ОЧАКВАНЕТО НА ВРЪЩАНЕТО НА ИСУС ХРИСТ

Резултат от търсенето на изображение за "Завръщане на Исус Христос"

 

Тъй като знаменията за края на времето са изпълнени, ние разбираме, че завръщането на Исус Христос е неизбежно.

 

Както вече споменах много пъти в моите публикации в блога, тези знаци се изпълняват от 14 май 1948 г., което е датата на създаването на държавата ИЗРАЕЛ. Еврейският народ беше осъден от Бога да се скитат до края на времето

 

Затова знаем в съответствие с библейските пророчества, че от 14 май 1948 г. живеем в периода на този край на библейските времена.

 

От няколко години обявявам в блога, че всяка година, която започва, ще бъде по-лоша от тази, която предхожда, защото завръщането на Исус Христос в Библията трябва да бъде изпълнено в болките, като тези на раждането. И които винаги са по-живи до появата.

 

Трябва да се отбележи, че моите съобщения не са пророчества, които правя, но те са просто откровения на библейските пророчества.

 

Посочвам, че по тази тема за болката не съм направил грешка от създаването на блога през 2009 година.

 

Но също така е ясно, че от 2009 г. излъчвам възможността за завръщането на Исус Христос за настоящата година и там, да, признавам със скромност, че всяка година направих грешка.

 

Какво е по-естествено, тъй като не съм пророк и никога не съм твърдял, че съм нито някакво конкретно и лично откровение за Бога!

 

Грешките ми са човешки и смирено признавам и ги приемам.

 

Това е казано, не по-малко вярно е, че от 14 май 1948 г. знаците и пророчествата се изпълняват с нарастваща сила и честота.

 

Това прави болките по-силни и по-силни. Но също така, че те няма да спрат да растат с годините.

 

Следователно часовете, дните, месеците и годините ще бъдат все по-трудни за човечеството до физическото завръщане на нашия Господ Исус Христос на Елеонския хълм.

 

Нашето чакане в никакъв случай не трябва да ни пречи да живеем и дори напротив!

 

Моите статии трябва да ви насърчават да дойдете при Исус Христос, за да бъдете спасени, когато дойде времето!

 

Трябва да разберем, че Бог и Исус Христос искат да ни познават щастливи и че щастието е в сърцето ни въпреки всички трудности на живота.

 

Ние трябва абсолютно ежедневно да се молим и да живеем в примера, достойнството и гордостта на нашата вяра, да се поставим и да останем под Божията защита и любовта на Исус Христос, която ще ни позволи да да напредва в тъмнината на последните времена, които са нахлули в света и които все още ще се сгъстят до завръщането на Господа.

 

Нека да използваме тази възможност, за да оправим живота си и да помогнем на всички, които искат нашата помощ, да дойдат при Исус Христос.

 

Нека бъдем горди и достойни да бъдем християни в края на времето и да се възползваме от любовта на Исус Христос, защото това е единственият път към Бога.

 

Което означава, че всички други религии са фалшиви и никога не водят до Бога!

 

Това означава също, че всички папи, които проповядват друга истина и друго евангелие, се отдалечават от Бога и любовта на Исус Христос. По-лошо те водят всички, които ги следват по пътищата на заблуда.

 

Разбира се, всички искаме да знаем с любопитство датата на завръщането на нашия Господ Исус Христос.

 

Но Исус Христос даде да се разбере, че само Бог Отец знае това.

 

Защото Исус Христос все пак ни разкри, че поколението, което ще види знаменията на края на времето, ще познае завръщането му в слава.

 

Така че, въпреки че не знаем точно кога Исус Христос ще се върне, можем поне да разберем, че това завръщане е неизбежно, защото времето на библейското поколение е на 70 години и че този път скоро ще бъде надвишен на 14 май 2019 г. Библията също така заявява, че дълго поколение може да достигне 80 години.

 

Това ни поставя нов срок до 2028 г. и знаейки, че времето ще бъде съкратено (Матей 24), можем да разберем неизбежността на завръщането на нашия Господ Исус Христос, който е единственият син на Бога и нашия Цар.

 

Много трудни времена все още ще ударят света с голяма сила, преди да видим завръщането на нашия Господ Исус Христос.

 

Когато видите, че се случва това зверство, пазете Вярата и не мислете за момент и по никакъв начин, че Бог и Исус Христос не са ни изоставили.

 

Просто знайте, дори ако не го разбирате и имате изкушението да го осъдите, всичко това трябва да бъде изпълнено.

 

Затова дръжте вярата във всички обстоятелства и поставете живота си в ръцете си и волята на Бог и любовта на Исус Христос.

 

Дръж пламъка на Твоята Вяра да гори и да се молиш всеки ден, сутрин и вечер, и при всички обстоятелства, така че Святият Дух на Бога да може да ръководи стъпките ти и да те пази в гъстата тъмнина, която покрива все повече и повече земята и човечеството.

 

Колкото и трудно да изглеждате в близко бъдеще, знайте и бъдете убедени, че Бог и Исус Христос ни обичат и след ужасната болка от събитията Исус Христос ще се върне.

 

Дръжте вярата

победител


%d blogueurs aiment cette page :