ПОВРАТАК Исуса Христа за септембар или октобар 2016

 

бог-отац-дете-Јесус-и-голуб-копија-1

 

Пре обраћања предмет повратак Исуса Христа, вреди подсетити се неких основних хришћанства и посебно да живе веру у последњим временима.

 

БЕ хришћане да последњим временима

 

 

Прво се хришћанин треба да схвате да је Бог створитељ свега и стога и ми смо творевина Бога.

Такође се подразумева да нас је Бог створио слободно и обдарен слободном вољом, тако да смо се одлучили како ми користимо овај предиван поклон који нам је Бог дао « Живот ».

 

Да би боље разумели Бога и стварање човека, позивам вас дапрочитате књигу « Проповедник Краљ повратак таме долази светло » погледајте чланак о књизи: Тхе Боок – Проповедник Ретурн оф тхе Кинг

 

Бог у својој бескрајној милости нам је дала све ово драгоцено « живот » нажалост мало цењен у својој правој вредности. Живот нам је дата од Бога не захтевајући ништа од нас заузврат. То је поклон. Али једног дана да живот неминовно завршава.

 

За неке, нажалост, ово је од малих ногу да је живот зауставља, за друге су постигли безбрижно стотина година или више.

 

А онда, одмах после тренутка смрти тела, душа се појави пред свог творца.

 

Морамо схватити да је време творевина Бога и стога у тренутку смрти душа стиже директно у време последњег суда.

 

На овом суђењу три опције су тада били доступни за душе.

 

Неки који су имали нарушавање живота ће бити осуђени да проведу вечност у паклу.

 

Огромна већина имала живот ни чиста ни перверзан « Топла », ипак, иде провести вечност у паклу.

 

Они који воде здрав живот уз поштовање и праведности ће ићи поред њихове примере живот проведу вечност у паклу.

 

Бити хришћанин је да схвати да су све душе осуђени на рођењу да проведу вечност у паклу. То је сигурно!

 

И ништа ми омогућава да кажем да ли ће пакао бити мање болно за неке од другима на основу дела почињених током живота.

 

Не нечиста ствар може ући у царство небеско и као да смо сви носиоци првобитног греха на крају нашим смртним живота на Земљи, тако да су сви осуђени да проведу вечни живот у паклу.

 

Шта ће до ђавола нико тачно не зна, међутим, у књизи Еноха имамо преглед, уз напомену да постоје места на небу или су закључани за вечност све креације што није послушао Бога. Исус Христ је говорио о паклу буди гехена (али у Библији шта Гехенна ништа не каже), такође сам претпоставио да то може бити пакао у мом чланку: разумевање за разумети Бога Хелл ,

 

То се бојао да је место где постоји вечни живот ван Божје љубави Пакао. Али је и даље под контролом и надзором његових анђела.(Погледајте књигу Еноха) хттпс://вицторпицарра.вордпресс.цом/ле-ливре-дхеноц/

 

Бити хришћанин је да схвати да само љубав Исуса Христа може нам омогућити да се надам да побегне овај паклени етернити судбину планирано од Бога да човечанство од непослушности Адама и Еве.

 

Да би се хришћанин треба да буде грешник признаје и прихвата да буде спасен од љубави Исуса Христа, ову паклену судбину.

 

Бити хришћанин је да прихвати и живи у складу са учењем Исуса Христа у љубави, мира, љубави, саосећања и понизности.

 

Бити хришћанин се крсти у води, Духа и да се поново роди.

 

Би крштење се покајемо за наше грехе и дође Исусу Христу да буду спасени прихватањем своју љубав и крв је проливена за нас на крсту.

 

Кроз крштење духа тражимо од Бога да води наше животе. Након пријема крштење хришћанин мора да лични приступ у молитви моли Бога да води и управља свој живот.

 

Тако хода у животу не по жељама тела, али оне Духа. Ово је крштење Духа.

 

Тако смо поново рођени у нашем земаљском животу остваривању наше животе у љубави, мира, љубави, саосећања и понизности. Али у заноса да прати учење Исуса Христа, служећи Богу посматрањем његове заповести и помаже онима који траже нашу помоћ. Опрез помогне да доведе не би требало да доведе некога ко га прима да истрају у својим гресима и злим делима. Нити довести вас да одбије учење Исуса Христа.

 

Када направите помоћи да се одговорни за коришћење те помоћи.

 

Тако је чињеница даје новац наркомана или пијан не дозвољава мислиш да разматра добро дело. Ако те пита новац му нуде хлеб.Такође, чињеница давање новца онима који користе децу да просе не би требало да вас доведе до верујем да сте прегледа добро дело.Ви постајете одговорни за овај злостављања на децу.

 

Након нашег живота на земљи, хришћански појави пред Богом за суд.И љубављу Исуса Христа, он се не иде право у пакао.

 

Хришћанска се суди, ако радови његовог живота био добар, он ће ићи на царство небеско. Ако су дела његовог живота нису били довољно добри, проћи ће кроз чистилиште пре уласка у Царство Небеско. Али, ако се ради о његовом животу било лоше да ће отићи у пакао, иако је постао хришћанин.

 

За две хиљаде година то је тако.

 

Али смо на крају времена и ствари се мењају мало.

 

Шта се мења је да на крају времена Исус Христос мора да се врати на Земљу да тамо влада за хиљаду година које ће одвајају хуманост последњег суда.

 

И добри хришћани чекамо повратак Исуса Христа у нади да ће врло брзо бити.

 

Владавина Христа на земљи ће бити проба вечности, ми ћемо живети дуже, али ће ипак проћи кроз смрт пре него што вечни живот.

 

Зло ће бити протеран из земље током миленијума. Ми ћемо живети под владавином Бога у љубави и мира.

 

Али, пошто постоји, али и то је значајан. Да ли је то повратак Исуса Христа мора бити као у боловима порођаја.

 

Тако да је преко повратак Исуса Христа је близу и дужи живот је тежак за човечанство.

 

Сви можемо видети да како године пролазе, посебно од 29. септембра 2008., а најтежим временима на свим нивоима. Погледајте мој чланак: последња три знаци повратак Исуса Христа на Земљи!

 

Еартх  : земљотреси, вулканске ерупције, олује, кише, урагани, пожари, промена климе, клизиштима, непозната заглушујућу буку и земљишта руши стварање огромне пукотине.

 

Хеавен: метеорит падне, соларних ерупција, најављује повратак Нибиру, загревање соларних планета система, НЛО.

 

Вилдлифе Деад необјашњив милиони сваке године од стоке, дивљих животиња и птица и риба.

 

Хуманост  : Руин, епидемије, губитак вредности, Екодус, насиље, ратове и гласове о ратовима.

 

Црква  : апостасија је видљива на највишем нивоу. Папа је одбацио учење Исуса Христа, признајући све религије као стазе ка Богу. Тако заборављајући саме речи Исуса Христа, « Ја сам пут истина и живот; нико не долази Оцу осим по мени! « 

 

Ове речи Исуса Христа су јаки и нису погодни за контроверзе.

 

Непознати заглушујући звуци могу се тумачити као Апоцалипсе труба.Хттпс://иоуту.бе/мТОКвДзихТУ

 

Сви ови догађаји дешавају тако неприхватљиво висок и да су пророковао у Библији да објави крајње време и повратак Исуса Христа.

 

Све је урађено од Бога да пробуди човечанство, али, нажалост, врло мало изгледа да буду свесни посебних времена у којем живимо.

 

Мушкарци више мисле о томе шта ће радити следеће недеље или како ће затворити до краја месеца, уместо да моли Богу за спасење своје душе, чак и међу хришћанима.

 

Ипак, сви проблеми и несреће кроз које човечанство ће погоршати, па чак и до Господа Исуса Христа.

 

Страшне тренутке нас чека пред повратак Кинг оф Кингс Исуса Христа.

 

Знамо за закључак да ће последњи тренуци пред његов повратак бити најтеже.

 

Више него икад, морамо молити и молити изнова и изнова сваки дан.

 

Ми треба да захвалимо Богу сваки пут када његова помоћ и молите се Богу да води и штити нас у сваком тренутку нашег постојања, посебно у овим тешким временима и апокалиптична.

 

Бити хришћанин је да схвати да је љубав Исуса Христа је рука нуди Богу да нас спаси од пакла.

 

Поред уштеде наше душе од пакла својом љубављу Исус Христ ће спасити велики број нас пре него што је физички повратак на Земљу.

 

Они који ће бити сачуван и да ће формирати цркву Исуса Христа, они ће бити претворен у тренутни осећај ће бити тело светлости. Они ће бити уклоњене на небу и да ће приступити директно од земаљског живота у вечни живот без смрти.

 

Они који су умрли и који су отети ако су живи. Ће бити васкрснути у телу светлости и такође ће бити уклоњени у небу са онима који су спасени из њиховог живота.

 

Заједно су присуствовати брак Јагњетову ће бити вечни завет да ће Исуса Христа његова црква формирана.

 

Ако Бог покушава да нам пробуде у сваком случају је да се већина може да се сачува и да може бити део Цркве Исуса Христа који ће бити уклоњени.

 

Исус Христос и Бог воли човека!

 

Али човек са којим жели да проведе живот вечни?

 

Немојте мислити у једном тренутку да се крај пута је бесмислица, докази су многи, крај времена је стварно ради и ништа неће зауставити.

 

Исус Христос је на вратима и да је време за нада да се спасу, да се покаје од наше грехе, својим неделима, наше грешке, наших грешака и наших нечистих мисли.

 

НАПРЕДАК потписује повратак Исуса Христа

 

 

 

С обзиром на прогресије знакова смо заиста у завршној етапи пре повратка Исуса Христа.

 

 

Објаснио сам у мом чланку последња три знаци повратак Исуса Христа на Земљи! Било је три знака пред повратак Исуса Христа.

 

01) Откривање за борбу против Христа

02) Трећи реконструкција храма у Јерусалиму

03) Глобална конфликт буду договорени Исуса Христа у повратку

 

За први знак « анти-Христа » морамо схватити да постоји неколико нивоа.

 

Прво у цркви, антихрист се формира од свих узастопних папа краљеве још од Латеранском споразума.

 

Последњи папа « Франсоа » персонализоване ову антихриста да под плаштом јагње је вук који води хришћане који прате право у пакао.Погледајте мој чланак: Званична изјава о смрти Католичке Цркве

 

Према Малахији пророчанство о папама, Папа Фрања је последњи папа. Ко год је наведен у пророчанству « Петер римски », што је довело цркву у невољи пред уништење Рима и повратак Исуса Христа.

 

Уништење Рима не мора да значи уништење града Рима од стране великог земљотреса, али колапс Европе као нови Рим « осмом краља Поглављу КСИИ Апокалипсе књиге. » и стога антихрист систем.

 

Знамо из књиге Апокалипсе и пророк Данило, велике невоље последњи 42 месеци.

 

Како Папа Фрања изабран је 13. марта, 2013 би можда требало да видимо повратак Христа на Земљу у септембру или октобру 2016, вероватно током празника труба.

 

Погледајте мој чланак: Тхе Енд оф тхе последњој недељи ДАНИЕЛ енд 2015. или 2016. године

 

Анти-Христ је такође облик демонске тројства две животиње и лажног пророка чији је циљ прогон хришћана и водити их директно на путу пакла сврха.

 

Лако можемо разумети да недавни Папе су звер описана у Књизи Апокалипсе Поглавље 17.

 

Би против неких видети Папа Францис лажног пророка. Ја лично верујем да је Папа Фрања је један од два звери мора, звер на земљи као бившег папу Бенедикта КСВИ да су многи бивши Папа је још увек жив. Што се тиче лажног пророка знам само једног, чији следбеници прогоне хришћане.

 

То је оно што се назива « Мухамед » , који иако мртав на 632 родила лажне религије која служе исламиста и џихадиста.

 

02) Трећи реконструкција храма у Јерусалиму

Ова реконструкција је прави жеља јеврејског народа, али Бог никада неће дозволити обнову храма у близини џамије « Ал-Акса » на лажне религије лажног пророка.

 

Нови храм ће бити храм Исуса Христа ће се спустити са неба« небески Јерусалим »

 

03) Глобална конфликт буду договорени Исуса Христа у повратку

Ово је једини и коначни протежу пре повратка Исуса Христа.

 

Јасно је да је овај рат почео од 2012. Видимо размере овог конфликта који је већ глобализирани и добити на власти и смањи сваки дан.

 

То је то сукоб који ће узети Исуса Христа у његовом повратку.

 

Ми смо у фебруару, а оно што се објављује у медијима је далеко од охрабрујуће. Турска и Саудијска Арабија жели да иде у рат против Сирије. Руси и Иран се противе и обећавају повратак на ове нове ковчег зараћене стране ако дођу у Сирију.

 

Кина за вођење рата против САД и њених савезника у Африци и Сирији у области економије. За своју војну интервенцију у Истоку насилно, то је само питање времена са војне стратегије. Очигледно је да су Кинези ће интервенисати у подршку руских снага.

 

То је било у равницама мегидонској у Израелу да је Исус Христ према Библији мора прекинути овај рат .

 

Дакле, када ће бити нападнути актуелни битке преливање Сирије и Израела. Тада ће бити повици и сузе, али ће бити касно да дође у Исусу Христу и бити спасени. Јер ће то бити исход последњим временима која ће бити испуњена са повратком Исуса Христа.

 

И могуће је да је у анализи ових знакова, за месец септембру или октобру, 2016. године.

 

Овај 2016 године, већ знамо да ће бити горе него 2015. године А ако Христос не буде предстојећи у овој 2016. године, треба очекивати нешто страшно. као што је економски колапс, али и катастрофа великих димензија.

 

Ја се никад не понављам довољно, ја нисам пророк , а ја већ преварио више пута циљање кратак период за повратак нашег Господа Исуса Христа. До контра ја нисам у праву о погоршање знакова године у годину .

 

Као што сам варам о најави повратка Исуса Христа, желим да будем опрезнији и ти на уму, да ће Исус Христ доћи као лупеж, и зато нико не зна тачно када ће бити његов повратак.

 

Као и чекам његов повратак ове године у месецу септембру или октобру према мојој анализи знакова, али морам да кажем да је Исус Христос може доћи напред и преузме своју цркву у било које време пре његовог повратка.

 

Такође треба рећи да овај повратак може бити касније и интервенише у 2017. или 2018. године за које постоје знаци да ћу објаснити када дође време.

 

Па се уверите, моли и надам се скори повратак Исуса Христа, јер пре ће се вратити и мање бола ће бити сјајна за човечанство.

 

Ове године у 2016. иако тешко човечанство да буде за нас хришћане годину наде, покајања и молитве да је Исус Христ држи нас у књизи вечног живота.

 

Покајте се и многи долазе у Христу, ако не желиш да проведеш вечност у паклу.

 

У време писања овог текста свако може се спасити. Бог ти је дао слободну вољу и то је време да се прави пут.

 

Доћи до Исуса Христа тражећи крштење свештеника, пастора или хришћанина, а затим моле опет и опет да добије заштиту Светог Духа Божијег да ти помогне, штитити те и водити своје кораке у јеку последњим временима мрака.

 

Љубав, мир и радости у срцима и домовима у очекивању уклањању цркве за неке и повратак на Маслинској гори у Јерусалиму Господа и краља нашега Исуса Христа, једини син Бога за његове владавине краља краљева на земљи за хиљаду година раздвајају човечанство Доомсдаи.

 

Позивам вас да читају моје текстове:

Ако је Исус Христ спори када је, Црква нестати за мање од једне генерације!

 

Крајем прошле недеље на Даниел енд 2015. или 2016. године

 

Како време је да се молитве позивам да се молите:

 

МОЛИТВЕ наш отац и Хаил Мари

победник


%d blogueurs aiment cette page :