СВАТБА в ада

 

СВАТБА в ада

От 23 Септември 2017 На 21 май 2018 г.

ПРЕЗЕНТАЦИЯ

Като се има предвид важността и спешността на съдържанието на тази книга реших вместо да правя редактиране, публикуване и напълно безплатно в блога.

Ще разгледам в него се подчертава, че човечеството живее през последните години.

Всички можем да видим, че несигурността е станал ежедневните народа в световен мащаб. Войни, насилие, бедствия, епидемии, глад, загуба на ценности, несигурност и трудности, наложени върху или всички народи на планетата.

Лошо стечение на обстоятелствата са те, причинени всички тези бедствия? Ще се подчертае това, което е в тъмнината на съвестта, така че всеки разбира, че съществува причинно-следствената връзка на всички тези проблеми на сигурността.

Бъдете сигурни, че вече живота на човечеството ще се включи в най-скоро какво. Това е сигурност и ще видим в книгата какви са причините и последствията, а също и какви са на разположение на човечеството опции.

Всеки ден, който минава, медийната обещанието в света на мечтите и по-добър свят за години напред. Но ние откриваме, че животът ни носи несигурност и дневни нещастия.

Аз ви каня да получите достъп до останалата част на книгата чрез тази връзка, която ще ви насочи в правилната страница на блога на френски език. Можете да превеждате уеб страница на книгата с страниците на преводач на вашия Internet Explorer « Crome » или по друг начин.

https://victorpicarra.wordpress.com/2017/06/28/mariage-en-enfer/

 

Приятно четене,

победител


%d blogueurs aiment cette page :