Официјална изјава за смртта на Католичката црква

центрира

 

Во видеото на португалски ние целосно да се разбере на папата!

 

image002

Она шокантното во ова видео е дека папата отворено негираат Исус Христос.

Папата отворено рече дека фактот што Исус Христос бил распнат е неуспех ….!

Сега тоа не е неуспех бидејќи Христос знаел дека ќе биде распнат, а тој дури и рекол на Петар дека пред петелот да запее ќе се одречеш од Мене трипати ….!

Исус знаеше од почетокот на неговата проповед, тој ќе заврши на крстот.

Но, тој се согласи да го жртвува својот живот за да се спаси нашите души, бидејќи човекот е толку нечисти и рибар ништо нечисто може да влезе во царството небесно.

Тоа е преку крвта на Христос на крстот што сме искупени!

Папата ја направи својата изјава на Исус Христос како едноставен пророкот вели исламот, полн со добри намери, но не успеа, бидејќи тој умрел на крстот ….!

Кои доаѓаат од христијанска ваквите забелешки се недостојни за својата вера, но и од папата, овие зборови се официјална изјава на смртта на Католичката црква, објави дека под громогласен аплауз во Њујорк .

За папата Исус Христос не бил син на Бог (Бог го создаде човекот како што ние ги учат на евангелија), но еден човек како другите со подароци на пророштвото кој умрел на крстот ….!

Малку шушкања на Папата се сите клинци кои растенијата на зглобовите и нозете на Исус Христос на Крстот.

Со последните зборови на папата, ние официјално да се каже дека Католичката црква е официјално мртов под громогласен аплауз во Њујорк 25 Септември 2015 во катедралата Свети Патрик.

 

Моли усрдно мојот Возљубени браќа и сестри за враќање во земјата на нашиот Господ Исус Христос, како што се официјално сам и во голема опасност сега.

Бог да те благослови

Виктор


%d blogueurs aiment cette page :