Позволете ми да дойде при малки деца!

Много от нашите братя и сестри са под въпрос, че ние трябва да изчакаме незабавното връщане на нашия Господ Иисус Христос, Царят на царете, единственият син на Бог, който скоро се връща към своята хилядолетна царуването на Земята, до края на света.

Това ми се струва важно да се възобнови и задълбочаване в тази книга отговор Направих коментар към статията: Завръщането на Исус Христос на 14 май ИЛИ 15-ти септември 2015! По време на тържеството на Тръбите

Бог-на-баща-дете-Исус-и-гълъб-COPIE-1

Има две неща са сигурни, че разбрах, чрез анализиране на признаците и пророчествата за последните времена.

Първата:

Ние сме съвсем близо до завръщането на нашия Господ Иисус Христос, разбира се, като се вземат под внимание, че Исус е казал, че само Бог Отец знае деня и часа на връщане.

Второ:

Ние не разбираме признаците и пророчествата за последните времена, че като погледнете в миналото.

 

Ако, както мисля, че и пише в блога, че в края на времето започва 14 Май 1948 със създаването на държавата Израел, то е, защото той е от този период, че знаците и Библейските пророчества възвестявайки обратно на Исус Христос започнаха да се случват все по-често и сила.

 

По същия начин е след 29 септември 2008 г., с краха на фондовия пазар на Wall Street, които съм виждал разработи глобална разруха, бедствия извънгабаритни, конфликтите и войните по света, клането на християните, разрушаване на църкви и последната война на последните времена се стартира в Сирия през март 2012 г. с пристигането на подкрепления от външни ислямски екстремисти се присъединяват прашници редиците.

 

Това е война, която ще се през последните 42 месеца и че Исус Христос ще спре при завръщането си (трябва да се отбележи, че преди тази на март 2012 събития в Сирия бяха вътрешен конфликт)

 

От 2008 г. сме свидетели на много значително увеличение на мощността и честотата на всички библейски болка пророкува. Това са факти.

 

Така че Бог чрез словото на Исус Христос не ни казва предварително деня, ни часа, но ни дава възможност да подходим разбирането на постигнатото знамения и пророчества.

 

Така че ние можем да разберем и да видим, че седем години в периода септември 2008 Септември 2015 г. (два пъти три и половина).

 

Първите три и половина със сигурност беше много трудно, но втората половина е много по-трудно. Това са конкретни факти, които са пророкували в Библията.

 

И годината не е приключила!

 

Ние намираме, че световната конфликта започна в Сирия, тя става все по-силен всеки ден, че медиите не говори много по време на войната в Персийския залив.

 

Всички признаци и библейските пророчества за завръщането на Исус Христос, е извършена. Липсва само събитията, които са пряко свързани с неговото завръщане.

 

1. Премахване на църквата.

2. В деня на Божия гняв.

 

 

Въпреки, че премахването на църквата може да се извърши по всяко време, аз съм убеден, че Бог ще чакаме последния момент, така че по-голямата част може да бъде спасен.

 

Както в деня на гнева на Бога, аз съм убеден, че ще се случи точно преди завръщането на Исус Христос.

 

Имайте предвид, че някои не-библейски пророчества говорят за три дни на тъмнина.

 

Тя ще бъде три дни преди завръщането на Исус Христос.

 

Що се отнася до отвличането, тя трябва да се случи в деня на Божия гняв.

 

Ако аз го имам правото, и завръщането на нашия Господ Иисус Христос се случва между 14 и 15 септември 2015 г. и искрено се надявам, от дъното на душата си, тогава дните на септември 2015 г. трябва да предшестват да бъде най-претенциозните на човешката история.

 

Аз казах, че нашата Brother Claude IGNERSKI  »  ТУК  « , пише в книгите му за последните времена, които аз препоръчвам четене, че грабването на църквата може да се случи през септември 2015 г. и завръщането на Исус Христос през 2021 г. ,

 

Той може да е прав и аз грешно!

 

Но ние сме съгласни с факта, че 2015 г. е една много специална година и беше до края на времето.

 

Независимо от това, бих искал да се доведе до отражението на всяка факт, че Библията казва, че връщането на болката на Исус Христос са като болката от раждането и по този начин повече време минава и болката е остър, за да достигне до непоносима!

Всички майки ще свидетелстват!

 

В момента сме свидетели кланета големите християнски скали.

 

Кръвта на светиите вече тече свободно !!!

 

Погледни през последните седем години от 2008 г. насам в нашите страдания са достигнали много високо ниво, представете си повече от седем години с увеличаване на постоянна болка власт и тогава ще се разбере, че ние трябва да се молим усилено за завръщането на нашия Господ се направи бързо.

 

Приканвам ви да прочетете най-новите ми статии, включително: 2015 пришествие на Исус Христос цар на света.

Link: https://victorpicarra.wordpress.com/2015/01/10/2015-la-venue-du-roi-du-monde-jesus-christ/

 

Бог в своята безкрайна милост помага и защитава всички, които идват при него с любов, смирение и искреност.

 

Въпреки това, много хора, които страдат и живеят последните времена в беда при бедствия, болката на живота, насилие, войни, бедност, и които се чувстват изоставени от Бог.

 

Ние трябва да разберем, че всички ние живеем индивидуални тестове на вярата и началото на Божия гняв.

 

Благодаря на Господ за всичките си имоти факти и всички милости, той ни дава като ни спаси от гнева му.

 

Молете се и поиска прошка от Бога за всичките ни грехове, нашите грешки, нашите грешки и нашите лоши дела.

 

Молете се също и за всички онези, които са далеч от Бога и по-специално за най-добри мюсюлмани, щедър, които за съжаление са били измамени от фалшивата пророка Мохамед!

лъжепророк-Illuminati

 

Ние всички виждаме, че ислямът е аберация, че изповядва любовта си с оръжия в ръка.

 

Уви, тези, които наричаме « добри мюсюлмани », които наричат ​​себе си далеч от радикални ислямисти осъждат все още е в ада, за мислене служи и да се молят, те се молят и несъзнателно служи Луцифер.

Нека не забравяме, да се разбере,

 

Библията ни учи, че Бог е създал човека, а след това той създаде мъж и жена в първото поколение част на този малък зараждащата човечеството се обърна срещу своя създател. (Каин уби брат си Авел).

 

 

По-късно Бог избра между човеците семейство, баща на Енох « Матусал », чието родословие роди Ной. Тя е, че Бог спасил Ной човечеството потопа. Имайте предвид, че това човечество, което оцеля потопа бе редуциран до осем « проста семейството на Ной! »

 

 

Това семейство на Ной, повторно заселване минават по света, а след това дойде му « Авраам » поколението на две жени, които роди Исаак и Исмаил.

 

Тези два полубратя станаха вечните врагове.

 

One, Исаак роди еврейския народ станаха във времето на еврейския народ на Израел « Божия народ »  , от друга, Исмаел и роди на хората Бог искаше много и изписа всички земите на Близкия изток в района на Средиземноморието.

 

Именно тези хора, които са родили « Мохамед », който каза, че е бил посетен от архангел Гавраил, който диктува Корана.

 

Мохамед, който е бил воин главен наложено с хитрост и сила нова религия исляма.

 

 

Ислямът е  »  на всичко в едно «  Религия, култура, общество, държава, правосъдие и правителството.

 

Бедните мюсюлмани са били измамени от този самозванец Мохамед, който твърди, че архангел Гавраил диктува Корана.

 

От името на Корана Аллах радикалните ислямисти горят църкви, убиват християни и унищожи музеите, докато мюсюлманите казват помощници нахлуват в света за налагане на своите закони и обичаи.

 

Коранът е книга, анти , че нарушава и подрежда ген без Библията да седнем орган Мохамед над народите той завладени от т.нар думата « Аллах », хитър и със сила.

 

Изборът е прост тези, които искаха да живеят приемат Корана като свещена книга, за други това е смърт.

 

Разбира се тези, които са избрали смъртта е повече от другите, които се съгласиха да служи на Корана и Мохамед.

 

Тази хора потомък на Исмаил стана като Бог е казал, толкова многобройни, колкото са звездите на небето.

Но мисля, че е изоставен от Бога на Авраам , отиде си и е създадена благодарение  на Мохамед нова религия на неговата собствена . По този начин той увековечава потомствен ревност винаги търси кавги с потомците на Исаак.

 

Мохамед намери ли начин да се обединят хората от нова религия « ислям. »

 

Но ислямът е едно отклонение и Мохамед е лъжепророк, дори ако един милиард души на Земята твърдят друго.

 

Истината е в Библията .

 

В първата ще се научим, че самият Бог се материализира от горящ храст говори на Мойсей в лице, за да попитам за народа си от Египет.

 

Еврейският народ е Божия народ.  

Безспорно е!

 

Също така безспорен е фактът, че Исус Христос е Месията на еврейския народ, обявени в писанията, но евреите са лишени!

 

 Те разпнат Божият Син!

 

Божият Син, Исус Христос, чрез любов все пак даде шанс на всички хора (евреи и други), за да влезете в небесното царство. Не по заслуги, а чрез любовта си!

 

Това е Исус Христос, който е създал църквата, която трябва да събере на едно място всички, които желаят да се спаси и да стигне до вечен живот в небесното царство.

 

Преди да върнат близо до Бог Отец, каза Исус Христос (Йоан 15: 26) « Аз ще ви изпратя друг Утешител, Светия Дух » 

 

Святият Дух на Бог идва при всяко същество, които чрез кръщение избран да бъде част от Църквата на Исус Христос.

   

Не Божий пророк се споменава в Библията, за да се създаде една религия.

 

Ролята на един Божий пророк не е да се постигне, но да обявим, и Мохамед не е обявено, но изпълнена!    

 

МОХАМЕД НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ пророк !!!

 

Единствените две религии на Бога са религиите юдейските и християнски.

И двете религии са създадени от Бог за първи и единствен син Исус Христос в секунда!

 

The False пророка Мохамед привлече, че се интересуват от Библията и да се промени това, което не е удобно да примера на Исус Христос, който беше го признава за пророк и не син на Бога!

 

Спомнете си също, че в Данаил 9 стих 26 се казва:  И след шестдесет и две седмици Месия ще бъде посечен, и не ще има наследник.Народът на княза, който ще дойде, ще погубят града и светилището; и край ще дойде като потоп; Той бе арестуван, че разрушенията ще продължи до края на войната. 

 

Исус наистина е Месия очаква, въпреки че е бил отказан от Божия народ « евреите »!

  

 И той няма наследник!

 

Така Мохамед никога не може да претендира, че е божествена мисия да създаде нова религия.

 

Има две възможности за Корана, или той е бил написан от нулата, като Мохамед с или без тайни споразумения или Корана всъщност е продиктувано, но в този случай не е от архангел Гавраил, но Луцифер никой.

 

Разликата между учението на Исус Христос и Луцифер е огромен, дори ако инструкцията съдържа същите съставки.

За Исус Христос, 

Няма закон, без любов, нито любов, без право

Луцифер,

Той няма любов в закона или в Закона за Любов

Както можете да видите това не е едно и също нещо!

 

Мюсюлманите са нещастните жертви на лъжепророка Мохамед, тъй като те също са жертви на Стокхолмския синдром.

 

Прочетете блог статия:

МЮСЮЛМАНИТЕ са жертва на Стокхолмския синдром

https://victorpicarra.wordpress.com/2012/09/06/les-musulmans-sont-victimes-du-syndrome-de-stockholm/

 

Те ще бъдат много им е трудно да напусне исляма да дойдат в Исус Христос. Просто вижте какво вълнение получите мюсюлманите, особено фундаменталистите, когато критикува Корана или Мохамед.

 

Напомням на всички мюсюлмани стих 14 от глава 19 от Евангелието на Матей:

 

А Исус рече: Оставете дечицата, и не ги възпирайте да дойдат при Мене; за небесното царство принадлежи на такива като тях 

 

Така че, когато ние виждаме мюсюлмански деца, жени и мъже, използвани като човешки бомби можем само да съжаляваме, че фанатични, кръвожадни ислямисти принудени индоктринация от тези нещастни престъпници самоубийства ги води направо в ада!

 

За всички мюсюлмани мога само да кажа, дойде много на Исус Христос, ако искате да бъдете спасени. Това съществуване е към своя край и Исус Христос достига до вас.

 

Грабни ULTIMATE късмет!

 

Скоро Исус Христос ще се върне, така че първоначално тя ще спаси от отвличане верния си църква, а след това веднага след отвличането и точно преди завръщането си, Божият гняв ще падне с сила и власт над Земята и на цялото човечество.

 

До този ден обратно в славата на нашия Господ Иисус Христос, като се надяваше, от всички християни в продължение на две хиляди години ние задължително трябва да продължи да живее със смирение, достойнство и гордост да си християнин.

 

Ние трябва да продължи да отговаря на нашите отговорности и по този начин се почитат плащането на месечните вноски на всички наши дългове и ежедневието ни, живеещи в мир и любов, като помага на тези, които търсят нашата помощ.

 

Ние трябва да се молим всеки ден за Бог да ни помогне, да защитава и да ни пази от изкушението.

 

Ние вече знаем, че тази година ще продължи да бъде трудно, но това е много добра новина, веднага преобрази живота ни.

 

Да запазим пламъка на нашата вяра, имаме пълно доверие е абсолютно в Исус Христос. Той обеща да дойде и да ни спаси до края на времето и той ще спази обещанието си.

 

Изправете си съществуване, кръщение, покаяние, прошка, молитви, изберете Исус Христос като Спасител, е това, което ще ни позволи да се спаси и да бъде част от Църквата на нашия Господ Исус Христос, че ще премахне скоро ,

 

Исус Христос идва скоро и това е може би за месец септември или октомври 2015.

 

Всички мои артикули

http://wordpress.com/read/blog/id/10443259/   

 

Бог да ви благослови възлюбени мои братя и сестри, и ви помага в очакване на завръщането на Земята на нашия Господ Исус Христос, да се стремят към правилния път в живота си и никога не се отказвайте.

Аз ви каня да гледате това видео отрезвяване на нашето поколение.

https://www.youtube.com/watch?v=EswuNaHWrO0#t=227

Мир, любов и радостите в сърцата и домовете с очакването на блажения деня на грабването на Църквата и възвръщаемостта на Елеонския хълм, нашия Господ и Цар Исус Христос, единственият син на Бога, му хиляда годишното царуване до деня на Страшния съд.

 

Победител

Votre commentaire

Choisissez une méthode de connexion pour poster votre commentaire:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur la façon dont les données de vos commentaires sont traitées.