ПОВРАТАК НА јагњетина у 2016.!

емблем_оф_тхе_холи_сее-СВГ (1)

Исус Христ,

Један Бог, једна земља, један народ.

 

Библија нам каже да је Бог « је » и да је створио универзум, земљу и човека.

 

ове 2016 године у складу са јеврејском календару бисмо је 5777 -оггодина од стварања човечанства од Бога.

 

Шта да признам да иде против научно псеудо-доказима пратећи човечанство више од милион година.

 

Кроз историју, Библија је учио људе да задржи ову тему јединства између Бога и човечанства.

 

Авај, човек уместо приближавања Богу овим наставе је наставио да се удаљи.

 

Упркос учењу Библије, много неспоразума су се појавиле у историји човечанства. Било је сунца, месец и спооки имагинарне божанства.Људи су чак обожавали као богове у примеру фараона.

 

Али човек модерног света је још више је увреда Богу! Човек је једноставно одбацио свог творца или још горе човек понаша као да Бог не постоји.

 

Дакле, Бог није присутан у свести савременог човека, човек је почео да сања о томе да постане бог.

 

Француска упркос Цловис и Јованка Орлеанка, наставила је да је гнев Божји кроз историју (масакру протестаната на Св Вартоломеј, вештице лов, хапшења и погубљења Темплара и Јеанне арц итд ..) и Француска коначно ослобођен Бога од државе током револуције 1789.

 

Република је желео да вози Бога из живота Француске у 1789. и видимо где се на крају води.

 

227 година касније, Француска је уништена, напао и лишени своје имовине и овим псеудо-мирно освајачи који су поздравили као значајан, помагали, смештају, храњени, бринуо бесплатно, па чак и плаћа месечно од стране наших пореза!

 

Ипак, Французи су вероватно да живе « у сиромаштву » упркос често болни и оптерећења више тешког на скромном породичног буџета, « у беди », када је погодио незапослености.

 

У пензији су најбољи у несигуран и на најгори у беди после дугог радног века обично веома болан.

 

Француски народ је стигматизација и осуђен на несигурности и беде у корист ових страних окупатора са којима су били присиљени од стране владе да живе заједно.

 

Ова уживо скуп има цену и да је француски народ који га подржавају у великом болу « Порези, порези, таксе и накнаде су увек важнији, а социјална давања смањити до тачке да француски народ има велике тешкоће у третман.

 

Председник Франсоа Оланд има још, барем у књизи своје бивше љубавнице, вређао свој народ их именује: « Јалови ».

 

Овај израз срамотно, срамно, понижавајуће и увредљиво је ипак одраз стварности, јер је тачно да Французи не може да излечи правилно.

 

Трошкови стоматолошке заштите и протезе су често превисоки за људе који живе у сиромаштву и беди, а они су заправо често крезуби бића.

 

Би против ових третмана и протезе су слободни да свих ових страних нападаца!

 

Ми хришћани схвате да је одсуство Бога у животу Француске који нас је довео до овог апокалиптичне ситуације.

 

И да нас разуме, Бог је желео ове стране « окупатори » су из религије Луцифер « ислама. »

 

Као што видимо сваки дан живимо у последњим временима и они ће се завршити са повратком нашег Господа и краља Исуса Христа.

 

Имам велику наду да овај повратак за месец септембар или месеца октобра 2016

 

Али морамо признати да сам већ нисам у праву, а ја не могу да искључим да овај пут сам још увек у праву.

 

Авај, можда ћемо морати да сачекамо неколико деценија повратак Господа.

 

Али надам се да није, јер је почео бол (то је неоспорна) и ударе са великим силама од 29. септембра 2008. године.

 

Такође знамо да ће погоршати све да се врате у славу Исуса Христа, јер његов повратак мора да буде као у боловима порођаја.

 

Дакле, бол је прогресивна и може само да погорша више!

 

Ако је Исус Христ врати ове 2016 године, ускоро ћемо бити ослобођени свих ових болова живота. Због тога је неопходно да остану у заједници са Богом кроз молитву сваки дан тражећи опроштај за грехе наше, наше грешке, наше грешке, наших злих дела и наше нечистих мисли.

 

Ми имамо у нашим животима истакне своје хришћанске вредности тако што ће помоћи свима онима који су нам траже помоћ, укључујући уљеза.

 

Али такође морамо да бранимо нашу културу, нашу историју, наше вредности и нашу земљу Француска.

 

Имајте на уму да кажем за Француску важи за сваку земљу у Европи је нападнута као да наши језици, наше приче и наше земље су различити, наша хришћанска вера је уобичајено.

 

Требало би да разјасни да је то слабост наших влада охрабрује све народе у егзодусу који долазе не само из Сирије, али из целог света траже бољи живот у Европи и посебно у Француској.

 

У последњих дана пре повратка Исуса Христа ће бити са најтежи дефиницијом човечанства. Морамо се молити снажно за све треба да се уради ове године, 2016.

 

Ово оставља врло мало времена да донесе највећи број бића у Христу кроз крштење.

 

Такође је можда за то крштење бити понуђен свим мигрантима да их Бог послати у Европи. Зато не оклевајте да предложи крштење свима који траже вашу помоћ.

 

Мислим да ако је Бог желео да, могли би бити на месту свих породица миграната.

 

Останите скромни и хвала Богу за љубав која нас води упркос нашим гресима, наше грешке, наше грешке, наших злих дела и наше нечистих мисли.

 

Авај, ако Исус Христ је спор у долазак и његов повратак касније, тако да ћемо имати велики проблем у 2017.

 

То ће бити председнички избори у Француској и сваки у својој савести ће ићи да гласају за свог кандидата по избору.

 

Ипак треба да буду свесни да је Република је сенка себе и њен суверенитет је укинут и његов валута.

 

Утицај и утицај Француске у свету перицлитент све од генерала Де Гола.

 

Ако се ништа не уради да трајно заустави и преокрене инвазију, у наредним годинама ће бити француски мањинске хришћане и Републику ако још увек постоји, али више није секуларна и Курана ова промена ће бити демократски на изборима.

 

Власти су забрањено да говоре истину људима. Дакле, нема података званично постоји од броја француских муслимана, али свако може видети у сваком граду, у свакој суседству који су исламске заједнице све важнији у Француској и Европи.

 

У Јасно, значај ових заједница је запањујући!

 

Подршка у анкетама ове лак правила исламског миграције ће се померити даље од вере, хришћанства и Исуса Христа.

 

Судија и осуђују мигранти ће удаљити од вере, хришћанства и Исуса Христа.

 

Али не заборавите да је хуманост почиње са самим собом и један морамо да поседују.

 

Дакле, без обзира на одлуке наших изабраних званичника свих ових окупатора мигрантима, морамо осигурати да се одлуке примјењују са љубављу и Цхристиан добротворне сврхе.

 

У време када људи одбацују Бога, говорећи: « хуманисти » они су више забринути за судбину других као своју судбину и судбину своје душе.

 

Стога је вероватно да ће после председничких избора, без обзира на изборним изјавама и обећањима, миграциони токови настављају да чисте широм Европе, а посебно у Француској.

 

Исти узроци увек производе исте ефекте, да су исламисти били на истоку, они ће то учинити у Европи.

 

Насиље, грађански рат и верски рат ће стога сигурно оживети горак последице по француском председничких избора. Ако не пре !!!

 

У свету у коме сам папа је изгубио веру до признају све религије као истините и као стаза које воде до Бога, па је разумљиво да су многи од наше браће и сестара који су држали прави смисао вера је све више ограничена.

 

Резервисано такође постаје све наша слобода. Ускоро ћемо сигурно нема слободу да откаже све акте против наше хришћанске вере, против наших цркава и против насиља на нашој браћи и сестрама у Француској и остатку света.

 

Дакле, моја драга браћо и сестре, ја сам написао две књиге на првом врата у наслову назива блога. « Проповедник повратак краља » и са поднасловом « Из таме долази светло » Ова књига у првом делу доказује постојање Бога и објашњава зашто ће његови бројни креације које човек и шта бити судбина оних који су изабрали да прате Божју вољу. Други део ове књиге садржи неке од мојих чланака сматра да важна и чување могуће затварање блога против моје воље.

 

Друга књига под називом « Француска, Цивилизација и Република Адрифт » и чији је поднаслов је « Проповедник Ретурн оф тхе Кинг »објашњено у првом делу како смо преварени и издао причу линију фатидикуемент да се налазимо на крају времена у ропству. Такође објашњава како Француска може изаћи из ове рутине, « повратак краља Француске, » ако је повратак Исуса Христа треба да се уради за неколико деценија. Други део ове књиге садржи неке од мојих чланака сам и сматра важним да се спаси могуће затварање блога против моје воље.

 

Шта год да се деси, повратак Господа нашега Исуса Христа је за нашу генерацију, то је апсолутна сигурност! И то не трпи сенку сумње!

 

Али Библија такође нам говори да када се Исус Христ вратити на праве вере је скоро нестао са Земље.

 

Дакле, чак и ако сам уверен у неминовност повратка и ажурност Господа нашега Исуса Христа за 2016. године, остаје чињеница да сам могао бити у криву и да ће обе књиге сигурно да ти помогнем јер само Бог зна шта су непријатељи су у стању да Фаитх.

 

Видимо и приметити да од 2008. године хришћанство се спустила у пакао. Наша браћа и сестре су широм света убијено у општој равнодушности наших изабраних званичника. Ми смо установили да ислам води рат против хришћана.

 

У септембру 27, 2015 Папа Фрања је чак негирао Исус Христ у Саборној Светог Патрика у САД, што је еквивалент до званичног проглашења смрти католичке цркве коју је папа Францис, који је већ одбио атрибуте функције папска када именован 13. марта, 2013.

 

Ми смо установили да што више времена пролази, све више ми« хришћани » су издвојили и ставити на оптуженичкој клупи.

 

напред тамне дана, тако да сам одлучио да напишем двије књиге које ће бити корисне за припрему дискретне сусрете или тајну потреби као и рани Хришћани, или чак можете преобратити у хришћанство и поново до повратка Господа.

 

Надајући се, међутим, да то није потребно и да овај пут је добро и да је Исус Христ је заиста вратио ове 2016 године за месец септембру или октобру, мислим поводом празника труба између 03 и 4. октобра.

 

Објаснио сам на блогу у последњој недељи библијске краја времена, период од седам година је прорекао пророк Данијел око 600 година пре него што је први долазак Исуса Христа.

 

Протеклих седам година да затвори до краја времена, је казна од Бога. наводи се у пророчанству да овај период од седам година се састоји од два пута три и по године и да је током другог три и по године, бол ће бити много светлија.

 

Као што сам најавио у свом чланку ТХЕ повратак Исуса Христа маја 14 или 15 септембра 2015! ТОКОМ Празник труба повратак Исуса Христа морао да интервенише на крају седам година Невоље, почетак и налази се 29. септембра 2008. након берзе Валл Стреет јер сила је је напоменути да од тада сви Хералдинг знаци и пророчанства о повратку Исуса Христа се дешавају са више и више силе и величине.

 

Повратак нашег Господа је морала да интервенише у септембру или октобру 2015. Па ипак, сви смо открили да је то била грешка. Ипак, бол је био прави и расте од 29. септембра 2008. године.

 

Грешка Мислим да сам доноси не узимајући у обзир да је пророчанство помиње два пута три и по године.

 

На крају сам схватио да ако пророчанство наводи два пута три и по године је мртво време између два периода од три и по године.

 

Први период завршен у марту 2012. године од стране великог знак на небу који се, нажалост игнорисали као што је био несразмеран и неочекивано: шпанског језика видеа.

Други део од три и по почиње, по мом мишљењу са именовањем папе Францис 13. марта 2013. године , а јасно је да ће бол наставити и погоршати више у свим областима.

 

Три и по након 13. марта, 2013 доводи нас до 13. септембра, 2016. године!

 

Дакле, морамо се усудио да призна. Анализа свих знакова и пророчанства у Библији се спомиње да објави повратак Исуса Христа открива дугу листу догађаја свих врста које живе на Земљи.

 

Катастрофе, земљотреси, пожари, пљусковима, олује, урагани, Екодус, епидемије, глад, насиље, ратове и гласове о ратовима, тероризам, губитак вредности, безброј деатхс риба, птица и дивљих животиња и стоке без објашњења су свакодневно живот планете и човечанства. Ови догађаји су прорекао да објави повратак Господа и краља, Исус Христ је једини син Божији долази у владати на Земљи хиљаду година да се до судњег дана.

 

Да чудно као што можда изгледа да смо можда упознати нашег Творца.

 

Желим да будем опрезан и рећи можда и признати да сам још можда једном грешком.

 

Ја нисам пророк већ знаш и тако немам срамота признати може бити погрешно. Међутим, ако нам је Исус Христ оставио знаке је да испаднемо и сачекајте док нам даје снагу и наду за превазилажење тешкоћа у вези са краја времена.

 

То је добра вест о повратку нашег Господа.

 

Али можете замислити да ако постоји добра вест, постоји и лоша вест.

 

Први Лоша вест је да се у предстојећим месецима ће бити ужасно тешко као што смо довести врло близу дан повратка Исуса Христа и да ће последњи дани бити најтеже. Они ће бити време дана гнева Божијег.

 

Зато је веома важно у наредним месецима бити врло марљив у молитви, тражећи опроштај и покајање. Након што може бити сувише касно !!!

 

Друга лоша вест је да не зна да ли ће усхићење цркве бити у последњем тренутку или пре времена дана гнева Божијег.

 

Праи своје вољене браћу и сестре, тако да је повратак Господа нашега Исуса Христа није од користи одложен јер ће бол бити неподношљива за многе од нас.

 

Међутим, можемо бити без обзира на исправност моје анализе је довело до чекати још неколико година повратка нашег Господа и унапред, ја се извињавам.

 

Начини Господа су, и нађох, често непробојна!

 

Ако имамо да сачека неколико деценија да ће бити веома тешко и ја скренем пажњу на чињеницу да су лажи присталицама противник Христа су много већи него што изгледају, а ја вас позивам да видите овај видео на овој страници блога:  »  ОВДЕ   «  да би добили представу о величини лажи трпимо вековима о старости Земље.

 

Драги браћо и сестре у Христу Исусу ја вас позивам да нареди своје књиге у Едиливре два издања.

 

Бог вас благословио и чува у праву и врлина путу љубави, мира, правде, саосећања и понизности да смо пратити Исуса Христа и води од њега Богу.

 

За боље разумевање онога што чека човечанство, молим вас да прочитате мој чланак ПОВРАТАК Исуса Христа за септембар или октобар 2016

 

Јеврејски празник трубе који ће бити одржан 03. и 4. октобра 2016. године би требало да нас изненади у лице Земље …. !

 

победник

 


ЕДИЛИВРЕ

Издања Едиливре – АПАРИС

175 Боулевард Анатоле Франце

Бат А 2. спрат

93200 Саинт Денис

Тел: 01 41 62 14 40 / факс: 01 41 62 14 50

хттп://ввв.едиливре.цом/цонтацтс

 

 

 

У затварању овај чланак, приметио сам на телевизији да је ужас још увек погођен многе породице у бомбардовању у Белгији.

Белгија

Ја сведочим овде своје дубоко жаљење и позвати све своје вољене браћу и сестре у Христу да се моле за жртве и њихове породице.

 

Не слушај да мрзе, али да та гнусна дела да нас схвате да су терористи обављају свој покољ у име Бога зову Алах!

 

Ислам је религија Луцифера и од самог почетка су исламисти говорим о љубави оружја у руци!

 

И кажу да је папа тврди да су све религије су истините и оне су путеви ка Богу!

 

Не заборави за тренутак да каже да је Исус Христ  :

 « Ја сам пут истина и живот; нико не долази Оцу осим по мени! « 

 

Бог вас благословио.

победник


%d blogueurs aiment cette page :