РЕВЕЛАТИОН

Повезана слика

ПРВЕНСТВО

 

21. маја је био дан који је многим есхатологима изгледао као киднаповање цркве.

 

Ја сам се надао да ће овај мај, па чак и месец април, моћи да се деси отмица цркве.

 

Али ништа се није догодило; баш као што се то није десило у 2015. години, 2016 или 2017. године, а само зато што Бог одлучује о датуму …. !

 

Зашто тражимо датум? нестрпљење, радозналост, задовољство тражења, жеља да пронађем Божје тајне … Могао бих вам дати много лоших разлога.

 

Заправо, само један једини валидан разлог ми је водио да тражим период што је краћи (пошто само Бог зна датуме) за уклањање цркве и повратак Исуса Христа.

 

Овај разлог је буђење савести, а нарочито оних наших браће и сестара у Исусу Христу.

 

Од мог раног детињства, Бог је одувек имао веома важно место у мом животу: « Католичко детињство, катехизам, заједница, ИЦВ итд. »

 

Без жеље да ширим свој живот, Бог је одувек био тамо, свакодневно, током свог живота да ми помогне и води. А ипак нисам увек био модел понашања.

 

Као и сви хришћани, знао сам да ће једног дана доћи крај времена и да ће се Исус Христ вратити на Земљу.

 

Али, у мојим мислима као у милионима хришћана, овај дан је био далеко и чак веома, веома далеко, па чак и далеко да сам далеко замишљао да ће то бити за нашу генерацију … Ипак, то је случај .

 

Ово буђење свјесним тренутака које смо доживјели одиграо сам за мене 2008. године, као што сам већ објаснио на блогу.

 

И од тог датума са мојим малим есхатолошким знањем, тражио сам и пронашао суштинске доказе (знаке и пророчанства) овог брзог повратка нашег Господа Исуса Христа за нашу генерацију.

 

Тако сам постао, после периода размишљања, проповедник из Исуса Христа.

 

Али то ме не чини нити пророком нити есхатологом, већ само скромним проповедником краљевог повратка.

 

Кроз овај блог објављујем свету, са мноштвом чланака преведених на све језике, брзог повратка нашег Господа и Краља Исуса Христа, јединог сина Божјег.

 

Овај повратак је стварно врло близу, то је сигурност јер је за нашу генерацију и уклањање његове цркве чак може интервенисати у сваком тренутку.

 

Треба знати да ће у року од највише седам година након уклањања цркве доћи до физичког враћања нашег Господа Исуса Христа за хиљаду година владавине.

 

Веома је важно ово схватити јер се вријеме ове генерације завршава …

 

Као што сам објаснио на блогу, то је 14. маја 1948. године са стварањем државе Израел који је започео последњу генерацију.

 

Стога је веома важно да се сви пробудите и да се Исусу Христу вратио у срце свог живота како би се спасио и тиме приступио вјечном животу « у тренутку, у трепћу ока » уклањањем цркву и без пролаза кроз смрт.

Након чега се уклања сигурно, доћи ће до плакања и гњечења зуба.

 

 

ДОУБТ

 

Наравно, у случајевима саслушања овде и тамо који се Исус враћа, обични смртници сумњају све више јер не види ништа што долази.

 

Морате знати и схватити да ће ова сумња бити још већа након узнемиравања (види Матеј 24 стихове од 23 до 27 линк: КРАЈ ВРЕМЕНА )

 

Не дозволи да се сумњате у вас, јер вас сумња удаљава од Исуса Христа и доводи вас ближе луциферу.

 

Сви можемо да видимо тешка времена на којима живимо на Земљи, до тачке да се можда осјећамо напуштени од стране нашег Господа.

 

Видимо пораст исламизма, тероризма, насиља, ратова и претње великог светског сукоба. Постоји нешто што се плаши да напусти кућу чак и на дневном светлу.

 

 

НАДА

 

Али ја вам кажем с снагом љубави и вере, устајте, подигните главу и будите поносни и вредни бити хришћани крајњег времена.

 

Задржите пламен Вере, јер ће наше чекање бити кратко.

 

Хајде да ширимо љубав Исуса Христа око нас помажући и волимо једни друге. Убрзо и чак и наша љубав и очекивања ће бити награђени.

 

Схватите да не наши садашњи јади смо најавили у Библији, туговати, већ да нам омогући да се радују јер су ови несреће су доказ брзог повратка нашег Господа и краља Исуса Христа, који је према пророчанствима и обећањем повратка ускоро ће нас спасити од великих страдања које долазе на човечанство.

 

Не сматрамо временом несрећа која падају на човечанство, јер је библијско било потребно да се оне десе.

 

Брани нашу вјеру и нашу цркву, али не учествуј у свим хуманистичким религијским ексцесима.

 

 

РЕВЕЛАЦИЈА

 

Бог у својој бесконачној љубави жели да се највећи број спасе, зато чека тренутак за узнемиравање Цркве Исуса Христа.

 

Да разјаснимо да ће човјечанство доживети трећи јак тренутак њеног постојања « Хватање цркве » , прво је стварање , други је први долазак Исуса Христа , четврти је други долазак Исус Христ за хиљаду година владавине.

 

Ускоро смо дошли до краја другог од три животна циклуса човека.

 

Ст коло: четири хиљаде година између стварања и први долазак Исуса Христа.

 

нд коло: две хиљаде година између два доласка Христа.

 

ИИИ коло: хиљаду царовање Исуса Христа пре краја овог смртног света.

 

Треба напоменути да је сваки циклус у трајању од половине оног што претходи и да у потпуности имамо седам хиљада година најављено библијски од стварања света.

 

Важно је за све да схвате да су Божије креације за нашег необичног људског мозга и да они који су далеко од Исуса Христа морају престати да мисле о себи као аутократским створењима фиктивне еволуције.

 

Ми смо стварање Бога и врло брзо ћемо се срести са нашим творцем.

 

Завршавам овај чланак уз есхатолошки видео и линк да пратим видео снимке овог есхатолога који препоручујем за квалитет његовог рада.

 

Позивам вас своје вољене браће и сестре у Исусу Христу да гледате уз доступност и велику пажњу овај видео који ће потврдити да је вријеме узбуђења тако близу да може интервенисати у било ком тренутку!

видео

Читање пророчанстава на крају времена

 

Списак његових видео записа на крају времена

 

Адреса видео сајта аутора

Тхеоноптие

хттпс://ввв.иоутубе.цом/цханнел/УЦКгВДз8801РзНи4ро1иХгЛК/феед

 

Хвала свим читатељима блогова широм свијета и извињавам се што су ти снимци само на француском.

 

Такође вас позивам да прочитате или прочитате свој чланак:

ТРИ ЗАДЊИ ЗНАКИ ПОВРАТАК ИСУСА КРИСТА НА ЗЕМЉИ!

 

Нека љубав Исуса Христа увек буде на вама и вашим породицама, моја вољена браћа и сестре у Исусу Христу.

Видимо се ускоро

победник


%d blogueurs aiment cette page :