!

Ајде! Се разбудам! Се врати на вистинскиот пат кој води до Бог!

На тој начин е Исус Христос, не постои друг и го знаеш тоа!

Луцифер е измамник, измамник и лажго е илузионист, чија цел е да се уништи Божјото создание « човек » од редуцирајќи го на робовладетелска држава. вклучувајќи ве и вас!

Луцифер сака да Вечноста, за одмазда, да му наштети на Божјото создание « човек »

Бог ни дал « слободна волја »  , па ако човек се согласува да оди на Луцифер и служат, тогаш Бог не интервенира!

Тоа е она што дава впечаток дека Луцифер ќе го порази Исус Христос!

Но не сте во право и јас се чувствувам жал за вас!

Твојата грешка ќе ве доведе до пеколот засекогаш.

Христијанството

До сите браќа и сестри во Христа, немојте да мислите дека самиот факт дека бил крстен како дете нè прави членови на Црквата на Исус Христос!

Ве молиме да не мислам дека едноставно верувајќи во Бога доволно за да се влезе во царството небесно.

Ве молиме да не мислам дека самиот факт што сум Кристијан доволно дека нашите имиња не се избришани од книгата на животот.

Исус Христос сака неговата црква победници, силни суштества, топли и страстен во верата!

А сепак ние се поделени во многу цркви!

Исус Христос ни сака да ги почитуваат Божјите заповеди.

Сепак, страста и хомосексуалноста станаа вообичаени и световниот во христијанството вклучително и во vicars на црквата.

Исус Христос ни сака да биде горд да биде христијани, ние ги укине нашите глави, додека преостанатите смирен.

Сепак, себичност, индивидуализам, егоцентричност, станаа вредности за многу браќа и сестри.

Исус Христос, единствениот син на Господ го прифатил Неговата љубов за нас да дојде на земјата пред две илјади години, страда и умре на крстот за прошка на нашите гревови.

Оваа бројка расте од почетокот на третиот ден, тој замина да ви приготвам место во куќата на неговиот татко.

Сепак благодарност е толку слаба во текот на овие две илјади години криминал сме посветени не!

Исус Христос нè научи и ние го сакаме за овие две илјади години чекање, ние го сторивме солзите и крвта на многу невини!

За време на неговиот три години на проповедта и по Неговото воскресение, Исус Христос им рекол на своите ученици дека ќе се вратиме « Ние Црквата » на крајот на времето.

Тој рече дека она што ќе биде знаци на крајот на времето и предвесник неговото враќање.

Јасно е дека живееме веќе неколку години знаци на крајот на времето и враќање на Исус Христос.

Сепак, голем број христијани вртат грб на Исус Христос со глума како да библиските пророштва и знаци на неговото враќање нема да се исполни.

Многу од нашите браќа и сестри биле повикани, но за жал поглед на отпадништво толку важно овие денови, неколку од нашите браќа и сестри ќе бидат избрани!

Се разбудам моите предмети сакана браќа и сестри во Христа!

Ова е за простување на гревовите дека Исус Христос дојде да страда и умре на крстот пред две илјади години.

Ова е љубов, за да нè спаси и да ни го даде дарот на вечноста што нашиот Господ Исус Христос наскоро ќе го отстрани неговата црква.

Оваа е да се даде уште една шанса на оние кои не ќе бидат отстранети и кои го преживеале денот на гневот Божји, нашиот Господ Исус Христос ќе се врати со Својата црква да владее на земјата за илјада години.

На денот на Божјиот гнев мора да се одржи помеѓу занесот на црквата и враќање на Исус Христос на земјата за неговата илјадагодишната владеењето.

Молете мојата сакана браќа и сестри, молете се на Бога за спасение на нашите души.

Молам дека Бог се протега раката над нашите глави да нè заштити од гневот што е притискање на светот многу наскоро!

ЕВРЕИТЕ

Избран од Бога од почетокот на светот луѓе, вие постојано се сврте настрана од Бога, кога и тешка казна нив им се случи за неколку генерации.

Но Бог никогаш не му го свртел лицето од вас, казната е секогаш на висина на љубовта која Бог има за вас.

Вие сте единствените луѓе во светот да ги имаат сите свои корени од почетокот на време!

На 14 мај 1948 година, со создавањето на државата Израел, те видов твојот последен санкција укината од страна на Бог, што ќе ви овозможи да се вратат да живеат во Израел, светата земја на вашите предци

И повторно, не сте заблагодари на Бога како што треба, затоа што еднаш само едно малцинство избра да го направи она што Бог заповедал, « враќањето на еврејскиот народ во Светата Земја. »

Бог покажа дека, сепак, тој стои зад создавањето на државата Израел.

Создавањето на државата во еден ден од страна на ОН.

Благослов на пустината процвета и со оглед на нови овошни,

Па дури и необјаснива победа во шестдневната војна

За жал, уште еднаш ќе мора да сакам најмногу склопот на ниво на OR и се занесе во страста и хомосексуалност

Покрај работата на некои рабините за вас повторно откријат Бог и неговата моќ, а вие се уште постојат во истата милениуми грешки поклонувањето на златното теле и препуштање во страста и хомосексуалноста. Дури одат дотаму што да се организира  « геј » во Ерусалим, свето и благословено од Господа Земјата!

Ова е одвратно!

Вие сеуште продолжи до крајот на времето да се оправда повеќето грозоморно злосторство на сите времиња имаш обврски треба да се осуди на смрт, пред две илјади години, Месијата « Mashiach » кој дошол да донесе љубов и мир на Земјата според пророштвата на првиот завет, ова Месија е Исус Христос!

Се разбира, штетата е веќе направено, и ништо не може да го промени тоа. Сепак, фактот на признавање грешки им овозможува на човекот да се движиме напред на вистинскиот пат кон Бога.

Ова признание на грешка некои Евреи веќе имаат направено и тие се внесуваат во црквата на Исус Христос.

Во сите други Евреи, рабини, трговци, банкари и луѓе, Исус Христос сеуште има тенденција рака, може да ве приграбуваат.

Сте биле избран народ, Бог сака вие и вашиот пример на животот дека сите мажи се дојде до него.

Ти го направи распнат Исуса Христа, тоа беше вашиот Месија « Mashiach » од криминал вие сте избран народ, поради тоа што го негира тоа беше испратен од Бога!

Новиот избран народ е оној кој дојде до Христос да биде дел од неговата црква.

Можете исто така еврејскиот народ, исто како што муслиманите не заборавајте на зборовите на Исус Христос

 » Јас сум Патот, Вистината и Животот, никој не доаѓа при Татко Ми, освен преку Мене. « 

Вие не може да се каже јас не знаев!

Да биде смирен, признавам грешките на вашите татковци, молете се за нивните души и да дојде до Исус Христос, ако сакате да биде спасен.

АНОНИМНА

Вие сте бунтовници против диктаторскиот систем кој го уловил на земјата, вашите позиции да се изложуваат на злоупотреба на нашето општество и нашата цивилизација би можело да биде дејствија кои го величаат Бога.

За жал, тоа не е така! Ќе остане анонимен и да дејствува во сенка!

За вас исто така е време да се стави на маски!

Се осмелуваат да ја каже вистината на светлината на денот, затоа што вистината е доволно само по себе и нема потреба да бидат откриени реакционерство!

Довербата во Бога и во Исус Христос и да дејствува како слободните мажи и жени да го пријавите злоупотреба. И ќе направам за слава на Бога.

Се сеќавам дека кога пресудата ќе дојде, ако го вашето име не е запишано во книгата на животот, ќе биде осуден!

Кога ангелот ќе се постави прашањето што е вашето име!

Што ви одговорам и покрај сите активности кои сте ги направиле во сенка размислување акт за Слава на Бога!

Анонимен! Не знам! Ќе биде одговор на ангелот.

Да му служи на Бога е да се делува во светлината на денот!

Да му служи на Бога е да се пазиме заповедите Негови!

Да му служи на Бога е да ги позајмите, начинот на кој ние привлече Исус Христос!

Да му служи на Бога е да се биде смирен!

Бог служи, исто така, запознавањето на светот на брза враќање на Исус Христос, така што секој може да се подготви својата душа и својот живот во оваа славна враќањето на нашиот Господ Исус Христос на земјата.

Luciferian, и банкари крадците

пари

Вие, кои доведоа светот во најтемните бездна,

Вие, кои се насладуваат на телото на социјална сиромаштија,

Вас, бидејќи на тој безброј семејства се фрлени на улица,

Вас, бидејќи на човекот кој војувал против својот брат,

Вас, бидејќи на тој човечки вредности се спушти во олук,

Вас, бидејќи на тоа што толку многу солзи тече од очите на децата Божји,

Вас, бидејќи на човекот кој води живот на ропство,

Вас, бидејќи на тоа дека милиони луѓе се принудени егзодус!

Вас, бидејќи на кои Божјиот гнев ќе се случи на Земјата!

Немаш срам,

Не можете жалам,

Немате проблеми,

Дали ви се имуни на сите овие зла ќе предизвика!

Дали сте горди да се служи со ревност вашиот Учител Луцифер!

Од моето срце, јас ве покани на молитва и покајание, затоа што, Исус Христос сеуште има тенденција рака.

Од својата голема љубов, тој може да ви прости, бидејќи она што е важно на Исус Христос, тоа е вашата иднина, а не за минатото.

Сите ние сме грешни пред Бога и никој од нас на земјата може да се пофали да заработи место во рајот. Само љубовта на Исус Христос може да ни помогне да одам таму!

Тоа е причината зошто мојата сакана браќа и сестри пред Бога доаѓаат многу на Христа да биде спасен.

Крајот пати

Како што објаснив и натам преку во мојот блог:

https://victorpicarra.wordpress.com/

Сигурно сме на крајот на времето, пред да се врати на Земјата на Исус Христос за илјадници-годишно владеење.

Ние сме на крајот на времето не затоа што многу се зборува на нет, се разбира, но бидејќи Исус Христос го објави своето враќање на апостолите многу знаци и пророштва мора да бидат исполнети до крајот на времето.

Надвор, јасно е дека ние се случува преку овој период на исполнувањето на пророштвото од 14 мај 1948.

Исполнувањето на овие пророчки знаци е направен експоненцијално, така да се каже, прво полека, а потоа побрзо и побрзо и погласно!

Исус објасни дека неговото доаѓање ќе биде како во болки на породувањето!

Оваа слика е исклучително добро прилагоден на околностите 

Јас не одам во текот на различни знаци на предупредување дека ќе ги најдете во блог, но постои еден кој ќе биде примамлив од населението земјата беше проценета на 500 милиони во времето на Исус Христос, има две илјади години.

Во 1950 година населението на Земјата е луѓето две милијарди петстотини милиони, што претставува зголемување од два билиони луѓе во две илјади години.

Од 1950 година населението на земјата се зголеми во 2012 година до седум милијарди луѓе, експоненцијален пораст од четири и пол милијарди луѓе во само шеесет и три години!

Тоа е неверојатно, но фактички!

Тоа е иста за сите други знаци, земјотреси и други катастрофи, експоненцијална крива е со иста големина! Кривата дури, стана речиси вертикална!

Ние треба да се разбудам! Ова е важно!

Лично тоа беше во 2009 година дека се разбудив и сфатив што се случува « исполнување на пророштвата на враќањето на Исус Христос »

Се разбира, јас се обидував да се разбере за да дознаете повеќе точно кога Исус Христос ќе се врати на Земјата.

Исус Христос најави од една страна дека никој не знаеше денот или часот на неговото враќање, и исто така ни даваат доволно точни знаци да барате и да се најде време и се доближуваме поблиску до датум на враќање во слава.

Добро е да се знае за времето на неговото враќање во почекаме и да го прослават неговото доаѓање. Како чекаме, го славиме доаѓањето на некој близок, гледање и надевајќи се дека неговото пристигнување во секој момент и секоја предвесник на неговото враќање.

Секој ден што поминува знаци и пророштва се исполнети,

Во моментов само три знаци се водат за исчезнати,

Откривањето на Антихристот,

Реконструкција на храмот на Соломон во Ерусалим  

Последните светска војна мора да престане Исус Христос при неговото враќање .

Јас се објасни мојот скептицизам во блог за завршување на обновата на храмот на Соломон.

Верувам дека реконструкцијата на Храмот на Соломон нема!

Има секако ќе биде нов храм во Ерусалим, нема сомнение, но дека иднината храм ќе биде небесниот Ерусалим.

Како и за сквернавење на Божјиот храм во Ерусалим одамна тоа се случи со изградбата на на  џамијата Ал – Акса наместото на храмот на Соломон.

Исламот, од страна на  џамијата Ал – Акса, седна на престолот на Бога.

Сепак, може да биде нов сквернавење се уште се случува наскоро!

Денес, ние се види дека на Блискиот Исток е запалена.

Во последно време ова е Египет, која дојде во процесот што доведе до граѓанска војна од најлош вид! Војна на религијата!

Луѓето повеќе не сакаат религиозни фанатици да ја води земјата!

А глобален конфликт е се повеќе се смета и само Бог знае што ќе се случи во овој дел на светот.

Тоа остава, според мое мислење, само две важни знаци да бидат исполнети пред враќањето на Исус Христос.

Ова е откривањето на безбожникот « Антихрист »

И третата и последна светска војна, чии библија вели дека е екстремен, но кратко.

Мислам дека тоа беше во текот на овој конфликт, кој дојде да мине времето од денот на Божјиот гнев!

Јас не сум пророк, па јас може да биде во ред и тоа не е во фактот би прв пат во блог.

Да згрешат е човечки!

Но по анализа и размислувања, тоа може да биде дека враќањето на Земјата на нашиот Господ Исус Христос е помеѓу14 и 15 Септември 2015 .

Но, јас може да биде погрешно повторно!

Ова е датумот не е далеку и ние наскоро ќе се постави.

Но, ако сум во право, таму е малку време за сите да ја подготви својата душа и својот живот, за враќањето на Исус Христос.

ОТСТРАНУВАЊЕ  НА ЦРКВАТА

Пред враќањето на Исус Христос, тој мора да ги извршуваат многу важни пророштво е отстранувањето на црквата!

Мислев дека пред некое време дека на занесот на црквата ќе се случи седум години пред враќањето на Исус Христос во почетокот на страдањата.

Според тоа, претставува дополнително знак на славното враќање на Исус Христос.

Но мислам дека ова е грешка, затоа што Исус Христос е љубов, и тој ќе направи се што е до последен момент да им даде на секој шанса да се дојде до него и со тоа да биде дел од неговата црква.

Така датумите на 14 и 15 сеп 2015 би можеле да одговараат на занесот на црквата, а не враќање на Исус Христос, на Земјата физички.

На враќање ќе се одржи некое време по време на кој човекот е беспомошен и изгубени!

Па занесот на црквата не е во мое мислење знак на враќањето на Исус Христос, но составен дел на ова враќање, иако по пристигнувањето малку порано.

Јас не најде докази во Библијата која се наведува точно кога страдањата треба да се одвива на занесот на црквата.

Сепак, во Матеј глава 24 стихови 30 и 31 да се сугерира на собирот на новоизбраниот на небото.

30 Тогаш знакот на Синот Човечки ќе се појави на небото, сите племиња на земјата заплачат и ќе Го видат Синот Човечки како доаѓа на небесните облаци, со сила и голема слава.

31 И тој ќе ги испрати Своите ангели со силен труба повик, и тие ќе се соберат Неговите избраници од четирите ветра, од едниот крај на небото до другиот.

Така и верата да не информирате во времето на занесот на црквата.

Ми се чини да се биде овде во овие два стиха (30 и 31) на масовно собирање на сите новоизбраниот кои се прочистени во голема болка, посебно во текот на денот на гневот Божји, тие ќе бидат отстранети во небото да го придружува на враќањето на Земјата на Исус Христос.

Овие се политичари, кои мислам дека треба да живеат во милениум, во небесниот Ерусалим.

Другите останаа на земјиште, кои не биле избрани да ја придружува на славното враќање на Исус Христос, се оние кои ќе, мислам, и понатаму да прочисти време на владеењето на Исус Христос « Милениумските »

Но мора да постои, сепак, мислам, пред Божјиот гнев, за отстранување на црквата во страсната вера, кои го формираат оние кои се подготвени.

Ние има увид на овој индиректен отстранување во Матеј глава 24 стихови 15-24

15 Затоа, кога ќе видите мерзост на запустението, зборува од страна на пророкот Даниел, стои во свето место, нека, кој чита разбере!

16 Потоа да ги споделите кои се во Јудеја бегаат по горите

17 Нека кој е на покривот не слезе да се земе она што е во неговата куќа

18 и кој е на терен да се врати назад за да ја земе неговата наметка

19 Горко нив кои се со детето и на оние што им даде си го цица во тие денови

20 Молете се вашето бегство да не биде во зима или во сабота

21 Зашто тогаш ќе биде голема болка дека Он е од почетокот на светот до сега, и никогаш нема да биде

22 И ако тие денови беа скратени, без месо биде спасен: но заради избраните тие денови ќе бидат скратени

23 Ако некој вели дека за вас, тука е Христос, или ете таму, не верувам

24 Зашто ќе се појават лажни христоси и лажни пророци, и ќе покажат големи знаци и чуда, за да ги измамат, ако е можно, и избраните.

Овие стихови покажуваат дека пред враќањето во слава на Исус Христос, тоа мора да се случи во свето место « Ерусалим или Рим » навредливи и од пустелијата како што никогаш не сум видел во историјата на човекот и како ќе има повеќе века!

Се разбира дека портата е отворена за шпекулации, за пустелијата Земјотреси, итн атомска бомба …

Како навредливи, мора да биде многу лош сквернавење на Бога!

Овие злосторства се наоѓаат возводно од собир на новоизбраниот во глава 24 во стихови 30 и 31 од Евангелието на Матеј.

Ова е време од денот на гневот Божји или мора да прочисти христијаните не беа отстранети со црквата на Исус Христос.

Забележите дека во стих 24, ќе има измама, чуда, и лажни пророци, но тоа веќе не е можно да ги измами на избраните.

Ако тоа не е можно да поднесе жалба е тоа што тие се отстранети.

Оние кои се избрани се оние кои не ги спречи кои се мртвите во Христа и кои ќе бидат воскреснати.

Сите заедно, тие ќе бидат обработени и отстранети во небото и ќе Затоа вечен живот.

Тие, исто така, ќе се врати на Земјата со Исус Христос, но пред тие да присуствува на свадбата на небото на Јагнето ќе биде вечен завет дека ќе Исус Христос со Својата Црква отстранети.

Оваа црква ќе бидат обединети за вечноста со Исус Христос!

Ова е црква која можете да сите се уште да биде дел ако сакате да зацрвстувањето вашиот живот со одржување на Божјите заповеди и да се покае за сите ваши злодела, барајќи од Божјата прошка за сите твои гревови, се крсти со вода и со поставување Исус Христос преку молитва да ти биде спасител!

Ова е мал напор да добие вечен живот без да одите низ страдање и смрт!

Ова секако ќе биде последен пат пред гневот на Бога дека ќе се случи занесот на црквата.

ДЕН НА Божјиот гнев

25 Ете, ви кажав однапред

26 И така, ако што велат тие за вас, ете, тој е во пустина, не одат таму: ете, тој е во собата, не верувам

27 Зашто, како молња доаѓа од исток и светка до запад, така ќе биде и при доаѓањето на Синот на човекот

28 За гдето трупот, таму орлите ќе се соберат

29 Веднаш по страдањата во тие денови, сонцето ќе потемни и месечината нема да даде светлина, и ѕвездите ќе паѓаат од небото, и силите на небото ќе се разнишаат

Овој ден на гневот на Бога е повеќе или помалку долг период по занесот на црквата, за време на кој Бог ќе дојде на земјата и човекот, многу катастрофи (катастрофи на сите видови на копно и во ова небо на позадина на Втората светска војна и лов христијани)

Ова е период кога човек е изгубена и збунета!

Тоа ќе биде многу тешко да се остане верен на Христа и на Бога!

Непосредно пред овој период од денот на гневот Божји треба да биде Безбожен, кој го води човекот кон несреќата на глобалната конфликт.

Некои пророштва покаже во текот на гневот на три дена и три ноќи на темнината во кој секој мора да се молат и да не се напушти домот од страна на затворање врати и капаци.

Тоа е тешко да се разбере кога, како и она што катастрофи со кои се соочуваме во текот на овој период од денот на Божјиот гнев.

Единственото нешто што може да се разбере е дека овој период на Божјиот гнев ќе биде само по отстранувањето на верните и страстен вера во црквата.

Сепак, кога ќе се соочат со овие тестови, ние ќе бидат водени од страна на пламен на нашата вера да нè води низ мракот.

Ние мора да се сеќавам да имаат сила да се движи напред во темнината, дека овие катастрофи и болки Ова се последните бариери кои нè дели од враќањето на Исус Христос за илјадници-годишно владеење.

Нибиру

Старата змија галактички морињата, Нибиру, сепак е важен знак за крајот на времето,

Видовме доаѓаат од таму, таа помина низ овде, таа ќе се врати таму, па дури и таа отиде таму …. !

Всушност, постојат докази, планетата Нибиру, е голем црн сфера, многу поголеми од нашите добри стари Земјата, тоа навистина постои и се движи во Сончевиот систем по волја.

Ова не може да се направи, сепак, без да предизвика големи нарушувања во гравитационото и електромагнетни полиња на планетите.

Можеме да видиме на ефекти за неколку години во сончевиот а секако и на Земјата систем.

Оваа сфера во зависност од неговата позиција е одраз на сончева светлина и дава впечаток на втор сонцето во сончевиот систем.

Официјална информација е, се разбира речиси непостоечки на оваа тема!

Тука е видео докази за она што го велат во статијата дека сум го напишала на црниот сфера.

Линк до мојот напис  :

Нибиру 2012 Откровенија апокалиптични

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_y6iZpFlqyQ # на = 45

Ова видео е феноменален, сончевиот телескоп на НАСА покажува видлива црна сфера повеќе од 80 часа на периферијата на сонцето и сонцето се поврзани со eddies, за повеќе од пет часа.

Се чини дека црна сфера ќе биде полн со енергија на сонцето!Ова е неверојатно! А сепак тоа е фактичка!

Вселенски бродови се видливи и околу сонцето за ова видео.

Илјадници летало се видливи насекаде на планетата.

Овие вонземски настани секогаш се случи на Земјата и на друго место можеме да најдеме многу многу траги на планетата

Во една пештера во близина на Valcamonica Италија постојат старите рок репрезентации околу 10.000 години, повикувајќи се на Космонаутите шлемови.

Линк  http://nimbus2007.perso.sfr.fr/presence_des_% 20E.T._% 20.htm

Вие разбирате дека нашите земни науки е никаде во близина оние од овие суштества.

И повторно се разбира нема коментар во Франција!

Медиумите и судството тешко на Бернард Tapie очигледно многу повеќе се заинтересирани во медиумите и јавното мислење дека судбината на човештвото!

Ние мора да разберат дека физичкото враќање на Исус Христос мора да биде материјално на Земјата, небесниот Ерусалим не е мит, но вистински град од просторот, што ќе слета на Елеонската Гора.

На големи знаци на небото ќе секако наскоро судири меѓу армијата на Исус Христос и дека на Луцифер!

Овие борби нема духовна туку материјал!

Веднаш по отстранување, ние ќе заслепени од толку многу светла, толку чуда, толку многу чуда, со кои ние мислиме дека Христос го отстрани неговата црква во небото, но тој остана скриени во земјата со неговиот избран.

Тоа нема да се случи, црквата ќе бидат отстранети во небото за да бидат сведоци на Исус Христос на свадбата на Јагнето.

Ова е местото каде стиховите 25-29 од Евангелието на Матеј Глава 24

25 Ете, ви кажав однапред

26 И така, ако што велат тие за вас, ете, тој е во пустина, не одат таму: ете, тој е во собата, не верувам

27 Зашто, како молња доаѓа од исток и светка до запад, така ќе биде и при доаѓањето на Синот на човекот

28 За гдето трупот, таму орлите ќе се соберат

29 Веднаш по страдањата во тие денови, сонцето ќе потемни и месечината нема да даде светлина, и ѕвездите ќе паѓаат од небото, и силите на небото ќе се разнишаат

Р ETURN на Исус Христос на земјата за неговото владеење на илјада години 

Што ќе се случи за време на која враќањето на Исус Христос!

На прв поглед, притисни на Phew релјеф, страв, а потоа и радост ќе биде на сите лица.

Многу нешта ќе бидат уништени во војната кај мажите од војната меѓу демоните и од армијата на Исус Христос, т.н. природни катастрофи, исто така, предизвика многу штета.

Ние ќе го направи она што секогаш го правам кога ќе се погодени од катастрофа, ние навивам нашите ракави и ние ќе ја обновиме нашата градови и градови.

Исус Христос и неговата војска ќе гарантира мир меѓу луѓето.

Религии ќе исчезне, бидејќи сите суштества признае силата и славата на Бог, преку Исус Христос.

Законот на Бога и Неговите заповеди се применуваат и почитувани од сите.

Нема да има право без љубов, како нема да има љубов без закон.

Животот на човекот е продолжен, смрт сè уште постојат, но сто години еден човек е се уште млад.

Животот на човекот ќе биде просперитетна и да се реорганизира компанијата да се прилагодат на Божјиот закон.

Еволуцијата на знаење треба да се направи голем напредок и подобрување на животите на луѓето.

Сите можат да живеат во достоинство и да се развие личен студија.

Исус Христос не се врати на Земјата да се направи робови човек, но да ги отвори очите и да ни помогне развива.

Овој живот на тој начин ќе трае 1000 години, но сепак ќе помине преку смртта за постигнување на вечен живот, бидејќи само на членовите на црквата биле отстранети пред враќањето на Исус Христос на земјата имаат добиено вечен живот во награда за нивната вера.

Мажи што живеат во времето на милениумот, по илјада години владеење на Христос на Земјата, еднаш во искушение од страна на Луцифер да биде објавен по повод ќе биде уште.

Ова ќе биде последната битка

Од една страна, демоните со бунтовен мажи

Од друга страна на армијата на Исус Христос со верните Божји луѓе.

Последните пресуда ќе се случи и затоа земјиште ќе бидат трајно уништени.

Верни луѓе на Исус Христос ќе се здобијат со вечноста и нова земја ќе биде на нивните податоци.

Ова не е пророштво, но логично објаснување на библиските текстови.

Се разбира дека би можело да биде во ред, но не мислам дека е далеку од вистината.

ВАТИКАН

Рим-Италија-патување

Јас не би рекол дека папата е на претставникот на Исус Христос на земјата, а кој ќе биде одговорен само за Исус Христос по неговото враќање.

Од страна на институцијата против Ватикан, јас не сум пречи во блог да им даде на моето мислење.

Оваа институција е нападнати со Satanists и  Татко Габриеле Amorth,  на официјалната Егзорцист на Ватикан вели.

Овие Satanists, исто така, свештениците, бискупите и дури кардинали!

Знаејќи го ова не треба да изненадува дека иако сите важни знаци на враќање на Исус Христос на земјата вршат дневни сепак забележавме длабока тишина на Vicars на Католичката црква.

Полошо, Ватикан инвестира во гигант телескопи да ги набљудуваат сите знаци на небото и да ги набљудува војна на небото меѓу армијата на Исус Христос и Луцифер.

tlscope-Луцифер

Возљубени браќа и сестри се разбудам, животот не е она што се чини, ако продолжи да спие не може да биде спасен од страна на Исус Христос како апостоли на Луцифер сте биле хипнотизирани и тие ќе доведе до некои само како мал оган во состојба на робови на нивниот господар Луцифер.

Ние мора да ги почитува папата, затоа што тој е наследник на Петар, претставникот на Христос на земјата и има одговорност само на Исус Христос.

Но Ватикан е држава и дека државата е многу далеку од љубовта на Исус Христос.

ЗАБЕЛЕШКИ

Ј е мора да го направи јасно дека датумот од 14/15 септември, 2015 година, исто така, може да одговараат на занесот на црквата, бидејќи според еврејската традиција, тоа е, исто така, за време на овој празник на трубите  »  Рош Хашана « младоженецот отстранува неговата свршеница  !

Како и да е овој празник на трубите  »  Рош Хашана  » 2015 се чини дека е датум што одговара на библиските знаци за враќање на Исус Христос, на Земјата.

Во случај на отстранување на црква на 14 или 15 септември 2015, додека враќање на Исус Христос може да дојде подоцна во период од максимум седум години се време на неволи, според пророштвото на Даниел што е повеќе од петстотини години пред Христа.

Јас не кријат дека во овој случај, на човечкото страдање е толку екстремен што тоа е тешко да се замисли дури помоќен отколку што се доживува неволји.

Бидејќи како што можете да видите, сегашната знаци на враќање на Исус Христос е толку силна и толку чести дека безброј луѓе страдаат ужасно секој ден.

На Блискиот Исток е гори, револти, насилство и граѓански војни се беснее.

Надвор знаеме дека состојбите се влошува се повеќе и тоа ќе биде толку лошо кон полошо се до враќањето на Исус Христос.

Затоа е тешко да се верува дека несреќи, катастрофи, глобално уништување, насилство и војни може да се влоши експоненцијално во текот на неколку години 

Во краток преглед, ако 13 септември, 2015 година, црквата на Исус Христос не е отстранета, а потоа на 14 или 15 септември 2015 не може да се смета датумот на враќање на Исус Христос, но потоа може да се смета датумот на занесот на црквата.

Враќање на Исус Христос може да биде лоцирана извесно време подоцна, само по денот на Божјиот гнев.

Тоа е многу тешко да се движиме напред во темнината и неизвесност.

Сепак, се чини дека поглавје 24 од Евангелието според Матеј е хронолошки.

Времето помеѓу занесот на црквата назад физика на Исус Христос се чини кратко.

Во стих 24, црквата е отстранета и Исус Христос се враќа физички во стих 30

Само светлината на нашата вера мора да нè води, се слуша нашето срце и на нашата душа да се движат напред.

Исус Христос бара од нас да му верувате во Неговата љубов да се најде на патот кој води до Бог!

Занесот на црквата мора да се остварува пред денот на Божјиот гнев.

Денот на гневот Божји мора да интервенира по откривањето на антихристот и за третата светска војна кои, исто така чука!

Па штом конфликтот станува јасно, Ве поканувам да ја молитвата за отстранување ќе биде неизбежна

Но, во меѓувреме, трпение, мили мои браќа и сестри во Христа Исуса, на денот на славата на нашиот Господ доаѓа наскоро на Земјата. 

Драги браќа и сестри Aimes и во Исус Христос, железничката несреќа се случи во регионот на Париз, јас те покани на молитва за сите оние кои Господ ги повикува нему и на сите ужалените семејства и под влијание на несреќа.

Јас ве прашам да се моли дури и за оние во светот кои се погодени од несреќа, војна, насилство, природните и човечките катастрофи, глад, жед, инвалидитет, растечката сиромаштија, и  за сите оние мачени семејства , тепани и фрлени на улица.

Бог да те благослови и да Ве заштитиме од темнината што дошле на свет.

Виктор

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.