Свечано проглашење СМРТИ Католичке Цркве

прећи

 

У видеу на португалском у потпуности разумемо Папа је!

 

имаге002

Оно што је шокантно у овом видеу је да је папа отворено поричу Исуса Христа.

Папа отворено рекао да је чињеница да је Христ разапет Исус је неуспех ….!

Ово није неуспех, јер Христос је знао да ће бити разапет и чак је рекао Петру да пред пијетао ћеш ми порећи три пута ….!

Исус је знао од почетка своје проповеди да ће завршити на крсту.

Али он је пристао да жртвује свој живот да спаси наше душе, јер човек је толико нечист и риболовац није нечисто ствар може ући у царство небеско.

То је крвљу Христовом на крсту да смо искупљеног!

Папа је своје примедбе на Исуса Христа као једноставна пророк каже Ислам, пуна добрих намера, али није успео, јер је умро на крсту ….!

Долазећи из хришћанског таквих примедби су недостојни његове вере, али од папе, ове речи су званично проглашење смрти католичке цркве је најавио да под громогласним аплаузом у Њујорку .

За папу Исус Христ није био син Божији (Бог је створио човека као учимо јеванђеља) Али човек као и сви остали са поклонима пророчанства који су умрли на крсту ….!

Мали Куипс папе су сви нокти да биљних на зглобовима и стопалима Исуса Христа на крсту.

Са последњим речима папе, ми званично можемо рећи да је Католичка црква је званично мртав под громогласним аплаузом у Њујорку 25. септембра 2015. године у катедрали Светог Патрика.

 

Праи ватрено моје Драги Браћа и Сестре за повратак на Земљу Господа нашега Исуса Христа као што су званично сами и сада великој опасности.

Наздравље

Победник


%d blogueurs aiment cette page :