СУДОТ на инквизицијата потезите ВО ЗЕМЈАТА НА ЧОВЕКОВИТЕ ПРАВА


7742307432_creche Божиќ

 

Франција дал светот на првиот христијански крал на историјата:CLOVIS

 

 

Денес во Франција, земјата на човековите права , стана забрането да се практикуваат на нас-и-обичаи поврзани со христијанството!

 

 

Ова е од страна на судот во име на 99-годишниот закон: Закон за секуларизмот кој sprains од своето основање се многу и различни, особено извршени од страна на државата, често да се промовира малцинства, дека француската држава во самата срж на христијанството со забраната на прославуваат Божиќ на јавни места.

Наводната дело е создавањето на расадник (како и секоја година) во јавна зграда! 

Така заврши градинките, новогодишни елки и други христијански традиции и обичаи на јавни места!

Овие дела се сега злосторства

речиси злосторства !!!!

.dropoff прозорец

Јас не сакаат да влезат во контроверзии што би религии едни против други и против Французите во друг.

 

Но, секој има право да побара ова прашање « , кои се придобивките од оваа борба против христијанството! Дали дури и лифт

 

Постојат морални, општествени, социјални, културни и религиозни, кои се врховни и дека ние немаме право да ги споделите со игнорирање!

 

Франција на игуменот Пјер има великодушно ги отвори своите раце на сите оние кои имаат потреба и сите неактивен Франција и во целиот свет да бараат подобар живот во земјата на азил и човекови права!

 

Франција во легендарниот великодушност беше глобалната репер, рај, слободна, секуларна и независни.

 

Таа никогаш не го негира неговото минато, неговиот републикански вредности ниту неговите јудео-христијански корени.

 

Горе-казнување за делата сторени од претходните генерации.

 

Денес по сила на закон , и пресудата достоен на инквизиторскиот суд, го негира своите корени и во самата срж неговите христијански деца.

симнувањеОлимп дигитален фото апарат

Ние, исто така може да се забележи дека речиси сите Calvaires веќе недостасува нашите раскрсници.

 

Што камбани стане молчи

 

Тоа училиштето празници и празници христијани промена на нивните имиња.

 

Денес на Инквизицијата пресели по сила на закон и во самата срж на христијаните во Франција!

 

Што најсилен знак за да се разбере дека живееме отпадништво ја подготвеноста на враќањето на нашиот Господ Исус Христос.

 

Како христијани, ние мора да ги направи му го на Цезар она што е на Цезар.

 

Нашата борба не е против Цезар, тој го држи новогодишни елки, ден градинките, имиња на работните денови и празници училиште!

 

Тој прави својата правда во своите судови на кои Исус Христос е веќе тоа што беше избркан.

Тој избира друга вера и другите религии « името »   Новиот светски поредок!

1216681367

името на овој нов светски поредок, тој воспоставува својата инквизиторскиот суд и ние го осудуваме сите мои возљубени браќа и сестри во нашите христијански дела на љубов и мир!

 

Ние Христијаните се повикани да се знае на крајот на времето, исто страдање во нашите животи и во нашето тело, нашиот Господ Исус Христос ја доживеа во неговиот живот и во своето тело, постојат две илјади години.

 

Во светот може да се види дека многу од нашите браќа и сестри се ловат надолу, малтретирани, мачени и убивани.

 

Нашите цркви се осквернавени, вандализирани и изгорени.

 

Во меѓувреме, официјален водич на Католичката црква, епископот на Рим « Френсис » , вели Питер римскиот папа, бидејќи тоа одбива да го именува, дружење со лидерите на паганските религии Luciferian и прогонуваат нашите добро Драги браќа и сестри.

Нашата црква е на умирање, го виде отпадништво, но знаеме дека тоа мора да биде така.

 

Бидете среќни, бидејќи тоа значи дека нашиот Господ Исус Христос е близу.

 

И покрај болката и страдањето, ние мора да се задржи верата, затоа што знаеме мојата сакана браќа и сестри дека нашиот Господ Исус Христос е на пат да се врати на Земјата.

 

Дека верата останува во нашите срца и да се молат дека Бог ќе ве води нашите животи!

 

Не борат Цезар, ниту Рим, ниту новиот светски поредок, туку да се откаже своите злоупотреби!

 

Смилувај се на оние кои не се борат и да се моли за нив.

 

Да Љубовта против омразата!

 

Наскоро Исус Христос ќе се врати во Рим со Цезар есен.

 

Ние христијани, ние повеќе не сме сами.

За вечноста ќе бидеме со Господа и Исуса Христа, единствениот син на Бог.

 

Нашето страдање доаѓа до крајот!

Храброст повеќе напор!

 

Дозволете ни да се задржи на пламен на нашата вера и да се молат дека Бог има милост за оние кои се измачува своите деца.

Јас се молам на Бога да го благослови мојот возљубен браќа и сестри во Христа.

Никој не знае кога Црквата ќе биде сенка и кога Исус Христос ќе се врати за да царуваат на земјата.

Но, јасно е дека секој ден носи уште еден доказ дека враќањето е многу близу.

И понатаму сум убеден во мојата анализа обезбедување на оваа пријава за месец септември 2015 година помеѓу 14-ти и 15-ти во месецот.

Ви посакувам Среќен Божиќ 2014 година за сите мои возљубени браќа и сестри во Христа.

И тоа може да биде дека овој пат тоа е последен Божиќ ние го прославувале без нашиот Господ и Исуса Христа, единствениот син на Бог.

Мирот, љубовта и радоста во срцата и домовите во ова време на крајот на годината празници и сите се молат за сиромашните и за оние кои се сами во свеченостите моменти.

Среќен роденден на Исус Христос и на сите оние кои се родени на 25 декември.

 

7233932-11107365

 

Среќен Божиќ 2014

Виктор

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :