Последна битка на Луцифер пред враќање на Исус Христос

 

 

Dollard

 

 

 

Гледаме дека секојдневно трошоците за живот се зголемените, копање повеќе несигурна ров.

 

Многу од нашите браќа и сестри имаат такви ниски примања кои живеат со секој ден во страв!

 

Страв од губење на своите работни места и не може да ги задоволи основните потреби на семејството.

 

Страв од не најдат работа по дипломирањето.

 

Страв не од спиралата на невработеност,

 

Страв за тешки месеци, кои траат.

 

Да не би автомобил, фрижидер, машина за перење и сл … падне и нема начин да се поправи или замени.

 

Плашат да отворате поштенското сандаче и да се најде на големите сметки и лоша вест

 

Стравуваат дека телефонот ѕвони за лоши вести.

 

Страв произлегува стоматолошки или здравствен проблем што не можеме да се излечи со недостаток на пари.

 

Страв од не можејќи да се плати кредити, сметки и кирија.

 

Страв дека ќе биде депортирани и е бездомник.

 

Стравуваат дека животот се лизга и ќе ја изгуби сето тоа во еден ден.

 

Стравуваат од природна катастрофа поништи работата на својот живот.

 

Страв да не биде нападнат од страна на банди на силеџии постојано зголемување.

 

Да не би земја западна во граѓанска војна и религија.

 

Стравуваат од главните светски конфликт предизвикува уништување на цивилизацијата.

 

Многу од нашите браќа и сестри поминуваат своите животи во страв од животот.

 

 

Затоа мора да се смета дека Луцифер има освоено голема битка.

 

 

Како што сторил тој еднаш на почетокот на време во Едем со Адам и Ева, Луцифер се зголеми знаењето. и помага да се создаде на крајот на времето потреби, желби и објекти за човештвото од страна на индустриски и технолошки револуции од 1950,

 

 

Многу мажи тогаш мисла од оваа поплава на знаење и пронајдоци тие еден ден би можеле да станат како моќен како Бог, па дури и без него.

 

 

 

Луцифер е крајот на времето, додека од почетокот на времето.

 

Секогаш со иста лаги!

 

 

 

Многу мажи заслепени од светлината се далеку од верата и црквата.

 

Откривање на некои објекти кои живеат, светската популација е умножен експоненцијално.

 

Како пијан, човекот мислеше дека би можеле да стори сé што е и господар сè.

 

Сè беше подготвено за Луцифер штрајкови на државен удар де благодат на целото човештво.

 

 

Од 29 септември 2008 година,

стапица чини дека се затворени!

 

 

Апостолите на Луцифер во сила во највисоките нивоа на општеството затоа спроведува последниот чекор што го програмираат. (На седум години од мака)

 

 Забелешка:

 

Седум е бројот на Бог, седум години од мака се предизвик за Бога Луцифер.

 

Ова е фаза ние се случува преку:

 

« Изработка на исплашениот човек, преплашени и исплашени да се направи тоа податлив и прифаќа роб ситуација. »

 

Ова е мојата љубена браќа и сестри, ние мора да признаеме, Луцифер има валани во брашно и ние го освои голема битка.

 

Живееме во страв!

 

Сите овие убави технологии кои го прават животот полесен за некои, се, исто така, важи и за голем отрови поголемиот дел од луѓето кои се немоќни и осудени на несигурност, сиромаштија и исклученост.

 

Ова е тажна реалност на крајот на времето.

 

Но Бог имал сето планирани, тоа ни овозможува да се разбере маневри Луцифер, така што можеме да ја задржите целосна и апсолутна доверба во љубовта на Исус Христос, кој ќе нè спаси.

 

Тоа е вера која треба да не води во последните денови.

 

Без сомнение, Исус Христос вети дека ќе дојде и ќе нè спаси и тој доаѓа.

 

Важно е да се напомене дека Бог го испраќа испитувања на оние што го сака.

 

Ние мора да се моли на Бога за помош.

 

Бог нè љуби и сака нас да се направи целосна и апсолутна доверба во сите околности и затоа вклучувајќи тестови него.

 

Добро е да се читаат поглавје 25 од Евангелието според Матеј .

 

Линк

На крајот пати

 

.

Ова поглавје објаснува дека оние (христијани) кои се покае за своите лоши дела, исправете нивните животи, се молат на Бога за простување и дојде до Исус Христос, тие ја признаваат како спасител, и го чекаат неговото враќање, се оние кои се подготвени« гориво нафта » Тие ќе бидат отстранети и формирање на црква на Исус Христос.

 

 

И христијаните кои не имаат корист од состојба на благодат, бидејќи тие не беа подготвени и не затоа е отстранета ќе мора да почека на физичко враќање на Исус Христос на планината на маслинки.

 

Тие ќе им се суди со сите луѓе на Земјата.

 

Оние на кои многу им е дадено, многу ќе се бара за возврат.

 

Оние на кои тоа му е дадена малку, тоа ќе биде малку праша за возврат.

 

Но сите ќе им се суди според нивните акции.

 

Потоа одиме некои за вечен живот, а други на вечна смрт.

 

Во очекување на отстранување на црквата, мислам дека за оваа сезона, сите ние мора да се соочи со последните денови од мака што ќе биде интензивна, бидејќи Луцифер го погоди многу тешко и многу насилно да ги пренасочи Исус Христос и верата најголем број на Ames.

 

Материјално, Луцифер од неговата армија на фанатици испорача својот последен меч против човештвото по занесот на црквата.

 

Оваа борба ќе биде над како Фор, на најнасилните и најпознатите варварски на сите негови борби.

 

Тоа ќе трае се до враќањето на Исус Христос.

 

Целта на оваа борба ќе биде да се поклони Луцифер од страна на сите луѓе.

 

Оние во искушение да стане верен на Исус Христос по занесот на црквата, ќе бидат гонети и масакрирани како што е во моментов на случајот.

 

 

 

Луцифер сака да ја добие битката на милениум!

 

 

 

Максимум од христијаните и оние кои би можеле да имаат корист од поволна пресуда ќе се ловат надолу и го стави до смрт пред враќањето на Исус Христос.

 

Луцифер знае дека ќе биде неутрализиран за време на траењето на милениумот. Па тој сака да ја напушти максимум на злото суштества жив милениумот да имаат последна шанса во илјада години по неговото враќање.

 

Што треба да се случи ако не сум грешка!

 

Се разбира, јас не сум пророк, но реалноста на нашите секојдневни животи отворено нека видат вистинска можност за брзо враќање на нашиот Господ и Цар, Исус Христос, Единороден Син Божји, кој вети дека ќе дојде и ќе нè спаси на крајот на време и јасно е дека ние сме на крајот на времето и светот е Агонија …!.

 

 

Ние треба да се моли секојдневно за спасение на нашите души и сите наши браќа и сестри кои се прогонувани и кои веќе живеат материјал маки на последните денови.

 

 

Времето е темпирана и ние мора да дејствува за да се Будење целиот свет, така што како што многу од нашите браќа и сестри да се спасат.

 

 

Сакана браќа и сестри во Христа стануваат војници на Воскреснатиот Христос и се шири зборот на секој што знаете, во сите социјални медиуми и сите твои контакти.

 

Информира светот дека Исус Христос доаѓа наскоро и дека секој мора да слагам во реду својот живот ако сака да биде спасен.

свеќа на свеќа носителот-анимирање

Задржи добро осветлена на пламен на нашата Вера!

 

Бог ви помогнат во ова христијанска мисија на крајот на времето!

 

Се сеќавам стихови 34-46 од поглавјето 25 од Евангелието според Матеј.

 

Мир, љубов и радост во домовите чека занесот на црквата за некои и за други физички враќање на Елеонската Гора, нашиот Господ, Учител и Исуса Христа, единствениот син на Бог.

 

 

Нудам две видеа

.

Волк во овча облека е

 

 

Тоа не е доволно за нас да сакате да се моли и да биде дел од црквата на Исус Христос наскоро ќе бидат отстранети,

Ние исто така треба да се направи добри дела преку помагање на оние кои Бог ни испраќа.

 

На Гардиан Енџелс 

Бог сите да ве благослови и да ви помогне да донесе слава на Исус Христос кој доаѓа да нè спаси.

Сите мои предмети преку овој линк:

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/

Виктор

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.


%d blogueurs aiment cette page :