СВАДБА ВО ПЕКОЛОТ

 

СВАДБА ВО ПЕКОЛОТ

Од 23 септември, 2017 На 21 мај 2018 година

ПРЕЗЕНТАЦИЈА

Со оглед на важноста и итноста на содржината на оваа книга јас одлучи наместо да се направи уредување, издаваштво и целосно бесплатно на блог.

Јас ќе се обрати таа нагласува дека човештвото живее во последниве години.

сите ние може да се види дека несигурноста стана дневниот народот во целиот свет. Војни, насилство, елементарни непогоди, епидемии, глад, губење на вредности, несигурноста и тешкотиите што се наметнати или сите народи на планетата.

Bad збир на околности се тие предизвика сите овие неволји? Ќе се потенцира она што е во темнината на совеста, така што секој го разбира дека постои каузалноста на сите овие безбедносни проблеми.

Се веќе увери дека животот на човештвото ќе се префрлат многу брзо што. Тоа е сигурност и ние ќе се види во книгата кои се причините и последиците, а исто така што се на располагање на човештвото опции.

Секој ден што поминува, медиумите ветување на светот на соништата и подобар свет за годините што доаѓаат. Но сметаме дека животот ни носи несигурност и дневни беди.

Јас ве покани за пристап до остатокот на книгата преку овој линк кој ќе ве упатат на десната страна на блог на француски јазик. Можете да се преведе веб-страница на книгата со страници преведувач на вашиот Internet Explorer на « Crome » или на друг начин.

https://victorpicarra.wordpress.com/2017/06/28/mariage-en-enfer/

 

Среќен читање,

Виктор


%d blogueurs aiment cette page :