СВАДБА ИН ХЕЛЛ

 

СВАДБА ИН ХЕЛЛ

Од 23. септембра 2017. године 21. маја, 2018

ПРЕЗЕНТАЦИЈА

С обзиром на значај и хитност садржаја ове књиге, уместо сам одлучио да урадим уређивање, објављивање и потпуно сам на блогу.

Ја ћу обратити се истиче да је човечанство животе у последњих неколико година.

Сви можемо видети да несигурност је постао свакодневни народ широм света. Ратови, насиље, катастрофе, епидемије, глад, губитак вредности, несигурности и тешкоћа изречене или свих народа на планети.

Лоше сплет околности су изазвали су све ове несреће? Ја ћу нагласити оно што је у мраку савести, тако да свако разуме да узрочност постоји у свим овим безбедносних проблема.

Се већ уверени да ће живот човечанства веома брзо шта пребацити. То је сигурно и што ћемо видети у књизи који су разлози и последице и шта су опције на располагању човечанству.

Сваки дан који прође, медији обећање у свет снова и бољи свет у годинама које долазе. Али, налазимо да је живот нам доноси несигурност и дневне патње.

Позивам вас да приступите остатак књиге путем овог линка који ће Вас упутити на десној страни блога на француском. Можете превести број књиге веб страницу са преводиоцем страницама Интернет Екплорера « Цроме » или на други начин.

хттпс://вицторпицарра.вордпресс.цом/2017/06/28/мариаге-ен-енфер/

 

Хаппи читање,

победник


%d blogueurs aiment cette page :