ОФИЦИАЛНО ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА СМЪРТ на Католическата църква

пресече

 

Във видеото на португалски ние напълно разбираме на папата!

 

image002

Какво е шокиращо в този клип е, че папата открито отрече Исус Христос.

Папата открито заяви, че фактът, че Исус Христос е бил разпънат е провал ….!

Сега това не е провал, защото Христос знаеше, че ще бъде разпнат и той дори каза Питър, че преди да пропее петелът ще се отречеш от Мене три пъти ….!

Исус знаеше от началото на проповедта си той ще се окажете на кръста.

Но той се съгласи да жертва живота си, за да спаси душите ни, защото човек е толкова нечиста и рибар нищо нечисто не може да влезе в небесното царство.

Именно чрез кръвта на Христос на кръста, че ние сме изкупени!

Папата направи забележки си към Исус Христос като обикновен пророк казва ИСЛЯМ, пълен с добри намерения, но не успя, тъй като той умря на кръста ….!

Идвайки от християнски такива забележки са недостойни за вярата си, но от папата, тези думи са на официално обявяване на смъртта на Католическата църква обяви, че по силата на гръмотевичен ръкопляскания в Ню Йорк ,

За папата Исус Христос не е бил син на Бога (Бог е създал човека, както ние учим евангелията), но човек като други с дарби на пророчество, загинали на кръста ….!

Малките шеги на папата са всички пирони, че растенията на китките и нозете на Исус Христос на кръста.

С последните думи на папата, можем официално да се каже, че католическата църква е официално мъртъв под гръмотевичен ръкопляскания в Ню Йорк 25 септември 2015 г. В катедралата Свети Патрик.

 

Молете пламенно възлюбени мои братя и сестри за завръщането на Земята на нашия Господ Иисус Христос, тъй като ние сме официално самостоятелно и в голяма опасност в момента.

Наздраве

Победител


%d blogueurs aiment cette page :